PDA

View Full Version : Arizona

stranice : [1] 2

malatina
09.05.2006., 10:44
Kupuje li tko tamo preko u Arizoni, i kakva su vam iskustva? Ja nikad nisam bila, cure me nagovaraju... Sto se moze kupiti, sto se isplati kupiti, koliko novaca mi treba?:cerek:

rossonero
09.05.2006., 19:47
Jel to ono u Bosni? :misli:

Frend mi pricao o tome :D, kao da bi on iso tamo.

Meni se bas i neide :D

apple
09.05.2006., 20:42
bila sam u subotu, ma super je cijene su smijesne a roba odlicna

Profinjena
09.05.2006., 23:15
Ovisi, nije sva roba odlicna, daleko od toga. Evo, reci cu nesto opsirnije jer imam dosta iskustva s tom temom.

Cipele: jeftine su, nema skupljih od 200kn, moze se naci jako lijepih modela, balerinki, stikli i u pravilu su kvalitetne, a ne neko smece, no opet treba gledati sta se kupuje.

Hlace: ima jeans hlaca milijun vrsta, krojeva, boja, kopija i u biti izgledaju vjerno, toliko da sam prilicno sigurna da u Hr u razvikanijim trgovinama prodaju upravo njih, uveze/prosvercane s Arizone. Kvalitetne su, znam ljude koji iskljucivo tamo kupuju jeans, ne poderu se, ne promijeni se boja, sve 5. I to ne samo muske, nego i zenske. Cijena, do 160kn. :top:

Jaknice/sakoici: takoder dobro, jeftino, kvaliteta je ok, ima raznih krojeva, stilova, boja, isplati se, pogotovo curama koje imaju jaknice u mnogo boja, pa tamo sve to nabave za malu cijenu. Jaknica kosta oko 120kn. Takoder ima jako kvalitetnih i lijepih muskih sakoa, pogotovo ovih od samta sto se sad nose, cijena oko 200kn, a zaista su ok, ima u raznim bojama (smeda, crna, bez, siva).

Kozmetika: mnogo se nudi i jeftino, no osobno ne bih NISTA od toga tamo kupila. Mozda eventualno lak za nokte jer su ok, ostalo ne, pogotovo NE parfeme koje nude na svakom koraku, a svi su kopije koji ishlape za 15 min :rigo:

Nakit: ima prekrasnog nakita, bizuterija of course, visevisevisestruko jeftiniji nego u RH, a isti. To se recimo zaista isplati tamo kupovati.

Donje rublje: takoder ima zaista lijepih i kvalitetnih grudnjaka - cca 15kn, provjereno znam da su kvalitetni i nista bolji od nekih 'renomiranih' proizvodaca. Gacica i tangi i potkosulja u svim bojama, velicinama, materijalima, a takoder se moze naci i nekih zaista seksi komada rublja. Cijena tangica je recimo cca 5kn. Carape, pamucne, najlonke, isto velik izbor, iznimno povoljno. Kao i msuke bokse, uske, siroke, slip... Uske muske bokse su recimo 9kn, takoder provjereno kvalitetne. Ima i lijepih spavacica, pidzama, neglizea, svilenih, cipkastih, stvarno svasta, takoder povoljno. Svilena pidzama je recimo oko 40kn.

Sportska odjeca: opet visestruko jeftinija nego ovdje, lijep dizajn, kopije (za one koji vole ocite kopije, ja to ne volim bas, ni ne nosim sportsku odjecu), ali postoji velika mogucnost da je veliki dio sportske markirane odjece u ovdasnjim trgovinama upravo iz Arizone.

Djecja odjeca: ogroman izbor, puno jeftinije nego tu, moze se naci preslatkih stvari, isplati se, pogotovo jer bebe sve prerastu, no to znamo :)

Majice: nekad ima dobrih, nekad ne. Najcesce su kopije onih sa natpisima marki preko grudi, to mi je ruzno. Nade se i lijepih. Ljeti ima velik izbor onih satenskih/sifonskih topica, na bretelice ili bez, nisu losi za one koji to nose, a nisu ni nista ruzniji nego u ovdasnjim trgovinama. Mnogo muskih kosulja i vesti ima, i losih i dobrih, ali one dobre su zaista dobre, jeftine i kvalitetne.

Jelo: nikad, nikad ne bih tamo nista jela, iako je sad to sve obnovljeno, donekle modernizirano, no meni se osobno gadi tamo jesti, iako znam da nekima to nije nikakav problem.

Sveukupan dojam: bilo je slucajeva krade auta, no u zadnje vrijeme rjede. Parkiranje kosta neku sicu i nikad nam se nista nije dogodilo autu, zaista, a ni nikome koga znam. Mene smetaju mirisi bureka, cevapa i janjetine koji se sire iz tih pecenjarnica i lokala tamo, ali to pregrmim ako je to cijena da si nadem neke povoljne i lijepe stvari koje trebam :) Sve u svemu, isplati se otici, treba pomno traziti i moze se naci hrpa kvalitetnih i lijepih stvari, a nekad se vrijedi i cjenkati :)
Eto, nadam se da ce nekome pomoci ovaj moj iscrpan opis tog zanimljivog mjesta :W

krokodajl
09.05.2006., 23:34
Fakat dobro zvuči... gdje je to točno?

Dorky
09.05.2006., 23:53
Kod Orašja.

malatina
10.05.2006., 10:07
Hvala, Profinjena!:kiss:

Profinjena
10.05.2006., 17:45
Nema na cemu! :w

krokodajl
10.05.2006., 19:42
Kod Orašja.

Hvala!

Blackness
10.05.2006., 20:26
Profinjena jesu li to trgovine u nekim kucama ili su standovi, nesto kao trznica?

Martinka
10.05.2006., 21:31
Ja tamo kupujem barem 2 puta godišnje, isplati se jer imam sat vremena autom do tamo a kod nas u trgovinama se uglavnom prodaje tamošnja odjeća po većim cijenama. Sada je puno skuplje nego prije, ali je bolje uređeno, izgleda kao veliki centar, sve je betonirano i trgovine su, može se isprobati roba u kabini, a ne kao prije iza nekih zavjesa po hladnoći.
Cipela ima dobrih, cijene uglavnom do 30 KM, isplati se kupovati traper, zimske jakne, ženski kostimići i muška odijela - jako lijepo se može naći i povoljno, cca 300 kn kostim sa hlačama. Rublje je ok kvalitete, sportske odjeće ima i original i kopija, može se naći kvalitetno, trenirka 50 KM. Imaju jako kvalitetne pamučne soknice s likrom, dođu 1 KM, a boja i uzoraka svih vrsta.
Što se kozmetike tiče dobri su golden rose lakovi, 1,5 KM, poznate marke kozmetike su sve kopije, ali sam jednom uzela mf 2000 calorie maskaru i bila je fenomenalna, ali nekad dugo stoje pa ne valjaju. Sjenila isto nisu loša, pudere, kreme i sl ne preporučujem. Nakit je super, remeni isto, parfemi original imaju u jednoj trgovini i vidi se razlika od ostalih, kupovala sam ih i nisu kopije, cijene oko 40 Km, ovisno o vrsti, one po 5 KM ne kupujte nikako jer nekad u njima bude čista voda.
Za ručak odite najbolje u Orašje, kod parka ima puno čevabdžinica i sigurno vam ništa neće biti, probajte prave bosanske ćevape ili đulbastije. U Orašju se isplati kupovati zlato i srebro, minimum 30% jeftinije a jako dobar izbor, ja kupujem u zlatarni rubin i srebrnarnici 925, obje u centru grada, malo dalje od zg banke.
Obožavam ići tamo, to mi je kao izlet, zabavim se i nakupujem čudo stvari za malo novaca, a još i gorivo natočim jer je jeftinije (eurosuper 95 je trenutno 7,30 kn) ali pazite na kojoj benzinskoj točite jer su cijene i kvaliteta goriva jako različite.

Profinjena
10.05.2006., 22:44
Profinjena jesu li to trgovine u nekim kucama ili su standovi, nesto kao trznica?

Jedan dio su jos uvijek standovi kao trznica, a jedan veci dio su velike hale u kojima su butik do butika, no nisu sad to bas neki fancy butici, ali bar nije vise na kisi i hladnoci.

Btw, 1KM=4kn.

Sve se slazem sa Martinkom, samo ja najiskrenije ne bih jela tamo, ako nista drugo, onda zbog preventive. Ovo sad ne mora nista znaciti, ali moj necak je bio tamo i nakon toga dobio mononukleozu, a jeo je cevape u jednom lokalu tamo. Bilo je to zadnjih tjedana, pa me ipak malo strah :(

hana
10.05.2006., 23:09
ja ne znam di je orasje :(

Dorky
10.05.2006., 23:30
Granični prijelaz u Županji s druge strane Save je odmah Orašje.

hana
10.05.2006., 23:32
potrazila na karti ali beskrajno mi daleko (ri) eh :tuzni:
ali bila ja jednom tu negdje blize nama u bih na nekakvom subotnjem sajmu robe (kao svaku sub) i sve su standovi i roba ludo jeftina ali toliko i vrijedi, bas je ono peri, deri, par pranja i zbogom...

Dorky
10.05.2006., 23:40
Pa i nije za sve baš tako.Pola Hrvatske,pa i većina robe koja se prodaje tamo,prodaje se i kod nas.To je roba sa kineske pijace u Budimpešti koja je ogroman centar za dovoz robe sa istoka.Ako ideš autobahnom do Županje odnosno Arizone oko 4 sata u idealnim uvjetima.Jedan od tih je granični prijelaz.

Blackness
11.05.2006., 00:10
Thanx Profinjena! :)

Lapulapu
11.05.2006., 10:13
Ako ideš autobahnom do Županje odnosno Arizone oko 4 sata u idealnim uvjetima.Jedan od tih je granični prijelaz.

autobahnom :confused: pa u kojim je to državama :misli: :zubo:

Nikad ne bih tamo odlazila, osim da bih doživjela atmosferu...grozim se takvih mjesta.

Dorky
11.05.2006., 10:33
Nisi li se nepotrebno ubacila.Namjenjeno je Hani a ne tebi.

Profinjena
11.05.2006., 14:13
autobahnom :confused: pa u kojim je to državama :misli: :zubo:

Nikad ne bih tamo odlazila, osim da bih doživjela atmosferu...grozim se takvih mjesta.

Autobahn je auto-cesta, postoji u svakoj drzavi, pa tako i u RH, a iz Ri se brzo auto-cestom dode do istocnog dijela drzave, to je Dorky htio reci.

Ne znam sto bi pobogu bilo grozno na takvom mjestu? Pogotovo jer nisi nikad ni bila, a samim time sto se 'grozis' indirektno porucujes onima koji su bili da su ludi sto tamo zalaze. Ne kuzim? :confused:

nives
11.05.2006., 19:14
bila sam tamo vise puta,ali sada nisam bila vec jedno godinu dana..
sto se mene tice..
grudnjaci su katastrofa i nevrijede lipe..ali istina je da iste takve prodaju ovdje u trgovinama za 100-ak kuna..
carape i gacice prolaze i ok su..
traperice ne volim od tamo ali se mogu naci dobre..
majice nevolim one sportske replike pa to ni ne kupujem.. moze se naci super topice,a i majicice..koje se ovdje u os prodaju u svim trgovinama za 200-ak kn..
ne govorim o markama..
sakoici.. ok..
a cevapi nema boljih zakon su... :klopa:

tilla
11.05.2006., 19:21
meni ovo ne zvuči ko dobar šoping, ma koliko jeftino izgledalo.
a i ne volim da mi uvaljuju kopije makakoonedobrebile :angel:

Profinjena
11.05.2006., 21:37
Nitko ne 'uvaljuje' kopije, opcepoznato je da su to kopije i nitko to ne krije, tko hoce kupi, tko nece, ne kupi.
Ali da je dobar shopping, dobar je ako pomno trazis i moze se naci puno kvalitetnih stvari ako se potrudis. Ni ja ne volim kupovati kopije, niti volim da mi po stvarima bude ispisan logo, bila to kopija ili original. No ima dobrih stvari koje nisu kopije nicega, vec cisto ok stvari za koje se ne isplati u RH dati neku vecu lovu.
Toliko o tome. :top:

Martinka
11.05.2006., 22:18
Arizona je super mjesto za kupovinu, ako hoćete dobro se obući za malo para, pogotovo tko ima djecu može super stvari kupiti, ali to nikako nije mjesto za "fancy damice" kojima je šoping dobar samo u finim zg buticima. Ima robe koja ne valja ništa ali i one pristojne kvalitete, što nije problem prepoznati.

Btw, u orašju je četvrtkom tržnica, ima manji izbor robe ali puno jeftinije od arizone, ja sam prošle godine tamo kupovala majice iz njemačkih robnih kuća, jako kvalitetne za 2 KM.

tilla
11.05.2006., 22:41
zakon!
ali di si isčitala "fensi damice" i fine butike.
inače, od kineskog placa do finog butika postoji čitav niz dobrih mjesta za šoping :mig:
a nekako na pjaci se ne oblačim.

i vidjela sam slike; brrr meni je to otužno izgledalo.
:o

nives
12.05.2006., 12:13
vjeruj puno "fensi damica" se tamo oblaci..
i istina je ako malo bolje potrazis moze se naci jako kvalitetna roba..

tilla
12.05.2006., 12:17
a da?
možeš li mi dat neki hint koje?

pa i u zg ako bolje tražiš da se nać kvalitetna roba, a da nije s pjace, a bome ni fensi butik:cool:

nives
12.05.2006., 12:22
a da?
možeš li mi dat neki hint koje?

pa i u zg ako bolje tražiš da se nać kvalitetna roba, a da nije s pjace, a bome ni fensi butik:cool:

pa da kad je to ista roba koja se prodaje na arizoni!!:s :s

tilla
12.05.2006., 12:24
ma da, baš ista, ista?
killer loop u zg - je isit i na arizoni. nema veze sad s kopijama? :misli:

SETRA Samoborček
12.05.2006., 15:26
Šta nije kladuša bliže?

emergence
12.05.2006., 16:46
slazem se s tilom. ja u zgu u centru mogu nac pamucne topice vec za 50kn. a neke konkretnije stvari ni u ludilu ne bi na placu kupovala. nisam tak bogata da bi jeftino kupovala ne..

Profinjena
12.05.2006., 17:13
Tilla, evo konkretno za Killer Loop u Zg a i za mnogo drugih trgovina - otkud znas da tamo nema stvari koje su kopija i dobavljene upravo iz Arizone i mozda ih upravo ti imas u svom ormaru misleci da je firmato? Pa ni najveci strucnjaci ne mogu lako prepoznati dobru kopiju, moraju se posebno educirati za to, a kako bi to onda uspjelo jednom prosjecnom covjeku?? Ne kazem da SVE sto se prodaje u skupljim buticima je kopija, naravno da nije, ali da nam podvaljuju CESTO kopije, pa to samo naivci ne znaju

Sto se tice pamucnih topica vec za 50kn u Zg - u Arizoni se mogu naci za 10kn. Znaci za 1 u Zg se tamo moze kupiti 4. Opet ponavljam da treba traziti i da osoba treba imati smisao i znanje za kupovinu jeftinog, ali kvalitetnog, no one topice za 10kn koje sam ja vidjela u Arizoni nisu NISTA MANJE kvalitetni od onih u Naf Nafu recimo.

Ali meni se cini nesto drugo - ponekim ljudima tu je valda ispod casti samo saznanje da bi nesto kupili na mjestu koje nosi naziv PIJACA, TRZNICA i sl, bez obzira sto tamo nisu nikad bili, a pogotovo kupili nesto, pa ni nisu kompetentni ocjenjivati. Takvo razmisljanje, to otvoreno kazem, je za mene plitko i povrsno i smatram to obicnim isfuravanjem, a za informaciju, opcepoznato je da su najbogatiji ljudi poceli gradnju svog bogatstva od nule tako da su pazili na svaki svoj dolar/kunu i cesto su kupovali jeftine stvari, ali ako im se ucine kvalitetnim jer nisu dali da netko manipulira njihovim novcem i nesto im prodaje visestruko skuplje, a to isto se negdje dalje moze naci visestruko jeftinije. A to rade i sad kad vec jesu bogati, npr Madonna koja striktno gleda jos uvijek na svaki dolar i gdjegod moze, ustedi. I naravno da nisam ni ja toliko bogata da bih kupovala jeftino, ali tu bih dodala da nisam toliko bogata da bih kupovala jeftino i nekvalitetno, a to ne radim nikad jer sam toliko inteligentna da imam sposobnost i medu jeftinim stvarima prepoznati one kvalitetne.
Zakljucak: susrela sam ovdje neke lose kopije kvazibogataskog ponasanja kojima se mogu samo smijati, susrela sam ljude koji vole davati komentar i misljenje o necemu s cim nisu nikad bili u doticaju, ali glavno da nesto piskaraju i susrela sam one koji misle da je dobro oblacenje samo ono koje ima visu cijenu ili eventualno neku poznatu markicu (susrela sam neke i cija razmisljanja cijenim, of course). But no comment. :rigo:

tilla
12.05.2006., 17:18
ne razumijem; ali dobro.

isitna, za mene je šoping nužno zlo pa kad već kupujem radje to napravim u nekom ok prostoru, a ne na pjaci.

ovo za madonnu nadam se da se šališ, jerbo nekako sumnjam da ju poznaješ oosbno.
ovo što si zaključila, a dobro nakon vaših upisa mene ta arizona neće vidjet ni ko vašarska atrakcija :w

emergence
12.05.2006., 17:24
u firmato ducanima mozes naici na skupo smece ali i na dobre stvari. na placu mozes naici samo na smece. nemam brdo love ali radje si dam 800kn za 1 postene cipelice nego da za 800kn kupujem 4 smece cipelica od kojih mi noga ode.
da sam u blizini orasja isla bi si tam kupiti majice ali kako sam tu gdje jesam dam 40kn vise u normalnom ducanu i zadovoljna sam.

i da mene ne smeta to kaj je roba s placa vec to kaj mi djeluje nekvalitetno i loše.

tilla
12.05.2006., 17:27
možemo tako i to kine potegnut; tamo ono što je 10kn na arizoni; košta manje od kune.

papa štrumf
12.05.2006., 18:40
Bio prošle godine tamo, npr. dobre veste po 80-100kn, nakupovao se svega živoga. Ove godine obične kratke majce po 100kn, nisam ama baš ništa kupio, osim 12 dvd-a :D Nikad više tamo, nabili cijene kad se pročulo za tu Arizonu i ko zna dali će ih spustiti.

Treba paziti na kvalitetu robe, dosta robe je sa greškom, možda večina robe.

meg
12.05.2006., 18:47
taj sund mogu kupovati i na tresnjevackom placu da hocu, a ne da jos putujem u bosnu kako bi kupila par krpica i ustedila 200 kn.... :rolleyes:

Martinka
12.05.2006., 19:13
nemam brdo love ali radje si dam 800kn za 1 postene cipelice nego da za 800kn kupujem 4 smece cipelica od kojih mi noga ode.

Da mi je znati kakve su to cipele za 800 kn, kod nas se to ni ne prodaje, ja kupim kvalitetne kožne cipele u gradu u trgovini za max. 200 kn, ali kad idem u bosnu tamo iste ili slične kupim za 100 (kupujem isključivo kožne, jer ne želim svoje noge mučiti u lošim cipelama od skaja i sl.). A čizme budu max. 160 kn i dobre su. Inače sve cipelice koje kupim tamo nosim barem 2 sezone bez da se raspadnu.
Ali tko ima 800 kn za cipele neka niti ne pomišlja na Arizonu, to definitivno za njih nije mjesto.

hana
12.05.2006., 22:08
Šta nije kladuša bliže?

bila ja jednom, ali to je bas sajm, plac... a roba koliko para toliko muzike... ali bar ti nije zao bacit nakon 10 pranja

SETRA Samoborček
13.05.2006., 11:55
Je, al od ZG do kladuse imas 100-ak km, a do Orasja ima 250km, prije si onda u Grazu (180km)

Profinjena
13.05.2006., 13:44
ovo za madonnu nadam se da se šališ, jerbo nekako sumnjam da ju poznaješ oosbno.

Ne, ne salim se, citala sam Madonninu intimnu biografiju, autora J.R. Taraborrellija, on je njezin osobni biograf koji je s njom u doticaju i ona ga pusta u svoj zivot, uostalom, ne moram objasnjavati sto znaci osobni biograf. Uglavnom, u knjizi pise da je fanaticki stedljiva, da svojim asistentima koji idu u kupnju za nju nalaze da iskoriste npr sve bonove za bilo kakav popust, svaku akciju, sve, samo da bi si ustedila koji dolar vise.
Sto se tice 'poznavati nekoga osobno', ni ti nisi neke stvari s Arizone 'upoznala osobno', pa prema toj logici nisi ni ti kompetentna davati komentare o stvarima od tamo. :amen:

Profinjena
13.05.2006., 14:01
u firmato ducanima mozes naici na skupo smece ali i na dobre stvari. na placu mozes naici samo na smece. nemam brdo love ali radje si dam 800kn za 1 postene cipelice nego da za 800kn kupujem 4 smece cipelica od kojih mi noga ode.
da sam u blizini orasja isla bi si tam kupiti majice ali kako sam tu gdje jesam dam 40kn vise u normalnom ducanu i zadovoljna sam.

i da mene ne smeta to kaj je roba s placa vec to kaj mi djeluje nekvalitetno i loše.

Nakon sto su neki ljudi (pa i ja) iznijeli ovdje svoj stav o odjeci od tamo, dakle ponesto od toga su i sami kupili i uvjerili se u kvalitetu, nije li ti neugodno izjaviti da su sve stvari s takve trznice smece?? Ne cini li ti se to snobizmom?

I sto je tebi postena cipela? Ona koja kosta 800kn? Vidis, ja sam jednom kupila balerinke bas u Arizoni za 120kn, jako lijepe, nosim iz vec 3 sezone, jako su mi udobne, na nijednom ni najmanjem mjestu se nisu ni unistile ni ofucale, ni promijenile boju ni nista, plus sto su mi toliko udobne da bas njih izaberem kad znam da idem hodati na neke duze rute jer me nece iznevjeriti (i nisam usamljeni primjer u tome)? Te su cipele, po tebi, dakle, smece samo zato jer kostaju 120kn, a ne 800, iako nisu pokazale nijednu losu karakteristiku?? Mora da se salis.

Imam cipela i preko 1000kn, neke su kao i ove jako udobne i kvalitetne, neke iako su skupe- nisu kvalitetne - dakle, mogu si kupiti i skupe i jeftine, nisam u nekoj financijskoj stisci, ali nisam toliko bolesna da cu svjesno ici dati veliku lovu za cipele za koje sa sigurnoscu znam da isto takve lijepe i posebne mogu naci za puno manju lovu, a istu kvalitetu, ma kolikogod ja imala novaca. To mi nije odraz nikakvog bogatstva, ni prestiza, nego glupoce i snobizma. Zasto glupoca? Zato sto je glupa ona osoba koja ne zna prepoznati kvalitetu i udobnost i u nekim jeftinijim stvarima, nego se samo pouzdaje u nesto sto je obvezatno 'skupo'. A snobizam objasnjavati ne moram.

A meg - isto se odnosi i na tebe jer taj 'sund' o kojem govoris su neki ovdje i kupili i time ih direktno omalovazavas, sto nije u redu.

Zakljucak : nije istina da je sva roba losa tamo i nije istina da se ne moze naci kvalitetnih stvari, a jos manje to nije istina kad dolazi iz usta nekoga tko nikad tamo nije bio, a u ormaru ima i stvari koje su upravo od tamo dobavljene, kupljenih pod krinkom skupljih butika u RH. Zalosno.

meg
13.05.2006., 19:50
ne znam zakaj tebe osobno vrijedja to kaj ja smatram da je ta roba sund? ako se to tebi svidja, kupiti ces bez obzira na moje ili necije tudje misljenje.

inace ne omalovazavam ljude ni zbog cega, a kamoli zbog robe koju nose... roba mi je nebitna stavka u zivotu, ipak gledam nekakve druge vrijednosti u ljudima.

a btw, kaze se glupost, a ne glupoca... :kava:

emergence
13.05.2006., 20:37
bla bla

gle ne trebas se ti meni opravdavati zakaj kupujes jeftinu robu:zubo:

Elektra
13.05.2006., 20:51
To etiketiranja placa kao mjesta gdje se nalaze samo loše stvari su mi u najmanju ruku - smiješne.
U Puli znam par dućana koji nabavljaju od jedne Romkinje koja ima na placu štand, i one stvari koje ona tamo prodaje oni prodaju duplo ili triput skuplje. Toliko o tome. :rolleyes:

A i danas se baš i ne može govoriti u kontekstu skupoća=kvaliteta i jeftinoća=smeće. Malo su stvari drukčije danas. Primjerice, moja frendica je kupila Pumice, 2 para, svake platila po 800kn. Nakon jednom pranja su otišle. Sumnjam da bi obuća od 800kn trebala samo tako 'otići' tj. uništiti se. I upravo zato je meni žao davati neke velike pare za robu ili cipele kad ne znam da li to stvarno vrijedi toliko i toliko. Ako već prođem jeftino, nije mi žao ako se ne znam, raspadne ili nešto treće. Barem nisam bacila novce u vjetar.

Inače, ono što ja uvijek kupujem na placu su crne pamučne potkošulje i gaće jer ih u našim dućanima NEMA da se na trepavice nasadiš. A i ako slučajno ima, cijene su im da padneš na dupe. :rolleyes: I te potkošulje sa placa su mi :top: Nikad bolje imala.

I znam da je jednom moj barba našao oriđiđi Leviske među tom robom. Pa gledajte malo bolje, možda i vi nađete. :zubo:

BBlue
14.05.2006., 08:35
Problem je što više nitko od nas ne zna što kupuje i odakle je roba... a kopije su sve bolje i bolje. Ne smeta me kopija, ali mi smeta ako mi ju netko uvali po cijeni originala!:mad:

Kupovati na placu ili ne? Pa evo, lani sam kupila prekrasnu ljetnu torbicu u butiku u Importanneu - 300 kuna, nije neka lova za jednu sezonu. Međutim, moja tajnica je drugi dan došla s jednakom - a kupila ju je na Trešnjevačkom placu za 80 kuna. :rofl: Pa ti vidi - ako si prevelika dama da kupuješ na placu, onda daš 220 kuna da to obaviš u butiku....:confused:

A što se tiče Arizone - mislim da je iz Zagreba bolje otići do Graza - HM i Zara - nije skupo, a ipak znaš što kupuješ!

Lapulapu
14.05.2006., 08:45
Tko kaže da ne kupujemo na tržnici? Ja redovno, ima tako simpatične i jeftine peri/deri robe, bilo bi šteta propustiti. Evo baš sam jutros primjetila krasne majice kratkih i bez rukava, za nekih 30-50 kuna. Za dvije koje bih eventualno kupila ne pada mi napamet potegnut stotine kilometara do nekakve Arizone i kupovati u onim uvjetima - vidjela sam prilog na tv. Pa ne kupujem kontejnere odjeće :rolleyes:

Bootylicious
14.05.2006., 12:27
Nije ni pazar šta je nekad bija. Roba je ista ka u običnin dućanima, a bome i cijene.

Profinjena
14.05.2006., 18:22
ne znam zakaj tebe osobno vrijedja to kaj ja smatram da je ta roba sund? ako se to tebi svidja, kupiti ces bez obzira na moje ili necije tudje misljenje.

inace ne omalovazavam ljude ni zbog cega, a kamoli zbog robe koju nose... roba mi je nebitna stavka u zivotu, ipak gledam nekakve druge vrijednosti u ljudima.

a btw, kaze se glupost, a ne glupoca... :kava:

Mene uopce ne vrijeda osobno to sto bilo tko ovdje na forumu napise jer mi nicije misljenje nije u zivotu presudno ni relevantno i naravno da cu kupiti nesto ako zelim bez obzira na bilo koga drugoga. To je notorno jasno.

Ali postoje nacini kako mozes reci da se s necim ne slazes, jedno je kad kazes da ti nisi za takvu vrstu kupovine i sl, a jedno je kad kazes da je neka roba smece ili sund. Znas, ja osobno imam u svom ormaru i mnogo vise skupih nego jeftinih stvari i nemam financijskih problema niti sam siromasna (u nekim nasim okvirima), a razloge za kupovinu nekih jeftinijih 'plac-stvari' sam vec navela.

No ne mislis li da tu mozda ima i ljudi koji imaju puno tezu financijsku situaciju od tebe ili od mene, koji takoder zele lijepo biti obuceni pa su im Arizona i sl mjesta mozda JEDINI izvor oblacenja? Ne mislis li da nazivanjem takve odjece sundom omalovazavas njih i njihovo oblacenje i samim time sebe stavljas u neki kvazidominantniji polozaj 'one koja ne kupuje sund'? Meni to izgleda bas tako i direktno omalovazava one koji mozda nemaju novca za neko skuplje oblacenje. Nisi na to pomislila, zar ne? Pa da, vec sam pisala kako ljudi ovdje olako pisu i davaju komentare i savjete, ne misleci na posljedice. I mozda ti se ne cini kao da je tvoja i izjave tebi slicnih losa ili nesto posebno negativna, ali ima onih koje ce mozda povrijediti, iako dolazi s neceg tako 'nevaznog' kao sto je forum. Mozda inace i ne omalovazavas, ne znam, ne poznam te, no takva bi pristojnost trebala postojati i u virtualnom svijetu jer i tu dolaze ti isti ljudi iz svakodnevice.

Forum bi trebao biti koristan izvor informacija i nesto nadasve vedro i pozitivno, a ne mjesto gdje ces nesto ili nekoga omalovazavati ili biti omalovazavan. No mnogi u svojim izjava na to nazalost zaborave.

A btw, recenica se pocinje velikim pocetnim slovom, nisu te to ucili u skoli...? :kava:

Profinjena
14.05.2006., 18:32
gle ne trebas se ti meni opravdavati zakaj kupujes jeftinu robu:zubo:

Ne budi pretenciozna, da nije degutantno, bilo bi smijesno. Sta si ti, zena nekog bliskoistocnog naftasa koja se kupa u novcu da se mozes tako superiorno postavljati i reci mi da se ja TEBI opravdavam??? Sta si umisljas?
Spusti se ti malo na zemlju, bolje procitaj postove koje sam napisala, pa onda razmisli o svojoj izjavi, cisto onako za sebe, shvati to kao self-improvement; ocito ti nedostaju neke bitne komponente osobnosti i samopouzdanja, pa to nadomjestas zeljom da budes 'iznad' nekoga'. Kod mene ti to ne prolazi.

Pametne i kvalitetne osobe ce shvatiti sto sam zeljela reci u svojim postovima, a nesigurni snobovi koji su podlegli sveprisutnim reklamama i 'modnim diktatima', te postali robovi cijene i potpisa ce i tako uvijek ostati u letargiji vlastitog neznanja i GLUPOCE. :bicedobro:

emergence
14.05.2006., 18:38
Ne budi pretenciozna, da nije degutantno, bilo bi smijesno. Sta si ti, zena nekog bliskoistocnog naftasa koja se kupa u novcu da se mozes tako superiorno postavljati i reci mi da se ja TEBI opravdavam??? Sta si umisljas?
Spusti se ti malo na zemlju, bolje procitaj postove koje sam napisala, pa onda razmisli o svojoj izjavi, cisto onako za sebe, shvati to kao self-improvement; ocito ti nedostaju neke bitne komponente osobnosti i samopouzdanja, pa to nadomjestas zeljom da budes 'iznad' nekoga'. Kod mene ti to ne prolazi.

Pametne i kvalitetne osobe ce shvatiti sto sam zeljela reci u svojim postovima, a nesigurni snobovi koji su podlegli sveprisutnim reklamama i 'modnim diktatima', te postali robovi cijene i potpisa ce i tako uvijek ostati u letargiji vlastitog neznanja i GLUPOCE. :bicedobro:

joj ti svojim postovima samo odajes da si frustrirana i iskompleksirana. mislim toliko ljutnje oko toga sto kazem da su tvoje krpice šund haha
e pa šund su kao i ti ....oces moci spavati danas uopce?:zubo:

get real

Profinjena
14.05.2006., 18:41
kupiti ces bez obzira na moje ili necije tudje misljenje.

I da, prepametna lektorice koja volis drugima ispravljati greske u pravopisu, rijec 'kupiti' se u tvom kontekstu pise bez 'i', dakle 'kupit ces'.

Ni u tome nisi kompetentna ispravljati forumase, koliko vidim :(

Profinjena
14.05.2006., 18:44
joj ti svojim postovima samo odajes da si frustrirana i iskompleksirana. mislim toliko ljutnje oko toga sto kazem da su tvoje krpice šund haha
e pa šund su kao i ti ....oces moci spavati danas uopce?:zubo:

get real

Cuj, samo cu te pristojno otkantati jer moja savjest je cista i ja uvijek mirno spavam, a ti zivi kako znas sa svojom nepristojnoscu i primitivizmom, u nedostatku pametnih argumenata. Prilici ti :top:

dariio
14.05.2006., 21:05
e daj mi recite kojim danom je dobro otici, kad ima najveci izbor ili kad nije guzva....!!!!

Profinjena
14.05.2006., 21:19
e daj mi recite kojim danom je dobro otici, kad ima najveci izbor ili kad nije guzva....!!!!

Preko tjedna vjerojatno nema guzve jer ljudi rade, pa najcesce vecina njih dode vikendom kad imaju vremena. Mislim da je vikendom onda i najbolja ponuda, sukladno tome. Iako, ja sama sam dosad bila samo vikendom, pa ti za radne dane ne mogu sa sigurnoscu reci.
Samo pazi, vecina trgovina radi do 15h, tako da treba doci ranije ujutro (pogotovo ako ides s curom koja voli shopping) :)

dariio
14.05.2006., 21:26
Preko tjedna vjerojatno nema guzve jer ljudi rade, pa najcesce vecina njih dode vikendom kad imaju vremena. Mislim da je vikendom onda i najbolja ponuda, sukladno tome. Iako, ja sama sam dosad bila samo vikendom, pa ti za radne dane ne mogu sa sigurnoscu reci.
Samo pazi, vecina trgovina radi do 15h, tako da treba doci ranije ujutro (pogotovo ako ides s curom koja voli shopping) :)

Hvala , dobro da si mi rekla da rade do tri inace bi izvisio i ja i ona....:top:

meg
14.05.2006., 21:56
sajko na vidiku!!!! :trk:

Profinjena
15.05.2006., 00:57
Sajko je onaj tko je prvi komentirao tudu pismenost... :trk:

Billi
15.05.2006., 11:58
Sve u svemu, isplati se otici, treba pomno traziti i moze se naci hrpa kvalitetnih i lijepih stvari, a nekad se vrijedi i cjenkati :)
Eto, nadam se da ce nekome pomoci ovaj moj iscrpan opis tog zanimljivog mjesta :W

nick ti super pase uz kupovne navike :top:

tilla
15.05.2006., 12:07
Ne, ne salim se, citala sam Madonninu intimnu biografiju, autora J.R. Taraborrellija, on je njezin osobni biograf koji je s njom u doticaju i ona ga pusta u svoj zivot, uostalom, ne moram objasnjavati sto znaci osobni biograf. Uglavnom, u knjizi pise da je fanaticki stedljiva, da svojim asistentima koji idu u kupnju za nju nalaze da iskoriste npr sve bonove za bilo kakav popust, svaku akciju, sve, samo da bi si ustedila koji dolar vise.
Sto se tice 'poznavati nekoga osobno', ni ti nisi neke stvari s Arizone 'upoznala osobno', pa prema toj logici nisi ni ti kompetentna davati komentare o stvarima od tamo. :amen:
naravno da nisam ih upoznala; to sam i napisala po onom što si ti napisala apsolutno ne zvuči ko mjesto di se isplati otić:zubo:

btw. madonna je komad koji je smisao marketinga dovela do savršenstva :mig: i sad ja trebala vjerovat ono što je napisao njen biograf, a ona smislila :rofl:
btw. kupujem di stignem, bome i na free marketima, ali kao što sam rekla kako ste predstavili arizonu i ono što sam vidjela na teveju: mjesto izgleda užasno;)
e da podržvam lapulapu:top:

Alopex
15.05.2006., 13:23
:zubo: išla ja pogledat tu arizonu. čoeče pa to je cijeli grad. naravno, došli smo oko 4 i više ništa nije radilo tako da za šoping nemam kaj za reći. ionako smo išli više iz zezancije nego iz šopinga. bili smo reativno blizu pa smo prošli onuda, čisto da vidimo kako to izgleda.
što je najgore izgleda bolje nego ostatak okolnih mjesta. očekujem da će uskoro dobiti status grada :raspa:
uređeno, rampe, dućani, sve na mjestu. pravi mali šoping centar na otvorenom.
ako je nekome blizu, zašto ne. not my cup of :kava: ali svejedno je ok.

i pitala sam. ponedjeljkom ne rade

tilla
15.05.2006., 13:25
i pitala sam. ponedjeljkom ne rade
:zubo:
furaju se na talijance

Profinjena
15.05.2006., 13:39

Profinjenost nimalo ne podrazumijeva patolosku ovisnost o potpisanim krpicama i iskljucivost kupovine u skupim trgovinama jer to bi znacilo od stabla ne vidjeti sumu. Profinjenost ne znaci biti rob snobistickih reklama i navika mase koja vlada u drustvu. Profinjenost se ne ogleda u hodajucem poluidiotu koji ne zna raspoznati vrijedne od bezvrijednih stvari. Profinjenost je, ali oh, ti to i tako ne znas, nesto sasvim drugo sto tebi ocito nikada nece biti posve jasno.

Mozes se eventualno konzultirati sa rjecnikom stranih rijeci (preporucam Klaica) gdje se lako moze procitati kako izraz 'profiniti' znaci nesto oplemeniti i prozeti finocom, a istinski profinjena osoba zna da citav svoj zivot, a tako i odjecu moze oplemeniti i nekim jeftinijim komadima i uzivati u njima bas kao i u nekim skupljim.

Ali ok, razumijem ja kompleksase kojima je potrebno iskljucivo saznanje da na njima prevladavaju skupe krpice (koje nisu nedajboze kupljene na Arizoni i ostalim sund-mjestima) da bi se osjecali vrijednima. Istina, nije lako tako se osjecati, iskompleksiranost je gadna stvar. Samo zamislite kako je onda osobama koje se zbog besparice oblace uvijek i jedino na placu kada citaju vase komentare. Takve osobe, po tebi Billi, nikada ne mogu biti profinjene? Siromasnija osoba nikada ne moze vlastiti zivot, odjecu, obucu, okolinu oplemeniti samo jer nema dovoljno novaca? Ah da, pa ti ni ne znas znacenje izraza 'profinjenost', a znas li uopce sto je rjecnik stranih rijeci koji sam ti preporucila?? :bang:

meg
15.05.2006., 13:40

bas i ja to primjetih.... :kava:

tilla
15.05.2006., 13:41
evo na zaboga, iako je rečeno da se ne kupuje pod moram u skupim dućanima, bitno je da se izvlače takvi zaključci.
nego, ste čuli navodno i madonna poznata bračanka kupuje na arizoni. :kava:

meg
15.05.2006., 13:41
Profinjenost nimalo ne podrazumijeva patolosku ovisnost o potpisanim krpicama i iskljucivost kupovine u skupim trgovinama jer to bi znacilo od stabla ne vidjeti sumu. Profinjenost ne znaci biti rob snobistickih reklama i navika mase koja vlada u drustvu. Profinjenost se ne ogleda u hodajucem poluidiotu koji ne zna raspoznati vrijedne od bezvrijednih stvari. Profinjenost je, ali oh, ti to i tako ne znas, nesto sasvim drugo sto tebi ocito nikada nece biti posve jasno.

Mozes se eventualno konzultirati sa rjecnikom stranih rijeci (preporucam Klaica) gdje se lako moze procitati kako izraz 'profiniti' znaci nesto oplemeniti i prozeti finocom, a istinski profinjena osoba zna da citav svoj zivot, a tako i odjecu moze oplemeniti i nekim jeftinijim komadima i uzivati u njima bas kao i u nekim skupljim.

Ali ok, razumijem ja kompleksase kojima je potrebno iskljucivo saznanje da na njima prevladavaju skupe krpice (koje nisu nedajboze kupljene na Arizoni i ostalim sund-mjestima) da bi se osjecali vrijednima. Istina, nije lako tako se osjecati, iskompleksiranost je gadna stvar. Samo zamislite kako je onda osobama koje se zbog besparice oblace uvijek i jedino na placu kada citaju vase komentare. Takve osobe, po tebi Billi, nikada ne mogu biti profinjene? Siromasnija osoba nikada ne moze vlastiti zivot, odjecu, obucu, okolinu oplemeniti samo jer nema dovoljno novaca? Ah da, pa ti ni ne znas znacenje izraza 'profinjenost', a znas li uopce sto je rjecnik stranih rijeci koji sam ti preporucila?? :bang:

kao sto rekoh, sajko... :raspa:

tilla
15.05.2006., 13:43
Samo zamislite kako je onda osobama koje se zbog besparice oblace uvijek i jedino na placu kada citaju vase komentare. :
još dodaj gladnu djecu afrike i da završimo s majka tereza stavom.
mislim, i ti imaš što za jest 3x dnevno, a oni ne.

Profinjena
15.05.2006., 13:54
btw. madonna je komad koji je smisao marketinga dovela do savršenstva :mig: i sad ja trebala vjerovat ono što je napisao njen biograf, a ona smislila

Madonnina biografija je bila samo primjer, da znas primjere drugih iznimno bogatih ljudi koji su poceli od nule, znala bi sto pricam.
Uostalom, nisi cula za ono da za najbogatije ljude kazu da su redovno skrti? Nisu skrti, samo paze na svoje financije i ne daju da ih netko nasanjka prodavajuci im maglu, te trose razumno i planski, pa cak i na buvljacima i rasprodajama. To je pametno razmisljanje i zato i imaju novaca i egzistencijalnu sigurnost, a skrtima ih nazivaju oni jalni ljubomorci koji nemaju ni priblizno samokontrole i odvaznosti, a ponajvise stava u kupovanju i koji stoga nikad ni nece biti ni priblizno bogati.
To je opcenito problem u Hrvata. Bitno je da se na svakom koraku vidi logo, bitno je da oni sami znaju da imaju skupe krpice na sebi da bi se ocjecali vrijednima i prihvacenima, bez obzira na kvalitetu i vrijednost, bitno je da ih nitko ne vidi na nekim 'out' mjestima, bitno je da voze obvezno novi i skuplji auto, makar su uzeli kredit na 10 godina, bitno je da sve sto rade bude unutar nekih krivih standarda koje namece drustvena masa. A za sve to najcesce NEMAJU financijsku podlogu, zive od danas do sutra, u kreditima i dugovima na karticama do grla, ali who cares, glavno da se oni osjecaju fancy i prihvaceno. I na kraju se cude sto su u besparici i kukaju protiv svih i svakoga, a ne vide vlastite greske najcesce uzrokovane nerazumnim trosenjem i zivljenjem iznad svojih mogucnosti.
Upravo tako je i sa odjecom - samo i iskljucivo butici, nikad i nikad jeftinije mjesto, tjese se da je nesto nekvalitetno, a da to nisu ni isprobali, a sve zato da si zakamufliraju vlastiti osjecaj krivnje sto su nemocni da se odupru trenutnom trendu i prezrivim pogledima onih koji ce ih prezirati jer su nesto nedajboze kupili i na toj 'zloglasnoj' Arizoni. Kako jadno. :flop:

Profinjena
15.05.2006., 13:56
kao sto rekoh, sajko... :raspa:

Kao sto rehoh, sajko je onaj tko je prvi komentirao tudu pismenost...izdalo te pamcenje? :raspa:

hasselbaink
15.05.2006., 13:59
pizdarije. serete i jedni i drugi. ako netko hoce, neke ide, tko nece, ne mora. reci da se ne ide gospodi iz metropole u neku tamo arizonu je na mjestu samo sto se tice udaljenosti, niceg drugog. ja bio u subotu, cijene ok, sve fino sredjeno, cevapi mrak, cdji i dvdji bagatela. meni blizu i zadovoljan sam, ici cu povremeno u svakom slucaju.

Profinjena
15.05.2006., 14:01
još dodaj gladnu djecu afrike i da završimo s majka tereza stavom.
mislim, i ti imaš što za jest 3x dnevno, a oni ne.

Da, ali ja koja imam sto za jesti 3x dnevno suosjecam s onima koji nemaju i ne govorim po forumima da oni jedu 'sund', pogotovo kad bi takvi ljudi posjecivali forum i kad bih znala da ce to procitati. A ljudi koji mozda iskljucivo kupuju po placevima ipak dolaze na net i mogu vidjeti takve komentare, a neki od njih nisu uopce krivi za svoju financijsku situaciju. Mislis da se nakon toga osjecaju dobro ili im smao proleti pred ocima da bi i oni mozda voljeli imati neke skuplje krpice, a ne mogu?
Eto, zivi dokaz kako forum nije ono sto bi trebao biti - pozitivno mjesto za izmjenu korisnih informacija koji ljudima pomaze, a ne odmaze. No to je kultura po kojoj smo 'opcepoznati'. :(

tilla
15.05.2006., 14:03
zapravo ispada da ti iz solidarnosti kupuješ na arizoni.

pa meni forum je dokaz da je koristan; pročitala sam ono što sam htjel i zaključila da mene to mjesto vidjet.

Profinjena
15.05.2006., 14:06
pizdarije. serete i jedni i drugi. ako netko hoce, neke ide, tko nece, ne mora. reci da se ne ide gospodi iz metropole u neku tamo arizonu je na mjestu samo sto se tice udaljenosti, niceg drugog. ja bio u subotu, cijene ok, sve fino sredjeno, cevapi mrak, cdji i dvdji bagatela. meni blizu i zadovoljan sam, ici cu povremeno u svakom slucaju.

Slazem se, samo zelim reci da ja nisam komentirala 'gospodu iz metropole' jer normalno da njima Arizona nije tako blizu kao npr nama Osjecanima, Vinkovcanima i sl, pa im ni sam put nije toliko isplativ, nego sam komentirala opcenito 'gospodu iz bilo kojeg dijela RH' kojima je ispod casti kupovati na mjestima koja nisu butik (ne obvezno skupi butik!), iako su sad i na Arizoni butici i one koji su omalovazavali jeftinije stvari samo jer su jeftinije, a ne nuzno i nekvalitetnije. To je sve, u svemu se drugome slazem :top:

tilla
15.05.2006., 14:06
Madonnina biografija je bila samo primjer, da znas primjere drugih iznimno bogatih ljudi koji su poceli od nule, znala bi sto pricam. ....

ti piješ nešto prije nego što sjedneš za komp:confused:
jao, mila samo ti čitaj biografije poznatih koji su počeli od nule.
eno, i bill gates po tebi bi šetao po ariznoni samo da zna za nju.
:cerek:
nego, u mene nema niš s logom:zubo:, a teško da sam u besparici:cool: a još manje živim od danas do sutra.
di si ti ti sve isčitala; majkomila:rofl:

Billi
15.05.2006., 14:07
:bang:
cuj stara, nemoj me vuc za jezik, ok? :zubo:
kaj se uzrujavas? sve 5 ak se oblacis na buvljaku u bosni, ja nis ne velim da je ili nije dobro. samo se nemoras tako jako opravdavati. covjek bi pomislio da se opravdavas, a ti se ne opravdavas, jelda da ne? reci da ne? :zubo:

Profinjena
15.05.2006., 14:10
zapravo ispada da ti iz solidarnosti kupuješ na arizoni.

pa meni forum je dokaz da je koristan; pročitala sam ono što sam htjel i zaključila da mene to mjesto vidjet.

Zaboga, pa ne kupujem iz solidarnosti, ja sam napisala zasto nekad i tamo kupujem, necu se ponavljati. Ako ti se neda citati moje postove kako treba, nemoj onda trositi svoje vrijeme i komentirati ih i time mi stavljati u usta rijeci i insinuacije koje nisam rekla.

Ja samo iz solidarnosti necu ismijavati ono sto drugi rade ili kupuju, a napisali su to na forumu, pogotovo ako ih je na tako nesto pritisnuo zivot ili financijsketeskoce. Eto, ja recimo ne bih iz nekih svojih razloga nikad jela na Arizoni, no neki su napisali da ipak jedu, pa im ja nisam napisala da jedu smece, ni sund i time ih ismijala.
Ne znam, ja nekako pazim sta tu pisem i nastojim reci svoje misljenje, bez da nekoga time uvrijedim. Osim kad me netko neosnovano napada, a znam da ne pisem gluposti. Stvarno mi je to bezveze. :(

tilla
15.05.2006., 14:13
o pa ja se nisam smijala, samo sam zaključila po postovima kakvo je to mjesto.
neadekvatno za mene.

Profinjena
15.05.2006., 14:16
ti piješ nešto prije nego što sjedneš za komp:confused:
jao, mila samo ti čitaj biografije poznatih koji su počeli od nule.
eno, i bill gates po tebi bi šetao po ariznoni samo da zna za nju.
nego, u mene nema niš s logom:zubo:, a teško da sam u besparici:cool: a još manje živim od danas do sutra.
di si ti ti sve isčitala; majkomila:rofl:

Nista ne pijem, ne iscitavam biografije na neki bolesni nacin nego sam informirana, uostalom ima ljudi koji su uspjeli i ciji primjer cijenim i ne znam zasto se na njih ne bih mogla pozvati u svojim postovima?
A ono s logom, ja sam rekla da je to sad trend u vecine Hrvata opcenito, nisam konkretno tebe spomenula, a ako si se ti prepoznala u tome, ja ti tu ne mogu pomoci.
Gdje sam iscitala? Pa svaka iole inteligentna osoba kuzi sto se desava u nasem drustvu i uocava pojave u svojoj posrednoj i neposrednoj okolini. Ne trebam sve procitati da bih znala, imam i vlastitu percepciju. Ti nemas? :confused:

meg
15.05.2006., 14:21
daj profinjena, sjasi vise sa te teme.... dosadna si i bogu i vragu... :p

Profinjena
15.05.2006., 14:22
cuj stara, nemoj me vuc za jezik, ok? :zubo:
kaj se uzrujavas? sve 5 ak se oblacis na buvljaku u bosni, ja nis ne velim da je ili nije dobro. samo se nemoras tako jako opravdavati. covjek bi pomislio da se opravdavas, a ti se ne opravdavas, jelda da ne? reci da ne? :zubo:

Ne uzrujavam se, taman mi ovo fino dode na malo komentiram dok skidam mailove :) Ne moze me se bas okarakterizirati da se oblacim potpuno tamo, ali da ponekad odem-odem, naravno, bez predrasuda.
A opravdavanje, to je tako relativna stvar jer onda mozemo shvatiti svakoga tko pise na ovu temu da se opravdava i svakoga tko brani svoj stav da je neki ludak koji nema pametnijeg posla nego se 'opravdavati' po netu. Nije li to malo blesavo, ne mislis li, ha?
Ili mislis da bi svatko trebao biti beskicmenjak i dopustiti da netko njegov stav osporava na forumu, bez da se brani jer, zaboga, ispast ce da se opravdava?? Ja stojim iza onoga sto govorim i pisat cu o tome dok mi se pise, a ako ce netko to shvatiti kao opravdavanje, slobodno, ja sam te djecje forice i tako prerasla. :cool:

meg
15.05.2006., 14:22
gle kako ce se sad tek raspizditi... :rofl:

Profinjena
15.05.2006., 14:24
daj profinjena, sjasi vise sa te teme.... dosadna si i bogu i vragu... :p

Dosadna sam? Ako sam tako dosadna, zasto mi se onda obracas? Imas hrpe drugih tema, postova, zasto si me kvotala i obracala mi se? Volis inace sudjelovati u dosadnim situacijama ili ni ti jos nisi sjasila s te teme? :rolleyes:

Anson
15.05.2006., 14:25
ej profinjena, jel ti imas mozda stand u arizoni? tolko si se zapjenila da sam stekla taj dojam

Billi
15.05.2006., 14:28
Ili mislis da bi svatko trebao biti beskicmenjak i dopustiti da netko njegov stav osporava na forumu,

nema ni govora, samo ti pisi, bas je zabavno! :cool:
dapace, kolko kosta dvajstdeka kave? od renomiranog proizvodaca, naskafe npr:cerek:

Profinjena
15.05.2006., 14:28
Mozda i imam hehe, ovo je zapravo veliki marketinski trik ;)
Da, bas sam zapjenjena, mozda odem do ljekarne kupiti koji Xanax da se malo smirim, fak, prokuzili ste i moje psihicko stanje i moj stand :rofl:

Anson
15.05.2006., 14:30
eto curke, rjesen misterij, zovite me Holmes...Sherlock Holmes :D

hasselbaink
15.05.2006., 14:32
ah, babe :kava:

Billi
15.05.2006., 14:32
eto curke, rjesen misterij, zovite me Holmes...Sherlock Holmes :D
castim te grudnjakom sa ...crnomerca, blize nam je :zubo:

meg
15.05.2006., 14:34

a meni nis? :tuzni:

bar jedan pvc stolnjak, ha?

Billi
15.05.2006., 14:35
a meni nis? :tuzni:

bar jedan pvc stolnjak, ha?

moze skornjice?:cerek: stolnjak mami ;)

meg
15.05.2006., 14:37
moze! :cheer:

tilla
15.05.2006., 14:39
Nista ne pijem, ne iscitavam biografije na neki bolesni nacin nego sam informirana, uostalom ima ljudi koji su uspjeli i ciji primjer cijenim i ne znam zasto se na njih ne bih mogla pozvati u svojim postovima?
A ono s logom, ja sam rekla da je to sad trend u vecine Hrvata opcenito, nisam konkretno tebe spomenula, a ako si se ti prepoznala u tome, ja ti tu ne mogu pomoci.
Gdje sam iscitala? Pa svaka iole inteligentna osoba kuzi sto se desava u nasem drustvu i uocava pojave u svojoj posrednoj i neposrednoj okolini. Ne trebam sve procitati da bih znala, imam i vlastitu percepciju. Ti nemas? :confused:
informiraš se biografijama:confused:
ma pozovi se ti na kog oćeš; evo ja ću na jovanku broz. ona, mi je onak profinjena vavik bila.
ne znam, majce na logom dolče vita i slično nosi ekipa koja prodaje cigare na kvatriću; pa teško mi je na kontu toga dat neki sud o pojavama loga u našem društvu.

Anson
15.05.2006., 14:40

ja tebe poslije castim cevapima :D

Profinjena
15.05.2006., 14:44
Covjek se informira tako sto sirom otvorenih ociju ide kroz zivot, s nekom pozitivnom znatizeljom, pa i citanjem. Ja obozavam citati, citala sam i poneke biografije, da, to je nesto lose mozda?
A cuj, ne znam za tebe, ali ja svoja opazanja temeljim na malo sirim osnovama od ekipe koja prodaje cigare i slicnih skupina, dapace, sagledavam citavu drustvenu situaciju u kojoj danas zivimo, pa na temelju toga i zakljucujem, ovdje konkretno o onome sto vecina preferira. Kao sto sam rekla, percepcija mi funkcionira prilicno dobro. :gitara:

malatina
15.05.2006., 16:55
E a glavno da sam ja samo pitala kakvo je to mjesto i koliko mi treba novaca:bonk:
Hvala svima na komentarima, nemojte se svadjati, ljudi; kupujte gdje zelite, nosite sto volite i mozete, live and let live!

Dwarfinjo
16.05.2006., 00:51
.:ceka: :klopa: :klopa: :klopa: :D

Tija
16.05.2006., 08:57
E profinjena, odlično se držiš:top: , nije lako s ovim kokošama:D
Navijam za tebe :cerek:

meg
16.05.2006., 09:59
.:ceka: :klopa: :klopa: :klopa: :D

zanimljivo, jel? :zubo:

kiki-j-zg
16.05.2006., 10:10
Utorak je, Arizona otvorena... :zubo:

Billi
16.05.2006., 10:22
Covjek se informira tako sto sirom otvorenih ociju ide kroz zivot, s nekom pozitivnom znatizeljom, pa i citanjem. Ja obozavam citati, citala sam i poneke biografije, da, to je nesto lose mozda?
A cuj, ne znam za tebe, ali ja svoja opazanja temeljim na malo sirim osnovama od ekipe koja prodaje cigare i slicnih skupina, dapace, sagledavam citavu drustvenu situaciju u kojoj danas zivimo, pa na temelju toga i zakljucujem, ovdje konkretno o onome sto vecina preferira. Kao sto sam rekla, percepcija mi funkcionira prilicno dobro. :gitara:

jebate cuk, da citam van kontexta pomislila bi da zena sprema phD iz rocket science a ne da sopingira otvorenih ociju u arizoni :kokice:

ja definitvno nisam dorasla tom mjestu.

Profinjena
16.05.2006., 22:58
ja definitvno nisam dorasla tom mjestu.

Vjerojatno je onda tako, ti najbolje sebe poznajes. :raspa:

M-NeMeC
25.05.2006., 23:10
Ima netko neki putokaz na netu kako doći do te Arizone?
Htio bi ju posjetit ali nemam blage veze gdje se to nalazi... znam samo da negdje u Bosni...

M-NeMeC
25.05.2006., 23:11
ima tamo mozda gdje u blizini za kupit nove mobitele...

Hana_
25.05.2006., 23:36
bas ste prave babe

jadni muski s vama tolko profinjenim zenskama koje pljuju po toj arizoni
sigurno doma sve u sesnajst prdite i podrigujete, i subotom ujutro na spici furate skupe profinjene stvarcice :top:

Profinjena
26.05.2006., 11:34
bas ste prave babe

jadni muski s vama tolko profinjenim zenskama koje pljuju po toj arizoni
sigurno doma sve u sesnajst prdite i podrigujete, i subotom ujutro na spici furate skupe profinjene stvarcice :top:

Sorry, jel se ovo mozda odnosilo na mene? Ili sam krivo shvatila ponavljanje tog pridjeva 'profinjen'? :confused:

Hana_
26.05.2006., 16:06
pa ti ne pljujes po arizoni, ali malo slabije kopcas

Profinjena
26.05.2006., 18:00
pa ti ne pljujes po arizoni, ali malo slabije kopcas

Znas, nije potrebno vrijedanje. Ja ne kopcam ni slabo ni slabije, nego sam mislila da nisi pazljivo procitala sve postove (pa i moje), pa da sam i ja ukljucena u onu tvoju opasku jer si vise puta spomenula pridjev 'profinjen', a, kao sto vidis, to je moj nick. Eto zasto, prilicno logican zakljucak. No, ako nisi, onda sve 5.
Dakle, otkud ti to da ja ista slabo kopcam? :rolleyes:

Hana_
26.05.2006., 20:06
joj gle tad sam stala u tvoju obranu
neda mi se vise pisat niti objasnjavat
ak je tvoj nick Profinjena ja bi ga tako i napisala ne bi te nazvala profinjenom stvarcicom ko kak sam tamo napisala
kupuj na/u arizoni i budi sretna !

Martinka
26.05.2006., 21:33
Ima netko neki putokaz na netu kako doći do te Arizone?
Htio bi ju posjetit ali nemam blage veze gdje se to nalazi... znam samo da negdje u Bosni...

Ne možeš promašiti, ideš glavnom cestom od Orašja prema Tuzli, arizona je nekih 40 km od granice.

Profinjena
26.05.2006., 22:29
joj gle tad sam stala u tvoju obranu
neda mi se vise pisat niti objasnjavat
ak je tvoj nick Profinjena ja bi ga tako i napisala ne bi te nazvala profinjenom stvarcicom ko kak sam tamo napisala
kupuj na/u arizoni i budi sretna !

Pa ja sam i napisala da je sve 5 ako nisi mislila na mene. Ali zna se da na forumu ima i osoba koje metaforicki vrijedaju, pa se moglo desiti i u ovom slucaju. Eto, NHF :kiss:
I da, sretna sam, hvala takoder ;)

Ksistina
26.06.2006., 14:28
Za one koji su tamo kupovali zanima me jel primaju kartice ili prolazi samo gotovina?

Elektra
27.06.2006., 00:10
Za one koji su tamo kupovali zanima me jel primaju kartice ili prolazi samo gotovina?

:rofl:

charlie202
27.06.2006., 11:22

nisam citala cijeli tread, ali vidim da je bilo zestoko.... uglavnom, da pomognem pri kupnji... nazalost nema kartica tj placa se kesom... ali tamo imas nekoliko bankomata ako te uhvati soping groznica pa se malo zaletis....

vidim da su bile neke zesce prepirke, ali sam tako lijena citati sve.... ja inace volim koridor... ne samo zbog sopinga, nego bosanaca... volim bosance... :cerek:

Ksistina
27.06.2006., 11:45
Hvala na odgovoru :)

charlie202
27.06.2006., 11:53
Hvala na odgovoru :)

nema na cemu... a tebi ugodno kupovina...
i da, ne znam da li si inace bila i jela u bosni, ali moja preporuka su djulbastije..... zakon jelo, a mozes probati na koridoru... :klopa:

Martinka
27.06.2006., 21:19
nema na cemu... a tebi ugodno kupovina...
i da, ne znam da li si inace bila i jela u bosni, ali moja preporuka su djulbastije..... zakon jelo, a mozes probati na koridoru... :klopa:

Đulbastije su zakon, ali su bolje u Orašju. Ja ponekad odem u bosnu samo na večeru, stvarno im je hrana genijalna.

Što se tiče plaćanja, isplati se podignuti novac na bankomatu vaše banke, znam da ima zaba, raifeisen i hypo, za druge ne znam, više se tako isplati nego plaćati kunama i eurima ili mijenjati u marke, a i jednostavnije je.

m.c
22.08.2006., 13:40
evo ja zivim u stuttgartu,ali imamo kucu u zupanji,i kad dodem u hrvatsku obavezno idem na arizonu,posto nam je zbiljam blizu,mene uopce nije sramota tamo kupovat jer ja ovdje isto kupujem u njemackoj u pimki i u orsay trgovinama i sad npr.za 100 eura ja ovdje kupim 3 stvarcice a na arizoni mogu kupit 5,6 i sad kvaliteta je ok,koliko para toliko muzike,ali ja radije svaki dan mjenjam odjecu nego da si kupim majcicu neke poznate marke pa non stop visim u njoj!a sto se tice arizone to vam je u jednoj kao velikoj hali i to su mali butici,kafici....mislim ono zanimljivo,jedino bjezite od kozmetike(parfemi i sminka)to vam je sve smece!ali odjeca je ok!

magda59
23.08.2006., 12:32
bila sam 2 puta, kupila rifle, grudnjaka na kile, ostalo rublje, one pamučne majčice na kojima piše united colors of benetton moja frandica redovito kupuje al se meni ni malo ne sviđaju jer popucaju po šavovima kad ih prvi put obučeš, da ne pričam kako budu s rupicama, uglavnom su bzvz, ima slatkih topića ovak mal ljepših prek ljeta, ma isplati se otić po trapke i grudnjake, pogotov ak se zna u da jako puno trgovina u slavoniji drži robu od tamo, samo je skuplja, prodaju nike trenerku iz arizone po 700 kn

Thandie
23.08.2006., 16:51
A i danas se baš i ne može govoriti u kontekstu skupoća=kvaliteta i jeftinoća=smeće. Malo su stvari drukčije danas. Primjerice, moja frendica je kupila Pumice, 2 para, svake platila po 800kn. Nakon jednom pranja su otišle. Sumnjam da bi obuća od 800kn trebala samo tako 'otići' tj. uništiti se.

Živa istina! Već nekoliko mjeseci se šuška da i Diesel u Puli ima dosta kopija što mogu i sama potvrditi jer zadnje 2 majice su mi se jako brzo ofucale:flop:

Nedavno sam srela frenda u fenomenalnoj Replay majici i govorim:" Šta mi nisi rekao da ideš u Udine? I ja bi u shooping!" a on meni :"Šta nisi čula? Ne ide se više u Italiju, sad ti je dole u Bihaću djir!" :rofl:

CENTAR_148
07.06.2007., 16:24
moj frend je kupio pumice na arizoni prije dve godine,jos ih dan danas nosi

Ad.Miss.G
10.06.2007., 15:01
Pa i nije za sve baš tako.Pola Hrvatske,pa i većina robe koja se prodaje tamo,prodaje se i kod nas.To je roba sa kineske pijace u Budimpešti koja je ogroman centar za dovoz robe sa istoka.Ako ideš autobahnom do Županje odnosno Arizone oko 4 sata u idealnim uvjetima.Jedan od tih je granični prijelaz.

Ijoj...kineski plac u Budimpešti. E to je doživljaj. :) Brijem da je Arizona New York za to čudo.

Electra8472
10.06.2007., 18:07
Nije ni pazar šta je nekad bija. Roba je ista ka u običnin dućanima, a bome i cijene.

ma znam. ne znam kako je kod njih u Zagrebu. al za Split to vrijedi. ovi obicni butici imaju slicne majice po istim cijenama..... a cipele na pazaru nikad ne kupujem.
sta se tice Arizone, nisam nikad bila, pa ne znam. a i iz ovog topika nisam zakljucila da nesto vazno propustam. radije bi u Graz:D

Ivanka_1
25.06.2007., 18:52
imam više pitanja:)
kojim parama plaćam
koji je to grad(jel ga ima na karti)
odlazak sa automobilom kakve su ceste, krađa itd...

buca_ljuca
26.06.2007., 00:08
arizona ti je tu negdje kod bihaca kolko ja znam.....pare...mislim da moze i kunama (jer je to ipak tu negdje na granici, jel?) a i u KMovima.

ja vam ljudi zivim u bosni a na toj arizona pijaci nikad bila nisam....

CESTE SU KOD NAS U BOSNI U PRAVILU NIKAKVE, TAKO DA AKO JE KAKVO KVALITETNIJE AUTO....
a auta se kradu koooooo pa fino il na parking sto se placa il kandzu, kakav dobar alarm il nest. druge nema.

Paranoid Sheep
26.06.2007., 00:11
imam više pitanja:)
kojim parama plaćam
koji je to grad(jel ga ima na karti)
odlazak sa automobilom kakve su ceste, krađa itd...

Ides od Orašja prema Tuzli.Na pol puta.:zubo:

Plaćaš čime stigneš-kune,dinari,km-ovi,euri.Sve može.
Ceste nisu dobre.Krađa ima,e sad..kako si sretna.:zubo:

Paranoid Sheep
26.06.2007., 00:12
arizona ti je tu negdje kod bihaca kolko ja znam.....pare...mislim da moze i kunama (jer je to ipak tu negdje na granici, jel?) a i u KMovima.

ja vam ljudi zivim u bosni a na toj arizona pijaci nikad bila nisam....

CESTE SU KOD NAS U BOSNI U PRAVILU NIKAKVE, TAKO DA AKO JE KAKVO KVALITETNIJE AUTO....
a auta se kradu koooooo pa fino il na parking sto se placa il kandzu, kakav dobar alarm il nest. druge nema.

Negdje sat vremena od granice je to.(Orašje)

Ultra*
26.06.2007., 00:23
Evo oznacila sam otprilike na karti :D
ovdje (http://img99.imageshack.us/img99/7108/bosna1wj4.gif)

Ja bi rekla da se moze platit markama, eurima i vjerovatno i kunama.
Mislim da je sada dosta sigurnije za auta nego prije.

astrid82
20.08.2007., 15:41
Negdje sat vremena od granice je to.(Orašje)

A dajte mi recite ima li tamo nakita???
Ja sam prije nekoliko dana bila na Jakuševcu na sajmu automobila i naišla na neku poljakinju koje je imala brdo nakita i prodavala po super cijenama.Čula sam da oni taj nakit dobavljaju iz te Arizone??Znate li šta o tome??:confused:

Paranoid Sheep
20.08.2007., 15:46
Ima.Ali ne zlato/srebro/bla.Bar ja nisam vidjela.Nije da sam gledala.

Charlie3
20.08.2007., 16:31
A dajte mi recite ima li tamo nakita???
Ja sam prije nekoliko dana bila na Jakuševcu na sajmu automobila i naišla na neku poljakinju koje je imala brdo nakita i prodavala po super cijenama.Čula sam da oni taj nakit dobavljaju iz te Arizone??Znate li šta o tome??:confused:

ja tamo idem samo po nakit :zubo:
i to samo drvene ogrlice
to što po gradu prodaju za 100kn, ja tamo kupim za 30kn :cerek:

tu i tamo nađem naušnice ili narukvice, ali većina toga nije moj stil tako da ni ne gledam

Jedri mala jedrilica
20.08.2007., 17:15
i ja bih tamoooo :cerek:
jel ima neki organizirani prijevoz ili se mora autom?

astrid82
21.08.2007., 11:47
i to samo drvene ogrlice

tu i tamo nađem naušnice ili narukvice, ali većina toga nije moj stil tako da ni ne gledam

Da na takav nakit sam i mislila, nikako ne zlato ili srebro.Već ovaj drveni, pa od nekih kamenčića, tipa kakav se može naći u Ilegale u Zagrebu.
Stvarno je tako jeftin???A koliko vremenski treba od Zagreba?:top:

Charlie3
21.08.2007., 23:05
To s kamenčićima (a da na nešto liči) ćeš jako teško naći.
Ja idem možda 3 puta godišnje i uzmem si po jednu ogrlicu. Znači-izbor baš i nije nešto. :zubo:
Nisam iz zg pa ne znam točno, ali mislim da bi ti trebalo 4sata otprilike. :)

xdjevojcicax
22.08.2007., 02:43
ali nije to više ni tamo tako jeftino kao prije..ja sam bila nedavno u bosanskom brodu (isto pijaca), topovi baš i nisu bili puno jeftiniji nego ovdje po trgovinicama, jedino je bilo preslatkog donjeg rublja jeftinog..

Poison_Ivy
23.08.2007., 02:54
bižuterije ima koliko vam srce želi, ima i srebra i zlata i jeftinije je nego u rh. u novom djelu sam kupila nekoliko topića, sve za 40 kuna. u onom starijem djelu sam kupila 2 za 40 kn oboje. ako kupite više onda je jeftinije. uglavnom, neka vas cjena ne zbuni. nosila sam to sve već milijun puta i prala u mašini i još je kao prvog dana. a tange, sve za 4 kune

astrid82
27.08.2007., 14:57
i to samo drvene ogrlice

Znam da sam već pomalo dosadna, ali moram se dobro raspitati prije nego odem tamo.Meni bi trebali oni kamenčići za izradu nakita, jel toga ima tamo??:confused:

8472
27.08.2007., 15:30
Arizona = :bljak: :bljak: :bljak:

Paranoid Sheep
27.08.2007., 17:34
:rolleyes:

B.O.M.B
28.08.2007., 21:58
Može li se na Arizoni dobiti R-1 i zna li netko kako robu uvesti u HR da ju npr. možeš prodati u butiku????

Mrky_zg
29.12.2007., 03:50
ta arizona nije bas u orasju...ona je tamo kod dubrava

Mrky_zg
29.12.2007., 03:52
ja sam tamo skoro svake godine....mozes platiti i kunama i eurima i markama!!

pacov05
07.05.2008., 15:50
pozdrav

čujem da na arizoni ima vrlo jeftinih lacosta majica pa me znaima ima li i lacosta patika? kolika je cijena i jendih i drugih. naime malo bi se zaletio preko vikenda pa me zanima.

krenk007
07.05.2008., 18:58
majice oko 100 - 200 kn a tenisice su oko 400 kn i to baš original jer je sve ukradena roba.
ja imam diesel traperice isto original koje su koštale 200 kn :rofl:

pacov05
07.05.2008., 21:11
kažeš ima tamo lacosta tenisica? da ne idem bezveze jer kod nas stvarno deru na cijeni.

vekmar
07.05.2008., 23:12
ko vas sopa sa tim glupostima o ukradenoj robi???
pa to su vam sve fejkovi. tamo NEMA originala
a price o "ukradenoj" robi samo mame naivce

jako, jako, jako rijetko bilo koji saner ima ukradenu robu...a i to nije velika kolicina i dobro se zna kome ta roba ide.
takva mozda imaju 2 u sjevernom djelu hrvatske i to je to.

pacov05
07.05.2008., 23:52
ok, ne zanimaju me tajne sive ekonomije :D nego jel mogu kupiti tamo lacostice ili ne? kako god okrenem fake or not kod nas ih nema ispod 800 kn.

vekmar
07.05.2008., 23:53
sorry ja sam shvatila da ti mislis da su original
pa eto..cisto da se ne razocaras

pacov05
08.05.2008., 01:46
orginal ili kopija: krokodil je na obje. znak lacosta je na obje. oblik je identičan na obje. ofucaju se nakon par mjeseci obje. origig 800 kn, kopija 400 kn. kolega ima original 4 mjeseca i to jako ishabane. logično je da odu s vremenom i da je možda u kvalitetu kopije uloženo manje truda,ali gledaj obje su made in taiwan ili china

manuela88
08.05.2008., 03:46
Ma arizona je zakon.....hlace ispustaju boju a od tih kojekakvih grudnjaka dobijes alergiju!!:lol:

Ne kuzim te spike da je cool sto je kopija .....ja bi prije nosila nesto da je ok nego kopiju nekoga branda!!!
To je fakat jadno:o
A to je samo jos jedan dokaz kako svi patimo od tih brandova koje si nemozemo priustiti i onda odemo na takvo sjebano mjesto i kupujemo na kilu nekvalitenu robu i onda se vratimo uzdignutih glava!!
Dajte ruljo budite malo cool i orginalni i prestanite kopirati druge .....:kava:

:s:top::s

pacov05
08.05.2008., 13:13
kad si ti tako pametna i osviještena daj mi 800 kn za nove patike. i lako je to reć ako nigdje ne radiš i ako te starci uzdržavaju,a nemaš obveza u životu. de dobro je, pun mi je k**** nadobudnih princeza i spika o "fakat jadnim" kopiranim brandovima. sad mi dokaži neku značajniju razliku o kopiji i originalu i sigurno neću kupovati gaće na takvim mjestima. jendo su patike a drugo majice i rifle. isti k**** roba dolazi u trgovine diljem lijepe naše i prodaje se kao "kvalitetni brand" po duplo višim cijenama - činjenica. a ja nisam pitao kakve su patike ,nego jel ih ima i po kojoj cijeni. u qrac i modno osviješteni gurui.

cipelić4444
10.05.2008., 14:29
Znam da sam već pomalo dosadna, ali moram se dobro raspitati prije nego odem tamo.Meni bi trebali oni kamenčići za izradu nakita, jel toga ima tamo??:confused:

Ima. Ja sam se tamo toga brdo nakupovala i baš zbog toga bi se tamo htjela opet i vratit. http://www.pic4ever.com/images/weep[1].gif
Uglavnom, jednake nanizane kamenčiće na špagi koje sam u Rijeci kupovala za 90 kuna, tamo sam kupila za manje od 20 kuna:eek:
Doduše, to je bilo pred nekih godinu i pol, al pretpostavljam da i dalje toga imaju...

Christina
10.05.2008., 15:29
ko vas sopa sa tim glupostima o ukradenoj robi???
pa to su vam sve fejkovi. tamo NEMA originala
a price o "ukradenoj" robi samo mame naivce

jako, jako, jako rijetko bilo koji saner ima ukradenu robu...a i to nije velika kolicina i dobro se zna kome ta roba ide.
takva mozda imaju 2 u sjevernom djelu hrvatske i to je to.

potvrdjujem:)

manuela88
11.05.2008., 03:49
Da pametna sam i osvijestena!! Hvala sto mi to potvrdjujes:cerek:!!

Dali ste kada culi za ovu poslovicu koja glasi:

----NISAM DOVOLJNO BOGAT DA KUPUJEM JEFTINE STVARI-----:kava:

mala0077
11.05.2008., 09:51
ok, ne zanimaju me tajne sive ekonomije :D nego jel mogu kupiti tamo lacostice ili ne? kako god okrenem fake or not kod nas ih nema ispod 800 kn.

naravno da možeš kupiti
tamo ima svega :kava:
moj lega je kupio u dieselu kod nas traperice koje su se ofucale nakon mjesec dana i poderale a kao original je ...moš mislit.. pa ak je original i dam 1300 kn za to i podere se za mjesec dana - ne hvala , ne treba mi :rolleyes:
u bih, tj arizoni se može naći ukradena roba i original samo moraš znati gdje i kod koga jer je arizona ogromna....
ima i original parfema koji su u pola cijene povoljniji nego kod nas u parfumerijama.
isto tako se može naći i majica za 40 kn ali i za 200 kn koja je kvalitetna i odlična. u arizoni se nalazi ono što je u trendu tako da zaista ima svašta za svakoga. jer netko nema para da kupi majicu od 200 kn nego uzme onu od 40 kn a onaj tko ima para uzet će ovu za 200 kn
u svakom slučaju ako netko nije bio tamo ne može pričati čega ima a čega nema i koliko što košta.
i samo tenisice kad kupiš kao original piše made in china jer takva roba dolazi kod nas na balkan.. no odi van u beč ili bilo gdje i ne piše made in china... kod nas dolazi sami shit od robe.
a u arizoni zna biti original roba samo primjerice kad traperice okreneš na krivu stranu malo konca viri na džepovima ali to odrežeš sa škaricama jer sa ove vanjske strane izgledaju savršeno- onaj tko želi dobru robu za malo manje para nego kod nas ide tamo. a i da ne pričam o izboru odjeće jer je ogroman

Christina
11.05.2008., 10:06
naravno da možeš kupiti
tamo ima svega :kava:
moj lega je kupio u dieselu kod nas traperice koje su se ofucale nakon mjesec dana i poderale a kao original je ...moš mislit.. pa ak je original i dam 1300 kn za to i podere se za mjesec dana - ne hvala , ne treba mi :rolleyes:
u bih, tj arizoni se može naći ukradena roba i original samo moraš znati gdje i kod koga jer je arizona ogromna....
ima i original parfema koji su u pola cijene povoljniji nego kod nas u parfumerijama.
isto tako se može naći i majica za 40 kn ali i za 200 kn koja je kvalitetna i odlična. u arizoni se nalazi ono što je u trendu tako da zaista ima svašta za svakoga. jer netko nema para da kupi majicu od 200 kn nego uzme onu od 40 kn a onaj tko ima para uzet će ovu za 200 kn
u svakom slučaju ako netko nije bio tamo ne može pričati čega ima a čega nema i koliko što košta.
i samo tenisice kad kupiš kao original piše made in china jer takva roba dolazi kod nas na balkan.. no odi van u beč ili bilo gdje i ne piše made in china... kod nas dolazi sami shit od robe.
a u arizoni zna biti original roba samo primjerice kad traperice okreneš na krivu stranu malo konca viri na džepovima ali to odrežeš sa škaricama jer sa ove vanjske strane izgledaju savršeno- onaj tko želi dobru robu za malo manje para nego kod nas ide tamo. a i da ne pričam o izboru odjeće jer je ogroman

:lol: :lol: ti zaista pojma nemas o cemu pricaš, na arizoni nema orginala, ali nigdje, ne znam kako mozete biti toliko naivni, parfeme prodaju cigani za po 5 maraka, mozes mislit kako je orginal:rofl::rofl::rofl:

tamo je zivi srot, nema ni k od kvalitete, vjeruj mi:mig:

bbc
11.05.2008., 10:20
...i samo tenisice kad kupiš kao original piše made in china jer takva roba dolazi kod nas na balkan.. no odi van u beč ili bilo gdje i ne piše made in china... kod nas dolazi sami shit od robe.
...

Made in China, Vietnam, Indonezia ili slicno su jedine oznake zemlje porijekla na tenisicama.
U bilo kojem gradu svijeta.

Nike, npr. od svog osnivanja, nikada, niti jedan par nije proizveo u Americi i nikada nije imao tvornicu obuce u Americi. (samo institut koji je osmislio npr. 'Air' tehnologiju).

simply_black
11.05.2008., 12:44
Većina butika u BiH se snabdijeva upravo s Arizone, a i pijace po cijeloj BiH. I sad, ako jedna vesta košta 15 KM na Arizoni, 20 na pijaci, a 35-40 KM u butiku, (a ista istacka), zaključak je da se kupuje tamo.
Recimo, kupila sam crni trenč za 50 KM (1 KM = 3,6 kn), koji su prodavali po 70-110 KM. S tim da su raspoložive veličine bile 36-40 (a ja krakata, dugoruka, trebam 42)
Ili traperice za 25 KM koje poslije prodaju kod nas za 40 KM.

Dopisnice iz Beograda vam mogu spomenuti još jeftiniju Kinesku pijacu u Beogradu, gdje se za nekih 200 kn možete obući od glave do pete. Neko je spomenuo Budimpeštu, sve je to ista odjeća, Beograd, Arizona, odjeća po BiH (FIS i ostali trgovački centri), Hrvatskoj i Srbiji. Samo je razlika u cijenama.

Cipele generalno ne kupujem po pijacama, prvo jer rijetko uspijem naći svoj broj (40), drugo - rijetko da nađem udobne cipele, treće - skaj. Sve ostalo, od pamučnog veša (kvalitet takav da ni nakon par godina nije uspio izgubiti boju, oblik, niti je guma spala ;) ) pa do sakoa i jaknica kupujem tamo. Naravno, ne samo tamo, ali mi nije odron da i tu kupujem, pored Zare, Manga itd.
Kad svejedno nisam u prilici da nosim Versace stvari.

simply_black
11.05.2008., 12:49
A zaboravih napomenuti: što se kozmetike tiče, prejeftina je ali zaboravite na ekstra kvalitet.
Uglavnom su tu golden rose i neke guang zhi ming marke.

Parfemi su jeftine kopije, ne bih preporučila njihovu kupovinu zbog glavobolja. Ovo ozbiljno mislim.

manuela88
11.05.2008., 22:05
Slazem se sa Cristinom!! Tamo nema orginala!!:lol:

Zasto konstantno spominjete kako je to napravljeno u kini ili japanu ili whatever....pa tamo se roba radi jer je jeftinija radna snaga a ne zato sto je roba nekvalitetna!!
Koliko ja znam ni gucci nije pravljen u americi...
Ali u arizoni je roba niske kvalitete i dok su je radili ulozili su manje truda,radne snage i ostaloga jer to nije neki brand!!
Zato je glupo sto usporedujete robu po trgovinama na kojima pise da su iz chine i ove u arizoni.
Svake se hlace izlizu kada se dugo nose...a to je vas problem sto kupite jedne hlace u dieselu i onda samo njih nosite .....a da mozes kupiti 10 pari da vidim sto bi ti se izlizale!!
Zasto kazu da treba imati vise pari cipela....da ih mozes sacuvati i vise nositi!!
Sta vrijedi ako kupis gucci cipele ako si samo u njima ...one bi ti isto otisle s vremenom....nis ne traje zauvijek!!:kava:

vekmar
11.05.2008., 22:36
potpisujem manuelu
samo - gucci se radi u italiji u predgradju firence

jeronimo
06.01.2009., 01:54
S dužnim poštovanjem ali brate mili serete i trkeljate ko glupe tuke a veze s vezom vi nemate...

vesELLA
07.01.2009., 22:27
S dužnim poštovanjem ali brate mili serete i trkeljate ko glupe tuke a veze s vezom vi nemate...

:lol:
Ne mogu doć k sebi! :lol:

xdjevojcicax
25.04.2009., 19:25
Jel netko bio skoro? Jel već ima ljetne robe? Jer sam čula da su slabi još s ponudom, a ja bi se zaletila po neke jednokratne krpice! ;)

cura na zadatku
27.04.2009., 12:44
evo ako ima zainteresiranih čisto da kažem par riječi o svojim iskustvima koja su pozitivna...na Arizonu idem 2-3 puta godišnje i to na način da prvo par dana obilazim trgovine u gradu(živim u Osijeku) i onda odem na Arizonu i nakupujem te sve iste stvari koje mi zapadnu u oko i u Os samo upola jeftinije. Redovno kupujem patike, rifle, trenerke, pamučne majice, haljinice, suknje onak uglavnom stvari za svaki dan i ništa mi se dosad nije uništilo niti nakon par godina nošenja. Cijene su otprilike ove:
rifle: 140,00 kn
patike 120,00 kn
majice pamučne: 40,00-80,00 kn
haljinice: 80,00-160,00 kn
Mogu se kupiti i skuplje stvari npr. trenerka lacoste po 320,00 kn,ali to je onda kao da si ju kupio u lacoste trgovini po ful cijeni...
svakom tko je zainteresiran savjetujem da ode i vidi vjerujem da ima za svačiji ukus ponešto:):top:

tanki7
01.05.2009., 07:51
kad si ti tako pametna i osviještena daj mi 800 kn za nove patike. i lako je to reć ako nigdje ne radiš i ako te starci uzdržavaju,a nemaš obveza u životu. de dobro je, pun mi je k**** nadobudnih princeza i spika o "fakat jadnim" kopiranim brandovima. sad mi dokaži neku značajniju razliku o kopiji i originalu i sigurno neću kupovati gaće na takvim mjestima. jendo su patike a drugo majice i rifle. isti k**** roba dolazi u trgovine diljem lijepe naše i prodaje se kao "kvalitetni brand" po duplo višim cijenama - činjenica. a ja nisam pitao kakve su patike ,nego jel ih ima i po kojoj cijeni. u qrac i modno osviješteni gurui.

Misliš da je ona glupa?Kako to da ti tako pametan nemaš 800 kn i da te starci uzdržavaju? Idu ti na ..rac nadobudne princeze koje nose firmirane stvari? Pa zašto ti tražiš firmiranu La coste majicu? Ti bi po svaku cijenu bio frajer u La coste majici a gade ti se princeze u istim?
Hoćeš da ti ona dokaže razliku, original - lažnjak? Može li se tako pametnom nešto dokazati? Teško. U pravu si. Sve je to isti .urac. Samo budale plaćaju 1000 kn, a ti pametan to isto kupiš za 50 kn. Bože, bože, kakvih sve glupana ima na ovom svijetu. Ajde ti na Arizonu, tamo ti je i mjesto.:flop:
P.S. Na Arizoni sam bio jednom i više nikada. Vozio sam neku djecu u kupovinu. Ja nosim samo originale i ono smeće od robe me zaista ne zanima. I ne pada mi na pamet ostavljati novac onom šljamu tamo.:kava:

tanki7
01.05.2009., 07:59
orginal ili kopija: krokodil je na obje. znak lacosta je na obje. oblik je identičan na obje. ofucaju se nakon par mjeseci obje. origig 800 kn, kopija 400 kn. kolega ima original 4 mjeseca i to jako ishabane. logično je da odu s vremenom i da je možda u kvalitetu kopije uloženo manje truda,ali gledaj obje su made in taiwan ili china

Bolje da se zoveš konj 05! Staviš na krpu krokodila i onda to konju prodaš pod La coste. Za 400 kn!!! A konj nije svjestan da se ime dobija na dugogodišnji kvalitet. Krokodil ne mora značiti da je to la coste. Možda je neko htio konja prevariti pa mu prodati muda pod bubrege. I ovaj to popuši i još savjetuje druge, da je baš kul biti takav glupan! Nevjerojatno!! A možda je i kolega konj pa mu kao takvom prodaše lažnjak pod original. I on se ponosno kurči sa "original" la coste majicom. :lol:

renatap
03.05.2009., 01:17
samo sam htjela reci sljedece u Arizoni ima originala sigurno samo ih morate znati naci...
nije sve na cemu pise Diesel, Lacoste, Replay original ali to vidi svatko tko se imalo razumije u takve stvari tj. onaj koga to zanima zaista
a s druge strane iz osobnog iskustva znam da tamo originala ima ali ne na svakom koraku i da svi imaju original ali da se moze naci moze
ja imam Head jaknu zimsku koja je tamo kupljena prije puno godina i dobro placena i dan danas je kao nova nakon milijon pranja i non stop nosenja...
stoga mislim da nema potrebe za ovim vrijedjanjem na ovoj temi.... pogotovo ako netko nikada nije bio tamo i vidio na svoje oci
tko voli neka izvoli...nemaju svi novaca za Replay po 1500 kuna pa je sretan da se moze zadovoljiti i s onima za 300 kuna sa Arizone ali to nije razlog za vrijedjanje....

piki2002
08.05.2009., 14:24
Slazem se sa Cristinom!! Tamo nema orginala!!:lol:

Zasto konstantno spominjete kako je to napravljeno u kini ili japanu ili whatever....pa tamo se roba radi jer je jeftinija radna snaga a ne zato sto je roba nekvalitetna!!

!:kava:

Original ili ne nebitno. Nisam bila tam, al namjeravam ići jer sam vidjela komplet odjeću koju si je kupil moj frend od "glave do pete Levis" i obukel se za cijelu zimu za 1000,00 kn. Dobro sam to spregledala i mogu reći da je odličan materijal i odlično šivano za razliku od kojekakvog skupog smeća koji se prodaje po našim šoping centrima tipa CITY ONE ( a da o dućanima mango, n. yorker, dally t. i ne govorim), koje već na vešalici visi ko da je neko to već koristil mesto krpe za pod.

bdw. za tvoju informaciju velik broj tih "original dućana" drže nekakvi zastupnici koji radi profita kojekak muljaju s robom:kava:

peg
12.05.2009., 16:17
nisam bila u arizoni možda neke tri godine i sada namjeravamo ponovo otići pa me zanima da li su se šta digle cijene ili su još uvijek iste. Sva roba koju smo tamo kupili još uvijek je ok i nosim ih i perem non stop tako da sam stvarno zadovoljna kvalitetom. Tamo sam našla trenerke kakve ovdje nisam pronašla i nadam se da je još uvijek tako veliki izbor i povoljna cijena...

cura na zadatku
14.05.2009., 13:33
informacije radi, moje frendice bile u subotu i kažu da već ima dosta ljetnih stvari...jupi...kupile si haljine,košuljice,rifle,i takvih krpica i svaka potrošila oko 1000 kn...joj jedva čekam palću pa da i ja skoknem...

rebeca25
16.05.2009., 16:30
Da se i ja priključim temi...vidim da se piše dosta toga što nije istina. Na Arizoni ima dosta stvari koje su "marka", ali za većinu se iz aviona vidi da nisu originali, nego kopije. Ovisno o sezoni bilo je puno diesela, replaya, guccija i slično.
Ono što se po meni tamo isplati kupiti su stvari koje ne izigravaju neko ime. Može se naći stvarno zgodnih majica, vestica, torbi, cipela, rublja i slično. Postoji ogromna trgovina sa svečanim haljinama u kojoj su sve haljine iste kao u Nami u Os ili u Importaneu u Zg (u svim je slučajevim roba iz Turske)...Može se naći i odličnih hlača koje se ne furaju na neko ime (imitacija Levisa, Replaya i slično), nego su neutralne i moderne, bez ikakvih natpisa, a to je ono što mi se sviđa.
Cijene su možda nešto više nego što su bile prije nekoliko godina, ali mislim da im je roba s vremenom postala bolja i da se dosta odvojilo ono što je bilo nekvalitetno.
Za one koji žele kupovati jeftinije, postoji i "nova" tržinca, kad se prođe cijeli izgrađeni dio...Izgleda kao što je nekada davno izgledala Arizona i tu je roba jeftinija, ali slabije kvalitete.

IVANA_99
16.05.2009., 22:29
Da se i ja priključim temi...vidim da se piše dosta toga što nije istina. Na Arizoni ima dosta stvari koje su "marka", ali za većinu se iz aviona vidi da nisu originali, nego kopije. Ovisno o sezoni bilo je puno diesela, replaya, guccija i slično.
Ono što se po meni tamo isplati kupiti su stvari koje ne izigravaju neko ime. Može se naći stvarno zgodnih majica, vestica, torbi, cipela, rublja i slično. Postoji ogromna trgovina sa svečanim haljinama u kojoj su sve haljine iste kao u Nami u Os ili u Importaneu u Zg (u svim je slučajevim roba iz Turske)...Može se naći i odličnih hlača koje se ne furaju na neko ime (imitacija Levisa, Replaya i slično), nego su neutralne i moderne, bez ikakvih natpisa, a to je ono što mi se sviđa.
Cijene su možda nešto više nego što su bile prije nekoliko godina, ali mislim da im je roba s vremenom postala bolja i da se dosta odvojilo ono što je bilo nekvalitetno.
Za one koji žele kupovati jeftinije, postoji i "nova" tržinca, kad se prođe cijeli izgrađeni dio...Izgleda kao što je nekada davno izgledala Arizona i tu je roba jeftinija, ali slabije kvalitete.

potpis!

xdjevojcicax
17.05.2009., 01:15

ja bila danas, robe ima iste na obje tržnice, ja sam recimo košulju na tom jeftinijem djelu platila 18 maraka, a na ovom skupljem su za istu tražili 25! Tak da treba dobro proći i ovaj jeftiniji dio..

al ono, nije ni arizona što je nekad bila :ne zna:

Nespavalica
15.03.2010., 11:03
Bok ljudi!

Vidim da nema već dugo ništa o ovoj temi. Zanima me jel netko bio u zadnje vrijeme tamo? Kakva je ponuda i cijene? Ako je netko bio molila bi cijene i izbor:
- traperica,
- trenerke (pamučne, plišane i one normalne nisam sigurna jel to mikrofibra),
- patike,
- balerinke i
- torbica?

Zahvaljujem unaprijed svima!

legica
15.03.2010., 12:48
Bok ljudi!

Vidim da nema već dugo ništa o ovoj temi. Zanima me jel netko bio u zadnje vrijeme tamo? Kakva je ponuda i cijene? Ako je netko bio molila bi cijene i izbor:
- traperica,
- trenerke (pamučne, plišane i one normalne nisam sigurna jel to mikrofibra),
- patike,
- balerinke i
- torbica?

Zahvaljujem unaprijed svima!

Bila sam jučer ;) , pa evo ono što sam ja gledala:

- traperice 30 KM (dublje će se teško naći, ali ako tražiš plitke, ima ih na bacanje)
- majice dugih rukava, malo finije 15-20 KM
- košulje 20 KM
- torbice (ima i ovih šaneluša što sad svi furaju) od 20 KM, pa nadalje
- rolke 5-10 KM
- zavjese :D 7 KM / metar
- trenirke malo bolje/kvalitetnije - od 50 KM, pa nadalje (ali zaista prekrasne)
- obične čarape 1-2 KM

Moram priznati da najviše robe ima za muške i za djecu, zaista prekrasne robe :)
Ja sam tražila malo finije stvari za posao i to sam stvarno morala dobro tražiti. Najviše ima ovih maja s puno šljokica po sebi, s printom iz crtića (10-15 KM )i sl. i već polako nema robe dugih rukava, 70% je već ljetna robica :)
Cipele i patike nisam gledala pozornije već samo letimično, pa tu ne mogu baš puno pomoći :)
Isplati se, pogotovo za dječju odjeću, a koliko sam vidjele cijene u gradu - i za nas velike :D

Nespavalica
15.03.2010., 15:36
:D eto baš se lijepo pogodilo da si bila jučer pa si mi mogla odgovoriti za dosta stvari.

Puno ti hvala:cerek:

legica
16.03.2010., 09:26
:D eto baš se lijepo pogodilo da si bila jučer pa si mi mogla odgovoriti za dosta stvari.

Puno ti hvala:cerek:

Zaboravila sam ti reći da trgovine više/manje rade do 14h, već oko 13h neki počinju spremati stvari ;)

Nema na čemu, drago mi je da sam ti pomogla :)

Dumber
16.03.2010., 10:40

potpis na ovaj post....
nisam vec godinama bila na arizoni, ali kad odem u bosni,uvijek si tamo kupim gacice i carape,a i traperice,ako nadjem neke koje pristojno izgledaju....

ono da nema orginala na arizoni je glupost, pogotovo to tvrditi ako nikad nisi bio tamo,a ako jesi,onda ne znam di ste trazili....

grudnjake i majice se tamo po mom misljenju ne isplati kupovati, grudnjaci se brzo raspadnu,zice poispadaju,a majice su vecinom losa kvaliteta i da onda dam 20km za njih,ne dolazi u obzir....

kao sto rekoh,nisam dugo bila tamo,ali bih rado otisla...dobri stari dani,iako,kako sam cula,nije ni arizona vise sto je bila....

legica
16.03.2010., 10:58
@dumb&dumber - ako nisi dugo bila budeš se iznenadila :) Nisam ni ja bila, pa je sad sve toliko lijepo uređeno da sam ostala šokirana.

Što se tiče cijena i kvalitete odjeće - mora se samo bolje pregledati stvar koja se kupuje iako nije kao prije kad je stvarno bilo šrota za bacanje.
Maje koje sam sad kupovala po 20 KM su zaista kvalitetne, uvijek obraćam pažnju na materijal, šavove itd. i do sad nisam pogriješila osim u majama kratkih rukava koje sam platila po 5-6 KM , ali one su ionako bile za radne akcije po vrtu i bila sam svjesna da će biti samo za jednu sezonu :)
Traperice platim 120,00 kuna i imam ih već 2 i pol godine (kad sam zadnji puta bila) i kao nove su , a evo jučer sam hodala po gradu i iste takve (no name) u Nami (OS) su 199,00 kn.

Za grudnjake se slažem s tobom, pa ih tamo zaobilazim, ali čarape, potkošulje i pidžame su super :)

Dumber
16.03.2010., 11:03
@dumb&dumber - ako nisi dugo bila budeš se iznenadila :) Nisam ni ja bila, pa je sad sve toliko lijepo uređeno da sam ostala šokirana.

Što se tiče cijena i kvalitete odjeće - mora se samo bolje pregledati stvar koja se kupuje iako nije kao prije kad je stvarno bilo šrota za bacanje.
Maje koje sam sad kupovala po 20 KM su zaista kvalitetne, uvijek obraćam pažnju na materijal, šavove itd. i do sad nisam pogriješila osim u majama kratkih rukava koje sam platila po 5-6 KM , ali one su ionako bile za radne akcije po vrtu i bila sam svjesna da će biti samo za jednu sezonu :)
Traperice platim 120,00 kuna i imam ih već 2 i pol godine (kad sam zadnji puta bila) i kao nove su , a evo jučer sam hodala po gradu i iste takve (no name) u Nami (OS) su 199,00 kn.

Za grudnjake se slažem s tobom, pa ih tamo zaobilazim, ali čarape, potkošulje i pidžame su super :)

donje rublje je zakon, naravno, na gacicama se mora paziti na rub, jer ako nije tvrdi,onda brzo guma izadje,carape nikako od likre,samo pamucne itd...
traperice su tamo super,ja imam neke no name,vec trecu godinu peri deri....svi pitaju di sam kupila,da su bas super....
ali treba pogoditi,ima velika ponuda,ali treba znati naci sto valja...

legica
16.03.2010., 11:09
ali treba pogoditi,ima velika ponuda,ali treba znati naci sto valja...

Upravo to :)
Velika je ponuda, mora se dosta hodati i znati dobro gledati, ali na koncu svega budem jako jako zadovoljna. Mi smo u nedjelju prešle skoro sve butike, hodale (sa stankama za kavu :D ) cca 4 i pol sata, ali se isplatilo :)

black berry
16.03.2010., 12:53
pozdrav svima.
mi smo na arizonu isli godinama, dok vecina ljudi jos nije ni znala sta je to, buduci da do tamo imamo 1.5- 2 h voznje.
smatram da se tamo(vise) ne isplati nesto pretjerano ici, osim ako vas je vise u autu pa podjelite troskove.
isplati se kupiti donji ves- carape i gacice, kom.je 1- 2 KM.
takoder torbe, remenje, nakit, tajice(npr.kod nas su 40- 50 kn, tamo 20 kn max.)
traperice, hlace, majce i sl.dugo nisam kupovala jer nemam dobrog iskustva s tim. traperice su i znale biti dobre, ali mi je jako tesko bilo naci model koji mi odgovara(ako su mi dobre u nogama, siroke su mi u struku, predugacke, prekratke i slicni problemi), pa sam odustala s trazenjem istih.
takoder ima prejeftinog posuda, zavjesa, tepiha...
kazem, mi smo tamo isli godinama i auto je stojao na parkingu po cijeli dan i nikada nista nije bilo, samo treba parkirati na cuvane parkinge i ne ostavljati neke vrijednije stvari na vidljivom mjestu.

savjet za one koji nikad nisu bili: obucite se malo losije, imaju sklonost podizati cijene kad vide dobro obucene ljude, ja takoder nikad ne izrazavam neko vidljivo odusevljenje tim stvarima i uvijek se cijenkam s njima. nekad upali, nekad ne :)
i da, osigurajte se zivcima, tamo ima prepreruznih stvari, kicastih, guzva je, buka...nekad sam znala hodati satima dok ne nadem nesto sto mi se svida. ne kupujte nikad na prvom standu na koji naidete, ja sam prosle godine nasla hlace za 50 km, za koje sam se premisljala da kupim- nisam ih uzela, a na kraju hale sam nasla iste takve za 30 KM.
tako da, budite oprezni i sretno! :D

maja5000
24.04.2010., 16:58
da li ko zna radno vrijeme arizona marketa?
da li je otvoreno i nedeljom?

legica
29.04.2010., 10:47

Točno vrijeme ne znam, mi obično dođemo tamo oko 9 i vidim da je većina otvorila, a zatvaraju oko 14h. Rade i nedjeljom, isto kao i radnim danom, do otprilike 14h ;)

TAMNOPUTA
15.05.2010., 22:41
Pozdrav svima!

Iscitavajuci vas sve skupa,dobih volju i zelju za posjettiti famoznu Arizonu :-) i nadam se nakupovati puunoooo lipih i jeftinih stvarcica :-))

žužika
22.05.2010., 09:05
javi šta ima

*jeja*
22.05.2010., 11:16

je da je stariji post, al moram kvotat :D

rade svaki dan, jedino ponedjeljkom ne treba ici jer vecina onda ne radi...
zapravo najbolje je ici cetvrtkom, jer im onda dolazi nova roba koja se do subote-nedjelje vec proda ...

osijek409
26.05.2010., 06:59
hej bok!
imam samo jedno pitanje,pa ako mi netko moze pomoci,bila bi zahvalna!jel mi moze netko reci jel arizona radi i slijedeci cetvrtak,s obzirom da je to kod nas blagdan i neradni dan?isla bi u arizonu,al neznam kako da provjerim dali rade taj dan!unaprijed hvala na odgovoru!!!!:mig:

..Lana..
26.05.2010., 07:20
hej bok!
imam samo jedno pitanje,pa ako mi netko moze pomoci,bila bi zahvalna!jel mi moze netko reci jel arizona radi i slijedeci cetvrtak,s obzirom da je to kod nas blagdan i neradni dan?isla bi u arizonu,al neznam kako da provjerim dali rade taj dan!unaprijed hvala na odgovoru!!!!:mig:

...rade sigurno, kod njih nije praznik i rade normalno, a jedino ne rade ponedjeljkom...

...ne znam koliko je točna informacija, ali koliko čujem, Arizona bi se uskoro mogla zatvoriti...:o :ne zna:

osijek409
26.05.2010., 10:38
hej Lana hvala!!jos samo jedno pitanje,sta mislis jel radi i onaj bingo u orasju u taj cetvrtak?hvala ti na odgovoru!!!:)

legica
26.05.2010., 10:42
...

...ne znam koliko je točna informacija, ali koliko čujem, Arizona bi se uskoro mogla zatvoriti...:o :ne zna:

:(:(

..Lana..
28.05.2010., 20:45
hej Lana hvala!!jos samo jedno pitanje,sta mislis jel radi i onaj bingo u orasju u taj cetvrtak?hvala ti na odgovoru!!!:)

...radi sve, tamo nije praznik, mada ni to nije neko mjerilo, u Bih se radi skoro na svaki praznik...:ne zna:

:(:(

...sve se više priča o tome, navodno bi se trebao promijeniti vlasnik tog kompleksa, a onda idu veće cijene najma, ili čak prenamjena prostora u nešto sasvim drugo...:ne zna: ...ali opet kažem, ne znam da li je to u potpunosti točno, i ako je kad bi se to moglo dogoditi...e da, i čujem da su i trgovci već digli cijene robi...:o

aaatina
01.06.2010., 16:32
Željela sam napisati svoje dojmove sa Arizone,kupila sam krasne zavjese,7 KM metar,čarapice i rublje jeftino,marku ili 2 sve ovisi od kvalitete,traperice oko 30 maraka i po meni to je ono što se isplati kupovati. Majice se mogu naći po 10 KM,ali govorim o majicama koje su pune elastina,ja se znojim ko vrag u tome,a za 30 KM što je otprilike 120 kn mogu si u Vinkovcima ili Županji kupiti pamučnu majicu i biti zadovoljna,postoji malo dalje od Arizone Benetton outlet i koliko moje oči kuže rekla bi da je to orginal roba,ali unatrag par sezona,mogu se naći jako veliki ili jako mali brojevi,za prosječne veličine 38,40 ili 42 moraš jako puno kopati. Na Arizoni,iako mi je dosta blizu idem jedino kad mi trebaju zavjese ili tepih,neki moderni klasični može se kupiti za 300 kn

ButterflyStar
02.06.2010., 08:23
Prvi put sam bila prije 2 dana, isli smo u Brcko pa smo usli smo da vidimo i to cudo o kojem pricaju. Huhh ogromno... je burek, cevapi ubise svojim mirisom ali eto moze se izdrzati. Na nekim standovima ljudi /mislim zene prilicno su neljubazne i dosadne. Sto se tice odjece majice Fred Perry na svakom koraku, Adidas i Nike trenerke takođe, to mi prilicno lose izgleda. Ali zato torbe :top: :top: zamislite brand i tu je :) Od 10 eura pa dalje. Sandalice, cipelice isl. stvarno je veliki izbor takode od 10 eura. Sitnice marame, kaisevi, nakit e to je super. Drvene perlice uradjene poput ovih ima ih u raznim bojama su ispod 1eura http://s2.pticica.com/foto/0000741346_s_0_w280ae.jpg D&G kaisevi od 2-5 eura i uopce lose ne izgledaju. . . Benetton outlet je super hlače po 10 eura isl.
Sve u svemu ima za svakog nesto.

TAMNOPUTA
13.06.2010., 13:04
Eto,kao sto prije par dana napisah da ste probudili u meni zelju za odlaskom na arizonu-i otidjoh ja tamo :-) Potrosih 300 € i hrpa nove garderobe i obuce u mom ormaru!!! Ima svegaaa-sto kvalitete sto malo manje kvalitetne robe,pa tko voli-nek izvoli! uglavnom,lijepo je otici,vidjeti i ponesto si kupiti :-) Ja odusevljena! Pisem Vam po ponovnom odlasku!

nikola16
21.11.2010., 09:52
ee ljudi... ja sam cuo o toj arizoni pre dobre stvari da moš naci robe kao orginal adidas , nike, i ostale sportske marke...
i mustang i takve kežual odjece i to sve cak u pola cijene jeftinije a mozda i više..
i cuo sam da nase orginal trgovine ljudi iz tih trgovina odlaze tamo i kupuju tu robu po jeftinijoj cijeni ... i nama prodaju za skupe novce, strasno.

tako ako netko ima iskustva da je kupio ondje orginal ili dobro iskopiranu robu..neka se javi i podjeli iskustva. hvala.. :D :)

IVANA_99
21.11.2010., 17:57
Ferivi u osijeku navodno robu dovlači s arizone...

izgubljena.dusa
22.11.2010., 08:42
Hey jel netko bio ovih dana na arizoni ili u njihovim trgovačkim centrima? Zanima me imaju li oni božićni nakit,umjetne borove i te takve stvarčice? Da ne idem bez veze ako nemaju ili još nije iznešen? hvala

..Lana..
22.11.2010., 10:43
Hey jel netko bio ovih dana na arizoni ili u njihovim trgovačkim centrima? Zanima me imaju li oni božićni nakit,umjetne borove i te takve stvarčice? Da ne idem bez veze ako nemaju ili još nije iznešen? hvala

..ne znam gdje planiraš ići, ali u Fisu u Brčkom već je u ponudi božićni nakit, ima i borova...:cerek:

Zip
13.01.2011., 16:00
Jel radi ta Arizona??
Raspisali se ovdje...zatvara se, otvara se...tko je bio nedvano..dojmovi, cijene???
Aj da ja odem tamo dok se nije zatvorila!!:mig:

boni1
13.01.2011., 20:49
Ja sam bila prije nekih mjesec dana, radi jos uvijek. :top:
Ima zaista predivnih trenirki i patika, najnoviji modeli.
Isplati se otići tamo, patike (kopija nike, lacoste, itd...) su 120 kn. :top:

smeđa
13.01.2011., 22:46
Radi arizona zasto ne bi radila
isplati se jako :))

Maxflu
22.05.2011., 19:57
Bio na Arizoni :D

Išao turistički ali ipak nisam odolio da ne kupim jedne odlične cargo hlače :top:
Ima Slovenaca, Mađara... šopingiraju ljudi :ne zna:

opasnost
30.07.2011., 21:57
Vi koji idete na tržnicu arizonu pogledajte mi slijedeće tri stvari:
Tražim slijedeće ORIGINAL kasete i cd grupe OPĆA OPASNOST:
1. Kaseta OPĆA OPASNOST-Opća opasnost (1993.)
2. Kaseta OPĆA OPASNOST-Vrijeme je za grom (1995.)
3. Cd OPĆA OPASNOST-Ruski rulet (1997.)
Plačam 300 kn po kaseti/cd-u.
Znači, ako pronađete ove stvari, javite mi i onda se dogovorimo oko plačanja i slanja za Zagreb.
Meni se ne isplati ići iz Zagreba tamo da to tražim...
Ovdje to nema jer su te kasete izašle samo na području Županje pa je veća vjerojatnost da to netko prodaje baš tamo na toj tržnici.
Samo se treba potruditi, a 300 kn je dobra cijena za običnu kasetu ili cd.
Normalno, mora biti original...
Pa ljudi,kome se da tražiti, može i zaraditi!

streamg
19.10.2011., 21:24
jel zna netko možda jel ima tamo kopija Moncler jakni ???

dino95os
23.10.2011., 20:28
Jel ima tamo trenerki, tipa ove i sličnih nike, adidas i koja je cijena ;) Hvala!

http://cdn2.iofferphoto.com/img/item/136/116/773/9536.jpg

Grace-Kelly
24.10.2011., 12:10
ma ima trenerki more jedno, kakvi hoćeš, vjerojatno se da naći i na tu foru...cijene ž trenerki su oko 40-50 maraka, ovisi koliko se dobro znaš cjenkati, a mislim da su i muške trenerke tako nekako...

Grace-Kelly
24.10.2011., 12:12
jel zna netko možda jel ima tamo kopija Moncler jakni ???

bilo je još prošle godine u ovo vrijeme takvih jakni na svakom koraku tako da ih ima i ove godine sto posto.

Xattillda
24.10.2011., 13:13
bilo je još prošle godine u ovo vrijeme takvih jakni na svakom koraku tako da ih ima i ove godine sto posto.

A znaš li možda ima li fejk uggsica? onako, malo "boljih" :mig: ? tnx unaprijed

Grace-Kelly
24.10.2011., 18:26
A znaš li možda ima li fejk uggsica? onako, malo "boljih" :mig: ? tnx unaprijed

Vjerojatno ima, sve što ima tu kod nas ima i tamo, isti dobavljači :kava:
znati ću za 2 tjedna čega sve ima točno :D

Grace-Kelly
30.10.2011., 19:52
e ovako koga zanima... bila sam danas i ima s v e g a... od igle do lokomotive, nema šanse da se sve obiđete, toliko toga ima.... cjene su niže nego kod nas, ne puno, ali ako idete obnovit garderobu isplati se... traperice od 10 na rasprodaji do levisica po 30maraka,štikle 25maraka, moncler jakne od 50-65maraka, kaputići isto tako, pamućne majice 10tak maraka, čizmice od 30maraka, rolke od 5maraka, pletivo od 15 maraka, trenerke od 5-15 maraka, kompleti (nike, adidas...) 40 pa nadalje i takooo, svegaaaaaa, sretna sam!!:cerek:

cokolada_mljeko
09.11.2011., 12:11
A dali je itko vidio ima li tamo ovakvih tenisica (nije važna boja,već taj identični model)? Kod nas su oko 800 kn, nekad na sniženju minimalno 500 i nešt.
Koja im je cijena tamo? :)

http://img821.imageshack.us/img821/3373/nikewmnsblazermidmacroba.jpg (http://imageshack.us/photo/my-images/821/nikewmnsblazermidmacroba.jpg/)

Uploaded with ImageShack.us (http://imageshack.us)

vionko100
21.11.2011., 17:46
bok ljudi, mene zanima ima li tamo staklene bočice, treba mi za rakiju i maslinovo ulje, velicina najvise do 0,5 l, zanima me i cijena?

ili ako ima u bosni neka firma koja radi takve boce, hvala unaprijed

karnisternafte
07.12.2011., 17:42
ovih dana planiram posjetiti arizonu ili pijacu u bosanskoj kostajnici. zanima me kakva je situacija na granici i kolko robe se moze prenijeti po osobi..planiram jedan veci shoping nekoliko jakni, majica, itd. islo bi nas 3-4, a uzimali bi samo markiranu robu moncler, ralph lauren i tako.

LittleGirl
08.12.2011., 23:20
ovih dana planiram posjetiti arizonu ili pijacu u bosanskoj kostajnici. zanima me kakva je situacija na granici i kolko robe se moze prenijeti po osobi..planiram jedan veci shoping nekoliko jakni, majica, itd. islo bi nas 3-4, a uzimali bi samo markiranu robu moncler, ralph lauren i tako.

ovak ja sam ti bila danas, i nas su pregledavali..mozes prenjeti 1000kn po osobi..nas je bilo 4vero,.. imali smo robe isto dosta i svega... al smo za neke stvari trazili racune da nam napisu neke banalne cijene tak da ono nista nam nisu rekli malo nas sastrane i pretrpali prtljažnik i to je to,, pustili nas:):)

što se tiče izbora i cijena, poskupili su ... al opet jeftinije nego kod nas, mislim da se najvise isplati uzimati jakne i ako hoćete fejk patike i to ...
ako nekoga nešto određeno zanima neka pita:)

LittleGirl
08.12.2011., 23:21
A dali je itko vidio ima li tamo ovakvih tenisica (nije važna boja,već taj identični model)? Kod nas su oko 800 kn, nekad na sniženju minimalno 500 i nešt.
Koja im je cijena tamo? :)

http://img821.imageshack.us/img821/3373/nikewmnsblazermidmacroba.jpg (http://imageshack.us/photo/my-images/821/nikewmnsblazermidmacroba.jpg/)

Uploaded with ImageShack.us (http://imageshack.us)

heh normalno da ima,mislim da su ti oko 200kn ... odprilike...

karnisternafte
08.12.2011., 23:22
jel znas mozda cijene muskih majica, kosulja i traperica, isto markirana roba?

LittleGirl
09.12.2011., 13:10
jel znas mozda cijene muskih majica, kosulja i traperica, isto markirana roba?

košulje nisam gledala pa ti ne mogu reci,majce su oko 80,100kn..
a rifle su oko 150-180 kako gdje...sve su "markirane" :rofl:

karnisternafte
09.12.2011., 13:32
OK, hvala!

hellich
01.04.2012., 10:20
Idem u četvrtak najvjerojatnije u šoping u arizonu. Jel neko nedavno bio, jer me zanima kako se kreću cijene niskih starki jer si njih mislim kupiti, pa me zanima kako se kreću cijene levisica... I dal se uopče isplati ići?

hellich
01.04.2012., 14:20
Zanima me još dal bi mogla pronači Ice Watch satove?

Eysan
23.04.2012., 23:00
Woooooot koridor :lol:

Nekad... prije 10-15 godina sam i ja kupovala na koridoru...tad nije bilo ovih kucica kao sto sada ima...ali tad su bile puno bolje i ljepse stvari nego sada (prije 2-3 god sam zadnji put bila)... vjerujte mi i dan danas imam par slatkih majicica za van koje sam kupila za 2-3 marke i kao nove su ... samo na zalost male su mi :lol: ... neka bilo je to lijepo razdoblje... svaki put kad odes na koridor sretnes pola grada :lol:

Lepa_Brena50
26.04.2012., 09:53
Vi koji idete na tržnicu arizonu pogledajte mi slijedeće tri stvari:
Tražim slijedeće ORIGINAL kasete i cd grupe OPĆA OPASNOST:
1. Kaseta OPĆA OPASNOST-Opća opasnost (1993.)
2. Kaseta OPĆA OPASNOST-Vrijeme je za grom (1995.)
3. Cd OPĆA OPASNOST-Ruski rulet (1997.)
Plačam 300 kn po kaseti/cd-u.
Znači, ako pronađete ove stvari, javite mi i onda se dogovorimo oko plačanja i slanja za Zagreb.
Meni se ne isplati ići iz Zagreba tamo da to tražim...
Ovdje to nema jer su te kasete izašle samo na području Županje pa je veća vjerojatnost da to netko prodaje baš tamo na toj tržnici.
Samo se treba potruditi, a 300 kn je dobra cijena za običnu kasetu ili cd.
Normalno, mora biti original...
Pa ljudi,kome se da tražiti, može i zaraditi!

Na Arizoni nema originala, na žalost.

Clash099
26.04.2012., 10:17
Jel tko bio u zadnje vrijeme? Rade nedjeljom? Kak su cijene? Ima robe nove? Znam da su prije bile majice kosulje po 20-30tak maraka.. Hlace isto tako...

dino95os
08.05.2012., 15:36
Jel tko bio u zadnje vrijeme? Rade nedjeljom? Kak su cijene? Ima robe nove? Znam da su prije bile majice kosulje po 20-30tak maraka.. Hlace isto tako...
Bio sam ja sad u nedjelju ovu, znaci 6.5., prvi put da sam išao, uzeo si 2 majica, bermude i trenerku donji dio.
Majicu sam si uzeo onako fred perry polo majica za 30 maraka. Dobra je kvaliteta sviđa mi se stvarno. Kao ova na slici:
http://cdn3.iofferphoto.com/img/item/187/919/130/new-fred-perry-black-polo-shirt-piping-red-size-m-39f8f.JPG
Zatim sam uzeo neku lacoste majicu kratkih rukava za 20 maraka i adidas old school donji dio trenerke za 30 maraka. Kvaliteta je odlična. Preporučio bih da odete ako imate vremena dolje malo vidjeti :) Ima stvarno velik izbor stvari i robe..

chocolate-cat
15.05.2012., 14:34
Jel zna netko da li na koridoru ima za kupiti platnenih jednobojnih ubrusa i koja je cijena? I kako se kreću cijene muških odjela?

bfilipo
03.08.2012., 19:20
Planiram ići idući četvrtak, pa mogu pogledati ako nekoga nešto zanima. :)

arcticcat
10.10.2012., 12:39
Helou! Zanima jel netko zna ima li tamo za kupit samba ili zumba hlače???

Marsim11
26.11.2012., 10:31
booook, ljudi.
kopam malo, moje cure se nabrijale na neki šoping/druškanje/zezancija izletić pa smo odlučile naletiti do Arizone za vikend. e sad, naišla sam na spomen Benetton outleta nedaleko (koliko nedaleko?) Arizone. ima netko saznanja postoji li to još uvijek i šta ima tamo (post u kojem se spominje je iz 2010.) :D
tenkju unaprijed. :mig:

Stylish Mafia
26.11.2012., 13:37
booook, ljudi.
kopam malo, moje cure se nabrijale na neki šoping/druškanje/zezancija izletić pa smo odlučile naletiti do Arizone za vikend. e sad, naišla sam na spomen Benetton outleta nedaleko (koliko nedaleko?) Arizone. ima netko saznanja postoji li to još uvijek i šta ima tamo (post u kojem se spominje je iz 2010.) :D

Ako me pamćenje dobro služi Benetton outlet nije u samom "centru" već malo nakon ulaza u Arizonu (ako se ide iz smjera Orašja) iako se iz same Arizone brzo pješke dođe do njega. Mislim da čak ima parking mjesta blizu, tako da ne morate plaćati parking u Arizoni. :mig:

Marsim11
26.11.2012., 13:57
Ako me pamćenje dobro služi Benetton outlet nije u samom "centru" već malo nakon ulaza u Arizonu (ako se ide iz smjera Orašja) iako se iz same Arizone brzo pješke dođe do njega. Mislim da čak ima parking mjesta blizu, tako da ne morate plaćati parking u Arizoni. :mig:

hvala, hvala, hvala! forum je zakon :s

Gremblina
26.11.2012., 18:46
Vezano za taj outlet od Benettona, znači, ne silaziš sa kružnog toka za Arizonu, nego slijedeći izlaz!?!??! Ili........?!?!??!

Stylish Mafia
26.11.2012., 21:43
Vezano za taj outlet od Benettona, znači, ne silaziš sa kružnog toka za Arizonu, nego slijedeći izlaz!?!??! Ili........?!?!??!

Da, ako ideš iz smjera Orašja ne silaziš sa kružnog toka u Arizonu nego nastaviš dalje i na lijevu stranu bi ubrzo trebao biti outlet :)

rebeca25
27.11.2012., 08:24
booook, ljudi.

Što se tiče izbora u tom Benettonu, mogle biste se razočarati. Nisam sada dugo bila, moguće da su nešto popravili (iako čisto sumnjam), ali kada sam bila prošli puta, izbor je bio dosta slab. Nekada davno, recimo prije 4-5 godina tamo se moglo naći ok stvari za dobru cijenu, ali kasnije im je izbor bio minimalan. Zato u zadnje vrijeme kada sam išla na koridor nisam ni navraćala do Benettona. Možeš javiti svoj dojam da čujem je li što bolje.

Što se lokacije Benettona tiče, na samom je kraju koridora, znači, ne skreneš na kružnom toku na ulaz u Arizonu nego nastaviš "ravno" (odnosno mislim da izađeš na drugom izlazu na kružnom toku). Voziš se cca 400-500m i kad prođeš s desne strane veliku trgovinu namještaja (ne sjećam se točno koje je boje zgrada, zelena, plava ili žuta, ali vrlo je uočljiva i drečava) preko puta ćeš vidjeti Benetton unutar jednog bloka trgovina.

Gremblina
27.11.2012., 08:50
Nisam znala za to. A u biti se ni ne sjećam kad sam zadnji put bila na Arizoni. A u zadnje vrijeme planiramo, barem da nam guza vidi puta.

Ja znam za jednu ženu koja prodaje Zarine stvari, al nije na Arizoni, nego na onoj tržnici prije Arizone. Mislim da je baš u Orašju. Tamo se prodaju i kojekakve drnde (polovni autodijelovi, stvari za kuću,.......).
Ona četvrtkom donosi novu robu i sve proda u roku od dva - tri sata. Treba doći jako rano.
Kod nje sam znala otići i mogu reči da je skoro pa 50% jeftinija od Zare. A stvari dobiješ sa original etiketom.

Marsim11
27.11.2012., 09:02
Što se tiče izbora u tom Benettonu, mogle biste se razočarati. Nisam sada dugo bila, moguće da su nešto popravili (iako čisto sumnjam), ali kada sam bila prošli puta, izbor je bio dosta slab. Nekada davno, recimo prije 4-5 godina tamo se moglo naći ok stvari za dobru cijenu, ali kasnije im je izbor bio minimalan. Zato u zadnje vrijeme kada sam išla na koridor nisam ni navraćala do Benettona. Možeš javiti svoj dojam da čujem je li što bolje.

Što se lokacije Benettona tiče, na samom je kraju koridora, znači, ne skreneš na kružnom toku na ulaz u Arizonu nego nastaviš "ravno" (odnosno mislim da izađeš na drugom izlazu na kružnom toku). Voziš se cca 400-500m i kad prođeš s desne strane veliku trgovinu namještaja (ne sjećam se točno koje je boje zgrada, zelena, plava ili žuta, ali vrlo je uočljiva i drečava) preko puta ćeš vidjeti Benetton unutar jednog bloka trgovina.

hvala puno na opsežnim informacijama. zasad je plan zaletiti se ovaj ili onaj drugi vikend pa svakako javim zatečeno stanje. ma ja nisam bila od 2004. (prijateljica išla kupovati nešto za maturalnu večer, ja kupila čarape :) i gaće), tako da, meni je sve novo :) u biti idemo više 'da guzica vidi puta', jedna prijateljica treba zavjese, a ja, ako uspijem kupiti neku dovoljno dugačku trenerku i(li) traperice za mojih 183cm, nitko sretniji od mene :)

Marsim11
01.12.2012., 21:22
daklem, ovako :) bijasmo danas. došli oko pola 10, krenuli obilaziti, ima svega, ono 'od igle do lokomotive' ne stoji, lokomotivu nisam vidjela :p
šalu na stranu, ima svega, a opet, ništa specijalno; mada, od nas 5 svi su našli nešto od onog po što su došli, poprilično povoljno. tako smo nakupovali svega, od nezaobilaznih gaća, čarapa, tajica, trenirki, grudnjaka, neki su se ponovili u kaput, neki traperice, neki jaknu, torbu... cure su kupile po tepih i zavjesu (to je neusporedivo jeftinije nego u OS), stolnu lampu. pojeli ćevape, Benetton outlet ne radi više
bilo kako bilo, nama je cilj ispunjen, druškanje, ćevapi i kvalitetno potrošena subota.
ako ima još kakvih pitanja, pitajte, napisala sam onako iz glave što mi je palo na pamet.

muaythaiboy
10.12.2012., 00:30
daklem, ovako :) bijasmo danas. došli oko pola 10, krenuli obilaziti, ima svega, ono 'od igle do lokomotive' ne stoji, lokomotivu nisam vidjela :p
šalu na stranu, ima svega, a opet, ništa specijalno; mada, od nas 5 svi su našli nešto od onog po što su došli, poprilično povoljno. tako smo nakupovali svega, od nezaobilaznih gaća, čarapa, tajica, trenirki, grudnjaka, neki su se ponovili u kaput, neki traperice, neki jaknu, torbu... cure su kupile po tepih i zavjesu (to je neusporedivo jeftinije nego u OS), stolnu lampu. pojeli ćevape, Benetton outlet ne radi više
bilo kako bilo, nama je cilj ispunjen, druškanje, ćevapi i kvalitetno potrošena subota.
ako ima još kakvih pitanja, pitajte, napisala sam onako iz glave što mi je palo na pamet.

Jel ima muskih jakni tipa fejk Moncler, Jack and Jones itd.? Nekih slim fit muskih majica dobre kvalitete? I koliko kosta odprilike? :D
Planiram se zaletit s 2-3 frenda iz Zga :D

deklok
11.03.2013., 22:18
Zanima me dali je netko bio sad kroz kojih 1-2 tjedana, dali se i dalje moze naci ove markirane robe posto citam na internetu da su neke uhvatili pa me zanima i dali su cijene i dalje jeftinije planiram ici u cetvrtak ili petak?

ines31
26.03.2013., 13:11
Da li netko zna da li možda na Arizoni ima dječjih igračaka povoljnih novih ili rabljenih (ne mislim na kineske već na ove brendirane) skupe:), ne možeš više Kupi bolju igračku bez 200-300 kn tu kod nas:503:?

Lollitica
29.04.2013., 22:45
Jel zna netko jel radne na praznik rada?

AnardeF
30.08.2013., 13:32
zanima me ima li conversica tamo? bilo kopija ili original.. i koliko otprilike kostaju?

charlizeos
30.08.2013., 18:30
imaju odlične kopije za 100 kn, svih boja i veličina, niske i visoke, ja si kupila dvoje pred ljeto, odlične su, nisu su još nigdje pokidale

AnardeF
31.08.2013., 00:40
imaju odlične kopije za 100 kn, svih boja i veličina, niske i visoke, ja si kupila dvoje pred ljeto, odlične su, nisu su još nigdje pokidale

jeeej, super, hvala ti :D

AnardeF
03.09.2013., 23:28
a velike ogrlice?

http://http://www.njuskalo.hr/ogrlice-lancici/moderne-ogrlice-oglas-8598266

npr.

xdjevojcicax
27.05.2014., 10:39
Jel možda netko zna, s obzirom na trenutno žalosno stanje i poplave, radi li Arizona uopće?

brban1950
21.06.2014., 02:03
Jel možda netko zna, s obzirom na trenutno žalosno stanje i poplave, radi li Arizona uopće?

Rekao mi je susjed u Županji da rade normalno.. Ujutro idem pa javim jel radi i ukratko dojmove i ponudu

Krampic
21.06.2014., 13:10
možeš mi vidjet kako se krece cijena lacoste onih velikih torbi što svi imaju? iii ako ima žutih i ljubičastih starki hvala :cerek:

brban1950
21.06.2014., 13:14
Arizona radi! Od ponude najviše ima odjeće i obuće, ostalih stvari manje i nekako nije to to kao prije. Kupio sam si jednu majicu Ralph Lauren 25 KM i ovako na prvu loptu materijal je dosta kvalitetan, turska roba i nije loše. Ostatak ekipe je kupio po par majica, cijene od 10 do 25 KM..

Ako tko ima kakva pitanja, slobodno pitajte možda mogu pomoći :)

brban1950
21.06.2014., 13:15
možeš mi vidjet kako se krece cijena lacoste onih velikih torbi što svi imaju? iii ako ima žutih i ljubičastih starki hvala :cerek:

Eh jbg vratio sam se. Torbi ima vidio sam, od Lacosta do LV, ali cijene nisam gledao jer me nije zanimalo