Pogledaj jedan post
Old 09.01.2008., 21:48   #7
Možeš iskoristiti smrznuto voće u parfeu od jogurta i voća, ja uvijek stavljam smrznuto šumsko voće i ispadne savršeno.
Izmiješaš 150 g šećera u prahu s 2 jogurta i 1 kiselim vrhnjem, te pomiješaš s prethodno izmiksanim vrhnjem za šlag (0,5 L), meni je čak i bolje biljno jer mu se na kraju ionako ne osjeti okus, a čvršće je. U to umiješaš smrznuto voće (koliko voliš, ali ne smije biti odmrznuto, jer će se raspasti) i umiješaš u želatinu (po uputama na vrećici). To rasporediš na biskvit ili piškote i ostaviš da odstoji u frižideru barem 6 sati.
Voće ti se tako fino odmrzne, a ostane cijelo i sočno. To mi je jedan od najdražih kolača.
phi is offline  
Odgovori s citatom