Natrag   Forum.hr > Društvo > Alternativa

Alternativa Noetički pristup stvarnosti.
Podforumi: Astrologija, Na rubu znanosti, Magija i mistika, Alternativno liječenje

Odgovor

Tematski alati Opcije prikaza
Old 31.03.2015., 19:20   #2961
Quote:
Znaš što sam shvatila: u snovima smo najokrutniji prema sebi (ili ovako: u životu smo najokrutniji prema sebi, a to se naravno odražava u snovima).
.. to su dvojica .. .. i ko je prema kome okrutan .. ?
alim is offline  
Odgovori s citatom
Old 31.03.2015., 22:20   #2962
Molim ako netko može rastumačiti ove moje snove. Naime, u zadnjih cca 2 godine ponavljaju mi se dosta neugodni snovi u kojima se pojavljuju pištolji i pucnjevi. Najčešće u takvim snovima ja budem pogođena u glavu iz pištolja od strane nekog nepoznatog muškarca i tako svaki put. Sinoć sam sanjala da sam posvađana s nekim muškarcem (kojeg ne poznajem na javi) i da on ima neki jaki pištolj te da mi prijeti da će me ubiti, ali jednom prilikom u svađi, ja mu uzmem taj pištolj i pogodim ga u glavu sa 3 hica. Ali on nekako preživi i proganja me sve dok me ne ubije na isti način, 3 hica u glavu. Ja se tako pogođena, odjednom sjetim da je to san i počnem pljuskati po licu te se tako probudim. Dakle, ja sam nekako u snu znala da je to san (jer sam takve već sanjala) pa sam se namjerno probudila kako ne bih osjetila taj osjećaj smrti nakon pucnjave. Prije mjesec dana usanjam da dižem novce sa bankomata i 3 muškarca mi priđu s leđa, prislon jedan pištolj mi na glavu i kaže da bacim novčanik i sve novce na pod i jedva me pusti. I takvih snova ima još.... Eto, počelo me to zabrinjavati, jer na javi ništa me ne muči toliko a snovi su tako čudni i strašni. Može li mi netko ovo objasniti?
kockicaleda is offline  
Odgovori s citatom
Old 01.04.2015., 08:54   #2963
[QUOTE=alim;53750758].. to su dvojica .. .. i ko je prema kome okrutan .. ?[/QUOT
U tome i jest štos, nisu dvojica (ili dvoje), jer i u snu, i na javi, sve smo to mi.
Ono što sanjam, to sam ja. Snovi su naš "proizvod".
katarina7 is offline  
Odgovori s citatom
Old 01.04.2015., 09:45   #2964
Pa da
Jedan ja gdje je mozak gazda i jedan ja gdje je duh glavni
nekima su ta dva veoma odvijeni i u kaosu
a nekima su u balansu i harmoniji
ovi prvi bi se mogli tretirati kao "dva" a ovi drugi kao cjelina; jedno
suma_ is offline  
Odgovori s citatom
Old 01.04.2015., 10:46   #2965
Quote:
katarina7 kaže: Pogledaj post
Quote:
alim kaže: Pogledaj post
.. to su dvojica .. .. i ko je prema kome okrutan .. ?
U tome i jest štos, nisu dvojica (ili dvoje), jer i u snu, i na javi, sve smo to mi.
Nije uvek sve što sanjam ja (zato si ti onda ispravno protumačila onaj san s toaletom, jer je predikcija pojave i ponašanja neke osobe s jave takođe moguća u snu), ali većinom, hajde da kažemo, smo sve u našem snu mi.
A tada kada smo sve u našem snu mi - san nam zaista može ukazivati na različite aspekte nas samih: pa u snu, recimo, onaj koji zna za neki naš greh ili neku našu manjkavost, neku našu "mračnu tajnu" može biti deo nas koji predstavlja savest ili samosvest, koju smo "ugušili", ali koja ponovo isplivava kroz kajanje zbog tog "ubistva" u snu.
Rešenje sna ove devojke/žene je, možda, u tome da proba da se priseti o kakvoj bi se mračnoj tajni moglo raditi (neka tajna zbog koje je njena savest "držala u šaci", pa je ona nastojala da je uguši, recimo)
Savest i jeste naš unutrašnji policajac

Kada se na snove gleda kao na mesto gde stičemo neke veoma važne uvide o stvarnosti i o nama samima - onda je pitanje ko je taj koji nas u snovima tome uči, to jest, ko je onaj koji zna.
A sledeće je pitanje u kakvom smo odnosu s tim nekim.

Jedan od odgovora na pitanje "ko je taj" je opet - ja, ali se onda postavlja novo pitanje: po čemu se taj "ja" razlikuje od ovog budnog mene, ko je i odakle je

Unutrašnja podvojenost nije tako redak okidač snova
Dalaj Sanja is offline  
Odgovori s citatom
Old 01.04.2015., 11:31   #2966
Molim tumačenje ovog sna,jako me zanima... Išla sam na bankomat podić si novce i nije mi uspijelo preko kartice... Pored je bio kao metalni stol i bio je čovjek koji je na tom stolu ostavio 50kn a pored je bila cura koja je to uzela. Ispod bankomata je stajala nekakva kutija za smeće i ja sam ugledala novčanicu od 20kn,pa sam pored skužila 10 i onda sam išla dalje kopati da vidim šta je tamo sve i u smeću je bilo hrpa novčanica i bio je veći snop novčanica od 500kn i jako sam se iznenadila... Isprva sam htjela to sve uzeti ali sam vidjela odma gore na zidu kameru i mislila sam da ako uzmem to da neće biti dobro... Na kraju sam se okrenula i otišla i nisam ništa uzela iz tog smeća a tako me je jelo kasnije što nisam
Lost-soul is offline  
Odgovori s citatom
Old 01.04.2015., 11:52   #2967
Quote:
kockicaleda kaže: Pogledaj post
Molim ako netko može rastumačiti ove moje snove. Naime, u zadnjih cca 2 godine ponavljaju mi se dosta neugodni snovi u kojima se pojavljuju pištolji i pucnjevi. Najčešće u takvim snovima ja budem pogođena u glavu iz pištolja od strane nekog nepoznatog muškarca i tako svaki put. Sinoć sam sanjala da sam posvađana s nekim muškarcem (kojeg ne poznajem na javi) i da on ima neki jaki pištolj te da mi prijeti da će me ubiti, ali jednom prilikom u svađi, ja mu uzmem taj pištolj i pogodim ga u glavu sa 3 hica. Ali on nekako preživi i proganja me sve dok me ne ubije na isti način, 3 hica u glavu. Ja se tako pogođena, odjednom sjetim da je to san i počnem pljuskati po licu te se tako probudim. Dakle, ja sam nekako u snu znala da je to san (jer sam takve već sanjala) pa sam se namjerno probudila kako ne bih osjetila taj osjećaj smrti nakon pucnjave. Prije mjesec dana usanjam da dižem novce sa bankomata i 3 muškarca mi priđu s leđa, prislon jedan pištolj mi na glavu i kaže da bacim novčanik i sve novce na pod i jedva me pusti. I takvih snova ima još.... Eto, počelo me to zabrinjavati, jer na javi ništa me ne muči toliko a snovi su tako čudni i strašni. Može li mi netko ovo objasniti?
S ovim boldanim često kreće razvoj lucidnog snevača. Iz vlastitog iskustva znam da može krenuti upravo s noćnom morom koja se ponavlja, bila je ovde i learntofly s noncom morom koju je rešavala lucidom. ( san ti daje zadatak koji treba da rešiš, zadatak koji nije jednostavan, tiče se nečeg veoma značajnog, što je imalo snažnog uticaja na razvoj tvoje ličnosti, pa je to, što zadatak nije tako lako rešiti već kroz lucidan san moramo menjati i sami sebe da bismo rešili zadatak - sasvim logično i opravdano)

Sledeći put probaj samu sebe da smiriš kad osvestiš da je san - ako se već setiš situacije, seti se I da si se nakon svakog tog sna probudila živa i zdrava.
Taj koji u tebe puca ne može zaista da te povredi.
Dakle, zašto je u snu? Da bi ti nešto naučila.

Probaj najpre naučiti nešto o njemu. Lucidni snevači su često sposobni da menjaju tok sna, da kontrolišu san.
To ti može pomoći u nekim situacijama da sebi olakšaš iskustvo takvog sna (recimo, možeš mu vlastitom voljom "dezintegrisati" pištolj u ruci) ali ja ne preporučujem previse igranja s tim - važnije je učiti.
Probaj uspostaviti komunikaciju s njim, pitati ga neka osnovna pitanja tipa:
- Ko si ti?
- Šta sam ti učinila?
- zašto me želiš ubiti ?

.
Dalaj Sanja is offline  
Odgovori s citatom
Old 01.04.2015., 11:56   #2968
Quote:
Lost-soul kaže: Pogledaj post
Molim tumačenje ovog sna,jako me zanima... Išla sam na bankomat podić si novce i nije mi uspijelo preko kartice... Pored je bio kao metalni stol i bio je čovjek koji je na tom stolu ostavio 50kn a pored je bila cura koja je to uzela. Ispod bankomata je stajala nekakva kutija za smeće i ja sam ugledala novčanicu od 20kn,pa sam pored skužila 10 i onda sam išla dalje kopati da vidim šta je tamo sve i u smeću je bilo hrpa novčanica i bio je veći snop novčanica od 500kn i jako sam se iznenadila... Isprva sam htjela to sve uzeti ali sam vidjela odma gore na zidu kameru i mislila sam da ako uzmem to da neće biti dobro... Na kraju sam se okrenula i otišla i nisam ništa uzela iz tog smeća a tako me je jelo kasnije što nisam
Ovo meni deluje ovako: imaš problem što ti se, kao na tacni, pruža nešto što je neko odbacio, a tebi bi mnogo značilo (a inače imaš problema da dođeš do toga).
No, ti se ustručavaš da to prihvatiš/uzmeš zbog straha od onoga "šta će svet reći".
Dalaj Sanja is offline  
Odgovori s citatom
Old 01.04.2015., 12:51   #2969
Quote:
SUNČAN DAN kaže: Pogledaj post
Bok,

Noćas nisam mogla zaspati, pa sam razmišljala o stvarima koje me muče, a neke od njih traju bez kraja i konca i vjerojatno će još trajati….nakon svega zaspala sam i sanjam sljedeće…. U kompi sam s još dvojicom ljudi, mislim da muškarac i žena, ja sam malo promatrač, malo ta treća osoba.
Pljačkamo. Tražimo zlato ili nakit. Nalazim se u nečijoj kući i pokušavam pobjeći iz nje-s plijenom. U kući primjećujem samo male prolaze, dovoljno velike da pas može kroz njih, nema namještaja ni ničega što bi podsjetilo da ljudi unutra žive. Skrivam se, i već sam pri izlazu. Vidim čovjeka koji me vidi da se skrivam, ali ne mari. On radi svoje. Ja uspijevam, pobjegnem van, ali tu su ljudi koji nas love, tu su i moji kompiči koji su pljačkali sa mnom. Ja na brzinu skrivam to što sam ukrala, u neku rupu, na drvu i pravim se ko da nemam veze s tim. Plijen nije sav, samo dio, nešto sam izgubila skrivajući se, pokušavajući pobjeći. Ovi pucaju. Ubijaju moje kompiče i pucaju u mene. Osjećam nešto, ali nisam sigurna da sam ubijena. Dižem se i hoću pobjeći, no ne zaboravljam plijen skriven u rupi. Uzimam ga i trčim, niz brijeg. Nisam sama, sa mnom je pas. Pomaže mi. Dolazimo do kuće, na nečije dvorište, tamo je čovjek i divi se mom psu. Pas ga zadržava, da čovjek ne gleda mene. Trčimo dalje i penjemo se da dospijemo u mjesto. Jedva se popnem do pruge – plijen ne ispuštam iz ruku, iako me usporava,a pas mi pomaže da taj plijen sretno prebacimo. Ulazimo u civilizaciju. Nekako mi se čini da sam umakla, barem malo. Vidim televizor, na njemu vijesti. Vidim slike, dvojica su ubijena, a treći se traži…
san je očito povezan sa tvojom situacijom. činjenica da si se odlučila za pljačku donosi ti i neugodu, osjećaj krivnje i potrebu za skrivanjem. postoji li neka situacija na javi gdje osjećaš da si na nešto primorana a opet negdje u sebi to ti ne stvara dobar osjećaj. mali prolazi u kući govore da suviše usko gledaš na stvari. situacija se može i drukčije promatrati.

sa druge strane, tvoj stav u snu je aktivan. spremna si djelovati i to je dobra stvar a imaš i pomoćnika (psa) koji ti je odan i pomaže ti kada je najpotrebniji. može biti riječ o prirodnom povjerenju u sebe ili o nekom muškarcu koji je spreman stati na tvoju stranu

drvo je također simbol zaštite i stabilnosti. plijen može značiti i željeni cilj. sačuvala si ga ali na kraju ga je bilo manje nego si mislila i došla si do njega po cijenu borbe.

povratak na prugu je povratak normalnom i za tabe možda dobrom načinu djelovanja, "back in track". pojedini dijelovi družine (tebe) su poginuli (kraj starog načina razmišljanja). bila je to jedna avantura iz koje si izvukla korist na kraju (ako to možeš tako promatrati), po svemu sudeći to nije način na koji dugoročno želiš djelovati. pokušaj san povezati sa vlastitom situacijom.
landon is offline  
Odgovori s citatom
Old 01.04.2015., 12:53   #2970
Quote:
katarina7 kaže: Pogledaj post
.. aa ha .. sve ste to .. vi .. .. vas dvoje .. ?

Quote:
Dalaj Sanja kaže: Pogledaj post
Unutrašnja podvojenost nije tako redak okidač snova
.. je .. slažem se .. .. ili nešto preciznije ..

.. bez unutrašnje podvojenosti nema sna ..
alim is offline  
Odgovori s citatom
Old 01.04.2015., 12:56   #2971
Quote:
Lost-soul kaže: Pogledaj post
.. naravoucenije .. pare .. izjedaju .. čovjeka ..
alim is offline  
Odgovori s citatom
Old 01.04.2015., 13:03   #2972
.. jebate .. pa to bi svi pljačkali .. .. u snu .. .. a i na javi .. čini mi se ..

.. kamo će jebeni bog s vama .. .. jebo vas bog .. .. uskrs braćo .. ispovjedite se .. i krenite iz nova .. nikad nije kasno .. .. razumijete .. ?
alim is offline  
Odgovori s citatom
Old 01.04.2015., 13:04   #2973
Quote:
landon kaže: Pogledaj post
san je očito povezan sa tvojom situacijom. činjenica da si se odlučila za pljačku donosi ti i neugodu, osjećaj krivnje i potrebu za skrivanjem. postoji li neka situacija na javi gdje osjećaš da si na nešto primorana a opet negdje u sebi to ti ne stvara dobar osjećaj. mali prolazi u kući govore da suviše usko gledaš na stvari. situacija se može i drukčije promatrati.

sa druge strane, tvoj stav u snu je aktivan. spremna si djelovati i to je dobra stvar a imaš i pomoćnika (psa) koji ti je odan i pomaže ti kada je najpotrebniji. može biti riječ o prirodnom povjerenju u sebe ili o nekom muškarcu koji je spreman stati na tvoju stranu

drvo je također simbol zaštite i stabilnosti. plijen može značiti i željeni cilj. sačuvala si ga ali na kraju ga je bilo manje nego si mislila i došla si do njega po cijenu borbe.

povratak na prugu je povratak normalnom i za tabe možda dobrom načinu djelovanja, "back in track". pojedini dijelovi družine (tebe) su poginuli (kraj starog načina razmišljanja). bila je to jedna avantura iz koje si izvukla korist na kraju (ako to možeš tako promatrati), po svemu sudeći to nije način na koji dugoročno želiš djelovati. pokušaj san povezati sa vlastitom situacijom.
Jesam, povezala sam, još i prije nego sam san tu stavila.

Borim se s jednom stvari već više od godine dana. Nitko ne zna da se borim. Ali to bi mogao biti taj plijen koji mi je tako dragocjen da ga ne ispuštam. Pomoć ne očekujem od nikoga, jer je ni ne tražim, budući da mi nitko ne može pomoći. Ali taj pas bit će nečija pomoć. On se samo tu našao. I na prugu sam teško došla, jako, jako teško. Pas mi je pomogao prebaciti plijen.
Ne znam....
muškarac...u životu nisam od muškarca dobila pomoć, štoviše samo nevolje i probleme
SUNČAN DAN is offline  
Odgovori s citatom
Old 01.04.2015., 13:05   #2974
Quote:
alim kaže: Pogledaj post
.. jebate .. pa to bi svi pljačkali .. .. u snu .. .. a i na javi .. čini mi se ..

.. kamo će jebeni bog s vama .. .. jebo vas bog .. .. uskrs braćo .. ispovjedite se .. i krenite iz nova .. nikad nije kasno .. .. razumijete .. ?
Kao što sam već jednom rekla....obožavam tvoje komentare
SUNČAN DAN is offline  
Odgovori s citatom
Old 01.04.2015., 13:55   #2975
Quote:
Kao što sam već jednom rekla....obožavam tvoje komentare
.. a ja obožavam takve komentare .. .. sad idem tražiti tvoj san .. ne bi li te čemu podučio ..

Quote:
Bok,Noćas nisam mogla zaspati, pa sam razmišljala o stvarima koje me muče, a neke od njih traju bez kraja i konca i vjerojatno će još trajati….nakon svega zaspala sam i sanjam sljedeće…. U kompi sam s još dvojicom ljudi, mislim da muškarac i žena, ja sam malo promatrač, malo ta treća osoba.
Pljačkamo. Tražimo zlato ili nakit. Nalazim se u nečijoj kući i pokušavam pobjeći iz nje-s plijenom. U kući primjećujem samo male prolaze, dovoljno velike da pas može kroz njih, nema namještaja ni ničega što bi podsjetilo da ljudi unutra žive. Skrivam se, i već sam pri izlazu. Vidim čovjeka koji me vidi da se skrivam, ali ne mari. On radi svoje. Ja uspijevam, pobjegnem van, ali tu su ljudi koji nas love, tu su i moji kompiči koji su pljačkali sa mnom. Ja na brzinu skrivam to što sam ukrala, u neku rupu, na drvu i pravim se ko da nemam veze s tim. Plijen nije sav, samo dio, nešto sam izgubila skrivajući se, pokušavajući pobjeći. Ovi pucaju. Ubijaju moje kompiče i pucaju u mene. Osjećam nešto, ali nisam sigurna da sam ubijena. Dižem se i hoću pobjeći, no ne zaboravljam plijen skriven u rupi. Uzimam ga i trčim, niz brijeg. Nisam sama, sa mnom je pas. Pomaže mi. Dolazimo do kuće, na nečije dvorište, tamo je čovjek i divi se mom psu. Pas ga zadržava, da čovjek ne gleda mene. Trčimo dalje i penjemo se da dospijemo u mjesto. Jedva se popnem do pruge – plijen ne ispuštam iz ruku, iako me usporava,a pas mi pomaže da taj plijen sretno prebacimo. Ulazimo u civilizaciju. Nekako mi se čini da sam umakla, barem malo. Vidim televizor, na njemu vijesti. Vidim slike, dvojica su ubijena, a treći se traži…
.. prekomplicirano .. .. pa ne znam dobro .. .. rasčlaniti ću ..

.. pljačkate .. .. jebiga .. to nije dobro .. osjećaj da si u prekršaju .. možda i osjećaj da treba protiv nečeg .. normalnog ili uobičajenog ..
.. kuća sa malim prolazima .. ovdje pljačkate .. .. kuća je moguće da si ti .. ali nisam siguran .. .. ti možda pljačkaš sebe ..
.. skrivaš se .. osjet je .. nešto ne vrijedi .. tajiš .. sebi .. .. neko te gleda ali ne mari .. .. to ti sebe gledaš .. ?
.. love vas .. skrivaš još .. i još i još .. .. pa u pičku materinu .. previše skrivaš ..
.. neki pucaju kompići stradaju .. .. tebi i nije do njih .. ?
.. pucaju u tebe .. ali to u snu izgleda samo da te sjebe .. san ti poklanja život samo da bi te dalje mogao jebati .. plijena se držiš ko pijan plota ..
.. ideš nizbrdo .. to je sad olakšanje .. i pas je s tobom .. i to je olakšanje .. .. pomaže ti .. .. sa njim si jača .. pas zadržava čovjeka .. .. pas je dio tebe .. dio tebe je jak .. odlučan .. .. i lopov pomalo .. mislim .. .. drugi dio ..
.. sad se opet penješ .. i opet je jebeno .. .. i sve jebenije ..
.. i na televizjačini .. vijest .. .. koja te i ne obradujemnogo ..
.. jebiga ..

Quote:
Jesam, povezala sam, još i prije nego sam san tu stavila.

Borim se s jednom stvari već više od godine dana. Nitko ne zna da se borim. Ali to bi mogao biti taj plijen koji mi je tako dragocjen da ga ne ispuštam. Pomoć ne očekujem od nikoga, jer je ni ne tražim, budući da mi nitko ne može pomoći. Ali taj pas bit će nečija pomoć. On se samo tu našao. I na prugu sam teško došla, jako, jako teško. Pas mi je pomogao prebaciti plijen.
Ne znam....
muškarac...u životu nisam od muškarca dobila pomoć, štoviše samo nevolje i probleme
.. pas .. je u san došao .. čini mi se .. već u kući .. iako ga još nije bilo .. ali su bili mali prolazi .. kroz koje bi on mogao .. .. on ti je bio .. drugar pljačkaš ..
.. izgleda mi kao nagon .. u tebi .. koji je žestok .. i koji ti pomaže .. .. ali te vodi i kud ne treba ..
.. ne vjerujem da misliš kako si rješila stvari .. .. a to što misliš na neku pomoć izvana .. izgleda mi .. ne naročito realna nada ..

.. u svemu tome vidim samo jedno dobro .. .. to što sve to sanjaš .. znači da i ti sve to znaš ..

(.. još da vidim šta landon kaže .. zna mu se potrefit ponekad .. dosta dobro ..
.. ako zanemarimo to što stalno žele .. i on i kate .. nešto uljepšavati .. .. a ponekad se iz aviona vidi .. da je sve crno .. .. da su vrata kabine zaključana a pred njom pilot sa sjekirom psuje .. .. pa šta može tu dobrog izać .. ?
.. razumiješ .. ?)
alim is offline  
Odgovori s citatom
Old 01.04.2015., 14:08   #2976
Quote:
landon kaže: Pogledaj post

.. spremna jesi .. djelovati .. ali iz toga možda sve kreće .. .. možda bi trebalo razmisliti o tom djelovanju ..

.. to .. vraćanje na prugu .. .. moglo bi biti to što lande kaže .. .. i sve što tu kaže ima logike ..
.. pročitaj opet ..
.. pa razmisli opet ..
.. pa opet razmisli .. jebiga ..
.. nije san lud .. za nekog ti kurca nešto govori .. .. to znači da ste ti i ti u kurcšlusu .. .. vidi gdje ..

.. po meni .. nekog bi kurca krala .. .. a to ne valja .. .. negdje bi kamo druga ti nebi .. .. ali i nisam baš previše siguran ..

(.. ako si u međuvremenu shvatila koga si mislila zajebati .. odmah nam kaži .. da ga upozorimo .. .. jer ko zna kakve snove on sanja .. .. jebote ..)
alim is offline  
Odgovori s citatom
Old 01.04.2015., 14:22   #2977
.. ja bih rekla da joj san kaže da joj .. to .. za šta se bori .. ne pripada ..
.. јеr borba je jedno .. a pljačka drugo ..
.. pas bi zaista mogao biti nagon koji je tera da na tome istrajava .. i koji je zakopava upravo time što joj pomaže u nečemu što ne bi trebala raditi ..

.. ko bi bio mirni čovek u snu ..?
.. druga ptica ..? .. ili neko koga se na javi nastoji izmanipulisati .. na neki način ..?
.. sve u svemu .. dosta skrivanja ..
Dalaj Sanja is offline  
Odgovori s citatom
Old 01.04.2015., 14:47   #2978
Uopće nikoga ne kanim kako bi Alim rekao zajebati. Ja sam u cijeloj priči jebena stranka (na javi). Nisam osoba koja bi drugima nanosila štetu, a istovremeno sebi korist. Ako vam to što znači, na javi se borim za naklonost jedne osobe i to je taj plijen -naklonost, u obliku prijateljstva. Želim prijateljstvo. Nikakvu materijalnu korist, ni nikoga ne želim zajebati. U snu ne želim ispustiti plijen, jer mi žao, ako sam ga već uzela da ne pobjegem s njim.

Evo ako to što može pomoći u tumačenju.
SUNČAN DAN is offline  
Odgovori s citatom
Old 01.04.2015., 16:02   #2979
hm... Ko je čovek od kojeg se nastojiš sakriti u snu?
Da nije taj čiju naklonost tražiš na javi?

Ako misliš da je to vezano za tu borbu za naklonost - zašto misliš da je san to na svoj jezik preveo ka pljačku?
I šta znači skrivanje?
Šta se skriva i od koga se skriva?
Dalaj Sanja is offline  
Odgovori s citatom
Old 01.04.2015., 16:22   #2980
Quote:
Dalaj Sanja kaže: Pogledaj post
Ako misliš da je to vezano za tu borbu za naklonost - zašto misliš da je san to na svoj jezik preveo ka pljačku?
I šta znači skrivanje?
Šta se skriva i od koga se skriva?
.. da .. to su pitanja .. .. ako san govori o ovom ..
alim is offline  
Odgovori s citatom
Odgovor

Kreni na podforum

Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 06:37.