PDA

View Full Version : Total TV

stranice : [1] 2

stripi_kc
25.09.2009., 14:00
Pokušavao sam naći na forumu temu vezanu za Total TV, ali nažalost nisam uspio naći, pa sam otvorio ovu temu.
Naime, trenutno imam Digi TV, ali njihova politika o ukidanju nekih programa i o neuvođenju novih programa me razočarala, te sam počeo razmišljati o novoj TV platformi. S obzirom da MaxTV odpada (dok ne pređu kompletno na optičke veze), razmišljam o Total TV-u.
Zbog toga bih molio nekog (tko ima) da mi da neke osnovne informacije o programima na Total TV Hrvatska. Naime, najviše me interesira koji programi iz ponude su titlovani i na koji jezik. Ujedno me interesira da li je SportKlub srpski ili je Hrvatski. Isto tako da li je u ponudi za Hrvatsku Eurosport 2 BL (mislim da je to kratica) gdje se prenose utakmice Bundeslige.
Unaprijed zahvaljujem za bilo kakve informacije.

listopad
25.09.2009., 14:36
jel to tako tesko :(

http://lmgtfy.com/?q=total+tv

stripi_kc
25.09.2009., 14:46
jel to tako tesko :(

http://lmgtfy.com/?q=total+tv

Evo ti link http://www.totaltv.tv/cms/view.php?id=5
Prošao sam sve živo na tom linku i nigdje nisam našao informaciju o titlovima, SportKlubu, Eurosportu 2 BL. Informacije o instalaciji, cijenama, paketima, programima znam. Ali, informacije o titlu (hrvatski ili srpski), SportKlubu, Eurosportu 2 BL ne znam. Pa ako imaš odgovore na ta pitanja, molim te ako nije problem da mi odgovoriš. Hvala.

Incipit
25.09.2009., 18:04
Pitaj ih na TOTALNA TELEVIZIJA d.o.o.

Buzinski prilaz 17, 10000 Zagreb, Hrvatska

e-mail: [email protected]

Što se tiče prograaaama, ako je npr Fox crime na Max-tvu s titlovima onda je i na Totalu, tako da se možeš po tome ravnati.

I jebeš ti teve gdje nemoš Ševu i Malnara gledati

soundvision
26.09.2009., 00:06
total TV - 1. Paket/osnovni - 59 kuna
01. National Geographic Channel (hrvatski titl)
02. Animal Planet (sprpski titl, no trenitno nešto ne radi)
03. Discovery Channel (srpski titl, od 1.10 hrvatski bi trebao imati)
04. Discovery ID (srpski titl)
05. Discovery Travel & Living (srpski titl)
06. DoQ (hrvatski titl)
07. Zone Reality (hrvatski titl)
08. Fox Life (hrvatski titl)
09. Fox Crime (hrvatski titl)
10. Sci Fi (srpski titl) ----pocinje s radom u 10. mjesecu ali je vec dodan na listu
11. Hallmark Channel (srpski/hrvatski titl)
12. TV 1000 (hrvatski titl)
13. MGM (srpski cirilicni titl)
14. Zone Romantica (hrvatski titl)
15. Viasat History (hrvatski titl)
16. Viasat Explorer(hvatski titl)
17. History (hrvatski titl)
18. Sportklub HR (hrvatska sinkronizacija)
19. Sportklub Plus (hrvatska sinkronizacija)
20. Eurosport (srpska sinkronizacija)
21. Eurosport 2 (srpska sinkronizacija)
22. ESPN America
23. Motors TV (srpska sinkronizacija)
24. Golf Klub (srpska sinkronizacija)
25. Fishing and Hunting Channel (srpski titl)
26. E! (hrvatski titl)
27. Fashion TV SEE
28. MTV Adria (hrvatski titl i sinkronizacija)
29. Pink Music
30. BBC Prime
31. Disney Channel
32. Jetix (Disney XD od 3.10) (srpski titl)
33. Kanal D
34. OBN
35. FTV - Federalna TV
36. RTRS Banja Luka
37. ATV Banja Luka
38. Alfa TV.BIH
39. TV 3 -SLO
45. DM SAT
46. TV Pika
47. B92 Info

total TV - 2. Paket - doplata 10 kuna na ttv1 paket, pa ispadne 69kn
48. Avala
49. FOX
50. Studio B
51. Enter
52. Metropolis
53. SOS Kanal
55. Palma Plus
57. Most TV
58. Televizija S
61. Top Shop TV
62. RTS 1
63. RTS 2
64. B92
- PINK Srbija
- PINK Crna Gora
- PINK BiH
- PINK Kids
- PINK Music
- PINK Family

PINK MUSIC paket - 42 kune mjesečno
- PINK Plus
- PINK Extra
- PINK Folk
- Super PINK (uskoro)

HBO paket - 39kn
41. HBO Adria (hrvatski titl)
42. HBO Comedy Adria (hrvatski titl)

CINEMAX paket - 26kn
43. Cinemax (hrvatski titl)
44. Cinemax 2 (hrvatski titl)

Club X paket - 19kn
45. FreeX TV 1
46. FreeX TV 2
47. X Dream TV

besplatni domaći kanali (izvan TTV-a, nalaze se na w2)
33. Info TV
34. RTCG
35. BN Sat
36. Atlas TV
37. Svet Plus
54. KCN Kopernikus
56. Spectrum
60. Top Music Channel
65. Golica TV
66. Čarli TV
200. Balkanika Music Television
201. Duga TV
202. BHT 1
203. Astro TV

MAKSIMUM 1 = Total TV 1 + HBO + CLUB X - 110 kn
MAKSIMUM 2 = Total TV 2 + HBO + CLUB X - 120 kn

Eto, to bi nekako bilo to ... ugrubo :)

darge
26.09.2009., 14:53
Pitaj ih na TOTALNA TELEVIZIJA d.o.o.

Buzinski prilaz 17, 10000 Zagreb, Hrvatska

e-mail: [email protected]

Što se tiče prograaaama, ako je npr Fox crime na Max-tvu s titlovima onda je i na Totalu, tako da se možeš po tome ravnati.
http://www.mportal.com.hr/jumpto.asp?ref=news&cat=66

I jebeš ti teve gdje nemoš Ševu i Malnara gledati

:) :lol:
A ovo drugo i meni se čini tako,kad je neki program dostupan s hr prijevodom,onda ga svi tako emitiraju iptv i satelitski davtelji usluge.
Gdje se može vidjeti koliko ima kod nas (hr)korisnika TotalTv(TTV)
I ja sam u fazi razmišljanja da uzmem kod njih paket TTV1,nije loš jedino fale HR programi.
Mada sam i zg pa lovim i bez satelita,ali bilo bi mi draže da kod nas TTV ima npr. 4 nacionalna+još z1,otv,net...

soundvision
26.09.2009., 15:33
Nakon skoro godine dana poslovanja u Hrvatskoj Total TV ima svega cca 3,500 korisnika, što su katastrofalno loši rezultati. Za usporedbu, duplo veće brojke su postizali MAX i Digi TV samo u prvom mjesecu poslovanja u Hrvatskoj. Glavni razlozi lošeg poslovanja su prije svega što nemaju hrvatske kanale, ali i skupa aktivacija. Naime, instalacija, antena i prijamnik u najmu koštaju oko 430 kuna, na kojih se mora potpisati 2g ugovora i sve to na kraju lijepo - vratiti.

Što se tiče HRT-a to možete zaboravit u TTV-u jer HRT nejde ni u jedan DTH paket jer super posluje na HB-u, tako da to odmah treba prekrižit. RTL i Nova su na početku imali velike šanse za ulazak u TTV, ali navodno su pregovori propali te su šanse male da u skorije vrijeme oni dođu u HR paket. Što se lokalaca tiče, mislim da niti oni neće tako skoro jer TTV od njih očekuje da mu plate ulazak u paket (odnosno postavljanje na w2 satelit), što se našim kanalima trenutno ne isplati za 3,500 korisnika koliko ima u HR. Sve u svemu, nisam neki optimist oko ulaska HR kanala u TTV, ali vidjet ćemo. Možda eventualno dođu CMC i Cinestar, ostali teško. :)

Pred kraj godine TTV će na hrvatskom tržištu ponuditi Combo prijamike (za dodatnu naknadu) preko kojih će se moći pratiti DVB-T i DVB-S (TTV) kanali. Tako da je to jedini način (trenutno) da dobijete hrvatske kanale na jednom TTV receiveru.

darge
26.09.2009., 19:32
Znaći da će se onda te kanale pratiti preko zemaljske antene kao i do sada.?

soundvision
26.09.2009., 19:57
Da, preko digitalne zemaljske. Naravno, one kanale koji emitiraju preko nje, to su trenutno HRT1,2, RTL i Nova i tu i tamo pokoji lokalni kanal za one izvan Zagreba. :)

darge
02.10.2009., 17:19
Teško da mogu i imati više korisnika kad nema nikakve reklame,promocije ja sam slučajno naletio na topic na jednom forumu.Nisam ni znao da postoje,jedino za digitv.
I dobro veliš aktivacija je dosta skupa 290kn+tanjjur.

soundvision
02.10.2009., 19:11
Istina da bi im sa reklamom krenulo nešto bolje, ali niti ona ne bi čuda napravila. Niti DigiTV nema reklama (imao je zapravo nešto sitno 2 tjedna kada je kretao, ali to je sve bilo mizerno da se ne isplati niti spominjati) pa jako dobro posluju unatoč tome što im se cijeli paket trenutno vidi i preko ključeva.

Glavni i osnovni razlog loše prodaje je nepostojanje hrvatskih kanala (70%), skupa instalacija (20%) i na kraju tek loš (odnosno nepostojeći) marketing (10%) ... tako bi ja to otprilike rasporedio :)

darge
02.10.2009., 22:35
Čitam da neke tv kuće plačaju ttv(valjda i ostalima digitv,iptv)njihovo emitiranje,pa sad dali to vrijedi za sve ili samo neke.Za Cinestartv znam da ga kabelska i iptv(hr)ne treba plaćati jer je free,na njihovoj web stranici tako piše-bez naknade-za maxtv,optitv...

soundvision
03.10.2009., 02:22
Lokalne TV kuće (uglavnom srpske i bosanske) koje se nalaze na w2 satelitu (većina u TTV-u) plaćaju Total TV-u za njihovo emitiranje, istina. One izlaze na satelit preko TTV-a jer im je tako jeftinije nego da same izlaze. Primjerice, godinu dana emitiranja na w2 satelitu sa 3mbit/s protokom košta oko 140.000 eura, dok kod Totala to dobiju za manje od 100.000 eura. No, valja primijetiti da taj način plaćanja TTV-u uglavnom odgovara srpskim i bosanskim lokalnim tv kućama jer imaju veliko gledateljstvo na w2, sa druge strane našim tv kućama to ne odgovara jer apsurdno je plaćati 100.000 eura godišnje za šačicu gledatelja, te zato hrvatskih lokalnih kanala na w2 uopće niti nema, niti će ih u skorije vrijeme biti ukoliko ih TTV sam u svoj trošak ne uvrsti. Govorimo dakle o LOKALNIM kanalima, druga je stvar za ostale kanale.

PAY TV kanali, tipa National Geographic, Viasat Exploer - oni pak dobivaju od Total TV-a naknadu za emitiranje unutar paketa. Primjerice, Viasat od Totala (i ostalih operatera) traži za svoja 3 kanala (Explorer, History i TV1000) 0,45 eura po pretplatniku mjesečno. I naravno, cijenu smještaja tih kanala na satelit TTV sam plaća. Slična je situacija i sa velikim komercijalnim televizijama, TTV većinom sam financira njihov izlazak na satelit no te televizije uglavnom ne traže nikakvu dodatnu naknadu od TTV-a. Kažem, uglavnom, ovisi od kanala do kanala, odnosno ugovora koji su potpisali (od ekskluziviteta na dalje)

Spomenuo si Cinestar .. on spada u skupinu paytv kanala i operater ITEKAKO masno plača po pretplatniku njegovo uvrštavanje u ponudu. Na njihovim stranicama piše "bez dodatne naknade" jer vlasnici kanala inzistiraju da se on nalazi u osnovnom paketu u svakom paketu koji da dođe (iptv, kabelska itd), pa zato piše "bez dodatne nakade" jer se misli na bez naknade za pretplatnika, gledatelja. No, taj kanal nikako nije free samom davatelju usluge, on itekako plaća mjesečnu naknadu po pretplatniku za njegovo uvrštenje u ponudu, kao uostalom i za bilo koji drugi tematski pay tv kanal. :)

darge
03.10.2009., 15:53
Ok,sad više kužim,na prvi pogled mi se činilo kak ovi dobro zarađuju(distrubuteri).Ma malo sam u nedoumici oko tv(ttv ili optitv)ovaj prvi je jeftiniji doduše moraš malo uložiti 290kn aktivacija +tanjur cca.140kn(ako nemaš,montaža)ali mj. je isplativije 59kn,a kod optitv uz sadašnji paket tel.+adsl=120kn tv me dođe 110kn(paket 231kn).Tako da mi se isplati u ttv uzeti za dva tv,takoreći za istu cijenu,mada u ttv nije loš program.

soundvision
04.10.2009., 13:32
Ja sam inače uvijek za satelitsku jer ona je ipak nepresušni izvor kanala, dok na IPTV-u si osuđen na ono što ti daju i to je to. ALI, trenutačni Totalov receiver je totalno shebana tehnička naprava i sa njime ćeš više izgubit živaca nego što ćeš dodatnih FTA kanala pohvatat na ostalim satelitima. Obećavaju nove receivere i novi software otkako su krenuli sa radom, ali od toga do dana današnjeg ništa. Ja bi recimo poludio da mi netko drugi stvara listu kanala i da ja ne mogu sam ih posložit kako ja hoću, a to totalov receiver ne nudi (favorites listu tu uopće ne treba niti komentirat). Isto tako da ne mogu sam memorirat besplatni kanal koji želim već moram čekat da mi ga Total TV "odobri" uvrštenjem u listu - how yes no :rolleyes: To su dvije tako male stvari, a toliko iritirajuće.

Što se IPTV-a tiče, ne znam kako radi taj od Optime ali sa Maxom sam imao dobrih iskustava. Svi hrvatski kanali na jednom mjestu, lijepo održavanje sistema, EPG, teletext, stotine drugih interaktivnih mogućnosti - sve u svemu jako dobra stvar. Jedina zamjerka na njega mi je u biti ono što sam gore naveo a to je da si ograničen na ono što ti oni daju (za razliku od satelitske), ali sa druge strane nisu svi ljudi "nezasitni" poput mene pa da ih veseli svaki lokalni (uglavnom srpski/bosanski) kanalčić koji nađeš na satelitu, ili pak kojekakvi strani egzotični kanali i da vole brljati po tome, tako da IPTV vidim možda i kao bolju opciju za ljude koji žele kompletnu uslugu. Na satelitskoj te kompletne usluge (osobito u TTV-u) NEMA.

Tako da sve u svemu što reći - mislim da je prosječnom hrvatskom gledaocu daleko primjenjenija IPTV usluga (Max, Opti) nego satelitska, posebno ne Total TV koji nema hrvatske kanale u ponudi. No, sto ljudi sto ćudi, prije svega svatko mora znati što TOČNO želi od televizije, tada je daleko lakše onda odabrati (preporučiti) koji je paket najbolji za njega :mig:

^Jack^
04.10.2009., 19:16
baš sam razmišljao o ovome, čini mi se da imaju bolju ponudu programa od digija i maxtva, ali 400kn za receiver + 70 kn mjesečno na dvije godine je malo tu mač

darge
04.10.2009., 20:52
baš sam razmišljao o ovome, čini mi se da imaju bolju ponudu programa od digija i maxtva, ali 400kn za receiver + 70 kn mjesečno na dvije godine je malo tu mač

Ne plačaš receiver(tak vele)nego aktivaciju kartice 290kn i ako nemaš tanjur montaža te dojde 140kn,a paket ttv2 i nije baš nešto,malo je glupo da plačaš kanal koji reklamira i prodaje razna proizvode-top shop? rajngle itd.
Meni je sasvim dovoljan TTV1-59kn
http://www.totaltv.tv/cms/view.php?id=710&nav_start=0

^Jack^
04.10.2009., 21:18
ma svejedno ti je jel za aktivaciju kartice ili receiver, ionako moraš platit. znači nije govno no se pas posro :D
a iz tog ttv2 paketa su rts12, b92 i fox dobri programi, 10 kn me ionako neće spasit

darge
04.10.2009., 21:28
hebeš 10 kn više manje,mene mući kod optitva njihov paket,jer po tome za tu lovu u ttv mogu uzeti za dva tv-a,dva paketa za dva tv,a u optitv jedan za drugi teško jer sve ovisi o parici,(a trenutno niti možeš)

soundvision
05.10.2009., 12:00
a iz tog ttv2 paketa su rts12, b92 i fox dobri programi, 10 kn me ionako neće spasit

sa time da navedeni kanali rade "ispod pulta", odnosno nemaju autorska prava za emitiranje u Hrvatskoj, no TTV ih je ipak uključio na HR kartice pa rade dok rade, odnosno dok ih netko ne tuži pa će ih isključit ;)

Tih kanala nema niti na službenoj web stranici TTV HR, pa u biti dolaze kao "bonus", mogu radit tako još godinama, a mogu se sutra isključit ako ih recimo netko tuži za ilegalno poslovanje :)

darge
04.12.2009., 10:37
Uskoro na TTV dolazi AXN :)

darge
14.12.2009., 20:14
Najnovija vijest je ta,da je AXN danas krenuo i hr titl :Pivo:
Oni koji koriste TTV,a nema axn-a,treba ga samo restartat(reciver),otraga na prekidaću ugasiti pa ponovo upalit nakon cca. 30 sec.

soundvision
14.12.2009., 23:00
Taj AXN je meni sranje. Ne mogu vjerovat da sam ga i sam prije toliko priželjkivao da dođe na hrvatske tržište a da u biti nisam barem malo pomnije pogledao što to taj kanal ima za ponuditi (tada samo na stranim tržištima). Danas kada vidim taj raspored - nisam nimalo oduševljen. :ne zna: I ne, nije u pitanju samo da je hrvatska verzija takva, takvi su više-manje i ostali europski AXN-ovi.... recimo po meni FOX-ovi tematski kanali ih daleko šišaju, osobito FOX Life :kava:

Nakirija
15.12.2009., 00:59
Ne znam baš. Meni su recimo bolje serije na AXN-u. Čisto stvar ukusa.

silas2012
21.12.2009., 01:50
hoće li uskoro neki novi kanali??

darge
21.12.2009., 09:43
Navodno bi trebao još koji,ali vjerovatno početkom godine,tako kažu upučeniji.

silas2012
21.12.2009., 22:21
zna li se o kojim se programima radi??

frki3
23.12.2009., 19:18
Ajde neka mi netko ovako realno kaže kakav je taj ttv.Stari mi je to danas uzeo,ali nije mi to ništa posebno,a još je platio 430kn i normalno svaki mjesec još ne znam koliko, ovisi o paketima.Meni to izgleda puno,jer na prvu ovako mogu reći da mi nema nekih dobrih programa.Koji su dobri programi?

zašto nemam jebenu Novu?

darge
23.12.2009., 20:41
Sva 4 nacionalne tv pa tako i novu možeš gledati kao i do sada,preko antene.A šta fali programima,imaš sve kao i na IPTV,maxtv,optitv,amistv...a jeftinije.

Nakirija
27.12.2009., 02:21
Sva 4 nacionalne tv pa tako i novu možeš gledati kao i do sada,preko antene.A šta fali programima,imaš sve kao i na IPTV,maxtv,optitv,amistv...a jeftinije.

Ali ljudi bi htjeli imati sve kanale na jednom mjestu, a ne kad žele gledati HTV, RTL i Novu, prebacivati na antenu, kad žele gledati xx na satelit, a kad žele gledati xy na kabelsku, iptv i slično.

A kako ljudi 80% vremena gledaju Hrvatske kanale, normalno da im se teško odlučiti pretplatiti se na TOTAL TV koji ih nema u ponudi, kad postoje konkurenti koji ih imaju.:mig:

darge
27.12.2009., 10:35
Ali ljudi bi htjeli imati sve kanale na jednom mjestu, a ne kad žele gledati HTV, RTL i Novu, prebacivati na antenu, kad žele gledati xx na satelit, a kad žele gledati xy na kabelsku, iptv i slično.

A kako ljudi 80% vremena gledaju Hrvatske kanale, normalno da im se teško odlučiti pretplatiti se na TOTAL TV koji ih nema u ponudi, kad postoje konkurenti koji ih imaju.:mig:

Početkom godine dolaze combi reciveri pa će sve biti na jednom daljinskom i svi zadovljni,još jedna prednost kod TTV je ta da uz pakete koje imaš, dobiješ i 250 free programa(jedan dio koje IPTV ima u paketima) i to da su prijevodi (titl,sinkronizacija)na kanalima koje IPTV nema,a TTV ima.:)

Lady of leisure
28.12.2009., 21:09
Baš danas sam saznala za tu TTV i zanima me jedna stvar, jer na njihovoj stranici se ne spominje (barem je nisam našla). Pošto ja doma već imam satelit sa 3 glave (Astra, Hotbird i Eutel W2), imam combo optibox riciver sa univerzalnim čitačem kartica (to još nismo isprobali jer nikada nismo ni koristili te kartice) pa me zanima ako ja od njih želim uzeti TTV 1 paket da li onda oni meni moraju montirati svoj tanjur, moram imati njihov riciver ili ja mogu tu njihovu karticu staviti u svoj combo riciver i da radi normalno? I koliko bi koštala na kraju onda ta kartica?

Ako netko zna :)

Nakirija
28.12.2009., 21:34
Početkom godine dolaze combi reciveri pa će sve biti na jednom daljinskom i svi zadovljni,još jedna prednost kod TTV je ta da uz pakete koje imaš, dobiješ i 250 free programa(jedan dio koje IPTV ima u paketima) i to da su prijevodi (titl,sinkronizacija)na kanalima koje IPTV nema,a TTV ima.:)

Pa koliko ja znam iptv ima sve sikronizacije i prijevode na Hrvatski jezik na kanalima na kojima je to moguće.

TOTAL TV ima samo na nekim kanalima srpski prijevod, a to nije ni važno, jer mene recimo osobno zanima samo Hrvatski.

soundvision
28.12.2009., 22:52
Ako netko zna :)

Tanjur ne moraš uzet ako nećeš, ali receiver moraš. Kartica ti neće radit u tom combo receiveru, samo u njihovom službenom i eventualno na dreamboxu uz određene modifikacije.

Također, uzela ti tanjur ili ne oni ti uredno naplaćuju montažu (odnosno u tvom slučaju donošenje receivera doma) po cijeni od nekih 400tinjak kuna (ne znam točno kolika je, piše na njihovim web stranicam), no to je ujedno i svojevrstan predujam za besplatan servis u iduće dvije godine. :)

silas2012
29.12.2009., 00:42

koji to interesantan program,a da je titlovan ima između onih 250 free programa??

darge
29.12.2009., 10:31
Tanjur ne moraš uzet ako nećeš, ali receiver moraš. Kartica ti neće radit u tom combo receiveru, samo u njihovom službenom i eventualno na dreamboxu uz određene modifikacije.

Također, uzela ti tanjur ili ne oni ti uredno naplaćuju montažu (odnosno u tvom slučaju donošenje receivera doma) po cijeni od nekih 400tinjak kuna (ne znam točno kolika je, piše na njihovim web stranicam), no to je ujedno i svojevrstan predujam za besplatan servis u iduće dvije godine. :)

Meni su rekli,da ako imam antenu plaćam samo aktivaciju kartice-290kn(zajedno s receiverom:D),pošto nisam imao ništa onda 435kn+2g. garancija.
Pitaj,možda griješim ili pitati u samom TTV.01 668 96 80
http://www.antene-petrova.com/Default.asp?ref=index

darge
29.12.2009., 10:38
koji to interesantan program,a da je titlovan ima između onih 250 free programa??

Koliko znam nijedan,nisam ni mislio da u free programima ima titlovanih,nego na one koje se nalaze u paketu TTV.
Znaći neke programe koje imaju IPTV(maxtv,optitv...)i TTV,u totalu imaju prijevod.
edit
Moram ispraviti nije 250 programa,nego 200 free,malo sam se zeznul:D

darge
29.12.2009., 10:55
Evo popis programa(copy/paste s satelitskog foruma-od b83) još fali arena sport,ali ona će uskoro,barem su tako najavili.:)
Programi od 01-49 +69 su u osnovnom paketu.

02. Animal Planet (srpski tilt)
03. Discovery Channel (srpski titl)
06. DoQ (hrvatski titl)
10. Sci Fi (srpski titl samo odredjene emisije)
11. Hallmark Channel (srpski i hrvatski titl)
13. MGM (srpski titl-ćirilica)
14. AXN (hrvatski titl)
21. Eurosport 2 Bundesliga (srpska sinkronizacija)
22. ESPN America
26. E! (hrvatski titl)
27. Fashion TV SEE
29. Pink Music
30. BBC Prime
31. Disney Ch.
32. Disney XD (srpski titl)
33. Kanal D
34. OBN
35. FTV - Federalna TV
36. RTRS Banja Luka
37. ATV Banja Luka
38. Alfa TV
39. TV 3 Viasat
40. Info TV
41. RTCG SAT
42. BN SAT
43. Atlas TV
44. Svet Plus
45. DM SAT
46. TV Pika
47. B92 Info
48. Golica TV
49. Čarli TV

50. HBO Adria (hrvatski titl)
51. HBO Comedy (hrvatski titl)

52. Cinemax (hrvatski titl)
53. Cinemax 2 (hrvatski titl)

54. Pink Plus
55. Pink Extra
56. Pink Folk

57. Free X 1
58. Free X 2
59. X Dream
...
69. Zone Romantica (hrvatski titl)

soundvision
29.12.2009., 11:45
Meni su rekli,da ako imam antenu plaćam samo aktivaciju kartice-290kn(zajedno s receiverom:D),pošto nisam imao ništa onda 435kn+2g. garancija.

Da, to je ono što govorim. Prije su to zvali "montaža" pa očigledno su sada samo promijenili termin u "aktivacija" kako ne bi bilo blesavih pitanja nezadovoljnih korisnika o smislu "montaže receivera" LOL .. al svejedno kako god to oni nazvali, i koju god da ti opciju izabrao (sa antenom ili bez) cijena im je poprilično visoka za novog korisnika, 290 ili 430kn svejedno... i dok ti neki drugi operateri daju besplatne kamere, 6 mjeseci full paketa i tko zna još čega samo da im se potpišeš na dvogodišnju robiju na njihov paket, TTV te čak traži da im to dodatno platiš i još prisegneš na vjernost sljedeće 2g... nema smisla, ali jbga, to se vidi i po broju korisnika :)

Lady of leisure
29.12.2009., 12:31
Prvo hvala na odgovoru:).
Da cijena je "malo" visoka i za sada ništa od toga, a i nemam više mjesta za staviti dodatni riciver.
Nažalost morat ću se strpiti dok te cijene ne padnu ili dok nam Sky ne dođe pa ponudi svoje pakete.Ako dođe ikada...

Nakirija
29.12.2009., 14:10
Evo popis programa(copy/paste s satelitskog foruma-od b83) još fali arena sport,ali ona će uskoro,barem su tako najavili.:)
Programi od 01-49 +69 su u osnovnom paketu.

02. Animal Planet (srpski tilt)
03. Discovery Channel (srpski titl)
06. DoQ (hrvatski titl)
10. Sci Fi (srpski titl samo odredjene emisije)
11. Hallmark Channel (srpski i hrvatski titl)
13. MGM (srpski titl-ćirilica)
14. AXN (hrvatski titl)
21. Eurosport 2 Bundesliga (srpska sinkronizacija)
22. ESPN America
26. E! (hrvatski titl)
27. Fashion TV SEE
29. Pink Music
30. BBC Prime
31. Disney Ch.
32. Disney XD (srpski titl)
33. Kanal D
34. OBN
35. FTV - Federalna TV
36. RTRS Banja Luka
37. ATV Banja Luka
38. Alfa TV
39. TV 3 Viasat
40. Info TV
41. RTCG SAT
42. BN SAT
43. Atlas TV
44. Svet Plus
45. DM SAT
46. TV Pika
47. B92 Info
48. Golica TV
49. Čarli TV

50. HBO Adria (hrvatski titl)
51. HBO Comedy (hrvatski titl)

52. Cinemax (hrvatski titl)
53. Cinemax 2 (hrvatski titl)

54. Pink Plus
55. Pink Extra
56. Pink Folk

57. Free X 1
58. Free X 2
59. X Dream
...
69. Zone Romantica (hrvatski titl)

Kao što sam i mislila ima samo srpski titl na kanalima na kojem nema Hrvatskog titla kod iptv-a. To je loše.

A i nema mnogih kanala koji se emitiraju na iptv-u.
Poput cinestarTV-a i OK TV-a.

darge
29.12.2009., 16:38
Da, to je ono što govorim. Prije su to zvali "montaža" pa očigledno su sada samo promijenili termin u "aktivacija" kako ne bi bilo blesavih pitanja nezadovoljnih korisnika o smislu "montaže receivera" LOL .. al svejedno kako god to oni nazvali, i koju god da ti opciju izabrao (sa antenom ili bez) cijena im je poprilično visoka za novog korisnika, 290 ili 430kn svejedno... i dok ti neki drugi operateri daju besplatne kamere, 6 mjeseci full paketa i tko zna još čega samo da im se potpišeš na dvogodišnju robiju na njihov paket, TTV te čak traži da im to dodatno platiš i još prisegneš na vjernost sljedeće 2g... nema smisla, ali jbga, to se vidi i po broju korisnika :)

Slažem se s tobom oko cijene "aktivacije"nije malo,ja mislim da se time plaća montaža tanjura,jebiga treba čovjek doći do tebe,šerafi, tiple,kabel,bušit rupe u zidu i dolazak ako se šta pokvari,kaj mi vredi u optimi ruter i spliter kad rikne,a potpisao sam na dvije god.,a garancija je 1g.
Pa ti sad kupi,a to kinesko sranje i ne traje dugo.
I sad da vam to netko napravi zabadava :ne zna:,
Recite koliko košta montaža maxtv,pošalju vam poštom instalirate sami,a koliko košta ako vam dođe montažer doma???
Instalacija od strane T-Com tehničara-450kn,trebam li govoriti koja je razlika u montaži!
I čuj nema ništa đabe,sve se to debelo plati,ako si mislio na t-comove kamere.:)
A u vezi broja korisnika,ja njih ne svaćam,nema nigdje nikakve reklame,prezentacije kaj znam čega sve ne,digitv je imao.
Na njih sam slučajno naletio na satelitskom forumu,ono total tv da pogledam šta je to,i tu sam se malo nečkao ili oni ili digitv,ali kad su mi u szk rekli da se za montažu digija čeka par mj. i pitanje ako će,reko fala.

Ispravak
Instalacija od strane T-Com tehničara 450kn+PDV=553,50lp

soundvision
29.12.2009., 18:53
I sad da vam to netko napravi zabadava :ne zna:,

Kod DIGI TV-a dobiješ besplatnu montažu, samo plaćaš aktivaciju 55kn, prije se nije niti to plaćalo. Također, ima masa ljudi koji znaju i sami postavit antenu, nije to nikakva nuklearna fizika da bi bio toliko problem, samo treba malo volje. :)

MAX TV je također besplatan kod montaže jer dobiješ doma njihov paket. Šanse da zbrljaš uključit 2 kabla u pravo mjesto na routeru i receiveru pored tolikog uputstva koji dobiješ su jednake šansi da krivo spojiš mikrovalnu tek kupljenu u Pevecu, ali u tom slučaju i imaju pravo da ti naplate i duplo za vlastitu nesposobnost. Što se eventualnog kvara na MAX TV-u kasnije tiče - tehničar ti dolazi besplatno doma. Definitivno najbolju tehničku podršku koju sam kod bilo kojeg paketa imao je bio MAX TV, pokazali su se izuzetno profesionalni i brzi. Sa druge strane, dobiti tehničku podršku od nekog na Digiju je bilo nemoguća misija, sva sreća pa znam i sam svaki kvar otklonit.

Što se T-Comove kamere tiče, ako mi je daju - ona je besplatna, ne? Zašto mi pobogu ništa TTV ne daje? Pa samo u 430 kuna aktivacije kod TTV-a imaš 7 mjesečnih pretplata MAX TV-a, ne moramo ići dalje, iako još ti oni u T-Comu daju i (odnosno davali su, ne znam jel postoji još ta akcija) 6 mjeseci probnog roka besplatno - pa to ti je u startu jedna godišnja pretplata za MAX TV u cijeni SAMO TTV montaže, BEZ PRETPALATE! :)

Ja se slažem da netko mora platiti TTV tehničarima izlazak na teren i postavljanje antene, ali to mora biti sam TTV a ne bacat na leđa budućih korisnika i još ih vezat besramnim ugovorom od 2g da dobiju usranu antenu i još lošiji receiver. :flop:

swenson
30.12.2009., 17:13
Da cijena je "malo" visoka i za sada ništa od toga, a i nemam više mjesta za staviti dodatni riciver.
Nažalost morat ću se strpiti dok te cijene ne padnu ili dok nam Sky ne dođe pa ponudi svoje pakete.Ako dođe ikada...

Da dođe Sky ptatforma u Hrvatsku, svi drugi bi se mogli "slikati", i mislim da to neće biti još duže vremena, ali živi bili pa vidjeli! :top:

darge
30.12.2009., 17:37
Da dođe Sky ptatforma u Hrvatsku, svi drugi bi se mogli "slikati", i mislim da to neće biti još duže vremena, ali živi bili pa vidjeli! :top:

Da dođe u hr,kolika bi bila pretplata,montaža u biti svega šta treba da se gleda,odnosno koliko sad dođe u drugim zemljama.
I koliko programa.

silas2012
01.01.2010., 02:15
hoće li,zna li netko,uskoro novi programi?????

One & only
01.01.2010., 11:52

Skup ti Total pa čekaš Sky? To je kao da kažeš da ti je skup Opel, pa ćeš zato kupiti Mercedes.

gahan
01.01.2010., 12:19
hoće li,zna li netko,uskoro novi programi?????
Pojavila su se pred 2-3 dana tri nova sportska kanala
Arena Sport 1 , 2 , 3 (do kraja siječnja trebao bi i 4)

link (http://www.mportal.com.hr/jumpto.asp?ref=news&cat=66&id=4267) na vijest o tome

darge
01.01.2010., 16:26
Skup ti Total pa čekaš Sky? To je kao da kažeš da ti je skup Opel, pa ćeš zato kupiti Mercedes.

Ljudi opće neznaju kaj hočeju,svi bi nešto đabe.
Za njih je najbolji maxtv.

swenson
01.01.2010., 21:00
Da dođe u hr,kolika bi bila pretplata,montaža u biti svega šta treba da se gleda,odnosno koliko sad dođe u drugim zemljama.
I koliko programa.

Sigurno bi masno došla, zato i kažem da je daleko još od toga do dođe kod nas!
Što se tiče programa to je isto upitno, koje pakete i s kojim programima bi ponudili uslugu!

swenson
01.01.2010., 21:08
Ljudi opće neznaju kaj hočeju,svi bi nešto đabe.
Za njih je najbolji maxtv.

To se slažem, dosta ljudi u Hrvatskoj zadovoljavaju MaxTV, IskonTV, OptiTV i Bnet, a i to im je preskupo, tako da teško da bi se odlučili za sky platformu da dođe u Hrvatsku po cijeni paketa, osnovni recimo 200 kuna (napamet sam rekao cifru).

silas2012
01.01.2010., 23:00
@ gahan: nisam ih primjetio...a i ne pratim sport...kad će muzički,filmski...?

soundvision
02.01.2010., 00:22
nisi ih ni mogao vidjeti kada arena sport nije u hrvatskom total tv paketu (nema autorska prava!) .. a na tvoje pitanje sumnjam da zna odgovoriti i sam direktor total tv-a, doći će kad ih vidiš u ponudi .. ne može svaki mjesec 10 kanala ući u paket .. :kava:

silas2012
02.01.2010., 15:10
tražio sam arenu i nisam je pronašao,:D.ova dva dana stalno zivkam službu za korisnike ali se nitko ne javlja :(

gahan
02.01.2010., 15:27
nisi ih ni mogao vidjeti kada arena sport nije u hrvatskom total tv paketu (nema autorska prava!) ..
Moja isprika, ja gledam čitav (TOTAL :D) Total TV i nisam obraćao pažnju da li je u hrvatskom dijelu paketa.
Uglavnom na Dreamboxu rade bez problema (zna se na koji način :mig:)

silas2012
02.01.2010., 22:22
i čudim se :zubo:

Bask
07.09.2010., 15:33
Ima li nekih novosti o Total TV?

Ja sam na digiju, ali samo zato što u vukojebini gdje živim nije dostupan MaxTV. Na Max TV sam se htio prebacit zbog sportskih kanala, ali sad kad su digli cijenu ne znam da li bi se prebacio i da mi je dostupno.

Vidim da su na Totalu i SportKlub, Sportklub + i ESPN u osnovnom paketu. Zna netko kakva će bit situacija s Arenom?

silas2012
12.11.2010., 00:25
nema arene zasad.........

ror
20.11.2010., 18:29
Ima li kakvih novosti o novim programima na totalu ako ih i bude dali ih moram traziti na reciveru ili se pojave sami

silas2012
21.11.2010., 21:08
pojave se sami,ali ništa zasad....

乙ムg尺乇乃
22.11.2010., 01:19
nema arene zasad.........

bila je Arena sport kad su počeli sa svojim programom na totalu,al neke nesuglasice su ugasile arenu koa je sada u paketu bulsat na Helsatu 39 stupnjeva istočno...šteta da više nisu na totalu...a druga stvar su napravili da se mogu gledati piratski jer taj bulsat paket se gleda preko ključeva...

ThemB
22.11.2010., 19:58
Bila je u srpskom totalu.. ne i u našem.

Sportivo24
23.11.2010., 01:25
Hrvatska Arena je bila od pocetka samo u MAX TV-u, ni u jednoj drugoj platformi.

SiniZgb
23.11.2010., 19:29
Hrvatska Arena je bila od pocetka samo u MAX TV-u, ni u jednoj drugoj platformi.

Da i dalje je samo u max-tv-u Hr Arena... ali mi govorimo o Areni 1,2,3 i 4 Srpskoj koji je bio na totalu,vjerojatno da je ostao na total-tv-u taj srpski paket arena proširio bi se i na hr. jer imaju dosta dobar sadržaj pa čak i neke hrvatske tekme prenose,npr. teke Medveščaka...

Sportivo24
24.11.2010., 02:00
Da i dalje je samo u max-tv-u Hr Arena... ali mi govorimo o Areni 1,2,3 i 4 Srpskoj koji je bio na totalu,vjerojatno da je ostao na total-tv-u taj srpski paket arena proširio bi se i na hr. jer imaju dosta dobar sadržaj pa čak i neke hrvatske tekme prenose,npr. teke Medveščaka...

Nebi se prosirilo jer je ova Arena koja sad emitira jedina verzija koja se emitira u HR, pa ne mozes emitirat srpsku ako su prava drugacija i nema tekmi Medvescaka na Arenama, nesto si pomjesao.

ror
24.11.2010., 09:50
Prije cca 2 mj. uzeo sam total hd reciver, u pocetku sve je bilo ok ali sa vremenom daljinski svako malo neradi ili jako sporo reagira, a zadnja dva tri dana kada je reciver duze ugasen uopce ne reagira vec moram nekoliko puta resetirat (iskljucit iz struje) reciver da bi proradio (nije do baterija). Ima li rjesenje ili mi treba novi reciver!

Sportivo24
25.11.2010., 01:32
Prije cca 2 mj. uzeo sam total hd reciver, u pocetku sve je bilo ok ali sa vremenom daljinski svako malo neradi ili jako sporo reagira, a zadnja dva tri dana kada je reciver duze ugasen uopce ne reagira vec moram nekoliko puta resetirat (iskljucit iz struje) reciver da bi proradio (nije do baterija). Ima li rjesenje ili mi treba novi reciver!

Ti njihovi risiveri su koliko cujem od dosta ljudi pravo smece tako da se nemoj iznenadit ako i sljedeci kojeg dobijes bude los.

ThemB
25.11.2010., 01:45
Echolite su smeće... traži onog drugog.

乙ムg尺乇乃
25.11.2010., 11:19
Nebi se prosirilo jer je ova Arena koja sad emitira jedina verzija koja se emitira u HR, pa ne mozes emitirat srpsku ako su prava drugacija i nema tekmi Medvescaka na Arenama, nesto si pomjesao.

Bilo je tekmi u prošloj sezoni od medveščaka na srpskoj areni... I zašto se nebi moglo emitirati srpska arena na totl tv-u hrvatska u čemu je problem,o kakvim pravima pričaš ako je total-tv platforma samo jedna i ona odeđeuje u kojima će se zemljama šta emitirat od total-tv kanala u kojoj zemlji,tako da nebi nitko nikome uzeo prava,jer bilo je i naznaka da bi sve 4. arene došle u totl tv hrvatska mislim na srpske arene al nažalost sve su otišle arene na drugi satelit odnosno iz totala...

a za ovu hrvatsku arenu koja se prenosi na max-tv-u za sada je nema na satelitu tako da nemožemo pričat da je ima uopče,sve dok ne dođe na satelit...a možda i hrvatslka verzija arene dođe na total-tv...i još mi nije jasno kakava prava trebaš imat da bi prenosio kanal na nekoj platformi pa naravno da se nemože prenositi bez dogovora...to ti je isto kao da mi pričaš da nema rtl-tv hr. na digi tv-u jer nemaju prava za to...

ThemB
25.11.2010., 11:35
Daj ne pričaj gluposti.. naravno da treba prava i dozvole imati.. bez obzira na kojoj platformi emitiraš.

ror
25.11.2010., 18:34
Ima netko informaciju oce negdje na totalu biti prjenos barce i reala.

Sportivo24
26.11.2010., 01:51
Bilo je tekmi u prošloj sezoni od medveščaka na srpskoj areni... I zašto se nebi moglo emitirati srpska arena na totl tv-u hrvatska u čemu je problem,o kakvim pravima pričaš ako je total-tv platforma samo jedna i ona odeđeuje u kojima će se zemljama šta emitirat od total-tv kanala u kojoj zemlji,tako da nebi nitko nikome uzeo prava,jer bilo je i naznaka da bi sve 4. arene došle u totl tv hrvatska mislim na srpske arene al nažalost sve su otišle arene na drugi satelit odnosno iz totala...

a za ovu hrvatsku arenu koja se prenosi na max-tv-u za sada je nema na satelitu tako da nemožemo pričat da je ima uopče,sve dok ne dođe na satelit...a možda i hrvatslka verzija arene dođe na total-tv...i još mi nije jasno kakava prava trebaš imat da bi prenosio kanal na nekoj platformi pa naravno da se nemože prenositi bez dogovora...to ti je isto kao da mi pričaš da nema rtl-tv hr. na digi tv-u jer nemaju prava za to...

:facepalm:
:facepalm:

Mislim da ti ne moram nista odgovoriti, vidim da ne shvacas jednostavno.

ThemB
27.11.2010., 08:50
Ima kakve šanse da Total konačno pređe na neki satelit koji ne bude krepal čim padnu 2 pahulje snijega? 16E je smeće od pozicije, a novi satelit ne ide gore u orbitu barem još godinu dana..

t86
27.11.2010., 11:55
Što sad, i Total šteka? Uzmi B.net!

ThemB
27.11.2010., 12:24
Što sad, i Total šteka? Uzmi B.net!

Sad ne šteka :) Doduše jučer je sve štekalo.. uostalom i tvoj cijenjeni MaxTV je jučer štekao.. distribucija dosta kanala ide preko 13E i 16E.

B.net ne mogu..

t86
27.11.2010., 12:30
Meni Totalov receiver zblesira svako malo! Goreg recievera nema, dok mi MAXtv nije zblokirao od zadnje nadogradnje sučelja kad su sve promijenili....

ThemB
27.11.2010., 12:38
Totalov receiver je smeće.. oni novi su doduše ok.. no ak imaš onaj sd echolite.. to zna kenjati.

Ja karticu ionako ne koristim u njihovom receiveru pa mi je svejedno.

t86
27.11.2010., 12:43
Da, ovi novi su OK, ali zašto bi im platio 25kuna mjesečno najam receivera samo da mogu gledati kanale koje ionako imam preko DVB-Ta besplatno, a ako hoću HD paket trebam iskeširati dodatnih 15 kuna za 3 HD kanala? Thanks, but no thanks!

silas2012
27.11.2010., 20:59
meni totalov reciver jako često blokira u smislu da jednostavno neće da mi otvara neke kanale npr Top Music,DM,Pink Music.... dok ne restartam...

t86
27.11.2010., 21:29
Kod mene ista stvar, s time da se često i lista kanala pomiješa!

silas2012
28.11.2010., 03:02
Kod mene ista stvar, s time da se često i lista kanala pomiješa!

to mi se redovito dešava,a i zna mi nekad povuć listu kanala sa srpskog totala...

dam-k
28.11.2010., 14:44
Ima netko informaciju oce negdje na totalu biti prjenos barce i reala.

kako stvari stoje neće, ali ovdje možeš pratiti:
http://liveonsat.com/LJ_foot_e_spain.php

dam-k
30.11.2010., 20:44
B.net Hrvatska od 01.12.2010. preuzima sve operacije u Total TV u Hrvatska.

Najavljuju da korisnike očekuju brojne programske novosti i usluge koje proističu iz ove sinergije kabelske i satelitske televizije. Već sada je sigurno da će se u ponudi naći svi nacionalni programi (u što se i sami možete uvjeriti na njihovim službenim stranicama)
Od sada ova tema treba nositi naziv B.net Total tv! :)

ThemB
01.12.2010., 12:53
Startali HRT 1&2, Nova, RTL

ror
01.12.2010., 15:09
Imam totalov hd reciver sa dvbt-om mogu li na njega spojiti hdd i ako mogu dali cu moci gledati programe poput Hbo digital za cije je gledanje potreban hdd na reciveru (navodno ce uskoro hbo digital biti dostupan na totalu) neda mi se ponovo mjenjat reciver za onaj sa hardom. Ovaj sam uzeo jer mi plasma nema dvbt a posto su sada stigli nasi programi volio bi ubuduce imat hbo digital, i dali netko zna dali je to samo glasina ili stvarno dolazi u ponudu

t86
01.12.2010., 15:37
HBO Digital je prisutan samo na IPTV mrežama kao što je MAXtv! Za sada takve usluge nema na satelitu!

ThemB
01.12.2010., 15:40
HBO Digital je prisutan samo na IPTV mrežama kao što je MAXtv! Za sada takve usluge nema na satelitu!

Pa to i on kaže.. pita ako će je biti :)

No ne vidim načina na koji bi to izveli.. jedino klasični satelitski PPV.

t86
01.12.2010., 16:06
Mislim da postoji načina, ali je teško izvedivo...

ThemB
01.12.2010., 16:23
Jedino mogu to ponuditi onima koji imaju i njihov internet..

ror
01.12.2010., 16:45
Navodno postoji ali ocito ne kod nas, negdje sam procitao da mora biti hdd na reciveru, funkcionira kao sat internet, neznam tocno kako ali navodno nije dovoljna brzina pa je stoga potreban hdd koji to sve pohranjuje, i posto nepostoji povratna veza moras sam brisati stari sadrzaj da bi mogao skinut novi. Potrazit cu na netu negdje sam to procito ako nađem stavim link.

Lupini
01.12.2010., 16:57
Evo danas primjetio da su startali sa HTV1 i 2, RTL i Nova, promijenili raspored kanala :)

Bask
01.12.2010., 18:32
Evo danas primjetio da su startali sa HTV1 i 2, RTL i Nova, promijenili raspored kanala :)
A ostali kanali , CNN, VH1, CMC?

Nije mi skroz jasno koji će sve biti paketi preko satelita?

t86
01.12.2010., 18:48
HRT je neovlašteno ubačen u Total TV!

jpm
01.12.2010., 18:48
Meni su prije 5 minuta prebacili na nove naše programe, cnn je vec bio jucer, to sad više nije total nego bnet.

silas2012
01.12.2010., 20:28
jel mi se čini ili su maknuli neke kanale?????

ThemB
01.12.2010., 20:42
HRT je neovlašteno ubačen u Total TV!

HTV može pjevati borbene kao što su pjevali RTS u Srbiji i BHT u Bosni.. to je javni servis i bilo tko s ugovorom s njima ih ima pravo emitirati na bilo kojoj platformi.. a Bnet ima ugovor. Što misliš kako će završiti to ako ode na sud? Isto kako je završilo i u drugim zemljama..

Hrt bi baš ono.. bi j*bali.. al da im ne uđe :)

jpm
01.12.2010., 21:34
Onaj tko ima potpisan ugovor je li mu ostaje 59 kn do isteka ugovora ili mora plaćat 79 kn po novom cjeniku?

dam-k
01.12.2010., 21:43
Onaj tko ima potpisan ugovor je li mu ostaje 59 kn do isteka ugovora ili mora plaćat 79 kn po novom cjeniku?

Ne brini, u novom cjeniku je jasno naznačeno: cijena osnovnog paketa za korisnike aktivirane prije 30.11.2010. iznosi 59,00 kn

ror
01.12.2010., 22:00
Bacio sam pogled na bnetovu ponudu programa (cinestar tv, sport1, cmc, itd...) dali ce biti uskoro i ti programi u ponudi

t86
01.12.2010., 22:35

Plaćaš po novoj cijeni od 01.02.2011.!

jpm
01.12.2010., 23:23
Mudrinićevim plaćenicima ne vjerujem!

ThemB
01.12.2010., 23:41
Mudrinićevim plaćenicima ne vjerujem!

:s

t86
02.12.2010., 16:26
Onda vjeruj B.netovcima! Vjerujem da će biti 'ugodnih' iznenađenja! Ako baciš pogled na tematske pakete i cijene koje imaju kod kablovske televizije, znat ćeš što možeš očekivati! :lol::lol:

ThemB
02.12.2010., 17:29
Naporan si.

t86
02.12.2010., 18:30
@ThemBastards
Nazovi B.netovu službu za korisnike pa ih pitaj! Mene ne zanimaju tvoje kvazinformacije koje imaš! Tebi krivo što tebe T-Com ne plaća? :lol:

ThemB
02.12.2010., 22:16
@ThemBastards
Nazovi B.netovu službu za korisnike pa ih pitaj! Mene ne zanimaju tvoje kvazinformacije koje imaš! Tebi krivo što tebe T-Com ne plaća? :lol:

Gle.. znam cijene, znam sve...

Što tebe briga jer ljudi koriste nešto drugo, a ne T-Com? Daj prestani kenjati i podbacivati svima koji ne koriste vaš proizvod. Postaje zbilja naporno.

t86
02.12.2010., 22:52
Ne radim za T-com!! Samo sam pokušao odgovoriti čovjeku, pa ste me napali da sam T-Comov plaćenik! :rolleyes: Koristim i MAX TV i TOTAL tv! A ti provjeri svoje informacije i izvore koji su netočni, prije nego što ih objaviš na forumu!

Evo svježih provjerenih novosti: B.net ne misli uvoditi nikakve kanale osim hrvatskih nacionalnih kanala, za sada! I od 1.2.2011. se naplaćuje i nova cijena za sve korisnike!

ThemB
02.12.2010., 23:03
I što je u tome sporno? Briga me za cijene.. ti pljuješ po svim uslugama osim od onih T-Coma koje braniš kao svete krave.. imam i ja oboje, pa znam mane i prednosti i jednog i drugog... tako da meni ne moraš soliti pamet.

t86
02.12.2010., 23:06
Kolega @jpm je pitao za cijene!!

Malo ohladi! U ovoj temi niti sam spomenuo MAX TV niti sam pljuvao po TOTAL TVu!

Bask
04.12.2010., 11:52
Tko ima ovaj novi satelitski Total/B.net, kakvo je stanje trenutno, koji su novi programi stigli?

Nije mi jasno da li su isti paketi i za satelitsku i za kablovsku?

jpm
04.12.2010., 12:29
HTV1 i 2, Nova i Rtl što je sigurno, mislim da je dosao i cnn i još neki ali to ni ne gledam. htv emitira protiv njihove volje.

silas2012
04.12.2010., 13:58
cnn nisam pronašao a došao je i ptc (rts sat)

jpm
04.12.2010., 14:16
CNN je na 250 u mene, imaš i BHT koji nije bio.

silas2012
04.12.2010., 14:27
bio je al je bio kodiran,tj kad bi bila strana produkcija bio je blokiran,a cnn na 250 mi i dalje ne radi

jpm
04.12.2010., 16:37
Meni radi na tri satelita, cnn je free to air. BHT1 mi je slobodan, evo sad je premier liga chelsea everton.

Bask
05.12.2010., 13:45
HTV1 i 2, Nova i Rtl što je sigurno, mislim da je dosao i cnn i još neki ali to ni ne gledam. htv emitira protiv njihove volje.
A ESPN America?

U Totalu je prije bio u osnovnom paketu, a kod B.neta u sportskom paketu. Sve si mislim da će ga bacit u neki sportski paket, ako već nisu

silas2012
06.12.2010., 21:25
meni radi zasad

乙ムg尺乇乃
15.12.2010., 22:06
Daj ne pričaj gluposti.. naravno da treba prava i dozvole imati.. bez obzira na kojoj platformi emitiraš.

ti pričaš nebuloze...o čemu ja pričam nego o pravima očito ne kužiš da tda total tv kao takav djeluje u sklopu jedne tvrtke koja se zove TOTAL-TV i očito neznaš da postoji Total-tv Srbija,Total-tv Hrvatska,Total-tv bosna itd... i glavni Total-Tv određuje gdje će se šta emitirati...to je npr ako max-tv pređe na satelit i ne emitira neki kanal npr u Srbiji,tko je tu kome uzeo prava,ja mislim da max-tv odlučuje gdje če se emitirati pa prema tome...jer kao šta rekoh ako ti imaš Total-TV Hrvatska paket nemožeš gledati neke programe od Total-TV Srbije i tko je tu kriv...

ThemB
15.12.2010., 22:13
Daj pročitaj ponovo postove. Molim te. I informiraj se bolje..

t86
15.12.2010., 22:32
ti pričaš nebuloze...o čemu ja pričam nego o pravima očito ne kužiš da tda total tv kao takav djeluje u sklopu jedne tvrtke koja se zove TOTAL-TV i očito neznaš da postoji Total-tv Srbija,Total-tv Hrvatska,Total-tv bosna itd... i glavni Total-Tv određuje gdje će se šta emitirati...to je npr ako max-tv pređe na satelit i ne emitira neki kanal npr u Srbiji,tko je tu kome uzeo prava,ja mislim da max-tv odlučuje gdje če se emitirati pa prema tome...jer kao šta rekoh ako ti imaš Total-TV Hrvatska paket nemožeš gledati neke programe od Total-TV Srbije i tko je tu kriv...
Total Hrvatska više ne postoji, sada je to B.net Total Tv!

Bask
17.12.2010., 00:47
Hoće onda stići neki novi kanali ili ne?

Jedino su stavili HTV 1 i 2, RTL i NOVU i povisili cijenu sa 60 na 80 kuna

Što će mi ti kanali kad ih mogu gledat i preko zemaljske digitalne? I dalje dominiraju srpski i bosanski kanali. Ja sam mislio da će malo uskladit ponudu s b.netom sad kad su se fuzionirali

Ord Mantel
17.12.2010., 00:53
Upravo u tome i jeste caka, sa jednim receiverom gledaš i domaće nacionalne kanale, a i strane kanale iz paketa. Budeš pošteđen još jednog receivera, daljinskog, kablovi, antena...

Bask
17.12.2010., 01:00
Upravo u tome i jeste caka, sa jednim receiverom gledaš i domaće nacionalne kanale, a i strane kanale iz paketa. Budeš pošteđen još jednog receivera, daljinskog, kablovi, antena...
I samo zato plaćaš svaki mjesec dodatnih 20kn?

Pa kupiš LCD televizor i ne treba ti nikakav reciever za zemaljsku digitalnu :ne zna:

Ord Mantel
17.12.2010., 01:06
Ja ništa ne plaćam (samo HRT pretpaltu), ali zar misliš da je ljudima lakše dati 80Kn mjesečno ili istovariti 4000Kn za LCD TV?

nety
17.12.2010., 21:42
Meni seto sve cini skupo Plati prikljucak plati antenu plati mjesecnu pretplatu ....ako sam ja dobro skuzila
Trenutno imam DIGI...u nemogucnosti iceg drugog zbog ugovorne obveze za telefon sam uzela to Nije bas najbrilijantnije ali ako gledamo ponudu zemaljske onda 4 programa koje pratimo se isplate tih para
M navija za B-net total tv jer je u svom stanu prije imao njihovu kabelsku i bio je jako zadovoljan Medutim mweni to nije najdraza solucija zbog te prikljucne naknade ...i opet sam osudena traziti internet drugdje jer nezelim imati vise posla s T comom nakon sto mi isteken ugovor:ne zna:
Ajmo malo misljenja o tom svem

dam-k
18.12.2010., 12:58
Meni seto sve cini skupo Plati prikljucak plati antenu plati mjesecnu pretplatu ....ako sam ja dobro skuzila
Trenutno imam DIGI...u nemogucnosti iceg drugog zbog ugovorne obveze za telefon sam uzela to Nije bas najbrilijantnije ali ako gledamo ponudu zemaljske onda 4 programa koje pratimo se isplate tih para
M navija za B-net total tv jer je u svom stanu prije imao njihovu kabelsku i bio je jako zadovoljan Medutim mweni to nije najdraza solucija zbog te prikljucne naknade ...i opet sam osudena traziti internet drugdje jer nezelim imati vise posla s T comom nakon sto mi isteken ugovor:ne zna:
Ajmo malo misljenja o tom svem

u tijeku je posebna akcija do 28.02.2011. godine u kojoj se ne plaća priključna naknada za instalaciju HD DVB-T prijamnika.

"Od 1. prosinca pripremili smo pogodnost za sve nove korisnike satelitske B.net Total TV. Prva tri obračunska razdoblja gledajte SVE PAKETE B.net Total TV za samo 1 kn* mjesečno!

* ukupno više od 250 programa u ponudi
* HD paket (samo kod korisnika kojima je instaliran HD ili HD DVR prijamnik)
* bez priključne naknade za instalaciju HD DVB-T prijamnika
* B.net Total TV kuća - bez najma HD prijamnika

Napomena: Posebna akcija traje do 28. veljače 2011.
* po isteku prva tri obračunska razdoblja Korisnik nastavlja korisititi Osnovni Total TV programski paket, tj. Osnovni Total TV programski paket + HD paket na satelitskim HD DVB-T i HD DVR prijamnicima, ukoliko se prethodno nije opredijelio za druge programske pakete."
izvor: http://www.bnet.hr/cro/televizija/satelitska_tv

Bask
18.12.2010., 13:57
u tijeku je posebna akcija do 28.02.2011. godine u kojoj se ne plaća priključna naknada za instalaciju HD DVB-T prijamnika.

"Od 1. prosinca pripremili smo pogodnost za sve nove korisnike satelitske B.net Total TV. Prva tri obračunska razdoblja gledajte SVE PAKETE B.net Total TV za samo 1 kn* mjesečno!

* ukupno više od 250 programa u ponudi
* HD paket (samo kod korisnika kojima je instaliran HD ili HD DVR prijamnik)
* bez priključne naknade za instalaciju HD DVB-T prijamnika
* B.net Total TV kuća - bez najma HD prijamnika

Napomena: Posebna akcija traje do 28. veljače 2011.
* po isteku prva tri obračunska razdoblja Korisnik nastavlja korisititi Osnovni Total TV programski paket, tj. Osnovni Total TV programski paket + HD paket na satelitskim HD DVB-T i HD DVR prijamnicima, ukoliko se prethodno nije opredijelio za druge programske pakete."
izvor: http://www.bnet.hr/cro/televizija/satelitska_tv
Mislio sam da će sad na Total/B.net staviti lokalne hrvatske kanale, CMC, VH1 tj. da će im ponuda biti slična onome što b.net nudi u kablovskoj

A to se nije dogodilo nego su, barem zasad, zadržali isti paker koji je i prije fuzije sa b.netom Total TV nudio samostalno, jedino što su dodali HTV, RTL i Novu

Zato sam i pitao hoće li biti nekih promjena u budućnosti, ali nisam još dobio odgovor :ne zna:

ThemB
18.12.2010., 15:12
Bude.. kad krene novi satelit na 16E.

Nema praznih transpondera više na ovoj krami. Ako se ne varam imaju još 2 slobodna mjesta, a to se čuva za RTL2 i DomaTV.

t86
18.12.2010., 15:14
Očekuje se 5-6 novih kanala.... Kad točno, ne zna se!

Bask
19.12.2010., 19:51
To me zanimalo. Hvala :)

nero81
21.12.2010., 13:11
nakon koliko vremena od podnosenja zahtjeva za b.net total tv su vam dosli instalirat opremu? meni je proslo vec 20 dana. zovem sluzbu za korisnike, a oni mi kazu da je vjerojatno guzva pa da pocekam jos koji dan :ne zna:
kakva guzva mora bit da mi majstor donese reciver i usteka ga u struju i za to pokupi 300kn??

Ord Mantel
21.12.2010., 13:15
Ne vjerujem da je gužva u pitanju, nego nedostatak opreme.

ThemB
21.12.2010., 14:42
nakon koliko vremena od podnosenja zahtjeva za b.net total tv su vam dosli instalirat opremu? meni je proslo vec 20 dana. zovem sluzbu za korisnike, a oni mi kazu da je vjerojatno guzva pa da pocekam jos koji dan :ne zna:
kakva guzva mora bit da mi majstor donese reciver i usteka ga u struju i za to pokupi 300kn??

Kao što reče kolega.. u pitanju je oprema. TotalTV je ionako bio na izdisaju po tom pitanju, a sad kad ih je preuzeo Bnet to je otišlo sve ekspresno.. čeka se valjda dok stigne bnetova oprema..

jpm
21.12.2010., 18:53
Ja sam čekao točno jedan dan prije mjesec dana. Glupo je da idu u velike reklamne kampanje ako ne mogu isporučiti proizvod.

edge79
21.12.2010., 21:40
Uzel sam ovo prije tjedan dana.

U principu ok odnos programa i cijene, a probal sam prije i digi i amis recimo.

ESPN je u osnovnom pkaetu i to mi je bilo bitno, u principu trebam 15ak programa al s ovim sam zadovoljan.

Jedino je echolite smeće, daljinski nije radio drugi dan. E da u call centru su kompletni idioti, al to nije niš čudno apsolutno u svakom call centru su kompletni idioti.

Zovem da im prijavim da ne dela daljinski, a majstor me pita jesm probal zamjenit baterije:rolleyes: Još iz zajebancije kažem ne, a ovaj nadobudno pa probajte:rolleyes: pa genijalan savjet s ištekavanjem iz struje:s

Uglavnom kaj uzet od boljih recievera, uopće mi se neda zvat kraljeve jer je i as koji je instalirao jači stručnjak. Sve kaj je trebal napravit je zašarafit antenu i spojit reciever jer sam sve instalacije sam odradil prije a za to mu je trebalo 4,5 sata. kaj je moguće da su po satu plaćeni?:s

ThemB
21.12.2010., 21:44
Uzel sam ovo prije tjedan dana.

U principu ok odnos kvalitete i cijene a probal sam prije i digi i amis recimo.

ESPN je u osnovnom pkaetu i to mi je bilo bitno, u principu trebam 15ak programa al s ovim sam zadovoljan.

Jedino je echolite smeće, daljinski nije radio drugi dan. E da u call centru su kompletni idioti, al to nije niš čudno apsolutno u svakom call centru su kompletni idioti.

Zovem da im prijavim da ne dela daljinski, a majstor me pita jesm probal zamjenit baterije:rolleyes: Još iz zajebancije kažem ne, a ovaj nadobudno pa probajte:rolleyes: pa genijalan savjet s ištekavanjem iz struje:s

Uglavnom kaj uzet od boljih recievera, uopće mi se neda zvat kraljeve jer je i as koji je instalirao jači stručnjak. Sve kaj je trebal napravit je zašarafit antenu i spojit reciever jer sam sve instalacije sam odradil prije a za to mu je trebalo 4,5 sata. kaj je moguće da su po satu plaćeni?:s

Zavisi kolko misliš potrošiti.. Dreambox DM500HD je najbolja opcija onda.. tam Total kartica radi bez ikakvih modifikacija. Jedino kaj košta dosta :)

dam-k
25.12.2010., 13:15
od sada u ponudi i MINI tv (hrvatski dječji program)

silas2012
27.12.2010., 21:52
od sada u ponudi i MINI tv (hrvatski dječji program)

:s:s odlično!!!

ror
29.12.2010., 09:08
Hoće li staviti u ponudu domu i rtl2, i dali netko zna šta je sa ostalim hr progrtamima tipa cmc itd...

ThemB
29.12.2010., 16:11
Daj pročitaj 5 postova iznad tvojeg..

jpm
29.12.2010., 22:48
Ta dva programa izgledaju kao dio planskog zaglupljivanja nacije.

t86
29.12.2010., 23:05
Ta dva programa izgledaju kao dio planskog zaglupljivanja nacije.
Definiraj mi kako tv kanal može zaglupiti ljude? :rofl:

Ord Mantel
29.12.2010., 23:06
Uglavnom se negdje pročita nekakav otrcani izraz nekog otrcanog bisera, pa se samo posta po forumima.

maja.vk
30.12.2010., 10:53
Pozdrav!
Prije tjedan dana smo uzeli B.net Total TV, osnovni paket. Dečki su nam došli instalirati u roku od tjedan i pol...Sve je OK osim slike. Imamo ovaj TV: http://www.lg.com/hr/tv-audio-video/televizori/LG-lcd-tv-42LD420.jsp i očekivali smo puno bolju sliku. Slika nije čista, na pojedinim programima doslaovno vidim kockice s vremena na vrijeme. U čem bi mogao biti problem? Prilikom instaliranja sam vidjela da je signal na 80%. Nadam se na nije do TV-a!
Thx!

VodkaM
30.12.2010., 17:32
...

nisu ti dobro poštelali antenu,taj satelit 16E je malo gadan i težak za potrefit.
80 posto je po meni malo,mora to ići preko 90%.
zovi ih i reklamiraj.
budi spokojna,tv ti je sasvim u redu.

Ord Mantel
30.12.2010., 17:43
Nije signal u pitanju, nego posljedica gledanja SD kanala na HDTV-u, posebno kanala koji koriste manji bitrate.

VodkaM
30.12.2010., 18:03
može biti,naravno,ali ovisi kakve su te "kockice",zar ne?!
ako joj slajda slika,onako krcka,onda može bit signal,ako zamuti sliku tu i tamo onda je problem niske rezolucije.ja totaltv pratim na full hd readyu pa nemam tih problema.možda smo obojica u pravu.

Ord Mantel
30.12.2010., 18:08
Kockice (ili artefakti) su posljedica slabog bitratea (ili bandwitha) na kanalu, česta pojava na dokumentarnim kanalima.

VodkaM
30.12.2010., 18:33
uglavnom,nije do TVa,mislim da se ona toga boji :cool:
pa nek konkretno kaže kakve "kocke" su u igri,a ne da se igramo babe vračare.

ThemB
30.12.2010., 19:08
nisu ti dobro poštelali antenu,taj satelit 16E je malo gadan i težak za potrefit.
80 posto je po meni malo,mora to ići preko 90%.
zovi ih i reklamiraj.
budi spokojna,tv ti je sasvim u redu.

Ma kakvi.. 80% na 16E je premija nad premijama...

Sve iznad 65% je dobro za 16E.

t86
30.12.2010., 19:30
Možda si trebala uzeti HD receiver? Slika bi ti bila mrvicu bolja....

VodkaM
30.12.2010., 19:37
Ma kakvi.. 80% na 16E je premija nad premijama...

Sve iznad 65% je dobro za 16E.

:kava:

uz ovaj snijeg i zimu vani...

http://img696.imageshack.us/img696/2765/dsc03050r.jpg (http://img696.imageshack.us/i/dsc03050r.jpg/)

ThemB
30.12.2010., 19:47
Ja imam gibu od 125 i nema teorije da preko 85% dobim.. di si doma?

Ovo je trenutno...

http://i54.tinypic.com/estegm.jpg

VodkaM
30.12.2010., 20:21
kod mene je espn america evo na 82 i ne mrda,a ber šeta od 0 do 4.
antena triax 90.
a i ti si u kultu DreamBox? :mig:

ThemB
30.12.2010., 20:25
Ae :)

DM500HD.. nutra Total karta i pichi..

2312030210302301203123 klasa je bolje od onog original echolite-a.

VodkaM
30.12.2010., 20:30
Ae :)

DM500HD.. nutra Total karta i pichi..

2312030210302301203123 klasa je bolje od onog original echolite-a.

echolite je receiver kojeg dobiješ sa totalom? :ne zna:

ali nitko ne daje tolike pare za 500hd samo da bi gledao total,zar ne? :mig:

ThemB
30.12.2010., 20:31
Da.. echolite dobiješ s njim...

A čuj.. meni je primarni bio total.. a s ostalim funkcijama dm500hd dolaze i ostale pogodnosti :)

VodkaM
30.12.2010., 20:36
:top: postat ćemo kao masoni na forum.hr
ja sam još priučenik

ror
30.12.2010., 21:38
Koje su prednosti DM500HD recivera nad ovim od totala ja imam HD od totala?

jpm
30.12.2010., 22:25
Imam doma u kutiji kineskog klona dm 800 hd, ali treba skupit pare za bolju tv :) . Ovaj echolite radi ok, tako da ne stavljam ni stari dm 500 koji takodjer imam.

ThemB
30.12.2010., 22:43
Imam i ja ta 2 doma..

DM500HD ih dere oboje.. bezobrazno brza mašina..

Kinez DM800 se grije u 3. pm..

ThemB
30.12.2010., 22:44
Koje su prednosti DM500HD recivera nad ovim od totala ja imam HD od totala?

Ovisi kaj želiš gledati..

Ako misliš gledati samo Total onda ti zaista ne treba receiver od 3 soma kuna..

Ako misliš upogoniti CS i gledati svašta, onda je to idealna igračka.. a što može? Doslovno sve :)

S tim da na totalove HD kanale možeš zaboraviti izvan original receivera..

jpm
30.12.2010., 22:45
I još zuji :( .

VodkaM
30.12.2010., 23:43
samo da je vremena za te igračke...playstation sam skroz zapostavio...:(

maja.vk
31.12.2010., 09:34
uglavnom,nije do TVa,mislim da se ona toga boji :cool:
pa nek konkretno kaže kakve "kocke" su u igri,a ne da se igramo babe vračare.

Nemam pojma kako da objasnim kakve su kockice. Kao kad fotku male rezolucije na compu staviš preko cijelog ekrana. I slika mi nije konstantno loša. Nekad se te kockice baš vide, onako na trenutke, a nekad je gledljivo. Iako nikad nije idealno. Čini mi se da su mi naši HRT, Nova i Rtl bolji, ali moža mi se samo čini...neznam više...:ne zna: HBO, N. Geografic - loše...
Što mi je činiti?
Monter mi je rekao da imaju i neku bolju(kvalitetniju) opciju...to je valjda taj HD receiver i on se plaća mjesečno još nekih 40 kn. Nisam to imala u planu...U stanu smo samo pola godine tako da gledam da platim što manje s obzirom da uz zamrzavanje ugovora na 3 mj. opet tri plaćam za ništa. ajd barem znam da nije do TV-a. Dragi je već zvao trgovinu da ga hoće vratiti!

VodkaM
31.12.2010., 15:47
40 kn,nisu normalni!
reklamiraj to monteru.ne može bit da "nikad nije idealno". I nije,ali baš toliko...

ThemB
31.12.2010., 15:55
Nemam pojma kako da objasnim kakve su kockice. Kao kad fotku male rezolucije na compu staviš preko cijelog ekrana. I slika mi nije konstantno loša. Nekad se te kockice baš vide, onako na trenutke, a nekad je gledljivo. Iako nikad nije idealno. Čini mi se da su mi naši HRT, Nova i Rtl bolji, ali moža mi se samo čini...neznam više...:ne zna: HBO, N. Geografic - loše...
Što mi je činiti?
Monter mi je rekao da imaju i neku bolju(kvalitetniju) opciju...to je valjda taj HD receiver i on se plaća mjesečno još nekih 40 kn. Nisam to imala u planu...U stanu smo samo pola godine tako da gledam da platim što manje s obzirom da uz zamrzavanje ugovora na 3 mj. opet tri plaćam za ništa. ajd barem znam da nije do TV-a. Dragi je već zvao trgovinu da ga hoće vratiti!

Zovi nek ti pošalju drugog montera.. ovaj ti je izgleda to loše složio.

Elich San
01.01.2011., 01:15
40 kn,nisu normalni!
reklamiraj to monteru.ne može bit da "nikad nije idealno". I nije,ali baš toliko...

mislim da je 25 kn mjesečno ,a ne 40 , barem su meni tako rekli nekidan i mislim da ima na stranicama b-neta

Lelly
02.01.2011., 15:20
Imam pitanje za iskusne znalce!
Da li postoji, a ako ne nadam se da će uskoro postojati, kakva kompanija gdje ćemo moći odabrati samo one kanale koje bismo htjeli gledati, a ne hrpu paketa od kojih me pola kanala ne interesira. Npr. ako bi gledala Body in balance moram uzeti cijeli sportski paket, a ne samo taj program.
E pa interesira me jel se mogu prebaciti negdje gdje će nam se dati na izbor 100 kanala ili više, a mi ćemo si moći odabirati samo one koje želimo gledati?
Ili je ovo pitanje daleke budućnosti?

ThemB
02.01.2011., 17:35
Takvo što ne bude postojalo.. nikad :)

Jer im se financijski ne isplati..

gibrankh
02.01.2011., 20:03
Ja imam gibu od 125 i nema teorije da preko 85% dobim.. di si doma?

Ovo je trenutno...

http://i54.tinypic.com/estegm.jpg

Tebi je još dobro.

Kod mene uvijek oko 60 i manje:

http://oi55.tinypic.com/2h6fvdj.jpg

lexluthor84
03.01.2011., 12:04
[QUOTE=Lelly;30846852]Imam pitanje za iskusne znalce!
Da li postoji, a ako ne nadam se da će uskoro postojati, kakva kompanija gdje ćemo moći odabrati samo one kanale koje bismo htjeli gledati, a ne hrpu paketa od kojih me pola kanala ne interesira. Npr. ako bi gledala Body in balance moram uzeti cijeli sportski paket, a ne samo taj program.
E pa interesira me jel se mogu prebaciti negdje gdje će nam se dati na izbor 100 kanala ili više, a mi ćemo si moći odabirati samo one koje želimo gledati?
Ili je ovo pitanje daleke budućnosti?[/QUOTE

To je pitanje daleke budućnosti barem za u Hrv.mislim da u Italiji postoji takav neki sistem kabelske televizije ili štto već,gdje možeš platiti samo ono što gledaš.

lexluthor84
03.01.2011., 12:12
ja sam uzeo totla tv prošlog ljeta kad mi je riknula stari reciver za satelit.nedavno sam dobio obavijest da je b-net preuzeo total tv.I ugo su me iznenadili kad su stavili gore hrt i,rtl i novu.Sad samo da stave još gore i domatv i rtl2-jeli zna tko kad će to biti?.
Kakvi novi programi će biti još stavljeni gore?
I kad će staviti titlove na neke programe kao što su scifi,History Channel,AXN,Disney?
Tijekom ljeta nestali su mi dva programa:BBc enterteinment i Pikatv-dali će ih ponovo biti dostupni?

VodkaM
03.01.2011., 15:23
Tebi je još dobro.

Kod mene uvijek oko 60 i manje:

:vidiga: http://oi55.tinypic.com/2h6fvdj.jpg
nisam mogao odoljeti...
pa kako ne može jače? :confused:

I kad će staviti titlove na neke programe kao što su scifi,History Channel,AXN,Disney?
Tijekom ljeta nestali su mi dva programa:BBc enterteinment i Pikatv-dali će ih ponovo biti dostupni?

scifi,axn i history su titlirani.
ovih dvaju programa nema :(

lexluthor84
03.01.2011., 15:50
nisam mogao odoljeti...

scifi,axn i history su titlirani.
ovih dvaju programa nema :(

kako da stavim titlove?.jer kod mene ih nema.

dam-k
03.01.2011., 20:20

pretraži samo preko onog gumbića ispod kojeg piše + (odmah ispod POWER) i listaš lijevo - desno

gibrankh
03.01.2011., 21:16
nisam mogao odoljeti...

:)

A vjerovatno zbog toga sto je antena 90.
Međutim nema nikakvog štekanja iako je takav signal.

Možda da stavim ovu antenu: http://images.astronet.ru/pubd/2006/11/29/0001218182/vladish_bobbett_big.jpg? :D

Pa koji receiver imaš?

lexluthor84
03.01.2011., 21:18
pretraži samo preko onog gumbića ispod kojeg piše + (odmah ispod POWER) i listaš lijevo - desno

Hvala baš ću probati.

silas2012
03.01.2011., 22:10
zna li se kad će neki novi kanali???btw kad će domu i rtl 2 dodat?

VodkaM
04.01.2011., 23:42
:)

A vjerovatno zbog toga sto je antena 90.
Međutim nema nikakvog štekanja iako je takav signal.

ova antenica bi bila dobra svima nama :D

nego,i kod mene je antena 90.
na 13 i 19 stupnjeva signal je 90+ a na 16 stupnjeva 82+.

gibrankh
05.01.2011., 22:10
ova antenica bi bila dobra svima nama :D

nego,i kod mene je antena 90.
na 13 i 19 stupnjeva signal je 90+ a na 16 stupnjeva 82+.

Onda mi je valjda meštar loše namjestio antenu na taj satelit. Inače mi je signal dobar drugdje.

silas2012
05.02.2011., 23:22
kroz tjedan dana dolaze RTL 2 i Doma,a radi se na tome da uskoro spoje i CMC i Cinestar TV

lexluthor84
06.02.2011., 11:46
kroz tjedan dana dolaze RTL 2 i Doma,a radi se na tome da uskoro spoje i CMC i Cinestar TV

Dolaze na total tv?

silas2012
06.02.2011., 22:23
Dolaze na total tv?

da :mig:

dam-k
07.02.2011., 17:12
da :mig:

otkud to?

silas2012
07.02.2011., 18:42
otkud to?

reče mi cura na info telefonu :D

ror
08.02.2011., 20:33
ako dodaju cinestar i CMC, (još kad bi stigla Arena) šta se mene tiće ponuda bi bila savršena

silas2012
08.02.2011., 20:37
ako dodaju cinestar i CMC, (još kad bi stigla Arena) šta se mene tiće ponuda bi bila savršena

tako mi je rečeno...a CMC ionako će uskoro krenut DVB tako da...

lexluthor84
15.02.2011., 15:35
jel se vidi doma i rtl 2 na total tv-u ?

dam-k
15.02.2011., 17:57
jel se vidi doma i rtl 2 na total tv-u ?

Ne vide se. Još uvijek...

silas2012
15.02.2011., 23:51
trebali bi doć svak idan...

Grand Funk
23.02.2011., 16:59
Kakva je situacija sa prijevodima programa? Je li išta prevedeno ili samo neki programi, tipa NG, Discovery, itd.?

silas2012
23.02.2011., 20:26
Kakva je situacija sa prijevodima programa? Je li išta prevedeno ili samo neki programi, tipa NG, Discovery, itd.?
po mojoj okvirnoj procjeni 98 % kanala ima prijevod

_Cardiff_
03.03.2011., 22:00
Ima li ikakve šanse da vidimo ubrzo arenu sport ili neki drugi sportski kanal??

silas2012
03.03.2011., 23:11
od jučer imamo i rtl 2 i domu

ror
08.04.2011., 14:40
zna neko hoće li uskoro biti teletexta imam hd reciver a pošto preko hdmi-a neradi txt moram stalno prebacivat na scart.

silas2012
08.04.2011., 14:43
zna neko hoće li uskoro biti teletexta imam hd reciver a pošto preko hdmi-a neradi txt moram stalno prebacivat na scart.

teško ti to netko od nas može znat,nazovi ih na info telefon ili postavi pitanje na FB stranici BNeta,oni dosta brzo odgovore

jpm
17.04.2011., 10:57
Na 50 imate f1, bh alfa, ne prekidaju prijenos s reklamama.

The_Kaiser
24.04.2011., 11:39
Pozdrav!

Od neki dan imam Total TV i svi kanali se vide jako dobro, pogotovo HD kanali (naravno HD receiver - neki crni)
Sve bi bilo dobro da svi kanali rade istovremeno...
Vidim pola kanala, a drugu polovicu ne vidim. Npr. Kad vidim HTV1 ne vidim HTV2, vidim jedan Disney a drugi ne, vidim jedan Discovery a drugi ne, vidim jedan Sportclub, a drugi ne i tako u parovima za sve kanale koji su u paketima.
Onda kad sam na kanalu koji se vidi odem na snimalicu i pustim ono sto je snimljeno pa stisnem stop, oni kanali koje sam vidio se vise ne vide, a oni koje nisam vidio gledam normalno.

Ima li tko kakvu ideju? Ili je problem u receiveru?
Ja sam čak probao i sa drugim LNBom ali opet isto

Bask
08.06.2011., 22:06
Vipnet kupio B.net za 93 milijuna eura

http://poslovni-savjetnik.info/investitor/vipnet-kupio-bnet-za-93-milijuna-eura

Pa nema davno da je B.net kupio Total. Neće valjda sad i VIP odmah povećat cijenu?

dam-k
05.07.2011., 13:00
Korisnici B.netove satelitske platforme, B.net Total TV , od danas (05.07.) mogu uživati u dva nova filmska programa. Cinestar TV i Cinestar Action & Thriller svim su gledateljima na raspolaganju od danas u sklopu Osnovnog paketa programa, bez dodatne naknade.

Jelica Izjelica
29.12.2011., 21:54
znate li mogu li raskinuti ugovor bez plaćanja naknade do isteka ugovora ovim nesposobnim idiotima?

naime, na božić nam je receiver prestao primati signal.
gospoda iz b neta su me obavijestili da bi mi pomogli da sam bnet korisnik, ali kako sam korisnik total tv-a, da moram čekati radni dan i zvati servisera kojeg su mi dodijelili. gospodin serviser je obećao doći jučer ujutro.
niej se javio ni pojavio, a ni ne odgovara na pozive.
na pozivnom centru su me obavijestili da će me netko kontaktirati do kraja jučerašnjeg dana. dana sam ih zvala još dva puta. oba puta bez ikakvog uspjeha.

ne znam da li su korisnici total tva neka niža sorta pa bnet tu samo ubire lovu a uslugu ne servisira ili što, no ne preporučam ih nikome!
i želim raskinuti ugovor iz ovih stopa jer nije izgledno da ću moći gledati ni novogodišnji program.

molim vas da me uputite mogu li raskinuti ugovor bez obveze plaćanja budućih mjesečnih naknada jer mi ih je ostalo još 6.

emanuelson1000
04.01.2012., 00:23
znate li mogu li raskinuti ugovor bez plaćanja naknade do isteka ugovora ovim nesposobnim idiotima?

naime, na božić nam je receiver prestao primati signal.
gospoda iz b neta su me obavijestili da bi mi pomogli da sam bnet korisnik, ali kako sam korisnik total tv-a, da moram čekati radni dan i zvati servisera kojeg su mi dodijelili. gospodin serviser je obećao doći jučer ujutro.
niej se javio ni pojavio, a ni ne odgovara na pozive.
na pozivnom centru su me obavijestili da će me netko kontaktirati do kraja jučerašnjeg dana. dana sam ih zvala još dva puta. oba puta bez ikakvog uspjeha.

ne znam da li su korisnici total tva neka niža sorta pa bnet tu samo ubire lovu a uslugu ne servisira ili što, no ne preporučam ih nikome!
i želim raskinuti ugovor iz ovih stopa jer nije izgledno da ću moći gledati ni novogodišnji program.

molim vas da me uputite mogu li raskinuti ugovor bez obveze plaćanja budućih mjesečnih naknada jer mi ih je ostalo još 6.

Gle ja sam ih zvao ujutro (servisere) i popodne su vec dosli i ukljucili mi total tv...i prezadovoljan sam i ponudom kanala i uslugom i opremom i svime

doka33
14.01.2012., 17:41
Evo i mog mišljenja o totalu....pretplatnik sam od njihovog dolaska na hrvatsko tržište i nikome ne bi preporučio te muke (da navedem da sam bio i monter za njih)...da bi prekinuli ugovor nakon 3 godine traže me da platim dug,što je uredu nekih 300 kn+200kn opomene i da ostanem korisnik ili da vratim opremu (3000kn) i platim sve pretplate koje nisam gledao (2500kn)jer po ugovoru piše da MORAŠ "GLEDAT" 24 mjeseca a ne da bude isključeno,što je nenormalno i nikad tu stavku nisam vidio u ugovoru..sad me neka UTJERIVAČKA firma zove svaki dan i hoce neku ovrhu od 5500kn+njihovi troškovi i nemogu vratit opremu ja nego će netko njihov doći po to...ukratko pazite sto piše u ugovoru(ovo nepiše a terete te za sve)...uglavno teško koji resiver košta toliko....pa ljudi razmislite

Eejla
22.01.2012., 14:07
Zna li netko što trebam napraviti da isključim Total .
Naime , sad u drugom mj. mi ističe 24 mj + 2 mj . od potpisivanja ugovora s njima ...
Išla sam u njihovu poslovnicu ( servis ) u našem gradu i rekli su mi da oni s tim nemaju ništa ,,, da nazovem zg ,,,,
Nazvala sam zg , oni rekli da napišem izjavu e-mailom ili poštom .
Napisala sam izjavu i e-mail om i poštom ,,,, međutim odgovora nema ....
Jel tu neka igra u pitanju ?:confused:
Čekaju li oni da istekne datum (rok )?:misli:
Šta ja trebam napraviti ?:ne zna:
Pa ne smijem sama deinstalirati opremu ?:bang:
Help :s

megane 1
23.01.2012., 12:36
Evo ja sam im prošle godine polovicom 1 mjeseca poslao zahtjev za raskid ugovora TotalTV usluge (istekao ugovor), te su mi poslali dopis da im pošaljem ugovor o zasnivanju pretplatničkog odnosa usluga "TOTALTV", te TotalTV satelitsku karticu, što sam i napravio. Nakon tjedan dana telefonom me kontaktirao ovlašteni zastupnik koji mi je montirao opremu (reciever), da im istog donesem u njihovo sjedište, što sam napravio, te sam od njih dobio potvrdu o izvršenom povratu opreme, o čemu su oni izvjestili TotalTV, te sam i službeno prestao biti njihov korisnik.

Eejla
24.01.2012., 07:54
Evo ja sam im prošle godine polovicom 1 mjeseca poslao zahtjev za raskid ugovora TotalTV usluge (istekao ugovor), te su mi poslali dopis da im pošaljem ugovor o zasnivanju pretplatničkog odnosa usluga "TOTALTV", te TotalTV satelitsku karticu, što sam i napravio. Nakon tjedan dana telefonom me kontaktirao ovlašteni zastupnik koji mi je montirao opremu (reciever), da im istog donesem u njihovo sjedište, što sam napravio, te sam od njih dobio potvrdu o izvršenom povratu opreme, o čemu su oni izvjestili TotalTV, te sam i službeno prestao biti njihov korisnik.

Hvala na odgovoru !
Nadam se da će tako biti i kod mene !
A jel to znači da si sam morao demontirati satelitsku antenu i resiver ?:confused:

megane 1
24.01.2012., 09:46
Antena je bila moja, a resiver njihov. Inače ovlašteni zastupnik koji ti je montirao opremu, treba doći doma i demontirati ti opremu, ali sam se ja dogovorio sa istim i vratio im resiver.

Eejla
24.01.2012., 20:11
Antena je bila moja, a resiver njihov. Inače ovlašteni zastupnik koji ti je montirao opremu, treba doći doma i demontirati ti opremu, ali sam se ja dogovorio sa istim i vratio im resiver.

:top:

BundyR
24.08.2012., 18:43
Jesu se oni raspali ili...pokusavam ih tjedan dana dobit na sve brojeve telefona, face,mailom...i nista....svaka cast kako su korisnicko orijentirani....
Izgleda da cu morat pobjec od nijih iako sto se odnosa cijena/ponuda programa meni uopce nisu losi.

Bask
25.08.2012., 12:08
Jesu se oni raspali ili...pokusavam ih tjedan dana dobit na sve brojeve telefona, face,mailom...i nista....svaka cast kako su korisnicko orijentirani....
Izgleda da cu morat pobjec od nijih iako sto se odnosa cijena/ponuda programa meni uopce nisu losi.
Ima ovdje na dnu stranice broj telefona i e-mail

http://www.bnet.hr/televizija/satelitska_tv#?of=tab1

jpm
29.08.2012., 15:52
Nije bnet propao, čovjek valjda zove brojeve koji su vrijedili prije nego su kupljeni od bneta.

BundyR
30.08.2012., 09:55
Nije bnet propao, čovjek valjda zove brojeve koji su vrijedili prije nego su kupljeni od bneta.

Ne zovem ispravne brojeve, cak sam im bio i u "centrali"i trebalo je sat vremena da se netko udostoji spustit do mene i saslusat u cemu je problem. :503:

lexluthor84
02.12.2012., 12:43
Imam total tv osnovni+prošireni paket i HBO paket.Zaključio sam da mi ovaj poslkjednji baš i ne treba (sve serije skidam s neta,filmove isto tako prije nego se uopće pojave na tv-u) ,tako da sam odlučio ga skinuti s pretplate.Koja je procedura? Jeli dovoljno ih nazvati ili moram neke papire ispunjavati.I hoće li ga izbaciti s pretplate ako to učinim odmah sutra ili moram ga platiti za ovaj mjesec?

Bask
05.12.2012., 10:19
Imam total tv osnovni+prošireni paket i HBO paket.Zaključio sam da mi ovaj poslkjednji baš i ne treba (sve serije skidam s neta,filmove isto tako prije nego se uopće pojave na tv-u) ,tako da sam odlučio ga skinuti s pretplate.Koja je procedura? Jeli dovoljno ih nazvati ili moram neke papire ispunjavati.I hoće li ga izbaciti s pretplate ako to učinim odmah sutra ili moram ga platiti za ovaj mjesec?
Nazovi ih na telefon pa provjeri. Pretpostavljam da ćeš im morati poslati potpisanu pisanu izjavu (poštom, faxom ili e-mailom) da više ne želiš koristiti HBO paket. Pretpostavljam da će ti ga isključiti 1.1.

Ja sam imao obrnuti slučaj. Htio sam uzeti prošireni paket pa sam mi tako objasnili na telefonu. Poslao sam im e-mailom skeniranu pisanu izjavu i za par dana su mi odgovorili da će mi prvog u mjesecu uključiti prošireni paket. Tako je i bilo.

swenson
08.12.2012., 12:05
Sta nije Vip kupio B net za 93 milijuna kuna, samim time i Total Tv, jer je Total Tv vec bio u sastavu B neta, ma dobro to toliko nije ni bitno, bitno je kakvu uslugu daju.

Ja imam Total Tv osnovni+prošireni paket i to mi je sasvim dovoljno, a za ostale stvari, tu je nas đoker internet. :)

lexluthor84
24.12.2012., 17:04
Meni još ništa nisu javili,ali valja pričekati sljedeći račun.
I meni su osnovni i prošireni paket sasvim dovoljni.Sve ostalo ide preko interneta,odnosno filmovi i serije koje HBO emitira i koje pogledam ionako prije na računalu nego na tv.
Btw,vidim da su stavili neki novi kanal,CBS dramu,na kojoj emitiraju stare američke serije,čak i Dinastiju,pa kažem konačno da i to postoji.Znači mogu se nadati da će s vremenom doći na red i još koje serije tipa Falcon crest ili Dallas,i druge.

darge
20.01.2013., 12:41
Korisnik sam Totaltv,ali oduvijek imam problem s opcijom opis programa,tu nema druge info. o npr. filmu osim popisa glumaca,dali i vi imate isti slučaj ili je to do receivera.Još nešto,B.Net od nove god. daje svim korisnicima novi receiver,manji crni,htio sam zamijeniti glomazni Echolite,ali mi njihov tehničar kaže da se ne može spojiti na CRT Tv,ima li netko iskustva u vezi toga?

Bask
24.01.2013., 18:13
Korisnik sam Totaltv,ali oduvijek imam problem s opcijom opis programa,tu nema druge info. o npr. filmu osim popisa glumaca,dali i vi imate isti slučaj ili je to do receivera.Još nešto,B.Net od nove god. daje svim korisnicima novi receiver,manji crni,htio sam zamijeniti glomazni Echolite,ali mi njihov tehničar kaže da se ne može spojiti na CRT Tv,ima li netko iskustva u vezi toga?
I kod mene isto je samo popis glumaca, imam Echolite reciever. Ne vjerujem da bi dobio više od toga i s nekim drugim reciverom.

A što se tiče zamjene recivera. da ti to nisi napisao, ne bi ni znao da se to može napraviti. Ja imam LCD pa ja vjerovatno mogu zamjeniti :ne zna:

BundyR
25.01.2013., 07:43
I kod mene isto je samo popis glumaca, imam Echolite reciever. Ne vjerujem da bi dobio više od toga i s nekim drugim reciverom.

A što se tiče zamjene recivera. da ti to nisi napisao, ne bi ni znao da se to može napraviti. Ja imam LCD pa ja vjerovatno mogu zamjeniti :ne zna:

Mene isto zanima zamjena receivera pa ako je netko "uspio" neka javi valja li to novo cudo posto je ovaj stari zivo smece.

darge
26.01.2013., 11:57
Sada dobivaju svi novi korisnici HD receivere,a ostalima polako će zamijeniti SD sa HD recei.,u međuvremenu ja još uvijek čeka tu zamjenu iako mi je ponuđena prilikom produženja ugovora prije 2 mj.

champion20
27.01.2013., 20:39
Ja sam njihov korisnik od 10/12 i dobio sam novi reciver. Sranjw da nemre bit vece, stalno je stekala slika pa su mi dali srebrni.

darge
28.01.2013., 17:06
Ja sam njihov korisnik od 10/12 i dobio sam novi reciver. Sranjw da nemre bit vece, stalno je stekala slika pa su mi dali srebrni.

Možda je bolje da ostanem na starome Echolite :kava: kod susjeda je sve ok,kod njega rade normalno,iako je čekao 3 tjedna da zamjene neispravne Echolite receivere,od kada su u B.Netu postavili za partnere druge ljude,kako kažu tehničare,sve je komplicirano,načekaš se dok dođu :503:

Bask
28.01.2013., 21:09
Na konkurentskom forumu ima više informacija

http://www.novisf.com/wbb/board141-doma%C4%87i-i-lokalizirani-strani-pay-tv-kanali-i-kanali-iz-ex-yu-zemalja/board72-total-tv/95351-total-tv-hd-dvbs2-novi-osnovni-risiver/index18.html?216526bd

Evo što kaže jedan forumaš:
u hrvatskoj imam informaciju da se starim korisnicima SAMO ONIMA KOJIMA JE ISTEKAO UGOVOR NA 24MJ I KOJI PRODUZE UGOVOR NA JOS 24MJ ZAMJENA SD NA HD RECEIVER JE BESPLATNA I NE PLACA SE NI MONTAZA NI AKTIVACIJA NI INSTALACIJA, ALI SAMO U TOM SLUCAJU
za nove korisnike oni odmah dobiju novi hd receiver ali placaju 290kn instalaciju, montazu i aktivaciju

Bask
22.05.2013., 18:14
Total TV počinje samostalno poslovati

http://www.totaltv.tv/Vijesti/2734/Total+TV+pocinje+samostalno+poslovati.shtml

Nakon dugogodišnje uspješne suradnje sa B.netom, stvorili su se preduvjeti da Total TV nastavi samostalno poslovati u Hrvatskoj.

Total TV, koji je široko prihvaćen u šest zemalja u cijeloj regiji, od sada će samostalno obavljati sve vidove operativnog poslovanja na području Republike Hrvatske.

Prema riječima direktora Total TV-a Krešimira Lovrečeka, korisnici žele sve veći broj tematskih programa, a satelit predstavlja najbolju platformu za rast broja programa.
„U skladu sa vodećim položajem koji Total TV već ima u regiji, nastavit ćemo sa daljnjim unapređenjem naše ponude, kao i sa uvođenjem novih usluga na tržištu Hrvatske. S veseljem odmah možemo najaviti i uvođenje novih telekomunikacijskih usluga – Interneta i telefona. Uvjereni smo u naše poslovanje te kontinuitet kvalitetnih usluga koje pružamo.“

Ima li netko infoemacije što to konkretno znači?

Mr. Generator
05.11.2013., 21:13
Koristi li netko više prijamnika odnosno Total tv kuću?

Kako to otprilike izgleda, razvlače li se kablovi od glavnog prijamnika do dodatnog po čitavoj kući ili se može napraviti razdvajanje na tavanu pa da kablovi idu do svakog prijamnika? Također me zanima zašto je neophodna fiksna telefonska linija za uslugu, kakvu ulogu to ima?

adrion
06.11.2013., 12:20
Total TV počinje samostalno poslovati

http://www.totaltv.tv/Vijesti/2734/Total+TV+pocinje+samostalno+poslovati.shtml

Ima li netko infoemacije što to konkretno znači?

razdvojili su se u nekim stvarima, b net je više orijentiran na kablovsku a ovi na druge oblike povezanosti i pružanja multimedijalnog sadržaja.
iako je možda došlo do nekih problema oko poslovne politike, što na moje pitanje prodavači usluge nisu željeli komentirati nego su pravili facu i sljegali ramenima... znači nešto je tu... :)

MRelec4
06.11.2013., 12:51
Pa vip je vlasnik B.neta, a sad i DIGI TV-a tako da im sporazum s total tv-om više nije potreban, satelitsku imaju samostalno.

duleturbo
07.11.2013., 09:13
ja imam sve loše za reći o total tvu,od slike gubljenja signala do usluge.na kraju kažu mi da pošaljem opremu o njihovom trošku ja to i napravim i dobijem paket nazad jer nisu htjeli platiti.tako da sam platio duplo.sada mi se prijete nekim naplatama 3000kn za opremu.ponudio sam da odnesem opremu njihovom distributeru u osijek i neće inzistiraju da šaljem o svom trošku.ima li netko slično iskustvo i šta da radim?

darge
23.11.2013., 18:29

Kako to otprilike izgleda, razvlače li se kablovi od glavnog prijamnika do dodatnog po čitavoj kući ili se može napraviti razdvajanje na tavanu pa da kablovi idu do svakog prijamnika? Također me zanima zašto je neophodna fiksna telefonska linija za uslugu, kakvu ulogu to ima?

Imam ja taj paket,kod mene je odmah povukao instaler dva kabla za dva tv sa LNB-a,tako da od antene odmah povučeš kablove kamo je potrebno,a što se tiče tel.,dok je bio B.Net vlasnik toga nije trebalo,dali opet treba ne znam,ja sam to isključio i radi sve ok.To je fora da se može provjeriti dali je receivere kod istog vlasnika koji plača pretplatu,a ne kod susjeda.

darge
23.11.2013., 18:34
Od HD kanala mogu gledati SK1,2,3 ,National geo.HD,ali ne i Eurosport HD 1 i 2 ,piše mi tehnički problem,dali još netko ima isti problem,jer trebao bi biti FTA program.

Mr. Generator
26.11.2013., 02:26
Od HD kanala mogu gledati SK1,2,3 ,National geo.HD,ali ne i Eurosport HD 1 i 2 ,piše mi tehnički problem,dali još netko ima isti problem,jer trebao bi biti FTA program.

Pokušaj nadogradnju software-a, isključi prijamnik skorz (dugme na stražnjoj strani)

Kada ukljucis box i kada se na ekranu pojavi Loader brzo na daljinskom pritisnes dva puta back a zatim kod 2485 .

roga27
01.12.2013., 12:59

Ja sam se o tome raspitivala prije nekih mj dana i rečeno mi je da se od antene povuče kabel do druge prostorije i stavi se još jedan uređaj i mj se plaća 50kn više.

kingrz
30.12.2013., 20:55
Nemam satelitsku pa me interesira, dali se šta plaća za opremu i instalaciju, ili jednostavno tih 80-tak kuna mjesecno je sve?

Bask
30.12.2013., 22:20
Nemam satelitsku pa me interesira, dali se šta plaća za opremu i instalaciju, ili jednostavno tih 80-tak kuna mjesecno je sve?
Plaća se i oprema i instalacija. Imaš cjenik na njihovom site, cijena ovisi o tome što planiraš uzeti.

http://www.totaltv.tv/TV/1603/Oprema.shtml

Najbolje da ih nazoveš i pitaš, tako ćeš dobiti najtočniju informaciju. Sjećam se da sam ja platio instalaciju i uređaj, ali prošlo je već par godina od toga, već sam zaboravio koliko sam platio. Negdje 700-800kn, čini mi se.

Poslije toga plaćaš 80kn mjesečno, ako uzmeš osnovni paket.

vox
31.12.2013., 00:54
Plaća se i oprema i instalacija. Imaš cjenik na njihovom site, cijena ovisi o tome što planiraš uzeti.

http://www.totaltv.tv/TV/1603/Oprema.shtml

Najbolje da ih nazoveš i pitaš, tako ćeš dobiti najtočniju informaciju. Sjećam se da sam ja platio instalaciju i uređaj, ali prošlo je već par godina od toga, već sam zaboravio koliko sam platio. Negdje 700-800kn, čini mi se.

Poslije toga plaćaš 80kn mjesečno, ako uzmeš osnovni paket.

Imaju ti oni promo akciju di NE plaćaš ništa pa ni HD prijemnik tj. plaćaš 1 kn.
ukoliko želiš dodatni prijemnik njega plaćaš dodatno 25 kn mj...
Prve dvije pretplate samo 1 kn za sve Total TV pakete! (http://www.totaltv.tv/Total+TV/2800/Prve+dvije+pretplate+samo+1+kn+za+sve+Total+TV+pak ete%21.shtml)

ugl. nazovi službu za korisnike 0800 97 00

dire Dawn
16.01.2014., 03:29
danas sam naučila važnu lekciju.

prije nego što popizdiš i dobiješ slom živaca jer ti ne radi tv u pola 3 ujutro provjeri na njihovoj stranici da se možda ne radi o kakvom najavljenom radu na određenim programima :facepalm:.

uglavnom, meni je total tv čist super, ne sviđa mi se što su porazmještali kanale pa sam morala provjeravat za neke na kojem se broju nalaze (meni nije gušt listat i sama otkrivat), al sve u svemu, neš ti nekog problema :D.

kingrz
18.01.2014., 09:21
U slučaju da ti montiraju svu njihovu opremu (decoder, satelitska), i moraš zbog nekog razloga raskinut ugovor, piše da im moraš poslat opremu.
Šta to znači da ako ti montiraju satelitsku na krov, ne dolazi nitko po nju nego ju moraš sam skinut i poslat?

Saggy1985
09.02.2014., 12:28
pozdrav svima koji imaju TTV... imam samo jedno pitanje pa ako je moguće da dobijem odgovor bio bih veoma zahvalan jer me trenutno zanima TTV... ja sad trenutno imam DVB-T/S combo uređaj i za satelitsku su mi namještena 3 LNB-a (astra, eutelsat, hotbird) na TRIAX 90cm tanjuru (naravno koji je po meni najbolji tanjur) e sad da li je moram staviti ono smeće od TTV tanjura i micat ostala 2 LNB-a (zato što TTV radi na eutelsat-u) jer mi je sad sve namješteno kako bi se reklo po špazi ili moram sve čupat van radi neke kvazi ideje ili nečega po pravilima TTV-a ???

unaprijed zahvaljujem

P.S. nisam tudum za takve stvari ali rules are rules :)

soundvision
09.02.2014., 12:38
ne moraš uzimati njihov tanjur ako nećeš

Mr. Generator
12.02.2014., 20:35
Pročitah na njihovoj stranici:

Total TV omogućava da uživate u velikom broju najpopularnijih stranih i regionalnih, ali i domaćih zemaljskih DVB-T kanala. Total TV sada ima integrirano rješenje koje, po prvi put, pruža mogućnost prijema satelitskog i zemaljskog signala na jednom uređaju.

Da li to znači da mogu lovit tv kanale koji se love običnim digitalnim prijamnikom i kako je to izvodivo? Ja posjedujem HD prijamnik.

cibox
19.02.2014., 03:06
Pretpostavljam da imaš HD receiver sa DVR opcijom, a nekad je bio u ponudi receiver HD + DVB-T, tako da ovaj tvoj nema DVB-T.
http://www.totaltv.tv/upload/document/hr_ponuda_sa_cjenikom_100601.pdf

btw. Total ima možda i najbolju ponudu programa u osnovnom paketu ali njihova web stranica i korisnička služba im je TOTALno katastrofa tako da se u to ne možeš pouzdat.

Inače ovo što se ovdije na prethodnim stranicama spominjalo za telefonsku liniju, ja imam tri receivera i nisu spojena na tel. liniju

Mr. Generator
19.02.2014., 12:39
U pravu si, par puta sam zvao podršku svaki put kad se jave zvuče ko da si im ubio nekog, stranica se ne ažurira s novim ponudama.

Bunny Slippers
20.03.2014., 08:50
Total tv je najgore smeće ikad izmišljeno sa daleko najgorom podrškom!
Obrazložit ću:

1. Sklapanje ugovora je poprilično jednostavno. Nazovete određeni broj i za par dana dolaze montirati sve. Ok, enam zamjerke. Onda kreću problemi. Nema signala kad je oblačno, nema signala kad je kiša, nema programa, neki nemaju titl, neki titlovi nisu hr...

2. Ako slučajno nazovete besplatan broj korisničke podrške, odvojite si nekoliko godina vremena sa saslušate izrazito iritantnu tetu koja s poklikom u glasu reklamira kako su najbolji, najkrasniji i sve naj naj. Ista teta daje sve opcije osim one koju trebate. "Za sirni namaz birajte 2, za dovoz ugljena birajte 3, a ako imate trikoder iz 2859. godine, ostanite na vezi do javljanja operatera". SVE možete čuti, samo nema opcije da vam se netko javi na fkn telefon!

3. Računi ne dolaze na adresu. Nakon 5 poslanih mailova na info@... i čak jednog osobnog posjeta, odgovor je da "to nije njihov problem"!!! A čiji je? Papin? Precednikov? Od Vidovitog Milana? Kad im kažem da nisam dužna platiti nešto za što nisam dobila račun, postaju bezobrazni i prijete.

4. Ugovor sa njima je moguće raskinuti kao ugovor s Nečastivim. Još dodatnih 5 mailova na koje sam dobila 2 različita odgovora od 2 različite osobe... A svodilo se na to da treba proć prvo rok od milion dana, a onda rok od drugih milion dana, a da su oni meni uputili poštom na adresu neki dopis sa pojašnjenjem. Taj dopis, vidi čuda-baš kao i računi - NIJE DOŠAO!!
Onda se pitam kako me nađe porezna, voda, plin, struja, banka, IRS, CIA, FBI, samo me oni ne nalaze!!! I ziher bi me vrlo jednostavno našli da su mi poslali ovrhu :rolleyes:

Ok, svako se desi loš dan ili loš operater, ali da su svi bezobrazni, mailom, telefonom ili uživo, to nije slučajnost.
Dobro bih razmislila bih li bila toliko okrutna da i najgorem neprijatelju preporučim pakt s njima.
NIKAD VIŠE TOTAL TV!!!! :clint:

Opatija17
23.04.2014., 15:33
Total tv je najgore smeće ikad izmišljeno sa daleko najgorom podrškom!
Obrazložit ću:

1. Sklapanje ugovora je poprilično jednostavno. Nazovete određeni broj i za par dana dolaze montirati sve. Ok, enam zamjerke. Onda kreću problemi. Nema signala kad je oblačno, nema signala kad je kiša, nema programa, neki nemaju titl, neki titlovi nisu hr...

2. Ako slučajno nazovete besplatan broj korisničke podrške, odvojite si nekoliko godina vremena sa saslušate izrazito iritantnu tetu koja s poklikom u glasu reklamira kako su najbolji, najkrasniji i sve naj naj. Ista teta daje sve opcije osim one koju trebate. "Za sirni namaz birajte 2, za dovoz ugljena birajte 3, a ako imate trikoder iz 2859. godine, ostanite na vezi do javljanja operatera". SVE možete čuti, samo nema opcije da vam se netko javi na fkn telefon!

3. Računi ne dolaze na adresu. Nakon 5 poslanih mailova na info@... i čak jednog osobnog posjeta, odgovor je da "to nije njihov problem"!!! A čiji je? Papin? Precednikov? Od Vidovitog Milana? Kad im kažem da nisam dužna platiti nešto za što nisam dobila račun, postaju bezobrazni i prijete.

4. Ugovor sa njima je moguće raskinuti kao ugovor s Nečastivim. Još dodatnih 5 mailova na koje sam dobila 2 različita odgovora od 2 različite osobe... A svodilo se na to da treba proć prvo rok od milion dana, a onda rok od drugih milion dana, a da su oni meni uputili poštom na adresu neki dopis sa pojašnjenjem. Taj dopis, vidi čuda-baš kao i računi - NIJE DOŠAO!!
Onda se pitam kako me nađe porezna, voda, plin, struja, banka, IRS, CIA, FBI, samo me oni ne nalaze!!! I ziher bi me vrlo jednostavno našli da su mi poslali ovrhu :rolleyes:

Ok, svako se desi loš dan ili loš operater, ali da su svi bezobrazni, mailom, telefonom ili uživo, to nije slučajnost.
Dobro bih razmislila bih li bila toliko okrutna da i najgorem neprijatelju preporučim pakt s njima.
NIKAD VIŠE TOTAL TV!!!! :clint:

Dali ti je ikad stigao račun? Meni 2 mjeseca nije, danas idem u RI na prodajno mjesto vidjeti u čemu je problem.

smokieyez
25.05.2014., 13:47
Može li mi netko reći jel na total tv-u ima iti jedan baš putopisni kanal tipa kakav je bio travel? Listam programe i nekako mi se čini da nema?

soundvision
25.05.2014., 18:12
Nema. Travel je davno bio u Totalu i izbačen je. Neke slične emisije sa Travela se evetualno mogu naći na Discovery, NG, Viasat Explorer, pa i 24kitchen u smislu gastronomije u raznim zemljama što se obrađuje često na Travelu, ali baš kanal isključivo tog tipa - nema.

smokieyez
27.05.2014., 02:59
koji s#it! to je ono što mi je u biti najljepše za gledati! sve hrpa nekih crime i id s#anja, a discovery travel ili neš slično nigdje:(

Bunny Slippers
27.05.2014., 14:30
Dali ti je ikad stigao račun? Meni 2 mjeseca nije, danas idem u RI na prodajno mjesto vidjeti u čemu je problem.

Stiglo mi je 3-4 izvještaja/računa.

1. na licu mjesta prilikomo primopredaje opreme je stanje duga bilo 80kn i nešto lipa
2. nakon toga mi je na adresu stigla obavijest da su sva dugovanja podmirena
3. 2 tjedna nakon toga je došlo da imam 240 kn i nešto lipa duga.:kava:

I sve to u razdoblju od cca 2 mjeseca. Već mi je postalo baš slatko kako se sami sa sobom ne mogu dogovoriti. :504:

Jarvis
28.05.2014., 15:26
HRT2 u HDu za SP neide na Totalu?