View Full Version : Osijek
Chichita... ima u Županijskoj i Ružinoj
ToniOsk
10.12.2010., 21:40
Mislim da se moglo u ljekarni pokraj zgrade "ljepotica" ili ako kojim slučajem ne znaš za nju onda ona preko puta eurodoma,pored parkirališta koja se spaja na ulicu Bartola Kašića.
chichita
10.12.2010., 21:57
evo da izreklamiram svoj frizerski :D kod nene u ruzinoj 83 se radi pregled vlasista i mislim da je besplatno prvi put, nisam siguran, evo broj pa svakako provjeri 358 729
Chichita... ima u Županijskoj i Ružinoj
Mislim da se moglo u ljekarni pokraj zgrade "ljepotica" ili ako kojim slučajem ne znaš za nju onda ona preko puta eurodoma,pored parkirališta koja se spaja na ulicu Bartola Kašića.
jooooj puuuunooo vam hvala,pomogli ste mi da ne laufam bezveze :cerek:
ToniOsk
10.12.2010., 22:00
Ništa.Eto ti i prijevoz Taxi Cammeo 031/205-205 haha :rofl:
Rocky031 SSC
12.12.2010., 12:36
Evo našo i ja ovu dretvu...Neki me možda znaju s Skyscraper city foruma pa ih ovim putem pozdravljam :mig:
Evo par mojih slika :)
http://img535.imageshack.us/img535/945/picture932.jpg (http://img535.imageshack.us/i/picture932.jpg/)
http://img838.imageshack.us/img838/2660/picture001fd.jpg (http://img838.imageshack.us/i/picture001fd.jpg/)
ToniOsk
13.12.2010., 01:02
Mislim da svi več znaju da je Osijek najljepši Hrvatski grad :D
Cisco Kid
14.12.2010., 15:47
A ja si mislim kako svi već znaju da gradonačelnik Bubalo sebi gradi apartmane u Baranji na račun grada, a uz put mu i vojska pomaže. :D
Fl@Tron
15.12.2010., 02:46
A ja si mislim kako svi već znaju da gradonačelnik Bubalo sebi gradi apartmane u Baranji na račun grada, a uz put mu i vojska pomaže. :D
odakle ti molim te ta informacija?Lik zivi ulicu od mene, dobar je kucni prijatelj mog tetka, vidam ga cesto...ne da je ovo velika hrpa sr*** nego ne znam sta lol!Jbt pa lik na poso ide tramvajem a sam ne znam kak gradi apartmane!I druga krajnost, i da radi to,jos manje vjerujem,nema tolko para u gradu xDD, pokro Dapic
ToniOsk
15.12.2010., 08:21
odakle ti molim te ta informacija?Lik zivi ulicu od mene, dobar je kucni prijatelj mog tetka, vidam ga cesto...ne da je ovo velika hrpa sr*** nego ne znam sta lol!Jbt pa lik na poso ide tramvajem a sam ne znam kak gradi apartmane!I druga krajnost, i da radi to,jos manje vjerujem,nema tolko para u gradu xDD, pokro Dapic
Mora da je i tebi obećao jedan apartman :rofl:
TetaZaŠalterom
15.12.2010., 08:33
sto se u ovom Osijeku napravilo otkat je bubalo dosao ?!?! nista, nista se nije napravilo... za Đapićevo vrijeme se grad razvijao 4 puta brze nego sada...
ToniOsk
15.12.2010., 09:06
http://www.osijek031.com/osijek.php?news=article&topic_id=29295&start=40 :P
castor8
15.12.2010., 13:07
prica se u kuloarima da bi u avenue mall-u trebao bit burger king, pa ko voli :)
ja preferiram kfc, valjda ce uskoro doc i u hrvatsku, samo u beogradu ima 2
ToniOsk
15.12.2010., 13:29
Isti Mc'donalds.Bezveze.
Isti Mc'donalds.Bezveze.
nemoj tako...burger king ce bit konkurencija mcdonaldsu, pa mozda smanje svoje bezobrazno visoke cijene.
http://www.osijek031.com/osijek.php?news=article&topic_id=29295&start=40 :P
Reklamica foruma? Najs :)
ToniOsk
15.12.2010., 22:21
Jel se to zajebavaš il si jedan od korisnika,administratora,moderatora itd. ?
Fl@Tron
16.12.2010., 01:33
sto se u ovom Osijeku napravilo otkat je bubalo dosao ?!?! nista, nista se nije napravilo... za Đapićevo vrijeme se grad razvijao 4 puta brze nego sada...
i 10puta vise se para kralo,normalno da se nista ne gradi, kad je Dapic ispraznio blagajne gradske i grad doveo na rub bankrota...
Jel se to zajebavaš il si jedan od korisnika,administratora,moderatora itd. ?
Ne zajebavam se, to je reklama foruma (link), a to nije dopušteno, pročitaj pravila ovog foruma, podforuma...
Mislim ak se može, onda okej...
Hedonistkinja
16.12.2010., 10:08
nemoj tako...burger king ce bit konkurencija mcdonaldsu, pa mozda smanje svoje bezobrazno visoke cijene.
Da, jedino to, samo što je i dalje sranje hrana :D Bilo bi lijepo da imamo Subway, sam što je to i u zg propalo zbog previsokih cijena (nekak mi se čini ipak malčice zdravije od mcdonaldsa, burgerkinga i kfc-a) >.< :ne zna:
SurfnFries nije loš što se tiče krumpirića, bar im je ulje bolje nego u Mcdonaldsu i krumpir nije "šupalj" :)
kowalski
16.12.2010., 22:02
Ne zajebavam se, to je reklama foruma (link), a to nije dopušteno, pročitaj pravila ovog foruma, podforuma...
mislim da sam ja tu da odlučim što je reklama, a što nije.
nije svaki vanjski link automatski i spam reklama.
Tak je, imaš pravo :)
Najpotpuniji popis dočeka nove godine u Osijeku! (http://www.osijek-online.com/index.php?option=com_content&view=article&id=5146:popis-mjesta-za-doek-nove-2011&catid=17:koncerti-i-zabava&Itemid=1) a gdje vi dočekujete novu 2011?
Eric Prydz
17.12.2010., 00:11
prica se u kuloarima da bi u avenue mall-u trebao bit burger king, pa ko voli :)
ja preferiram kfc, valjda ce uskoro doc i u hrvatsku, samo u beogradu ima 2
Najbolja brza hrana je kod Joze, ova gospoda sa salvetama i posluzavnicima ce ionako ici u mekdonalds po bilo kakvim cijenama. jbt za posteno se najesti ti treba bar 100kn, kod Joze za 20kn i s musavim osmjehom kuci taxijem trijezan :D
Fl@Tron
17.12.2010., 00:29
Najbolja brza hrana je kod Joze, ova gospoda sa salvetama i posluzavnicima ce ionako ici u mekdonalds po bilo kakvim cijenama. jbt za posteno se najesti ti treba bar 100kn, kod Joze za 20kn i s musavim osmjehom kuci taxijem trijezan :D
Jozo Trovač, legenda xD, kad god sam u Tvrđi kupujem klopu kod njega :D, nema do našeg Joze
jbt za posteno se najesti ti treba bar 100kn
glupost.
koliko kostaju cevapi u makedonki?
i sta fali pizzi? to je nekih 30kn.
ToniOsk
17.12.2010., 03:55
Aj dobro nisam znao da ako daš SAMO link da je to reklamiranje,no dobro,mislim da kad klikneš na link se dobro vidi radi čega je stavljeno jer nisam vidio da itko išta ovdje spominje to što mislim da je puno važnije za Osijek i Slavonski turizam od burger kinga i ostalih smečara poznatijih kao fast food.Mislim da je razlika stavit link Osijek031 i stavit neki članak o tome,sljedeći put kad budeš pokušavao biti administrator,moderator,javi im se,možda ima i mjesta za tebe :mig:
Bilo bi lijepo da imamo Subway
aha. sendviči po cijeni bigmac menua i više...samo nam to nedostaje.
btw, burgerkingovi hamburgeri su, meni osobno, puno bolji od mcdovih (miris dima i luka).
Jozo zaista ima najukusnije hambije u gradu i tu nema rasprave :) najjaći su mi oni koji kažu joj napio sam se ko guzica, otišli smo do joze na hamburger i onda me slijedeci dan od tog hamburgera bolio stomak. :) Aha, od hamburgera, a to što si se maskirao u manekena Osječkog, to nema veze :D
Aj dobro nisam znao da ako daš SAMO link da je to reklamiranje,no dobro,mislim da kad klikneš na link se dobro vidi radi čega je stavljeno jer nisam vidio da itko išta ovdje spominje to što mislim da je puno važnije za Osijek i Slavonski turizam od burger kinga i ostalih smečara poznatijih kao fast food.Mislim da je razlika stavit link Osijek031 i stavit neki članak o tome,sljedeći put kad budeš pokušavao biti administrator,moderator,javi im se,možda ima i mjesta za tebe :mig:
Been there, do that... dont worry ;)
ToniOsk
17.12.2010., 09:51
Been there, do that... dont worry ;)
Sorry can you translate? I don't speak english.
Eric Prydz
17.12.2010., 10:04
glupost.
koliko kostaju cevapi u makedonki?
i sta fali pizzi? to je nekih 30kn.
Govorio sam u McDonaldu, Big Mac mi za zube zapne govno prcoljkasto po cijeni od 20kn ili koliko vec da je citav menu.
Jozo zaista ima najukusnije hambije u gradu i tu nema rasprave :) najjaći su mi oni koji kažu joj napio sam se ko guzica, otišli smo do joze na hamburger i onda me slijedeci dan od tog hamburgera bolio stomak. :) Aha, od hamburgera, a to što si se maskirao u manekena Osječkog, to nema veze :D
Treba napraviti pazljiv vodeni krevet od alkohola kako bi se na njega polegao Jozin hamburger od probranih i najprirodnijih namirnica. Tek tada se oslobadjaju kemijski procesi koji obavljaju detoksikaciju tako da slijedeceg dana nema mamurluka i slicnih stanja. Zato je Jozo najjaci a ovi sto vole Fondue-party neka idu u Mcdonaldse i Burgerkingove :mig:
castor8
17.12.2010., 11:36
Tak je, imaš pravo :)
Najpotpuniji popis dočeka nove godine u Osijeku! (http://www.osijek-online.com/index.php?option=com_content&view=article&id=5146:popis-mjesta-za-doek-nove-2011&catid=17:koncerti-i-zabava&Itemid=1) a gdje vi dočekujete novu 2011?
kod provjerenog organizatora, u gradskom vrtu :)
potpisujem, najbolji hambi u gradu za najbolju cijenu :top:
koliko sam primjetio joza i sin su otvorili i pecenjarnicu tamo prema bastionu, a bas ispred mu sin prodaje. jel zna ko sta ima u ponudi tamo osim hambija i kakve su cijene?
Kalliste
17.12.2010., 18:56
E aj nek me netko uputi gdje mogu otić do doktora preko vikenda... Joj kad ja glupača u petak navečer shvatim da nemogu čekat ponedjeljak:(
seka.iz.osijeka
17.12.2010., 19:06
U glavnom Domu zdravlja u podrumu vikendom imaš dežurstvo.
Arend Roland
17.12.2010., 20:16
Osijek s nebodera :top:
http://www.youtube.com/watch?v=KNLkO3_2QHo
Cisco Kid
18.12.2010., 10:51
Informacija je iz više izvora, pitaj vojnike koji mu tamo rade besplatno jer nemaju posla po vojarnama.
Kada ga već viđaš često reci mu da mu se u poglavarstvo vratila jedna lopovica, prije par godina je ukrala novce u poglavarstvu pa je par godina bila na bolovanju gdje je mudrovala vojnu mirovinu, kako joj nije uspjelo ove godine se vratila na posao, a razboljeli su se radnici koji moraju s njom lopovicom raditi.
Za isto djelo je jedna ženska u pošti završila u zatvoru i oduzet joj je stan da bi se namirila šteta, a kod Bubala u poglavarstvu očigledno stvari drugačije funkcioniraju.
Ma "dobar" je Bubalo kroz moju ulicu je šetao s tamburašima ma gdje bi on nešto ukrao :rofl:
Hedonistkinja
18.12.2010., 12:07
aha. sendviči po cijeni bigmac menua i više...samo nam to nedostaje.
btw, burgerkingovi hamburgeri su, meni osobno, puno bolji od mcdovih (miris dima i luka).
Pa vidiš da rekoh da je zbog skupoće i propao u zg tak da ono...Iako meni taj jedan veliki sendvič bude dosta za cijeli dan :D
Eric Prydz
18.12.2010., 12:46
Pohvale Unikomu ili Cestingu, tko god je obavio dobar posao cisteci jutros gradske prometnice :top:
Dodjite svi na Izložbu fotografija pasa iz Azila "Pobjede" (http://www.osijek-online.com/index.php?option=com_content&view=article&id=5168:izloba-fotografija-paa-iz-azila-qpobjedeq&catid=19:kultura-i-umjetnost&Itemid=1) malo cemo se druziti, mozete i kupiti koju fotkicu pa sudjelovati u humanitarnoj donaciji, vidjeti zvjezde novog kalendara...
Rocky031 SSC
21.12.2010., 10:24
Evo malo tvrđe :)
http://img843.imageshack.us/img843/7294/picture2871.jpg (http://img843.imageshack.us/i/picture2871.jpg/)
Kalliste
21.12.2010., 12:50
Dakle, jel mi netko može preporučiti gdje u Osijeku mogu kupiti kvalitetnu medicu ili neko drugo "žensko alkoholno piće" (dakle, malo slađe), provjereno znam da voli medicu, ali nije problem poslušati preporuke, treba mi za poklon a u Split ću doć na Badnjak kad je i rođendan a kad ništa i ne radi više:(
sonja:)
21.12.2010., 14:14
:) nebi znala gdje se može kupit (trošimo domaće, jbg :mig:) , ali mogu preporučit ako ne naiđeš na medicu, i dobru višnjevaču ako imaš nekoga tko pravi svoju. žene umiru za tim, znam po svojim curama s faksa iz zagreba, fine ovo-ono, a drmaju tu rakiještinu naveliko.
Kalliste
21.12.2010., 14:33
ma znam i za višnjevaču:D... ali evo cili net sam pretražila ništa mi više ne pada na pamet, nemora to biti neka velika proizvodnja, ako znate nekog tko prodaje onako domaći proizvod lijepo upakiran, to bi mi bilo još bolje... Znam da su krajem 9. mjeseca bili organizirani dani meda na Trgu Ante Starčevića, ako je netko bio probao, svidilo mu se nešto zna di ima za kupiti sad...
Nadam se da neću morat sutra letat po pčelarskim udrugama za tim...:(
Jel možda toga ima po ovim ovim trgovinama vina, Erdut i takve stvari, viđala sam to po gradu, koju bi mi trgovinu preporučili da pogledam...
EDIT:
Sonja jesi ti možda prijateljica Ljupke s Mode:)
Dakle, gdje je najbolja pizza u Osijeku, i da ima brzu dostavu?
Inače naručujem u Lipovom hladu, ali zadnji par puta su mi dovezli skoro potpuno hladnu, pa bih isprobao neku drugu pizzeriju...
kowalski
21.12.2010., 17:35
Dakle, jel mi netko može preporučiti gdje u Osijeku mogu kupiti kvalitetnu medicu ili neko drugo "žensko alkoholno piće" (dakle, malo slađe), provjereno znam da voli medicu, ali nije problem poslušati preporuke, treba mi za poklon a u Split ću doć na Badnjak kad je i rođendan a kad ništa i ne radi više:(
ako ne nađeš nigdje, znam jedan lokal gdje možeš kupiti litru, idi i pitaj na šanku, sigurno će ti prodati (jedino ne znam kakva je ambalaža).
eto, da si rekla ranije, u subotu su baš imali medica party. :D
s obzirom da je to top secret informacija, ako ti treba adresa, viči na pm. :mig:
castor8
21.12.2010., 21:24
ako ne nađeš nigdje, znam jedan lokal gdje možeš kupiti litru, idi i pitaj na šanku, sigurno će ti prodati (jedino ne znam kakva je ambalaža).
eto, da si rekla ranije, u subotu su baš imali medica party. :D
s obzirom da je to top secret informacija, ako ti treba adresa, viči na pm. :mig:
s tim sto si rekao da su imali medica party u subotu rekao si i lokaciju :) dobra reklama :top:
kowalski
21.12.2010., 21:48
pa oni koji znaju o kojoj birtiji je riječ, ne trebaju reklamu za istu. :zubo:
a oni koji ne znaju, njima ionako nije previše bitna u životu. :D
fairy_dea
22.12.2010., 14:27
Inače naručujem u Lipovom hladu, ali zadnji par puta su mi dovezli skoro potpuno hladnu, pa bih isprobao neku drugu pizzeriju...
Saloon :s
ToniOsk
23.12.2010., 01:48
Šta misliš zašto se zove lipov hlad? :rofl:
dr. van Nostrand
23.12.2010., 13:43
Šta misliš zašto se zove lipov hlad? :rofl:
:rofl::lol:
Oliva :klopa:
Gondola je dobra i Saloon a meni omiljena u El Paso (sa rubom punjenim sirom) :)
Čestit Božić i sve najbolje svima!
fairy_dea
25.12.2010., 21:10
Čestit Božić i sve najbolje svima!
i ja se pridruzujem cestitkama :D
Fl@Tron
26.12.2010., 04:21
Saloon :s
potpis!:)
a ja sam iz donjeg grada,i ugl naručujem iz lipovog hlada,dosad nemam pritužbi, dobri su!
Sretan Božić!
26.12.2010., 21:46
As i Corolla bi bile moje preporuke. U Asu Slavonska i Osječka s ekstra feferonama :s:s
seka.iz.osijeka
29.12.2010., 22:31
Jel mi može netko objasniti šta je točno s onim iskapanjem kod Vodenih vrata? Hoće li se stvarno ići na to da obnove cijeli sustav obrane grada, one kanale što su prije okruživali Tvrđu? Tako sam načula.
Jel mi može netko objasniti šta je točno s onim iskapanjem kod Vodenih vrata? Hoće li se stvarno ići na to da obnove cijeli sustav obrane grada, one kanale što su prije okruživali Tvrđu? Tako sam načula.
Ja sam negdje čitao o tome..trebali bi..no vrlo je skupo..po meni ima važnijih projekata...
seka.iz.osijeka
29.12.2010., 23:31
Ja sam negdje čitao o tome..trebali bi..no vrlo je skupo..po meni ima važnijih projekata...
Pa i mene to s novcima zbunjuje, sad su otvorili tolku rupetinu i ulupat će silne novce, a kad su prije par godina našli u Donjem gradu još novih nalaza iz vremena Murse onda su sam zatrpali nazad i napravili novi trg jer nije bilo novaca za istraživanje :ne zna:
OT:
E ljudi ima tu tko od Vas da studira na poljoprivrednom fakultetu?
Nek se javi na pp please :p
legica21
30.12.2010., 18:22
Jel netko traži cimericu u Osijeku?
Uvijet:
- vlastita soba
- centralno grijanje
- perilica za rublje
- normalna cimerica :p
- ne više od 800kn + režije
- da je blizu radićeve :zubo:
Arend Roland
30.12.2010., 23:10
Pa i mene to s novcima zbunjuje, sad su otvorili tolku rupetinu i ulupat će silne novce, a kad su prije par godina našli u Donjem gradu još novih nalaza iz vremena Murse onda su sam zatrpali nazad i napravili novi trg jer nije bilo novaca za istraživanje :ne zna:
Radi se o kanalima na ulazu u Tvrđu kod vodenih vrata. Kao rekonstrukcija. Vrlo zanimljiva ideja!:top: Za mene to nije bacanje novaca jer stalno prigovaramo kako se neulaže dosta u Tvrđu kako bi bilo lijepo da blista. A kad se nesto radi onda nam to netreba to je bacanje novaca itd:kava: Ugl nezelim reci da tako svi misle ali dosta ljudi da, samo da je prigovarati:)
http://i51.tinypic.com/qqd3rt.jpg
Evo ga :mig: I kako treba izgledati:top:
http://img695.imageshack.us/img695/350/vodenavrataviz2.jpg (http://img695.imageshack.us/i/vodenavrataviz2.jpg/)
http://img525.imageshack.us/img525/8533/vodenavrataviz3.jpg (http://img525.imageshack.us/i/vodenavrataviz3.jpg/)
Što se tice trga u Donjem gradu. Tu se toliko odstupilo od prvog plana da je to nevjerojatno. Trg je trebao imati staklene ploce a da se ispod vide ostaci Murse, trebali su biti info pultevi o Mursi. Da bi oni to zatrpali, stavili neke cigle i napravili jedan bezvezni trg :mad: Zato mi je drago da se bar tvrđa sređuje.
seka.iz.osijeka
31.12.2010., 00:11
Radi se o kanalima na ulazu u Tvrđu kod vodenih vrata. Kao rekonstrukcija. Vrlo zanimljiva ideja!:top: Za mene to nije bacanje novaca jer stalno prigovaramo kako se neulaže dosta u Tvrđu kako bi bilo lijepo da blista. A kad se nesto radi onda nam to netreba to je bacanje novaca itd:kava: Ugl nezelim reci da tako svi misle ali dosta ljudi da, samo da je prigovarati:)
Što se tice trga u Donjem gradu. Tu se toliko odstupilo od prvog plana da je to nevjerojatno. Trg je trebao imati staklene ploce a da se ispod vide ostaci Murse, trebali su biti info pultevi o Mursi. Da bi oni to zatrpali, stavili neke cigle i napravili jedan bezvezni trg :mad: Zato mi je drago da se bar tvrđa sređuje.
Ne mislim da je to bacanje novca (iako bi se i tu moglo raspraviti koliko je prikladno u ovoj krizi gdje npr. u školama djeci padaju stropovi na glavu :rolleyes: ali shvaćam da je ovo nešto što će dugoročno ostati kao turistička atrakcija). Ali jako mi je čudno kako za tako veliki projekt sada imaju novca, a ne tako davno su odustali od Murse.
I onda opet, obnovit će obrambene kanale oko Tvrđe, doći će turisti, a tamo će zateći umjesto Kužnog pila (koji se obnavlja dobrih 6-7 god, a i to sam možda malo rekla) reklamu za Mango, hrpu kuća koje izgledaju kao scenografija za horor filmove, tu je i problem parkiranja...
Sve to što oni rade je u redu i u svakom slučaju pohvalno :top: ali svejedno mislim da se trebalo ići drugačijim redoslijedom. Prvo srediti Tvrđu iznutra, pa krenuti dalje.
Ovako mi to djeluje kao da sagradiš stadion od 50 000 natkrivenih mjesta, i urediš tribine, postaviš stolice, semafor, a onda počneš raditi prvo atletsku stazu, pa posiješ travu, pa se nakon 2 godine odigra prva utakmica.
Arend Roland
31.12.2010., 14:50
Jbg, znam da neide kako bi trebalo... Kužni pil je trebao biti gotov u 8mj no nista od toga :rolleyes: Problem s autima u Tvrđi je jedan od najvecih. Netreba se raditi na parkiranju, da svi imaju mjesta. NE! treba aute van iz Tvrđe, al opet nemos sam tak to uvest. treba van Tvrđe napraviti parkiralište gdje ce svi ti silni auti stati. najbolji bi bilo gdje je sad remiza, ali naravno da se oni presele kako se i prica.
Arend Roland
31.12.2010., 15:25
Kupanje Tuljna u ledenoj Dravi :s :top:
http://www.youtube.com/watch?v=83D0npnlTyA
:D
Svima sve najbolje u novoj godini...
Eric Prydz
31.12.2010., 19:50
Kako ce se imati novaca kada je smece od voditelja na iskopinama primalo preko 15tis. kn mjesecno placu?
Sretni blagdani :)
Što bi zaželjeli Osijeku u 2011 godini? :)
Što bi zaželjeli Osijeku u 2011 godini? :)
1980.-tu
a da sada... pa nema više vraćanja :) ono nešto u budućnosti. Recimo snažno trgovačko središte, više zelenila, aquapark, bolju zaposlenost... ovo ono :)
a da sada... pa nema više vraćanja :) ono nešto u budućnosti. Recimo snažno trgovačko središte, više zelenila, aquapark, bolju zaposlenost... ovo ono :)
pa to sam i mislio:budučnost poput '80.tih, znači - najzeleniji grad u državi, trgovačko i industrijsko središte regije (što baca nezaposlenost u zaborav), mirniji ljudi s osmjehom na licu i...cajke daleko od centra grada, negdje po selima gdje im je i mjesto. :)
đeš bolje?
Zanima me jel netko zna hoce se asfaltirati ne asfaltirani dio vinogradske ulice ove godine?:confused:
zna li itko hoće li se sutra 08.01. održati sajam antikviteta u tvrđi?
Nesto sam nacuo da se sa tvrde agronomski premjestava negdje.
Znate netko gdje tocno?koji kvart?
seka.iz.osijeka
10.01.2011., 17:41
Nesto sam nacuo da se sa tvrde agronomski premjestava negdje.
Znate netko gdje tocno?koji kvart?
Poljoprivredni ipak :D Nova zgrada je skoro gotova, kod OLT-a, tj. iza novog studentskog doma.
Poljoprivredni da,pardon.
A koji je to kvart? OLT?
gdje je novi studentski dom?
nemoj zamjerit :D
seka.iz.osijeka
10.01.2011., 22:56
Poljoprivredni da,pardon.
A koji je to kvart? OLT?
gdje je novi studentski dom?
nemoj zamjerit :D
Ne zamjeram :D
Evo karta http://www.cromaps.com/plan-grada-osijek.html
Ovaj četverokut omeđen Vukovarskom, Huttlerovom, Hadrijanovom i Svačićevom je prije bio vojni kompleks, na tom mjestu sad grade sveučilišni kampus. Neke vojarne su obnovili i tamo smjestili dio ETF-a, medicine, i Umjetnička akademija je tamo, kao i već spomenuti novi dom, novi studentski restoran, a i Poljoprivredni je skoro gotov. Meni se sviđa, jako lijepo izgleda.
Ovako odoka, rekla bi da ti nisi domaći...? :rofl:
Odokativno dobro gadas,nisam domaci:D
Hvala na odg.:top:
Flowerpetal
16.01.2011., 11:51
Tko god čita ovu temu, vjerojatno će na početku biti zbunjen i biti će mu(joj) čudno ovo za šta se ja raspitujem. Jučer sam u Emmezeti (Osijek) vidjela mladu djevojku, tako oko 18 godina, možda nešto mlađu (a možda i malo stariju, nikad se ne zna). Lijeva polovica kose joj je obojana u bijelo, a desna u crno. Baš kao kosa one ženske iz sto i jednog dalmatinca. Uglavnom, ja već jako dugo želim svoju kosu obojati u bijelo, ali nemam s tim iskustva. Koga god sam pitala, od svih sam dobila negativne komentare, svi su rekli da neka se najbolje ostavim te ideje jel je to štetno za kosu, i tako dalje. Međutim, danas sam vidjela tu djevojku i vidim stvarno joj je uspjelo to. Nažalost, nisam mogla doći do nje i porazgovarati s njom o tome. Bila je prevelika gužva, a nisam se htjela gurati do nje da ne ispadnem neka idiotkinja. Htjela bih se s njome posavjetovati oko bojanja kose, pa ovdje vas pitam dali ju možda netko od vas poznaje. Najbolje bi bilo da mi date adresu njenog Facebook profila pa da ju kontaktiram putem Facebooka. Dakle, ako itko odavde poznaje tu djevojku, molila bih vas da me uputite do nje. Kako se ne bi kršila privatnost ili pravila foruma, ukoliko netko poznaje dotičnu djevojku, molim da mi adresu njenog Facebook profila ili tako nečega pošalju u inbox privatnih poruka. S obzirom na to da sam tu djevojku vidjela u Emmezeti, pretpostavljam da živi u Osijeku ili bližoj okolici. Pola kose joj je bijelo, pola crno. Kosa joj je ravna, dužine negdje skoro do ramena. Ako bi bili korisni drugi detalji, sjećam se da je u kosi imala rajf i imala je na sebi crnu (ili tamnoplavu) kratku haljinu (ili je to možda malo duža majica, nisam sigurna) s bijelim kružićima. Ako netko poznaje dotičnu djevojku i može me uputiti k njoj, bila bih izuzetno zahvalna!
Pozdrav od Ane iz Osijeka
OPET LILLY
16.01.2011., 22:00
Zanima me jel netko zna hoce se asfaltirati ne asfaltirani dio vinogradske ulice ove godine?:confused:
Nije u skorom planu.Odlućeno je da će biti industrijsko -stambena zona -pretenzije na industrijska.
Znaći kada sve- izvinte- razjebu stanare i napravi se industrijska ,s obziron na krizu ne u doglednoj budućnosti sooori.
Roditelji mi tamo žive a otac je već 20 god.angažiran oko tog pitanja.Uspjeli su s asfaltom ,vodom plinom i telefonom.Trasa je trebala izaći di kraja ulice,međutum kao i uvijek neko je imao dugoročnije interese da cesta skrene kraj olta.Iskreno nisam saznala čijem imenu to možemo zahvaliti:flop:
ako netko ima karte za london calling 26.1. a neće ići nek mi pliiiiiz pošalje ponudu u inbox
hvala :)
seka.iz.osijeka
17.01.2011., 17:03
ako netko ima karte za london calling 26.1. a neće ići nek mi pliiiiiz pošalje ponudu u inbox
hvala :)
Šta? Jel već prodano?? :rolleyes: Tak uvijek, dok ja sto posto odlučim hoću li ići negdje, onda se prodaju karte u roku keks :mad:
karte su se prodale u roku od 3 sata valda.. uopće ne kontam koja je to fora puštanja karata u prodaju u 8 ujutro kad je normalan svijet na poslu il na faksu.. i onda doće mlatimudan s 1000 kn i kupi 25 karata pa preprodaje po trostrukoj cijeni..
seka.iz.osijeka
17.01.2011., 19:29
karte su se prodale u roku od 3 sata valda.. uopće ne kontam koja je to fora puštanja karata u prodaju u 8 ujutro kad je normalan svijet na poslu il na faksu.. i onda doće mlatimudan s 1000 kn i kupi 25 karata pa preprodaje po trostrukoj cijeni..
Ili spava :rofl:
Ma slažem se s tobom, rijetko tko može doći u to vrijeme, pogotovo jer je ponedjeljak u pitanju. S obzirom da je kapacitet 230 mjesta, sumnjam da je više od 150 išlo u prodaju, ako me razumijete :rolleyes:
huricane-girl
20.01.2011., 22:18
mene zanima par stvari...tj. par asfalta... prvi je cesta u Jagerovoj... katastrofa... samo cekam kad ce mi felga puknut jedan dan....
a drugi je onaj prolaz kod Glasa Slavonije... sto ide do iza HNK!!! Rupa do rupe.... gore nego u rupi....
oce li to netko popravit???
Eric Prydz
21.01.2011., 13:28
Eh da, onda ti postavi pitanje kada ce se betonizirati neka opskurna prtina ili cemu placamo toliku cijenu benzina, prirez.... :mig:
Lanchetoo
22.01.2011., 14:57
Kad je otvorenje Avenue Malla, i zna li tko koje su trgovine u pitanju? Ono ima neki službeni popis ili..?
Kad je otvorenje Avenue Malla, i zna li tko koje su trgovine u pitanju? Ono ima neki službeni popis ili..?
Otvorenje je najavljeno za ožujak. Službenog popisa trgovina još nema, ali je bilo natječaja za posao(Sportina, Muller, Shoe box, Bio&bio, Elipso...).
Da, ima natječaja ovdje, u Portanovi (http://www.osijek-online.com/index.php?option=com_content&view=article&id=5202:natjeaji-za-radna-mjesta-u-tc-portanova&catid=28:gospodarstvo&Itemid=1) i Avenue Mall-u (http://www.osijek-online.com/index.php?option=com_content&view=article&id=5299:natjeaji-za-radna-mjesta-u-tc-avenue-mall&catid=28:gospodarstvo&Itemid=1). Pa tko traži posao neka se informira. Ima i na njihovim Facebook stranicama informacija.
Nathaniel
25.01.2011., 16:01
sjedim jučer ujutro za kompom, ispijam jutarnju kavicu, čačkam netom; prvo index da vidim kaj ima novo u svijetu, pa fejs da vidim jel mi raste povrće na farmici, sve u svemu, jutarnja rutina. kad na fejsu vidim frendica poslala link za grupnjak, u stilu ako imaš para brijem da bu ti se svidjela današnja ponuda
SC isplatio prije 3 dana, pa reko da vidim kaj ima. za 285kn noćenje s doručkom u hotelu (Termia) i cijeli dan brćkanje u toplicama za dvoje. zovem dečka, on je za, dakle, ponuda kupljena.
e sad, dragi moji lege i legice, budući da nisam bila u osijeku do sad, ne planiram provest cijeli dan u vodi, pa trebam vašu pomoć da mi kažete šta to u osijeku trebamo vidit i probat
1) prvo hrana : di da odemo na ručak i večeru (4 nas je), ne bi sad u neke fensi restorane, al ni na burek kod šipca, nego ono, di je ugodna atmosfera i fina klopa (i da, neki bolesni specijalitet, slobodno predložite)
2) drugo, kava : neki ljepi bircić, da se može pušit i da je dobra kava :kava:
3) HOT SPOT ilitiga, lokacije koje treba vidit i posjetit (tu se sad u potpunosti oslanjam na vašu preporuku, kaj god predložite mi tamo idemo :driver: )
4) i zadnje, u kojoj birtiji/klubu/disku/parkiću da dočekamo fajrunt?
eto, nadam se da ćete nam pomoć da što bolje iskoristimo vikend i isprobamo osijek :mig:
1. U Osijeku i nemaš nekih posebno fensi šmensi restorana ali restoran Karaka je ok, El Paso je dobar (na Dravi), ja volim recimo otići i u Pizzeriu Lyra na trgu (pored Centrala).
2. Hotel Osijek, Pub u Tvrđi, Siesta (pored kina)
3. San Francisco (Radićeva ulica) preko puta Tržnice, Hotel Osijek
4. Tufna (Tvrđa)
To su moji prijedlozi :)
26.01.2011., 15:14
1) prvo hrana : di da odemo na ručak i večeru (4 nas je), ne bi sad u neke fensi restorane, al ni na burek kod šipca, nego ono, di je ugodna atmosfera i fina klopa (i da, neki bolesni specijalitet, slobodno predložite)
2) drugo, kava : neki ljepi bircić, da se može pušit i da je dobra kava :kava:
3) HOT SPOT ilitiga, lokacije koje treba vidit i posjetit (tu se sad u potpunosti oslanjam na vašu preporuku, kaj god predložite mi tamo idemo :driver: )
4) i zadnje, u kojoj birtiji/klubu/disku/parkiću da dočekamo fajrunt?
:
1. moj prijedlog, žestoka slavonska pizza u As-u ili gore već navedenim Lyri ili El Pasu, meksičke kerefeke u Galiji, a i za Lumiere sam čula pohvala, iako nisam osobno još nikad jela tamo.
2. kafice s okusima u San Franciscu :cerek: ili Trica u centru , "stari" pub (ro uopće neznam ni kak se zove :misli: ) u Tvrđi. u principu, u većini birtija po Os koliko sam ja skontala se može pušit, pa ste s te strane mirni :D
3. što se samog Osijeka tiče, neznam po ovakvom hladnom vremenu zapravo šta bih preporučila, zabundajte se i napravite finu od centra promendom do Tvrđe, i onda opet kafica.:cerek:
4. Tvrđa, pa ovisi u kakvom ste raspoloženju, meni osobno izlazak se ionako sastoji od điranja od jednog birca do drugog, nigdje se ne zadržavamo pretjerano, svugdje po pivce i ajmo dalje. za đuskanje do zore imaš opciju ili Tufna ili cajkice u Kju.:ne zna:
ps: pred kraj izlaska, hambi kod Joze Trovača. žuta kućica na trgu u Tvrđi. niste bili vani u Os, ako niste jeli kod Joze :cerek:
edit: neznam jel si napisala, jel vi to sad ovaj vikend dolazite?
onda imam jos jedan prijedlog ako vam je do isprdavanja i ako ste u takvom điru, sad u subotu 29.og u Kestenu, to ti je jedan birc kod kolodvora, ti se održavam Brk Dej, što bi bilo uglavnom, oblokavanje po akcijskim cijenama, za koje se mužjaci pripremaju tjednima prije puštajuci brkove i tako, uglavnom, atmosferica u Kestenu je uvijek :mikrocerek:
Nathaniel
26.01.2011., 16:29
awww :cerek::cerek: hambi kod joze trovača :):) primljeno na znanje! (kod nas se ide Kod Tete na Sendviče:))
nismo ovaj vikend, sredinom 2.mj dolazimo, al da jesmo, Let 3 look bi bio tu :)
oke, hvala vam ljudi, vaši postovi su kopi pejstani i čekaju printanje prije puta :top:
ASSKISS <3 :five:
adriann
26.01.2011., 21:08
Jedno pitanje vezano za gradski prijevoz u Os. Može li se u tramvaju kupiti pojedinačna karta ( dakle ne Butra) za jednu vožnju u jednom smjeru- kao što su nekada bile one papirnate karte ili moram obvezno kupiti Butru? Inače se ne vozim gradskim prijevozom i dugo se nisam vozila tramvajem pa ne znam kako to sada ide.I kolika je cijena karte ako se može kupiti? Hvala:D
Jedno pitanje vezano za gradski prijevoz u Os. Može li se u tramvaju kupiti pojedinačna karta ( dakle ne Butra) za jednu vožnju u jednom smjeru- kao što su nekada bile one papirnate karte ili moram obvezno kupiti Butru? Inače se ne vozim gradskim prijevozom i dugo se nisam vozila tramvajem pa ne znam kako to sada ide.I kolika je cijena karte ako se može kupiti? Hvala:D
Nema više papirnate karte...:D..samo plastične butre...:D
daisy boo
27.01.2011., 00:32
Nema više papirnate karte...:D..samo plastične butre...:D
Naravno da se može kupiti obična papirnata karta, u tramvaju, 10 kn u jednom smjeru. :mig:
Naravno da se može kupiti obična papirnata karta, u tramvaju, 10 kn u jednom smjeru. :mig:
:eek: ...ajde de..uostalom bila papirnata ili plastična karta je skupa...
Funk Lizard
27.01.2011., 19:27
hamburger kod joze
san francisco
excalibur
suma kod kopike
katakombe
pijana
mini teatar
muzeji
:cerek: <3<3
Sunshiness25
30.01.2011., 16:10
pozdrav svima od slavonke :)
možda među vama ima netko ko je zavirio u onu samopraonicu rublja u Županijskoj...?
zanima me na koju foru (iliti kolko kovanica :D ,ili kako već??)) radi ta veš mašina?imam onu duplu deku koja ne stane u kućnu drljalicu :rolleyes: pa bi ju negdje ubacila na pranje.nosila sam ju već u praonicu,gdje ti oni peru i nisam baš bila zadovoljna,a i 50 kunića mi baš i nije neš povoljno.
dakle,kolko košta pranje u toj samopraonici i jel ima tamo i sušilica?
aj fala :)
Kalliste
01.02.2011., 15:01
http://www.osijek031.com/osijek.php?topic_id=13675
Ovdje bi ti trebao biti sav info:D
awww :cerek::cerek: hambi kod joze trovača :):) primljeno na znanje! (kod nas se ide Kod Tete na Sendviče:))
nismo ovaj vikend, sredinom 2.mj dolazimo, al da jesmo, Let 3 look bi bio tu :)
oke, hvala vam ljudi, vaši postovi su kopi pejstani i čekaju printanje prije puta :top:
ASSKISS <3 :five:
Dobro, jesi bila ? :)
medicine woman
03.02.2011., 16:04
hej, ljudi! pitanje.. jel netko zna jel u kikcbox klubu na sjenjaku, mislim da se zove victory, imaju kakav program za žene? ima li netko kakva iskustva od tamo?? treba mi opake rekreacije :(
To ti je KickBox klub Viktoria - Hrvatski Sokol. Imaju treninge u Robnoj kući sjenjak (u atomskom skloništu). Tečaj samoobrane (http://www.osijek-online.com/index.php?option=com_content&view=article&id=1918:teaj-praktine-samoobrane-sa-obukom-uporabe-vatrenog-oruja&catid=61:zanimljivosti&Itemid=1)
http://www.osijek031.com/osijek.php?topic_id=13675
Ovdje bi ti trebao biti sav info:D
hvala! :mig: pf!pa radije ću onda deku strpat u kadu i gackat je ko kiseli kupus :rofl: ja mislila to ubaciš 2 medvjeda i drljaj,kad ono....:eek: mnooogo su skupi :rofl:
medicine woman
04.02.2011., 11:37
hvala.. ali ovaj dio mi se nimalo ne sviđa: ˝ne postoji nikakav napor ili teža fizička aktivnost (kao npr. fitness)˝ .. mene bi onda više zanimao kickbox, ali opet ne bih htjela biti jedina djevojka.. mislim da bi mi bilo preneugodno
hvala! :mig: pf!pa radije ću onda deku strpat u kadu i gackat je ko kiseli kupus :rofl: ja mislila to ubaciš 2 medvjeda i drljaj,kad ono....:eek: mnooogo su skupi :rofl:
To je bilo 2008., tko zna kako je sada...:mig:
Hedonistkinja
05.02.2011., 12:12
Pročitala sam na stranici Glasa Slavonije da ima neki second hand shop u Radićevoj, Gabi no1 se zove čini mi se, pa ako itko zna gdje se točno nalazi...? :D Nekak uvijek uspijem propustiti kad bude organiziran Posh Store i slično, a kontam da bi moglo bit fora stvari tamo :raspa:
fairy_dea
05.02.2011., 12:26
Mislim da se nalazi jako blizu Vip-a.:mig:
Mislim da se nalazi jako blizu Vip-a.:mig:
el ima sta dobro tamo?
tu i tamo vidim letak, al jos nisam cula nijedno svjedocanstvo.
fairy_dea
05.02.2011., 16:19
Nisam ulazila,ali sam cula da neotkupljuju robu,nego da ju uvoze iz Turske il Albanije :ne zna:
kowalski
05.02.2011., 18:45
aukurac...pali smo na second hand iz turske/albanije? :facepalm:
još mi reci da su zakupili onaj prostor gdje je bio frequens?
fairy_dea
05.02.2011., 19:52
:lol: to nebih znala
homosapiens
05.02.2011., 20:39
aukurac...pali smo na second hand iz turske/albanije? :facepalm:
za tvoj info tursko gospodarstvo je 14. na svijetu i tamo su prosječni ljudi daleko bogatiji nego u hrvatskoj i mogu si priuštiti daleko bolje krpice...
hebene predrasude malog hrvata
a albaniju možeš uspoređivati sa našim hrvatistanom nikako sa turskom jer je to neozbiljno
Miss Hyde
05.02.2011., 20:55
Shs je u Radićevoj, odmah pokraj ljekarne, one preko puta PBZ-a (malo dalje). Ja ušla. I izašla. :zubo:
Shs je u Radićevoj, odmah pokraj ljekarne, one preko puta PBZ-a (malo dalje). Ja ušla. I izašla. :zubo:
nemaš dovoljan broj postova da bi se ovo smatralo relevantnim :zubo:
što se tiče Gaby, vidio al nebio :D djeluje jako ljubičasto :D
kowalski
05.02.2011., 22:58
za tvoj info tursko gospodarstvo je 14. na svijetu i tamo su prosječni ljudi daleko bogatiji nego u hrvatskoj i mogu si priuštiti daleko bolje krpice...
hebene predrasude malog hrvata
a albaniju možeš uspoređivati sa našim hrvatistanom nikako sa turskom jer je to neozbiljno
Znaš li nešto kokretnije osim suhoparnih statističkih podataka kojima hraniš svoj svijet bez predrasuda, a istovremeno ih ne znaš ispravno primjeniti?:kava:
Jesi možda bio u Turskoj, pa govoriš iz iskustva? Kupovao robu (konkretno odjeću) u Turskoj, ili iz prve ruke čuo priču ljudi koji jesu?
Ja recimo jesam, i ono što sam saznao je da imaju kvalitetnu i jeftinu robu, te da je omjer uloženo/dobiveno povoljan čak i za krajnjeg kupca. To je osnovna premisa, a onda jednostavne ekonomske zakonitosti kažu da pomoću jeftine i kvalitetne robe koju prodaju u velikim količinama ostvaruju na kraju pozitivnu bilancu, i time održavaju svoje gospodarstvo na relativno zdravim nogama, pa eto, čak i na 14. mjestu u svijetu. Iako gospodarstvo jedne zemlje ne čini samo trgovina, mislim da je dovoljno za ilustraciju.
Zašto su prosječni ljudi (vrlo jeftino pokušavaš generalizirati) imućniji u Turskoj nego kod nas? Zato što će prosječan Turčin tursku Paul&Shark majicu kupiti po njenoj realnoj cijeni koja je bar pet puta niža od one koju će za tu istu majicu platiti prosječan Hrvat. Zašto? Zato što je prosječan Hrvat ovca koju šišaju bar po pet osnova, jer je to njemu normalno, i uklapa se u njegove bespredrasudne svjetonazore.
No vratimo se na second hand robu iz Turske. Dakle, tko bi normalan kupio rabljenu robu iz Turske, kad kod normalnih trgovaca koji nisu pohlepni lihvari za približno istu cijenu može kupiti novu tursku odjeću? Isti onaj "mali" Hrvat (usput govoreći, dijeliti Hrvate na male i velike je i više nego šovinistički), ali za razliku od onoga gore koji kupuje Paul&Shark, ovaj je pritisnut neimaštinom prisiljen kupovati rabljenu odjeću.
Sad malo jasnije zašto mi nije drago čuti da se kupuje turska rabljena odjeća? Moj fejspalm uopće nije bio upućen na račun Turske, kako si ti kratkovidno pomislio, nego na račun Hrvatske. :mig:
Ali ako ništa drugo, možemo se složiti oko Albanije; a možda i ne možemo, jer ja sam očito neozbiljan i neinformiran. :)
Miss Hyde
05.02.2011., 23:01
nemaš dovoljan broj postova da bi se ovo smatralo relevantnim :zubo:
što se tiče Gaby, vidio al nebio :D djeluje jako ljubičasto :D
Koji napad iz zasjede! :zubo: I diskriminacija na postnoj osnovi. :mudri:
seka.iz.osijeka
05.02.2011., 23:04
Imate second hand i u Donjem gradu, al ne znam kak se zove ulica. I ne znam odakle uvoze :D
fairy_dea
06.02.2011., 01:32
Imate second hand i u Donjem gradu, al ne znam kak se zove ulica. I ne znam odakle uvoze :D
E da,znam i ja. Nalazi se tamo iza Dome,kod vodovoda.
homosapiens
06.02.2011., 20:45
Znaš li nešto kokretnije osim suhoparnih statističkih podataka kojima hraniš svoj svijet bez predrasuda, a istovremeno ih ne znaš ispravno primjeniti?:kava:
Jesi možda bio u Turskoj, pa govoriš iz iskustva? Kupovao robu (konkretno odjeću) u Turskoj, ili iz prve ruke čuo priču ljudi koji jesu?
S turcima radimo jer smo najveći uvoznici traktorskih dijelova u hrvatskoj i da bio preko nekoliko puta u turskoj također ti turci hoće investirati u tvoj Osijek u jednu bivšu tvornicu mehanizacije...
I diže mi se kosa na glavi kad netko u hrvatskoj sa predrasudama počne govoriti/pisati o turskoj kao o nekoj tamo nedođiji i spominjati ih s visoka, a tvornica dijelova s kojom tamo radimo ima godišnje zaradu veću nego cijela osječko-baranjska županija sa kompletnim gospodarstvom.
I možeš se izvlačiti koliko hočeš i meni govoriti da sam šovinista, a sve je jasno šta si napisao u svojem postu na koji sam reagirao:flop: i ne boj se nisi prvi većina lijepe naše tako same sebe doživljava sa visoka.
Nadam se da nečeš imati ništa protiv da turci pokrenu proizvodnju u Osijeku, a vejrujem da će biti puno takvih koji će reći " na šta smo spali da nam sad neki turčin/albanac šefuje"
huricane-girl
06.02.2011., 23:37
People... imam jedno pitanje... slavimo 10.-tu godisnjicu matore ove godine... i sad bi nest kao organizirali.. medjutim, ja nisam u tim vodama restoranskim po Osijeku... svi vicu Ruza, Ruza i svi su u Ruzi... a ja bas ne bi bas iz tog razloga u Ruzi jer iskustva su i pozitivna i negativna iz nje... pa ak znate ili ste imali negdje nest slicno... hvala...:cerek:
kowalski
06.02.2011., 23:40
Omašio si ceo fudbal drugar homosapiens...ponovno. Ali nema veze. :mig:
Iskreno se nadam da će Turci pokrenuti proizvodnju u Osijeku (koji usput rečeno nije moj, ali nećemo biti sitničavi), jer proizvodnja je vitalni segment gospodarstva koji nam kronično nedostaje. I tebi želim puno uspjeha u poslu kojim se baviš, te da uspiješ sa svojim timom realizirati suradnju sa Turcima, pa da OLT ponovno proradi punim kapacitetom. :top:
I ne, nisam ciničan.
hvala.. ali ovaj dio mi se nimalo ne sviđa: ˝ne postoji nikakav napor ili teža fizička aktivnost (kao npr. fitness)˝ .. mene bi onda više zanimao kickbox, ali opet ne bih htjela biti jedina djevojka.. mislim da bi mi bilo preneugodno
Pa javi im se.. imaju i KickBox i da i cure im tam otreniraju :) KickBox Club Victoria
medicine woman
07.02.2011., 17:52
a onda ću morat pogledat što nude u viktoriji, nadam se da će biti ugodno iskustvo.. :D
ti, pollux, imaš iskustava s njima?
S turcima radimo jer smo najveći uvoznici traktorskih dijelova u hrvatskoj i da bio preko nekoliko puta u turskoj također ti turci hoće investirati u tvoj Osijek u jednu bivšu tvornicu mehanizacije...
Možeš reći o kojoj se bivšoj tvornici radi? Ja znam samo za jednu koja (nije biša) radi i iako u manjim okvirima još uvijek ima ime i ugled pa radi toga relativno dobro funkcionira a priprema se i za lagani uzlet. To bi bio OLT.
Na koju si ti mislio?
a onda ću morat pogledat što nude u viktoriji, nadam se da će biti ugodno iskustvo.. :D
ti, pollux, imaš iskustava s njima?
Imam, javi se Vjekoslavu Becku...
People... imam jedno pitanje... slavimo 10.-tu godisnjicu matore ove godine... i sad bi nest kao organizirali.. medjutim, ja nisam u tim vodama restoranskim po Osijeku... svi vicu Ruza, Ruza i svi su u Ruzi... a ja bas ne bi bas iz tog razloga u Ruzi jer iskustva su i pozitivna i negativna iz nje... pa ak znate ili ste imali negdje nest slicno... hvala...:cerek:
ja predlažem restoran "Karaka" lijepo,ugodno,klopa fantastična i smije se pušit :D
ToniOsk
09.02.2011., 08:02
Imaš caffe bar BMW križanje Vukovarske i Svačićeve kod vatrogasaca.Iznajmljuju za neke proslave kafić čak i piše veliki pano šta god to bilo vani da je za razne proslave(vjenčanja,mature,rođendane itd.)
Unutra stane kojih 30-60 ljudi ima par stolova,lijepo izgleda ali ništa posebno,ali mislim da ima i gore na katu nešto za proslave
i ima vanjski ograđeni prostor poput nekog dvorišta,zanimljivo djeluje za toplije dane.Vjerujem da nije preskupo,ja sam bio tražio predprošle godine tamo za novu ali je več bilo zauzeto tako da nisam išao u detalje ispitivat.
http://www.bmwcaffe.com/
huricane-girl
09.02.2011., 23:16
Karaka iz nekog razloga ne dolazi u obzir....
a Bmw- jel imaju oni i svoju hranu? Nama treba restoran, ne kafic... moze i kafic ako pripremaju hranu...
Hedonistkinja
11.02.2011., 22:47
Zna li netko možda do kad radi lega-lega shop subotom? To i dalje radi nadam se xD :D
seka.iz.osijeka
11.02.2011., 22:52
Pa dođi ujutro, trebali bi radit bar do 12. :)
Hedonistkinja
11.02.2011., 22:59
A da mogu doći ujutro, bi, al imam nekih obveza pa bi tek oko tri mogla, a kontala sam za poklon kupiti majicu neku.
medicine woman
14.02.2011., 19:14
evo, bila ja u viktoriji.. moram priznati da mi se na prvu nije svidjelo.. bio je neki stariji trener koji baš i nije bio raspoložen za priču. nije ni rekao da li da nosim odmah rukavice ili jel mi još šta drugo treba.. ali otići ću sutra neopremljena pa ćemo vidjeti..
evo, bila ja u viktoriji.. moram priznati da mi se na prvu nije svidjelo.. bio je neki stariji trener koji baš i nije bio raspoložen za priču. nije ni rekao da li da nosim odmah rukavice ili jel mi još šta drugo treba.. ali otići ću sutra neopremljena pa ćemo vidjeti..
Čuj, sama odluči kako ti odgovara "klima" i atmosfera tamo... nije za svakoga sve :)
ToniOsk
16.02.2011., 18:51
Karaka iz nekog razloga ne dolazi u obzir....
a Bmw- jel imaju oni i svoju hranu? Nama treba restoran, ne kafic... moze i kafic ako pripremaju hranu...
Sorry što nisam prije odgovorio.. Koliko sam skonto prave svoju hranu, dao sam ti web stranicu njihovu pa pogledaj tamo..
phuketya
18.02.2011., 00:55
Zna li tko gdje i kako mogu doći u kontakt s nekim romskim sviračima u Osijeku?
castor8
18.02.2011., 13:56
znam da u dardi ima romsko kuturno umjetnicko drustvo, pa mozda da ih probas kontaktirat
a u old bridge pubu se svaki tjedan, mislim srijedom, organizira romsko vece, bude romska glazba uzivo
goranbm
18.02.2011., 15:26
Mene zanima, ako mi možete reći u kojoj fotokopiraoni je najjeftinije obostrano kopiranje... Imam jednu knjigu od cca 600 strana, pa ako netko zna di bi bilo najbolje kopirati to... Glupo mi ići od kopiraone do kopiraone i ispitivati cijene :) Eto ispričavam se ako je glupo pitanje, ali eto hvala unaprijed :)
Yosemite Sam
19.02.2011., 17:44
Mene zanima, ako mi možete reći u kojoj fotokopiraoni je najjeftinije obostrano kopiranje... Imam jednu knjigu od cca 600 strana, pa ako netko zna di bi bilo najbolje kopirati to... Glupo mi ići od kopiraone do kopiraone i ispitivati cijene :) Eto ispričavam se ako je glupo pitanje, ali eto hvala unaprijed :)
Kod trga između petra pana i slonića na čošku:) ima povoljna kopiraona.
phuketya
19.02.2011., 20:39
znam da u dardi ima romsko kuturno umjetnicko drustvo, pa mozda da ih probas kontaktirat
a u old bridge pubu se svaki tjedan, mislim srijedom, organizira romsko vece, bude romska glazba uzivo
Hvala. Nisam našla ništa na netu osim Đelem Đelema iz BM, vidjet ću i za ove.
seka.iz.osijeka
19.02.2011., 20:46
Kod trga između petra pana i slonića na čošku:) ima povoljna kopiraona.
također ih preporučam. joooj, koliko sam se tamo nakopirala u zadnjih par godina, često i džabe :rofl:
pozdrav Osijeku i osječanima
zanima me adresa kafića "kriket" pa ako tko zna gdje jeto bilo bi lijep oda napiše... thx
Eric Prydz
21.02.2011., 17:04
Bio, nisu losi sviraci, primaju i glazbene zelje.
ALI....
U bandu je bio sam jedan Rom i to bi covjek ocekivao da je na harmonici, no ovaj je svirao syntic :D
mateja122
22.02.2011., 21:54
jel ima netko ovdje sa EFOS-a, 2 g? :zubo: :raspa:
Ako se nevaram svaki vikend ti nastupaju u Ruži, zaleti se tamo pa se raspitaj
fairy_dea
25.02.2011., 00:00
Opet snijeg :o
Opet snijeg :o
fuj, a bio sam pomislio da smo ga se riješili za ovu zimu :rolleyes:
fairy_dea
25.02.2011., 00:10
i ja :rolleyes: a najavili su ga i za sutra,ako da nije dosta sto je danas cijeli dan padao
Eric Prydz
25.02.2011., 11:58
jel ima netko ovdje sa EFOS-a, 2 g? :zubo: :raspa:
:mig:
Yosemite Sam
25.02.2011., 12:43
Dolazi li tko na grudanje (http://www.osijeknet.com/600_Za-subotu-po-uzoru-na-Zagreb-najavljeni-prosvjedi-i-u-Osijeku.htm)?
dr. van Nostrand
25.02.2011., 13:09
Dolazi li tko na grudanje (http://www.osijeknet.com/600_Za-subotu-po-uzoru-na-Zagreb-najavljeni-prosvjedi-i-u-Osijeku.htm)?
ja, i to iz vinkulje :)
Ja bih došao, ali nisam u Os i ne mogu doći nikako...
a inače me baš nervira naša tolika pasivnost kad se radi o ovakvim stvarima... sad kad je bio prosvjed ovaj tjedan, pon ili uto, u Os je bio 50ak prosvjednika, a samo u Puli recimo 300tinjak :rolleyes: reko bi čovjek da nam teče med i mlijeko u Slavoniji :zubo:
mateja122
25.02.2011., 19:51
:D:mig:
koji smjer? :D
Eric Prydz
26.02.2011., 13:38
koji smjer? :D
kaj ti triba? :)
Nisam u tekucoj godini ako oces da te potpisujem na predavanjima :p
seka.iz.osijeka
26.02.2011., 16:57
Jel bio ko na prosvjedu? Po slikama se čini da je bio pristojan broj ljudi, al niko nije uhićen, bezveze :raspa:
mateja122
27.02.2011., 00:43
kaj ti triba? :)
Nisam u tekucoj godini ako oces da te potpisujem na predavanjima :p
ehhh..šteta..taman sam se ponadala da ces me potpisivati... :raspa: :D
fairy_dea
27.02.2011., 17:50
Jel bio ko na prosvjedu? Po slikama se čini da je bio pristojan broj ljudi, al niko nije uhićen, bezveze :raspa:
hihi,ja nisam bila u mogucnosti da odem
jel zna netko neki povoljni prostor za iznajmit za rođendan da se može svoja cuga donjet a da nije top, top mi je preskup?
fairy_dea
27.02.2011., 18:47
jel zna netko neki povoljni prostor za iznajmit za rođendan da se može svoja cuga donjet a da nije top, top mi je preskup?
ja sam cula da oks iznajmljuje svoj prostor :ne zna: i tamo jadna "dvorana" u vatrogasnom naselju di je prije bio fitnes.
Hedonistkinja
28.02.2011., 19:30
@Leori
Da, oks iznajmljuje prostor (u petak su ljudi iz moje škole organizirali za treće i četvrte razrede parti kao :rolleyes:), ali ne znam po koliko para, oni su svi dali po 40 kn ak to išta pomaže. Mislim da u Soundu također možeš pitati ali isto ne znam po koliko novaca, jbg, ja rođendane slavim po parkićima/kućama/stanovima :D
nermina26
28.02.2011., 23:07
Brena na tiskovnoj konferenciji pred koncert u Osijeku. 26. ozujka. Kako se slatko ovdje nasmijala.
http://www.youtube.com/watch?v=KEkOik_8jN8
KatarinaRi
03.03.2011., 19:42
Ima li kakvih prosvjeda u Osijeku:ne zna:...svi nešto galame, a ovdje ništa...ionako sutra nemam ništa u planu.
toni_os
03.03.2011., 20:00
Trebalo bi opet biti u subotu nešta.. :)
Evo opet stižu ovi iz London Calling-a na urnebesnu stand up komediju. "London Calling" stand up show u Osijeku - VOL. 2! (http://www.osijek-online.com/index.php?option=com_content&view=article&id=5702:qlondon-calling-stand-up-show-u-osijeku-vol-2-irac-novozelananin-i-tinky-winky-15-oujka-2011-godine-u-djejem-kazalitu-branka-mihaljevia&catid=17:koncerti-i-zabava&Itemid=1)
jel bio tko prošli puta... bilo je urnebesno :)
Evo opet stižu ovi iz London Calling-a na urnebesnu stand up komediju. "London Calling" stand up show u Osijeku - VOL. 2! (http://www.osijek-online.com/index.php?option=com_content&view=article&id=5702:qlondon-calling-stand-up-show-u-osijeku-vol-2-irac-novozelananin-i-tinky-winky-15-oujka-2011-godine-u-djejem-kazalitu-branka-mihaljevia&catid=17:koncerti-i-zabava&Itemid=1)
jel bio tko prošli puta... bilo je urnebesno :)
ja idem, ako uspijem ugrabiti kartu :zubo:
seka.iz.osijeka
05.03.2011., 17:31
ja idem, ako uspijem ugrabiti kartu :zubo:
I ja, i ja :lux:
ma smješniji je pernar...je mi lik simpatičan u mp3...baš mi je drago što je u osijeku prošao kako je prošao. što si taj debil umišlja nije normalno...
huricane-girl
13.03.2011., 01:56
pozdrav Osijeku i osječanima
zanima me adresa kafića "kriket" pa ako tko zna gdje jeto bilo bi lijep oda napiše... thx
Kriket ti je na jugu 2...u Brackoj ulici, izmedju zgrada... unutra uvucen, ne vidi se sa glavne
huricane-girl
13.03.2011., 01:58
Imaš caffe bar BMW križanje Vukovarske i Svačićeve kod vatrogasaca.Iznajmljuju za neke proslave kafić čak i piše veliki pano šta god to bilo vani da je za razne proslave(vjenčanja,mature,rođendane itd.)
Unutra stane kojih 30-60 ljudi ima par stolova,lijepo izgleda ali ništa posebno,ali mislim da ima i gore na katu nešto za proslave
i ima vanjski ograđeni prostor poput nekog dvorišta,zanimljivo djeluje za toplije dane.Vjerujem da nije preskupo,ja sam bio tražio predprošle godine tamo za novu ali je več bilo zauzeto tako da nisam išao u detalje ispitivat.
http://www.bmwcaffe.com/
Hvala ti puno... nakraju ipak MORA biti u Tvrdji.... ali cemo najvjerojatnije u Muller
mozda mali princ, tamo sam davno bila na jednom rodjedanu.
Za otprilike 2 tjedna trebao bi doci u Osijek na dva-tri dana.Zanima me gdje bi mogao naci neki smjestaj a da nije preskup kao hoteli.
U naprijed hvala
Meni je super Maksimilian (http://www.maksimilian.hr/), a nije preskup. Da mi treba, tamo bih opet išla.
Hostel tufna (http://www.tufna.hr/hostel.html) još jeftinije, ali i lošije.
Za otprilike 2 tjedna trebao bi doci u Osijek na dva-tri dana.Zanima me gdje bi mogao naci neki smjestaj u Osijeku ili blizoj okolici(5km) a da nije preskup kao hoteli.
U naprijed hvala[/QUOTE]
[QUOTE=dainty;32452427]:c
pa smijestaj ne mora biti bas u samom Osijeku nego moze i predgradje
Za otprilike 2 tjedna trebao bi doci u Osijek na dva-tri dana.Zanima me gdje bi mogao naci neki smjestaj u Osijeku ili blizoj okolici(5km) a da nije preskup kao hoteli.
U naprijed hvala[/QUOTE]
http://www.tzo-bilje.hr/
Pod smještaj..ima mali milijun apartmana...
Evo konačno smo i to dočekali Otvara se Cinestar Osijek - vrhunske dvorane i vrhunski kino doživljaj! (http://www.osijek-online.com/index.php?option=com_content&view=article&id=5876:otvara-se-cinestar-osijek-vrhunske-dvorane-i-vrhunski-kino-doivljaj&catid=19:kultura-i-umjetnost&Itemid=1) Koliko ste često išli u kino i što mislite hoće li se sada stara kina zatvoriti?
22.03.2011., 21:36
Evo konačno smo i to dočekali Otvara se Cinestar Osijek - vrhunske dvorane i vrhunski kino doživljaj! (http://www.osijek-online.com/index.php?option=com_content&view=article&id=5876:otvara-se-cinestar-osijek-vrhunske-dvorane-i-vrhunski-kino-doivljaj&catid=19:kultura-i-umjetnost&Itemid=1) Koliko ste često išli u kino i što mislite hoće li se sada stara kina zatvoriti?
ja sam znala dosta cesto otic u kino kad dodjem kuc preko vikenda, a zivim u Zg,neznam, bude mi fin ugođaj kad nas ima tek desetak u kinu, projektor šteka a zvuk puca, meni je to simpatično. i Osjekaner 10 kuna, a kokice kod onog čike 5, di ćeš bolje. volim ja i u Cinestar ovdje u Zg otić, bez daljnjega, al nadam se da se stara kina neće zatvorit, da su pametni, u Kinematografima bi se probali specijalizirat kao što su u Zg Kino Europa ili Tuškanac recimo, opalit cikluse filmova, klasika, festivalskih, bilo čega,tu negdje ja vidim našu Europu i Uraniju :ne zna:
Hm, u Osijeku (stara kina) nisu 10 već 25 kn :) da vjerojatno će se prebaciti na art filmove, cikluse i slično... ne bi ni ja da se zatvore.
sto godina
22.03.2011., 21:46
Hm, u Osijeku (stara kina) nisu 10 već 25 kn :) da vjerojatno će se prebaciti na art filmove, cikluse i slično... ne bi ni ja da se zatvore.
old school :top:
ovo novo je sve modernizirano bezveze
22.03.2011., 22:06
mislila sam na pivo 10 kuna a ne karte za kino :mig: karta je 20 a s iksicom 16 bila zadnji put kad sam ja bila ako se nevaram, a to je bilo ono neko SF smeće sa Jeff Bridgesom, neka igrica :misli: ako je 25 kuna, onda su hitovi tipa Seks i grad, Tvajlajt,Avatar i slično. zanimljivo mi j ekako uvijek i svugdje, ljudi uvijek navode najveću moguću cijenu i odjebu stvar u startu, pa tako i Cinestar, neko negdje procita da je karta za 3D film neznam, vikendom popodne i još je dulji od dva sata pa ide jos 2 kune gore, cirka 45 kuna, i paf! eto ti Cinestar, 45 kuna karta. a to što je do unazad mjesec dana srijedom kino bilo doslovce 14,5 kn plus jedan SMS, nikom ništa. :kava: no nebitno, ja se eto, nadam da se stara kina zatvorit neće, bliže su mi kući, ako nista drugo:rofl:
dr. van Nostrand
23.03.2011., 15:22
lege, sutra ste svi u portanovi jel :D
Aha :) a pazi ovo kako izgleda unutra (http://www.osijek-online.com/index.php?option=com_content&view=article&id=5883:sveano-otvorenje-portanove-2403-0900-sati-qpoela-je-portanova-godinaq&catid=28:gospodarstvo&Itemid=1) i krenule su nagradne igre (http://www.osijek-online.com/index.php?option=com_content&view=article&id=5885:otvorenje-portanove-promocije-i-nagradne-igre&catid=26:zanimljivosti&Itemid=1):)
mislila sam na pivo 10 kuna a ne karte za kino :mig: karta je 20 a s iksicom 16 bila zadnji put kad sam ja bila ako se nevaram, a to je bilo ono neko SF smeće sa Jeff Bridgesom, neka igrica :misli: ako je 25 kuna, onda su hitovi tipa Seks i grad, Tvajlajt,Avatar i slično. zanimljivo mi j ekako uvijek i svugdje, ljudi uvijek navode najveću moguću cijenu i odjebu stvar u startu, pa tako i Cinestar, neko negdje procita da je karta za 3D film neznam, vikendom popodne i još je dulji od dva sata pa ide jos 2 kune gore, cirka 45 kuna, i paf! eto ti Cinestar, 45 kuna karta. a to što je do unazad mjesec dana srijedom kino bilo doslovce 14,5 kn plus jedan SMS, nikom ništa. :kava: no nebitno, ja se eto, nadam da se stara kina zatvorit neće, bliže su mi kući, ako nista drugo:rofl:
Ne, ja kažem da je 25 kn jer jedino takve filmove i gledam (hitove). Cinestar će u Osijeku biti jeftiniji nego u ZG.
Neće se zatvoriti osječka kina... nedamo :)
fairy_dea
23.03.2011., 19:23
naravno,ali radno :rolleyes:
*soul*mate*
23.03.2011., 19:42
Aha :) a pazi ovo kako izgleda unutra (http://www.osijek-online.com/index.php?option=com_content&view=article&id=5883:sveano-otvorenje-portanove-2403-0900-sati-qpoela-je-portanova-godinaq&catid=28:gospodarstvo&Itemid=1) i krenule su nagradne igre (http://www.osijek-online.com/index.php?option=com_content&view=article&id=5885:otvorenje-portanove-promocije-i-nagradne-igre&catid=26:zanimljivosti&Itemid=1):)
Ne, ja kažem da je 25 kn jer jedino takve filmove i gledam (hitove). Cinestar će u Osijeku biti jeftiniji nego u ZG.
Neće se zatvoriti osječka kina... nedamo :)
ma odakle ti molim te da će biti jeftiniji? :confused:
sumnjam da će oni svoju politiku mjenjat samo zato jer je to osijek :kava: i ovako su stalno u manjku :ne zna:
Inače, ja se radujem cineplexxu, bit će jeftiniji neg cinestar, ko i hrana i piće (precjenjeno u cinestaru) a nudit će više toga (puštat će continentalove filmove, što cinestar odbija)
Što se tiče starih kina, nadam se da neće propasti.
ja ću i dalje ići tamo, prvenstveno jer mi je bliže, prođe stotisuća god dok dođem do portanove, a poslje mogu na piće na promenadu :cerek:
Poz :D
Da li netko zna koliko ženskih samostana ima u Osijeku?
Ok, malo je neobično pitanje :rofl: ali ima razlog zašto pitam. Prije nekih pet godina sam se utrpala frendici koja svira u zboru i long story short spavali smo u ženskom samostanu.
da se postavim na trepavice ne mogu se sjetiti kako se zove, ni gdje je, naravno. :rofl: a treba mi ta informacija sad.
Znam da je dosta blizu bio tramvaj i most. kad bi izbile na glavnu ulicu tramvajem nekih 10 min hoda od trga.
ima tko neku ideju? :ne zna:
23.03.2011., 23:19
ma odakle ti molim te da će biti jeftiniji? :confused:
sumnjam da će oni svoju politiku mjenjat samo zato jer je to osijek :kava: i ovako su stalno u manjku :ne zna::
bit ce jeftiniji sigurno od zagreba, odi na blitz-cinestar.hr i vidit ces cjenik, nisam gledala za split, ali zadar, sibenik i rijeka su u usporedbi sa zagrebom jeftiniji. koju kunu, dvije,tri pet, ali i to je nešto :mig:
Ok, malo je neobično pitanje :rofl: ali ima razlog zašto pitam. Prije nekih pet godina sam se utrpala frendici koja svira u zboru i long story short spavali smo u ženskom samostanu.
da se postavim na trepavice ne mogu se sjetiti kako se zove, ni gdje je, naravno. :rofl: a treba mi ta informacija sad.
Znam da je dosta blizu bio tramvaj i most. kad bi izbile na glavnu ulicu tramvajem nekih 10 min hoda od trga.
Ženske redovničke zajednice đakovačko osječke nadbiskupije: http://www.biskupijadjs.hr/kolumne.php?id_kol=20#
seka.iz.osijeka
24.03.2011., 17:30
Hmmm...ako je blizu tramvaj i most, to može biti samo u Tvrđi :ne zna: i daj mi objasni ovu boldanu rečenicu :D
Ženske redovničke zajednice đakovačko osječke nadbiskupije: http://www.biskupijadjs.hr/kolumne.php?id_kol=20#
Fakat ih ima puno, ali hvala :eek::D
Hmmm...ako je blizu tramvaj i most, to može biti samo u Tvrđi :ne zna: i daj mi objasni ovu boldanu rečenicu :D
Znači kad bi izbile na ulicu gdje je tramvaj lijevo 10 min hodanja je trg :D
To je ono čega se sjećam, davno je to bilo. Prvi i jedini puta da sam bila u Osijeku. :rofl:
Ali krasan je grad.
Googlala sam malo i mislim da je to bio samostan u Krstovoj ulici jer mi je to jako poznato.
seka.iz.osijeka
24.03.2011., 20:04
Sad si me tek zbunila :D Ako je Krstova u pitanju, moguće je da ste imali 10 minuta do trga, ali do Trga bana Jelačića, a ne do glavnog trga. Ali onda opet se tu ne uklapa most :S
fairy_dea
25.03.2011., 23:32
Imas u trvdi dva samostana,jedan samostan Marijine sestre i drugi Franjevacki samostan.I to taman izades na europsku aveniju di ide tramvaj i do trga pjeske imas 10 min i blizu je most :top:
Michael Collins
26.03.2011., 17:26
Kako vam se sviđa Portanova, meni baš OK, bili i u Cinestaru a kuglana još nije bila otvorena u četvrtak u 5 kada smo išli doma
homosapiens
27.03.2011., 10:55
Dobro opran novac lokalnog osječkog mafijaša zar ne?
castor8
27.03.2011., 12:49
pustimo sad to, neupitno je o cemu se radi, portanova kao soping centar mi nema neku tezinu jer nema jakog vodeceg branda koji bi nosio sve to tipa h&m, sve je to vecinom ponuda os preseljena na jedno mjesto.
ono na cemu se moze gradit atraktivnost je cinestar i bowling medjutim i avenue mall ce imat oboje pa ce opet doc do rasipanja i to ce drzat primar do otvaranja am.
sam interijer i eksterijer mi je u rangu svjetskih centara prosjek, sav taj kvazi glamur dizu zakupci ali gola portanova mi je lose napravljena pogotovo iznutra.
homosapiens
27.03.2011., 13:03
Mislim da će Avenue Mall imati bolju prođu zbog samog položaja koji je po mojem bolji (bliži samom centru grada) a i sama atraktivnost unutrašnjosti mislim da će biti na strani Avenua... budemo vidjeli vjerojatno bolju taktiku će imati izraelac
Michael Collins
27.03.2011., 13:05
Dobro opran novac lokalnog osječkog mafijaša zar ne?
jebiga,ali u svakom slučaju dosta se ljudi zaposlilo, mladih ljudi,a ja sam pola sta udaljen od kuglane i cinestara :top:
homosapiens
27.03.2011., 16:59
Pola tih ljudi tokom ove godine će dobit šup kartu kao i u svakom trg. centru kad se otvori jer nakon selekcije radnog kadra i podvlačenja računice nakon nekoliko mjeseci vlasnici dućana i uslužnih djelatnosti će ostaviti samo onoliko radnika koliko im je isplativo, a na početku svi zaposle duplo više nego relano treba ljudi...
P.S ajd barem su ovih dana i naplatne kućice na Slavoniki radile punom parom
Sleeping beauty
27.03.2011., 19:57
jel željeznički most ili most preko Drave? ako je preko Drave, onda je Tvrđa u pitanju, ako je željeznički, onda je to samostan sestara Sv. križa u Krbavskoj...
28.03.2011., 15:08
pustimo sad to, neupitno je o cemu se radi, portanova kao soping centar mi nema neku tezinu jer nema jakog vodeceg branda koji bi nosio sve to tipa h&m, sve je to vecinom ponuda os preseljena na jedno mjesto.
o
ponuda Os preseljena na jedno mjesto?
okej, nije da je Portanova šoping meka u usporedbi sa City Centrom, Arenom ili West Gateom u Zg, ali govoriš bedastoće. većina trgovina nije postojala u Os prije otvorenja - Zara, Bershka, Pull&Bear, C&A, Ann Christine, ta imena mi trenutno padaju napamet, a kao žensko koje voli kupuvat krpice, mogu ti reć, samo tih par novih brandova, a posebice Zara (koja je btw, u usporedbi sa Zarama u Zg puno bolja,tj meni osobno se nekako čini da je puno ljepši izbor i pohvaljujem onoga tko radi nabavu) čine jako veliku razliku od sitacije prije gdje si doslovce imao Mango,X-nation, eventualno New Yorker i Orsay ako si se htio obuć okej za okej cijenu. tako da ti ta teza sigurno ne stoji.
ja sam jucer samo prosvraljala, trgovinama i gledala neko sranje u Cinestaru, i mogu samo reci da mi je drago sto se otvorila ta Portanova, i isto tako mi je drago sto ce se otvoriti Avenue Mall, pa makar i tamo bile skroz iste i nijedna nova trgovina. da, bit ce poluprazna kina, da, nema se para da bi se trosilo po soping centrima, ali barem Osijek prestaje biti zadnja rupa na svirali sto se ponude tiče, i barem cure moga godišta nemoraju vozikati se do Zagreba ili Graza da bi ugrabile koji komad pristojne robe.
:kava:
castor8
28.03.2011., 21:14
ponuda Os preseljena na jedno mjesto?
okej, nije da je Portanova šoping meka u usporedbi sa City Centrom, Arenom ili West Gateom u Zg, ali govoriš bedastoće. većina trgovina nije postojala u Os prije otvorenja - Zara, Bershka, Pull&Bear, C&A, Ann Christine, ta imena mi trenutno padaju napamet, a kao žensko koje voli kupuvat krpice, mogu ti reć, samo tih par novih brandova, a posebice Zara (koja je btw, u usporedbi sa Zarama u Zg puno bolja,tj meni osobno se nekako čini da je puno ljepši izbor i pohvaljujem onoga tko radi nabavu) čine jako veliku razliku od sitacije prije gdje si doslovce imao Mango,X-nation, eventualno New Yorker i Orsay ako si se htio obuć okej za okej cijenu. tako da ti ta teza sigurno ne stoji.
i to je to, ja sam rekao da je vecina dislocirana iz os u portanovu i to je cinjenica, prosetaj se gradom, essekerom, intersparom, sve je opustoseno. samo obuca ti je odnos 7:1.
a to da ima ok trgovina u portanovi, to stoji.
Mislim da će Avenue Mall imati bolju prođu zbog samog položaja koji je po mojem bolji (bliži samom centru grada) a i sama atraktivnost unutrašnjosti mislim da će biti na strani Avenua... budemo vidjeli vjerojatno bolju taktiku će imati izraelac
To i ja mislim...AvenueMall mi izgleda puno ljepše te mi je i lokacija puno bolja u odnosu na Portanovu...
Još samo da se otvori!
castor8
29.03.2011., 14:15
e bas im je uletila ova kajla s gruntovnicom, jadni oglasili odmah po cijelom gradu kad je otvorenje
ali tko zna... :)
meni je isto vizualno ljepsi od portanove, no vidjet cemo, treba pricekat otvorenje
homosapiens
29.03.2011., 14:23
koliko znam grad je tužio ove iz gruntovnice baš zbog tog cirkusa jer su Avenue Mallu prodali privatno zemljište kao sve uredno čisto gradsko vlasništvo... kad ono hop pojavi se odnekud privatni vlasnik jedne čestice
ništa novo u našim zemljišnim knjigama koje su ažurirane prije 50god.
castor8
29.03.2011., 14:38
koliko znam grad je tužio ove iz gruntovnice baš zbog tog cirkusa jer su Avenue Mallu prodali privatno zemljište kao sve uredno čisto gradsko vlasništvo... kad ono hop pojavi se odnekud privatni vlasnik jedne čestice
ništa novo u našim zemljišnim knjigama koje su ažurirane prije 50god.
to sa seperom je rijeseno, mislio sam na ovu zadnju sprdacinu sa krivim izvatkom iz gruntovnice.
radnici sad cekaju zeleno svjetlo da pocnu, bas cirkus..
MELITA 5X10
29.03.2011., 15:08
Trebam jednu informaciju. Gdje ima grbavih vrba oko Osijeka!!!!!:)
Trebam jednu informaciju. Gdje ima grbavih vrba oko Osijeka!!!!!:)
Kopački rit. :)
MELITA 5X10
29.03.2011., 16:10
Kopački rit. :)
puno hvala, ali tamo se nesmiju brati, a ja trebam malo grana za aranžman! Možda negdje bliže?
seka.iz.osijeka
29.03.2011., 17:32
puno hvala, ali tamo se nesmiju brati, a ja trebam malo grana za aranžman! Možda negdje bliže?
Tržnica, cvjećarnice? :ne zna: nije da se razumijem u te stvari, ali tamo bi se moglo naći.
Osijecani naj naj najjj pica u gradu se moze pojesti?
29.03.2011., 18:16
Osijecani naj naj najjj pica u gradu se moze pojesti?
pogledaj unazad par stranica, mislim da se pričalo o pizzerijama :D
meni osobno, As i El Paso, ljuta slavonksa ofkors :mig:
ps: Osječani. bez i :mig:
i vam i tam :)
hvala hvala
garfield01
29.03.2011., 22:12
Zna li itko koliko se plaća ulaz u kuglani u portanovi i iznajmljuju li se njihove tenisice?
seka.iz.osijeka
29.03.2011., 22:21
http://www.portanova.hr/wp-content/uploads/2011/03/cjenik.pdf
garfield01
29.03.2011., 22:43
http://www.portanova.hr/wp-content/uploads/2011/03/cjenik.pdf
Je li ta cijena po osobi ili grupna? :D:D:D
seka.iz.osijeka
29.03.2011., 23:57
Je li ta cijena po osobi ili grupna? :D:D:D
Piše ti sve, to je cijena po satu za jednu stazu, a na jednoj stazi smije bit do 6 ljudi.
sam interijer i eksterijer mi je u rangu svjetskih centara prosjek, sav taj kvazi glamur dizu zakupci ali gola portanova mi je lose napravljena pogotovo iznutra.
Upravo tako, nije završeno na stepeništima maltera i ostataka knaufa, stakla na mostovima na 3 katu kao da su masnim krpama prali. Ekseri vire iz zidova :flop: Mislim da su prerano otvorili da im je trebalo jos jedno 2 tjedna da to utjeraju u red.
Malo sam pratila horda ljudi ali svaki 20-ti nosi malecku vrećicu. Trenutno su i cijene malo nabijene istu stvar sam kupila na trgu za 260,00 kn dok je tamo 340,00 isti proizvođač,boja,tkanina.. i jos nisam potrošila 8 kuna goriva do tamo. Drago mi je što je se otvorilo trebalo nam je nešto novo, dok se malo duhovi smire otpustit ce se višak ljudi,smanjit ce se cijene grad će zjapit prazan kina će se zatvorit al i prije njega je zjapilo sve pa nam i neće biti vieliki šok.
Tužno je samo što su se ljudi tukli za pečeno pile od 10 kn a sve ostalo je super
Skužio sam za što ti treba...tko je rekao da je zabranjeno..slobodno beri, naravno ako ti nije daleko..
sjajna07
30.03.2011., 12:55
Jučer sam baš nešto poslovno bila do Osijeka pa smo usput svratili u Portanovu. Kao i uvijek, nisam propustila ShoeBeDo dućanćić..
Toliko dobre stvarčice imaju da uvijek popustim, na minimalno dva para balerinki ili cipelica na petu. :kava:
http://www.shoebedo.com/upoznaj/nasi-ducani/shoebedo/osijek/portanova/
E, a jel netko zna dal se otvara, i kad se otvara Avenue Mall u Osijeku? Čujem da će i tamo biti fora dućanćića.. :D
Jučer sam baš nešto poslovno bila do Osijeka pa smo usput svratili u Portanovu. Kao i uvijek, nisam propustila ShoeBeDo dućanćić..
Toliko dobre stvarčice imaju da uvijek popustim, na minimalno dva para balerinki ili cipelica na petu. :kava:
http://www.shoebedo.com/upoznaj/nasi-ducani/shoebedo/osijek/portanova/
E, a jel netko zna dal se otvara, i kad se otvara Avenue Mall u Osijeku? Čujem da će i tamo biti fora dućanćića.. :D
Treba se otvoriti 08.04.2011., no još nije sigurno..postoje neki problemi u svezi papirologije..
Eric Prydz
31.03.2011., 14:43
Piše ti sve, to je cijena po satu za jednu stazu, a na jednoj stazi smije bit do 6 ljudi.
Vraga, nas je bilo 7 i svi smo kuglali, mozes programirati u racunar 7 playera ziher, vise nismo probali ali se valjda moze :D
Zanimljiv sport, pegla ligamente u ramenu prvenstveno :)
Avenue Mall se otvara 07.04.2011. za VIP goste te 08.04.2011. za građane.
U okviru regionalnih i lokalnih natječaja na Googleovom internacionalnom natječaju od prošle godine...
Osijek-online.com dobio 4.2 milijuna kuna od Google-a (http://www.osijek-online.com/index.php?option=com_content&view=article&id=5975:osijek-onlinecom-dobio-42-milijuna-kuna-od-google-a&catid=32:internet&Itemid=1)
U okviru regionalnih i lokalnih natječaja na Googleovom internacionalnom natječaju od prošle godine...
Osijek-online.com dobio 4.2 milijuna kuna od Google-a (http://www.osijek-online.com/index.php?option=com_content&view=article&id=5975:osijek-onlinecom-dobio-42-milijuna-kuna-od-google-a&catid=32:internet&Itemid=1)
to ti je prvotravanjska šala.
Jel zna možda netko točnu adresu i broj doma hv-a. Mislim da je Dobriše Cesarića, ali ne znam broj. Hvala.
kowalski
02.04.2011., 21:03
Dobriše Cesarića 1.
Hvala, uštedio si mi sad dosta vremena. :)
nego, šta kažete na 6D kino? :zubo:
fairy_dea
04.04.2011., 16:00
Isprobat cemo,pa cemo vidit :ne zna:
Hedonistkinja
05.04.2011., 00:27
nego, šta kažete na 6D kino? :zubo:
lolwut?
Neće li cineplexx biti praktički ista stvar ko cinestar samo s, navodno, nižim cijenama? :kokice:
05.04.2011., 13:32
lolwut?
Neće li cineplexx biti praktički ista stvar ko cinestar samo s, navodno, nižim cijenama? :kokice:
i sta sad,na kraju ipak sad 8. otvorenje avenuea?
mene jako zanima taj cineplexx iako gledam stranicu od avenuea i tamo na facebooku, bas lose izgleda. stranica jel. al ajd vidicemo :kava:
castor8
05.04.2011., 14:21
lolwut?
navodno, tako je bar vani, vidjet cemo :)
ja to prvenstveno gledam kroz distributere koji su vecinom i prikazivaci, meni continental pokriva puno bolje filmove
seronjaa
08.04.2011., 00:34
što je sa kontejnerima?
zašto su u nekim zgradama 1 ili 2 velika kontejnera zamijenili za milijun malih kanti za smeće i stavili ih u podrum??
wtf- jel to žele ubit svu sirotinju u gradu ili šta?
Eto otvoren Avenue Mall Osijek (http://www.osijek-online.com/index.php?option=com_content&view=article&id=6040:spektakularno-otvoren-avenue-mall-osijek&catid=28:gospodarstvo&Itemid=1), mišljenja su podjeljena, centar je lijep i moderan... svatko može sam prosuditi... cijene u Cineplexx su maalo niže, no imaju dobre opcije sa programom "za vjernost".
Karta za 6D je preskupa (15 kn za par minuta drmusanja s efektima) :)
castor8
09.04.2011., 14:36
Eto otvoren Avenue Mall Osijek (http://www.osijek-online.com/index.php?option=com_content&view=article&id=6040:spektakularno-otvoren-avenue-mall-osijek&catid=28:gospodarstvo&Itemid=1), mišljenja su podjeljena, centar je lijep i moderan... svatko može sam prosuditi... cijene u Cineplexx su maalo niže, no imaju dobre opcije sa programom "za vjernost".
Karta za 6D je preskupa (15 kn za par minuta drmusanja s efektima) :)
ja sam prezadovoljan, centar jako lijepo izgleda, prozracniji je zbog dnevnog svjetla i manje klaustrofobican od portanove. posebno mi se svidio lotus bar kao nesto potpuno novo ovdje, fantasticno mjesto za punit baterije :top:
tik-tak blagajne napokon i u nasem os, puno brza kupnja :)
fali mi jos nesto izbora klope osim pizze i sendvica, ali vrlo vjerojatno je ono mjesto preko puta rezervirano za neki fast food, u svjetskim centrima je eat corner normalna stvar
sto se tice 6d projekcija, slazem se da je skupo, a ajde da je nesto inovativno, no radi se o najobicnijoj marketinskoj gluposti, kopija 4d (u svakom slucaju budem odveo necakinje da se prodrmusaju :D)
danas gibam u cineplexx
Koliko je onda uopće ulaznica za to 6d kino?
castor8
10.04.2011., 10:19
15kn
Akesson
10.04.2011., 13:57
Avenue Mall mi je ljepši od Portanove; jednostavno se ugodnije osjećam. Ono što zamjeram AM-u jest nepostojanje prave trgovine s elektroničkom opremom, slaba ponuda sportske opreme i činjenica da se Muller otvara tek u šestom mjesecu.
Btw, jel itko vidio kako kuglana izgleda?
6D mi je :s
i ako smijem primjetiti, AM je dosta skuplji od Portanove, a i puuuno se stvari nije otvorilo... najveća zamjerka što se Muller tek u lipnju otvara :kava:
a kuglana nemam pojma ni gdje bi trebala biti, ništa ni slično nisam vidio :ne zna:
Lotus je :cerek:
castor8
10.04.2011., 14:42
Avenue Mall mi je ljepši od Portanove; jednostavno se ugodnije osjećam. Ono što zamjeram AM-u jest nepostojanje prave trgovine s elektroničkom opremom, slaba ponuda sportske opreme i činjenica da se Muller otvara tek u šestom mjesecu.
Btw, jel itko vidio kako kuglana izgleda?
kuglana jos nije gotova, jos su u tijeku radovi
elipso mi ima dosta dobru ponudu, malo sam procunjao i ima svega, nesto tipa konikom
btw. sinoc sam bio u cineplexxu, moram rec da mi je cinestar bolje organiziran sto je i logicno posto imaju iskustva u hrv, sjedala su udobnija, s tim da ovdje ima vise mjesta za noge, isto tako cineplexx ima manje reklama. kad se sve zbroji, cineplexx mi je bolji, uhodat ce se oni
6D mi je :s
i ako smijem primjetiti, AM je dosta skuplji od Portanove, a i puuuno se stvari nije otvorilo... najveća zamjerka što se Muller tek u lipnju otvara :kava:
a kuglana nemam pojma ni gdje bi trebala biti, ništa ni slično nisam vidio :ne zna:
Lotus je :cerek:
6 mjesec će brzo doći. :mig:
Kuglana će biti u prizemlju...prije "skretanja" za Mercator (tako sam čuo)..fora su mi tic-tac blagajne u Mercatoru..
E to moram vidjet. :)
Akesson
11.04.2011., 12:20
Imam osjećaj da je AM otvoren koji mjesec dana ranije, vjerojatno su htjeli pod svaku cijenu otvoriti prije Uskrsa. Uskoro planiram posjetiti Cinestar i Cineplexx pa ću napisati koje mi je bolje.
Šteta za kuglanu da još nije otvorena, ipak mislim da si centar takvog renomea ne smije dopustiti da im na dan otvorenja ne rade pojedine trgovine i da neki sadržaji poput kuglane nisu dostupni.
Meni se nekako čini da je to otvaranje AM bilo isforsirano.
Niti im je sve gotovo, niti su imali sve dozvole kad je najavljeno otvaranje. stavili datum i vršili pritisak da dobiju dozvolu za otvaranje.
ne znam...a ljudi ko ljudi. neki se istrošili u portanovi, pa nemaju za AM, a nekima nikad nije ni bila kriza.
meni se čini da su mogli sačekati tjedan dana dok većina ljudi dobije plaće, nove i friške novce, pa bi i promet sigurno bio veći.
ne dobiju svi plaću do 8.u mjesecu.
mene zanima muller, hoće držati odjeću? u njemačkoj drži, a onaj kod kauflanda nema.
mislim da ni jedan Muller u Hrvatstkoj ne drži odjeću :ne zna:
evo zanimljivost i kod nas:
Cineplexx i Avenue Mall Osijek u subotu 16. travnja 2011. pokušat će oboriti Guinnessov rekord u izradi najveće kutije kokica na svijetu.
Info: http://www.osijek031.com/osijek.php?najava_id=31431#ixzz1JVkx2BGO
fairy_dea
14.04.2011., 19:36
evo zanimljivost i kod nas:
Cineplexx i Avenue Mall Osijek u subotu 16. travnja 2011. pokušat će oboriti Guinnessov rekord u izradi najveće kutije kokica na svijetu.
Info: http://www.osijek031.com/osijek.php?najava_id=31431#ixzz1JVkx2BGO
I besplatni koncert Magazina :)
castor8
14.04.2011., 19:40
I besplatni koncert Magazina :)
sutra u 22h.. da ne bude zabune :)
fairy_dea
15.04.2011., 18:00
:D tako je
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.