Pogledaj jedan post
Old 20.07.2011., 22:57   #3087
Došla mi je Holika Holika essencial petite, ono narančasto pakiranje. Nijansa je ista kao elemong i fenomenalno prekriva. Kao da je mrvicu mekanija od teksture elemonga i to joj daje još lakšu razmazivost. Ali te su razlike gotovo minimalne.
Miris kreme je po naranči, ali jako blagi i odmah ispari.
Do sad još neviđeno opusti i omekša kožu, negdje sam čitala da ima svojstva relax-a. To mi se kod nje jako sviđa, još više izraženo nego kod elemonga.
Isplati je se imati ,ono barem kad dođeš umoran doma pa se natrackaš i još lijepo izgledaš.

Bellogirl mi je poslao probicu isto Holika Holika peach girl bb. Ista je nijansa, krema je namjenjena prekrivanju pora, i to zaista radi, dobro prekriva i čini mi se najmanje masna od svih probanih bb krema. Definitivno je kupujem.

Inače ove nijanse ipak imaju sivkastog tona u sebi, ali baš onako kako meni paše, da mi neutralizira tu neku nijansu lica koja je malo tamnija od svijetlijeg vrata. Zato i jesu sve te azijatske nijanse takve da neutraliziraju žutilo i crvenilo, a to stvarno stoji. Ja jesam blijedo žućkasta ali žuti puderi mi nikako ne odgovarju niti mi neutraliziraju ten koliko taj sivkasti ton.
Estee Lauder is offline  
Odgovori s citatom