View Full Version : Kupnja preko SportsDirect.com
stranice :
[
1]
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
walla121
26.03.2013., 14:47
Pozdrav ljudi, zanima me da li je netko narucivao neke proizvode sa SportsDirect.com a da je iz Hrvatske? Jer citao sam na internetu da nekima ne dostave dobre stvari, nekima uopće ne dostave a uzmu novce i tako. Pa me sad zanimaju vasa iskustva jer sam iz Hrvatske i zanima me da li su vam stvari dobro stigle i sve uredno napravljeno s dostavom... Recite vaša iskustva
Ja sam kupio cipele i došle su za 2 dana. Dostava za Hrvatsku je oko 60 kn.
Jedini zajeb je što nigdje nije navedeno da DHL dostavlja, pa me DHL opelješio još za 200 kn zbog carine.
Poslije 01.07. više neće biti tih problema i DHL-u nećeš plaćati ništa jer je sportdirect u Engleskoj, pa carine više nema.
magjar07
30.06.2013., 22:59
već sam par puta naručivao na adresu u sloveniju... došlo kroz tjedan dana....i to više stvaru i paketu.... evo zadnji put.. 4 šorca, 2 duksa, 5 pari čarapa i sve stiglo
Ja cu ovaj tjedan uzeti 10ak stvari u paketu, nadam se da nebude nikakve nadoplate kod DHLa.
daky123
01.07.2013., 10:51
pozz...evo i ja sam bas gledao neke stvari s ove stranice i cini mi se super...pa me zanima od onih koji narucuju s te stranice kako to sve funcionira?? znaci ja sam si nasao neke 4 majice u vrijednosti 40 eura i to bi si htjeo narucit, znaci to je oko nekih 300kn i vidim da je poštarina po paketu nekih 70-tak kn i to bi sve bilo oko 380kn i znaci to je to??? jel ima nesta na sta bi trebao pripazit??
jel ima nesta na sta bi trebao pripazit??
Jedino na što moraš pripaziti jest da ih više NIKAD ne kupuješ u Hrvatskoj :D
daky123
01.07.2013., 22:36
a ništa onda cemo probat
magjar07
02.07.2013., 11:05
ak vam se da pričekajte još malo.. ja se baš neš dopisujem sa njima i tražim da nas maknu sa rest of world i stave po europu...jer recimo za sloveniju je šip 5,83 funte a za nas skoro 9.. i dobio sam ovaj odgovor
"Hi,
Thank you for your email.
We are currently in the process of changing this on our website.
Sorry for any inconvenience.
Kind regards,
Laurie
SportsDirect.com"
daky123
02.07.2013., 14:18
e bilo bi dobro da nas stave sto prije pod europu
ak vam se da pričekajte još malo.. ja se baš neš dopisujem sa njima i tražim da nas maknu sa rest of world i stave po europu...jer recimo za sloveniju je šip 5,83 funte a za nas skoro 9.. i dobio sam ovaj odgovor
Nevezano za sportdirect.com, ali ako koga zanima ja sam poslao isto pitanje na http://www.surfdome.com/
Njihov odgovor:
Dear xxxxxx xxxxxxx,
Thank you for your email
Unfortunately at this current moment our systems have not been updated to include this.
If you were to place an order please contact us again and we will refund the difference between shipping.
Hope this helps!
Kind regards,
Matthew
Surfdome.com Customer Services
www.surfdome.com
Rate our service here
daky123
03.07.2013., 11:37
evo ja sam si bas sada narucio 4 majice sa sportdirecta i u kojem roku mogu ocekivat paket?? jel ga mogu kako pratit da znam gdje je? hvala ljudovi :D
evo ja sam si bas sada narucio 4 majice sa sportdirecta i u kojem roku mogu ocekivat paket?? jel ga mogu kako pratit da znam gdje je? hvala ljudovi :D
Dobit ćeš tracking number i onda ga pratiš ođe http://www.dhl.co.uk/en.html
jura1986
04.07.2013., 06:35
Stvarno odlična stranica,više nema šanse da kupujem kod nas odjeću....
bond007
04.07.2013., 17:33
jel se što naplaćuje osim tih 8 funti shippinga? dali dhl što naplaćuje za dostavu?
daky123
04.07.2013., 18:35
jel se što naplaćuje osim tih 8 funti shippinga? dali dhl što naplaćuje za dostavu?
ne, samo platis tu poštarinu 10 eura i to ti je to...zato sto smo sada u EU, a narucujes iz Engleske koja je u EU i nema carine... :) Ja sam jucer isto prvi put narucio i sada eto cekam paket :D
bond007
07.07.2013., 15:17
Nije to tako ni skupo,ta poštarina, kad šalješ unutar Hrvatske ispadne ti 20-30 kn paket i još moraš po njega u poštu, tako da ovo iz Engleske za 8 funti je još jeftino i dođe ti na kućni prag.
Ja ću si naručit par stvari, stvarno su nekoliko puta jeftinije nego u Hrvatskoj,pa mi se isplati platiti taj shipping za 8 funti.
Dinaminjo
07.07.2013., 18:24
Ovaj dres od repke za 30 funti, jel to onaj baš najbolji jer znam ima nekoliko vrsta?!
Figo_zg
08.07.2013., 08:26
Nevezano za sportdirect.com, ali ako koga zanima ja sam poslao isto pitanje na http://www.surfdome.com/
Njihov odgovor:
Dear xxxxxx xxxxxxx,
Thank you for your email
Unfortunately at this current moment our systems have not been updated to include this.
If you were to place an order please contact us again and we will refund the difference between shipping.
Hope this helps!
Kind regards,
Matthew
Surfdome.com Customer Services
www.surfdome.com
Rate our service here
Imaš još koju sličnu stranicu? :kava:
Imaš još koju sličnu stranicu? :kava:
http://www.forum.hr/showthread.php?t=786557
daky123
08.07.2013., 18:47
Prva online kupnja u EU uspješno obavljena, idemo daljee... :D
magjar07
08.07.2013., 22:53
evo ja naručio robe za 150 funti :)
Ja nesmijem ni reći koliko :D :(
daky123
09.07.2013., 10:48
e jel netko možda vidio gdje po kojem se tecaju obracunava? jel po onom iz banke? ma samo narucuj kad se maxx isplati.... :D
ZoomZoom
09.07.2013., 12:25
tko vam je dostavio robu?
daky123
09.07.2013., 12:30
poštar :D
kosjenko2
09.07.2013., 15:15
Jel kome dostavljena roba? kakav je kvalitet? jeste zadovoljni?
daky123
09.07.2013., 18:06
Jel kome dostavljena roba? kakav je kvalitet? jeste zadovoljni?
sve sta sam narucio stiglo, zadovoljan sam,kvaliteta je dobra iako nisam narucivo adidas i nike proizvode jer sam bio prvi put narucivo,ali cu sada opet uzimat pa cu nesta od adidassa i nike
Stvarno odlična stranica,više nema šanse da kupujem kod nas odjeću....
Iskreno, ja ću kupovati vani čak i ako je cijena ista kao kod nas. Prvo radi kvalitete robe, a drugo, i najbitnije, iz principa, jerbo to što su nas naši trgovci pokrali u zadnjih 20 godina, to nisu istine. Dabogda svi propali zajedno sa njihovim Cayenima i sponzorušama. :mad:
magjar07
10.07.2013., 09:06
hmm meni po trackingu ide dhl-om.... 12 funti poštarina
kosjenko2
10.07.2013., 12:10
evo naručio i ja, poslano jučer, danas već u zagrebu.. još dan do mene :)) stvarno brzo.. napisat ću kako sam zadovoljan, isto nisam naručivao marke(adidas..) pošto mi je prvi put..
magjar07
10.07.2013., 13:53
kod mene ima svega... lonsdale gaće i majci, najka, adidasa, pume... mislim da ima 22 predmeta :)
kosjenko2
11.07.2013., 10:49
Meni su poslali u utorak, razbili u 2 paketa(neznam zašto), jedan je već na vrata stigao jutros(za tri dana :D :D), a za drugi od jučer piše, delivery arranged-no details expected.. što bi značilo da su ga proslijedili našoj pošti.. za sada sam jako zadovoljan :))
Figo_zg
11.07.2013., 10:58
kod mene ima svega... lonsdale gaće i majci, najka, adidasa, pume... mislim da ima 22 predmeta :)
Ajd javi kad dobiješ,zanima me hoće ti carinit/pdv?
daky123
11.07.2013., 11:08
Ajd javi kad dobiješ,zanima me hoće ti carinit/pdv?
necee
kosjenko2
11.07.2013., 12:26
Nece, u EU smo, nema više carine ni pdva ;)
kosjenko2
11.07.2013., 13:29
Evo da javim potpuni dojam, sve u svemu sam zadovoljan.. kupio sam nekoliko onih običnih slazenger majica po 2,5 funte, 2 pierre cardin za 3,00 i bogme su za tu cijenu jako dobre.. jedino prizazite da uzmete broj manje -za xl uzmite L premda čak je i L dosta veliko(za slazenger), dok je pierre cardin xl standardan, možda malo veći nego inače..
još su naručene jeftine čarape također dobre za cijenu..
jedino sam se zeznio za duksericu slazenger 9,5 funti.. uzeo sam xl, jako je široka i kratki su rukavi.. to ću nekom proslijedit..
Sve u svemu za ovu cijenu sigurno ne bih mogao pola kupit u našim dućanima..
magjar07
11.07.2013., 20:26
sva roba na kupu.. hrpa toga... kao što kolega gore kaže brojevi su malo velki al to mi je ionak za sport i slobodno vreme i volim da su mi stvari malo šire..od specijal stvar nike rukavice prva liga...ponedeljak poslepodne naručeno... danaj u 14h stiglo
promijenite si da placate u eurima a ne u funtama, iznos je isti al kad se u chune pretvori... Jasm u cetvrtak narucio paket za 550 kn s dostavom u subotu vjutro sam dobii mail da su poslali a utorak je sve stiglo. Bez iznenedjenja i dodatnih troskova tj. Jedino iznenadjenje je bila poklon salica.
promijenite si da placate u eurima a ne u funtama, iznos je isti al kad se u chune pretvori... Jasm u cetvrtak narucio paket za 550 kn s dostavom u subotu vjutro sam dobii mail da su poslali a utorak je sve stiglo. Bez iznenedjenja i dodatnih troskova tj. Jedino iznenadjenje je bila poklon salica.
Jes dobio onu mrcinu od litre? :)
Ne znam šta da radim s njom, sadim cvijeće ili da idem susjeda zatuć kad pušta cajke u 2 popodne :kava:
WilliamsF1
13.07.2013., 10:13
Meni ispada jeftinije u funtama. Najjeftinije mi ispada u australskim dolarima.
Meni ispada jeftinije u funtama.
nda, moj zajeb
Odlične cijene! Ja bi si naručio 2 pari tenisica i još neku sitnicu! Jel zna netko da li se cijena poštarine povećava sa količinom robe?
WilliamsF1
17.07.2013., 23:56
mislim da se povećava, ali ne značajno. probaj, prije nego plaćaš ti napiše cijenu dostave, pa ako ti je skupo ne moraš naručiti.
i ako plaćaš karticom, pogledaj si tečaj banke u kojoj imaš račun, pa si izračunaj u kojoj valuti ti je najjeftinije. meni je npr. najjeftinije ispalo u australskim dolarima.
Da, ali tek nakon odredene kilaze. Za to tvoje se nece povecati. Ja sam za posiljku od 5.5 kg (3 para tenisica, 15ak majica i jos neke gluposti) platio 12 funti.
WilliamsF1
18.07.2013., 00:28
Ja sam platio 2.718kg 13,33 AUD (71,02 kn)
može li mi tko reci do kad traju popusti?
Meni se moja košarica od cca 150funti čini da je teška oko 8kg (dva kofera za prtljagu, svaki po 3kg :D) i piše mi dole poštarina 15eura! Znaci to je to i ništa se više ne plaća drugo što se tiće shipinga?
Mislim da više ništa od sportske odjeće i obuće neću kupovati u našim trgovinama!:kava:
Npr jedne tenisice u HR redovna cijena 620kn a snizili ih kao na 400kn a na sportdirect iste takve redovna cijena 320kn a snižene na 190kn!
jura1986
19.07.2013., 06:22
Ni ja isto,kod nas više nema šanse da nešto kupim,a i jednostavnije mi ovako preko neta naručiti,nego ići po trgovinama......
Sent from my C6603 using Tapatalk 2
daky123
19.07.2013., 11:00
da 15 eura ti je najveca postarina i nista vise drugo ne placas, cekas da ti postar donese na tvoju adresu paket i to je to...da puno je jeftinije nego kod nas, ja sam si narucio bio dva paketa i sve je uredno stiglo kroz 4 radna dana....nema vise nista kod nas da kupujem...
evo narucio sam i ja nekih 4 stvari, sve ukupno 36 GBP..
Jedva čekam da stigne :)
Swedish
19.07.2013., 15:31
Brzi refund i bez pitanja. Nije stigla jedna stvar, poslao mail sa podacima i u par sati refundali novce.
WilliamsF1
20.07.2013., 00:37
Meni nisu stigle 2, isto obećali refund.
Sta se ne dobije tracking number?
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
WilliamsF1
20.07.2013., 11:53
dobije
Your delivery will use the European road service. Your order should arrive with you within 7-8 Working days.
Jel ovako inace piše?
da pitam samo, dali na kucnu adresu paket dostavi poštar ili baš DHL s onim svojim kombijem? :D
WilliamsF1
21.07.2013., 23:00
poštar s kombijem ili autom.
dođe DHLom u Hrvatsku, ali ga onda oni tebi pošalju poštom.
Evo stigel mi je paket danas, dostavio ga je DHL.
Narucio sam 4 stvari u petak, poslali su u subotu, i evo vec danas (ponedjeljak) mi je stiglo na adresu! 3 dana znaci! Jako sam zadovoljan i narucujem opet!
I još na poklon sam dobio šalicu od pol litre :D
Reci samo jesi platio kaj DHL-u kad su ti to dostavili doma ili ne? Fala
Reci samo jesi platio kaj DHL-u kad su ti to dostavili doma ili ne? Fala
Nisam nista platio, samo potpišeš da si primio paket i to je to
Na koji način vam je stigla roba u HR!?
Meni piše ispod ovakoSLIKA (http://i.imgur.com/XeCkC6v.png)
Negdje sam pročitao da sve ide avionom i dodje za cca 3 dana :confused:
Znaci kad platim karticom, banka kune sa računa pretvara u AUD i šalje njima?:)
Pitam, pošto mi je narudžba u AUD, a povoljnije je nego u EUR ili GBP! A imam taman toliko kuna :D plus nešta još malo da nije baš na knap!
Na koji način vam je stigla roba u HR!?
Meni piše ispod ovakoSLIKA (http://i.imgur.com/XeCkC6v.png)
Negdje sam pročitao da sve ide avionom i dodje za cca 3 dana :confused:
Znaci kad platim karticom, banka kune sa računa pretvara u AUD i šalje njima?:)
Pitam, pošto mi je narudžba u AUD, a povoljnije je nego u EUR ili GBP! A imam taman toliko kuna :D plus nešta još malo da nije baš na knap!1.Stize ti avionom....DHL je najjaca kurirska posta u EU,tako da roba brzo dolazi cak i prije roka
2.da
daky123
23.07.2013., 14:29
jel netko zna kako je moguce ostvarit vaucher il jel možda netko dobio??
Jel zna netko što ovo znaći , stoji tako od 17h
http://prntscr.com/1hj1ia
Nije mi jasno i ovo :
order total
$185.44
Jer odmah desno mi stoji tablica tj specifikacija naruđžbe "ordered items" na skoro 300$ :confused:
špokica
26.07.2013., 09:13
molim Vas pomoć....htjela bi naručiti patike Nike br.43, ali neznam koju veličinu moram kliknuti ?
Dali netko već ima iskustva s tim?
Hvala :confused:
bond007
26.07.2013., 10:30
molim Vas pomoć....htjela bi naručiti patike Nike br.43, ali neznam koju veličinu moram kliknuti ?
Dali netko već ima iskustva s tim?
Hvala :confused:
Imaš tamo sa strane mislim,klikni na upitnik neki i tamo ti pokaže njihove veličine,mislim da je to njihov broj 7 ili 8
špokica
26.07.2013., 11:31
imam karticu Visa electron od splitske banke (nije devizna)... dali mogu plaćati s njom ili moram otvoriti račun?
imam karticu Visa electron od splitske banke (nije devizna)... dali mogu plaćati s njom ili moram otvoriti račun?
mislim da možeš placati direktno s njom
Da li je moguće da oni naruđžbu razbiju u dva paketa, 11kg! Evo sad mi je status READY TO SHIP na iznos od 180 i neš AUD a cijela naruđžba iznosi skoro 300$. A na dostavnici po artiklima (invoice) vidim da je to tek pola naruđžbe!
Da li je moguće da oni naruđžbu razbiju u dva paketa, 11kg! Evo sad mi je status READY TO SHIP na iznos od 180 i neš AUD a cijela naruđžba iznosi skoro 300$. A na dostavnici po artiklima (invoice) vidim da je to tek pola naruđžbe!
Konfuzan im je cijeli sistem :503: ,tek kad odem na print invoice (baš da želim isprintati) onda se pokažu svi artikli na dostavnici! :D Znaci sve je dobro!
daky123
26.07.2013., 21:40
nebrini neces ostat zakinut, ja sam bio narucio nekih 11 artikala i prvo su mi izbacili iz narucbe sprej jer ne spmije ici avionom, a zatim sutra dan su mi izbacili iz narudbe patike jer ih vise nije bilo na skladisu i vratili novce na karticu... ma nebrini dobit ces ono sto si platio...
nebrini neces ostat zakinut, ja sam bio narucio nekih 11 artikala i prvo su mi izbacili iz narucbe sprej jer ne spmije ici avionom, a zatim sutra dan su mi izbacili iz narudbe patike jer ih vise nije bilo na skladisu i vratili novce na karticu... ma nebrini dobit ces ono sto si platio...
Aha, meni je 24sata trajao PROCESSING i po dostavnici (tek sam kasnije skužio kad se ode na PRINT INVOICE, vidi se cijela) su svi artikli koje sam narucio! Jedino su jedne traperice bile OUT OF STOCK, pisalo je to i PLEASE REMOVE! To taman prije narucivanja pa sam uzeo neke druge slične! Nadam se da se nisam zeznio za veličine! Čudno je da za skoro sve imaju jednu univerzalnu tablicu veličina
Sad mi stoji da je sve spakirano i da čeka kurira!
daky123
26.07.2013., 23:54
Aha, meni je 24sata trajao PROCESSING i po dostavnici (tek sam kasnije skužio kad se ode na PRINT INVOICE, vidi se cijela) su svi artikli koje sam narucio! Jedino su jedne traperice bile OUT OF STOCK, pisalo je to i PLEASE REMOVE! To taman prije narucivanja pa sam uzeo neke druge slične! Nadam se da se nisam zeznio za veličine! Čudno je da za skoro sve imaju jednu univerzalnu tablicu veličina
Sad mi stoji da je sve spakirano i da čeka kurira!
ma reko sam ti da nebrines,o svemu ces biti obajvesten...eto ocekuj paket u srijedu...meni stiže u pon...a tko bi lud pravio tablicu za 100 marki :504: :) uživaj
webshop112
27.07.2013., 08:40
Za sve koji misle nesto naruciti s ove stranice, trenutno radi voucher OLDBAG (-10%)
daky123
27.07.2013., 10:54
Za sve koji misle nesto naruciti s ove stranice, trenutno radi voucher OLDBAG (-10%)
aa koji dan ranije da si rekao...e a kako ti vaucheri odakle se to dobiva, kako to ide???
webshop112
27.07.2013., 11:11
aa koji dan ranije da si rekao...e a kako ti vaucheri odakle se to dobiva, kako to ide???
potrazio sam na internetu jel ima sta, trenutno samo ovaj radi
btw. za koji se iznos dobije ona salica? ja sam kupio nesto za 25 funti, hocu li je dobiti?
daky123
27.07.2013., 11:51
potrazio sam na internetu jel ima sta, trenutno samo ovaj radi
btw. za koji se iznos dobije ona salica? ja sam kupio nesto za 25 funti, hocu li je dobiti?
ja mislim da dobijes samo kada prvi put narucujes,jer sam ja jos koji put narucio a iznosi su bili vise nego duplo veci i nista
dali netko zna zašto mi pod tracking number stoji ovako vec 2 dana: Friday, July 26, 2013 Location Time Pieces
2 Processed at EAST MIDLANDS - UK EAST MIDLANDS - UK
Prošli puta kad sam narucivao, to je stajalo samo 2 sata
dali netko zna zašto mi pod tracking number stoji ovako vec 2 dana: Friday, July 26, 2013 Location Time Pieces
2 Processed at EAST MIDLANDS - UK EAST MIDLANDS - UK
Prošli puta kad sam narucivao, to je stajalo samo 2 sata
Vikend, tj neradni dani:mig:
Vikend, tj neradni dani:mig:
čudno, prošli put kad sam naručivao, radili su i subotu i nedjelju :D evo slike od proše narudžbe i sada
prošla: http://i.imgur.com/bgtAxl9.jpg
sad: http://i.imgur.com/Nugnyq4.jpg
Čitao sam negdje kako kurir ljude nazove prije nego što će isporučit paket! Ja tamo u podacima za adresar nigdje nisam vidio rubriku za broj telefona! :ne zna:
Čitao sam negdje kako kurir ljude nazove prije nego što će isporučit paket! Ja tamo u podacima za adresar nigdje nisam vidio rubriku za broj telefona! :ne zna:
Nazove u slucaju da ne može pronaći adresu ili ako nikoga nema doma.
Mene nije zvao.
A broj mobitela mislim da se stavlja na registraciji, a mozes staviti i ovdje pod "Contact Numbers"
https://www.sportsdirect.com/AccountInformation
Preporucujem ti da stavis broj mobitela :)
Zaista neznam, meni se tracking nikad nije mijenjao vikendom ,sad sam i ja zbunjen :ne zna:
Zaista neznam, meni se tracking nikad nije mijenjao vikendom ,sad sam i ja zbunjen :ne zna:
vidjet cemo :)
Meni je tracking stao na subotu navečer
http://prntscr.com/1i0j0w
Meni je tracking stao na subotu navečer
http://prntscr.com/1i0j0w
Sunday, July 28, 2013
3 Departed Facility in EAST MIDLANDS - UK EAST MIDLANDS - UK 18:54
Ipak se nešto dešava i vikendom! :D
Uspoređujući prošli tracking od sc0ls, trebalo bi sve stići u utorak
ceeky_m@nkey
28.07.2013., 20:37
Prošli put je dečko naručio i došlo mu je u roku 2 dana.
Sad je naručio i piše "European road service 6-8 days" a ne sjeća se kako je bilo zadnji put. Da li se sjećate da li je i vama tako pisalo, pa ste svejedno dobili DHL tracking i da je došlo u 2-3 dana? Pitam jer idemo na more u četvrtak, pa bi bilo super da stigne. Thx!
Prošli put je dečko naručio i došlo mu je u roku 2 dana.
Sad je naručio i piše "European road service 6-8 days" a ne sjeća se kako je bilo zadnji put. Da li se sjećate da li je i vama tako pisalo, pa ste svejedno dobili DHL tracking i da je došlo u 2-3 dana? Pitam jer idemo na more u četvrtak, pa bi bilo super da stigne. Thx!
Meni isto piše European road service 6-8 days, zato sam na ovoj temi jednom pitao da li je tako i kod drugih jer se većinom spominje avion!
Očekujem paket u utorak :D
daky123
28.07.2013., 22:45
ajde sta se jebete doso paket za 3 ili 5 dana,bitno da sve stigne sto ste platili.a to sigurno stiže,jedino ako se nedogodi pogreska.....samo opuštenoo
Meni isto piše European road service 6-8 days, zato sam na ovoj temi jednom pitao da li je tako i kod drugih jer se većinom spominje avion!
Ipak je avion bez obzira što piše European road :D
Nedjelja, Srpanj 28, 2013
4 Stiglo za sortiranje u BERGAMO - ITALY BERGAMO - ITALY 23:17
3 Napustilo ured u EAST MIDLANDS - UK EAST MIDLANDS - UK 18:54
Ipak je avion bez obzira što piše European road :D
Nedjelja, Srpanj 28, 2013
4 Stiglo za sortiranje u BERGAMO - ITALY BERGAMO - ITALY 23:17
3 Napustilo ured u EAST MIDLANDS - UK EAST MIDLANDS - UK 18:54
i meni isto :) moguce da danas (ponedjeljak) nam stigne paket :):)
ceeky_m@nkey
29.07.2013., 07:53
i meni isto :) moguce da danas (ponedjeljak) nam stigne paket :):)
Danas će vam sigurno stići!
Danas će vam sigurno stići!
Oće oće, svaki čas bi mi moglo stici.
With delivery courier ZAGREB - CROATIA 09:43
jurasmb001
29.07.2013., 10:44
jel to isti taj sportdirect koji ima u Brežicama u sloveniji ?
http://sl.sportsdirect.com/Brezice%20SI-store-0567?storecode=567&lc=Slovenia
daky123
29.07.2013., 11:51
jel to isti taj sportdirect koji ima u Brežicama u sloveniji ?
http://sl.sportsdirect.com/Brezice%20SI-store-0567?storecode=567&lc=Slovenia
daa
Ja sam bio gore prije jedno godinu dana i cijene nisu bile ni priblizne ko na netu, a vecinu toga kaj sam gledao na netu nije bilo.
jurasmb001
29.07.2013., 12:13
pa to me zanima dali su to te cijene i u trgovini ili..
Ja sam bio gore prije jedno godinu dana i cijene nisu bile ni priblizne ko na netu, a vecinu toga kaj sam gledao na netu nije bilo.
Na netu im je to kao neka vrsta Outleta!
evo da javim, meni je stiglo :)
evo da javim, meni je stiglo :)
Meni stiglo jutros! Nisam dobio šalicu :D
Što se tiće kontakt telefona, sportsdirect proslijedi isti kurirskoj službi! Znaci onaj koji se upisuje u obaveznu rubriku prilikom registracije!
vicko22
30.07.2013., 16:28
I meni je paket jutros stigao, ah bez poklona :(
lega_iz_osijeka
30.07.2013., 19:26
koliko maximalno mogu naručiti robe?recimo 30 majica?jel ima neki iznos do kojeg neću imati problema sa carinom?
BundyBoy
30.07.2013., 19:43
kaj se sada isplati kupiti kod njih ? imate neki prijedlog ? :)
lega_iz_osijeka
30.07.2013., 19:45
Odi na njihovu stranicu,polo majice recimo 27 kuna...
Naručeno u subotu, stiglo u srijedu. Odlično, zadovoljan, nema nikakvih problema s DHL-om, poklon šalica.
Plaćeno paypalom u USD dolarima, jer mi je tak jeftinije nek plaćam u EUR. Sad mi sutra stiže već druga pošiljka...
BundyBoy
30.07.2013., 20:02
a poštarina je 8 funti ? nije 5 kao sloveniji hehe :D
vicko22
30.07.2013., 20:10
Treba obratiti pozornost na sastav majica, polo majice su od sintetike, a one obične uglavnom od pamuka. Treba pogledati veličine, ja nosim XL, a večinu majica sam naručio L i ok su mi, samo mi je jedna mala. Treba pogledati review.
koliko maximalno mogu naručiti robe?recimo 30 majica?jel ima neki iznos do kojeg neću imati problema sa carinom?
a zasto bi uopce imao problema sa ikakvom carinom??
Registracija je isto kao na ebay-u? Moram imati visa elec.?
Za paypal se ponovno moram registrirati ako već imam za ebay ili ne?
regas se najnormalnije, placas paypalom kao i na masu drugih web shopova, nista ti novo ili dodatno ne treba
WilliamsF1
31.07.2013., 00:51
Pa naruči koliko hoćeš. Nema ograničenja. Kakva carina???
Registracija je isto kao na ebay-u? Moram imati visa elec.?
Za paypal se ponovno moram registrirati ako već imam za ebay ili ne?
Ne moraš se ponovo registrirat na paypal ako si već registriran.
Ne mora se imat baš visa electron. Primaju i maestro i mastercard.
I na tim review ljudi svašta pišu! Ja uzeo dvije majice L jer je u komentarima pisalo kako je svaka veličina veća od standardne! Kad sam isprobao ladno sam mogao uzeti i XL koji inace nosim! Mogu ih nosit al nekako su mi na knap! Al ajd jeb 40tak kn za majicu koja kod nas dodje preko 100!:D
Najteže je za šortseve, bermude i underwear! Nije svaka marka univerzalna sa veličinama! Najbolji su mi komentari kad netko napiše visok je tolko i tolko težak tolko i L mu savršeno pristaje! E pa majstore a da napišeš i koliki ti je opseg oko kukova! :rolleyes: Tako je po meni najlakše izabrat veličinu!
špokica
01.08.2013., 14:56
eto da javim...prva kupnja preko sport directa obavljena i super sam zadovoljna...naručila patike u petak oko 14 sati i već u utorak oko 14 sati je paket bio kod nas...jedino da kupujemo u trgovini vjerojatno bi uzeli pol broja manje, ali nema veze, već su u upotrebi :)
-chester-
06.08.2013., 13:25
znaci ona cijena kod checkouta, to je sve što se plaća? nema nikakvih dodatnih troškova, npr. pdv ili kurirske službe?
što se tiče veličina, npr. lonsdale kratke majice, da uzmem veličinu koju nosim ili veću, manju?
lega_iz_osijeka
06.08.2013., 13:43
znaci ona cijena kod checkouta, to je sve što se plaća? nema nikakvih dodatnih troškova, npr. pdv ili kurirske službe?
što se tiče veličina, npr. lonsdale kratke majice, da uzmem veličinu koju nosim ili veću, manju?
nema nikakvih više troškova,imaš negdje njihove veličine u cm pa se izmjeri;)
bojanko11
10.08.2013., 16:32
imam pitanje u vezi povratka robe, narucio kopacke adizero f50 kožne, i stigne mi lijeva kožna a desna sintetička... koja je sad procedura, javio sam im na stranici sa mailom da su mi poslali razlicite kopacke... znaci sad zapakiram stavim onu adresu koja se dobije sa kutijom i odnesem na postu ??? treba se sta jos doplatit il ? jer to je njihova greska a ne moja ...
platit ces naravno slanje do njih, to ti je mislim jasno
koliko te to kosta, izracunaj si
http://www.posta.hr/cjenik-on-line
bilo bi najbolje da im posaljes naravno oba dvije, pa nek ti ponovno o svom trosku salju one koje si i platio
Ja danas narucio par polo majci pa cemo vidjet dali su ok.....
Sent from my Ideapad K1 using Tapatalk 2
bojanko11
12.08.2013., 01:25
nakraju svega jedan veliki minus im mogu dati... narucio micoach kopacke sa cipom, taj cip nista ne racuna, drugi put narucio iste kopacke doslle razlicite ..... sportsdirects :504:
franjo17
12.08.2013., 11:38
...sad ide 3. narudžba...
u prvoj - golmanske rukavice sondico - došle točno ono kaj sam naručil....
u drugoj, naručene 2 umbro base layer majice, f50 x-ite lopta, umbro gačice, adidas držač kostobrana, kostobrani, traka za štucne i štucne - na mail došlo da su kostobrani "out of stock" i nisu mi ih naplatili na paypalu, a ostalo sve došlo kak je bilo i naručeno (u srijedu ujutro naručio, u petak bilo kod mene doma)...
treća narudžba - 2 umbro base layer majice, dvije sondico base layer majice (dugi rukav), dvoje patrick base layer hlače ("biciklističke"), adidas držač kostobrana, traka za štucne, sondico golmanske hlače i kostobrani sondico.... ono kaj je zanimljivo, težina je sad 2,34 kg a poštarina je 5,82 funti.... izgleda da su nas ubacili u EUROPA!!!!
daky123
12.08.2013., 13:24
da ubacili su nas u eurou, poštarina je sada 7eura... zanimaju me kakva su vam iskustva s kopačkama ako je netko narucivo, vidim da je bilo nekih problema?? ja sam do sada narucio nekih 5 narudžbi svaka je oko 100 eura bila i svaki put je sve stiglo sto sam narucio,jedino ako slucajno nesta nije bilo na lageru... :D sve super...danas sam imo naruđbu preko 100funti i imao sam vaucher ako mi prede 100 funti popust 5funti :D
daky123
12.08.2013., 13:43
...sad ide 3. narudžba...
u drugoj, naručene 2 umbro base layer majice, f50 x-ite lopta, umbro gačice, adidas držač kostobrana, kostobrani, traka za štucne i štucne - na mail došlo da su kostobrani "out of stock" i nisu mi ih naplatili na paypalu, a ostalo sve došlo kak je bilo i naručeno (u srijedu ujutro naručio, u petak bilo kod mene doma)...
de mi reci u cemu je fora sa tim base layer majicama??? i ovim drzacima kostrobana??
franjo17
12.08.2013., 13:50
već bi i ja naručio neke kopačke, al vidim da je dosta ljudi imalo loša iskustva s tim, pa sam malo skeptičan...
inače, čudi me ta brzina kojom roba dolazi... u 3 dana je na kućnom pragu....
i još pitanje, ako netko ima obrt (prof. nogometaši, treneri itd.), jel mu taj račun vrijedi kao trošak, a ujedno i pitanje jel se može to prikazat nekome kao sponzorstvo...???
EDIT: imaš PP daky123
Figo_zg
12.08.2013., 20:03
Jel tko narucivao Pierre Cardin majice?Kakve su velicine M je L ili obrnuto,ili su velicine standardne?
Malo offtopic ako tko treba kopacke 45-46 nek mi se javi na pp.
Sent from my Nexus S using Tapatalk 2
franjo17
13.08.2013., 10:53
evo, i treću narudžbu je pokupio DHL i očekujem ju da stigne sutra... nisu mi najavili da nečeg nema na lageru, pa očekujem da sutra stigne baš sve kaj sam naručil...
već imam i upite od frendova za daljnje narudžbe jer im se sviđaju cijene...
Meni danas došlo!!!!!Sve ok...veličina ok
daky123
13.08.2013., 14:29
Jel tko narucivao Pierre Cardin majice?Kakve su velicine M je L ili obrnuto,ili su velicine standardne?
ja sam bio narucio tu majicu S velicinu koju nosim inace i ne odgovara mi bas dosta mi je onak uska za razliku od ostalih majica tako da mislim da bi mi M bila puno bolja, sada sam si narucio košulju M velicine pa cu ti onda moci bolje rec...
daky123
13.08.2013., 14:31
evo, i treću narudžbu je pokupio DHL i očekujem ju da stigne sutra... nisu mi najavili da nečeg nema na lageru, pa očekujem da sutra stigne baš sve kaj sam naručil...
već imam i upite od frendova za daljnje narudžbe jer im se sviđaju cijene...
pa ako ti nisu javili da necega nema onda ce ti stici sve sta si narucio... i ja sam vec dosta njima narucio, stalno me netko ispituje jel bi mu htjeo narucit :D
franjo17
14.08.2013., 12:59
O-O........kaj je sad ovo???
5 Shipment on hold BERGAMO - ITALY 10:57 1 Pieces
daky123
14.08.2013., 13:19
O-O........kaj je sad ovo???
5 Shipment on hold BERGAMO - ITALY 10:57 1 Pieces
tako je i meni...možda sutra nerade pa onda danas vise nešalju,a možda je vec i poslano za HR, a nista vidit ces jos danas do navecer jel ce se sta promjenit...
LadyMoonlight
15.08.2013., 23:06
Preko ceg placate vi to? Paypal ili amazon?
franjo17
16.08.2013., 09:18
Paypalom.... a kakvo je to plaćanje amazon???
Figo_zg
16.08.2013., 11:16
Napravio narudzbu,par Pierre Cardinovih majci,Slazenger...ima toga jos,ali ovo je ukratko...to stigne do ponedeljka/utorka?
LadyMoonlight
16.08.2013., 14:08
Paypalom.... a kakvo je to plaćanje amazon???
Blage veze nemam.. Samo znam da ima ta opcija.
daky123
16.08.2013., 17:24
danas mi je doso paket doso u HR, jel znate jel dostavljaju i subotom? narucio sam kolegi, a on ide u nedjleju na more, a nismo racunali da u četvrtak nece radit...
franjo17
16.08.2013., 23:35
ne... ne dostavljaju subotom... al za 150 kn mislim da možeš ić u ZG pokupit...
Blage veze nemam.. Samo znam da ima ta opcija.
Amazonom mozete platiti balance-om gift kartici :)
Figo_zg
19.08.2013., 23:57
Evo da podijelim iskustva,Pierre Cardin majice,su standardne veličine, M=M,L=L,Slazenger polo majice uzeo M,dobro stoji onome ko nosi M a dobro i onome tko nosi L....:kava:
franjo17
20.08.2013., 08:27
...evo, još jednom, došlo sve kak je i trebalo...
...base layer majice sondico dugih rukava za zimu su vrhunske... dobil sam volju da skinem 10 kila, operiram nogu i ponovno zaigram nogomet zbog njih..... YEAH, RIGHT!!!!
al fakat, nije loša ova Sondico marka... golmanske duge hlače L veličina - L veličina... Patrick rugby base layer gače (biciklističke), malo tanko izgledaju, al su OK!
u nedelju navečer naručena nova pošiljka s golmanskim rukavicama - danas ujutro već napustilo Bergamo!!!! strava...
danas navečer naručujem prve kopačke sa stranice, pa da i to vidimo...
i, da... došla ona šalica za 0,99 funti... OGROMNA je... mislim da bi se Messi utopio u njoj...
daky123
20.08.2013., 10:29
dosta sam narucio ovaj puta,sve stiglo osim sta mi jedna kosulja dosla xl umjesto s...za pieer cardin kosulje su normalnih velicina za razliku od majica...i da bio sam uzeo nike kopacke za jednog klinca i sve je ok.
Može mi netko dat savjet jel se ovo isplati uzest i hoće mi to dostavit u hr??
http://www.sportsdirect.com/dunlop-5-piece-wheeled-suitcase-set-709144
i kolko bi me došla poštarina za to???
BlackLotus
20.08.2013., 23:21
htjela bih naručit opremu za kampiranje prek ove stranice pa me zanima zna li tko kad otprilike imaju najveća sniženja an to? na jesen, i guess?
daky123
20.08.2013., 23:29
htjela bih naručit opremu za kampiranje prek ove stranice pa me zanima zna li tko kad otprilike imaju najveća sniženja an to? na jesen, i guess?
upravo sada imaju sniženja jer svakodnevno dobivam od njih na mail akcije i sniženja koja imaju...
franjo17
21.08.2013., 15:11
još jedna narudžba prošla bez problema!!! u ponedeljak naručeno, u srijedu kod mene...
kod za nekakav popust ako je narudžba iznad 100 funti: SDAUG13100
taj kod se može jednokratno iskoristiti... al je nekih 5 funti samo... tolko da skoro pokrije dostavu!!!
danas išla narudžba od neki 1500 kn i u njoj 2 para kopački... zanima me kak bude sad došlo...
franjo17
21.08.2013., 15:15
još jedna narudžba prošla bez problema!!! u ponedeljak naručeno, u srijedu kod mene...
kod za nekakav popust ako je narudžba iznad 100 funti: SDAUG13100
taj kod se može jednokratno iskoristiti... al je nekih 5 funti samo... tolko da skoro pokrije dostavu!!!
danas išla narudžba od neki 1500 kn i u njoj 2 para kopački... zanima me kak bude sad došlo...
BlackLotus
21.08.2013., 16:14
upravo sada imaju sniženja jer svakodnevno dobivam od njih na mail akcije i sniženja koja imaju...
hvala, vidjela sam to, al to je na pojedine stvari akcija, pretpostavljam da će imat neku akciju općenito na svu kamp-opremu
ili sam u krivu :ne zna:
daky123
21.08.2013., 22:57
obicno stalno bude tak pojedinacno na neke stvari, tako da nevjerujem da ce biti sada bas na svu opremu,ali dosta ti je i ovako jeftino tako da nece biti puno jeftinije, ako ti prede iznos košarice od 100funti imas popust 5 funti, to vrijedi za ovaj mjesec,tj. možes iskoristit vaucher
daky123
21.08.2013., 22:58
meni su došle kopačke i sve je bilo ok
Meni do sada tri posiljke bez problema i dvije narucene do 17h vec sljedeci dan bile kod mene u 11:00.
Jel netko bio u njihovom ducanu u Brezicama, tj. jel i tamo vrijede ove dnevne akcije ?
evo da vam se i ja pridružim... prvi put naručila, paket bio preko 14kg... većinom stvari sam prezadovoljna... na par stvari sam uočila sitna oštećenja, na 1 sandalama dosta uočljivo oštećenje pa me zanima jel ima itko iskustva s reklamiranjem oštećenih stvari... kakav je postupak i jel se uopće isplati išta reklamirati?
Figo_zg
22.08.2013., 08:08
Meni do sada tri posiljke bez problema i dvije narucene do 17h vec sljedeci dan bile kod mene u 11:00.
Jel netko bio u njihovom ducanu u Brezicama, tj. jel i tamo vrijede ove dnevne akcije ?
Bio sam ja u Brežicama,ali još prije,prije...sjećam se da su imalo i tad dosta povoljno,ali tad si još mogao dobit lovu od pdv/ddv...ali sumnjam da imaju sad svaki dan akcije...pa ko bu svaki dan mjenjao cijene...:kava:
evo da vam se i ja pridružim... prvi put naručila, paket bio preko 14kg... većinom stvari sam prezadovoljna... na par stvari sam uočila sitna oštećenja, na 1 sandalama dosta uočljivo oštećenje pa me zanima jel ima itko iskustva s reklamiranjem oštećenih stvari... kakav je postupak i jel se uopće isplati išta reklamirati?
Ja isto dobio jednu stvar oštećenu,pa me zanima također kak to ide s reklamacijama,da li daju neke kupone ili?Kolko sam skužio mislim da se item mora vratit njima,pa onda oni šalju novi il tak neš ? :misli:
Mariela
22.08.2013., 09:12
Izgleda da je poštarina besplatna poslije nekog iznosa (je li to 100 funti), jer mi je stalno pokazivalo koliko još trebam potrošiti da bih imala besplatnu dostavu. Je li to trenutna akcija ili je pravilo?
Kupljenim sam uglavnom zadovoljna, osim Sondico šorca za dijete koji je sad na akciji za mislim 2,99. Grozan je materijal, a šivanje još gore. Kupila sam klincu odlične Sondico golmanske rukavice, Sondico golmanski dres i hlače, štucne, kupaće gaćice za smiješnu cijenu, trenirku, dolčevitu, i deblju majicu. Sve došlo kako je i naručeno. Račun 64 funte.
Odmah uslijedila druga narudžba s još jednim golmanskim dresom i hlačama, golmanskim šorcom, zimskom jaknom, šuškavcem i dodatnim štucnama (2 para). Sve to za pedesetak funti s dostavom.
franjo17
22.08.2013., 11:30
mislim da ti je poštarina besplatna samo za UK kupce, iznad 100 funti...
p.s. di je na tipkovnici oznaka za funtu???
Figo_zg
22.08.2013., 13:40
Jel skužio tko ove kopačke...npr...piše adidas F10 TRX....a na slici Adidas F50? :misli: WTF
Ne kužim uopće,vidim da su snižene,al zkj piše F10 u naslovu?!?
bojanko11
22.08.2013., 19:41
ja imam problem sa reklamacijom, vratio sam stvari, platio 150 kuna i sada cemo vidjet, napisali su mi ovo :
We advise that you send items back via recorded delivery, which you will have to pay for but this will be refunded if the product is faulty and a postal receipt is provided.
@figo
ako gledas novije modele kopacki samo usporedi sliku f50 i f10 vidjet ces da nisu iste, f50 je puno tanja i manja, a i na slici se vidi da je materijal drugaciji , a kod starijih modela također isto pise na svima dolje f50, ali tamo na jeziku gdje su vezice ti pise koji je model adizero, f30, f10 il f5
edit : ako zumiras i novije modele također pise na jeziku koji je model :)
ma nema šanse da toliko plaćam poštarinu do njih, a stvari su mi po par funti...radije onda bacim
franjo17
23.08.2013., 11:56
a jel zna ko ove smiješne veličine za dječju obuću??? ovo C10, C11, 1, 2....
trebam za maloga kopačke veličine 23, a neznam kaj da odaberem!!!
bojanko11
23.08.2013., 12:08
ma nema šanse da toliko plaćam poštarinu do njih, a stvari su mi po par funti...radije onda bacim
računa se poštarina po težini paketa al najjeftinije je 120, pa kako težina raste tako i cijena... ak je nekva jeftina sitnica neisplati se vracat, jer je užasno spora procedura, i onda je jos pitanje hoce li vratit novce za poštarinu...
al probaj kontaktirat poslikaj robu i pošalji im na mail, možda te nagrade, ništa ne košta :)
Mariela
23.08.2013., 12:55
a jel zna ko ove smiješne veličine za dječju obuću??? ovo C10, C11, 1, 2....
trebam za maloga kopačke veličine 23, a neznam kaj da odaberem!!!
Imaš na stranici sportsdirecta u vrhu, otvori naslov pomoć, pa ćeš naći vodič veličina. Koliko vidim 23 je C6.
bojanko11
23.08.2013., 14:04
koji sam ja pehista, znate vec slucaj da su mi poslali kopacku jednu koznu drugu sinteticku kopacke su vrhunske razlika je minimalna, i sad mi posalju novce natrag znaci kopacke+dostave, i posalju mi na mail da nemoram vračati a ja prekjucer poslao, jer pise da se povrat mora obavit u roku od 7 dana :504:
franjo17
23.08.2013., 15:19
a meni sve super stiglo... obadvoje kopače i Adipure i Adinova....
Samo da javim da sam ja naručila onih 5 kufera za 56 funti, težina 18kn i stiglo mi u roku 2 dana na vrata poštarina 8ipo funti, ja prezadovoljna ovdje nebi mogla 2 kufera kupit :-)
Kymatica
25.08.2013., 23:12
da li je netko bio u ptuju u ducanu sportdirecta? kakav je ducan.
hvala
Da li je poštarina od 8 funti fiksna? Kako mogu izračunati kolika bi mi bila pt? Kupila bi 2 para tenisica, pa ako je netko tako isto kupio već, molila bi da mi kaže kolika mu je bila pt? Hvala
LadyMoonlight
26.08.2013., 00:35
Da li je poštarina od 8 funti fiksna? Kako mogu izračunati kolika bi mi bila pt? Kupila bi 2 para tenisica, pa ako je netko tako isto kupio već, molila bi da mi kaže kolika mu je bila pt? Hvala
8,33 funte :D
Ja sam gledala i za cetvoro tenisica, pokazivalo je tolku cijenu.
Narucila sam prosli petak, stiglo 4 dana poslije, znaci utorak. Nike airmax, odlicne su, original, velicina super sve, bez ikakvih ostecenja :D
franjo17
26.08.2013., 14:06
Kak to mislite 8,33 funte??? meni su dosad sve narudžbe poštarinu imale 5,82 funte... ovo 8,33 je bilo prije dok nas još nisu smjestili u EU... ili su kuferi bili teški pa je skuplje...
bubily:)
26.08.2013., 14:07
Je li netko kupovao sportske grudnjake na ovoj stranici? Zanima me, jer sam malo popunjenija gore, pa hoće li to uopće držati :cice:
26.08.2013., 14:09
Kak to mislite 8,33 funte??? meni su dosad sve narudžbe poštarinu imale 5,82 funte... ovo 8,33 je bilo prije dok nas još nisu smjestili u EU... ili su kuferi bili teški pa je skuplje...
I dalje je 8.33 funte...
http://www.sportsdirect.com/CustomerServices/EtailFAQs/WorldwideDeliveryCosts
pocetna je 5.82 £, a ono je zbog tezine veca cijena
igor-123
26.08.2013., 14:30
Mene zanima dali je cijena koja je na internetu samo ako kupujem preko interneta ili je u trgovinama ista?
Pozz
magjar07
26.08.2013., 15:23
jel još neko skužio da je ovaj sportvison po avenuemallu, areni i cc skoro pa isto ovo......ali cijene su puno više :)
Samo da javim da sam ja naručila onih 5 kufera za 56 funti, težina 18kn i stiglo mi u roku 2 dana na vrata poštarina 8ipo funti, ja prezadovoljna ovdje nebi mogla 2 kufera kupit :-)
Koji si uzela? daj link
franjo17
27.08.2013., 08:39
I dalje je 8.33 funte...
http://www.sportsdirect.com/CustomerServices/EtailFAQs/WorldwideDeliveryCosts
zajebi to kaj tu piše.... stavili su nas u EU i računaju 5,82, i ak ukucaš vaučer, plaćaš dostavu 0,82 funte!
*ROMINA*
27.08.2013., 11:18
Vaučer?
Podijelite ga s nama. :D
bianconeri
27.08.2013., 11:25
Koji si uzela? daj link
ovaj na prošloj stranici
http://www.sportsdirect.com/dunlop-5-piece-wheeled-suitcase-set-709144
vaučer je SDAUG13100
vrijedi ako je narudžba preko 100 funti, popust 5 funti
27.08.2013., 12:19
To je i vaučer i za dostavu ispod funte? :cerek:
Željela bi kupiti sinu adidas tenisice, ali vidim da oni u tablicama i u ponudi nemaju broj 37, nego 36,5 uk 4 ili 38 uk 5, a u našim dućanima iste takve tenisice (puno skuplje naravno) ima u 37 uk 4,5, pa me zanima da li netko ima iskustva sa tim veličinama? Hvala
franjo17
27.08.2013., 15:38
...pa imaš i 4 1/2 za odabrati...
odi na Brands - pa na filteru odaberi Adidas i nakon toga odabereš 4 1/2...
tak sam ja naručil za svojeg klinca sad C6 veličinu... trebalo bi biti 23...
EDIT: kaj se tiče vaučera, tak sam ja odmah izračunal.... ak na 100 funti plaćaš 5,82 poštarinu, i ukucaš vaučer, ja oduzimam od dostave... :D
nema 4 1/2, zato i pitam ako netko ima iskustva sa tim brojem
Imate tu neke kupone pa isprobajte koji valja
http://www.hotukdeals.com/vouchers/sportsdirect.com
bojanko11
27.08.2013., 17:03
u kojoj valuti kupujete, ja sam kupovao u eurima, al sad malo racunam i dođe mi puno jeftinije u australskima dolarima, na 84€ u dolarima mi jehtinije za 50 kuna... dal to funkcionira ili ? :D
vicko22
27.08.2013., 18:05
U australijskim dolarima se ne može platiti preko paypala nego samo karticom :durica
chillout23
27.08.2013., 18:11
zajebi to kaj tu piše.... stavili su nas u EU i računaju 5,82, i ak ukucaš vaučer, plaćaš dostavu 0,82 funte!
Pa ja naručil prije 20 dana (otprilike) i platil 8,33 :mig:
btw...veličine su im u najmanju ruku čudne :misli: bil sam baš u dućanu u Londri 2 puta...visina 194/87kg...XL trenirke (donji dio) su mi apsolutno sve kratke za 3-4cm, a XXL su mi na knap duljinom, ali zato po širini stanem ja i još pola mene :D
Ova naruđba spomenuta gore...dijete mi je 130cm visoko (6 i pol godina) i po svim tablicama je veličina 7-8 za visinu 128-134cm (mislim da sam dobro napisao da je 7-8). Pola naručene robe je malo, usko i ne može navući :503: doslovno. Dakle...idući puta ide 9-10...sa robom za jesen
Da ne pričam o majcama kratkih rukava hehe naručio si jednu Slazenger polo i jednu Slazenger normalnu...polo mi je mrvu velika, ali je nosim jer je skoro neprimjetno, ali obična kratka majca mi je valjda 2-3 broja prevelika (XL obje). Katastrofa. Duge majce su mi na tijelu ok, ali su rukavi broj-dva mali (provjereno u "živoj" kupovini).
Inače 99% odjeće nosim XL, neovisno o proizvođaču...
u kojoj valuti kupujete, ja sam kupovao u eurima, al sad malo racunam i dođe mi puno jeftinije u australskima dolarima, na 84€ u dolarima mi jehtinije za 50 kuna... dal to funkcionira ili ? :D
Ja sam kupovao u australskim dolarima preko kartice i šljaka sve! Da, malo je ipak jeftinije nego u eurima i funtama!
bianconeri
27.08.2013., 19:28
btw...veličine su im u najmanju ruku čudne :misli: bil sam baš u dućanu u Londri 2 puta...visina 194/87kg...XL trenirke (donji dio) su mi apsolutno sve kratke za 3-4cm, a XXL su mi na knap duljinom, ali zato po širini stanem ja i još pola mene :D
Ova naruđba spomenuta gore...dijete mi je 130cm visoko (6 i pol godina) i po svim tablicama je veličina 7-8 za visinu 128-134cm (mislim da sam dobro napisao da je 7-8). Pola naručene robe je malo, usko i ne može navući :503: doslovno. Dakle...idući puta ide 9-10...sa robom za jesen
Da ne pričam o majcama kratkih rukava hehe naručio si jednu Slazenger polo i jednu Slazenger normalnu...polo mi je mrvu velika, ali je nosim jer je skoro neprimjetno, ali obična kratka majca mi je valjda 2-3 broja prevelika (XL obje). Katastrofa. Duge majce su mi na tijelu ok, ali su rukavi broj-dva mali (provjereno u "živoj" kupovini).
Baš razmišljam da kupim duge majice ili hoodie.
Otprilike smo iste visine, ja sam 5 kg lakši.
Koje su ti to majice, rukavi prekratki XL Slazenger?
chillout23
27.08.2013., 22:01
Baš razmišljam da kupim duge majice ili hoodie.
Otprilike smo iste visine, ja sam 5 kg lakši.
Koje su ti to majice, rukavi prekratki XL Slazenger?
sve koje sam probal, ali nisam probaval Slazengerove duge :ne zna: te sve firme kaj oni imaju kao da imaju identicne brojeve...ko da su ih nastampali na hiljade i onda samo poljepili druge etikete...tak mi to zgleda jebemu...i Lonsdale i Russel Athletic...imaju u ducanima i Lee Cooper trenirke...predivne..ali badava mi sve to kad su velicine za onu stvar..
Sent from 23
franjo17
28.08.2013., 09:40
hehe, kad si građen van gabarita (nebi te htel u mraku sresti)...
ja sam recimo za sina (2 god) naručil slazenger kombinaciju donjeg dijela trenirke i gore "hoodie" tj. majica sa kapuljačom, i to veličina 2-3 years... i sad mu je malo prevelika, ali najesen ili zimu - taman...
sad mi dolaze jedna polo majica Dunlop - L veličina, i jedna sa kapuljačom Slazenger - isto L....
inače, englezi imaju "last monday in August" praznik, pa mi sad dolazi s odgodom jedan dan ono kaj sam u ponedeljak naručil...
2x kopačke, majice, 20 pari dječjih štucni, bokserice, itd....
mali_cox
28.08.2013., 12:29
Koliko treba paketu da dođe sa sportsdirecta i kad ste dobili tracking number? pretpostavljam na mail?
mi smo noćas naručili, iza 2 u noći i nemamo tracking number još.
koliko sam skužila, poštar to donosi na vrata ili?
franjo17
28.08.2013., 12:51
ovak ti ide, ako ste naručili noćaš oko 2, oni to budu danas obradili i poslali DHL-u da to pokupi. kad DHL dobi obavijest da je spremno za pokupiti, onda dobiješ tracking number na mail...
prema mojoj procjeni, dobivate paket u petak ili ponedjeljak, ovisno o tome dal imate DHL do svoje kuće, ili budu slali HP Expressom...
ja sam prošli tjedan naručio u srijedu ujutro, i stiglo mi je u petak!
mali_cox
28.08.2013., 12:57
ovak ti ide, ako ste naručili noćaš oko 2, oni to budu danas obradili i poslali DHL-u da to pokupi. kad DHL dobi obavijest da je spremno za pokupiti, onda dobiješ tracking number na mail...
prema mojoj procjeni, dobivate paket u petak ili ponedjeljak, ovisno o tome dal imate DHL do svoje kuće, ili budu slali HP Expressom...
ja sam prošli tjedan naručio u srijedu ujutro, i stiglo mi je u petak!
valjda imamo dhl do doma, u zgu smo u gradu baš :ne zna:
hvala ti puno na odgovoru :mig:
franjo17
28.08.2013., 13:27
nema problema...
inače je dostava jako brza, 2 dana! fantastično... s obzirom da živim na selu, nisam pokriven DHL-om, pa sam prvu pošiljku dobio HP-om sa danom zakašnjenja...
od onda naručujem u firmu di radim, i za 2 dana je kod mene!
Prvi put sam narucio u nedjelju i posiljku je DHL preuzeo tek u utorak da bi stigla vec u srijedu.
Ostaa dva puta naruceno oko 17:00 je vec sljedeci dan u 11:00 bilo u mojim rukama (ZG)
chillout23
28.08.2013., 15:47
hehe, kad si građen van gabarita (nebi te htel u mraku sresti)...
Pa nisam baš tak grdi :zubo:
btw...nije nikaj van gabarita :mig: doma mi je 99% sve odjeće XL :) za svoju visinu sam građen normalno...nemam niti nekaj dulje ruke ili noge...kraći ili dulji trup ili slično :ne zna:
Samo su počeli šivat odjeću jako čudno. Svi. Nike i Adidas pamučni donji dio trenirke ne mogu naći već valjda 5-6-7 godina da mi je ok duljina, a kod nas nisu ni čuli za long verzije istih...di god pitam, gledaju me ko telad :facepalm:
ja sam recimo za sina (2 god) naručil slazenger kombinaciju donjeg dijela trenirke i gore "hoodie" tj. majica sa kapuljačom, i to veličina 2-3 years... i sad mu je malo prevelika, ali najesen ili zimu - taman...
super hehe ja znam da od sada za malu od 6 i pol godina naručujem veličinu 9-10 ahahahahha ali sam moral popušit nekaj love da to saznam :D
Pa nisam baš tak grdi :zubo:
btw...nije nikaj van gabarita :mig: doma mi je 99% sve odjeće XL :) za svoju visinu sam građen normalno...nemam niti nekaj dulje ruke ili noge...kraći ili dulji trup ili slično :ne zna:
Samo su počeli šivat odjeću jako čudno. Svi. Nike i Adidas pamučni donji dio trenirke ne mogu naći već valjda 5-6-7 godina da mi je ok duljina, a kod nas nisu ni čuli za long verzije istih...di god pitam, gledaju me ko telad :facepalm:
Svi su malo pukli s tim standardima: godinama sam imao papak br.43-44 i odjednom jedva ulazim u 46 s pogledom na 47.
Ili kako sam desetljecima kupovao u Camelu primarno jer mrzim probavati i uvijek sam znao da ce mi njihov XXL savrseno odgovarati bez da se moram svlaciti. Par godina kasnije brending/rebranding u Camel Active je osim sugavih modela donio vise cijene uz losiju kvalitetu te cudne dimenzije gdje je kutrija naci sto ti odgovara bez obzira na oznake.
chillout23
28.08.2013., 16:35
Svi su malo pukli s tim standardima: godinama sam imao papak br.43-44 i odjednom jedva ulazim u 46 s pogledom na 47.
hahahha baš pričam s kolegom..."celi život" imam 46, s time da imam nekoliko pari finijih cipela koje su 45. a zadnjih godina uredno kupujem 48 i imam jedne Etnies tenisice 49 i ne mogu nigdje kupit Salomonke jer je 48 kod nas najveći, a meni treba 40faking9. A najjače je da sam ih i naručil na netu i onda nakon mjesec i pol mailanja sa dućanom (UK), oni mi naprave refund jer im je proizvođač javio da više nemaju tenisica taj broj :eek: :eek: žešća debilana.
Poznato :)
Ima jedne zimske Camelove krute gojzerice koje su kostale kao da su od zlata i u 47 nema teorije progurati nogu kroz pregib, a na 48 to uspijem ali onda imam jos par centimetara praznog prostora kod prstiju ;) Netko se tu definitivno dobro zajebava na racun nas obdarenih nesretnika :)
Ali zato s Merrell papcima nema problema kad jednom pogodis dimenziju plus sto kod njih cesto trebam broj manji.
mali_cox
28.08.2013., 22:23
hahahha baš pričam s kolegom..."celi život" imam 46, s time da imam nekoliko pari finijih cipela koje su 45. a zadnjih godina uredno kupujem 48 i imam jedne Etnies tenisice 49 i ne mogu nigdje kupit Salomonke jer je 48 kod nas najveći, a meni treba 40faking9. A najjače je da sam ih i naručil na netu i onda nakon mjesec i pol mailanja sa dućanom (UK), oni mi naprave refund jer im je proizvođač javio da više nemaju tenisica taj broj :eek: :eek: žešća debilana.
Ja odavno nisam nasao Nike i Adidas tenisice da mi odgovaraju, treba mi bar 48+ broj koji oni uopce nemaju. Jedino sam Reebok tene ima 47 i nisu mi bile male. Cipele mi vec mogu proc i 46.
Ako imas problema sa pronalaskom obuce, ja sam ove godine ponovno kupia Caterpillar tene/cipele u Transportu na 50% popusta. Prosle godine isto 2 komada. Kalupi su im prilicno veliki, cak toliki da sam kupio brojeve 45x2 i 46 (a drugu obucu redovno nosim bar 48).
Da ne bude potpuni offtopic, onaj kod (SDAUG13100) za popust od 5 funti na kupovinu preko 100 funti je bio valjan. Također, kako je vec receno, nemojte kupovat u € jer je u odnosu na australski dolar skuplje preko 10% (cak je i u funtama jeftinije nego u €). Mi na to nismo pazili pa smo izgubili na tome vjerojatno skoro ~100kn.
franjo17
29.08.2013., 08:25
u jebote, pa ja sam sa svojih 172 cm onda patuljak na ovoj temi.......... i broj noge 41..... :rofl:
a zakaj onda ne kupujete u USD... ja sam od prvog dana u USD kupoval (jer imam samo paypal), i ispada mi jeftinije i od eura i od funte... jedino australski je jeftiniji... i jednostavnije je nekome objasnit da to košta 10 dolara x 6 = 60 kn + poštarina... :lol:
igor-123
29.08.2013., 09:52
Ja idem uskoro kupovat u Sports Direct pa me zanima da li su cijene u trgovinama iste ko na internetu?
igor-123
29.08.2013., 09:52
Ja idem uskoro kupovat u Sports Direct pa me zanima da li su cijene u trgovinama iste ko na internetu?.
bojanko11
29.08.2013., 17:01
evo ja vratio robu, platio 146 preporucenu posiljku, poslao im račun od pošte i vratili mi 20€ jer je bila njihova greska... vratili mi sve :)
ovaj vaucer iznad 100 funti dal se može ukucat ako se kupuje u australskim dolarima , zna mozda netko ?
edit : vaucer SDAUG13100 ide u bilo kojoj valuti ako je roba iznad 100funti ...
svaka im cast
pisalo se i za voucher OLDBAG (-10%) pa vidite jel i to jos uvijek prolazi
daky123
29.08.2013., 19:59
jel netko možda sta narucivo BASE LAYER proizvode majice i kratke pa da mi kaže kakve su velicine, jel su standardne? mene konkretno zanimaju ovi proizvodi http://www.sportsdirect.com/nike-pro-core-base-layer-t-shirt-mens-427027?colcode=42702721 inace nosim S velicinu, pa sada neznam jel da uzimam S ili M pošto je to dosta usko pa bi možda prošlo i M,ako uzmem S ona mi je nesta malo i jeftinije ili cak možda i ovu umjesto te nike http://www.sportsdirect.com/campri-thermal-short-sleeved-top-mens-402026?colcode=40202603 ...i mislim uzet ove M velicinu http://www.sportsdirect.com/adidas-tech-fit-shorts-mens-428048?colcode=42804803 ....nisam jos to narucivo, a niti kupovo pa se bas nerazumijem...
sta kažete za ove kopacke http://www.sportsdirect.com/nike-total-90-shoot-iv-fg-mens-football-boots-201101?colcode=20110190 ???
daky123
29.08.2013., 20:05
svaka im cast
pisalo se i za voucher OLDBAG (-10%) pa vidite jel i to jos uvijek prolazi
to je isteklo...
igor-123
29.08.2013., 20:29
Ja idem uskoro kupovat u Sports Direct pa me zanima da li su cijene u trgovinama iste ko na internetu? :ne zna:
daky123
29.08.2013., 20:36
Ja idem uskoro kupovat u Sports Direct pa me zanima da li su cijene u trgovinama iste ko na internetu? :ne zna:
neznamo....to ides u sloveniju? a vjerojatno je isto...vidjet ces kad dodes :)
Figo_zg
29.08.2013., 20:46
jel netko možda sta narucivo BASE LAYER proizvode majice i kratke pa da mi kaže kakve su velicine, jel su standardne? mene konkretno zanimaju ovi proizvodi http://www.sportsdirect.com/nike-pro-core-base-layer-t-shirt-mens-427027?colcode=42702721 inace nosim S velicinu, pa sada neznam jel da uzimam S ili M pošto je to dosta usko pa bi možda prošlo i M,ako uzmem S ona mi je nesta malo i jeftinije ili cak možda i ovu umjesto te nike http://www.sportsdirect.com/campri-thermal-short-sleeved-top-mens-402026?colcode=40202603 ...i mislim uzet ove M velicinu http://www.sportsdirect.com/adidas-tech-fit-shorts-mens-428048?colcode=42804803 ....nisam jos to narucivo, a niti kupovo pa se bas nerazumijem...
sta kažete za ove kopacke http://www.sportsdirect.com/nike-total-90-shoot-iv-fg-mens-football-boots-201101?colcode=20110190 ???
Ja sam uzimao dječje hlače,ali od nikea,pro combat...kratke su...preporučam za 1 broj veći uzet nego kaj trebaš...:kava:
Bio sam pred jedno pola godine u BTC-u u Ljubljani gdje imaju Sports Direct trgovinu i moram reći kako su im ponuda i cijene zaista super. Npr. nisam planirao uopće ništa kupovati, a onda sam na kraju bio kupio neke fora tenisice za 10€ i NIKE japanke za 7 €, pa mislim kako ćeš i ti pronaći nešto zanimljivo...U principu ima jeftine robe (ok kvalitete),ali i puno markirane robe po skupljim cijenama...
igor-123
29.08.2013., 20:55
Ok hvala vam..
Samo gledam malo po internetu i vidim imaju puno jeftine robe ..
Pa me zanima da li če biti ista cijena u trgovini ko i na internetu.
Recimo : http://sl.sportsdirect.com/no-fear-full-zip-hoody-mens-534030 da li če biti ista cijena (12,00€) ili če biti ona cijena pored (53,99€) ?
Pozz :mig:
franjo17
29.08.2013., 22:29
ak nisi profesionalac, za početak bi ti preporučil ovu campri base layer i patrick "bicke"... ali ak te ne žuljaju novci, onda je ta nike i adidas gačice bolji izbor... kaj se tiče kopački, na tvojem mjestu nebi uzimal taj model... koji broj nosiš UK, sigurno u tom cjenovnom rangu se može uzet nekaj kvalitetnijeg...
daky123
29.08.2013., 23:22
nisam profesionalac al vec kad kupujem kupit cu si kako spada, nije tolika ogromna razlika u cijeni, a i to je nesta sto jednom kupis i imas....nosim broj 7(40) koje si ti mislio?? dosad sam stalno nosio nike kopacke tako da mislim da bi mi te odgovarale...
franjo17
30.08.2013., 08:37
čuj, kao igrač koji je promijenil mali milijun kopački od onih prvih predatorica koje su napravljene, pa do zadnjih koje sam kupio F50 tunit mogu ti reći da se razumijem u kopačke...
preporuka 1 - http://www.sportsdirect.com/nike-mercurial-veloce-fg-mens-football-boots-201049 - klasa ispod vaporki, ali i 20 funti skuplje...
preporuka 2 - http://www.sportsdirect.com/nike-ctr-trequart-fg-sn22-201086 - klasa ispod ctro360 maestri....
preporuka 3 - http://www.sportsdirect.com/nike-total-90-laser-iv-fg-kangalite-mens-football-boots-201091 - prva klasa kopački koje nosi Rio Ferdinand (http://www.footballboots.co.uk/wp-content/uploads/2012/06/16.jpg)...
...po meni 3 bi bil prvi izbor, 2 bi bil drugi, a 1 poslijednji...
sad, ovisi kakve kopačke trebaš... speed (bočni igrači) - preporuka 1; control i passing (vezni igrači) - preporuka 2; shooting (napadači) - preporuka 3... a ak igraš obranu, onda ti ni bog ne pomaže... ;)
daky123
30.08.2013., 12:37
ove trece mi se cine privlacne, cak mislim da ce odluka pasti na njih...cijena sa 1250 na 360kn, nadam se da ce se onda isplatit
daky123
30.08.2013., 13:20
i jos nesta me zanima jel su to UK ili US brojevi????
evo jos jedna zanimljiva stranica postarina je 20 dolara..... http://www.prodirectsoccer.com/
mali_cox
30.08.2013., 14:56
britanska je stranica pa očito da su i UK brojevi.
nama danas stigli paketi. naručeno je u srijedu u noći. prezadovoljni definitivno. obuću nismo fulali kako mi se čini na prvu i usporedbom s postojećima jer najbitniji nisu doma trenutno, muž (nogati koji je gore tipkao pod mojim nickom :o ) i sin :)
sva obuća je došla u zasebnim kutijama, koferi odvojeno u kartonu zapakirani.
definitivno sve pohvale, za brzinu dostave svakako :s :s
na računu su zaračunali težinu paketa oko 2.5kg (to je težina samo obuće), samo koferi su teški 11.7kg, poštarina nas je za toliki paket koštala 7 eura. zbilja super :top:
croarmy
30.08.2013., 16:34
Jel može objašnjenje oko veličine hlača na toj stranici.
Naime, kod svih pišu recimo sljedeće veličine:
30W S
30W R
30W L
32W S
32W R
32W L
34W S
34W R
itd.
Što znači ovo S-R-L?
Kod nas kad se kupuju hlače onda je naznačena dužina i širina, recimo 32-32, ali ovo njihovo mi nije jasno.
Hvala
Evo upravo se vratio iz Brezica, relativno malen ducan ali brutalno natrpan s robom.
Kupio Karrimor Border za 28 EUR (na webu snizene s 59,99 na 29,99 EUR) te malome Nike Omni loptu za 13 EUR (na webu snizena s 12 na 9,60 EUR)
Karrimor gojzerice su odokativno pola broja manje od Merrell/Reebook koje inace nosim.
Slazinger majice su 2 za 8 EUR ( na webu 2,40 EUR/kom) te polo majice 2 za 12 EUR (na webu 3,60 EUR/kom)
Podosta robe na akciji je vezano uz kupnju 2 komada.
Sve u svemu vrlo zadovoljan, tih par EUR je zanemarivo kad se roba moze vidjeti i isprobati.
Perun84
30.08.2013., 18:50
Što znači ovo S-R-L?
Kod nas kad se kupuju hlače onda je naznačena dužina i širina, recimo 32-32, ali ovo njihovo mi nije jasno.
Short (29-30"), Regular (31-32") i Long (33-34"), ako se ne varam.
croarmy
31.08.2013., 15:00
Je, u pravu si, to bi bilo to.
Zanima me procedura u slučaju vraćanja robe, ako je netko radio, recimo da zamjenim robu za drugi broj, da li je poštarina u tom slučaju na moj trošak ili mi oni refundiraju?
Kako ide vraćanje, jel mogu birati preko koga (HP, DHL, Oversease) i koliko to otprilike košta?
Mogu li naručiti da pokupe paket kod mene doma i pošalju ga njima ili baš moram osobno nositi u poštu?
bojanko11 je pisao kako je vracao paket, te su mu oni platili za to, posto su poslali krivo
ali tesko da ce oni ikome placati postarinu za vracanje, ako se naruci krivi broj, mislim nitko normalan to ne bi radio
od svih, HP bi trebao biti najjeftiniji, ali da je jeftino slanje, pa bas i nije i ne znam koliko bi ti se uopce isplatilo
http://www.posta.hr/cjenik-on-line
mozes ti traziti da se paket pokupi od tebe, ali to onda i kosta vise, vidim da ti je lokacija ZG i sigurno imas neku postu na dohvat ruke :ne zna:
Slazenger ima malo čudne veličine, to sam već citao negdje! Ja sam uzeo čarape stopalice od te marke! Ugl, broj od 46-49 i na moj 46 su onako na knap! A kao univerzalne i rastežu se!
croarmy
31.08.2013., 19:48
@yello: hvala.
daky123
05.09.2013., 10:42
cini mi se da je dostava nesta usporila,a??? narucio sam u pon oko 3sata,2kopacki,patike,2majice,trenerku i bicke i evo danas cet nema nikakvih promjena na onom gdje pratim paket,pise sam da je zaprimljen u Leedsu...
spoiled_brat
05.09.2013., 11:13
Jesam li jedini kojem ne prolazi plaćanje amexom?
Visa inspire privredne banke uredno prolazi.
-chester-
05.09.2013., 11:31
cini mi se da je dostava nesta usporila,a??? narucio sam u pon oko 3sata,2kopacki,patike,2majice,trenerku i bicke i evo danas cet nema nikakvih promjena na onom gdje pratim paket,pise sam da je zaprimljen u Leedsu...
Ja sam isto naručio u ponedjeljak oko 11 ujutro, i jučer oko podneva mi je stiglo a po trackingu je još u Italiji. :ne zna:
daky123
05.09.2013., 11:46
meni nije jos ni tamo,nemam pojma sta je
Figo_zg
05.09.2013., 12:00
Pitanje za one tko su uzimali kopačke nike i adidas,da li se dobije ključ za skidanje čepova?
daky123
05.09.2013., 14:15
znaci u ponedjeljak popodne narucio i tek sad vidim da mi je danas u 12:30 paket poslan iz Leedsa,mozda su imali nekakav neradni dan :D nemam pojma,do sad toga nije bilo...
Perun84
06.09.2013., 08:24
Pozdrav. Zna li tko dostavlja li DHL subotom po Hrvatskoj? Bio sam na sluzbenoj stranici, ali nisam uspio naci nista...
Hvala!
franjo17
06.09.2013., 09:02
ne dostavlja... provjereno...
al ak hoćeš, odeš u ZG, platiš 150 kn i mislim da možeš podići pošiljku i u subotu!
Perun84
06.09.2013., 10:08
ne dostavlja... provjereno...
al ak hoćeš, odeš u ZG, platiš 150 kn i mislim da možeš podići pošiljku i u subotu!
Hvala! Ne igra mi svakako, nego cisto da mogu planirat.
Pozdrav!
MovieFreak2013
06.09.2013., 12:41
jel netko zna zašto SportsDirect na netu ne prodaje niš od merrella i salomona?
u dućanu u Ljubljani imali veliki izbor tenki i gojzi a sad gledam na internetu i opće nemaju opciju odabira merrell ili salomon
Nema ih niti u poslovnici u Brezicama.
Jucer sam bio u Sport Vision ducanu i asortiman je totalno isti kao i na SportsDirectu. Cak su i naljepnice i oznake za popust iste.
Cijene su OK,malo su skuplje ali mozes probat sto je plus.
MovieFreak2013
06.09.2013., 18:26
Jucer sam bio u Sport Vision ducanu i asortiman je totalno isti kao i na SportsDirectu. Cak su i naljepnice i oznake za popust iste.
Cijene su OK,malo su skuplje ali mozes probat sto je plus.
Pa nije baš isto.
SportsDirect ima puno veću ponudu i to za sve moguće sportove s puno većim izborom različitih marki. Za početak Sport Vision opće nema ( bar onaj u Arena centru) apsolutno ništa od Karrimor-a koji ima za sve sportove/aktivnosti svoje linije proizvoda i većina ih je vrlo kvalitetna.
Tak da u biti imaju sličan dio asortimana ali nikako isti, a o cijenama neću ni govoriti, razlika je dovoljno primjetna.
U korist SportsDirecta, naravno.:)
Figo_zg
09.09.2013., 08:10
Pitanje za one tko su uzimali kopačke nike i adidas,da li se dobije ključ za skidanje čepova?
:503:
Ajmo ljudi,bilo je tu par vas tko je uzimao već 5 puta kopačke i sad nitko niš....:ne zna:
franjo17
09.09.2013., 12:53
ja sam uzimao ove FG, pa nema ni potrebe za ključem!
jel ima neki novi voucher za 9 mjesec????
daky123
09.09.2013., 15:35
nema jos nikakvog vauchera....bit cete obavjesteni....a kljuc ces vjerojatno dobit ako budes imo potrebu za njim
webshop112
09.09.2013., 16:58
Sto znaci ovo kad odem na order tracking: Delivery arranged no details excepted. Kada bi trebao dobiti paket ako mi se to pojavilo prije sat vremena?
CROcodile18
09.09.2013., 18:01
Pozdrav ljudi,
zanima me da li ce biti kakvih problema ako kupim 10-15 komada odjece u vrijednosti od 1000+ kuna,znam da nema carine ali me zanima da li ce oni mislit da ja svercam ili nesto pa da mi opale neke dodatne troskove na to.
Hvala unaprijed
daky123
09.09.2013., 19:02
Pozdrav ljudi,
zanima me da li ce biti kakvih problema ako kupim 10-15 komada odjece u vrijednosti od 1000+ kuna,znam da nema carine ali me zanima da li ce oni mislit da ja svercam ili nesto pa da mi opale neke dodatne troskove na to.
Hvala unaprijed
ma nemaš brige, samo udaraj....
daky123
09.09.2013., 19:04
Sto znaci ovo kad odem na order tracking: Delivery arranged no details excepted. Kada bi trebao dobiti paket ako mi se to pojavilo prije sat vremena?
kada si narucio,jucer? a ocekuj tamo cetvrtak,petak
webshop112
09.09.2013., 19:15
kada si narucio,jucer? a ocekuj tamo cetvrtak,petak
Narucio sam prosli utorak, ali navecer tako da su tek u cetvrtak poslali. Jucer mi se pojavilo da je stiglo u italiju i onda ujutro da jebu zagrebu. I na kraju se to pojavilo oko 16h. Znaci li zo da ce mi sutra doci? I jel znas hoce li mi paket dostaviti direktno na adresu ili ce ostaviti zuti papiric da odem na postu po to?
Pozdrav ljudi,
Hvala unaprijed
A tko bi ti mogao opaliti dodatne troskove ? Nitko vise ne otvara posiljke, a trgovcu je u interesu da ti uvali cim vise robe :)
Narucio sam prosli utorak, ali navecer tako da su tek u cetvrtak poslali. Jucer mi se pojavilo da je stiglo u italiju i onda ujutro da jebu zagrebu. I na kraju se to pojavilo oko 16h. Znaci li zo da ce mi sutra doci? I jel znas hoce li mi paket dostaviti direktno na adresu ili ce ostaviti zuti papiric da odem na postu po to?
Za dostavu koriste kurirsku sluzbu DHL koja nema nikakve veze s postom i oni ce ti dostaviti paket na vrata.
CROcodile18
10.09.2013., 14:12
Hvala vam na brzim odgovorima :)
zanima me jos jedna stvar,ima li načina da zaobiđem onu konverziju kuna u funte gdje banka sebi uzme dio i paypal fee od 2-3%?
Prije me to nije smetalo ali sad kad je cijena skoro 1700 kn svaki postotak je bitan
bianconeri
10.09.2013., 20:57
jel netko zna zašto SportsDirect na netu ne prodaje niš od merrella i salomona?
u dućanu u Ljubljani imali veliki izbor tenki i gojzi a sad gledam na internetu i opće nemaju opciju odabira merrell ili salomon
Ima, na sportsdirect naslovnici dolje pri dnu imaš linkove za trčanje, nogomet..
Pogledaj pod fieldandtrek.com.
bojanko11
11.09.2013., 18:31
meni to jednom isto pisalo i drugi dan mi je donio poštar, kad ti dostavlja DHL onda piše With delivery courier, tako mi uvijek piše, a kad mi donio postar onda to pisalo delivery arranged... i jos gore bio znak od pošte i pisalo dostaviti sljedeci dan do 15 sati.
kosjenko2
11.09.2013., 20:10
ako nekom trebaju patike za nogomet-indoor, bacit oko na umbro classico ili umbro astro.. dođu oko 105 kuna, i jako su udobne..
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.