Natrag   Forum.hr > Društvo > Život u dvoje

Život u dvoje Prizori iz bračnog i izvanbračnog života.
Podforumi: Vjenčanja, Rastave

Zatvorena tema

Tematski alati Opcije prikaza
Old 05.11.2017., 12:16   #5381
Lutkina kuca, bilo je pred prekid. Htjela sam prekinut, cak razmisljala i ab koliko got grozno zvucalo (nizozemska), njegovi su bili beskrajno empaticni, ispricavali se itd
Tad sam jos bila kod svojih i nisam htjela nikam, povuci potegni sta dalje, shvatila sam da nije decko kriv za svoje djetinjstvo. Opet razg s njegovima i rekli su da je pao razred i bio u stresu te da nisu htjeli raditi pritisak na njega.
Naknadno sam saznala da ni brat nije maturirao. Nije do ‘djece’. Obojica su radili fiz poslove i davali cijele place zbog kredita i blokade staraca.
Nakon sto sam odlucila prec preko tog, decko i ja smo isli poduzet nesto da krene u vecernju. U medjuvrem se zaposlio i to ok posao, ok placa, cim se ustabili krece u skolu.

Dva mj prije otvaranja pandorine, imala sam sudar ispred njihove kuce, susnuo me auto, nisam znala da li ce tr uspjet ili ne, onda nakon dva mjeseca saznah za laganje...kaos. Prije par mjeseci sam doselila. Tek tad su poceli radovi, a trebali su u 4.mj...da ne pricam koliko se poteglo i od mene fizikalije a radove smo financ zajedno.
I eto, tu smo gdje jesmo. Obzirom da sam ajmo rec frisko s njima, te jos pod dojmom i sumnjicava, tako se pojavim na forumu pa se izjadam.
Moji pol toga ne znaju. Zovu me da dodjem doma.stari invalid, treba moc hendlat i njega etc
Sad decko i ja planiramo u 1.mj na stan. Taman u jednu sobu.
Ako se predomisli, idem sama.

mala nemirna,
Pretjeruju sa cuvanjem svega!
A to sto su svojoj djeci napravili? Sa skolom? Sram nek ih bude, rekla sam im da su jako pogrijesili i da su bili odgovorni za svoju djecu do 18.-te i nek se zapitaju kako se decki osjecaju sad kad su odrasli i jel ih sram.
Tlak mi skoci momentalno od te lazne kvazibrige i sebicnosti i iskoristavanja pod izlikom ‘mi drzimo obitelj na okupu’.
Jebote, napravili idiote od djece, kad sa svojim pricam o nekim temama dodje mi da placem, kad vidim da se psima sere i da cvile a staru ne jebe 5 %, dodje mi da placem. Sve pod izgovorom ‘da nebi pobjegli psi’, ‘nemoj mi decu odvodit od kuce’.
Da ne pricam sta sam cula jos kad su decki bili mali kako su zivjeli, sa svojim drekom se igrali, jer su bili posrani i popisani a ovi spavaju do 11...(ozenili se s 19., pobjegli od svojih i livin la vida loca).
Isto su bili podstanari do prije 3 godine kad je deda umro i uselili u gotovo, k...nisu makli od tad ali se hvale kak su se smijali na pogrebu jer je stari bio ‘smece’.

Volim svog decka usprkos laganju, ali sam u stanju biti sama.
A starce? Ne znam sta vise reci. Dodje mi da im samarcine opalim u njihovoj kuci.
Samo na svoj supak misle, posesivci jbni
yonaa is offline  
Old 05.11.2017., 12:25   #5382
Mala nemirna,

Staroj sredim job, i nafektam decka da se prijavi tamo.
Posalje on svoj cv. Tek su ga zvali nakon dva mj na razg, tad sam znala da je poslao lazni cv i dodje glupaca od njegove mame: ‘budalo jedna, ak se sazna da si lagao, ja cu biti na losem glasu’, a kad je slao taj isti cv nije zucnula jer tad nisam znala da seru.
Ma uzas.
Jbni uzas.
Zao mi je tih deckiju i tih zivotinja tamo. Ovi mi se gade sve vise.
Njena rodjena sestra nas tjera da se maknemo od njih, pitam se zasto...tj pitala sam se..
yonaa is offline  
Old 05.11.2017., 12:57   #5383
Quote:
mala nemirna kaže: Pogledaj post
e vidiš meni se na te izjave upalila lampica, predobro da bi bilo istinito, pogotovo dok mi je sveki par dana nakon upoznavanja išla peći kolače i zvala me na kave, zato nisam bila za da prije braka doselim k njima, inzistirala sam i još uvijek inzistiram da se čim prije maknemo
A i meni je to bilo čudno, o drugoj snahi su govorili ko o samom vragu i to još pred njenim djetetom, a mene samo hvalili. Žao mi je jedino što tada nisam dobro upoznala tu drugu snahu (već se odselila kad sam ja došla i bježala od njih) i čula njezinu stranu priče. Kasnije jesam, al mi se kćer već rodila. Moja se svekrva baš jako čudno počela ponašati kad sam joj rekla da sam trudna, izrazila mi je saučešće (mom mužu je rekla da je shvatila da ću pobaciti). To je bio tek početak veselja, pisala sam već u to vrijeme tu na forumu pa da se sad ne ponavljam.

Ali sad nakon toga što sam prošla, mogu samo reći mladim curama da bježe glavom bez obzira kako znaju i umiju. Nisu samo živci ti koji će stradati u toj situaciji, već i brak. Ja stvarno danas muku mučim da s mužem dođem ponovno u kvalitetan odnos kakav smo imali prije toga. Više ga ne gledam isto i još uvijek nismo našli način da opet uskočimo na ''pravi put''.
Lutkina kuća is offline  
Old 05.11.2017., 13:17   #5384
Quote:
Lutkina kuća kaže: Pogledaj post
A i meni je to bilo čudno, o drugoj snahi su govorili ko o samom vragu i to još pred njenim djetetom, a mene samo hvalili. Žao mi je jedino što tada nisam dobro upoznala tu drugu snahu (već se odselila kad sam ja došla i bježala od njih) i čula njezinu stranu priče. Kasnije jesam, al mi se kćer već rodila. Moja se svekrva baš jako čudno počela ponašati kad sam joj rekla da sam trudna, izrazila mi je saučešće (mom mužu je rekla da je shvatila da ću pobaciti). To je bio tek početak veselja, pisala sam već u to vrijeme tu na forumu pa da se sad ne ponavljam.

Ali sad nakon toga što sam prošla, mogu samo reći mladim curama da bježe glavom bez obzira kako znaju i umiju. Nisu samo živci ti koji će stradati u toj situaciji, već i brak. Ja stvarno danas muku mučim da s mužem dođem ponovno u kvalitetan odnos kakav smo imali prije toga. Više ga ne gledam isto i još uvijek nismo našli način da opet uskočimo na ''pravi put''.
Moje saucesce??
Na trudnocu?
Bolesno.
Ja ne znam jel zene proplupaju kad rode?
I te bolesne spone sin/mama/snaha, zasto se to dogadja...
Prvi put postajem mama i molim Boga da budem razumna koliko je moguce.
Vec sad razmisljam o uplacivanju i pogrebnog i stednje za staracki dom jer ne zelim ostavljat teret na djecu i na nikog..
yonaa is offline  
Old 05.11.2017., 14:17   #5385
Ja jesam debil sa 100 losih zivotnih odluka od kojih je pol na granici s katastrofom.
Al kak zivis i zatrudnis s osobom za koju niti ne znas jel skolu zavrsila?
I zasto ponizavas sebe, svoje roditelje i to nerodeno dijete ziveci u sredini za koju smatras da te nije dostojna i koristis prostor zene za koju govoris da je kucka?
Kaj se ne vratis doma? Svi bi bili sretniji. A narocito to dijete sto se treba rodit.
Old 05.11.2017., 14:48   #5386
Polly.

Kad ti netko laze jel si vidovita?
Idem u podstanare.
Zivim s ‘kuckom’ tek 3 i pol mjeseca, taman sam pohvatala odnose.
Tnx na savjetu, svojima ne idem na oci upravo iz ponizenja.
A iz tudje kuce odlazim, ponavljam.
yonaa is offline  
Old 05.11.2017., 14:54   #5387
Ne znam kakvi su tvoji roditelji.
Meni su moji na dan kad sam se udavala rekli da ja uvijek imam dom kod njih ma sto se desilo i ako upadnem u neki problem da cemo ga zajedno rjesavat. To sto odlazim iz kuce ne znaci da odlazim i iz njihovih zivota.
Ja bi svakao zeljela da ako mi se kceri nadu u tako necem ko ti da mi se obrate za pomoc.
Pregrizi.
Necete se vi nikad uskladiti. Nebitno tko je u pravu a tko u krivu.
Old 05.11.2017., 15:01   #5388
Ovo mi je skola.
Ne vjerujem vise nikom nazalost.
I postajem sebicnija osoba.
Koliko vidim takvi najlakse prodju u zivotu.
Samo zelim svoj mir, svoj zivot, pa ak treba beba i ja same.

Blago vama koji dodjete srat i sudit bez da ste prosli slicno.

Jebote, odem po savjet na fckn kucne ljubimce topic pitat o higijeni pasa, eno i tam se sprdaju valjda jos uvijek!

Spremna sam na kritiku, komentar, zloceste osude, zato i postoji tema pa svi dodju nesto skoment

Ali...ne razumije sit gladnog, ziva istina
yonaa is offline  
Old 05.11.2017., 15:04   #5389
Jadno mi je ovisit i o njegovima i o mojima.
Za rentu i hranu cu imat.
Prodat auto i javnim prijevozom djipat kao i do prije koju godinu.
Ali snaci cu se.

Jbg. Covijek uci dok je ziv.
yonaa is offline  
Old 05.11.2017., 15:09   #5390
Jadno mi je sto na forum.hr dodjem i pisem i kukam.
Da mogu pobrisat sve sto sam pisala vrlo rado bih.
Bit cu zahvalna za krov nad glavom koji imam i zipped mouth.
‘Nemas pravo, budi kus, u tudjoj si kuci’
yonaa is offline  
Old 05.11.2017., 15:58   #5391
Yeli,bravo za tebe,boriš se i nikako ne trebaš biti kuš.
Ovi koji ti savjetuju da šutiš i trpiš ili nisu sami imali hrabrosti izboriti se za sebe,ili žive u strahu da im snajka/sin/kćer/zet-nebitno,neće biti pod papučom.
Mlada si,pametna i vjerujem da ćeš si posložiti onako život kako će za tebe i tvoju bebu biti najbolje.Sretno!
Old 05.11.2017., 16:17   #5392
Yeli,nemoj se uzrujavaju zbog foruma..
Naići ćeš i na dobrodusno,pametno,razumno ali i na zlobno,zajedljivost,isčuđavajuće.
Ljudi su takvi.
Ima jedna izreka"Obucite kapute.
Vani su hladni ljudi"..
Meni se činiš kao osoba koja će moći izboriti za sebe,svoje dijete.
S dečkom ili bez njega
Nikad nije sve izgubljeno dok vjerujemo u sebe i svoje mogućnosti

Poslano sa mog Lenovo A1000 koristeći Tapatalk
Old 05.11.2017., 17:42   #5393
Yeli,
zaista mi je žao zbog situacije u kojoj si se našla. Pokušavam se staviti u tvoju kožu dok čitam što pišeš i jeza me hvata. Nisam prošla ništa slično i nikome to ne želim. Mislim da je dobro što dođeš tu na forum izjadati se jer tako imaš prilike bar dio svega toga što ti se događa izbaciti van iz sebe.
Nadam se i držim fige da tvoj dečko bude dovoljno čvrst i razuman da shvati kako ovo nije dobro za vas i da se pokupite od tamo.
Drži se.

Poslano sa mog LG-D410 koristeći Tapatalk
Light Green is offline  
Old 05.11.2017., 18:30   #5394
Hvala svima na savjetu i podrsci, a i ‘sudijama’ (hebiga, ipak je forum za sve i javan i netko se uvijek nadje bit pametan kad promatra sa strane, svi smo mi tu negdje po tom.
Netko je spomenuo ‘mlada si’...nisam bas mlada, zato me i cudi sto sam popusila ‘price’. Al ok.
Iskustvo vise. Borba tek krece jer treba odgojit i podic to dijete koje dolazi. I on mi daje snagu da idem dalje i da mu pruzim ljubav i brigu kakvu i zasluzuje, a ne grintavu kokos koja sere u ‘tudjoj kuci’)
yonaa is offline  
Old 05.11.2017., 18:42   #5395
Light Green,

Puno hvala na toplim rijecima.
Koliko je ok se ‘ispucat’ i potrazit slicne situacije na forumu, toliko je i lose.
Jer kad se covjek nadje u muci, opise svoj shit, najmanje sto treba jesu pametovanja u stilu ‘tko ti kriv’.
Pa hebemu nisam isla za mislju da ce biti sranja kad smo planirali, veselili se trudnoci.
Naznaka za napetosti je bilo, naravno, ipak smo isli ‘korak dalje’ od vidjanja i hodanja.
Ali evo, ljudi zbilja trebaju biti proracunati po toj logici...kalkulirati i uzimati ljude sa rezervom.
Nije mi nimalo cudno sto veze, brakovi ne opstaju.
Tko kome moze garantirati da ce sve biti ok...nitko
Brakovi odu kvragu i nakon 10, 15 g, ostanes bez posla, bez imovine, itd i tako redom.
(I dalje me sram sto sam pisala tu na forumu, pogotovo u akutnim trenucima, kad si sam, u nedodziji i places u jastuk. ‘Tko mi kriv’. Nitko. Pojedi govno, idi dalje)

Zivot
yonaa is offline  
Old 05.11.2017., 19:14   #5396
Svejedno jesi li mlada ili ne bas tak mlada nemoj si sjebat iducih 10, 20 godina zivota. Samo jedan imas i proleti za cas.
Ako i pola toga sto si napisala nije istina to je nezdrava sredina za podizanje djeteta.
Zajebala, zajebala. Pa kaj onda. Ispraviti ces.
Samo se nemoj prepustit.
Old 05.11.2017., 19:18   #5397
Polly je ovo u pravu za nezdravu sredinu djetetu.
Itekako.
Možda će ti i to biti još jedan dodatni prioritet a i poticaj da ne posustaneš!
Sadašnja situacija nije za vječnost i nije nepromjenjiva..

Poslano sa mog Lenovo A1000 koristeći Tapatalk
Old 05.11.2017., 21:48   #5398
Quote:
yeli kaže: Pogledaj post
mala nemirna,
Pretjeruju sa cuvanjem svega!
A to sto su svojoj djeci napravili? Sa skolom? Sram nek ih bude, rekla sam im da su jako pogrijesili i da su bili odgovorni za svoju djecu do 18.-te i nek se zapitaju kako se decki osjecaju sad kad su odrasli i jel ih sram.
Tlak mi skoci momentalno od te lazne kvazibrige i sebicnosti i iskoristavanja pod izlikom ‘mi drzimo obitelj na okupu’.
Jebote, napravili idiote od djece, kad sa svojim pricam o nekim temama dodje mi da placem, kad vidim da se psima sere i da cvile a staru ne jebe 5 %, dodje mi da placem. Sve pod izgovorom ‘da nebi pobjegli psi’, ‘nemoj mi decu odvodit od kuce’.
Da ne pricam sta sam cula jos kad su decki bili mali kako su zivjeli, sa svojim drekom se igrali, jer su bili posrani i popisani a ovi spavaju do 11...(ozenili se s 19., pobjegli od svojih i livin la vida loca).
Isto su bili podstanari do prije 3 godine kad je deda umro i uselili u gotovo, k...nisu makli od tad ali se hvale kak su se smijali na pogrebu jer je stari bio ‘smece’.

Volim svog decka usprkos laganju, ali sam u stanju biti sama.
A starce? Ne znam sta vise reci. Dodje mi da im samarcine opalim u njihovoj kuci.
Samo na svoj supak misle, posesivci jbni
nažalost ima takvih još, dok čovjek ne vidi na svoje oči nemre vjerovat kak starci djeci zakompliciraju život

Quote:
Lutkina kuća kaže: Pogledaj post

ja sam takvu školu prošla prije sveki pa od sad pa nadalje sve uzimam s rezervom, ne vjerujem u priče ko je kakav dok se sama ne uvjerim, a ovih kaj su dobri prema meni, s tima sam na posebnom oprezu

i moja sveki je svašta natrkeljala o meni, neke stvari sam osobno čula, a ona nije skužila da sam u blizini, tak da imam jako dobar razlog za bjeg od nje
Old 06.11.2017., 08:35   #5399
Yeli

Moj savjet ti je da se maknete i to što dalje.

I moje pitanje jel mozete svo troje kod tvojih?
Old 06.11.2017., 09:11   #5400
Quote:
yeli kaže: Pogledaj post
Otkad imaju cudne vlasnike. Posesiva unutar obitelji. Imaju ogromno dvoriste, psi ne idu van osim par x dnevno na wc 500 m dalje na livadu jer se nikom nedaju skupljat govna ak se rastrce po dvoristu, pa onda teta spota (zivi iznad nas), zbog rupa iskopanih i tak.
Zao mi je zivotinja. Gazde im daju svu ljubav svijeta, verbalno, sebicno, grle, ljube, maze, ALI svekacha ih nece prosetati, tu i tam se sjeti napunit zdjelicu jer svi bacaju lopticu onom drugom ‘bude on’.

I tak ja lijepo budem doma, obavim im kaj trebam, odem u sobu, a one cvile jer nema nikog. Onda se dignem, sjedim ko bula u kuhinji dok gazde ne dodju i kad dodju narodno veselje, onda me pesi nit ne dozivljavaju
Molim te da se drugi put digneš iz kuhinje i prošećeš pse.
jopko_bopko is offline  
Zatvorena tema

Kreni na podforum

Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 09:29.