|
|
28.05.2017., 11:20
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Feb 2017.
|
Pozz, jel postoje neke kvalitenije online stranice za kupnju rabljenih auta gdje sve piše, što valja i što ne na vozilu. Neki krš za 1500 eur max bi uzeo, a osiguranje kolko da bude, šta ču.
|
|
|
28.05.2017., 20:22
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Mar 2012.
|
|
|
|
28.05.2017., 23:47
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Jul 2015.
|
i imas mobile.de i ebay-kleinanzeigen.de
|
|
|
29.05.2017., 10:22
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Jun 2006.
|
Di mogu u njemackoj kupiti android tv box? Najblize mi je minhen ili rosenheim?
From Tapatalk
|
|
|
29.05.2017., 14:04
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Feb 2016.
|
Quote:
DIO$ kaže:
Di mogu u njemackoj kupiti android tv box? Najblize mi je minhen ili rosenheim?
From Tapatalk
|
www.conrad.de u Munchenu ima ih sigurno a za Rosenheim pogledaj na stranici, a zasto nebi naručio postom?
Dobra stranica za naci bolju cijenu je idealo.de
|
29.05.2017., 16:36
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Jun 2006.
|
Zato to sto jos nisam dobio karticu iz banke od tekuceg,pravi mi se..ok budem pogledao thnx
From Tapatalk
|
|
|
30.05.2017., 15:48
|
|
u svom svijetu...
Registracija: Sep 2014.
|
minhen
pozdrav dobri ljudi,
ja upadam kao padobranac na temu u nadi da cete mi dati informaciju (tko zna naravno).
Kakva je mogucnost zaposljenja u gradjevini, konkretno za dipl.ing.gradjevine (visokogradnja), s ovlastenjem u hrvatskoj, 6 godina iskustva od kojih su 3 u engleskoj, s osnovnim znanjem njemackog jezika?
Podrucje interesa je minhen i bavarska.
Hvala
|
|
|
01.06.2017., 00:44
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Jan 2014.
|
Quote:
Nanala kaže:
pozdrav dobri ljudi,
ja upadam kao padobranac na temu u nadi da cete mi dati informaciju (tko zna naravno).
Kakva je mogucnost zaposljenja u gradjevini, konkretno za dipl.ing.gradjevine (visokogradnja), s ovlastenjem u hrvatskoj, 6 godina iskustva od kojih su 3 u engleskoj, s osnovnim znanjem njemackog jezika?
Hvala
|
ne mogu ti dati konkretne odgovore na pitanje,ali po tvojem postu sam siguran i uvjeren da ima posla za tebe ..ako je sve tako kako kazes..imas na drustvenim mrezama tocnije fb grupu idemo u njemacku koja broji 130 TISUCA CLANOVA HRVATA i nasih zemljaka bosanaca,svakodnevno se nude traze poslovi i svasta nesto..ljudi idu u deu trbuhom za kruhom bez znanja icega,a tvoje reference su vruhunske tako da samo naprijed.. 
|
|
|
01.06.2017., 23:31
|
|
I'm The Man
Registracija: Apr 2008.
|
Ima li ta grupa kakvo ime, naziv ili nesto slicno?
|
02.06.2017., 02:24
|
|
Trollhammaren
Registracija: Nov 2008.
|
''idemo u njemačku'' 
|
|
|
02.06.2017., 07:23
|
|
Neo Matrix
Registracija: Sep 2007.
|
Idemo u njemacku...haha jucer cuo finu novost...nasi sve fini i divni hrvati sa te stranice ako ti pomognu naci posao traze proviziju.
Frend preko stranice kontaktirao nekog tipa iz Garmisch P. I ovaj ga spojio sa sefom.ovaj dosao odradio 2 tj probe i piceo radit....kad eto ti ovog naseg...cuj ja sam ti nasao posao.provizija zato je 1000€...
Eto cime se nasi ljudi bave...
Mislim naravno da me nije iznenadilo...
Ipak smo mi uber nacija...a u biti nas trpaju u isti kos sa svim ostalim sljamom...s pravom naravno
|
02.06.2017., 09:09
|
|
With license to sin.
Registracija: Nov 2014.
|
Quote:
vhrkac kaže:
Idemo u njemacku...haha jucer cuo finu novost...nasi sve fini i divni hrvati sa te stranice ako ti pomognu naci posao traze proviziju.
Frend preko stranice kontaktirao nekog tipa iz Garmisch P. I ovaj ga spojio sa sefom.ovaj dosao odradio 2 tj probe i piceo radit....kad eto ti ovog naseg...cuj ja sam ti nasao posao.provizija zato je 1000€...
Ipak smo mi uber nacija...a u biti nas trpaju u isti kos sa svim ostalim sljamom...s pravom naravno
|
Ovakva iskustva iz druge ruke bas bude nelagodu. Taman kad pomislis da postoji netko tko ce ti pomoci iskljucivo iz moralnih razloga i samog cina ljubaznosti, vidis da svi ocekuju pozamasnu nagradu. Empatija = 0.
|
02.06.2017., 10:17
|
|
u svom svijetu...
|
Quote:
vhrkac kaže:
|
pa dobro, ipak mislim da to ovisi od pojedinca do pojedinca, ja ne bih tako klasificirala sve hrvate.
vidis kako si mi na forumu tu pomazemo 
|
|
|
02.06.2017., 13:06
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Sep 2010.
|
Quote:
vhrkac kaže:
|
To je jos i povoljno, u bivsoj Jugi, a kasnije i u HR se takvo sto naplacivalo visestruko skuplje.
Nije nista neobicno i ako sef osobi koja posreduje isplati proviziju.
Kod agencija koja iznajmljuje radnike je to ustvari uobicajena praksa, ako te sef firme gdje si iznajmljen zeli preuzeti, mora platiti sumu x da te preuzme.
Nista drugacije nije u nogometnim klubovima.
Samo, red bi bio reci prije toga: "Cuj, ako dodje do radnog odnosa, ja bi toliku proviziju za to."
|
|
|
02.06.2017., 13:09
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Sep 2010.
|
Quote:
vhrkac kaže:
|
Zasto ne u cemu je Problem? Zasto bi neko bezplatno ti nasao posao pa za to treba potrosit svoje vrjeme?
Ako je neko nesposoban da nadze poso sam sta bi onda trebao neko mu besplatno nac poso kakve su to Spike?
Isto ja da ne mogu nac zensku sebi i odem u bordel i obavim tamo uzitak i onda mene natjeraju da platim te usluge. . A to samo zato jer sam Jadan i nemogu nac zensku bezplatno
Eto ista stvar je i pronalskom posla. .
Gdje vi zivite covjece ovo je Kapitalismus gdje svako trazi svoju korist. Logicno
|
|
|
02.06.2017., 14:12
|
|
Trollhammaren
Registracija: Nov 2008.
|
Quote:
vhrkac kaže:
|
ma to je vec godinama stara vijest iz te grupe...
tj hocu reci,to rade vec godinama javno na toj stranici i to se jako dobro zna...
jbg nece ti netko traziti posao na lijepe oči i zadovoljit se sa ''hvala''
|
|
|
02.06.2017., 16:55
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Jun 2015.
|
Quote:
Nanala kaže:
pozdrav dobri ljudi,
Hvala
|
ako imas ustedjevine, najbolje bi ti bilo doc ovamo i 3-4 mjeseca se posvetit samo jeziku, pa tek onda trazit posao
velike firme tipa strabag, leonhard weiss, züblin, bilfinger(...) , a i dobar dio manjih uvijek traze, a vecina ih i dobro placa
ako ciljas na neki grad , onda na googleu kucaj npr. Hochbau München, i ides redom po redom svaku firmu.. kad udjes na stranicu vecina ih ima prvi vrhu odjeljak "karriere", kliknes tu pa onda ides na "stellenangebote"(trenutno otvorena radna mjesta) i lagano saljes CVove na mjestima gdje traze bauleitere
|
02.06.2017., 21:32
|
|
u svom svijetu...
|
Quote:
papyfr kaže:
ako imas ustedjevine, najbolje bi ti bilo doc ovamo i 3-4 mjeseca se posvetit samo jeziku, pa tek onda trazit posao
velike firme tipa strabag, leonhard weiss, züblin, bilfinger(...) , a i dobar dio manjih uvijek traze, a vecina ih i dobro placa
ako ciljas na neki grad , onda na googleu kucaj npr. Hochbau München, i ides redom po redom svaku firmu.. kad udjes na stranicu vecina ih ima prvi vrhu odjeljak "karriere", kliknes tu pa onda ides na "stellenangebote"(trenutno otvorena radna mjesta) i lagano saljes CVove na mjestima gdje traze bauleitere
|
Zar se ne kaze bauingenieur?
Kolike bi bile prosjecne place (ako netko zna iz iskustva) za konstruktera mog ranga?
Trenutno radim u Londonu pa mi je malo tesko ostaviti posao da bih isla par mjeseci u njemacku i ucila samo jezik, radije bih to u hodu napravila. Ali ni ta opcija nije iskljucena.
|
|
|
02.06.2017., 23:09
|
|
I'm The Man
Registracija: Apr 2008.
|
Evo ja nikada nikome nisam naplatio niti lipe za bilo koju informaciju i uslikam svaki natpis na autima, kombijima, kamionima u kojima se traze radinici i posaljem tko god pita.
Trenutno DHL trazi dostavljace u Frankfurtu, ako koga zanima, evo detalja.

|
02.06.2017., 23:18
|
|
Neo Matrix
Registracija: Sep 2007.
|
jbga zato je i mene to sokiralo kad sam cuo da se naplacuje....
ja ako nemogu pomci necu ni odmoci...
al sta cu kad sam budala i jos se i sam nudim za pomoc...
i naravno po starom dobrom obicaju jos najebem i naguze me...
ali meni se vrati s druge strane tako da se ne brinem bas previse...
|
 |
|
Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 08:47.
|
|
|
|