View Full Version : Menekşe İle Halil / spoileri
_Lolita_
29.03.2011., 00:35
Menekşe İle Halil
Turska, 2007.
http://blufiles.storage.live.com/y1pBRdzRfvqDUW0L29KWnzK7RZQSVe5hT65JCpPnKz_Fzkkmmb qFLMopCCGccuWPIz76MZjtgKUdp0
Turska dramska serija s odličnim Kıvançom Tatlıtuğom i prekrasnom Sedef Avci u glavnim ulogama.
Priča o nemogućoj ljubavi između Menekşe i Halila započinje u Berlinu. Nakon što ju protiv njene volje obitelj odluči udati, Menekşe bježi s Halilom u Istanbul i tu kreće zaplet radnje.
Glazbu za seriju je skladao Toygar Işıklı ("Aşk-ı Memnu", "Ezel"), scenarij potpisuju Ece Yörenç i Melek Gençoglu ( "Aşk-ı Memnu", "Dudaktan kalbe",...) a redatelj je Uluç Bayraktar ("Ezel").
Serija se prikazivala na kanalu Euro D prošle godine a zahvaljujući čarima interneta ima nas koji smo ju počeli nedavno pratiti.
Pa cure, evo teme.
Sana iyi eğlenceler diler :mig:
kreativni nered
29.03.2011., 08:38
ja prva ja prvaaaaaa evo crtica :zubo: ------------ u kako je zgodan naš micek. vidim po prvim prizorima iz serije to će biti žešće ugnjetavanje glavne glumice, ta nesmije mrdnut nigdje bez nadzora.
Kolay Gelsin !! ( may you work in peace and success) , Lolita!
http://i54.tinypic.com/1idj5e.jpg
bihterica
29.03.2011., 09:15
serija je odlična (koliko može biti nakon Aški memnu) što i ne čudi s obzirom na to tko su scenaristi :)
još se sad sjećam Halilovog pogleda kad je ugledao Menekse na njenoj svadbi a on donio tortu da nije ni znao kome....on cijelo vrijeme misli kako je ona u Istanbulu? jel ta scena već u prvoj epki :ne zna: idem provjerit
eto cure navalite na gledanje, Kvanč je super zgodan :cerek: i zato nema dvoumljenja, odmah za ekran :rofl:
_Lolita_
29.03.2011., 11:01
serija je odlična (koliko može biti nakon Aški memnu) što i ne čudi s obzirom na to tko su scenaristi :)
još se sad sjećam Halilovog pogleda kad je ugledao Menekse na njenoj svadbi a on donio tortu da nije ni znao kome....on cijelo vrijeme misli kako je ona u Istanbulu? jel ta scena već u prvoj epki :ne zna: idem provjerit
eto cure navalite na gledanje, Kvanč je super zgodan :cerek: i zato nema dvoumljenja, odmah za ekran :rofl:
Je, to je ta scena. Užas živi, ko avet je hodao kasnije. Izmamio mi suze već u prvom nastavku, mogu mislit što će bit do kraja. :(
Živce su mi pojele scene u Istanbulu kad se svi non stop susreću a nitko nikog ne vidi. Čini mi se da ću i ovdi čupat kosu. :zubo:
@canim, :o
E da, bihterica. U kakve se poslove to uvalila njegova "familija" kad mu se sad radi o glavi? Malo sam prikunjala na tom dijelu :cerek:
bihterica
29.03.2011., 11:21
Je, to je ta scena. Užas živi, ko avet je hodao kasnije. Izmamio mi suze već u prvom nastavku, mogu mislit što će bit do kraja. :(
Živce su mi pojele scene u Istanbulu kad se svi non stop susreću a nitko nikog ne vidi. Čini mi se da ću i ovdi živce gubit. :zubo:
E da, bihterica. U kakve se poslove to uvalila njegova "familija" kad mu se sad radi o glavi? Malo sam prikunjala na tom dijelu :cerek:
pa na kojoj si ti već epizodi?
najkraće rečeno radi se o njegovom nasljedstvu i tvrtki koju je nasljedio očuh pa je Halil (skoro sam napisala Behlul :rofl:) morao u izganstvo
reci jel hoćeš da ponekad i spojlam ili hoćeš malo nedorečeno da ostane, ne bi htjela da ti pokvarim napetost koja će trajati najviše na početku ali proteže se baš kroz cijelu seriju
_Lolita_
29.03.2011., 12:08
pa na kojoj si ti već epizodi?
najkraće rečeno radi se o njegovom nasljedstvu i tvrtki koju je nasljedio očuh pa je Halil (skoro sam napisala Behlul :rofl:) morao u izganstvo
reci jel hoćeš da ponekad i spojlam ili hoćeš malo nedorečeno da ostane, ne bi htjela da ti pokvarim napetost koja će trajati najviše na početku ali proteže se baš kroz cijelu seriju
Dođoh do treće epizode. Scena kad njen brat i muž tiskaju Halilovu (Behlulovu :rofl:) sliku a on ispred tog dućana sluša onog klinca s harmonikom. :D
Sinoć mi je došlo da ti šaljem pp s milijun pitanja al sam se predomislila. Ovu neću gledat unaprijed (odnazad :zubo:), mada neću zamjerit bezazlene spojlere (neke bitnije stvari nemoj spominjat :cerek:).
Samo mi reci jel most u Mostaru igra bitniju ulogu u seriji? :rolleyes:
_Lolita_
29.03.2011., 12:22
ja prva ja prvaaaaaa evo crtica :zubo: ------------ u kako je zgodan naš micek. vidim po prvim prizorima iz serije to će biti žešće ugnjetavanje glavne glumice, ta nesmije mrdnut nigdje bez nadzora.
Tek sad ovo vidim. Luđako :zubo:
Ova serija je malo tradicionalnija od Aška, vidi se po odnosu prema ženama. Samo se nadam da neće bit previše nasilja i ugnjetavanja. Pokvarit će mi dojam o turskim serijama. Nered, jel gledaš na kraju? :rolleyes:
bihterica
29.03.2011., 12:27
Dođoh do treće epizode. Scena kad njen brat i muž tiskaju Halilovu (Behlulovu :rofl:) sliku a on ispred tog dućana sluša onog klinca s harmonikom. :D
Sinoć mi je došlo da ti šaljem pp s milijun pitanja al sam se predomislila. Ovu neću gledat unaprijed, mada neću zamjerit bezazlene spojlere (neke bitnije stvari nemoj spominjat :cerek:).
Samo mi reci jel most u Mostaru igra bitniju ulogu u seriji? :rolleyes:
samo ti pitaj što ti srce želi a što se tiče mosta on je gotovo nebitan jer ga se samo spominje sve do kraja onda u zadnjoj epki vidimo taj most i nekoga :cerek: kako skače s njega tako da je samo zadnja scena tamo snimljena al nemoj gledat kraj jer ćeš skužit u čemu je stvar pa si pokvarit gledanje :mig:
Živce su mi pojele scene u Istanbulu kad se svi non stop susreću a nitko nikog ne vidi. Čini mi se da ću i ovdi čupat kosu. :zubo:
I meni. Misliš sad će se srest kod hotela, bit će skupa, kad ono kukija..svako bleji na svoju stranu. :rolleyes:
Uz glavne glumce i karaktere spomenula bi Mustafu, jest negativac, al fkt nije loš glumac..U turskim serijama nema baš skroz crnih likova, ovaj je brutalan, ali opet kroz seriju čovjek i njega vidi kao trodimenzionalno biće. Strašno što rade psihi ti Turci. :zubo:
kreativni nered
29.03.2011., 12:41
Tek sad ovo vidim. Luđako :zubo:
Ova serija je malo tradicionalnija od Aška, vidi se po odnosu prema ženama. Samo se nadam da neće bit previše nasilja i ugnjetavanja. Pokvarit će mi dojam o turskim serijama. Nered, jel gledaš na kraju? :rolleyes:
a gledam jbg, šta ću kud svi tud i mali mujo :zubo: to ste vi krive :o:p
bihterica
29.03.2011., 12:46
ooooo, vidim povećava se broj gledateljica i obožavateljica Kvanča, bravo cure, samo gledajte i ja ću ponovno onak napreskokce da se opet podsjetim pa da imamo o čemu komentirat :top:
_Lolita_
29.03.2011., 12:51
I meni. Misliš sad će se srest kod hotela, bit će skupa, kad ono kukija..svako bleji na svoju stranu. :rolleyes:
Uz glavne glumce i karaktere spomenula bi Mustafu, jest negativac, al fkt nije loš glumac..U turskim serijama nema baš skroz crnih likova, ovaj je brutalan, ali opet kroz seriju čovjek i njega vidi kao trodimenzionalno biće. Strašno što rade psihi ti Turci. :zubo:
Meni je Nana zakon. Strah i trepet u kući. I bome ima dobar ukus. :cerek: Vjerojatno je baka proživjela istu stvar kako i unuka pa ju zato podržava u bjegu.
Mlaji brajo je pravo sileđija a na Jusufu se vidilo da se lomi. Bilo mi je drago kad je onako beknuo na babađima, kurvar stari. :mad: Mlati ženu a Heljga čeka u drugom krevetu. A i toj di su oči. :rolleyes::zubo:
Mustafa mi nije drag, šonjo neki. Još nisam stvorila nekakvu sliku o njemu, vidit ćemo.
@nered, gledaj gledaj. Bar imamo u što. :cerek:
Vera Wang
29.03.2011., 14:24
Pozdrav :)
Odlično da se otvorila tema s ovom dramskom serijom budući da sam ju prije par mjeseci škicnula na jutubu i čini mi se zbilja kvalitetna. Inače, obožavam Sedef, a Kivanç mi je prezgooodan :Serek:
Odgledala sam samo prve četiri minute prve epizode i već se rastopih na ono kako ju milo gleda u autobusu :cerek:
_Lolita_
29.03.2011., 14:40
Pozdrav :)
Odlično da se otvorila tema s ovom dramskom serijom budući da sam ju prije par mjeseci škicnula na jutubu i čini mi se zbilja kvalitetna. Inače, obožavam Sedef, a Kivanç mi je prezgooodan :Serek:
Odgledala sam samo prve četiri minute prve epizode i već se rastopih na ono kako ju milo gleda u autobusu :cerek:
Imaš kanal na kojem se nalaze skoro sve epizode titlovane na engleski, a jučer smo otkrile da ima i bosanski. :D Ako hoćeš link, javi na pp.
Ja sam sinoć počela gledat i zasad me drži početničko uzbuđenje. Sviđa mi se serija :cerek:
Vera Wang
29.03.2011., 14:53
Imaš kanal na kojem se nalaze skoro sve epizode titlovane na engleski, a jučer smo otkrile da ima i bosanski. :D Ako hoćeš link, javi na pp.
Ja sam sinoć počela gledat i zasad me drži početničko uzbuđenje. Sviđa mi se serija :cerek:
Dada, i ja sam našla te s prijevodom na bosanski :mig:
Evet, zasad se i meni sviđa, a i on mi je tako sav neki sladak i umiljat :cerek:
Meni je Nana zakon. Strah i trepet u kući. I bome ima dobar ukus. :cerek: Vjerojatno je baka proživjela istu stvar kako i unuka pa ju zato podržava u bjegu.
Mlaji brajo je pravo sileđija a na Jusufu se vidilo da se lomi. Bilo mi je drago kad je onako beknuo na babađima, kurvar stari. :mad: Mlati ženu a Heljga čeka u drugom krevetu. A i toj di su oči. :rolleyes::zubo:
Mustafa mi nije drag, šonjo neki. Još nisam stvorila nekakvu sliku o njemu, vidit ćemo.
Je, Mustafa je skroz šonjast, ali je i brutalni pizdun...i unatoč tome svemu opet ga čovjek žali na momente, to su te turske serije..
Nana je skroz impozantna ženska, stari babađim sve lema, ali kad ga ona zvizne, samo govori :mama: :rofl:
Jusuf mi je čak hot na neki čudan način. :zvrko:
_Lolita_
29.03.2011., 16:18
Je, Mustafa je skroz šonjast, ali je i brutalni pizdun...i unatoč tome svemu opet ga čovjek žali na momente, to su te turske serije..
Nana je skroz impozantna ženska, stari babađim sve lema, ali kad ga ona zvizne, samo govori :mama: :rofl:
Jusuf mi je čak hot na neki čudan način. :zvrko:
:rofl: Hahahah, krepat ću :lol:
On će na kraju vjerojatno ispast teška pozitiva.
Taman gledam đenazu od Ahmeta, jel ovo Halil i Zejnep imaju povijest? :D
I ovo očuhovo mu pašče je zgodno al Terminator brate. :eek: hladnokrvni ubojica
_Lolita_
29.03.2011., 16:40
Ova treća epizoda nije za svačije živce. Ne mogu vjerovat da se netko može ovako iživljavat na vlastitoj sestri. Kadir je nula od čovika. :bljak::flop:
Fijuuuuuuuuuuuuu, koje batine je Mustafa popio. Kvanču se smračilo pred očima. :rofl:
Vera Wang
29.03.2011., 16:48
Ova treća epizoda nije za svačije živce. Ne mogu vjerovat da se netko može ovako iživljavat na vlastitoj sestri. Kadir je nula od čovika. :bljak::flop:
Ja nisam mogla vjerovati da joj je otac tolika gnjida kad je išao mlatiti nju i mater joj... strašno, ne podnosim nasilje nikakve vrste :flop:
A sad mi je srce u grlu stalo kad je Halil skužio da je ona mladenka :(
Već vidim da ću oplakati i ovu seriju :rolleyes:
_Lolita_
29.03.2011., 16:55
Ja nisam mogla vjerovati da joj je otac tolika gnjida kad je išao mlatiti nju i mater joj... strašno, ne podnosim nasilje nikakve vrste :flop:
A sad mi je srce u grlu stalo kad je Halil skužio da je ona mladenka :(
Već vidim da ću oplakati i ovu seriju :rolleyes:
Ima dosta nasilja :rolleyes:
Treća epizoda je da ti se smuči pa se pripremi.
Al zato Kivanc fascinira. Čovjek glumi za Oscara. :s :o
_Lolita_
29.03.2011., 19:52
Postala sam veliki obožavatelj Toygara Isklija. Glazba u serijama mu je odlična.
Menekse Ile Halil - Jenerik (Intro Versiyon) (http://www.youtube.com/watch?v=-S9IPP6bqa0&feature=related)
Menekşe Ile Halil - Jenerik dizi müziği (http://www.youtube.com/watch?v=U6Wwvt-S2Co)
Menekse Ile Halil - Ne Olur Dokunma..! (http://www.youtube.com/watch?v=LxlHeu0djuk&feature=related)
:o
kreativni nered
29.03.2011., 19:54
ma nisam pošteno niti krenula gledat a već me ždere stranica. prvo neda bosanske titlove, pa onda na dnu videa onaj oglas neda mi zgasiti kad god stisnem iksić pauzira mi video. ma.... :mad: živcira me u startu a vidjela svega prvih 2 minute.
bihterica
29.03.2011., 20:48
ma nisam pošteno niti krenula gledat a već me ždere stranica. prvo neda bosanske titlove, pa onda na dnu videa onaj oglas neda mi zgasiti kad god stisnem iksić pauzira mi video. ma.... :mad: živcira me u startu a vidjela svega prvih 2 minute.
nadam se da si riješila probleme dosad a ako nisi onda probal pričekat da ti se reklama sama makne (meni je) a što se titlova tiče klikneš TR pa odabereš titl iako ja gledam na engleskom
_Lolita_
29.03.2011., 20:52
nadam se da si riješila probleme dosad a ako nisi onda probal pričekat da ti se reklama sama makne (meni je) a što se titlova tiče klikneš TR pa odabereš titl iako ja gledam na engleskom
Ja sam se logirala na tu stranicu i kao drugi jezik odabrala hrvatski pa mi automatizmm sam ubaci bosanske titlove. Sve je to isto baaa :cerek:
Idem dalje, stigoh do epizode kad Menekše pobigne iz Zejnepine kuće.
Jadna, ne krivim ju, i ja bi isto onako postupila. :( Zanima me što će bit dalje :raspa:
MISSYOU1
29.03.2011., 20:53
Molim vas da mi kažete gdje mogu Menekse ile Halil vidjeti sa bosanskim prijevodom. Please:)
bihterica
29.03.2011., 20:58
Molim vas da mi kažete gdje mogu Menekse ile Halil vidjeti sa bosanskim prijevodom. Please:)
http://www.viki.com/channels/1463-menekse-and-halil/videos/11699/1
onda klikneš na TR i odabereš jezik
_Lolita_
29.03.2011., 20:59
Evo trenutno epizoda koju ja gledam, bosanski titlovi.:)
http://bs.viki.com/channels/1463-menekse-and-halil/videos/11702/6
@bihterica, navukla sam se :cerek:
Muzika predivna, naravno :)
Toygar Işıklı - Ninni ~Menekşe ile Halil (http://www.youtube.com/watch?v=5mmgwMsHIP0)
Toygar işikli- Tutkun (Menekse ile Halil) (http://www.youtube.com/watch?v=hLECTTlhiVU)
Ok su mi par Menekse i Halil, ali voljela bih da je Sedef Avci malo izražajnija, dosta je...drvena. :ne zna:
_Lolita_
29.03.2011., 21:11
Muzika predivna, naravno :)
Toygar Işıklı - Ninni ~Menekşe ile Halil (http://www.youtube.com/watch?v=5mmgwMsHIP0)
Toygar işikli- Tutkun (Menekse ile Halil) (http://www.youtube.com/watch?v=hLECTTlhiVU)
Ok su mi par Menekse i Halil, ali voljela bih da je Sedef Avci malo izražajnija, dosta je...drvena. :ne zna:
Slažem se, mada je meni ona prekrasna. Sva je mila i nježna, baš mi ima nešto... Kvančov lik je također puno umiljatiji od Behlul beya pa se baš dobro slažu iako su Bibići i dalje nedodorljivi kao par. :cerek:
Slažem se, mada je meni ona prekrasna. Sva je mila i nježna, baš mi ima nešto... Kvančov lik je također puno umiljatiji od Behlul beya pa se baš dobro slažu iako su Bibići i dalje nedodorljivi kao par. :cerek:
Je, prekrasna je.
Ma jest, Bibići su me razmazili sa svojom luđačkom kemijom, trebalo mi je vremena da se naviknem na ovaj, ipak, nježniji, par. :D
_Lolita_
29.03.2011., 21:19
Je, prekrasna je.
Ma jest, Bibići su me razmazili sa svojom luđačkom kemijom, trebalo mi je vremena da se naviknem na ovaj, ipak, nježniji, par. :D
Meni su preslatki. Kad ju Kvanč onako milo pogleda...awwww :cerek:
Još ova muzička podloga :o
Jedino što ima malo previše nasilnih scena, to si dobro rekla nekidan. :rolleyes:
joj, sad ces me :azdaja:meni ona - Sedef podbacuje u MH...
a gledam je i u novoj seriji, pogodi ko joj je amidja:rofl:
http://i54.tinypic.com/jjmiyx.jpg
:facepalm::crta: i...iiiiii...jos je usvojena, a on (Adnan) se zove Raufbey:p
http://i55.tinypic.com/ibm1qp.jpg
_Lolita_
29.03.2011., 21:28
joj, sad ces me :azdaja:meni ona - Sedef podbacuje u MH...
Pa dobro, tek sam krenula gledat..nemoj me odmah tuć :moli: :( :D
Već sam rekla da mi nema kemije između njih dvoje...možda njenom krivicom (do Kvanča nije sigurno :cerek::rofl:). Ovo mi je prvi susret s njom kao glumicom pa imaj malo milosti. Al cura je jako simpatična i meni je prekrasna. :)
bihterica
29.03.2011., 21:29
@loli dobro dođe kao odvikavanje od SO
@perl meni osobno isto više leže SO jer sam po prirodi ko bihterica :D i volim luđačke ljubavi :rofl: zato kad pogledam nekaj ovak nježnog rastopim se i poželim da sam malo mirnija
u 4 epki mi je Halil čok čok zgodan u onoj crnoj majici s kapuljačom na glavi mmmmmmm
ne sviđa mi se Zejnep karakterno a ni Menekse mi nije jasna sa svojom ljubomorom jer stvarno ne vidim razloga za to osim što je opravdava to što ne poznaje Halila, inače Halil mi je jaaaako drag jer je pobjegao sa svojom dragom bez razmišljanja za razliku od Behlula :cerek:
_Lolita_
29.03.2011., 21:32
@loli dobro dođe kao odvikavanje od SO
@perl meni osobno isto više leže SO jer sam po prirodi ko bihterica :D i volim luđačke ljubavi :rofl: zato kad pogledam nekaj ovak nježnog rastopim se i poželim da sam malo mirnija
u 4 epki mi je Halil čok čok zgodan u onoj crnoj majici s kapuljačom na glavi mmmmmmm
ne sviđa mi se Zejnep karakterno a ni Menekse mi nije jasna sa svojom ljubomorom jer stvarno ne vidim razloga za to osim što je opravdava to što ne poznaje Halila, inače Halil mi je jaaaako drag jer je pobjegao sa svojom dragom bez razmišljanja za razliku od Behlula :cerek:
Pa i meni su draži B & B, to bez sumnje al i ovi su mi slatki. :cerek:
A to o bjegu je i meni palo na pamet. Koje smo mi frikuše. :zubo:
Zejnep mi pari ko da će bit kamen smutnje cijelo vrijeme, ipak ona njega voli. Nekako osjećam da će bit negativac. :rolleyes:
Pa dobro, tek sam krenula gledat..nemoj me odmah tuć :moli: :( :D
Već sam rekla da mi nema kemije između njih dvoje...možda njenom krivicom (do Kvanča nije sigurno :cerek::rofl:). Ovo mi je prvi susret s njom kao glumicom pa imaj malo milosti. Al cura je jako simpatična i meni je prekrasna. :)
yok, canim, ja kazem ti ces mene tuci!
Ma ona je super OK, ali ta njena rodbina me izludjuje, povraca mi se od nasilja!
jedino anneanne (baba) je carica! al to vec znas...
Ne znam, valjda sam jos uvijek u B&B pa ne mogu Kvanca zamislit s drugom...
Bez dvojbe su sasvim nice together u MH :top:
Gledam kad stignem, vec sam jednom na preskakanje zicnula na youtube, a viki stoji na cekanju, nemam puno vremena.
Enjoy anyway:cerek:
_Lolita_
29.03.2011., 21:39
yok, canim, ja kazem ti ces mene tuci!
Ma ona je super OK, ali ti njena rodbina me izludjuje, povraca mi se od nasilja!
jedino anneanne (baba) je carica! al to vec znas...
Ne znam, valjda sam jos uvijek u B&B pa ne mogu Kvanca zamislit s drugom...
Bez dvojbe su sasvim nice together u MH :top:
Gledam kad stignem, vec sam jednom na preskakanje zicnula na youtube, a viki stoji na cekanju, nemam puno vremena.
Enjoy anyway:cerek:
Ahaaaaa, tek sad vidim. (gledam i pišem u isto vrijeme) Ma neću te tuć :D
Baka je zakon, svaka joj čast. Ja bi volila imat onakvu baku a babađim je gad gadljivi isto ko i Kadir. Pu! :mad:
Uživam, uživam :cerek:
kreativni nered
29.03.2011., 21:45
sad je na bosanskom, aj neka sad mi je prihvatilo. do B&B nema im ravnih niti će biti. za mene najbolje nešto što sam do sada gledala.
istina, tu je totalno drugačiji, miliji, smije se prekrasno. :cerek::cerek: kad ju gleda...uh baš je prekrasan. one okice avvvvvvvvvv. ona je mila lijepa je, ali nemogu ja njega usvojiti sa drugom osim Bihter. ah ludosti... :D
@bihretica neka je ljubavi kao kod naših bibića. samo sa sretnim zavšetkom :)
još uvijek gledam prvu epizodu, ovo po 10 minuta, bome sam se odvikla od tako kratkog trajanja videa.
Ahaaaaa, tek sad vidim. (gledam i pišem u isto vrijeme) Ma neću te tuć :D
Baka je zakon, svaka joj čast. Ja bi volila imat onakvu baku a babađim je gad gadljivi isto ko i Kadir. Pu! :mad:
Uživam, uživam :cerek:
babađim:rigo: strasno!!!
Prodao je ko roblje za 25.000 evri, a onda trosi na mein schatzy:bljak:pislik!
Kvanc je mmmmm super, konacno malo da se iskupi za kacarstvo u SO:cerek:
_Lolita_
29.03.2011., 21:52
babađim:rigo: strasno!!!
Prodao je ko roblje za 25.000 evri, a onda trosi na mein schatzy:bljak:pislik!
Kvanc je mmmmm super, konacno malo da se iskupi za kacarstvo u SO:cerek:
Stari je odvratan, ljigav lik totalno. Kao da ona nije njegova krv.:rolleyes:
@nered, ja se navukla. Čekaj da se zaplete radnja, poznavajući te i ti ćeš. :cerek: Samo gledaj, ne odustaj. :o
mari.74
29.03.2011., 21:54
Pozdrav cure:mig:
Ja sam vrlo friška na forumu, a otkrila sam ga zahvaljujući Ask-i memnu:top:
Pročitala sam gotovo sve postove vezane uz SO, i skužila da je tema zaključana:confused:
Ali, onda vidjeh, čeprkajući i dalje u potrazi za biločim vezanim uz, ah, tu divnu seriju što je nažalost završila, otkrila da postoji neka druga sa Kivancem, pa sam se odlučila uključiti, i vidjeti krenuti li u gledanje nečeg novog, ili i dalje suze liti zbog Strasti, jer sam, moram priznati, bolesno opsjednuta sa Bihter i Behlulom, i ne znam kad ću se i kako oporaviti:(
kreativni nered
29.03.2011., 21:58
hahahah loli evo ja već gotova, uspila se rasplakati na prvoj epizodi jerbo su na mostu i ona govori da ide u tursku a on ju je zagrlio . sad ću psovati ali, hebo me pas koje on face složi dok ju grli. onako strastveno, jedva je dočekao kao da vidi boga pred sobom. ja njega obožavam. on je moj CAR. :cerek::cerek::cerek::rofl::rofl::rofl::rofl: ljubi te nered uhhhhhhhhhhhh srećoooooooooooooooooooo
@mari svi smo ovdje bolesno opsjednute SO, tako da welcome to the club :zubo:
Pozdrav cure:mig:
Ja sam vrlo friška na forumu, a otkrila sam ga zahvaljujući Ask-i memnu:top:
Pročitala sam gotovo sve postove vezane uz SO, i skužila da je tema zaključana:confused:
Ali, onda vidjeh, čeprkajući i dalje u potrazi za biločim vezanim uz, ah, tu divnu seriju što je nažalost završila, otkrila da postoji neka druga sa Kivancem, pa sam se odlučila uključiti, i vidjeti krenuti li u gledanje nečeg novog, ili i dalje suze liti zbog Strasti, jer sam, moram priznati, bolesno opsjednuta sa Bihter i Behlulom, i ne znam kad ću se i kako oporaviti:(
Pozdrav mari. :)
Možeš komentirati Aski-i memnu ovdje (http://www.forum.hr/showthread.php?t=629205), ako imaš želju, treba nam svježa krv.
_Lolita_
29.03.2011., 22:03
hahahah loli evo ja već gotova, uspila se rasplakati na prvoj epizodi jerbo su na mostu i ona govori da ide u tursku a on ju je zagrlio . sad ću psovati ali, hebo me pas koje on face složi dok ju grli. onako strastveno, jedva je dočekao kao da vidi boga pred sobom. ja njega obožavam. on je moj CAR. :cerek: ljubi te nered uhhhhhhhhhhhh srećoooooooooooooooooooo
@mari svi smo ovdje bolesno opsjednute SO, tako da welcome to the club :zubo:
Ahahahah :rofl: Luđakinjo moja, ljubi te Loliđim :cerek:
Ja sam plakala na scenu koja će ti ubrzo doć, skužit ćeš kad bude vrijeme.
Ma Kvanče je Bog i gotovo. :s :Slin: :bonk: :cerek:
@mari, vel'ko M. :cerek: Definitivno kreni u gledanje ovog jer pomaže. Bar meni. :mig:
Fernada
29.03.2011., 22:12
Evo da se i ja pridruzim,do koje ste epizode stigli,jer sam ja ovo davno gledala na turskom,pa da se prisjetim :mig:
A to kad je otac prodao i ona njegova faca kad ju je vidjeo na vjencanju,za sve pohvale kako je odglumio :s:top:
mari.74
29.03.2011., 22:15
Cure, hvala na dobrodošlici :s
Zasada ostajem na Ask-i memnu, jer mi srce još uvijek krvari zbog B&B, nekako mi prerano gledati Behlula kako izgara za nekom drugom. Stoga, selim trkom na Tragične ljubavi:trk:
fame chocolate
29.03.2011., 22:18
heeeeeej curke :cerek::cerek:
tnx@loli kaj si mi linkic poslala :)
nego da, nisam vas citala samo sam odma stisla zadnju str i "post reply"..
vjerujem da ste pricale o svemu i cak mozda kraju serije a ja ne zelim znat kraj :(:(
zbilja ovaj put zelim pogledat kak treba od pocetka do kraja :D
evo me na 3. epki vec, serija mi je super i gledam zbog kivanca,al ipak mi se nista nemre mjeriti sa strasti orijenta.. ovo je da udovoljim svojoj zelji za kivancem :mikrocerek:
al jaaako mi je tuzna serija, i teska za gledat, ovo obiteljsko nasilje se ni meni ne svida.. grozno mi je gledat muza kako udara svoju zenu, kako je vlastitu kcer prodao za pare i kako istovremeno odlazi ljubavnici... a kceri govori da je kurva jer se nije zeljela na silu udat..
fuj, odvratan mi je meneksin otac... :flop:
koje dvolicno bice, a tek onaj kadir..lik je gadan, ruzan je ko noc, ma i noc je ljepsa...
nemrem ga podnijet, neki niski, ruzni, crni, zmazan turcin :rigo:
joj kad ce se vise poljubiti menekse i halil?? kvragu kaj su tak sramezljivi ? :)
_Lolita_
29.03.2011., 22:23
heeeeeej curke :cerek:
tnx@loli kaj si mi linkic poslala :)
nego da, nisam vas citala samo sam odma stisla zadnju str i "post reply"..
vjerujem da ste pricale o svemu i cak mozda kraju serije a ja ne zelim znat kraj
zbilja ovaj put zelim pogledat kak treba od pocetka do kraja :D
evo me na 3. epki vec, serija mi je super i gledam zbog kivanca,al ipak mi se nista nemre mjeriti sa strasti orijenta.. ovo je da udovoljim svojoj zelji za kivancem
al jaaako mi je tuzna serija, i teska za gledat, ovo obiteljsko nasilje se ni meni ne svida.. grozno mi je gledat muza kako udara svoju zenu, kako je vlastitu kcer prodao za pare i kako istovremeno odlazi ljubavnici... a kceri govori da je kurva jer se nije zeljela na silu udat..
fuj, odvratan mi je meneksin otac... :flop:
koje dvolicno bice, a tek onaj kadir..lik je gadan, ruzan je ko noc, ma i noc je ljepsa...
nemrem ga podnijet, neki niski, ruzni, crni, zmazan turcin :rigo:
joj kad ce se vise poljubiti menekse i halil?? kvragu kaj su tak sramezljivi ? :)
Stigla si :cheer: ajde neka.
Meni je serija baš zanimljiva, izostavimo li nasilje.
Ja sam na kraju četvrte epizode i sve se iskompliciralo. :rolleyes:
Ne bih ni ja volila znat kraj, ovu hoću odgledat kako Bog zapovijeda. :cerek:
@fernanda, taman gledam kako Mustafa :bljak: (očaj od čovika) govori Kadiru da će prijavit Menekše policiji pa nek je nađu. Ona je taman pobjegla iz kuće od Zejnep.
bihterica
29.03.2011., 22:24
vidim da većina vas nije stigla do 5 epizode pa ću pričekat do sutra tak da možemo sve zajedno komentirat pa sad idem gledat 47 SO
_Lolita_
29.03.2011., 22:25
vidim da većina vas nije stigla do 5 epizode pa ću pričekat do sutra tak da možemo sve zajedno komentirat pa sad idem gledat 47 SO
Ja ću sad na 5.epizodu. Očito se sprema uragan. :rolleyes:
Fernada
29.03.2011., 22:29
Axa to je bilo dan poslje vjecanja,ja bi njenog oca na lomacu zapalila,pa ko indijac isla oko njega :kava:
kreativni nered
29.03.2011., 22:29
a bem mu sve ja opet znam kraj a u tri pm i moj nos di se gura svugdje. jbg nisam mogla odoljeti sad pokraj svih tih jubitoa i sl. gdje sve može saznati. prije nije bilo toga, gledaj kako je na teveju i amen. pišemo se poslije nastavljam prvu jer je neću do sutra pogledati.
@fame helouuu helouuuu. aj neka i tebe sa nama tu. :top:
fame chocolate
29.03.2011., 22:35
dakle niste u ove 3 str pricale o buducim dogadajima ?? :)
ici cemo od pocetka jel (il na kojoj epki je vecina jer vidim da se prica o 5.epki, ja jos na 3.oj) ? jer ja bi zbilja htjela sudjelovat na temi al eto da ne znam buduce dogadaje vec lijepo epku po epku :cerek:
E, i to me živcira u toj seriji.. Nema puno vruće akcije, čak nit poljubaca, neee to je nemoralno, ali glavno da gledamo kako tip mlati ženu, to može trajat i po deset minuta ako treba, ali ljubljenje - pa nećemo kvarit mladež, ne?
:rigo:
_Lolita_
29.03.2011., 22:38
Super mi je Kvanč s ovom kapuljačom. :cerek:
I jadan ovaj čiko u hotelu, svi mu dolaze i odlaze kako kome prne... ko na kolodvoru. I svi ga nešto traže. :lol:
@fernanda, ne. Ja sam na 5 epizodi a to je već sve u Istanbulu. Već su se njih dvoje našli i opet razdvojili. Halil prebio Mustafu (evala mu):rofl: i sad svak svakoga traži po gradu. Menekse traži rodbinu koju joj je Nana spomenula da imaju u gradu.
@fame, ja tamam završavam 4.epizodu. Čekala bih te al me jako zanima što će bit dalje. Odgledat ću 5. pa ću vas pričekat. :mig:
@perl, pa to je ništa čudno za Turke. Jel bila reagirala njihova ministrica prosvjete ili tako nešto, dok je išla Aški kod njih? Kao, ima previše eksplicitnih scena :lol:
Fernada
29.03.2011., 22:42
Axa ja dok sve povezem jer sam davno gledala,aj taman cu i ja sada pogledati 5 da bduem u korak sa vama :)
@fernanda, ne. Ja sam na 5 epizodi a to je već sve u Istanbulu. Već su se njih dvoje našli i opet razdvojili. Halil prebio Mustafu (evala mu):rofl:
Jao, kako ga je preebio. Još kad ga je par puta oplahtnuo s onim remenom, a joj, ko čuko je ostal Mustafa. :rofl:
I ta scena pokušaja silovanja je trajala uuužasno dugo, mučenje živo.
fame chocolate
29.03.2011., 22:52
E, i to me živcira u toj seriji.. Nema puno vruće akcije, čak nit poljubaca, neee to je nemoralno, ali glavno da gledamo kako tip mlati ženu, to može trajat i po deset minuta ako treba, ali ljubljenje - pa nećemo kvarit mladež, ne?
:rigo:
uh vidim da cu se napatit.... kaj nam ne pruze malo uzitka za okice sa kivancem? ah...:(
ma ja sam se pocela smijat na onu scenu kad ju je nasao u istanbulu pa kad je zaustavio bus i ona izasla, tako su se gledali, grlili i ja sad ocekujem neki brutalan poljubac kad ono opet gledanje i grljenje... jao nisu uopce dali onim turistima materijala kad su vec snimali iz autobusa ...
grrr idem gledat dalje, mozda naidem na neki kisss :rofl::cerek:
_Lolita_
29.03.2011., 22:54
Ma šta ovaj njegov očuh sad glumi sveca? :mad:
Kakav je ovo iscenirani atentat? Bihterica pomaži :(
@perl, ja još bila cheerleader dok ga je ovaj mlatio.:cheer: Eto, Turci ipak kvare mladež. :rofl:
A kako mu se tek Kadir rugao ahahahahah :lol:
Fernada
29.03.2011., 22:54
fame nacekaces se ti do kissa,kolko mene sjecanje sluzi :)
meni je ovdje tako sladak,ko neki djecacic :cerek::cerek:
_Lolita_
29.03.2011., 22:58
fame nacekaces se ti do kissa,kolko mene sjecanje sluzi :)
meni je ovdje tako sladak,ko neki djecacic :cerek::cerek:
Meni isto. Pretatli je :cerek:
@perl, pomozi ti. Kog vraga sad glumata ovaj amđa od Zejnep? Ovo kad ga njegov pesek tobož upuca :rolleyes:
marija01
29.03.2011., 22:59
Evo i mene!Hvala Loliti na otvaranju teme!:mig:Kivanc mi je bomboncic,serija je:(:(.
Meni isto. Pretatli je :cerek:
@perl, pomozi ti. Kog vraga sad glumata ovaj amđa od Zejnep? Ovo kad ga njegov pesek tobož upuca :rolleyes:
E, to je ful komplicirano. Uglavnom, taj amđa je totalni negativac, taj amđa od Zejnep (Mithat) je očuh od Halila, pokušao ga je ubit nekolko puta, sad izigrava dobricu, kao da ga želi zapravo zaštiti oće taj cijeli biznis za sebe...uglavnom, gledaj, meni je to bilo ful dosadno pa sam prevrtila neke dijelove :)
Fernada
29.03.2011., 23:02
I mene zanima sta glumi :o
mare dobrodosla :kiss:
_Lolita_
29.03.2011., 23:04
E, to je ful komplicirano. Uglavnom, taj amđa je totalni negativac, taj amđa od Zejnep (Mithat) je očuh od Halila, pokušao ga je ubit nekolko puta, sad izigrava dobricu, kao da ga želi zapravo zaštiti oće taj cijeli biznis za sebe...uglavnom, gledaj, meni je to bilo ful dosadno pa sam prevrtila neke dijelove :)
Ok. Znam tko je Šejtan i da hoće ubit Halila, al zašto? :ne zna::(
@marija, nema na čemu :D Nije mi bilo teško. :cerek:
marija01
29.03.2011., 23:06
Fer :kiss: Uh gdje ste vi vec sa gledanjem,moram ja nastaviti,napravila sam malu stanku
Fernada
29.03.2011., 23:07
Ja gledam 5 epizodu,mene takodje zanima,al valjda cu skuziti :kava:
Lolita meni ovdje lici ko onda kad se osisao u SO :cerek:
Arijela
29.03.2011., 23:08
Kivancev Halil nije muškarac, on je heroj, bog na zemlji.
Ovo je Perl napisala dole kod nas u limbu :D mislim da to vrijeti tu postati.
Ne kanim gledati i dalje, ali ovo je postalo in mjesto očito, kao Ašk-i memnu nekad :cheer:
(Sorry @Perl kaj sam tak seljački kvotala :rolleyes: )
marija01
29.03.2011., 23:09
Ja sam stala na 5.,sad moram sestu,cure na kojoj ste epizodi?:mig: Prelijep mi je tu,ono slatko lice i pogled :mikrocerek:
Fernada
29.03.2011., 23:10
Jel ovo njegov glas ili su uzeli opet od nekog glumca :kava:
_Lolita_
29.03.2011., 23:12
Kivancev Halil nije muškarac, on je heroj, bog na zemlji.
Ovo je Perl napisala dole kod nas u limbu :D mislim da to vrijeti tu postati.
Ne kanim gledati i dalje, ali ovo je postalo in mjesto očito, kao Ašk-i memnu nekad :cheer:
:cerek: Pa rekoh ti ja maloprije. Aški tabor još vlada ovim prostorima. :cerek:
@fernanda, meni je on najdraži u ovakvom izdanju, kratke kose. :Slin:
A serija se snimala puno prije SO, 2007. Tu je dakle još mlađi nego tamo. :p
Njegov glas je.
@mare, ja gledam 5. a onda ću stat dok nas Fame ne uhvati pa da smo svi tu njegdje.
Ok. Znam tko je Šejtan i da hoće ubit Halila, al zašto? :ne zna::(
Zato kaj bi Halil trebao naslijedit firmu, brijem. Moram i ja gledat ponovo. :lol: Očito je mama imala te pare. Ili tata od Halila čak, pa je umro pa se ova ponovo udala.
Uglavnom, interes je u pitanju.
marija01
29.03.2011., 23:14
Jel ovo njegov glas ili su ozeli opet od nekog glumca :kava:
I mene isto zanima:mig:
Fernada
29.03.2011., 23:14
Znam to da je snimljena 2007,eee i meni je najbolji sa ovakom kosom :cerek::cerek:
Arijela
29.03.2011., 23:15
I mene isto zanima:mig:
Meni se činilo da nije, malo sam zirnula u Lolitin potpis :ne zna:
marija01
29.03.2011., 23:17
Meni se isto cini da je drukciji,najbolji mi je tu ,preprelijep:cerek::cerek:
_Lolita_
29.03.2011., 23:18
Zato kaj bi Halil trebao naslijedit firmu, brijem. Moram i ja gledat ponovo. :lol: Očito je mama imala te pare. Ili tata od Halila čak, pa je umro pa se ova ponovo udala.
Uglavnom, interes je u pitanju.
Ayalah, ko i uvijek. Ok, sad mi je jasnije. Tešekurler canim :o
Idem dalje. Evo jadna Menekše sjedi sama u mraku ko ćuko. :rofl: Nigdi Halila da je zagrli. :cerek:
Fernada
29.03.2011., 23:20
Cak je jadna i zaspala :kava:
bihterica
29.03.2011., 23:21
@loli radi se o upravljanju tvrtkom odnosno njenom preuzimanjuod strane očuh a to može samo ako je Halil dead, ima još tu raznoraznih sitnica
_Lolita_
29.03.2011., 23:22
Meni se činilo da nije, malo sam zirnula u Lolitin potpis :ne zna:
Ma jest, njegov je glas. U Gumušu je iskrivljen.
U mom potpisu on ne govori ništa. Ili si neki drugi video gledala? :rolleyes::ne zna:
Evo pa vidi...http://bs.viki.com/channels/1463-menekse-and-halil/videos/11703/2
I jel se meni ovo čini ili ova mala rođakinja baš i ne podnosi Menekše?
Arijela
29.03.2011., 23:27
U mom potpisu on ne govori ništa. Ili si neki drugi video gledala? :rolleyes::ne zna:
Pa velim da je njegov, da ga nisu mijenjali :ne zna: Odgledala sam prizor u autobusu, ono s pomicanjem ručke i ona faca dok priljubi ličeko na ruku dok ju gleda, raspekmezila sam se... I nekaj je govoril u slastičarni pa sam čula glas, i to je njegov.
marija01
29.03.2011., 23:28
Ok cure hvala na odgovoru,zbunjena sam bila totalno:mig:
bihterica
29.03.2011., 23:31
I jel se meni ovo čini ili ova mala rođakinja baš i ne podnosi Menekše?
je, malo ju gleda ispod oka, al promijenit će ploču uskoro, valjda ne voli primat ljude u goste :confused:
Fernada
29.03.2011., 23:34
evo trazi je preko googla,ako sam ja dobro skontala :cerek:
_Lolita_
29.03.2011., 23:35
Pa velim da je njegov, da ga nisu mijenjali :ne zna: Odgledala sam prizor u autobusu, ono s pomicanjem ručke i ona faca dok priljubi ličeko na ruku dok ju gleda, raspekmezila sam se... I nekaj je govoril u slastičarni pa sam čula glas, i to je njegov.
Ja pročitala "nije njegov". Ne znam koji mi je vrag danas, sve krivo čitam.:rofl:
Moram smanjit dozu Kivanča. :cerek:
Guglaj moj Halil, guglaj. Daleko ćeš. Al svaka čast kako se sjetio Nane, pametno moje. :cerek:
Jusuf :s
Fernada
29.03.2011., 23:40
Lilita na tebe K fatalno utice :)
_Lolita_
29.03.2011., 23:42
Lilita na tebe K fatalno utice :)
Posve. :cerek:
Babađim malo gucnuo pa zovnio ženu "Helga". Eto belaja. :rofl:
Jadna žena, koju budalu za muža ima. Pu!
marija01
29.03.2011., 23:42
Joj fer na sve nas treba definitivno smanjiti dozu K:cerek:
Menekse :(
Fernada
29.03.2011., 23:46
Lolita ti pogresno citas,a jedem slova ili pogresno napisem :rofl:
mare slazem se:lol:
marija01
29.03.2011., 23:50
Fer:rofl:Ovaj stari nije normalan:flop:
_Lolita_
29.03.2011., 23:52
Evo ga svira usnu harmoniku. Pitam se jel i to naučio ili samo puše u prazno. :rofl:
I koji opći nered u restoranu, Kadir brani svoju čast. Ahahaha :lol:
Fernada
29.03.2011., 23:52
Evo naso je :cerek::cerek::cerek:
marija01
29.03.2011., 23:55
Koji osmijeh:cerek:
_Lolita_
29.03.2011., 23:56
Vdim da kasnite za mnom.
Ja krepajem od smijeha, ponosna braća i zet završili u bajbuku nakon što su polomili pola restorana. :lol:
Na kraju se pomlatiše između sebe i u zatvoru. Hahahahahahh :lol:
Fernada
29.03.2011., 23:59
Hahahah malo kasnimo :)
vjerovatno da je naucio,ko i klavir da svira :)
marija01
30.03.2011., 00:03
Cure,laku noc budem sutra nastavila s gledanjem
Fernada
30.03.2011., 00:05
Liolita dobra je ova pjesma,sto se ona prisjeca :cerek:
bihterica
30.03.2011., 00:07
cure vrijeme mi je za spavanje, čitamo se sutra, čekam da sve dođete do 5 gdje smo loli i ja pa da razmijenimo mišljenja :W
Fernada
30.03.2011., 00:09
laka noc :)
jel vama steka prevod malo,ja sam morala sada da prebacim na engleski,jer na bosanski nema :)
_Lolita_
30.03.2011., 00:29
Aaaaah, evo nam malo Behlula.
Halil napokon nađe Menekše ispred restorana njene tete i dok ona ulazi unutra ispred njega, on joj pomiriše kosu. :cerek::cerek::cerek:
Prijevod šteka, da.
Hm, kako on njoj namigne. Sotona jedna :cerek:
0:03 (http://en.viki.com/channels/1463-menekse-and-halil/videos/11703/8) :cerek::cerek::cerek:
U jbt, pa ovo sve povezano jedno s drugim. :eek:
Jedva čekam s Bihtericom prokomentirat.
Hahahaha, kaže joj tetak: Vidi se da je Halil Bošnjak. Visok je i plav.
Tako i mi nekako razmišljamo. Nema on ništa tursko. :rofl:
Gledala sam prve 3-4 epizode i zadnju... dusu sam isplakala :mama:
Kivanc mi je presladak kao Halil :)
Tzipora1001
30.03.2011., 09:22
Evo našla sam ovu stranicu sa nekoliko sličica iz serije, pa ... bujrum.
http://akelhawa.com/a-new-turkish-dramamenekse-ile-halil-aka-mirna-w-khalil
Neki dan sam malo škicnula na ovu seriju i dopalo mi se. Mislim da je to bila prva epizoda. Kad se gledaju, pa naiđu njezina braća - bar mislim da su braća(btw. užasni primitivci:mad:) pa se on sakrije i onda se u busu ponovo sretnu. Baš su mi zgodni.
Gledala bi i dalje ako se nađe vremena, ali bojim se počinjati nešto novo ako ima tužan kraj. Inače imam fobiju od tužnih krajeva serija. :lol:
Hajde tko je gledao do kraja da me prosvjetli, jel da gledam (sretan kraj) ili da se klonim gledanja (tužan kraj). Plizzzz
Još sam htjela pitati da li je prijevedeno sve ili da upišem tečaj turskog.
bihterica
30.03.2011., 09:30
Evo našla sam ovu stranicu sa nekoliko sličica iz serije, pa ... bujrum.
http://akelhawa.com/a-new-turkish-dramamenekse-ile-halil-aka-mirna-w-khalil
Neki dan sam malo škicnula na ovu seriju i dopalo mi se. Mislim da je to bila prva epizoda. Kad se gledaju, pa naiđu njezina braća - bar mislim da su braća(btw. užasni primitivci:mad:) pa se on sakrije i onda se u busu ponovo sretnu. Baš su mi zgodni.
Gledala bi i dalje ako se nađe vremena, ali bojim se počinjati nešto novo ako ima tužan kraj. Inače imam fobiju od tužnih krajeva serija. :lol:
Hajde tko je gledao do kraja da me prosvjetli, jel da gledam (sretan kraj) ili da se klonim gledanja (tužan kraj). Plizzzz
Još sam htjela pitati da li je prijevedeno sve ili da upišem tečaj turskog.
čuj, znaš kakve su turske serije, uvijek te u nekom dijelu rastuže, sad jel to početak, sredina ili kraj nekak je potpuno nevažno. Serija je odlična i isplati se pogledati jedino što po meni ima previše nasilja na početku. Inače, imaš prijevod na bosanski, engleski i još neke jezike. Ja sam osobno gledala s engleskim prijevodom jer je 99% prevedeno do samog kraja a koliko se sjećam s bosanskim nije tako do kraja.
Nadam se da sam bar malo prosvjetlila te a kakav je točno završetak ne mogu reći zbog cura koje ne žele znati kraj :kava:
Tzipora1001
30.03.2011., 09:43
Drago mi je da ima prijevoda do kraja (naš ili eng. - svejedno), a koliko vidim ima samo 36 epizoda - jedna sezona snimanja, pretpostavljam, tako da se to može relativno brzo pogledati.
Hvala ti na brzom odgovoru :kava:
_Lolita_
30.03.2011., 10:34
Gunaydin i ovdje :cerek:
Bihterica, ja sam se opako navukla. Baš mi se sviđa serija, iako je drugačija od Aški memnu. Završila sam petu epizodu sinoć i oni momenti kad su njih dvoje sami su mi prekrasni. :cerek: Podsjetio me na Behlula kad joj je mirisao kosu, namigivao i slao poljubac. Pretatli je :cerek:
Sad me zanima što će bit kad je babađim saznao da je Menekše kod rodbine. Čini mi se da će se svi susrest u restoranu - i oni i braća joj i amđa od Zejnep. Bit će belaja :rolleyes::D
Vera Wang
30.03.2011., 12:46
Bihterica, ja sam se opako navukla. Baš mi se sviđa serija, iako je drugačija od Aški memnu. Završila sam petu epizodu sinoć i oni momenti kad su njih dvoje sami su mi prekrasni. :cerek: Podsjetio me na Behlula kad joj je mirisao kosu, namigivao i slao poljubac. Pretatli je :cerek:
Sad me zanima što će bit kad je babađim saznao da je Menekše kod rodbine. Čini mi se da će se svi susrest u restoranu - i oni i braća joj i amđa od Zejnep. Bit će belaja :rolleyes::D
Ajmeee, pa ja gadno kasnim..tek sam drugu odgledala, morat ću se požuriti
Totalno je sladak; Mene je toliko raspekmezila prva epizoda kad ju onako umiljato gleda u busu, uf :cerek:
bihterica
30.03.2011., 13:41
đnm, raspašoj :lol: bit će malo napeto al brzo će se razriješiti, upravo netko kog si spomenula da joj Menekše nije drago čeljade će pomoći ups :no:
inače pogledala ponovno 5 jučer a 6 ću večeras tak da nas curke ulove, Kivanč mi je u ovoj seriji generalno najzgodniji jer je uvijek jednako zgodan, u SO je imao faze mijenjanja imidža i debljanja pa mi u epizodama oko Bihine prometne nije u najboljem izdanju ali je zato privlačan, čovjek stvarno može svašta glumiti a da je ovdje sweet i sva suprotnost Behlulu e to mu još više diže cijenu pa mora da su Turkinje nakon ove serije krenule u potragu za tako savršenim ženikom :cerek:
Vera Wang
30.03.2011., 14:27
http://akelhawa.com/kivanctatlitug/wp-content/uploads/2008/08/menekse1nw6bl7.jpg
http://img209.imageshack.us/img209/346/96535493yw3.jpg
http://www.1resimler.com/data/media/1359/kivanc-tatlitug-menekse-ile-halil.jpg
http://img293.imageshack.us/img293/4299/19pq0lz7.jpg
:cerek::cerek::cerek:
_Lolita_
30.03.2011., 14:55
http://akelhawa.com/kivanctatlitug/wp-content/uploads/2008/08/menekse1nw6bl7.jpg
http://img209.imageshack.us/img209/346/96535493yw3.jpg
http://www.1resimler.com/data/media/1359/kivanc-tatlitug-menekse-ile-halil.jpg
:cerek::cerek::cerek:
Koji osmijeh čovjek ima! Topi ledenjake :cerek:
Ova prva slika mi je dugo bila avatar, na njoj je savršen.:o
Jedva čekam epizodu večeras, ispadne da gledam jednu po danu. Bihterica, skupa ćemo komentirat večeras. :D
Vera Wang
30.03.2011., 18:02
Odgledah treću epizodu, Lolita, imala si pravo da nije za svačije živce
Ne znam tko mi je odvratniji, onaj otac ili ova gnjidetina od brata. Nema nimalo bratskih osjećaja prema njoj, odvratno. Kad je ono pljunio na nju u sobi došlo mi je da ga :clint:
A iako mi se Jusuf nije uopće dopao u prvoj epizodi, iznenadio me kako je branio mater pred ocem i kako je dobro sve pokopčao. Onom jadi Mustafi su samo bitne pare,a otac ju prodao isto zbog para za Helgicu :asshole:
Nje mi baš žao, sva je bila jadna dok Halilče niije došao :cerek: A on mi je predivan kako je sav brižan prema njoj, ljubicaaa :cerek: I nije ga briga za ništa, sve riskira zbog nje( da nam je takav bio Behlul, uf, uf)
Baka mi je najjača bila kad je Jusufu rekla da nije samo onaj koji ubija kriv, nego je isto kriv i onaj koji zatvori oči :Pop:
Ugl, nastavljam sa gledanjem, nadam se da ću vas stići.
I baj d vej, tko je ta Zejnep? Skužila sam da je od onog Ahmeta kćera, je li?
fame chocolate
30.03.2011., 18:06
micek naaaajljepši :mikrocerek:
http://i52.tinypic.com/1677fao.jpg
Vera Wang
30.03.2011., 18:09
micek naaaajljepši :mikrocerek:
http://i52.tinypic.com/1677fao.jpg
:cerek::cerek::cerek: Divan, divan! :bonk:
fame chocolate
30.03.2011., 18:09
Koji osmijeh čovjek ima! Topi ledenjake :cerek:
Ova prva slika mi je dugo bila avatar, na njoj je savršen.:o
Jedva čekam epizodu večeras, ispadne da gledam jednu po danu. Bihterica, skupa ćemo komentirat večeras. :D
itekako da topi ledenjake :cerek::cerek:
predivan covjek, apsolutno! moj broj 1 :D :mikrocerek:
nego hocemo tak gledat, jednu po jednu ? ja mislim da je to cist oke ritam, koji svatko moze pratiti ? kaj velis ?:mig:
_Lolita_
30.03.2011., 18:29
itekako da topi ledenjake :cerek::cerek:
predivan covjek, apsolutno! moj broj 1 :D :mikrocerek:
nego hocemo tak gledat, jednu po jednu ? ja mislim da je to cist oke ritam, koji svatko moze pratiti ? kaj velis ?:mig:
Može. Ja i Bihterica večeras gledamo šestu epizodu. Ako možeš, stigni nas. Ja sam u jednom danu odgledala 3. :rofl:
@Vera, Nana je zakon :amen:, to sam rekla u prvoj epizodi već. A na Jusufu se ubrzo vidilo da ima srca i mozga za razliku od babađima i gnjide od brata. Jedva čekam večeras (jbt, ja ko' da se emitira na tv-u :rofl: al ne stignem gledat prije večeri )
Fernada
30.03.2011., 20:48
E ja cu da se pridruzim sa sestom :)
Hhahah jeste vidjeli juce kad su braca i zet krenulu na gorblje,kako nam se zet preplasio :lol:
_Lolita_
30.03.2011., 21:00
E ja cu da se pridruzim sa sestom :)
Hhahah jeste vidjeli juce kad su braca i zet krenulu na gorblje,kako nam se zet preplasio :lol:
:rofl:
Znala sam ko amen da idu na Halilov grob. Sve se ispreplelo.
Idem gledat šestu epizodu...ulijetat ću s komentarima ko i uvijek :D
Fernada
30.03.2011., 21:15
Znala sam ko amen da idu na Halilov grob. Sve se ispreplelo.
Idem gledat šestu epizodu...ulijetat ću s komentarima ko i uvijek :D
hehehe ja sam se kocenula kad sam ga gledala,takodje sam skontala,a jesi im vidjela face kad su procitali ime :rofl:
_Lolita_
30.03.2011., 21:28
Nana je legenda i gotovo. :amen: Kako glumi da joj je loše. :rofl::lol:
I kako se Mustafa prepao na groblju kad su sreli onog čovjeka. Ahahahhaha. Baš je neki slindro. :zubo:
Oho! Đenaj bacila oko na Halila. Eto belaja. :rofl:
Fernada
30.03.2011., 21:33
Hhehe i ja kazem,ne znam jesi odgledala kako je udraila sina i branila snaju od onog konja :top:
bihterica
30.03.2011., 21:47
upravo odgledala 6. do kraja i još nema raspleta do iduće al mi najsmješnija bila Mustafova molitva kad su oskvrnjavali Halilov grob a koje su face napravili on i Kadir kad im je boss uvalio pištolje da na njima ostanu otisci, tak im i treba, sad se upleli u živu mafiju
loli do kud si stigla
marija01
30.03.2011., 21:50
Ej cure,upravo gledam sestu epizodu,ne znam koliko cu moci komentirati s vama,ali budem vas citala kad stignem:mig:
_Lolita_
30.03.2011., 21:52
upravo odgledala 6. do kraja i još nema raspleta do iduće al mi najsmješnija bila Mustafova molitva kad su oskvrnjavali Halilov grob a koje su face napravili on i Kadir kad im je boss uvalio pištolje da na njima ostanu otisci, tak im i treba, sad se upleli u živu mafiju
loli do kud si stigla
Stigla do scene kad Menekse zove Halila. Preslatki su. Awwww :cerek::cerek::cerek:
A na tu scenu na groblju sam se upišala. Kako Mustafa svaki put poskoči kad Kadiru zazvoni mobitel. Hahahahahah :lol::lol:
bihterica
30.03.2011., 21:52
Hhehe i ja kazem,ne znam jesi odgledala kako je udraila sina i branila snaju od onog konja :top:
stvarni nani svaka čast, rijetko se danas viđa da se svekriva i snaja dobro slažu
baš mi je zanimljivo gledati te njihove hijerarhijske odnose, najstarijeg se sluša i nema da sin digne ruku na babu
_Lolita_
30.03.2011., 21:57
On ko mali zečić hopsa kad nju vidi. A tek osmijeh.:cerek:
Taj čovjek me obara s nogu. :bonk: :cerek:
Fernada
30.03.2011., 22:02
joj napravio caj jer nije mogo spavati,ako treba pravicemo mu drustvo :p
_Lolita_
30.03.2011., 22:06
Svaka čast! Žene se udružile. Naklon Nani i snahi joj, izbacile su gada iz kuće. :s :s :s :amen:
bihterica
30.03.2011., 22:16
On ko mali zečić hopsa kad nju vidi. A tek osmijeh.:cerek:
Taj čovjek me obara s nogu. :bonk: :cerek:
pa kak nas neće oborit kad je i Jusufa uspio pridobit
sad je i rodbini možda krivo kaj su zvali starog u Berlin i rekli gdje je Menekše
koji gad taj Menekšin otac, kako glumi zabrinutost za kćer a kod ljubavnice je i onda još govori o časti wtf, koja zadrtost on nemora niš opravdavat ženi ali ona mora i kad ide u kuhinju valjda
eee jesi skužila još u prvoj epki kak oni ima običaj pod obavezno izuti se prije ulaska u kuću, sve mora biti čisto
sad se još sjetila onog sramotnog običaja da jutro poslije vjenčanja treba dati na uvid bijelu plahtu kao dokaz nevinosti, naravno sad mora biti crvena mrlja :rigo:
Halil je taaaakooo nježan, spreman na svaku žrtvu za svoju voljenu, uh dođe mi odma da Behlula nalupam :cerek:
Fernada
30.03.2011., 22:22
Meni su ti obicaji odvratni,sto najgore toga i danas ima,bez obzirta sto zivimo u 21-vjeku,do nekih ljudi nije jos dosao dah civilizacije :kava:
a meni je nje bilo zao,kad ona cura ima onako otvoren odonos sa ocem,zeza se sa njim,smiju se,a njen je nju stalno mlatio :(
_Lolita_
30.03.2011., 22:24
pa kak nas neće oborit kad je i Jusufa uspio pridobit
sad je i rodbini možda krivo kaj su zvali starog u Berlin i rekli gdje je Menekše
koji gad taj Menekšin otac, kako glumi zabrinutost za kćer a kod ljubavnice je i onda još govori o časti wtf, koja zadrtost on nemora niš opravdavat ženi ali ona mora i kad ide u kuhinju valjda
eee jesi skužila još u prvoj epki kak oni ima običaj pod obavezno izuti se prije ulaska u kuću, sve mora biti čisto
sad se još sjetila onog sramotnog običaja da jutro poslije vjenčanja treba dati na uvid bijelu plahtu kao dokaz nevinosti, naravno sad mora biti crvena mrlja :rigo:
Halil je taaaakooo nježan, spreman na svaku žrtvu za svoju voljenu, uh dođe mi odma da Behlula nalupam :cerek:
Jusuf mi se karakterom svidio odmah, vidilo se da se lomi.
Na starog jarca uopće neću trošit riječi, skakala sam na stolici kad mu je Nana stala na ključ. Žena je moj idol :amen:
To što izuvaju cipele, to je običaj kod muslimana.Ako me dobro pamet služi. :misli:
Taman sam na sceni kad Glupku i Tupku uvale pištolje. Kako se Kadir pravi dasa pa lamata svojim okolo. :lol:
A Halil. Aaaahh Halil. Oću jednog onakvog doma. :cerek:
Vera Wang
30.03.2011., 22:55
A Halil. Aaaahh Halil. Oću jednog onakvog doma. :cerek:
Draga, nisi jedina. Da me takav ujutro probudi, ne bih se žalila :cerek:
Ima li koja dobra duša ovdje da mi prepriča petu epizodu, budući da noćas neću stići odgledati pa da vas nekako stignem sa gledanjem :mig:
_Lolita_
30.03.2011., 22:57
E pa Jusuf je stvarno ljudina :s
Dobro kažeš Bihterica, Halil je i njega oborio s nogu. :cerek: A ovaj njegov govor Jusufu...imao bi Behlul štošta naučit od njega. :D
Ja gledam i 7.epizodu, ne mogu izdržat. :cerek:
@vera, gledaj obavezno. Ima par slatkih detalja, šteta da ih propustiš.
bihterica
30.03.2011., 23:01
E pa Jusuf je stvarno ljudina :s
Dobro kažeš Bihterica, Halil je i njega oborio s nogu. :cerek: A ovaj njegov govor Jusufu...imao bi Behlul štošta naučit od njega. :D
Ja gledam i 7.epizodu, ne mogu izdržat. :cerek:
ja ću 7. sutra popodne, mogu mislit da nisi mogla izdržat da ne vidiš kak će se sve odigrat :cerek:
sad moram u krpe :hrk:
Vera Wang
30.03.2011., 23:02
Hajde, poslušat ću te pa ću odgledati sama.. Neprospavana noć ni vamo ni tamo, a i Halila/Behlula/Kivanča bi mogla gledat cijelu noć :cerek::bonk:
bihterica
30.03.2011., 23:06
Draga, nisi jedina. Da me takav ujutro probudi, ne bih se žalila :cerek:
Ima li koja dobra duša ovdje da mi prepriča petu epizodu, budući da noćas neću stići odgledati pa da vas nekako stignem sa gledanjem :mig:
Mustafa i Kadir obavili posao na groblju, kasnije im boss dao pištolje samo da ostanu njihovi otisci na njima pa sad moraju biti njemu na raspolaganju, zato su i zakasnili po Menekše
Jusuf našao M. prije njih, razbio Halila koji ga je svojim govorom na kraju oborio pa svo troje krenulo u bjeg pred Mustafom i Kadirom ali se nakraju sreli licem u lice i tak je završilo
ima još tu detalja kak veli lolita koje treba pogledati pogotovo nježnosti između MH tak da ak stigneš svakak pogledaj pa makar napreskokce
_Lolita_
30.03.2011., 23:10
Oho! I babađim se sprema put Istanbula pošto mu je sinčić beskoristan. Malo pomalo, svi će se priselit u Tursku. :D
A ovaj Mustafa je tragikomedija živa. Koji šonjo, Alaše i Marijo. :facepalm:
Fernada
30.03.2011., 23:18
Milim Behlul bi stavrno mogo dosta nauciti,onaj se samo izlezava i trosi amidzine pare i krije se ispod Nihaline suknje,dok ovaj jadnicak radi i bori se :cerek:
_Lolita_
30.03.2011., 23:27
Uff yaaa, Helga ostavila Hasana. Plače joj ispred vrata "Prodao sam kćer radi tebe". Čak mi ga došlo milo al zaslužio je.
Bolek i oLOlek kupli odijela da se ufuraju u mafijašku spiku. Ja ću krepat :lol:
bihterica
31.03.2011., 13:50
Uff yaaa, Helga ostavila Hasana. Plače joj ispred vrata "Prodao sam kćer radi tebe". Čak mi ga došlo milo al zaslužio je.
Bolek i oLOlek kupli odijela da se ufuraju u mafijašku spiku. Ja ću krepat :lol:
omg, kakav otac moraš biti da prodaš kćer al eto vratilo mu se, samo ne znam kaj je ta Helga vidila u Hasanu, očito je bila s njim samo dok je financiral, e pa sad mu tak i treba, i sad umjesto da se skulira i nazove loleke :lol: da puste Menekše na miru, on i dalje uporno po svom, a opet nije ni čudno jer je novce spiskal i sad nema kaj vratit Mustafi
_Lolita_
31.03.2011., 14:12
omg, kakav otac moraš biti da prodaš kćer al eto vratilo mu se, samo ne znam kaj je ta Helga vidila u Hasanu, očito je bila s njim samo dok je financiral, e pa sad mu tak i treba, i sad umjesto da se skulira i nazove loleke :lol: da puste Menekše na miru, on i dalje uporno po svom, a opet nije ni čudno jer je novce spiskal i sad nema kaj vratit Mustafi
Odvalila sam od smijeha kad sam ih vidila onako obučene u odijela. Ko' mafijaški bossovi a ne znaju ni nos obrisat kako valja. :rofl: Mada se Mustafa povukodlačio otevši Đenaj, sva mu je krv iz mozga isparila. Boli njega kuki za Menekše, samo da vrati džeparac natrag.
Još mi u glavi tutnji Halilov govor Jusufu. I onaj tužni pogled :cerek: On je Bog. :s Apolon :cerek:
Vera Wang
31.03.2011., 15:51
Odgledala petu, bacam se na šestu epizodu :)
Bilo mi je tako žao Menekše kad je vidjela kako se ovi fino slažu, bez šamara, bez tuče... Sirota.
Nego, postalo mi toplo u srcu kada joj je rekao da ga nikad ne ostavlja i onda joj ruku ljubi, pa zagrljaj, ajme, prekrasno :cerek:
Kako su tu svi povezani sa svima, pa strašno nešta.
I,da Jusuf mi se sve više sviđa, posebno kad je onog jadu od Mustafe išaketao :mljacko: :zubo:
A onog njezinog oca ne mogu gledati, koja ljiga od osobe :rigo:
_Lolita_
31.03.2011., 18:08
Ja gledam osmu.
Bome se Halil i Jusuf lipo slažu. :cerek:
Koja gnjida ovaj Mustafa. Pu! Baš je jadno jadni gadljivi. :bljak:
_Lolita_
31.03.2011., 18:37
Kučke od Zejnep! :eek: Izdala je Menekše Kadiru.
Znala san da je ta mala uš pokvarena! Pu!
Vera Wang
31.03.2011., 19:33
Kučke od Zejnep! :eek: Izdala je Menekše Kadiru.
Znala san da je ta mala uš pokvarena! Pu!
Šta zbilja?! Ma meni ona nekako i nije sjela... I sve si mislim da njoj Halil i nije drag samo kao prijatelj.. Htjela bi ona njega.. Nije ta od jučer baš :nono:
fame chocolate
31.03.2011., 19:35
ufff ja zavrsila tek 4. epku... @loli ti na 8.oj ?? uf evo sad od tebe vidjela da ce zejnep izdat menekse :(
kako mi je drago sta je jusuf stao na meneksinu stranu i sta ju ide potraziti, dobro da ju bar on nie izdao!! aferim za jusufa :)
a onu dvojicu gabora kad ugledam na ekranu dode mi da prevrtim samo da ih ne moram gledat, kadir mi je toliko neopisivo ruzan da vam nemrem opisat, ni stapom ga nebi, ni stapom, bljak bljak rugobica..
a mustafa luzer na kvadrat! jbale te tvoje pare, sta place za parama toliko, koji slabic od covjeka... i nesiguran skroz.. ma bljak i on:flop::flop:
menekse nije trebala bas odma pobjec, trebala je malo ostat na sigurnom,prenocit kod zejnep, sutradan razmisljat sta dalje i tako, znam da joj nije bilo lako gledat i slusat halila i zejnep posto su bili u braku al kvragu sta je sve halil jadan prosao zbog nje, pa voli ju vise od samog sebe, kako to jos nije shvatila, koji lik bi sve ono prolazio osim ak nie smrtno zaljubljen... ay allah menekse :rolleyes::D
zejnep mi se ucinila na prvu dobra, al evo sad vidim da je dvolicna, zapravo jos pati za halilom pa vjerojatno zbog toga... sad sam gledala scenu kad je halil pricao sa nenom, a zejnep je donijela za jest, halil joj sam rece: "zejnep, nesmijemo gubit vrijeme" njena faca na to je bila onak:rolleyes:...
dakle upitna mi je, bas me zanima kako ce ju otkrit kadiru, zbog ceg ? sta joj je napravila jadna menekse ? zar samo jer je ljubomorna ?
kraj me malo izludio, nadam se da halil sad nece pomislit da mu je onaj mithat zapravo htio spasit zivot, valjda nije toliko plav nakon sveg za sta ga optuzuje i sta se zeli obracunat s njime...
hahaha @loli vidjela sma tvoj komentar na zadnjem dijelu 4. epke :mig:
za danas mi je to to nazalost, moram nes i ucit smrc...
pozzzzz i :kiss: svima :mig:
Vera Wang
31.03.2011., 21:32
a onu dvojicu gabora kad ugledam na ekranu dode mi da prevrtim samo da ih ne moram gledat, kadir mi je toliko neopisivo ruzan da vam nemrem opisat, ni stapom ga nebi, ni stapom, bljak bljak rugobica..
a mustafa luzer na kvadrat! jbale te tvoje pare, sta place za parama toliko, koji slabic od covjeka... i nesiguran skroz.. ma bljak i on:flop::flop:
menekse nije trebala bas odma pobjec, trebala je malo ostat na sigurnom,prenocit kod zejnep, sutradan razmisljat sta dalje i tako, .. a:rolleyes::D
zejnep mi se ucinila na prvu dobra, al evo sad vidim da je dvolicna, zapravo jos pati za halilom pa vjerojatno zbog toga...
kraj me malo izludio, nadam se da halil sad nece pomislit da mu je onaj mithat zapravo htio spasit zivot, valjda nije toliko plav nakon sveg za sta ga optuzuje i sta se zeli obracunat s njime...
:
Prvo boldano :lol: Kadir je odvratan, toliko nebratskih osjećaja prema Menekše, strašno nešta. A taj Mustafa... Jado, jado. Baš su kao Lolek i Bolek :rofl:
A što se same Menekše tiče, slažem se da je trebala ostati prenoćiti kod Zejnep, razmisliti, ovo ono, ali jadna je toliko nesigurna i uplašena da ne zna kud bi i šta bi. Prvo ju je otac prodao za pare, pa je svi mlate, pa sama došla u Istanbul, pa nikako da na miru bude s Halilom.. Ne zna ni sama kako i kuda :ne zna:
Drugo boldano; Ne znam što, ali ona meni na prvu nije sjela. Oni pogledi njezini upućeni njemu... Nije to prijateljski, nikako :nono:
Inače, ja ne znam kako vi, ali ja se topim kad joj kaže Menekše moja :cerek:
_Lolita_
31.03.2011., 21:36
ufff ja zavrsila tek 4. epku... @loli ti na 8.oj ?? uf evo sad od tebe vidjela da ce zejnep izdat menekse
kako mi je drago sta je jusuf stao na meneksinu stranu i sta ju ide potraziti, dobro da ju bar on nie izdao!! aferim za jusufa
a mustafa luzer na kvadrat! jbale te tvoje pare, sta place za parama toliko, koji slabic od covjeka... i nesiguran skroz.. ma bljak i on
menekse nije trebala bas odma pobjec, trebala je malo ostat na sigurnom,prenocit kod zejnep, sutradan razmisljat sta dalje i tako, znam da joj nije bilo lako gledat i slusat halila i zejnep posto su bili u braku al kvragu sta je sve halil jadan prosao zbog nje, pa voli ju vise od samog sebe, kako to jos nije shvatila, koji lik bi sve ono prolazio osim ak nie smrtno zaljubljen... ay allah menekse
zejnep mi se ucinila na prvu dobra, al evo sad vidim da je dvolicna, zapravo jos pati za halilom pa vjerojatno zbog toga... sad sam gledala scenu kad je halil pricao sa nenom, a zejnep je donijela za jest, halil joj sam rece: "zejnep, nesmijemo gubit vrijeme" njena faca na to je bila onak:rolleyes:...
dakle upitna mi je, bas me zanima kako ce ju otkrit kadiru, zbog ceg ? sta joj je napravila jadna menekse ? zar samo jer je ljubomorna ?
hahaha @loli vidjela sma tvoj komentar na zadnjem dijelu 4. epke :mig:
za danas mi je to to nazalost, moram nes i ucit smrc...
pozzzzz i svima
Ma ta Zejnep je kučka dvolična ko i amđa joj.
Menekse i Halil će se kasnije sklonit kod nje a ona će jednom iskoristit priliku i nazvat Kadira te reć adresu di se nalaze. Iz čiste ljubomore jer želi Halila za sebe. On je jasno i glasno više puta dao do znanja svima da voli Menekše i da se neće nikad odvojit od nje. U epizodi koju sad gledam je malo i otresit prema Zejnep jer je počela bit nametljiva. (Ufff, kad se samo sjetim labilnog Behlula, Halil je čista suprotnost. Ovaj ne dopušta nikome da mu se miješa u život:top:)
Mithat je jedini razlog zbog kojeg bi mogla odustat od gledanja. :rolleyes:
Ljigavi stvor, ima užasno pokvarenu facu. Kad se onako luđački nasmješi, iritira me na povraćanje. Bljak :rigo:
Muhamed isto tako, jad jadni. Dno dna. :flop:
Jusuf je na kraju ispao ljudina i ne da se veslat nikome. Drago mi je što se sve više uvjerava da Halil stvarno voli Menekše i što ga ustvari simpatizira. :D
Skužio je da je Mithat mutivoda i da Zejnep hoće Halila za sebe, malo će falit da on poveže sve priče. :top:
I btw, ja sam na desetoj... ne mogu stat :cerek:
A Bolek i Lolek su me čak i nasmijali kroz petu i šestu epizodu, jedva čekam da vidiš. :rofl:
_Lolita_
31.03.2011., 23:26
Ovaj Mustafa je jad jadni, dno dna. Ne znan jel mi gori on ili Mithat.
Bolek voli samo svoje pare i nikoga više. Pa čak ni Kadira kojem nije htio dat krv a ista su krvna grupa. :bljak:
bihterica
01.04.2011., 00:43
Ovaj Mustafa je jad jadni, dno dna. Ne znan jel mi gori on ili Mithat.
Bolek voli samo svoje pare i nikoga više. Pa čak ni Kadira kojem nije htio dat krv a ista su krvna grupa. :bljak:
Mustafa je jedan obični beskičmenjak i pomalo poremećena ličnost
idem sad malo pogledat 10 i malo 11 pa da sutra mogu komentirat, danas bila zatrpana poslom pa nisam stigla
_Lolita_
01.04.2011., 07:37
Mustafa je jedan obični beskičmenjak i pomalo poremećena ličnost
idem sad malo pogledat 10 i malo 11 pa da sutra mogu komentirat, danas bila zatrpana poslom pa nisam stigla
Bljuje mi se od njega, stvarno je poremećen. Pomakla mu se busola skroz. :rolleyes: Samo se nadam da će babađim s vremenom shvatit kome je prodao kćer.:bljak:
Bome se cila familija malo po pomalo preselila u Istanbul :rofl:, Sulejha i Nana se spremaju na put.
Jusuf se sve više okreće Halilu, slažu se ko braća. :rofl:
Odgledala sam sinoć desetu epizodu do kraja. Kadir je u bolnici, u kritičnom stanju. Trebat će mu dat' bubreg i već vidim da će mu jedino Menekše bit odgovarajući davatelj. Sad me samo interesira kako će reagirat kad čuje da mu je život spasila sestra koju je do jučer htio likvidirat. Pu! :mad:
Vera Wang
01.04.2011., 19:45
http://www.youtube.com/watch?v=KiSkc_aV794
Ovaj video mi je baš lijep :cerek: I naravno, glazba :s
_Lolita_
01.04.2011., 22:24
http://www.youtube.com/watch?v=KiSkc_aV794
Ovaj video mi je baš lijep :cerek: I naravno, glazba :s
Glazba u seriji je predivna, što ne čudi s obzirom tko je skladatelj. Toygar :s
Možda mi je čak draža nego u Aški memnu (sad će me ubit ove moje :eek::cerek:)...al sva je nekako sjetna, puna čežnje, ljubavi... baš me dira u srce. :cerek:
Mislim da ću ovaj vikend napravit pauzu, imam neke ispite pa vam eto prilika da me stignete. Odgledala sam 10.-tu epizodu. :mig:
Na ovu (http://www.youtube.com/watch?v=-S9IPP6bqa0&feature=related) sam se baš zakačila. :cerek:
Arijela
01.04.2011., 23:15
Rekao je Kvanč u intervjuu da je Halilova ljubav vrlo rijetka vrsta ljubavi, hoće reći da tak nekaj ne postoji :p
Mislim, da se ne zanosite :raspa:
_Lolita_
01.04.2011., 23:31
Rekao je Kvanč u intervjuu da je Halilova ljubav vrlo rijetka vrsta ljubavi, hoće reći da tak nekaj ne postoji :p
Mislim, da se ne zanosite :raspa:
Ma ko se zanosi, kuku majka. Jučer sam napisala da je predobar da bi bio istinit. :(
Al dobro, pusti me da sanjam :cerek:
Arijela
01.04.2011., 23:46
Ma ko se zanosi, kuku majka. Jučer sam napisala da je predobar da bi bio istinit. :(
Al dobro, pusti me da sanjam :cerek:
Tam sam ti u našem međuzemlju hrpu linkova postavila, mislim da će te veselit, ali ne znam kak buš ih našla jer smo bile lajave večeras :zubo:
kreativni nered
02.04.2011., 20:40
merhaba, aj dok vi ne gledate morti vas i stignem. :D nego evo ja pogledala 4, epizodu. ma kog je vraga otišla od miceka pa ja ću je zadaviti :mad: sve je napravio da joj pokaže koliko je voli, riskira svoj život za nju ma nema te sile koja bi me odvela od njega. sad je fakat postupila neozbiljno i djetinjasto.
i sad amđa ispada da ga je spasio, žasu. nadam se da naš artista neće vjerovati tome.
kreativni nered
03.04.2011., 10:16
kako me raspizdila ova good family majka po mlijeku i bla bla. jbt dođe im menekše i sad ovi sumljičavo sve pa zašto je došla, sigurno nije nešto dobro, mala im gleda menekše ko gubu. odmah je neprijeteljski nastrojena. nije niti došla već gledaju kako je se riješiti. ok svakog gosta tri dana dosta ali koji klinac palac jbt kako se to primaju gosti??? a kao sve nešto moderna familija. i onda stari na kraju zove njezine doma. :confused::confused: koji kuki te briga zašto je ona u turskoj i dali će se javiti roditeljima. kako ti znaš da ona već nije se javila njima??? kako su me rspizdili. nitko nije u seriji do sad koliko oni. ma dajjjjj.....
Vera Wang
03.04.2011., 20:09
Na ovu (http://www.youtube.com/watch?v=-S9IPP6bqa0&feature=related) sam se baš zakačila. :cerek:
:top::top:
kako me raspizdila ova good family majka po mlijeku i bla bla. jbt dođe im menekše i sad ovi sumljičavo sve pa zašto je došla, sigurno nije nešto dobro, mala im gleda menekše ko gubu. odmah je neprijeteljski nastrojena. nije niti došla već gledaju kako je se riješiti. ok svakog gosta tri dana dosta ali koji klinac palac jbt kako se to primaju gosti??? a kao sve nešto moderna familija. i onda stari na kraju zove njezine doma. :confused::confused: koji kuki te briga zašto je ona u turskoj i dali će se javiti roditeljima. kako ti znaš da ona već nije se javila njima??? kako su me rspizdili. nitko nije u seriji do sad koliko oni. ma dajjjjj.....
Istina, stvarno je bila baš fuj prema njoj. Odmah su je označili kao ona će nam sigurno neku nevolju donijeti :flop:
kreativni nered
03.04.2011., 20:40
nije mi jasno zašto su napravili to ako halil mrzi svog očuha, a ovaj ih je sve obmanuo u jednom dana. bezveze. halil ga cijelo vrijeme krivi za sve i u trenu mu kasnije povjeruje, da možda nije on kriv. zejnepin stari je mrtav i sad halil sumlja u cijelu priču. pa nema toga koji bi me samo tako obrlatio da vjerujem u suprotno a da to ne provjerim sama. ok, malo situacija oko menekše ima glavnu radnju trenutno pa nemaju niti vremena puno se baviti njegovom ali, neznam.... samo se nadam da se to neće vuću kroz seriju jer mi takve nedorečene stvari inače idu na živce. odvikla sam se od glupih španjolskih serija punih ovakvih priča, a SO me vratila u realnost. zato i nemam baš živaca za skrivene motive. neka se sve zna i bok. napravili su glavnog glumca nesigurnim, tj. očuh preuzima glavnu riječ jer ih sve vuče za nos.
_Lolita_
03.04.2011., 20:58
neka se sve zna i bok. napravili su glavnog glumca nesigurnim, tj. očuh preuzima glavnu riječ jer ih sve vuče za nos.
Ja sam stala na desetoj i vjeruj, nema Halil baš preveć povjerenja u Mithata. Vidila si da je ovaj bacio oko na njegovu kutijicu i Halil će to skužit i jednom će ga fino nasamarit. Da ne spojlam, gledaj.:o
Idem na 11 :cerek:
kreativni nered
03.04.2011., 21:08
ma evo gledam 8, ok znam da nije baš siguran ali nadam se da će on to sve brzo odhebat.
_Lolita_
03.04.2011., 21:13
ma evo gledam 8, ok znam da nije baš siguran ali nadam se da će on to sve brzo odhebat.
Mislim da u toj ima par slatkih M i H momenata. Jesu se već sreli kod njene obitelji?
Gledala sam par epizoda/isječaka i vidim da će Halil upast u tvrtku, Mithat gubi živce. Vjerojatno je polagana osveta u pitanju. :D Al imamo svega 37 nastavaka pa se nećemo puno načekat do raspleta. :cerek:
kreativni nered
03.04.2011., 21:17
kako misliš kod njene obitelji??
ok kratka je serija, ali trenutno se vrte oko iste stvari pa me to malo živcira. dosadno je.
_Lolita_
03.04.2011., 21:18
kako misliš kod njene obitelji??
ok kratka je serija, ali trenutno se vrte oko iste stvari pa me to malo živcira. dosadno je.
Ma te tete/štoliveć u Istanbulu... Halil će se zaposlit kod njih. :cerek:
kreativni nered
03.04.2011., 21:31
uuu to sam već prošla :zubo: sad sam na 9. mustafa šonjo i kadir su se pojavili kod zejnep u kući nakon što im je bitch dala adresu, i sad su upravo upucali kadira.
_Lolita_
03.04.2011., 21:35
uuu to sam već prošla :zubo: sad sam na 9. mustafa šonjo i kadir su se pojavili kod zejnep u kući nakon što im je bitch dala adresu, i sad su upravo upucali kadira.
Uuuuuuuu. Prati sad Mustafu veličanstvenog kad Kadira napokon prebace u bolnicu. Koji jad. :lol:
kreativni nered
03.04.2011., 21:39
joooj menkše mi cmolji malo preveč. stalno je jadna... ma neznam. daj u kuki zgrabi ga i zažvaljakaj da nemre disat hehehhe :zubo:
_Lolita_
03.04.2011., 21:40
joooj menkše mi cmolji malo preveč. stalno je jadna... ma neznam. daj u kuki zgrabi ga i zažvaljakaj da nemre disat hehehhe :zubo:
Je, cijela je neka fina i sramežljiva. Bojim se ja da će ga prije Zejnep ščepat. :zubo:
A jooooooooooooooij, kako on nju milo gledi :cerek:
kreativni nered
03.04.2011., 21:44
a slatkiš moj. hoću jednog takvog sebi doma. odmah sada odmah. :zubo: al ne kužim zaš očuh(nikako zapamtiti kako se zove) gleda onu njegovu kutijicu?? koji vrag?
_Lolita_
03.04.2011., 21:51
a slatkiš moj. hoću jednog takvog sebi doma. odmah sada odmah. :zubo: al ne kužim zaš očuh(nikako zapamtiti kako se zove) gleda onu njegovu kutijicu?? koji vrag?
Pokojna mater je ostavila nekakve brojeve urezane u kutijicu, za koje još nitko ne zna čemu služe, i pasji skot je namirisao :mad:. Sad se hoće na sve načine domoć kutije al mu ne ide. Btw, policija zna da je Halil živ i da je MITHAT (:D) iza svega što mu se dogodilo. A Babađim presvijetli skužio da je Halil zapravo bogatun, odmah mu se zjenice raširile i sline mu cure :rofl:
Uffffffff, kako je sad Halilče opro' Zejnep. Ljubi ga teta :o :o :s :cerek:
kreativni nered
03.04.2011., 21:55
ma da? sve će to biti auuuuu. aj gledam dalje.
_Lolita_
03.04.2011., 21:58
ma da? sve će to biti auuuuu. aj gledam dalje.
Pfffffffffff... saznao da je ona zvala Kadira i Mustafu. Drvlje i kamenje na nju. :o:o:o E moj Behlule, za kog si ti vraga bio živ.. :rolleyes: :zubo:
Ahahahhha, a on i Jusuf su mi prekomični. Ima scena kad spavaju u prenoćištu, on i JUsuf u jednoj sobi a Menekše u drugoj. Halil krene svirat harmoniku da ga ona čuje a Jusuf puše, zapomaže i zaziva Alaha. Ahahahhah :lol:
kreativni nered
03.04.2011., 22:05
hehehhe, onaj je travu pasao dok ovaj žari i pali.totalna suprotnost. samo kad bi menekše prekinula toliko cmoljiti ajjjjjjjjjj. ok kužim sad su ga ranili pa ajde, ali inače :rolleyes: a kako ti znaš za brojeve kako ja to nisam vidjela o kutijici? jel bilo o tome riječi jer sam malo brzala sa nekim scenama bilo mi naporno.
_Lolita_
03.04.2011., 22:11
hehehhe, onaj je travu pasao dok ovaj žari i pali.totalna suprotnost. samo kad bi menekše prekinula toliko cmoljiti ajjjjjjjjjj. ok kužim sad su ga ranili pa ajde, ali inače :rolleyes: a kako ti znaš za brojeve kako ja to nisam vidjela o kutijici? jel bilo o tome riječi jer sam malo brzala sa nekim scenama bilo mi naporno.
Ma ne, Halil će tek sad otkrit te brojeve a Mithat njuši da ima nešto u toj kutijici. Al policija mu je sjela za vrat, sve se komplicira, pobjesnio je. :cerek:
_Lolita_
03.04.2011., 22:18
Uffffffffff ya, slabo mi je. Menekše mu pomaže da previje ranu. Krene ga otkopčavat i skidat mu košulju a on drhti ko tratinčica. I onda složi onaj svoj kurbanjski osmijeh. :cerek: Pa bokte, ja bi mu ispipala svaki mišić i koščicu a ova mrtva hladna.
Samo se pitam kako mu prije nije palo na pamet da glumi bespomoćnost :lol:
3:46 (http://www.viki.com/channels/1463-menekse-and-halil/videos/11709/4)
http://i55.tinypic.com/16bfsco.jpghttp://i53.tinypic.com/oa43m1.jpg
http://i54.tinypic.com/33e08kw.jpghttp://i54.tinypic.com/2wem0e8.jpg
http://i53.tinypic.com/sq31uc.jpghttp://i51.tinypic.com/ezop5c.jpg
http://i56.tinypic.com/2m2uotk.jpg...zabolila je glava u zadnju.. i mene bi bome :cerek:
kreativni nered
03.04.2011., 22:30
aj neka se komlicira to sam čekala. a daj loli uspori malo ubite ćeš me sa ovim. jbt jesam se napalila al sam se napalila sad na tu scenu iz linka. htjela bi da komentiramo skupa al nas šišaš dobrano. :rofl:
_Lolita_
03.04.2011., 22:40
Eno ti sad i sličica :cerek:
I čekam da dođeš do ove scene
kreativni nered
03.04.2011., 22:42
Eno ti sad i sličica :cerek:
I čekam da dođeš do ove scene
pa bem ti sve :D oš me ubit sa ovim slikicama, vidi je sad mi i mast vadi :rofl::rofl:
i aj, moram je pohvaliti za ovo (http://www.viki.com/channels/1463-menekse-and-halil/videos/11707) na 6:29
_Lolita_
03.04.2011., 22:43
pa bem ti sve :D oš me ubit sa ovim slikicama, vidi je sad mi i mast vadi :rofl::rofl:
Yok đenm, sebi vadim mast
Preslatki su. Ugrizla bi ga sad :cerek::cerek:
Dok te čekam, ova scena ide na repeat :cerek:
Arijela
03.04.2011., 22:45
Uffffffffff ya, slabo mi je. Menekše mu pomaže da previje ranu. Krene ga otkopčavat i skidat mu košulju a on drhti ko tratinčica. I onda složi onaj svoj kurbanjski osmijeh. :cerek: Pa bokte, ja bi mu ispipala svaki mišić i koščicu a ova mrtva hladna.
Samo se pitam kako mu prije nije palo na pamet da glumi bespomoćnost :lol:
3:46 (http://www.viki.com/channels/1463-menekse-and-halil/videos/11709/4)
Ma on je tu meni isti ko u A-iM, ali ona šteka, niš ne zrači :ne zna: skupa s Berenkom je ubitačan spoj, inače je zanesen kao i Behlul.
Al ne znam kak izdržite radnju između :rofl:
Sladak je kad mu se orosi čelo :Slin:
_Lolita_
03.04.2011., 22:47
Ma on je tu meni isti ko u A-iM, ali ona šteka, niš ne zrači :ne zna: skupa s Berenkom je ubitačan spoj, inače je zanesen kao i Behlul.
Al ne znam kak izdržite radnju između :rofl:
Sladak je kad mu se orosi čelo :Slin:
http://i54.tinypic.com/dv406.jpg
Lipe moje plave oke :cerek::cerek::cerek:
Uffa ya UFFF!!
http://i53.tinypic.com/125st9y.jpg
kreativni nered
03.04.2011., 22:51
aaaaaaaaaaaaaa mir loli mirrrrr :zubo: a još bolje mi je prizor na 6:58 kamera prikazuje njih dvije face to face a on između.
_Lolita_
03.04.2011., 22:53
aaaaaaaaaaaaaa mir loli mirrrrr :zubo: a još bolje mi je prizor na 6:58 kamera prikazuje njih dvije face to face a on između.
Nisam došla na to još. Slinim nad Kvančom:cerek:
http://i52.tinypic.com/263iwqb.jpghttp://i53.tinypic.com/25it1ug.jpg
http://i52.tinypic.com/2coh18z.jpg
kreativni nered
03.04.2011., 22:57
Nisam došla na to još. Slinim nad Kvančom:cerek:
http://i52.tinypic.com/263iwqb.jpghttp://i53.tinypic.com/25it1ug.jpg
http://i52.tinypic.com/2coh18z.jpg
nene to je u 9 epizodi odi na moj post stranicu prije nešto sam nadodala pa baci pogled. ima link.
Arijela
03.04.2011., 23:01
Ona je ko stup, bar u onom linku kaj si dala :ne zna:
_Lolita_
03.04.2011., 23:01
Misliš kad mu izvuče kutiju iz torbe pa Mithat šizi jer je ne može nać? :rofl::cerek:
@arijela, pa napisala sam da je ko drvena Marija. A on istim intezitetom zanesen.:cerek: Valjda ona mora bit, takav strog odgoj ili kaj :ne zna:
kreativni nered
03.04.2011., 23:04
nene joj krivo sam stavila, mislim da je to drugi dio ili treći kad on leži već doma u krevetu. ista minutaža sry :zubo: nisam niti skužila sa je krivo.
NE 9 EPIZ 4 DIO!!! :D
Arijela
03.04.2011., 23:07
Misliš kad mu izvuče kutiju iz torbe pa Mithat šizi jer je ne može nać? :rofl::cerek:
@arijela, pa napisala sam da je ko drvena Marija. A on istim intezitetom zanesen.:cerek: Valjda ona mora bit, takav strog odgoj ili kaj :ne zna:
Ma to je loša gluma. Jel ona tu zaljubljena u njega? Nemoguće da ne bi imala trzaje lica :D dok ga svlači i dok joj on usnama dodiruje uho brrr nemoguće...
_Lolita_
03.04.2011., 23:09
nene joj krivo sam stavila, mislim da je to drugi dio ili treći kad on leži već doma u krevetu. ista minutaža sry :zubo: nisam niti skužila sa je krivo.
Daj onda pravi link yebo ga jaja :cerek:
@arijela, ma kaj god... meni nekako pašu ovakvi kakvi jesu. I on je dosta suzdržan, samo joj ljubi ručice i čelo. :rofl:
Davno sam napisala da nema kemije između njih i da će mi teško ikad itko nadmašit B & B :s al ovi su tatli. :cerek:
O brate izgrli baba Halila ko da će umrit sutra :rofl: :lol: :cerek:
kreativni nered
03.04.2011., 23:17
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa stavi mi od prvog dijela url grrrrrrrrrrrrr. uglavnom napisla sam 9 epiz 4 dio eto :D
_Lolita_
03.04.2011., 23:20
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa stavi mi od prvog dijela url grrrrrrrrrrrrr. uglavnom napisla sam 9 epiz 4 dio eto :D
Ahaaaa..ok.
Ugl, stigle Nana I Anem U Istanbul i vodi Halil babu pod ruku a ona će :Nisam nikad ovako zgodno čeljade vodila pod rukom. :rofl: Zna baba šta valja :cerek:
http://i56.tinypic.com/29pf637.jpghttp://i56.tinypic.com/rmsprs.jpg
kreativni nered
03.04.2011., 23:28
ahahahahhaha ma da? babica je super. ima brate mili i ona oči hihihihi :D
a hasam došao u instambul i ostao ko posran al ga je gazdarica od mlijeka :zubo: oprala
_Lolita_
03.04.2011., 23:30
ahahahahhaha ma da? babica je super. ima brate mili i ona oči hihihihi :D
aha sam došao u instambul i ostao ko posran al ga je gazdarica od mlijeka :zubo: oprala
Da, da... eno slika. Kasnim, malo mi komp šteka. :rofl:
Ma koga? :rolleyes::D ahhahaaa, Hasana. :zubo: Neka... tako mu i treba.
_Lolita_
03.04.2011., 23:35
Ufff, koji jado ovaj Mustafa. Laže da je nosio Kadira 100 metar do auta i onda trkom u bolnicu :lol: :bonk:
kreativni nered
03.04.2011., 23:42
aj ti završi sa današnjom epizodom ak možeš :zubo: ja ću sa 9. sutra pogledam 10. i 11. i onda samo na istom. jel more?:mig:
_Lolita_
03.04.2011., 23:43
aj ti završi sa današnjom epizodom ak možeš :zubo: ja ću sa 9. sutra pogledam 10. i 11. i onda samo na istom. jel more?:mig:
More. Taman sam pred kraj. Halil traži dopuštenje da provede dan sam s Menekše. :cerek: Idem viđet.
kreativni nered
03.04.2011., 23:47
ockej, laku noć pišemo se sutra. nemoj mi uteć sa serijom :D
_Lolita_
04.04.2011., 00:00
http://i52.tinypic.com/11rc87s.jpghttp://i51.tinypic.com/bwpqg.jpg
http://i53.tinypic.com/5v2mc3.jpghttp://i51.tinypic.com/16joqo7.jpg
Vera Wang
04.04.2011., 00:11
http://i52.tinypic.com/11rc87s.jpghttp://i51.tinypic.com/bwpqg.jpg
http://i53.tinypic.com/5v2mc3.jpghttp://i51.tinypic.com/16joqo7.jpg
:cerek::cerek::love:
kreativni nered
04.04.2011., 09:07
ajme meni prekrasno :cerek::cerek: kako je on dobar. cure daj više idemo u stambul ja ću friknut od mukeee. :rofl:
_Lolita_
04.04.2011., 09:17
ajme meni prekrasno :cerek::cerek: kako je on dobar. cure daj više idemo u stambul ja ću friknut od mukeee. :rofl:
Jesi odgledala epizode?
kreativni nered
04.04.2011., 12:47
nisam loli još, aj uzmi malo predah danas kad dođem sa posla onda.jučer sam pogledala pet epiz. nisam mogla više. završila sam sa 9 epizodom i danas nastavak. prekrasan je onako samouvjeren. obožavam ga. neda se on nikome zezati. zejnep pojedi seeee :D
_Lolita_
04.04.2011., 13:24
nisam loli još, aj uzmi malo predah danas kad dođem sa posla onda.jučer sam pogledala pet epiz. nisam mogla više. završila sam sa 9 epizodom i danas nastavak. prekrasan je onako samouvjeren. obožavam ga. neda se on nikome zezati. zejnep pojedi seeee :D
Uff ta scena kad spuši Zejnepicu s mobitela mi je čok :cerek:
I upravo ta samouvjerenost je ono što je falilo Behlulu i zašto je lik Halila puno privlačniji. Nema sa njim cici mici :rofl::rofl:
Danas ću odgledat 1 epizodu al tek kasno navečer. Imam nekakav seminar pisat. :visi: :zubo:
kreativni nered
04.04.2011., 14:51
da fakat je privlačan tako samouvjeren, to mi baš jebozovno uffffffff .dobro dobro, stignem te onda nadam se :zubo:
Arijela
04.04.2011., 15:11
Uff ta scena kad spuši Zejnepicu s mobitela mi je čok :cerek:
I upravo ta samouvjerenost je ono što je falilo Behlulu i zašto je lik Halila puno privlačniji. Nema sa njim cici mici :rofl::rofl:
Danas ću odgledat 1 epizodu al tek kasno navečer. Imam nekakav seminar pisat. :visi: :zubo:
Slobodno ti te linkove daš, ne da mi se gledat sve, ali dijelove bih :raspa:
Evo ti mito :D
http://www.youtube.com/watch?v=YLeP8eo5xbM
Taj Toygar je nevjerojatan!
_Lolita_
04.04.2011., 16:13
Slobodno ti te linkove daš, ne da mi se gledat sve, ali dijelove bih :raspa:
Evo ti mito :D
http://www.youtube.com/watch?v=YLeP8eo5xbM
Taj Toygar je nevjerojatan!
A đubreta!! :eek: U taš evu je sniman spot :(
Je, je Toygar je čudo. Baš sam hvalila njegovu glazbu i iz ove serije. Malo je ružnjikav, al progledat ćemo mu kroz prste :rofl:
Link.. evo samo da nađem...evo (http://www.viki.com/channels/1463-menekse-and-halil/videos/11709/2). pred sam kraj je razgovor sa zejnep, nastavak je u slijedećem videu. Halil :cerek:
Vera Wang
04.04.2011., 16:30
Ja odgledavam osmu epizodu i moram reći da mi je ovaj Mustafa toliko retardiran, baš ima neki teleći pogled :rolleyes:
_Lolita_
04.04.2011., 16:48
Ja odgledavam osmu epizodu i moram reći da mi je ovaj Mustafa toliko retardiran, baš ima neki teleći pogled :rolleyes:
On je manijak. Psiho teški. Povraća mi se od njega koliko je jadan. :bljak:
Vera Wang
04.04.2011., 17:00
On je manijak. Psiho teški. Povraća mi se od njega koliko je jadan. :bljak:
Definitivno, teški luđak. Čudi me što ga je Kadir pustio nekud samog budući da su stalno zajedno; pa ovaj nije sposoban sam prijeći ulicu :rofl:
A i ova Zejnep mi lagano ide na živce.
Gledam ovu mamu od Menekše kako drži jastuk u ruci da uguši onog luđaka od muža, ali žena si sigurno misli- kud ću budalu imati na duši. Koji lik, ženi kuka kako ga ljubavnica neće više...Ajaj
_Lolita_
04.04.2011., 17:05
Definitivno, teški luđak. Čudi me što ga je Kadir pustio nekud samog budući da su stalno zajedno; pa ovaj nije sposoban sam prijeći ulicu :rofl:
A i ova Zejnep mi lagano ide na živce.
Gledam ovu mamu od Menekše kako drži jastuk u ruci da uguši onog luđaka od muža, ali žena si sigurno misli- kud ću budalu imati na duši. Koji lik, ženi kuka kako ga ljubavnica neće više...Ajaj
Ufff, di si ti tek... :D
Ma Mustafa će ti se još više zgadit, jadan je da jadniji ne može bit. Gori lik u seriji odavno nisam vidila. :rigo:
Da ti ne spojlam više... :zubo:
Vera Wang
04.04.2011., 17:15
Ufff, di si ti tek... :D
Ma Mustafa će ti se još više zgadit, jadan je da jadniji ne može bit. Gori lik u seriji odavno nisam vidila. :rigo:
Jao, pa već sada ga ne mogu gledati, dođe mi da bacim nešta u njeg' kad se pojavi na ekranu :bljak:
Ali zato Halil :cerek: Njega bi mogla cijeli dan da gledam, ljubi ga Vera :rofl::cerek::bonk:
_Lolita_
04.04.2011., 17:19
Jao, pa već sada ga ne mogu gledati, dođe mi da bacim nešta u njeg' kad se pojavi na ekranu :bljak:
Ali zato Halil :cerek: Njega bi mogla cijeli dan da gledam, ljubi ga Vera :rofl::cerek::bonk:
Oj miiiir tamo. Ne diraj mi se u Halila :usama: :zubo:
Vera Wang
04.04.2011., 17:22
Oj miiiir tamo. Ne diraj mi se u Halila :usama: :zubo:
Evo neću dirati, samo ću ga gledati :Slin::rofl:
_Lolita_
04.04.2011., 17:26
http://i54.tinypic.com/dv406.jpg
Lipe moje plave oke :cerek::cerek::cerek:
Uffa ya UFFF!!
http://i53.tinypic.com/125st9y.jpg
Aha, dobro onda. Samo gledaj. :rofl:
Vjerojatno onda nisi vidila ovo od jučer. :cerek:
Vera Wang
04.04.2011., 17:32
Aha, dobro onda. Samo gledaj. :rofl:
Vjerojatno onda nisi vidila ovo od jučer. :cerek:
Ma joj, vidla sam... ah, ah, ah :cerek:
Idem dalje gledati, čeka me deveta epizoda. Moram vas stići, u zaostatku sam, jadna li sam :rofl:
kreativni nered
04.04.2011., 20:06
hahahah dobro si rekla, drhti ko tratinčica. mankše rekla da će mu pomoći previti ranu, bokte nije niti krenula a on sav kao da je duha vidio. a miš mali medeni uffffffffff. srećica moja. :cerek::cerek::cerek:
_Lolita_
04.04.2011., 20:55
hahahah dobro si rekla, drhti ko tratinčica. mankše rekla da će mu pomoći previti ranu, bokte nije niti krenula a on sav kao da je duha vidio. a miš mali medeni uffffffffff. srećica moja. :cerek::cerek::cerek:
Super mi je ta scena. Sviđa mi se kako je obziran prema njoj, kako je poštuje. Kao lik mi je malo nestvaran. :cerek::cerek:
_Lolita_
04.04.2011., 21:09
http://a3.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash1/180744_494340772171_97723227171_6640913_2576371_n. jpg
kreativni nered
04.04.2011., 21:35
a lijepo moje oko plavo :cerek::cerek: jedi vidila kaj sam ti napisla?? fali mi dio u 11 epizodi. :mad:
_Lolita_
04.04.2011., 22:07
a lijepo moje oko plavo :cerek::cerek: jedi vidila kaj sam ti napisla?? fali mi dio u 11 epizodi. :mad:
Jesam.. mislim da sam skužila i ja al sam išla dalje.
Idem gledat 12.epizodu . Biće rusvaj u bolnici. :cerek:
kreativni nered
04.04.2011., 22:13
ma i ja sam, upravo gledam 11-8
_Lolita_
04.04.2011., 22:16
Ooo Alaše i Marijo, gadljiv li je ovaj Mustafa.
Nagovara Kadira da odbije bubreg od Menekše, da će mu on nać drugi. :facepalm:
A lagao je da nije ista krvna grupa da ga slučajno ne bi kačila donacija. Pu! Jadno jadni :bljak:
Basilan li je ovaj Halil 1:37 (http://www.viki.com/channels/1463-menekse-and-halil/videos/11710/3). Tribat će i Mustafi novi bubreg. :rofl:
I nosi roza bokse. :lol:
Ajme, ajme, ajmeeeeeeeeee..pa ja ću se samoranit.
Halil ubio Boga u Mustafi i zaključa ga u wc. A on kasnije zove one svoje mafioze i kaže da mu je pobiga mada ga je prebio (razbio mu nos i usta). Alaše i Marijo, koji lik :facepalm:
kreativni nered
04.04.2011., 22:54
jooooj nisam do tuda došla čekaj me evo na 12 2 sam aaaaaaaaaaaaa
_Lolita_
04.04.2011., 23:01
jooooj nisam do tuda došla čekaj me evo na 12 2 sam aaaaaaaaaaaaa
Uff ja sam na 5. Nered teški u bolnici. :rofl:
Halil zakuha sranje a Jusuf čisti za njim. :lol:
Babađim dobio crno na belo da je Menekše još djevica. Crkni gade od muke kome si proda kćer! Pu! :mad:
kreativni nered
04.04.2011., 23:19
al dobro malo po malo, za rukice se drže, pa zagrljaji, pa volim te već sad ono opako, i evo pusicu joj dao bolnici kad joj je došao u sobu nakon pretraga. a jusuf frče nosom ono kao ne to raditi. hahahahah a poljubio je jedva i to mislim negdje oko uha hahahah
_Lolita_
04.04.2011., 23:25
al dobro malo po malo, za rukice se drže, pa zagrljaji, pa volim te već sad ono opako, i evo pusicu joj dao bolnici kad joj je došao u sobu nakon pretraga. a jusuf frče nosom ono kao ne to raditi. hahahahah a poljubio je jedva i to mislim negdje oko uha hahahah
Jusuf je legenda kako šizi oko njih dvoje a ne može odolit da im ne pomogne. :cerek: Ljudina. :s
kreativni nered
04.04.2011., 23:30
je faca je. skroz. samo me nervira kad nitko ne kaže hasanu da ne sluša onu budalu mustafu, ajme koji šonjo stvarno prava riječ, šonjo. budaletina i pol.
_Lolita_
04.04.2011., 23:34
je faca je. skroz. samo me nervira kad nitko ne kaže hasanu da ne sluša onu budalu mustafu, ajme koji šonjo stvarno prava riječ, šonjo. budaletina i pol.
Uf, i to će se sad raspetljat. Nana će ga sredit. Mustafa će dobit nogu u dupe. :cheer:
I jebemti život i sve i Turke, rasplakala sam se ko kišna godina na susret Menekše i Kadira. :cry:
kreativni nered
04.04.2011., 23:41
pa zapravo ovo to svi sad znaju da je djevica mislim sada ispada kao loše. u smislu on ih vuče za nos upravo zbog toga. loše a nije loše. čudan neki okret.
_Lolita_
04.04.2011., 23:47
pa zapravo ovo to svi sad znaju da je djevica mislim sada ispada kao loše. u smislu on ih vuče za nos upravo zbog toga. loše a nije loše. čudan neki okret.
O bokte, sve se iskompliciralo. Moram gledat dalje, ne mogu izdržat :cerek:
To što je baba nabila papire Hasanu na nos, ne služi mi na diku. Mislio je da mu je kćer kurva, htio ju ubit jer mu je tobož okaljala čast a kad ono nikotaka.
Eto mu sad! :flop:
kreativni nered
04.04.2011., 23:57
sad sam htjela neš napisati ali ako to napišem otkrit ću ti dosta pa neću :zubo: ja pogledam sad 12 do kraja i tu kapat. sutra nastavljam
e da, i sad je kao sve ok jer je ona djevica, da nije to evo slučajno dokazano sve bi bilo po starom. ona bi bježala od budala koje su je prodale za pare, tj. od svoje vlastite krvi. premda su ovime mislim, htjeli prikazati zapravo suprotno od ovog šta sam napisala. drugu stranu priče.
a kraja, pa s time šta ga policija uhvatila sad zapravo može dokazati da je živ. begdje postoji njegov dnk pa mogu to bez problema sad dokazati i bez trupla koje je nestalo iz groba.
a belajaaa :zubo:
_Lolita_
05.04.2011., 00:02
sad sam htjela neš napisati ali ako to napišem otkrit ću ti dosta pa neću :zubo: ja pogledam sad 12 do kraja i tu kapat. sutra nastavljam
Ja ću 13 do kraja.
A ionako mislim da sam slučajno preko fejsbuka :mad: saznala kraj.
kreativni nered
05.04.2011., 00:22
Ja ću 13 do kraja.
hahah ajoj. al ovo što ga je policija ulovila sad pa to mu može pomoći, negdje valjda postoji trag njegova dnk i bez trupla???
opet ćeš me šišati za jednu epizodu pa bumo se lovile oko sadržaja. jbg nemogu na poslu otvoriti viki zabranili mi. kako samo znaju za jbn viki. svašta. niš ja odo, uživaj.
Ja ću 13 do kraja.
Gunaydin (haliluso),
jesi'l dosla do mosta u 13? Abi, Halil je, a Halil vrti glavicom:rofl: pa onda zagrljaj iz 4 ugla:cerek: Yusuf: matchmaker:angeleye:
Kaze nana prije toga u bolnici: ako Halil kaze da je crno belo ja mu vjerujem - e to je prava halilusa:headbang:babadjim samo tovbetovbe:rofl:
edit:Halil u zatvoru proso bez da mu dlaka spala...
_Lolita_
05.04.2011., 08:34
Gunaydin (haliluso),
jesi'l dosla do mosta u 13? Abi, Halil je, a Halil vrti glavicom:rofl: pa onda zagrljaj iz 4 ugla:cerek: Yusuf: matchmaker:angeleye:
Kaze nana prije toga u bolnici: ako Halil kaze da je crno belo ja mu vjerujem - e to je prava halilusa:headbang:babadjim samo tovbetovbe:rofl:
edit:Halil u zatvoru proso bez da mu dlaka spala...
Gledala, gledala. Susret mi je bio čok tatli :cerek:
A Jusufa obožavam. Ljudina. :s
Mustafi se pomakla busola, ima luđački pogled. Nije mi to ništa drago. :rolleyes:
Za Nanu smo davno zaključili da je kraljica :s a babađim je napokon došao k sebi. Samo mi nije jasno koga vraga Kadir sad glumata. :ceka:
Gledala, gledala. Susret mi je bio čok tatli :cerek:
A Jusufa obožavam. Ljudina. :s
Mustafi se pomakla busola, ima luđački pogled. Nije mi to ništa drago. :rolleyes:
Za Nanu smo davno zaključili da je kraljica :s a babađim je napokon došao k sebi. Samo mi nije jasno koga vraga Kadir sad glumata. :ceka:
Kadir je govno jedno,hebo ga reptil Mustafa:mad:
Kaj je ova Menekse retard, ja bi ga pustila da crkne - Kadira i mean...
Zeynep zna sto Halila zanima:
bak: ovdje je mutfak (kuhinja) a gore je spavaca...
kreativni nered
05.04.2011., 08:49
Günaydın, kaj će se opet negdje grliti na mostu?? pa nisam došla do toga. policija je upravo došla u bolnicu i to mi je bio kraj.
_Lolita_
05.04.2011., 08:51
Kadir je govno jedno,hebo ga reptil Mustafa:mad:
Kaj je ova Menekse retard, ja bi ga pustila da crkne - Kadira i mean...
Ma smekšat će se on, uvjerena sam. Sad se malo pravi dasa. :rofl: Ali ako babađim da zeleno svjetlo, a misilim da hoće kad je skužio da je Halil pun ko brod. :D
Drago mi je da je Mithat sotona izvuka' deblji kraj, bar zasad. Ne da se Halil ustrašit. Sunce moje. :cerek:
@nered, to će bit prvi susret nakon svega. Jusuf će to sredit :o :s
kreativni nered
05.04.2011., 08:57
a lijepo moje oko plavo, voli ga kreativka :cerek::rofl: ček, vi sad pričate o 13. epiz. ok, nego mene zanima kada će netko onom mustafi u facu reći da je glup do bola. tele maloumno. najgore mi je kad on kadiru i babađimu govori a oni ga slušaju i umjesto da u tom trenu netko veli njim dvojici da ga ne slušaju oni niš. možda u smislu da više živcira gledatelje kao mene :zubo:
_Lolita_
05.04.2011., 09:02
a lijepo moje oko plavo, voli ga kreativka :cerek::rofl: ček, vi sad pričate o 13. epiz. ok, nego mene zanima kada će netko onom mustafi u facu reći da je glup do bola. tele maloumno. najgore mi je kad on kadiru i babađimu govori a oni ga slušaju i umjesto da u tom trenu netko veli njim dvojici da ga ne slušaju oni niš. možda u smislu da više živcira gledatelje kao mene :zubo:
Pa kad Nana donese dokaze da je Menekše virgo, babađim će ga šupirat iz bolnice. :cheer:
"Jadničak" će zarađivat perući suđe :rofl:, spava po parkovima, izgleda ko klošar. Kadir će se nać' s njim i zahvalit će mu što mu je spasio život al će mu isto tako reć da dođe k sebi i da mu ostavi sestru na miru. Mustafa će na to skroz šiznut i reć da više nema što izgubit i da mu je sad glavna misija u životu da Menkeše plati sve šta mu je učinila. :ne zna:
Kadir govno umisto da to kaže bratu i ćaći, šuti. :flop:
reptil dvonozni, ima novi plan, govno jedno, mrzim ga!:Snajper::rigo:
Gunaydin i tebi:cerek:
_Lolita_
05.04.2011., 09:06
reptil dvonozni, ima novi plan, govno jedno, mrzim ga!:Snajper::rigo:
Gunaydin i tebi:cerek:
Baš je reptil, ljigav do bola. Gori lik u nekoj seriji nisam srela odavno.
Kako mi je bio jadan kad je nazvao Ibrahima nako što ga je Halil nabubao u wc-u. Laže Ibrahimu da mu je Halil pobjegao al da ga je prije toga dobro namlatio. :facepalm: Došlo mi je da se samoranim...:rolleyes:
Baš je reptil, ljigav do bola. Gori lik u nekoj seriji nisam srela odavno.
Kako mi je bio jadan kad je nazvao Ibrahima nako što ga je Halil nabubao u wc-u. Laže Ibrahimu da mu je Halil pobjegao al da ga je prije toga dobro namlatio. :facepalm: Došlo mi je da se samoranim...:rolleyes:
ma lud rodjen, geri zekali jedan, a Kadira treba dobro:mljacko:
sad bi mu uzela bubreg nazad:rofl:
edit: Hasan se vratio, nije zvekno Helgu za oprostajni, aferim, coek uci, nikad nije kasno...
jooj, ne znam dal cu gledat dalje, citam vas, ovaj Mithat mi je grozan, a opet se kuva opasno, bice ruznih scena ko da gledam...
Halil je posto holjding bass, allah allah nek mu je na pomoci...
kreativni nered
05.04.2011., 09:32
Gunaydin Canim :)
@lolita, vidila sam da je nana pokazala babađimu i sve do kraja 12. kad mu onaj policajac dođe u bolnicu kad su vodili manekše na operaciju i tada ga je i stari vidio face to face.
@Canim šta si ti tako daleko otišla? nešto mi se čini da si puno dalje od nas.
PS: jesi'l trazila na ebay onu usnu harmoniku od Halila, cok tatli je svira, znaju Turci sto je romantik awww
Gunaydin Canim :)
@lolita, vidila sam da je nana pokazala babađimu i sve do kraja 12. kad mu onaj policajac dođe u bolnicu kad su vodili manekše na operaciju i tada ga je i stari vidio face to face.
@Canim šta si ti tako daleko otišla? nešto mi se čini da si puno dalje od nas.
hayir 13 sam sad odgledala.
Davno nekad vidjela prvu, srednju i kraj, idiot, eto sad...:(
(kn: odgledala jos u 2010 - aj da ne spojlam vise, pratim svama opet od pocetka, OK?)
_Lolita_
05.04.2011., 10:19
jooj, ne znam dal cu gledat dalje, citam vas, ovaj Mithat mi je grozan, a opet se kuva opasno, bice ruznih scena ko da gledam...
Halil je posto holjding bass, allah allah nek mu je na pomoci...
I ja sam neko vrime razmišljala odustat zbog Mithata al me Kvanč probratio, hvala alahu:rofl:
Uostalom, gori i gadljiviji je Mustafa al mi ne pada na pamet sad prestat gledat.
I nakačila sam se lagano. :cerek:
I ja sam neko vrime razmišljala odustat zbog Mithata al me Kvanč probratio, hvala alahu:rofl:
Uostalom, gori i gadljiviji je Mustafa al mi ne pada na pamet sad prestat gledat.
I nakačila sam se lagano. :cerek:
Kvanc, ah taj Kvanc, sve sam morala odgledat zbog njega:cerek:
Samo ti polako, ja kad vidim na kojoj si, uletim ponekad da se podsjetim, izbubam par likova - gadnih...
Gledala sam ja i Gumus zbog njega, a bome i Ezel surovosti:rofl:
Mithat - Murat Daltaban je omrazeni lik i u Fatmagulun..
striking his shiny forhead all the time:p
Rodjen da glumi gadne likove...
_Lolita_
05.04.2011., 13:15
Kvanc, ah taj Kvanc, sve sam morala odgledat zbog njega:cerek:
Samo ti polako, ja kad vidim na kojoj si, uletim ponekad da se podsjetim, izbubam par likova - gadnih...
Gledala sam ja i Gumus zbog njega, a bome i Ezel surovosti:rofl:
Mithat - Murat Daltaban je omrazeni lik i u Fatmagulun..
striking his shiny forhead all the time:p
Rodjen da glumi gadne likove...
Ma u Gumuš mi je bio bezveze. :rolleyes: Dječarac. Nije mi bilo jasno zašto žene venu za njim.. sve dok se nije pojavio u Ašk-i memnu.:rofl: Halil mi je šećer na kraju, tu mi definitivno najbolje izgleda. :cerek:
A njegova uloga u Ezelu mi je također super. :o
Taj Murat je gadan do boga. Baš je neki mafijozo.:rolleyes:
Vera Wang
05.04.2011., 17:43
Samo da prokomentiram onaj dio iz devete epizode kad je Zejnep htjela kuhati čorbu Halilu, a Menekše kaže da će ona, go Menekše go :cheer: To je prvi put da je onako malo ''oštrija'' , štaš ti kuhat za mog čovjeka :rofl:
Zejnep je baš zajedljiva :flop:
A Jusuf mi se iz epizode u epizodu sve više sviđa :top:
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.