Pogledaj jedan post
Old 08.08.2011., 19:12   #179
Pozdrav
Nisam sigurna jel moj ''problem'' spada u ovu temu, ali čini mi se da bi moglo tu pasati

Naime, doživjela sam u životu 2 jako neugodna iskustva koja su baš ostavili trag na meni..prva stvar se desila kad sam imala 13 godina i to usred dana, a druga sa cca 17 godina ali po mraku..

Nakon ta 2 vrlo ružna iskustva užasno se bojim hodati bilo gdje sama, pogotovo ako netko (bilo tko) hoda iza mene..bilo po danu, bilo po noći..strah je možda malo veći po mraku, ali i po danu je strah toliko jak da mi srce počne lupati doslovno luđački..u prijevodu- uspaničarim se skroz..
Kada mi se netko naglo približi s leđa (a da ga prije toga ne vidim) refleksno udaram laktom u rebra ili šakom u lice.. i iako godine prolaze i pokušavam zaboraviti to što mi se dogodilo, čini mi se da je strah sve veći..
Bojim se da ću jednom ozlijediti nekoga kad mi se tako s leđa približi..

Naravno, volila bi da taj strah prođe jer me ovo ubija..ne mogu normalno po gradu šetati bez da se okrećem ko luda oko sebe jer jednostavno moram vidjeti sve ljude koji su mi u blizini kako bi se osjećala barem maaaalo sigurnije..

Neznam jesam li možda trebala napisati i što mi se točno dogodilo da bi mi možda znali pomoći, ali eto..ako netko zna iz ovog što sam napisala kako bi mogla riješiti taj svoj problem, tj. riještiti se tog straha, molim vas pomagajte
Čak sam mislila kod nekog doktora otići, ali opet mislim da nemam neki poremećaj ili neku bolest, nego me samo strah koči..
Pa evo ako ima savjeta, svi savjeti su dobrodošli
iva2301 is offline  
Odgovori s citatom