Natrag   Forum.hr > Društvo > Alternativa

Alternativa Noetički pristup stvarnosti.
Podforumi: Astrologija, Na rubu znanosti, Magija i mistika, Alternativno liječenje

Odgovor

Tematski alati Opcije prikaza
Old 23.01.2017., 14:06   #4921
Šetam Budvom ( Crna Gora ) sa babom...u jednom trenutku nam prilazi neki krupni lopov da nas opljačka. Dok se ja bavim njim njegova grupa razbojnika mi kidnapuje babu. Iza je neki prolaznik i ja mu doviknem da zove policiju. On to i učini, ali policija ne dolazi još. U narednoj sceni ja sam u kući koja je jazbina tih kriminalaca, jurim se sa njima, pokušavam da otkrijem gde je drže itd. ali bez uspeha. Što se tiče policije oni su tu negde u blizini ali nisu zainteresovani za ovaj slučaj.

san ima više okidača. Prvi je moje razmišljanje prethodnih dana da za leto odem u Budvu. Drugi bi mogao biti to što je jedan moj drug pre par dana opljačkan na ulici.
Old 23.01.2017., 16:52   #4922
Pozdrav svima! Sanjala sam da mi je otac umro. Kraj njegovog kreveta sjedim na klupi,kraj mene ima još ljudi ali ne vidim im lica. Tuzna sam. Odjednom se otac ustane s kreveta i počne razgovarati s nama. Ispočetka ga nitko ne vidi osim mene ali nakon nekog vremena vidljiv je svima. Živ je. No nakon nekog vremena mu pozli i on legne sam na krevet i umre. Plačem. Odjednom se on pretvori u malu srnu i dođe do mene,jedino je mene prepoznao među svima. Mazim ga po licu.
TenaX is offline  
Odgovori s citatom
Old 24.01.2017., 20:08   #4923
Quote:
landon kaže: Pogledaj post
mislim da si ovog čovjeka već sanjala više puta i ima nečeg neobičnog u vašoj vezi. ti želiš bliskost i zato mu šalješ mentalne poruke. ima tu puno maštanja, izraza iskrene ljubavi, čak i zaljubljenosti. ali se čini da tajming nije dobar i toga si svjesna.

u snu ti on vraća nezadovoljnu i konfuznu poruku, ali ta je poruka tvoja projekcija "njega". svjesna si da vrijeme nije pravo, ili se naprosto plašiš njegove reakcije.

bilo bi puno jednostavnije iskreno mu reći za svoje osjećaje. također budi svjesna da sve ono što se treba odigrati između vas, sve neizgovoreno i nedovršeno, doći će na svoje kad za to bude vrijeme i ništa to ne može spriječiti. riječ je u tome da ti u ovom momentu nađeš svoju ravnotežu u odnosu s tim čovjekom.
e

Hvala Landon
Ne sjecam se da sam ga prije sanjala. Ovaj san dosao je neocekivano i sve naredne noci pokusavala sam ponovno mu poslati mentalnu poruku i cak sam na neki nacin naredila podsvjesti da mi putem sna rasvijetli sve skupa, ali nije upalilo.

U pravu si, bojim se njegove reakcije iako sam se u neku ruku potrudila da mu kazem o svojim osjecajima, no nekako imam potrebu da mu to stalno zelim ponavljati.
U svakom slucaju prekrasan san sa puno emocija 😀
SUNČAN DAN is offline  
Odgovori s citatom
Old 25.01.2017., 16:31   #4924
Pozdrav! Sanjala sam svoju pokojnu baku kako mi prilazi i mislim si danas ću je pričekati.Kada je došla do mene imala je čađavo lice i na vratu ranicu kao mali ubod.zagrlila me i pitala što joj je to?rekla sam joj da nije ništa ali sam bila jako zabrinuta od čega joj je to.rekla sam joj neka ide spavati da će sve biti dobro.u sobi je spavao i moj otac njen sin i ona je rekla da ide u drugu sobu.kada je legla ja sam došla do nje i maknula joj bijelu maramicu koja je imala malo krvi od ranice na vratu.tada joj je lice i vrat bilo čisto.kada su oni zaspali otišla sam u kuhinju i vidjela da iz ladice vire bijele čiste maramice pa sam to nagurala u ladicu i zatvorila je.kada sam zatvorila tu ladicu iz druge koja je bila potrgana virile su tatove lijepo složene hlače.kada se sve umirilo počeli su ispod stola i sa svih strana izlaziti mačići ali su bili malo ofucani i imali sitne ubode na glavi.još se pojavio i jež i kuna.kada sam vidjela kunu mislila sam si pa ona mačićima glumi prijateljstvo a pije im krv?svi su te životinje bile prijatelji.tada mi je u kosu doletjela neka životinjica poput leptira imala je predivne boje ali ja sam se je uplašila i maknula iz kose.što bi značio taj san?
tigrić gabriel is offline  
Odgovori s citatom
Old 25.01.2017., 23:23   #4925
Quote:
Truman kaže: Pogledaj post
Šetam Budvom ( Crna Gora ) sa babom...u jednom trenutku nam prilazi neki krupni lopov da nas opljačka. Dok se ja bavim njim njegova grupa razbojnika mi kidnapuje babu. Iza je neki prolaznik i ja mu doviknem da zove policiju. On to i učini, ali policija ne dolazi još. U narednoj sceni ja sam u kući koja je jazbina tih kriminalaca, jurim se sa njima, pokušavam da otkrijem gde je drže itd. ali bez uspeha. Što se tiče policije oni su tu negde u blizini ali nisu zainteresovani za ovaj slučaj.

san ima više okidača. Prvi je moje razmišljanje prethodnih dana da za leto odem u Budvu. Drugi bi mogao biti to što je jedan moj drug pre par dana opljačkan na ulici.
postoji li baba u stvarnom životu?
josip-presvetli is offline  
Odgovori s citatom
Old 25.01.2017., 23:24   #4926
Quote:
TenaX kaže: Pogledaj post
Pozdrav svima! Sanjala sam da mi je otac umro. Kraj njegovog kreveta sjedim na klupi,kraj mene ima još ljudi ali ne vidim im lica. Tuzna sam. Odjednom se otac ustane s kreveta i počne razgovarati s nama. Ispočetka ga nitko ne vidi osim mene ali nakon nekog vremena vidljiv je svima. Živ je. No nakon nekog vremena mu pozli i on legne sam na krevet i umre. Plačem. Odjednom se on pretvori u malu srnu i dođe do mene,jedino je mene prepoznao među svima. Mazim ga po licu.
Živiš li u kući ili u stanu?
Odgovori s citatom
Old 25.01.2017., 23:26   #4927
Quote:
tigrić gabriel kaže: Pogledaj post
Pozdrav! Sanjala sam svoju pokojnu baku kako mi prilazi i mislim si danas ću je pričekati.Kada je došla do mene imala je čađavo lice i na vratu ranicu kao mali ubod.zagrlila me i pitala što joj je to?rekla sam joj da nije ništa ali sam bila jako zabrinuta od čega joj je to.rekla sam joj neka ide spavati da će sve biti dobro.u sobi je spavao i moj otac njen sin i ona je rekla da ide u drugu sobu.kada je legla ja sam došla do nje i maknula joj bijelu maramicu koja je imala malo krvi od ranice na vratu.tada joj je lice i vrat bilo čisto.kada su oni zaspali otišla sam u kuhinju i vidjela da iz ladice vire bijele čiste maramice pa sam to nagurala u ladicu i zatvorila je.kada sam zatvorila tu ladicu iz druge koja je bila potrgana virile su tatove lijepo složene hlače.kada se sve umirilo počeli su ispod stola i sa svih strana izlaziti mačići ali su bili malo ofucani i imali sitne ubode na glavi.još se pojavio i jež i kuna.kada sam vidjela kunu mislila sam si pa ona mačićima glumi prijateljstvo a pije im krv?svi su te životinje bile prijatelji.tada mi je u kosu doletjela neka životinjica poput leptira imala je predivne boje ali ja sam se je uplašila i maknula iz kose.što bi značio taj san?
na koji način je baka umrla u stvarnom životu?

I nisu "tatove hlače" već "tatine hlače" -osim ako se ne radi o hlačama koje pripadaju tatu (tat=lopov)
Odgovori s citatom
Old 25.01.2017., 23:48   #4928
Quote:
josip-presvetli kaže: Pogledaj post
postoji li baba u stvarnom životu?
Da. Živa je i zdrava.
Old 26.01.2017., 20:32   #4929
Quote:
Truman kaže: Pogledaj post
Da. Živa je i zdrava.
Ima li baba problema sa alkoholom?
Odgovori s citatom
Old 27.01.2017., 19:05   #4930
Quote:
josip-presvetli kaže: Pogledaj post
Živiš li u kući ili u stanu?
Živim kao podstanar u kući..sama s klincima.
TenaX is offline  
Odgovori s citatom
Old 27.01.2017., 22:54   #4931
Quote:
Živim kao podstanar u kući..sama s klincima.
ako imaš podrum ili špajzu, provjeri da nemaš miševe. i ako imaš tavan isto provjeri. nemoraju nužno biti miševi. mogu biti i žohari ili tako nešto. U svakom slučaju neke živine su ti se naselile.
Odgovori s citatom
Old 27.01.2017., 23:08   #4932
Quote:
tvoj otac je u stvarnosti, koliko sam shvatio, živ, ali ti ga u snu vidiš da umire. simbolično, mijenja se tvoja slika o njemu. nitko ga ne primjećuje osim tebe, pa se čini da si ga jedino ti u stanju shvatiti i vidjeti ga kao ranjivo i nedužno biće. tema sna je čini se opraštanje. kakav god je tvoj odnos prema ocu, dio tebe mijenja percepciju i zapravo pokazuje da je u tebi ostalo puno tuge zbog percepcije njegovog života i da si ga u stanju shvatiti na novi način.
landon is offline  
Odgovori s citatom
Old 27.01.2017., 23:21   #4933
Quote:
wild rider7 kaže: Pogledaj post
sanjala sam neki dan vjevericu. primijetila sam kako skakuće u sobi u kojoj sam spavala u snu, bila je zora i digla sam se kako bih otvorila ulazna vrata kuće, kako bi ona kroz njih odskakutala van, što je i učinila. inače, soba i kuća u snu su one iz mojeg djetinjstva.

što bi to značilo?
hvala.
ako su kuća i soba iz djetinjstva, to znači da se držiš obrazaca ili emocija iz tog razdoblja. nešto treba pustiti van jer mu tu više nije mjesto. inače, vjeverice su sakupljači, nastoje stvari držati skrivajući ih za sebe pa tu vjerojatno postoji simbolika o potrebi za otpuštanjem takvog načina, ili za većom otvorenošću prema van.
landon is offline  
Odgovori s citatom
Old 27.01.2017., 23:40   #4934
Quote:
pralinica kaže: Pogledaj post
Landone puno ti hvala na tumacenju! Ako imas volje eevo jos jedan san od sinoc... inace...prekinula sam sa deckom prije par dana pa si mislim mozda ovaj sismis ima nekakve veze sa njim jer me veza jako jako gusila... ugl sinoc sanam: taj bivsi je kod mene u stanu ...neznam kako ni zasto ali kao neebi bas smio biti tu zbog mojih staraca da nas ne vide. Lezimo u krevetu. Odjednom on me strastveno poljubio dva puta malo nize od vrata. Ja mu kazem da prestane da ce nas vidjeti tata ...kao u nekom smislu da ne vidi da smo skupa ... u tom trenu kad me ljubio prosao je tata kroz hodnik i to vidio i ljutio promrmljao nesto u smislu "pa ovo nije normalno" nakon toga ja sam bivseg napala kako sam mu rekla da to ne radi nesto tipa " eto vidis sad" on je bio umiljat i pokusao me smiriti...nakon toga ne sjecam se kako ali on mi je dao nekakv zlatni nakit koji drzim u ruci puno tankih zlatnih lanaca drzala sam u jednoj ruci i prouucavala ih pola ljuta na njega pola sretna zbog poklona ...
sa jedne strane tu su tvoji roditelji, odnosno tata, koji ne odobrava vaš daljnji odnos, zapravo simbolizira onaj zaštitnički dio tebe koji ti kaže da je za tebe dobro da prekineš taj odnos. iako ste u stvarnosti prekinuli, tu su ostale stare uspomene i emocije kojih se rado sjećaš, smatrajući ih poklonom. sa druge strane one su i lanci koji te vežu za tvog bivšeg. u snu si ljuta na sebe jer ne možeš pomiriti vlastite dvije strane.
landon is offline  
Odgovori s citatom
Old 27.01.2017., 23:48   #4935
Quote:
ako su kuća i soba iz djetinjstva, to znači da se držiš obrazaca ili emocija iz tog razdoblja. nešto treba pustiti van jer mu tu više nije mjesto. inače, vjeverice su sakupljači, nastoje stvari držati skrivajući ih za sebe pa tu vjerojatno postoji simbolika o potrebi za otpuštanjem takvog načina, ili za većom otvorenošću prema van.
hvala ti puno.
ima smisla, da....dosta sanjam rodno mjesto zadnje vrijeme, neke članove obitelji...samo moram dokučiti kako se maknuti od tih kalupa. to nažalost snovi ne otkrivaju...
wild rider7 is offline  
Odgovori s citatom
Old 28.01.2017., 09:39   #4936
Dva sna

Sanjala sam dva sna.. jedan pred par noći i u tom prvom snu sam u vojsci.. vojnik il zapovjednik..gardistička uniforma. obožavam to..mirna. zadoovljna..bila je prisega il tako nešto...uglavnomdobro se osjećam..vrijeme je lijepo. sunce vedro...kao proljeće....

drugi san : noćas:

Dakle s mojom velikom ljubavi sam smirena, zadovoljna, ispunjena i sretna. Najviše sam dubinski mirna. Nema nekih oscilacija baš. Gledamo se i to je to. Ljubav. ( nikad nismo zapravo hodali, ostalo je mnogo toga neizrečeno nekako...čak mislim da j eon godinama u braku i ima djecu i nisam ga ni srela od 2012.za Božić i to na distanci, taman kad sam prekinula dugu vezu. Da stvar bude bolja u trenu kad sam prohodala s tim tada ex dečkom, dakle prvi put kad smo u startu izašli srela sam Njega i pozdravila ga, dečko je gledao i kad smo otišli pitao me: Zašto vi niste zajedno? Ja sam ostala osupnuta malo ono hm...Nije posustao: Zašto niste zajendo. Vidi se kilometrima da između Vas nešto ima i to ono jako...Rekoh tako se poslagalo...U trenu davno kad smo s eupoznali bila sam na visokoj vibraciji. zaista je prošlo masu godina. )

Nalazili smo se pored mora. Sunce, Vedro. Ne sjećam se ima li djece oko nas. Znam da smo nas dvoje i da nam drugo uopće nije bitno. Sebi sam ja na prvom mjetstu unatoč silnim kritikama i osudama uz mnogo suza prolivenih, othrvala sam se drugima-obitelji i lažnim prijateljima i živim svoj life...eto tako sam se osjećala u snu...su U svom smo Balonu..Balonu Ljubavi..

Probudila sam se okupana ljubavi jutros. Tako dobro i ugodno kao da je ljubav pored mene i u meni. baš tako se osjećam...

Hvala unaprijed

Love is in the air!
smile4 is offline  
Odgovori s citatom
Old 28.01.2017., 10:37   #4937
Sanjala sam da me kolegica s posla šišala i na jednoj strani glave (mislim lijeva) ošišala me do kože, ja sam se naljutila kako me je to ošišala a ona je rekla da je to ok. Na svu sreću nije se vidio taj ošišani dio jer je gornji dio kose, koji nije ošišala, prekrio taj ošišani dio.
hibiscus is offline  
Odgovori s citatom
Old 28.01.2017., 10:46   #4938
Quote:
tvoj otac je u stvarnosti, koliko sam shvatio, živ, ali ti ga u snu vidiš da umire. simbolično, mijenja se tvoja slika o njemu. nitko ga ne primjećuje osim tebe, pa se čini da si ga jedino ti u stanju shvatiti i vidjeti ga kao ranjivo i nedužno biće. tema sna je čini se opraštanje. kakav god je tvoj odnos prema ocu, dio tebe mijenja percepciju i zapravo pokazuje da je u tebi ostalo puno tuge zbog percepcije njegovog života i da si ga u stanju shvatiti na novi način.
hvala landone,,da,ima smisla,,,u nekim situacijama je zakazao kao otac,trebao mi je biti zastita i podrska,,zamjeram mu ali isto tako i oprastam

josip presvetli,,,nisi smijesan
TenaX is offline  
Odgovori s citatom
Old 28.01.2017., 11:26   #4939
Imala sam nocnu moru
Sanjam ja i moj brat gabriel u autu i stojimo direkt prema nekoj crkvi okrenuti. Na krovu telo necije koje je tek prestalo da gori u vatri. Nema vetre ali vidim sveze rane. I pored tela stoji pumperica koja je lagano kliznula niz krov i pala na zemlju i opalila. Ja sam vrisnula i probudila se
Old 28.01.2017., 14:28   #4940
Ludi snovi noćas. Sjećam se samo posljednjeg: šetao sam po tom nekom nasipu/putu u šumi uz grad i našao tri fosilna jaja neke prahistorijske životinje, pa sam ih uzeo u ruke kao bebe i krenuo kroz grad nositi doma. Dok sam ih nosio doma cijelo vrijeme sam se osvrtao iza sebe da vidim jel me tko prati, ali nisam mogao vidjeti jer mi je svaki put kad bih pogledao u oku bila neka magla... Pitam se koje je značenje? Nije valjda da su neki podsvjesni majčinski nagoni isplivali u snu?
Zhupo is offline  
Odgovori s citatom
Odgovor

Kreni na podforum

Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 05:23.