View Full Version : Bijeli i crni magovi
boban001
24.02.2006., 11:59
Kako prepoznati simptome crne magije i ljude koji se njome bave ?
Posto sam procitao da nam crnu magiju uglavnom rade ljudi iz nasih najuzih krugova, clanovi porodice itd. ljudi koji nam dolaze u kucu svaki dan.
Dali je moguce proveriti nekog u koga sumnjate da se bavi crnom magijom nekim postupcima ili ponasanjem ?
Potrebni su mi odgovori na ova pitanja jel sam saznao da se devojka sa kojom zivim bavi crnom magijom i to mi je potvrdio covek koji se bavi belom magijom, naravno nisam mogao da verujem pa sam potrazio i misljenje drugog i dobio sam potvrdan odgovor i poceo da vracam film u nazad, koliko mi se losih stvari desava i koliko mi u zivotu ne ide ma koliko se trudio pa depresija, nervoza, snovi, zdravstveni problemi itd.
Jos uvek mi je u glavi haos i borim se sa samim sobom naravno icicu i na trece mesto da dobijem potvrdu dali je to tacno da se ona bavi crnom magijom i da mi to sve radi. U medjuvremenu mi treba neki dokaz koji ja moram da vidim trebaju mi neka uputstva kako i na koji nacin mogu saznati da se moja devojka sa kojom zivim i provodim veci deo vremena
bavi crnom magijom. :confused:
Noor Jehan
24.02.2006., 12:04
a šta to tvoja djevojka radi, a da su to lokalni eksperti okarakterizirali kao bavljenje crnom magijom? :rolleyes:
alapača
24.02.2006., 12:08
ne vjeruj svemu što pročitaš
Baphomet
24.02.2006., 12:33
Ajd, ajd...potrudi se malo, možeš naći i uvjerljiviji razlog za prekid veze.
Kalista
24.02.2006., 12:45
Ti si pomislio da se ona bavi crnom magijom zbog nekih svojih tegoba ili? A živite skupa...:confused:
Man Pur
24.02.2006., 13:08
evo ti nekaj mada pojma nemam koliko je to točno, prosudi sam...
http://www.denestry.org/tekstovi/crna%20magija.htm
al to ti nebu niš pomoglo...
... čovjek sam sebi radi zlo ako se sili na nešto što zapravo ne funkcionira... ede ti sva energija u pm... al' nikad ne krivi druge... sam si kriv za sve kaj ti se događa... razmisli malo... i sve joj reci kaj te mući ...
-Watashi!i!i!i-
24.02.2006., 13:09
Nije lako to prepoznat, al ak malo bolje pogledas detalje, mozes vidit neke znakove da se bavi crnom magijom. A znakovi su:
-Svijece koje vire iz djepa
-Crvene oci koje svjetle u mraku
-Teleca lubanja umjesto kape
-Ucestalo pricanje unatrag
-Ucestalo pricanje o tome kako se bavi crnom magijom
-Povremeno spontano samozapaljivanje
-Clanska iskaznica neke od supertajnih masonskih sekti
Postoji jos puno znakova, al njih nema smisla nabrajat jer su dovoljno ociti sami po sebi
Man Pur
24.02.2006., 13:22
A morti se ti baviš crnom magijom,
tj. više te ne voli pa ti ne da, a ti to toliko želiš da si se sav razbolio od silne čežnje iz petih žila za p…. sorry ak te to vređa, al' tak je bilo u mom slučaju he,he… to se zove frustracija, a ne c. magija stari moj :Sex:
iluminata
25.02.2006., 14:34
A što ćeš napraviti kad i na trećem mjestu dobiješ potvrdu? S ova dva nemaš plan, al sa trećim ćeš imati?
I kako možeš imati curu i čak živjeti s njom, a sumnjati da ti želi zlo?
iluminata
25.02.2006., 14:36
I jedan takav je tu među nama, kako ćeš otkrit? :D :no:
Enchantress
25.02.2006., 15:03
A što ćeš napraviti kad i na trećem mjestu dobiješ potvrdu? S ova dva nemaš plan, al sa trećim ćeš imati?
Mislim da će morati da se pomiri sa sudbinom, jer sumnjam da će ga cura pustiti da ode tako lako. :E :D
iluminata
25.02.2006., 15:19
Mislim da će morati da se pomiri sa sudbinom, jer sumnjam da će ga cura pustiti da ode tako lako. :E :D
što će tek bit kad ona sazna da on zna? :horor:
Almighty Watashi
25.02.2006., 15:33
Ma bice sve u redu dok god on zna da ona zna da on zna... Al opet, ak ona sazna da on zna da ona zna da on zna, a on nezna do je ona saznala da on zna da ona zna da on zna, situacija bi se mogla malo zakomplicirati :o
Maitreya
25.02.2006., 18:22
Ma bice sve u redu dok god on zna da ona zna da on zna... Al opet, ak ona sazna da on zna da ona zna da on zna, a on nezna do je ona saznala da on zna da ona zna da on zna, situacija bi se mogla malo zakomplicirati :o
ledjend burke .. ledjend :top:
Enchantress
25.02.2006., 18:57
U svakom slučaju - ne piše mu se dobro. :(
prvo treba pretražiti kuću: dobro pogledati ima li kakva dlaka na podu jer neki su ljudi tako urokljivi da im je dovoljno da na dlaku stanu! ako je dlaka na podu nađena - to je već 90% siguran znak da se nešto događa..
onda dobro je pogledati po kutevima (gore, dolje) ima li kakva vrećica sa zubima i naravno opet dlakama no ako nema vrećice onda treba istražiti nije li negdje skriven, zaljepljen komadićak zuba..jer neki su ljudi tako urokljivi da im je dovoljno da stanu ispod komadićka zuba i da im bude odmah zlo..onda telefonska žica: ako se prečesto sama od sebe namotava, sfrkava - i to je znak. znači da je nešto u telefonu..a neki su ljudi tako....:E
Baphomet
25.02.2006., 22:10
prvo treba pretražiti kuću: dobro pogledati ima li kakva dlaka na podu jer neki su ljudi tako urokljivi da im je dovoljno da na dlaku stanu! ako je dlaka na podu nađena - to je već 90% siguran znak da se nešto događa.
:rofl:
Ajd ti meni nađi stan gdje stanuje muško a da nećeš naći ni jednu dlaku.
To bi bila zona sumraka :lol:
Ajd ti meni nađi stan gdje stanuje muško a da nećeš naći ni jednu dlaku.
To bi bila zona sumraka :lol:
:lol:
jedino ako su stanari i muški i ženski potpuno obrijani :rofl:
Baphomet
25.02.2006., 22:26
jedino ako su stanari i muški i ženski potpuno obrijani :rofl:
Jedino ako su oboje biciklisti ili bilderi :rofl:
Jedino ako su oboje biciklisti ili bilderi :rofl:
e, al' ti se mažu uljima, a to isto hoće biti urokljivo! :rofl:
..pa ako nađeš kap ulja negdje u kutu kuće - nemoj brisati krpom već zapali i otiđi u podrum.. :rofl: jer neki su ljudi urokljivi i od samo...:rofl:
Baphomet
25.02.2006., 22:33
e, al' ti se mažu uljima, a to isto hoće biti urokljivo! :rofl:
..pa ako nađeš kap ulja negdje u kutu kuće - nemoj brisati krpom već zapali i otiđi u podrum.. :rofl: jer neki su ljudi urokljivi i od samo...:rofl:
Ah da, ta ulja, pogotvo ako su eterična pa ti uđu u eterično tijelo :D
Ali pazi kada ulaziš u podrum, čudna bića tamo obitavaju :rofl:
Ah da, ta ulja, pogotvo ako su eterična pa ti uđu u eterično tijelo :D
Ali pazi kada ulaziš u podrum, čudna bića tamo obitavaju :rofl:
kad uđeš u podrum odmah čučni i pogledaj ima li paučine. ako ima - nije dobro. odmah se skini gol i namaži uljem od metvice i tek tada i takav vrati se kući svojim ukućanima :rofl:
Baphomet
25.02.2006., 22:39
kad uđeš u podrum odmah čučni i pogledaj ima li paučine. ako ima - nije dobro. odmah se skini gol i namaži uljem od metvice i tek tada i takav vrati se kući svojim ukućanima :rofl:
K vragu, popih par piva pa pomislih da se to ulje može namazat na puno zgodnijim mjestima :D
Al' neću reć' :cool:
K vragu, popih par piva pa pomislih da se to ulje može namazat na puno zgodnijim mjestima :D
podrum, soba, plaža, kuhinja - svugdje je primjenjivo :D
ti bi cijelo tijelo mazao uljima, jel' da? :rofl:
Baphomet
25.02.2006., 22:43
ti bi cijelo tijelo mazao uljima, jel' da? :rofl:
Khm, mislim da je vrijeme da povratim imidž crnog magičara i primjereno odgovorim na ovo pitanje, što bi značilo da bih ja mazao uljima samo mjesta gdje žulja :D
Khm, mislim da je vrijeme da povratim imidž crnog magičara i primjereno odgovorim na ovo pitanje, što bi značilo da bih ja mazao uljima samo mjesta gdje žulja :D
a onda si ili jako moćan ili su mjesta nenavikla :D
Baphomet
25.02.2006., 22:53
a onda si ili jako moćan ili su mjesta nenavikla :D
Mislim da je riječ o mjestima :D
Mislim da je riječ o mjestima :D
nije nego si moćan :D (al' nećeš reć' ;))
Baphomet
25.02.2006., 23:00
nije nego si moćan :D (al' nećeš reć' ;))
K vragu, pa ako si moćan onda je normalno da ti ne treba ulja
<stop me, stop me>
K vragu, pa ako si moćan onda je normalno da ti ne treba ulja
<stop me, stop me>
moć provocira točke..al' znaju se i preplašiti moći pa ..:rofl: znaju i vriskat od straha :rofl:
Baphomet
25.02.2006., 23:16
moć provocira točke..al' znaju se i preplašiti moći pa ..:rofl: znaju i vriskat od straha :rofl:
Nda, znaju vriskat....khm, khm....:angel:
Nda, znaju vriskat....khm, khm....:angel:
a znaju i pobjeć :rolleyes:
Baphomet
25.02.2006., 23:25
a znaju i pobjeć :rolleyes:
Ne mogu, vežem ih...hm, mislim da bi mogli prijeći na LJES :lol:
Ne mogu, vežem ih...hm, mislim da bi mogli prijeći na LJES :lol:
:misli: a kako je ono bilo počelo? nekom čovjeku je ovdje bilo zlo od neke crnomagičarke..:misli:
Baphomet
25.02.2006., 23:31
:misli: a kako je ono bilo počelo? nekom čovjeku je ovdje bilo zlo od neke crnomagičarke..:misli:
Nadasve oštroumno skretanje teme na prihvatljivu opciju.
Nadasve oštroumno skretanje teme na prihvatljivu opciju.
:lol: :lol:
..iako, ja stvarno mislim da ona njega mic po mic truje. pa vidiš da je čovjeku zlo! :rofl: hm, jel' to neka tvoja učenica, možda?
Baphomet
25.02.2006., 23:39
:lol: :lol:
..iako, ja stvarno mislim da ona njega mic po mic truje. pa vidiš da je čovjeku zlo! :rofl: hm, jel' to neka tvoja učenica, možda?
Moje učenice ne bi dozvolile takvom njonji da uopce ima snage doci do interneta :D
Enchantress
25.02.2006., 23:43
Bar ste mu dali neke konkretne savete i predloge. :D
Moje učenice ne bi dozvolile takvom njonji da uopce ima snage doci do interneta :D
bit ce se opila pivom pa popustila :D
Bar ste mu dali neke konkretne savete i predloge. :D
mislim da će se snaći :D a možda im i veza bude bolje jer će tražeći dlake uz put i počistiti :D
Baphomet
25.02.2006., 23:48
bit ce se opila pivom pa popustila :D
K vragu, onda odmah leti iz udruge :D
K vragu, onda odmah leti iz udruge :D
meni se čini da nije ona kriva nego učitelj :rolleyes:
Baphomet
25.02.2006., 23:54
meni se čini da nije ona kriva nego učitelj :rolleyes:
Učitelj je naravno savršen :D
Učitelj je naravno savršen :D
a jel' učitelj zna čarobirati? ;)
Baphomet
26.02.2006., 00:37
a jel' učitelj zna čarobirati? ;)
Pa naravno :D
Pa naravno :D
i može ureć nekoga? :D
Baphomet
26.02.2006., 00:52
i može ureć nekoga? :D
može svašta reć, a možda i ureć no ne prakticira to jer nikad ne znaš kojeg ces vraga doreć' :lol:
iluminata
26.02.2006., 10:03
Hladi, golica i štajaznam? :D :p
Baphomet
26.02.2006., 12:02
Hladi, golica i štajaznam? :D :p
:no:
boban001
26.02.2006., 12:22
Lako je vama da se zezate kada nemate ovakvih problema. Meni se desavaju jako cudne stvari i to veoma cudne. Covek pocne da veruje u ovakve stvari kada pocne da odmotava film u nazad naravno neke stvari treba pripisati slucaju ne treba biti toliki paranik ali situacija je krajnje ozbiljna i da tacno je to da nece da me pusti.
Fish 1968
26.02.2006., 12:26
Lako je vama da se zezate kada nemate ovakvih problema. Meni se desavaju jako cudne stvari i to veoma cudne. Covek pocne da veruje u ovakve stvari kada pocne da odmotava film u nazad naravno neke stvari treba pripisati slucaju ne treba biti toliki paranik ali situacija je krajnje ozbiljna i da tacno je to da nece da me pusti.
Misliš da ćeš čavrljanjem s ekipom na forumu to riješiti?
Almighty Watashi
26.02.2006., 13:26
Provjeri prvo jel vjestica, to se lako vidi jer ak je, vjerojatno ima metlu negdje u stanu :o
Baphomet
26.02.2006., 14:41
Postavio si opcenito pitanje na koje ti nitko ne moze odgovoriti. Ako vec trazis odgovor onda lijepo opisi kakve su to cudne situacije jer mozda i nisu tako cudne ako ih netko objektivno analizira.
..moju zezanciju nemoj skroz shvatiti ozbiljno..:mig: ja ti u sve to skupa nešto baš i ne vjerujem, ali gle, moguće je. ..čula sam razno razne priče, više uvjerljive i manje uvjerljive i sve što mogu na kraju reći jest da postoje dobri periodi života (to su oni kada ti se ne događaju pehovi i zlo) i postoje teški kada ti svi pehovi i nemogućnosti dolaze u paketu.
Kalista
26.02.2006., 20:37
A zašto neće da te pusti? Kako ti to daje do znanja?
Ajde, objasni malo bliže cijelu situaciju. ;)
alapača
28.02.2006., 10:47
Nije lako to prepoznat, al ak malo bolje pogledas detalje, mozes vidit neke znakove da se bavi crnom magijom. A znakovi su:
-Svijece koje vire iz djepa
-Crvene oci koje svjetle u mraku
-Teleca lubanja umjesto kape
-Ucestalo pricanje unatrag
-Ucestalo pricanje o tome kako se bavi crnom magijom
-Povremeno spontano samozapaljivanje
-Clanska iskaznica neke od supertajnih masonskih sekti
Postoji jos puno znakova, al njih nema smisla nabrajat jer su dovoljno ociti sami po sebi
:klap: :headbang: :klap:
Provjeri prvo jel vjestica, to se lako vidi jer ak je, vjerojatno ima metlu negdje u stanu :o
sauger je danas jednako dobar dokaz. kao i pronto pjumini.
-Watashi!i!i!i-
28.02.2006., 11:17
Sauger radi prevec buke, vjestice su suptilnije od toga :cool:
Man Pur
28.02.2006., 11:47
e moj Bobo oni tebe zafrkavaju... sad će tebi manohar pomoći.... sutra u jutro dok još dotična spava šapni joj u lijevo uho magičnu riječ "RUMPELŠTILSKI" 3x i sve bu se sredilo... garantirano, provjereno ! :top:
-Watashi!i!i!i-
28.02.2006., 12:41
A ak to ne pomogne, reci triput "Hastur" i sve smo rjesili :E
iluminata
28.02.2006., 13:56
Sauger radi prevec buke, vjestice su suptilnije od toga :cool:
Krpa za prašinu il "praško" je puno zsumnjivija :cool: http://www.mysmilie.de/english/green/midi-smileys/activity/3/0076.gif
-Watashi!i!i!i-
28.02.2006., 14:42
A i lakse ju zena u slucaju problema sakrije... negdje :E
iluminata
28.02.2006., 14:58
A i lakse ju zena u slucaju problema sakrije... negdje :E
pa naravno, iza leđa! ipak su to široki bokovi :cool:
nema tu pomoci od amatera
di nekom dobrom magu , nek ju urekne , na 9 mjeseci
:)
ponude sa slikom na PM
iluminata
28.02.2006., 15:11
nema tu pomoci od amatera
di nekom dobrom magu , nek ju urekne , na 9 mjeseci
ponude sa slikom na PM
strašno. tko je tvoju mamu ureknuo na 9 mj? :p
-Watashi!i!i!i-
28.02.2006., 15:45
A ciji tata? :o
bozanstvena333
01.03.2006., 01:35
:zubo: Zamoli tvoju curu da ode u crkvu i tamo kaze.Moja dusa pripada isusu kristu,ak to nece,odma ces prepoznat da je opsjednuta.A i ti si,ak vjerujes u demone i crnu magiju,te cudne stvari.Potrazi exorcistu.
alapača
01.03.2006., 07:11
buka je dobra ;)
a ionako je poanta u čišćenju.........
al dobro, ajde, ako baš hoćete - ko što rekoh - pronto piumini
Nemruth Dagi
01.03.2006., 07:11
:zubo: Zamoli tvoju curu da ode u crkvu i tamo kaze.Moja dusa pripada isusu kristu,ak to nece,odma ces prepoznat da je opsjednuta.A i ti si,ak vjerujes u demone i crnu magiju,te cudne stvari.Potrazi exorcistu.
Oh.....ko da pitaš kurvu o njenom poštenju:eek:
Man Pur
01.03.2006., 07:12
najbolje je da postaneš črrrni mag(arac) :E, pa buš onda sam skužil kaj ti treba brije... :top:
Man Pur
01.03.2006., 07:17
bijamant se brusi djamantom, a "vješticu" guzi vještac :bonk: ,moj bobo primi svoj "athame" u ruku i u akciju :zubo:
-Watashi!i!i!i-
01.03.2006., 08:16
moj bobo primi svoj "athame" u ruku i u akciju :zubo:
Nebi se htio pacat u tudje metode, al nekako mislim da masturbacijom nece nista rjesit :o
watashi , u tvojim godinama bi vec trebao znati kako se neke stvari dogadaju
npr. koji u-rok je uvjet da bi postao tata
Jadan covjek:rofl: Ureknut je garant,inace ne bi trazio pomoc na forumu:zubo:
Ahm:o
iluminata
01.03.2006., 11:14
bijamant se brusi djamantom, a "vješticu" guzi vještac :bonk: ,moj bobo primi svoj "athame" u ruku i u akciju :zubo:
tko zna što može ispast iz toga :D
http://www.killsometime.com/animations/animation.asp?ID=46
(upalit zvučnike)
:cerek: :cerek: :cerek:
Man Pur
01.03.2006., 12:56
tko zna što može ispast iz toga :D
http://www.killsometime.com/animations/animation.asp?ID=46
(upalit zvučnike)
:cerek: :cerek: :cerek:
e, filmić je zakon :lol::lol::lol::lol::lol: :top:
iluminata
02.03.2006., 12:24
(čisto da dignem temu da mi ne propade link :zubo: )
Baphomet
02.03.2006., 13:41
Jadan covjek:rofl: Ureknut je garant,inace ne bi trazio pomoc na forumu:zubo:
Ahm:o
:D
bozanstvena333
04.03.2006., 06:27
Lako ih je prepoznati.Pricaju protiv krscana.
kempasgogs
09.03.2006., 16:41
Treba se klonit zlocestih ljudi. Prepoznas ih tako sto vidis da rade zloceste stvari, bilo to magijom, karateom, pistoljem, opakim jezikom, sakama, injekcijama ili necim.
Marijancica
14.03.2006., 02:28
...
Obicno su ljudi koji se bave crnom magijom jako pristojni, pokusavaju se zadrzati u tvojem drustvu, i steci tvoje povjerenje. Sigurne formule kako prepoznati magijase nema, jer su svi individualni. Ali, druzenje s tobom ce im dati sansu da ti naprave neku stetu. Ovdje moram napomenuti da se ne smijes druziti niti sa bijelim magijasima, jer oni cesto, pokusavajuci napraviti dobro, pogrijese, pa ipak ispadne zlo. Ponekad prodje dosta vremena prije nego to shvatis.
Pazi se, nemoj se igrati sa sobom, ti si jedina osoba koja si moze pomoci. Nemoj riskirati, bez obzira na atraktivnost djevojke.
vrlo ih je lako prepoznati!
2 su tipa-! pre-debeli ili pre-mršavi!
ako su pre-mršavi liče uvijek na majmunčiće ili na magijske lutkice,
ako su pre-debeli liče uvijek na žabe- (npr Hubbard:)
tresu se uvijek, imaju strahove, jako jako čudne tikove. ;)
vole tamniju odjeću- nikad ne nose svjetlu, ni na blagdane! :rofl:
misle da im to daje nekakvu moć, a u biti ih samo gura u mračna polja astrala-gdje i spadaju svi ljevičari- ;)
ali sve su to samo igračke magijskih kanala, i ne-defniranog zapadnog DOGMATSKOG okultizma-tipa božanstvena- :top:
tresu se jer ne znaju kome su šta napravili- nisu više sigurni- :cerek: - a zajeb! :cerek:
Man Pur
20.03.2006., 08:13
a kad prdnu ide im zeleni dim na guzicu ...
ako je zeleni, onda si to ti- :lol::lol::lol:
Barbabianca
24.03.2006., 15:01
a kad prdnu ide im zeleni dim na guzicu ...
:top:
Uvijek su u crnom, a izdaleka ih moš prepoznat po crnom šeširu (ko u westernu). A neki valjda nose i filter da im se dim oboji u crno, :E
Ima jos nesto...ako ti posalju sms tokom mise crkne ti mob.;)
Provjereno.:raspa:
a ako ti se učine bitnim, zasigurno si postao žrtva crne magije crkve! :cerek:
pa crkva je lijeva staza.. u tarotu! :cerek::cerek:
a ako ti se učine bitnim, zasigurno si postao žrtva crne magije crkve! :cerek:
pa crkva je lijeva staza.. u tarotu!
Zna onaj koga je islo:D
Bitan bi bio novi mobitel:rofl:
Choronzon333
15.04.2006., 15:02
Obicno su ljudi koji se bave crnom magijom jako pristojni, pokusavaju se zadrzati u tvojem drustvu, i steci tvoje povjerenje. Sigurne formule kako prepoznati magijase nema, jer su svi individualni. Ali, druzenje s tobom ce im dati sansu da ti naprave neku stetu. Ovdje moram napomenuti da se ne smijes druziti niti sa bijelim magijasima, jer oni cesto, pokusavajuci napraviti dobro, pogrijese, pa ipak ispadne zlo. Ponekad prodje dosta vremena prije nego to shvatis.
Pazi se, nemoj se igrati sa sobom, ti si jedina osoba koja si moze pomoci. Nemoj riskirati, bez obzira na atraktivnost djevojke.
pa neznam.. ja svako toliko vidim žene koje se bave crnom magijom. obučene su u crno, s time da im je kosa sakrivena u nekakvu crno - bijelu krpu.. odvratno čedno su obučene, nose uglavnom križ i idu u skupinama.
Zna onaj koga je islo:D
Bitan bi bio novi mobitel:rofl:
a ti hoćeš reći da si ljudima ovdje davala mobitel? :rofl:
šta, da ti pridaju nešto pažnje? ;)
pa neznam.. ja svako toliko vidim žene koje se bave crnom magijom. obučene su u crno, s time da im je kosa sakrivena u nekakvu crno - bijelu krpu.. odvratno čedno su obučene, nose uglavnom križ i idu u skupinama.
pa zato je ta institucija i izumljena.
zamisli kako bi mnoge od njih bile opasne da nisu ugurane u taj bezumni nelogični kult. ;)
na temu: imaju svakako negdje crne rubčiće- ;)
ako ništa drugo za brisanje suza- :cerek:
Baphomet
15.04.2006., 17:15
Ima jos nesto...ako ti posalju sms tokom mise crkne ti mob.;)
Provjereno.:raspa:
Mora da je to neki opaki crnomagijski mag :rofl:
Bjež mala od njega :D
Mora da je to neki opaki crnomagijski mag :rofl:
Bjež mala od njega :D
Cekam da mi popravi mobitel:raspa:
A do tad ce vjerojatno biti vec kasno....njemu:E
Baphomet
15.04.2006., 17:26
Cekam da mi popravi mobitel:raspa:
A do tad ce vjerojatno biti vec kasno....njemu:E
Crni mag koji popravlja mobitele? Sad znam koga da se klonim :D
Siroče. Jel' kršten pa da mu počnemo spremati misu? :)
Balkanijan Pimp
15.04.2006., 17:28
Siroče. Jel' kršten pa da mu počnemo spremati misu? :)
jel crnu, ili?:D
Baphomet
15.04.2006., 17:33
jel crnu, ili?:D
Ako nije kršten onda je crna :D
Pretpostavljam da nema puno popravljača mobitela tako da ćemo ga lako naći i
upozoriti :)
Kako smo hrabri...prije ljeta.:raspa:
Brinem se da te ne zatuce u astralu,nemoj se dirati u to:moli:
Balki:kiss::w
Balkanijan Pimp
15.04.2006., 17:39
u astralu i popravlja...
pa to moze bit samo Grizli :eek: :D
:cerek: :w
Baphomet
15.04.2006., 17:47
u astralu i popravlja...
Sigurno, valjda je našao tutorijal za popravak mobitela :rofl:
@ baphomet:kiss:
da se ne osjetis zapostavljen
a sad bozepomozi:trk:
Baphomet
15.04.2006., 17:52
@ baphomet:kiss:
da se ne osjetis zapostavljen
a sad bozepomozi:trk:
Eeeeeee, kasno je za :kiss:
Proš'o voz :D
:E
:tuzni: Ajde dobro...tebe ni put u medjugorje ne bi spasio vise:zubeki:
Baphomet
15.04.2006., 18:03
:tuzni: Ajde dobro...tebe ni put u medjugorje ne bi spasio vise:zubeki:
Zavisi tko ga organizira :D
u kakvo međugorje ti njega zoveš? :cerek::rofl:
Madame Hooch
15.04.2006., 18:34
sanjaš nas po noči i u snu ti lebdimo nad uzglavljem sa sardoničkim smješkom na zamagljenom licu:cool:
da, vještice vole lebdit. :cool:
Madame Hooch
15.04.2006., 19:02
da, vještice vole lebdit. :cool:
a ti misliš da se ja šalim ? ajde, odi pitat mojeg bivšeg - prepoznat ćeš ga po smradu sagorjele gume koji ostavlja za sobom kak je brzo odjurio :E :E :E
u kakvo međugorje ti njega zoveš? :cerek::rofl:
Da se razumijemo:ceka: Ne zovem ja njega nigdje:raspa:
Ja samo trazim nekog da mi popravi mobitelhttp://fool.exler.ru/sm/bird.gif
Baphomet
15.04.2006., 19:10
Šteta :cerek:
znači ti si samo mali korisnik? :cerek:
pa mene zoveš negdje preko PM-a ili? :cerek:
ili iza tvojih bivših ostaje smrad spaljene gume? :lol::lol::lol:
ili iza tvojih bivših ostaje smrad spaljene gume? :lol::lol::lol:
Iza mojih bivsih ne ostaje nistahttp://fool.exler.ru/sm/tooth.gif
:zubo:
Iza mojih bivsih ne ostaje nistahttp://fool.exler.ru/sm/tooth.gif
:zubo:
pa ne pričamo stalno o tebi! nego o hoochu!
iza tvojih bivših što ostaje-je tebi na čast- :zubo::lol::lol:
pa ne pričamo stalno o tebi! nego o hoochu!
iza tvojih bivših što ostaje-je tebi na čast- :zubo::lol::lol:
Citirao si mene,pa se podrazumijeva da se meni i obracas.:raspa:
Ili nauci citirati,ili napisi kome se obracas za ubuduce.
I...pazi da se ne zagrcnes:mig::w
Ili nauci citirati,ili napisi kome se obracas za ubuduce.
I...pazi da se ne zagrcnes.
e pa to ti je moj savjet za tebe, pošto mi šalješ PM-ove a ne znaš odgovorit na njih- :cerek:
u astralu i popravlja...
:rolleyes:
:rofl: :rofl:
pa mobitele imas prakticki besplatno u nekom simpa ili tele 2 paketu:rolleyes:
Sunch4ny
21.04.2006., 10:07
kaj ima u tom medjugorju cujem da prsti od pozitivne energije jeli bio neko tamo???:rofl: :rofl:
plavasjenka
27.09.2007., 12:47
Posto sam procitao da nam crnu magiju uglavnom rade ljudi iz nasih najuzih krugova, clanovi porodice itd. ljudi koji nam dolaze u kucu svaki dan.
Dali je moguce proveriti nekog u koga sumnjate da se bavi crnom magijom nekim postupcima ili ponasanjem ?
:confused:
Imaju stalnih neprilika, eto kako
Baphomet
28.09.2007., 08:12
Imaju stalnih neprilika, eto kako
Neprilike imaju oni koji su pod utjecajem negativnih energija a ne oni koji to šalju.
plavasjenka
28.09.2007., 11:07
mmm. a three fold zakon? Postoje pravila s razlogom. Nisam voljna eksperimentirati s tim, ali sam uvjerena da ti se svaki takav čin prije ili kasnije odbije u glavu. I ne samo u magiji, primjer potraži u svakodnevnici princip karme je isti...
plavasjenka
28.09.2007., 11:09
Neprilike imaju oni koji su pod utjecajem negativnih energija a ne oni koji to šalju.
Oni koji šalju već se služe tom vrstom energije... teško da bi izbjegli posljedice. To je samo moje mišljenje, ali izgleda mi logično.
Baphomet
28.09.2007., 13:52
mmm. a three fold zakon? Postoje pravila s razlogom. Nisam voljna eksperimentirati s tim, ali sam uvjerena da ti se svaki takav čin prije ili kasnije odbije u glavu. I ne samo u magiji, primjer potraži u svakodnevnici princip karme je isti...
Zavisi u što vjeruješ, osobno ne vjerujem u taj trostruki zakon ni u karmu, isto kao što ne vjerujem u kršćanski pakao i raj jer sve su te pričice iste i služe samo za usađivanje straha od kazne kako bi se ljudi lakše kontrolirali.
plavasjenka
28.09.2007., 14:24
Koju granu i koja pravila slijediš?
plavasjenka
28.09.2007., 14:29
Zar je po tebi ok učiniti zlo i ne preuzeti odgovornost za takvo djelo? U svemiru u svemu postoji ravnoteža, pa tako i u tome....
plavasjenka
28.09.2007., 14:30
sve su te pričice iste i služe samo za usađivanje straha od kazne kako bi se ljudi lakše kontrolirali.
Slažem se da religije koriste strah kojim je lakše manipulirati masom, i u takvom strahu naravno ne želim živjeti, ali nisam govorila o tome...
Baphomet
28.09.2007., 14:36
Koju granu i koja pravila slijediš?
Ne slijedim pravila i shodno tome se izjašnjavam kao kaotičar :mudri:
plavasjenka
28.09.2007., 14:47
Kaotična ti je i teorija :zubo:
Baphomet
28.09.2007., 15:00
Kaotična ti je i teorija :zubo:
Ta se teorija nalazi u osnovi života :D
azmoddon
09.10.2007., 22:16
a sta bi smatrali crnom magijom....onako 'seljacki' ili bas nesto kao profesionalno sotonisticki he he...vjerovatno ako bi bilo profesionalno osoba moze bit mozda dovoljno jaka da podnese pocinjena zla...onako nenormalno psihicki stabilna....a nestabilni su oni koji to rade 'seljacki' ili bolje rec po narodnim obicajima :)
azmoddon
09.10.2007., 23:44
ne mislim nenormalno psihicki stabilan u mjeri da bi potukao pravilo 'tri' nego da izgleda i ponasa se normalno..iako manje vise vise manje i nevjerujem u to pravilo al pozitivno se odrazi na pocetnike u magiji
plavasjenka
10.10.2007., 12:38
Moraju postojati neka pravila inaće bi nastalo opće rasulo... A ujedno kako izvesti ritual i djelovati suprotno od savjesti... nimalo dobro. Poanta je da određenim činom privlačiš određeni rezultat, ako je dobar privlačiš trostruko dobro, ako je loš trostruko loše. A i postoji opasnost (ukoliko činiš loše) da se savjest kroz neko vrijeme okrene protiv tebe, pa si automatski rezultat privlačiš natrag.... Dobro sročeno....Moraš biti jako čaknut da činiš loše i očekuješ proći bez posljedica.
Maltretator
11.10.2007., 21:53
Smatram da tko se mača laća od mača i ugiba Plavasjenko.
Ko čini zlo i sam je u zao teren ušao, skoro uvijek nepovratno.
:) ne znam č i ć sorry ak je krivo.
apeitheia
19.10.2007., 20:04
ne mozes prepoznat ljude koji se bave crnom magijom,po principu vjerovatnosti ni oni ne zele bit prepoznati pa ne ocekujem od prosjecnog crnog maga da hoda okolo u crnoj halji,bljedunjav,s dugim noktima,i mrmlja si kletve u bradu....ono,mislim,hello?!:confused:
i pretenciozno i prepotentno je uopce razgovarat o tome,a i ova sranja tipa sve se vraca(i to trostruko) su price za malu djecu
ma ovaj svijet ne funkcionira tako bajno i posteno
i ni jedna magija nije crna magija,crna je dusa onog koji ju na takav nacin koristi
u jebote,jesam pametna danas:lol:
plavasjenka
20.10.2007., 18:34
Pravilo trostrukog vračanja je više nego realno. Lako je reči da nije, nekome tko ne zalazi u sile magije, naravno.
normall
21.10.2007., 14:17
kad vidite nekoga s urokljivim očima bješte od njega ko od vraga i ne gledajte ga u oči, taj se bavi magijom.
urokljive oci:eek: :misli: a sto bi ga to bilo?
Enchantress
21.10.2007., 22:08
kad vidite nekoga s urokljivim očima bješte od njega ko od vraga i ne gledajte ga u oči, taj se bavi magijom.
Kako prepoznaješ da osoba ima 'urokljive oči'?
Pravilo trostrukog vračanja je više nego realno. Lako je reči da nije, nekome tko ne zalazi u sile magije, naravno.
Zašto baš trostrukog? :confused:
normall
22.10.2007., 11:45
Kako prepoznaješ da osoba ima 'urokljive oči'?
moraš biti hipersenzibilna osoba kao ja i onda svaki puta vidiš kada netko ima "zao pogled" ili urokljive oči :)
plavasjenka
22.10.2007., 13:06
Dok bi se konstatiralo da su u pitanju urokljive oči prođe voz...Malo je kasno za bježanje...
moraš biti hipersenzibilna osoba kao ja i onda svaki puta vidiš kada netko ima "zao pogled" ili urokljive oči :)
mozda bas zbog tog hipersenzibiliteta te se takve stvari i nakace:misli:
mislim da bi npr. bafa mogao netko pogledati s bilo kakvim ocima i da mu se nish ne bi desilo.osim ako nisu one nize, antigravitacijske u pitanju:D
plavasjenka
22.10.2007., 13:09
Zašto baš trostrukog? :confused:
Pravilo karme...osobno ne vjerujem da je baš broj tri uvijek u pitanju, mada je sigurno da djeluje na sličnom principu. Mada se sve to može dokazati teorijom kaosa...:)
ponekad je i u pitanju broj 7 ili 9...Kako koja grana vjeruje.... prema wiccanskom vrijedi trostruko.
Mislim da se vraca onom tko vjeruje da se vraca. A teorijom kaosa se moze sve objasniti.
Bez uvrede, plavasjenko :kiss: :)
plavasjenka
22.10.2007., 13:16
Mislim da se vraca onom tko vjeruje da se vraca. A teorijom kaosa se moze sve objasniti.
Bez uvrede, plavasjenko :kiss: :)
Niti jedan mag do sada nije uspio izbjeći udarac tog pravila... Kolko god radio na čišćenju svijesti ili na zaštiti... Nisu bezveze sve one priče s lutkicama i iglama...:eek:
Meni se također nekoliko odbilo u glavu, čisto iz početničkog neznanja...
:cerek:
Enchantress
22.10.2007., 15:20
Vidiš, ja to ne mogu. A uvek osetim posledice kada se susretnem sa ljudima sa 'urokljivim očima' - razbolim se, dobijem temperaturu i noćne more, neobjašnjivo se loše osećam i generalno mi sve nekako krene po zlu. I onda moram da primenjujem raznorazne rituale da se toga oslobodim.
enchi, barem si ti racionalna:misli: al ajde, bolje da budem tiho i odskakutam na gastronomiju
Enchantress
22.10.2007., 21:59
enchi, barem si ti racionalna:misli: al ajde, bolje da budem tiho i odskakutam na gastronomiju
Moja racionalnost me nimalo ne štiti od ljudi 'urokljivih očiju'. :( Sve sam više ubeđena da je to nasledno, jer je moja baka ista kao ja. Bilo bi to lako objasniti autosugestijom, ali ne vidim kako? :confused: Ljudi 'urokljivih očiju' ne izgledaju zlo, niti su po svojim namerama često zli.
plavasjenka
23.10.2007., 10:19
Moja racionalnost me nimalo ne štiti od ljudi 'urokljivih očiju'. :( Sve sam više ubeđena da je to nasledno, jer je moja baka ista kao ja. Bilo bi to lako objasniti autosugestijom, ali ne vidim kako? :confused: Ljudi 'urokljivih očiju' ne izgledaju zlo, niti su po svojim namerama često zli.
Zar ih tolko puno ima? Možda si samo autosugestijom privlačiš takve rezultate. Napravi ritual zaštite baš za to područje... lovor ostavi u ulju sandalovine na mjesečini, pa list umoći u vosak. kad se osuši smjesti ga u malu platnenu vrečicu ili umotaj u prozirnu foliju i nosi uz sebe u nekom pretincu novčanika ili u unutarnjem džepu jakne...
apeitheia
23.10.2007., 14:36
oh,c'mon
dajte ljudi....
plava sjenko,a koliko ti imas godina?
btw,ne znas tko sam ja pa ti ne valja na prvu ruku zakljucivat tko se s cim bavi:mudri:
buahahahahah :cerek: :bicedobro:
gle,mozda ja imam urokljive oci:rofl:
salu na stranu,nije magija uopce opasna ako se znas bavit njome,a i sama magija nije nista drugo doli dobro usmjerena energija.
a sad,zelite li mozda popricat o necronomiconu?
ja sam negdje čitala, doduše za sotoniste, da imaju spiku tipa: treba čuvati ovu zemlju, slaviti prirodu, nemojmo uništavati prirodu...
apeitheia
23.10.2007., 15:06
ja se iopet salim
naravno,sotonisti inace vole prirodu i ne kolju malu djecu,vec vjeuju u invertirano krscanstvo aka lucifer je good,faca,stvorio je svijet i zivi negdje u svemiru,bla bla,onaj good guy
dok jahve,aka THE GOD,je zlocko koji nas ne voli neg siri lazi o luciferu,djubre jedno,i zeli nam lose
btw,sotonisti se bave astralnom projekcijom,crnim misama(na kojima se nikog i nista ne kolje),imaju male prayere,imaju demone zastitnike(behemot,astaroth,belial,fornas itd,ima ih al pofanj),viskom otkrivaju sto se od njih u datom trenutku trazi,i da,puno cugaju ;)
Enchantress
23.10.2007., 18:19
Zar ih tolko puno ima? Možda si samo autosugestijom privlačiš takve rezultate. Napravi ritual zaštite baš za to područje... lovor ostavi u ulju sandalovine na mjesečini, pa list umoći u vosak. kad se osuši smjesti ga u malu platnenu vrečicu ili umotaj u prozirnu foliju i nosi uz sebe u nekom pretincu novčanika ili u unutarnjem džepu jakne...
Hvala ti za ovaj savet. :)
Harmonije
23.10.2007., 23:48
Urokljivo oko, Evil Eye, i sl. imamo svi. Svaka negativna misao, osjećaj kojeg uputimo prema nekomu, ma kako kratka i trenutna bila, je "urokljivo oko". Samo, ima onih koji to čine fokusiranije i s jačom namjerom.
Osobno, siguran sam da nema ništa od čega bi se trebalo štititi, da, i od "profesionalnih crnih", iako sam prije i sam radio zaštitiničke rituale i amajlije. Sada, takvo što mi više ne pada na pamet. To funkiconira na temelju psiholoških zakona. Nema tu nikakve "duhovne supstancijalnosti", samo psihologijske zakonitosti, koje btw, nisu duhovnost.
There is None Else Beside Him.
Imajući gore navedeno u vidu, sjetite se samo koliko sami sebi činite štete loše misleći i osjećajući se u vezi vas samih. Uistinu, nema vam većeg neprijatelja u Univerzumu od vas samih. Nema!
apeitheia
24.10.2007., 19:00
puno ljubavi vezanog sa sexom i sve brige, uroci nestaju
09.02.2009., 12:30
Bok škvadro!!!Ja sam nažalost ispala žrtva crne magije. Nakon što sam istetovirala plavo oko na nozi u mom životu se desilo niz bizarnih događaja. Kakvi su simptomi i do čega može dovesti nečije vračanje i magijanje pročitajte na mom blogu http://vatrenizmaj312.blog.hr/2009/02/1625902696/crna-magija.html. Ja sam napravila sve liječničke pretrage...ništa nije ustanovljeno, svi nalazi su bili uredni. Nakon toga sam bila prisiljena obratiti se ljudima koji su vidoviti i...svi su mi potvrdili da se radi o crnoj magiji, nisam mogla vjerovati...Ja sam imala toliko jake fizičke i psihičke simptome koje nisam mogla zanemariti. Tužila bih najrađe TATOO SHOP U Tratinskoj ali nemam čvrstih dokaza osim stravičnog osobnog iskustva.Snovi su užasni, najčešće vas u sred noći probudi nečiji glas. Meni je cijela glava kuhala, da sam mislila da ću doživjeti moždani udar i to tri puta. Pročitajte obavezno moj blog i poslušajte savjete.....što je meni donijelo to plavo oko....katastrofu, sada sam prisiljena skidati tu tetovažu nakon niza stravičnih događaja......
ŠKVADRO ZABORAVITE TETOVIRANJE I PORTAL ISKRICA!!!!!
YourAngel
10.02.2009., 10:59
Urokljivo oko, Evil Eye, i sl. imamo svi. Svaka negativna misao, osjećaj kojeg uputimo prema nekomu, ma kako kratka i trenutna bila, je "urokljivo oko". Samo, ima onih koji to čine fokusiranije i s jačom namjerom.
Osobno, siguran sam da nema ništa od čega bi se trebalo štititi, da, i od "profesionalnih crnih", iako sam prije i sam radio zaštitiničke rituale i amajlije. Sada, takvo što mi više ne pada na pamet. To funkiconira na temelju psiholoških zakona. Nema tu nikakve "duhovne supstancijalnosti", samo psihologijske zakonitosti, koje btw, nisu duhovnost.
There is None Else Beside Him.
Imajući gore navedeno u vidu, sjetite se samo koliko sami sebi činite štete loše misleći i osjećajući se u vezi vas samih. Uistinu, nema vam većeg neprijatelja u Univerzumu od vas samih. Nema!
:top: Istina.
Sami smo svoji najveći neprijatelji i najveći spasioci, u isto vrijeme.
I tu nema previše mistike.
U nama žive svi anđeli i demoni, svi uroci i zaštite.
Gola energija.
A najvažnije je da u svakom od nas gori plamen ljubavi koji čisti sve zlo oko nas i u nama. Samo ga treba pronaći, povremeno raspiriti, skinuti pepeo sa žeravice... :D
bahmud73
10.02.2009., 12:54
Ovdije bi se dobro uklopila poruka glasnika,
... mogu biti svijetlo...mogu biti vrag ...mogu biti ona koji lijeci...
Bok škvadro!!!Ja sam nažalost ispala žrtva crne magije. Nakon što sam istetovirala plavo oko na nozi u mom životu se desilo niz bizarnih događaja. Kakvi su simptomi i do čega može dovesti nečije vračanje i magijanje pročitajte na mom blogu http://vatrenizmaj312.blog.hr/2009/02/1625902696/crna-magija.html. Ja sam napravila sve liječničke pretrage...ništa nije ustanovljeno, svi nalazi su bili uredni. Nakon toga sam bila prisiljena obratiti se ljudima koji su vidoviti i...svi su mi potvrdili da se radi o crnoj magiji, nisam mogla vjerovati...Ja sam imala toliko jake fizičke i psihičke simptome koje nisam mogla zanemariti. Tužila bih najrađe TATOO SHOP U Tratinskoj ali nemam čvrstih dokaza osim stravičnog osobnog iskustva.Snovi su užasni, najčešće vas u sred noći probudi nečiji glas. Meni je cijela glava kuhala, da sam mislila da ću doživjeti moždani udar i to tri puta. Pročitajte obavezno moj blog i poslušajte savjete.....što je meni donijelo to plavo oko....katastrofu, sada sam prisiljena skidati tu tetovažu nakon niza stravičnih događaja......
ŠKVADRO ZABORAVITE TETOVIRANJE I PORTAL ISKRICA!!!!!
Pročitala sam tvoj blog i meni se čini da se tu radi o nekom psihičkom poremećaju.
Ne znam al... Nešto slično se i meni dešavalo.
Pročitala sam tvoj blog i meni se čini da se tu radi o nekom psihičkom poremećaju.
Ne znam al... Nešto slično se i meni dešavalo.
ne nego o spameru,isti je post na svim top temama...da se vratim na topic,"kako prepoznati ljude koji se bave crnom magijom",po meni nikak,nije da će sad o tome okolo pričati,nositi crnu halju i vodoo lutku u ruci,gluposti...eventualno ih možete prepoznati ako vidite neki lančić ili privjesak koji odgovara nekakvim magijskim obredima (ne mislim na sekte),a i to ćete rijetko vidjeti,jer ako ih netko nois,obično ih nosi pod majcom...
bahmud73
11.02.2009., 16:05
Sto vas toliko zabrinjavaju ,ako vi radite pozitivno nece vam vam ni prici.A imate i zastitu ,ako ne ,mogu vam posudit sprej za muhe.
YourAngel
12.02.2009., 12:05
Da, necemo ih ni po cemu prepoznati. U tome i je njihova obmana, da ih se ne moze prepoznati. Jer kada prepoznas zlo, onda se protiv njega znas boriti.
Po praznini u ocima. Imaju prazne oci.
Ja ponekad imam sposobnost u dubini necijeg oka prepoznati crnilo, no to opet ne znaci da se osoba necim zlim bavi. Mozda je samo prijemciva da bude kanal losim energijama.
Bolje je traziti i prepoznavati ljubav i svjetlost u nekome. :top:
DagDugpa
12.02.2009., 12:06
Teško je prepoznati i crnjaka i bjeljaka.
Ovi koji viču o ljubavi, najčešće su crni.
YourAngel
12.02.2009., 12:08
Nije tesko prepoznati, ako se otvoris duhovno.
To se osjeti
bahmud73
12.02.2009., 12:09
Zour angel ti onda mozes gledati inkarnacije drugome ,ako nisi probala obavezno probaj.Neznam sada tocnu tehniku nisam dugo to radio ali brzo saznam.
YourAngel
12.02.2009., 12:19
Zour angel ti onda mozes gledati inkarnacije drugome ,ako nisi probala obavezno probaj.Neznam sada tocnu tehniku nisam dugo to radio ali brzo saznam.
Pa javi mi se, znas da intenzivno radim na sebi, svaka sugestija mi je dobrodosla, otvorena sam maksimalno :top:
huntruder38
12.02.2009., 13:41
U srednjem vijeku su imali odlične tehnike raspoznavanja crnih magičara.
Recimo, staviš ga u vruću vodu, pa ako ne vrišti, znači da ga bog štiti, a ako vrišti, onda je crni magičar.
Ima ih još, recimo, bace užarno željezo u kipuće ulje i ako ispitanik to uspije izvući golom rukom, a da se ne opeče, onda nije crni magičar.
Ili, bace ga u vodu, pa ako potone, nije magičar, ako pluta je.
Ili ga jednostavno muče dok ne prizna.
A tu tek počinje kreativnost :D
Ramzes13
12.02.2009., 13:49
Za pola tema jednostavno nemam komentara (gluposti)...
Za pola tema jednostavno nemam komentara (gluposti)...
slažem se...
SOLARSOUL
12.02.2009., 22:24
Velika borba između snaga Svjetla i snaga Tame vodi se otkad postoji sam život. Skriveni korijen te borbe leži u seksu.
Postoji jedna ispravna interpretacija misterije seksa. Bijeli magovi nikada ne ispuštaju sjeme. Crni magovi uvijek ispuštaju sjeme. Bijelim magovima se Vatrena zmija njihovih magičnih moći uzdiže kroz medularni kanal. Crnim magovima se Zmija spušta u čovjekove atomske krugove pakla.
Bogovi i demoni žive u vječnoj borbi. Bogovi brane doktrinu čistoće. Demoni mrze čistoću.
Na astralu postoje hramovi Svjetla i Tame, i tamo gdje Svjetlo sjaji većim sjajem, Tama je gušća.
Ako okultni tragalac uđe sa svojim astralnim tijelom u vještičju prijestolnicu, neizbježno će se naći pred vrlo lijepim i elegantnim spiralnim stepenicma koje vode u najtajniji dio zdanja. To je elegantna soba opremljena svim sjajnim luksuzom iz 18. stoljeća. Sjaj ogledala iz Tisuću i jedne noći, prelijepi tepisi i sva bolesna ljepota koju karakterizira Nahemah. Upravitelj tog zdanja je Don Ramon Rubifero, istaknuti vitez Crnog grala, strašan demon mraka.
Nesretni su učenici koji tamo zalaze. Zavesti će ih Nahemahina kobna ljepota i magija njenog šarma. Zatim će naglavačke propasti u bezdan pakla, gdje se čuje samo plač i škrgutanje zubiju. Za njih bi bilo bolje da se nisu ni rodili, ili da su zavezali mlinski kamen oko vrata i bacili se na dno mora. Slava srebrnog kaleža sa krvlju Otkupitelja svijeta sjaji u hramu Montserrat. U hramu Salamanka sjaji tama Crnog grala. U hramu Montserrat slave se kozmički festivali. U hramu Salamanka odvratne vještice profanim plesovima slave Sabat.
Vitezovi Svetog grala slave Krista i božansku Majku. Vitezovi Crnog grala slave Jahvea i fatalnu sjenu Majke prirode. Ta sjena se zove Santa Marija*. Kraljevstvo Santa Marije je bezdan pakla. Velika bitka između snaga Svjetla i Tame traje čitavu vječnost.
Kičma velike borbe je u seksu. Bijeli Magovi žele podignuti Zmiju. Crni
*Santa Marija: ime koje lako može zbuniti neupućene. Ne treba brkati Santa
Mariju sa Majkom Marijom, Isusovom majkom, kao ni Jahvea sa Jehovom.
magovi žele spustiti Zmiju. Bijeli Magovi slijede Put savršenog braka. Crni Magovi vole preljub i bludničenje.
Postoje Majstori Velikog bijelog bratstva. Postoje Majstori Velike crne lože. Postoje učenici Velikog bijelog bratstva. Postoje učenici Velike crne lože. Učenici Velikog bijelog bratstva znaju kako svjesno i pozitivno
putovati u astralnom tijelu. Učenici Velike crne lože također znaju putovati u astralnom tijelu.
Tko god vidi elegantne prostorije Jahve-Semoa, bit će zaslijepljen njihovim sjajem i raskoši. Vidjet će tamo tisuće žena, crnih magova obdarenih krajnje bolesnom ljepotom. Neiskusna Duša koja zađe u te regije zla, može biti zavedena na krivi put i pasti zauvijek u bezdan propasti. Bolesno lijepa Nahemah je opasna.
U hramovima Svjetla možemo vidjeti samo ljubav i mudrost. Opaka bića ne mogu tamo ući jer žive u nižim dimenzijama.
Nahemahina ljepota je smrtonosna. Oni koji su bili toliko zaljubljeni, koji su davali vječni zavjet ljubavi, mogli su biti sretni. Na nesreću, očarani Nahemahinom ljepotom, obožavali su drugu ženu i pali u bezdan očajanja. Nahemahina ljepota podmuklo sjaji u odajama Jahve-Semoa.
Crni magovi imaju sveti simbol. To je bakrena posuda. Bijeli Magovi imaju za svoj sveti simbol Sveti križ.
Taj znak križa potječe od falusa. Umetanjem vertikalnog falusa (penisa) u horizontalni uterus (vaginu), dobiva se križ. Križ ima moć stvaranja. Ne postoji stvaranje bez znaka Svetog križa.
Blagoslovljene ruže spiritualnosti cvatu na križu Savršenog braka. Savršeni brak je spoj dvaju bića; jednog koje voli više i drugog koje voli bolje. Najbolja religija podarena ljudskoj rasi je Ljubav.
Crni Magovi mrze Savršeni brak. Nahemahina fatalna ljepota i Lilithini seksualni zločini kobna su antiteza Savršenog braka.
Bijeli Magovi štuju unutarnjeg Krista. Crni magovi štuju Sotonu. To je »Ja«, reinkarnirajući ego. Zaista, »Ja« je ona ista sablazan koja je poznata pod nazivom Čuvar praga. On se neprestano reinkarnira kako bi zadovoljio želje. »Ja« je pamćenje. U »Ja« su sadržane sve memorije naših prijašnjih osobnosti. U »Ja« se nalazi Ahriman, Lucifer, Sotona.
Naše pravo biće je unutarnji Krist. Naše pravo biće je univerzalne prirode. Naše pravo biće nije niti jedna vrsta višeg ili nižeg »Ja«. Naše pravo biće je impersonalno, univerzalno i božansko. Ono transcendira sve koncepte »Ja«, ega itd.
Crni magovi jačaju svog Sotonu i u njemu temelje svoju fatalnu snagu. Sotonin oblik i veličina rezultat su visokog stupnja ljudske iskvarenosti. Kad stupimo na stazu Savršenog braka, Sotona gubi svoj veličinu i ružnoću. Moramo rastvoriti Sotonu. To je moguće jedino pomoću Savršenog braka.
Trebamo se uzdići do stanja Anđela. To je moguće postići jedino prakticiranjem seksualne magije sa Ženom-svećenicom. Anđeli su savršena bića.
Postoje dvije vrste seksualne magije: bijela i crna, pozitivna i negativna.
Seksualna magija sa izbacivanjem sjemena je crna magija. Seksualna magija bez ejakulacije je bijela magija.
Niti jedan bijeli mag ne ispušta sjeme. Bijeli magovi slijede Put savršenog braka.
Članovi sekti Bhon i Dugpa (reda »Crvenih kapa«) žele svojom kobnom procedurom ujediniti solarne i lunarne atome kako bi probudili
Kundalini. Rezultat njihovog neznanja je odvajanje od unutarnjeg Boga za sva vremena.
Bijeli Magovi miješaju solarne i lunarne atome u svom vlastitom seksualnom laboratoriju. Za tu svrhu koristi se Savršeni brak. Blagoslovljena da je žena. Blagoslovljena da je Ljubav.
Velika bitka između bijelih i crnih magova ima svoje korijene u seksu. Zmija kušnje iz Edena i mjedena zmija koja je izliječila Izraelce u pustinji, u međusobnoj su borbi. Kad se Zmija podigne, mi postajemo Anđeli; kad se spusti, postajemo demoni.
Za vrijeme seksualne magije pojačavaju se tri daha čiste akaše koji se spuštaju kroz bramaničnu nit. Kad mag ispusti sjeme, on izgubi milijune solarnih atoma koje nadomještaju milijuni demonskih atoma. Te demonske atome seksualni organi prikupljaju prilikom nevoljnih pokreta koji prate izbacivanje sjemena. Sotonini atomi se pokušavaju uspeti do mozga kroz bramaničnu nit (u leđnoj moždini), ali tri daha akaše strmoglavljuju ih u pakao. Kad se oni zatim sudare sa Crnim atomskim bogom koji prebiva u dnu kičme, Zmija se budi i usmjeruje prema dolje i tako u astralnom tijelu formira đavolov rep.
Anđeli su savršena bića. Da bismo se uzdigli do stanja Anđela potreban je Savršeni brak. Demoni su perverzna bića.
Postoje dvije vrste seksualne magije: bijela i crna. Oni koji prakticiraju bijelu seksualnu magiju, nikada ne ispuštaju sjeme. Oni koji prakticiraju crnu magiju, ispuštaju sjeme.
Članovi sekti Bhon i Dugpa crne lože Tibeta ispuštaju sjeme. Nakon što ga izbace, ta mračna bića sakupe sjeme iz ženske stidnice posebnim instrumentom. Kasnije ga reapsorbiraju kroz urinarni kanal koristeći crnu magiju, jednom varijantom vajroli mudre koju ne želimo objaviti kako ne bi propagirali kobnu nauku tamne strane.
Ti magovi sjene vjeruju da na taj način mogu pomiješati solarne i lunarne atome kako bi probudili Kundalini. Rezultat toga je, međutim, da se kičmena Vatra, umjesto da se podigne kroz medularni kanal, spušta u čovjekove atomske predjele pakla i pretvara u Sotonin rep.
Bijeli Magovi miješaju solarne i lunarne atome unutar istog seksualnog laboratorija, ali ne čine zločin ispuštanja sjemene tekućine.
Time oni probuđuju Kundalini na pozitivan način i ona se pobjedonosno podiže kroz medularni kanal. To je put Anđela.
Bijeli Magovi teže prema anđeoskom stanju. Gospodari tame žele postići stupanj anagarika.
Duše koje slijede Put savršenog braka stapaju se sa svojim unutarnjim Bogom i uzdižu se u Kraljevstvo natčovjeka.
Duše koje mrze Put savršenog braka odvajaju se od svojeg unutarnjeg Boga i tonu u bezdan pakla.
Bijeli Magovi podižu seksualnu energiju kroz dva simpatetička živčana vlakna u kičmi. Ta dva vlakna su međusobno isprepletena u meduli tvoreći svetu Osmicu. To su dva svjedoka Apokalipse.
»Napunite svoje kaleže, braćo, sa svetim vinom Svjetla.«
Zapamtite da kalež označava mozak. Potrebni su vam orlov vid i vatrena krila.
Bića mraka trude se da vas odvedu sa pravog puta. Znajte da su tri najgore opasnosti koje prijete učeniku ove: spiritualni mediji*, lažni proroci i proročice i seksualna iskušenja.
Ovo je Put oštrice mača; ovaj put je prepun opasnosti, kako vanjskih tako i onih unutar nas. Živite u budnosti i opreznosti kao stražar u ratu.
Ne budite iznenađeni gledištima onih koji smatraju da seks ima samo animalnu funkciju i da mu svrha nije spiritualna transcendencija.
Lažni proroci obično mrze seks i podučavaju doktrine koje oduševljavaju naivne i koje ih, nakon što su njima fascinirani, odvode u propast.
Ne budite zbunjeni lažima mračnih bića. Zapamtite da spiritualni mediji obično služe kao vozila za crne entitete. Oni se prikazuju kao branitelji čistoće, a govore protiv Puta savršenog braka. Obično se predstavljaju da su Isus Krist ili Buddha i sl., kako bi zaveli naivne. Budite oprezni prema iskušenjima koja leže pred vama. Budite razboriti i oprezni.
Zapamtite da se oko seksa vodi velika bitka između snaga Svjetla i snaga Tame. Svatko tko krene Putem savršenog braka mora biti vrlo svjestan tih triju smrtonosnih opasnosti.
Mračna bića se neumorno naprežu da vas skrenu sa Puta savršenog braka.
*spiritualni mediji: osobe kroz koje djeluju ili govore bestjelesna bića iz drugih
dimenzija
Nemojte dopustiti da vas zavedu uzvišena učenja koja savjetuju izbacivanje sjemena jer ona predstavljaju crnu magiju. Kralj đavolskih atoma čeka u trtici priliku da probudi Zmiju u negativnom smjeru i usmjeri je nadolje. Pri izbacivanju sjemena, Crni atomski bog zaprima vrlo snažan električni impuls dovoljan da probudi Zmiju i usmjeri je prema čovjekovim atomskim predjelima pakla. Na taj način čovjek postaje demon i pada u pakao.
-iz knjige "Savršeni brak" Samaela Auna Weora
Baphomet
13.02.2009., 08:29
Tom se tipu sve svodi na rat i seks.
Ali zgodno je što Jahvea identificira sa Sotonom.
frajer je maštovit.. a i puši drogu
Ramzes13
13.02.2009., 17:59
Mislim da je ljepo ovo pročitati...još jedan razlog da kavu pijem kao i uvjek
tip govori istinu,al to ti je vladavina 5 nivoa.
Ra-Hoor-Khuit
14.02.2009., 09:28
Malo sam čitao tog aum weora, i nije me se baš dojmio, ni stilski ni po onom što priča.. sve se svodi na to prenemaganje.. kao da čitam ezoterijski potkovanog jehovog svjedoka..
Ramzes13
14.02.2009., 12:23
Predrasude...ha?
Ra-Hoor-Khuit
16.02.2009., 00:25
Nipošto.. povezivanje aztečke religije i kršćanstva, a sve u nekakvom newage ruhu mi ne stoje.. sorry.
šumskičovjek
16.02.2009., 00:44
tu na alternativi ih imas.jedino neznam dali sa kuze u magiju ili glume a mozes ih lako naći.
arhanđeo
16.02.2009., 03:38
Vidim ja da su se neki ovdje dobro najeli "sjemena".
Nipošto.. povezivanje aztečke religije i kršćanstva, a sve u nekakvom newage ruhu mi ne stoje.. sorry.
al ako malo bolje pogledaš sve te religije imaju neš zajedničko.
zmija o kojoj ovaj priča je Kundalini tj.seksualna energija.To je valjda jasno.
Azteki su pričali o tome a kolko se sjećam i u Bibliji se spominje Zmija koja simbolički prikazuje iskušenje jabuke(plod od zemlje-plodnost-seks).Sada Adam je poždero jabuku i na taj je način zloupotrijebio(jabuka-seks):rofl::rofl: u svrhu svog osobnog užitka kao što se seks koristi zbog požude umjesto razvijanje seksualne energije.Kaže autor da se kod bijele tantre Zmija diže a kod crne spušta,zapravo Kundalini se uvijek diže al to ti je metaforički kao ide dole jer je pakao dole.Sve u svemu sve nabim ih ,draži mi je 7 denzitet:D
Baphomet
16.02.2009., 16:50
Ako pročitaš bibliju primjetiti ćeš da se ne spominje jabuka.
No prema Bibliji; Jahve jest Sotona jer sva njegova djela u SZ upućuju upravo na to. Zapravo jedini dio Starog Zavjeta koji nije Sotonski jest Prvi Izvještaj o stvaranju, dok od Drugog Izvještaja pa sve do kraja SZ-a sve upućuje na Sotonski stav Boga Jahve prema ljudima tj. neprijateljski.
Ponovljeni Zakon:
''Ja sam u ono vrijeme stajao između Jahve i vas da vam objavim Jahvine riječi, jer se vi, u strahu od ognja, niste htjeli peti na brdo. Rekao je:
`Ja sam Jahve, Bog tvoj, koji sam te izveo iz zemlje egipatske, iz kuće ropstva.
Nemoj imati drugih bogova uz mene!
Ne pravi sebi lika ni obličja bilo čega što je gore na nebu, ili dolje na zemlji, ili u vodama pod zemljom.
Ne klanjaj im se niti im služi. Jer ja, Jahve, Bog tvoj, Bog sam ljubomoran. Kažnjavam grijeh otaca - onih koji me mrze - na djeci do trećeg i četvrtog koljena,
a iskazujem milosrđe tisućama koji me ljube i vrše moje zapovijedi.
Ne uzimaj uzalud imena Jahve, Boga svoga, jer Jahve ne oprašta onome koji uzalud izgovara ime njegovo. ''
Pored brojnih žrtvovanja djece što je tražio, ovo zvuči blago rečeno neprijateljski stav prema čovjeku. Još je važno spomenuti Adama i Evu, kojima je dao kušnju u Rajskom vrtu dok prvostvorenim ljudima nije.
bahmud73
18.02.2009., 22:22
Ja Jahve kazem,da necu popit litru vode i onda se nagovorim da igram nogomet sa necakom po litru i pol .Ps2 a ja igram na ps3,veri hard i top player.I ...?
Ja, Matt, koji je Bog kažem da ću također na PS i to još jednom na Black :D
bahmud73
18.02.2009., 23:42
Nemam para za nfs undercawer jer idem sutra na Sepulturu u Bogalo iz Rijeke.
evo ovako... mozes skuzit po njenom ponasanju.da je malo cudnija nego sta su sve ostale...negovorim ja da mora bit " RETARDIRANA " ... nego onako ... malo cudnija... skuzis to po nekim sitnicama...e dalje.mozda si nekad osjetija nesto pokraj nje.kao neki nemir u sebi.hm...mislim neki tezi osjecaj.ko da te probada...il nest kao adrenalin...al da nije adrenalin.mozda ti se desilo da si slucajno vidija kako pomice nekim stvarima...amo rec slucajno joj dode da pomakne npr...pepeljaru...ti si to vidija al nisi se obazira na to... e pa sljedeci put se obaziri na sve sta radi.a najlakse ti je da sa njom sidnes i popricas o tome.al nevirujem da ce ti puno toga rec jer takvi ljudi ove stvari drze samo za tebe.pa cak ni svom najblizem nebi rekle.e al mos probat.hm.dalje.mozda si je uvatija kako MEDITIRA...ako znas uopce sta je MEDITACIJA...ako neznas onda saznaj.ako ta zenska meditira a ti imas osjecaj da se bavi crnom magijom onda ti je to to...e da... sad sam se sitija.moguce da ima i prominjenu boju ociju.sad neznan tocno u koju al mislim da u crvenu il u zutu sad neznan...ugl cudna boja ociju...jbt vec sam se umorija i od tipkanja i od razmisljanja.e a ako oces izvuc svoju djevojku iz tog moglo bi se rec " prokletstva " onda odite kod SUDCA na otok KRK... to ti je ovaj jedan svecenik koji je ispran do kraja i moga bi joj pomoc to skinit.jer takvi ljudi koji se bave ovim stvarima su se pustili u nesto a ni sami neznaju sta im to sve donosi...e to ti donosi samo negativne stvari.mozda ne sad.al kada umre.uf.tezko mi je ovo rec.AL GORIT CE VJECNO...a jel znas sta znaci vjecno?to znaci da ti goris i goris i goris al nikad neizgoris...eto.prika nadam se da sam ti bar nesto objasnija i da ces bar nesto skuzit.ja sam trenutacno pre umoran pa bolje ni nemogu objasnit.ajd uzivaj prika :kava:
No prema Bibliji; Jahve jest Sotona jer sva njegova djela u SZ upućuju upravo na to. Zapravo jedini dio Starog Zavjeta koji nije Sotonski jest Prvi Izvještaj o stvaranju, dok od Drugog Izvještaja pa sve do kraja SZ-a sve upućuje na Sotonski stav Boga Jahve prema ljudima tj. neprijateljski.
Ponovljeni Zakon:
''Ja sam u ono vrijeme stajao između Jahve i vas da vam objavim Jahvine riječi, jer se vi, u strahu od ognja, niste htjeli peti na brdo. Rekao je:
`Ja sam Jahve, Bog tvoj, koji sam te izveo iz zemlje egipatske, iz kuće ropstva.
Nemoj imati drugih bogova uz mene!
Ne pravi sebi lika ni obličja bilo čega što je gore na nebu, ili dolje na zemlji, ili u vodama pod zemljom.
Ne klanjaj im se niti im služi. Jer ja, Jahve, Bog tvoj, Bog sam ljubomoran. Kažnjavam grijeh otaca - onih koji me mrze - na djeci do trećeg i četvrtog koljena,
a iskazujem milosrđe tisućama koji me ljube i vrše moje zapovijedi.
Ne uzimaj uzalud imena Jahve, Boga svoga, jer Jahve ne oprašta onome koji uzalud izgovara ime njegovo. ''
Pored brojnih žrtvovanja djece što je tražio, ovo zvuči blago rečeno neprijateljski stav prema čovjeku. Još je važno spomenuti Adama i Evu, kojima je dao kušnju u Rajskom vrtu dok prvostvorenim ljudima nije.
nije valjda da vjeruješ u takve stvari.Ovdje su ti 10 pravih božjih obveza(ne zapovjedi):
Znaćete da ste pošli Božjim putem i znaćete da ste pronašli Boga, jer će postojati
ovi znaci, nagoveštenja, promene, u vama:
1.Volećete Boga svim srcem, umom i dušom. I neće biti nijednog drugog Boga
ispred Mene. Nećete više obožavati ljudsku ljubav, ili uspeh, novac ili moć, niti bilo koji
takav simbol. Odbacićete te stvari kao što dete ostavlja igračku. Ne zato što su one
bezvredne, već zato što ste ih vi prerasli.
I znaćete da ste pošli Božjim putem jer:
2. Nećete koristiti Božje ime uzalud. Niti ćete Me pozivati za beznačajne stvari.
Razumećete moć reči i misli, i nećete ni pomisliti da pozivate Božje ime na ne-Božji način.
Nećete koristiti moje ime uzalud zato što ne možete. Jer moje ime - Veliko ''Ja Sam'' -
nikad se ne koristi uzalud (odnosno bez rezultata), niti će to ikad biti moguće. A kad
budete pronašli Boga, to ćete znati.
I, Ja ću vam dati druge znake, takođe:
3. Setićete se da jedan dan posvetite Meni i nazvaćete ga svetim. To je zato da ne
biste dugo ostali u svojoj iluziji, već da biste podstakli sebe da se setite ko ste i šta ste. I
onda ćete uskoro svaki dan zvati praznikom i svaki trenutak svetim.
4. Poštovaćete svoju majku i oca - i znaćete da ste Božje dete kada poštujete svog
Oca/Majku Boga u svemu što kažete ili radite ili mislite. I kada poštujete Majku/Oca Boga i
svog oca i majku na Zemlji (jer su vam oni dali život), onda ćete, isto tako, poštovati
svakoga.
5. Znaćete da ste pronašli Boga kada budete sigurni da nećete izvršiti ubistvo (to
jest, svesno ubiti, bez razloga). Jer, mada ćete shvatiti da ne možete prekinuti život
drugoga u bilo kojoj prilici (ceo život je večan), nećete izabrati da prekinete bilo koju
inkarnaciju, niti da promenite bilo koju životnu energiju iz jednog oblika u drugi, bez
nasvetijeg opravdanja. Vaše novo poštovanje života će vas podstaći da slavite svaki vid
života - uključujući biljke, drveće i životinje - i da ih ugrozite samo kada je to u ime najvišeg
dobra.
I naredne znakove ću vam poslati da biste mogli znati da ste na pravom putu:
6. Nećete ukaljati čistotu ljubavi nepoštenjem ili prevarom, jer je to preljuba.
Obećavam vam da nećete izvršiti preljubu kada budete pronašli Boga.
7. Nećete uzeti stvar koja nije vaša, niti varati, niti prikrivati krađu, niti ugroziti
drugoga da biste dobili neku stvar, jer bi to bila krađa. Obećavam vam, kada budete
pronašli Boga, nećete ukrasti.
Niti ćete ...
8. Reći nešto što nije istina i tako lažno svedočiti.
Niti ćete ...
9. Želeti ženu svog bližnjeg, jer zašto željeti ženu svog bližnjeg kada znate da su
sve druge žene vaše.
10. Željeti dobra bližnjeg svog, jer zašto biste želeli njegova dobra kada znate da
sva dobra mogu biti vaša i da sva vaša dobra pripadaju svetu.
Znaćete da ste pronašli put do Boga kada vidite ove znake. Jer, Ja obećavam da
neko ko iskreno traži Boga, neće više raditi te stvari. Bilo bi nemoguće i dalje se tako
ponašati.
Ovo su vaše slobode, ne vaša ograničenja. Ovo su Moje obaveze, ne Moje
zapovesti. Jer, Bog ne izdaje naređenje onome koga je sam stvorio - Bog samo kaže
Božjoj deci: na ovaj način ćete znati da dolazite kući.
Ovo nisu naređenja jer, kome Ja da
naređujem? I koga da kaznim ako se Moja naređenja ne ispunjavaju?
Postojim samo Ja.
Ajoj sto ga se ovdje svasta da procitat a ja tek juce doso na ovaj forum pa da sam znao nikad novine nebi kupovo ovdje se nasmijem do suza :kava:
prvo nevjerujem u bjelu i crnu magiju i u bjele i crne magove neko je na pocetku reko da ima i boljih raskida sa curom i sa njim se slazem ako ti zenska nepase ostavi ju e sad ako je stan njen i ako ima auto onda broj telefona njen postaj tu bit ce dovoljno pozrtvovnih ljudi kojima nece smetat da zauzmu tvoje mjesto :lol:
salu na stranu ako ti je bacala uroke to ti moze vidjet bilo tko ko malo bolje gleda u karte ili na neki drugi nacin gata a ako ona baca drugome uroke a ne tebi sto te briga nek se zenska veseli glavno da je tebi dobro :top:
ShadowOfSoul
26.02.2009., 15:00
crni i bijeli mag? koketirati sa okultnim nije baš tako bezazleno
Ajoj sto ga se ovdje svasta da procitat a ja tek juce doso na ovaj forum pa da sam znao nikad novine nebi kupovo ovdje se nasmijem do suza :kava:
prvo nevjerujem u bjelu i crnu magiju i u bjele i crne magove
"Na ovim stranicama potrudit ću se pojasniti i objasniti navedene naslove, njihovu primjenu i zablude........
......Oni koji ipak vjeruju i traže ovakve vrste znanja obično ne razumiju ili im nedostaje poznavanje osnova simbolike...."
"Prvo i osnovno što moram napomenuti je da u svijetu magije vlada apsolutna ravnoteža koju se nikakvim znanjem i vještinom ne može poremetiti, dakle vrijedi pravilo ako nešto želiš dobiti nešto moraš izgubiti... Nadalje, ne postoji crna i bijela magija, postoje samo loši i dobri ljudi... Posljednje što želim spomenuti je da je magija samo manipuliranje energijom koja nas sve okružuje i od koje smo i sami sazdani..."
ovo gore je izvuceno iz tvog potpisa...no,
uz ravnotezu koju opisujes, i uz tai chi simbol koji si postavio na sajtu, cini mi se da gornja recenica ..."da je magija SAMO manipuliranje energije" - nije potpuna.
sto je sa tao magijom - djelovanje ne_djelovanjem? da li je takva magija takodjer manipuliranje energijom?
sto je sa tao magijom - djelovanje ne_djelovanjem? da li je takva magija takodjer manipuliranje energijom?
magija je samo naziv koj koristimo rijec je toliko opcenita da se koristi za sve cak i ono sto u nju nespada ni astralna projekcija ni gatanje, magija je naziv za manipuliranje ili oblikovanje ili (neznam nesto) s energijom... tehnike su razlicite dali je to voodo ili tao ili yoga ili akupunktura ili visak itd itd to su samo nazivi za tehniku... magija je dakle bilo koja tehnika kojom se djeluje na energiju...
albaharija
26.02.2009., 16:00
... magija je dakle bilo koja tehnika kojom se djeluje na energiju... Magija je tehnika manipulacijom okoline što god to bilo. Zato oprez!!!
Baphomet
26.02.2009., 17:05
Magija je tehnika manipulacijom okoline što god to bilo. Zato oprez!!!
Kakav oprez?
magija je samo naziv koj koristimo rijec je toliko opcenita da se koristi za sve cak i ono sto u nju nespada ni astralna projekcija ni gatanje, magija je naziv za manipuliranje ili oblikovanje ili (neznam nesto) s energijom... tehnike su razlicite dali je to voodo ili tao ili yoga ili akupunktura ili visak itd itd to su samo nazivi za tehniku... magija je dakle bilo koja tehnika kojom se djeluje
na energiju...
...na energiju ili na materiju, a takodjer i na svijest.
... magija je dakle bilo koja tehnika kojom se djeluje na energiju.
energijom i mislima djelovanje na energiju, materiju i svijest.
majaazdaja
02.03.2009., 09:14
a sta je sa sarenima?
a sta je sa sarenima?
Šta šarenima? šarenim magovima? šarenom magijom? šarenim svjecama? šarenim cvijecem? :confused: :ne zna:
majaazdaja
02.03.2009., 12:57
Šta šarenima? šarenim magovima? šarenom magijom? šarenim svjecama? šarenim cvijecem? :confused: :ne zna:
vid maga888 sto se raspistoljio:rofl:
pa o cem je tema? o cvijecu? svijecama?
ne
sta je sa sarenim magovima
ne
:ne zna: kakvi su ti? mislim neznam ni za crne ni za bijele ja sam doduse i jedno i drugo radio kaj sam onda sareni ili crno bjeli :confused:
YourAngel
02.03.2009., 13:41
ne
:confused: ukratko - ne postoje :ne zna:
Boja magije ne postoji.
Boja je samo u očima promatrača... navezivanje na nekakve boje, kao bijelo je pozitiva, crno negativa, crveno ljubav... To je totalno nebitno u cijeloj priči. Energija je energija. Koja se usmjerava sa određenom svrhom ili ciljem.
Demoni su isti, nije važno obraćaš li mu se u zelenoj ili ljubičastoj haljini.
Rider of Rohan
02.03.2009., 13:59
"borba" bijelih i crnih je kozmička igra u kojoj su se anđeli dobrovoljno bacili (oduzeli sebi love ability) i postali demoni sve u svrhu izgradnje i proširenja svijesti cjelokupnog svemira, prema onoj maksimi iz marxove sociologije "borba je majka napretka".
"borba" bijelih i crnih je kozmička igra u kojoj su se anđeli dobrovoljno bacili (oduzeli sebi love ability) i postali demoni sve u svrhu izgradnje i proširenja svijesti cjelokupnog svemira, prema onoj maksimi iz marxove sociologije "borba je majka napretka".
UOU sad i po marxu hehe :rofl: dobro ako ti tako kazes ali odakle zapravo to da su andeli odbacili ili da su demoni odbaceni andeli??? znamo da je knjiga stvaranja zapravo najnoviji dio biblije i o ratu andela nesjecam se da ijedna druga religija govori (mozda grijesim)...
Rider of Rohan
02.03.2009., 15:14
UOU sad i po marxu hehe :rofl: dobro ako ti tako kazes ali odakle zapravo to da su andeli odbacili ili da su demoni odbaceni andeli??? znamo da je knjiga stvaranja zapravo najnoviji dio biblije i o ratu andela nesjecam se da ijedna druga religija govori (mozda grijesim)...
čini mi se da ti baš nisi bistar momak.
marx je nebitan bitan je samo princip kojeg, jebiga, baš on izrekao
a borbe anđela i demona nema u nijednoj religiji? :confused:
čini mi se da ti baš nisi bistar momak.
marx je nebitan bitan je samo princip kojeg, jebiga, baš on izrekao
a borbe anđela i demona nema u nijednoj religiji? :confused:
nemoj mu zamjerat kada nezna,nije on kriv.
nego i meni je to poznato da su anđeli u svrhu prioširenja svijesti astralnog svemira okrenuli se i tako,ali ni ovi takozvani svijetli anđeli nisu baš puni ljubavi kad se stalno kolju po astralnim regijama,kaj ne?
ma ne nisam ja nis mislio s marxom mislim neznam ja njega on davno bio :rofl:
ja se samo pito svi se lovite za andele i demone a njih jedino u krscanstvu ima
Rider of Rohan
02.03.2009., 16:14
nemoj mu zamjerat kada nezna,nije on kriv.
nego i meni je to poznato da su anđeli u svrhu prioširenja svijesti astralnog svemira okrenuli se i tako,ali ni ovi takozvani svijetli anđeli nisu baš puni ljubavi kad se stalno kolju po astralnim regijama,kaj ne?
borba je potrebna za boljitak. sad ću s marxa preći na hegela :D znaš onu njegovu teza - antiteza - sinteza? dakle imamo nekakvo stanje, onda uočimo mane i nedostatke i onda to moramo srušiti da bismo dobili novo rješenje. a to novo rješenje je nova teza koja će opet imat antitezu i tako stalno u pravcu do savršenstva. nema promjene bez brobe :top:
Rider of Rohan
02.03.2009., 16:15
ma ne nisam ja nis mislio s marxom mislim neznam ja njega on davno bio :rofl:
ja se samo pito svi se lovite za andele i demone a njih jedino u krscanstvu ima
a nisi čuo za sure i asure u hinduizmu? :confused:
a nisi čuo za sure i asure u hinduizmu? :confused:
jesam ali koliko sam shvatio oni su duhovi ali ni hinduisti nemaju apsolutno dobro i apsloutno zlo...
Rider of Rohan
02.03.2009., 17:22
jesam ali koliko sam shvatio oni su duhovi ali ni hinduisti nemaju apsolutno dobro i apsloutno zlo...
a što to znači apsolutno dobro i apsolutno zlo? priča o tome je mlaćenje prazne slame
Tom se tipu sve svodi na rat i seks.
Ali zgodno je što Jahvea identificira sa Sotonom.
Tak' ti je to sa muskima, da nemaju : k..., ovaj seks i vojsku, ovaj, rata, nebi imali o cemu pricati...:lol:
Lijep pozdrav
ornit
a što to znači apsolutno dobro i apsolutno zlo? priča o tome je mlaćenje prazne slame
slazem se upravo je to bila moja poanta jedino katolicanstvo ima apsoluno dobro (bog i andeli) i apsolutno zlo (vrag i pali andeli)
slazem se upravo je to bila moja poanta jedino katolicanstvo ima apsoluno dobro (bog i andeli) i apsolutno zlo (vrag i pali andeli)
to nema veze sa kršćanstvom,onako su tamo sve izvrnuli,a sotonjare izvrću ono što je već izvrnuto.U svemiru je najbitija ravnoteža i tome služi borba anđela i demona i samo da znaš oni nisu tamo zaostali tehnološki ko mi ovdje.Ratuju sa puno naprednijim oružjima.
to nema veze sa kršćanstvom,onako su tamo sve izvrnuli,a sotonjare izvrću ono što je već izvrnuto.U svemiru je najbitija ravnoteža i tome služi borba anđela i demona i samo da znaš oni nisu tamo zaostali tehnološki ko mi ovdje.Ratuju sa puno naprednijim oružjima.
znam znam: laserima, plazma puskama i fotonskim bombama :lol:
Rider of Rohan
03.03.2009., 21:50
krščanstvo ni samo ne zna što ima što nema
krščanstvo ni samo ne zna što ima što nema
:top::lol::lol::s:s:top:
Rider of Rohan
04.03.2009., 12:18
:top::lol::lol::s:s:top:
pa da, u bibliji postoji oko 400 kontradikcija :flop:
Lilith_Magart
04.03.2009., 16:04
Sam si ih izbrojao ili su ti "rekli"?:mig::D
Rider of Rohan
04.03.2009., 16:15
Sam si ih izbrojao ili su ti "rekli"?:mig::D
rekli. a ja im vjerujem pošto sam ih sam izbrojao jako jako puno
bahmud73
04.03.2009., 18:06
A optimisti bi rekli i da je Vatikan u ravnotezi,Svijetle nemozes gledat u njih.:lol:
bahmud73
04.03.2009., 18:07
Rider ovo je bilo za ove gore.
Vatikan me recimo jako privlaci... sve bih ucinio samo da udem u njihovu knjiznicu :rofl::rofl:
Rider of Rohan
05.03.2009., 15:45
Vatikan me recimo jako privlaci... sve bih ucinio samo da udem u njihovu knjiznicu :rofl::rofl:
sam se ti zajebavaj, knjiznica im vrijedi u stotinama milijuna :s
sam se ti zajebavaj, knjiznica im vrijedi u stotinama milijuna :s
znam zato to i kazem :rofl: :top: cijeli zivot ti nebi bio dosta :top:
zato valjda i imaju moc.
zgodno bi bilo vidjeti kad ih stigne vlastita inkvizitorska ruka zbog mraka kojeg sire ti mocnici.
nakon noci dolazi dan, zar ne?
zato valjda i imaju moc.
zgodno bi bilo vidjeti kad ih stigne vlastita inkvizitorska ruka zbog mraka kojeg sire ti mocnici.
Sad im je crni papa na vlasti nesjecam se onih prorocanstva onog fratra sto je prorokovo sve pape neznam jel ovaj posljednji ili ima jos jedan pa je onda veliki slom :eek: ajd ako ko zna ime tog fratra sto je prorokovo sve pape nek kaze njegovo ime ako me ko kuzi :ne zna:
bahmud73
07.03.2009., 11:39
zato valjda i imaju moc.
Moc je varljiva,pogotovo u njihovom slucaju jer ju zloupotrebljavaju kao u dobrotvorne svrhe(sebe)nama bace koricu kruha da se igramo.A Bezuvijetna ljubav kod njih je utopija.
sto je to bezuvjetna ljubav?
:misli:
cini se kada postoje neka znanja kroz knjige...da zapravo mogu samo unistiti nasu moc. kao da bi trebali do znanja dolaziti vlastitim osvjescivanjam, tj ta znanja trebaju doci do nas samo kada smo spremni prihvatiti ih.
to nam pokazuje mitoloski egipatska book of thoth - a moze se primjeniti na vatikan, kao sto se to dogodilo i tibetu.
Rider of Rohan
07.03.2009., 11:55
bezuvjetna ljubav je isto što i mokra voda, ne može biti drugačija
bahmud73
07.03.2009., 12:07
Volim te i dajem ti svoju energiju bez uvijeta jer ja sam kanal za protok energije,budi blagoslovljena.
bahmud73
07.03.2009., 12:09
Sve ostalo je ego.
Volim te i dajem ti svoju energiju bez uvijeta jer ja sam kanal za protok energije,budi blagoslovljena.
slazem se ali koliko se nas moze doista time pohvaliti :confused:
Rider of Rohan
07.03.2009., 12:39
slazem se ali koliko se nas moze doista time pohvaliti :confused:
ja :zubeki:
Ko se odvas osjeca bijelim a ko crnim???
recimo ja sam pre crn da bi reko da sam bijel dakle ajmo rec da sam sivi onak malo vucem na crno :rofl:
Nuclear Bitch
26.03.2009., 18:20
Sad im je crni papa na vlasti nesjecam se onih prorocanstva onog fratra sto je prorokovo sve pape neznam jel ovaj posljednji ili ima jos jedan pa je onda veliki slom :eek: ajd ako ko zna ime tog fratra sto je prorokovo sve pape nek kaze njegovo ime ako me ko kuzi :ne zna:
Čitao sam to proročanstvo i moram priznati da sam dosta skeptičan. Nakon ovog g**** od pape na prijestolje dolazi petrus romanus (petar iz rima) i..end....navodno.
Baš zbog toga kraja i jesam toliko skeptičan..
Nuclear Bitch
26.03.2009., 18:21
Ko se odvas osjeca bijelim a ko crnim???
recimo ja sam pre crn da bi reko da sam bijel dakle ajmo rec da sam sivi onak malo vucem na crno :rofl:
A zbog čega misliš da vučeš na "crno"?
Čitao sam to proročanstvo i moram priznati da sam dosta skeptičan. Nakon ovog g**** od pape na prijestolje dolazi petrus romanus (petar iz rima) i..end....navodno.
Baš zbog toga kraja i jesam toliko skeptičan..
E cito i ja ali nesjecam se vise ko je to napiso daj ime ako znas....
A zbog čega misliš da vučeš na "crno"?
Pa zasto mislim?? ne mislim znam :lol: vrlo jednostavno jer sam destruktivan kao i svi mi i vi koji to necete priznat :rofl:... podlozan sam osjecajima ljubomore osvete i zavisti pa nemogu rec da sam bezgrijesan i da nikad nikom nisam nista nazao ucinio eto zato vucem na crno ne smatram se crnim jer volim pomoc :mig:
Nuclear Bitch
27.03.2009., 12:10
E cito i ja ali nesjecam se vise ko je to napiso daj ime ako znas....
Bilo je to fakat davno i brijem(ali nisam siguran) da se knjiga zove: posljednji papa- Luis Miguel Rocha.
Knjiga je (barem meni) bila jebeno dosadna i jedino kaj sam s "užitkom" pročitao su brijem zadnja 3-4 poglavlja, posebno ono o petrusu romanusu..
Btw. oriđiđi proročanstvo je od sv. malahije..
Pa zasto mislim?? ne mislim znam :lol: vrlo jednostavno jer sam destruktivan kao i svi mi i vi koji to necete priznat :rofl:... podlozan sam osjecajima ljubomore osvete i zavisti pa nemogu rec da sam bezgrijesan i da nikad nikom nisam nista nazao ucinio eto zato vucem na crno ne smatram se crnim jer volim pomoc :mig:
Ok, priznajem da sam i ja u svojim mlađima danima bio "crn" i bilo je tu stvarno svega i svačega...ali s vrremenom se sve promijenilo..
Ja se ne moram nikome osvečivati jer, netko drugi to čini umjesto mene:mig:
Bilo je to fakat davno i brijem(ali nisam siguran) da se knjiga zove: posljednji papa- Luis Miguel Rocha.
Knjiga je (barem meni) bila jebeno dosadna i jedino kaj sam s "užitkom" pročitao su brijem zadnja 3-4 poglavlja, posebno ono o petrusu romanusu..
Btw. oriđiđi proročanstvo je od sv. malahije..
Ok, priznajem da sam i ja u svojim mlađima danima bio "crn" i bilo je tu stvarno svega i svačega...ali s vrremenom se sve promijenilo..
E to prorocanstvo od svetog melhije to mi je trebalo tnx
e pa da zato sam i reko da nisam bijel u mladosti sam cinio gluposti neznaci da ih i sad cinim ali isto tako neznaci i da mi je oprosteno ono iz mladosti... Trudim se bit bolji nekad jesam nekad nisam ali bar se trudim i zbog toga sveaga smatram se sivim nemogu rec da sam bijel jer nisam svetac a bome ni crn jer se trudim nebit...
Eto kad dode do dialoga dode i do vise razumjevanja :top:
e pa da zato sam i reko da nisam bijel u mladosti sam cinio gluposti neznaci da ih i sad cinim ali isto tako neznaci i da mi je oprosteno ono iz mladosti... Trudim se bit bolji nekad jesam nekad nisam ali bar se trudim i zbog toga sveaga smatram se sivim nemogu rec da sam bijel jer nisam svetac a bome ni crn jer se trudim nebit...:
da, ovisi najvise o tome sto prevladava u nama samima. dualnost bi znacila da
poznajemo i osjecamo i bijelo i crno, pa tada ni magovi nemaj boju. obojas se po potrebi.
YourAngel
28.03.2009., 12:08
e pa da zato sam i reko da nisam bijel u mladosti sam cinio gluposti neznaci da ih i sad cinim ali isto tako neznaci i da mi je oprosteno ono iz mladosti... Trudim se bit bolji nekad jesam nekad nisam ali bar se trudim i zbog toga sveaga smatram se sivim nemogu rec da sam bijel jer nisam svetac a bome ni crn jer se trudim nebit...
Svetac ne možeš biti, ali niti potpuno crn. Ali ako si mag, siv nikako ne možeš biti.
A da li su ti oprošteni grijesi iz mladosti, to ćeš osjetiti sam, ako već nisi.
Iznad tebe postoje vođe, postoji hijerarhija veoma strogo postavljena i postoje određena pravila, sustav kojim to jednostavno tako ide.
Postoje zakoni magije, i ako si bio crn ti već znaš kako dalje to ide.
Tu se ne može dugo biti "siv". Ti samo misliš da si siv.
Vrhovni sudija zna na kojoj si strani, kojem kanalu pripadaš... Ne može se odjednom ići kroz dva kanala, kanali se međusobno baš ne poklapaju... tako da... Ako si pravi mag, ti si ratnik, iniciran u rat kao vojnik, borac jednog vojskovođe. Svakom magu se promatraju njegova djela, i on se prati. Svaki njegov korak. Kodeks određenog ponašanja, časti i poštivanja tu je na visokoj razini.
YourAngel
28.03.2009., 12:13
..
Pa zar nije ljepše zavalit se u fotelju i promatrati bez da si mako prstom?
Naravno. Samo cool i opušteno.
Znaš da je tvoj put postavljen najbolje za tebe, i ideš njime bez opterećenja. kakvo crno osvećivanje... Pa zašto mazati ruke???
Kad se sve na kraju tako lijepo posloži u savršeni mozaik. :kava:
Nuclear Bitch
28.03.2009., 12:56
Pa zar nije ljepše zavalit se u fotelju i promatrati bez da si mako prstom?
Naravno. Samo cool i opušteno.
Znaš da je tvoj put postavljen najbolje za tebe, i ideš njime bez opterećenja. kakvo crno osvećivanje... Pa zašto mazati ruke???
Kad se sve na kraju tako lijepo posloži u savršeni mozaik. :kava:
Tu se čak i slažem:top:
YourAngel
28.03.2009., 14:09
Što se više naprežemo, više se udaljavamo od cilja.
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.