Kolega s posla prodaje renault 19 sport
auto je 92 god. 1.8 16V 135 KS, ima klimu, abs, 4 diska, felge, centralno, servo, volan po visini, sicevi po visini, el. podizace, oko 180tkm (kolko je sad to tocno)
serijski ima svoje spojlere i usisnik na haubi, auto je bio slagan u reno servisu jer ga je prije neki mehanicar vozio i znam da ima sportsku bregastu
e sad cijena bi bila oko 2500eura, i jedino što za sad treba napraviti je promjeniti hidropodizace, iako kažu da to nije hica da se može i ovako voziti
šta vi mislite o tome? dali da ga razmatram za kupovinu ili da ga zaobiđem?
i jedino što za sad treba napraviti je promjeniti hidropodizace, iako kažu da to nije hica da se može i ovako voziti
provjeri koliko bi te došli podizači... meni su se kretali od cca 550 do cca 700 kn - jed. cijena. znači x 16...
može se voziti, ako imaš konjske živce da slušaš tu singericu pod haubom...
daj budi normalan,dati za auto 16 godina starosti 2500 eura......ne znam sta da ima od opreme ne vrijedi toliko!
ko i golfovi dvice 90 godina po 2k eura......to moras bit budala i dat tolike pare!
inace sretno ti
auto je 92 god. 1.8 16V 135 KS, ima klimu, abs, 4 diska, felge, centralno, servo, volan po visini, sicevi po visini, el. podizace, oko 180tkm (kolko je sad to tocno)
serijski ima svoje spojlere i usisnik na haubi, auto je bio slagan u reno servisu jer ga je prije neki mehanicar vozio i znam da ima sportsku bregastu
e sad cijena bi bila oko 2500eura, i jedino što za sad treba napraviti je promjeniti hidropodizace, iako kažu da to nije hica da se može i ovako voziti
To je krntija. Stara, izrabljena krntija. Ne kupuj takve stvari jer ces se jako zajebati. Osim ako mislis uloziti nekih 5-6k eura i od toga napraviti automobil po svome gustu. Ali sumnjam da ti je to u planu.
inace sretno ti
hm...sta da obrazlozim?
smjesne su mi te cifre za auto tih godina! tko god da da tolike novce za skoro punoljetan auto mislim da je dobro popusio!
pogotovo za mladjeg vozaca kakav je pretpostavljam autor,to je stari poderani auto a vec ima poznati kvar.....bjezi od toga....kupi si nesto bar 5 godina mladje sa klimom
hm...sta da obrazlozim?
smjesne su mi te cifre za auto tih godina! tko god da da tolike novce za skoro punoljetan auto mislim da je dobro popusio!
pogotovo za mladjeg vozaca kakav je pretpostavljam autor,to je stari poderani auto a vec ima poznati kvar.....bjezi od toga....kupi si nesto bar 5 godina mladje sa klimom
Gle, ako ideš random kupovat stari auto, onda može bit sumnjivo. Ali ako si napikirao na baš određeni model, onda ne. Recimo, ja o ovom renaultu nemam pojma i ne bi ga kupio. Ali eto, sve skupa sam platio civic oko 2500€ i još ću uložit u njega, a star je skoro 19 godina. I ne žalim ni lipe. Ok, osim za klimu.
Gle, ako ideš random kupovat stari auto, onda može bit sumnjivo. Ali ako si napikirao na baš određeni model, onda ne. Recimo, ja o ovom renaultu nemam pojma i ne bi ga kupio. Ali eto, sve skupa sam platio civic oko 2500€ i još ću uložit u njega, a star je skoro 19 godina. I ne žalim ni lipe. Ok, osim za klimu.
btw registriraj se na forum u GB, ak kužiš engleski pa tam pitaj, uglavnom slažu te 19
mislim da bi cijena mogla bit i manja ili sve tip-top, što nije vjerojatno http://www.retro-renault.com/forums/...o-renault.html
Pa ako ima felge onda kupi, ako nema znači da je na klocnama