Nogomet O loptanju nogom u širem smislu.
Podforumi: Navijači |
|
|
13.02.2017., 17:17
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Jul 2009.
|
Quote:
Marin Mišura kaže:
Za Hajduk se ne navija...
stari moj zivis u Hrv navijas za Spanjolce neke.
Isto ka da sutra igramo finale prenstva u kosarci s amerima a ti navjas za amere
|
joj patetični ste do bola, svak prati i navija za koga hoće.
Nek navija za Zvezdu ako mu paše kbkk.
|
|
|
13.02.2017., 17:17
|
|
krlj, krlj
Registracija: Oct 2010.
|
Quote:
Marin Mišura kaže:
Za Hajduk se ne navija...
stari moj zivis u Hrv navijas za Spanjolce neke.
Isto ka da sutra igramo finale prenstva u kosarci s amerima a ti navjas za amere
|
osim šta ne navijam za Španjolce, baš je isto navijati za Real protiv Barce (ili obrnuto) kao i navijati za neku reprezentaciju protiv naše.
normalno da se ne navija za Hajduk, zašto bi netko uopće navijao za Hajduk?
|
|
|
13.02.2017., 17:25
|
|
U samoizolaciji
Registracija: Aug 2012.
|
Quote:
Tore kaže:
osim šta ne navijam za Španjolce, baš je isto navijati za Real protiv Barce (ili obrnuto) kao i navijati za neku reprezentaciju protiv naše.
normalno da se ne navija za Hajduk, zašto bi netko uopće navijao za Hajduk?
|
Pa pisu 500 str jadikovanja o barci i realu,da se toliko uvate poblemA u drzavi i pocmu radit nesto za dobrobit nas svih oni pricaju poizdarije nebitnim klupcicima iz spanije.
PS. za Hajduk se zivi
|
|
|
13.02.2017., 17:29
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Mar 2015.
|
Quote:
Marin Mišura kaže:
Pa pisu 500 str jadikovanja o barci i realu,da se toliko uvate poblemA u drzavi i pocmu radit nesto za dobrobit nas svih oni pricaju poizdarije nebitnim klupcicima iz spanije.
PS. za Hajduk se zivi
|
sumnjam da ovdje bas netko zivi za klub iz spanjolske, katalonije, vec je rijec o simpatiziranju, bmk za probleme u drzavi, sutra je LP. Sto se jadikovanja o sudjenju tice otvori topic serie A, premierlige, vidit ces i tamo rasprave o sudjenju, bez tih prepucavanja tko je dobio poguranac, koga je pokralo, bilo bi dosadno ovdje 
|
|
|
13.02.2017., 17:32
|
|
krlj, krlj
|
Quote:
Marin Mišura kaže:
PS. za Hajduk se zivi
|
hajduk je smiješan klub i institucija, ljudi, kad već moraju gledat nogomet gledaju kvalitetniji. a nije da oni opterećeni hajdukom rade za dobrobit svih nas umjesto da laprdaju o tom smiješnom klubiću
|
|
|
13.02.2017., 17:38
|
|
U samoizolaciji
Registracija: Aug 2012.
|
Quote:
Tore kaže:
hajduk je smiješan klub i institucija, ljudi, kad već moraju gledat nogomet gledaju kvalitetniji. a nije da oni opterećeni hajdukom rade za dobrobit svih nas umjesto da laprdaju o tom smiješnom klubiću
|
Zbog ljudi poput tebe drzavs je u teskom kanalu
Poslano sa mog GT-I9505 koristeći Tapatalk
|
|
|
13.02.2017., 17:46
|
|
krlj, krlj
|
Quote:
Marin Mišura kaže:
Zbog ljudi poput tebe drzavs je u teskom kanalu
Poslano sa mog GT-I9505 koristeći Tapatalk
|
kako si, uzimajući moj upis u obzir, došao do tog zaključka?
|
|
|
13.02.2017., 18:02
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Jun 2012.
|
Quote:
Mr. Jigsaw kaže:
joj patetični ste do bola, svak prati i navija za koga hoće.
Nek navija za Zvezdu ako mu paše kbkk.
|
Tko je, kbkk za navijanje i slične pizdarije, neki od nas jednostavno vole nogomet i to je to.
|
13.02.2017., 18:42
|
|
U samoizolaciji
Registracija: Jun 2016.
|
Quote:
Tore kaže:
kako si, uzimajući moj upis u obzir, došao do tog zaključka?
|
Da si dovoljno informacija, nije bilo tesko
|
|
|
13.02.2017., 18:51
|
|
u milosti bogova
|
Quote:
ubu kaže:
Tomas roncero 
|
Tomas Roncero, ugledni dopisnik još uglednijeg Asa 
svatko tko barem malo pozornije prati španski nogomet zna o kakvom duševnom bolesniku se radi, i svakodnevno se smije s guštom i bez kompleksa njegovim nevjerojatnim budalaštinama, premda to uopče nije lijepo. Teško mi je čak i u onom mulju od našeg sportskog novinarstva pronaći nekakav njegov pandan, lik je naprosto neponovljivo imbecilan. Nepojmljivo mi da se itko iole ozbiljan poziva na njegove riječi kako bi nešto dokazao
evo kratka kompilacija njegovih najboljih dijela:
ovdje priziva duh preminulog igrača Real Madrida iz 80-ih kako bi mandrilima pomogao eliminirati Atletico u četvrtfinalu Kupa. Jasno neuspješno, legendarni Nando im se popišao po faci posred Bernabeua
ovdje slavi to što Barca neće igrati finale Kupa na Bernanbau masakriranjem Bossa. Za ovo skrnavljenje klasika je zaslužio da mu se pošteno izvuče uši
tu bali nakon Ramosovog gola iz penala na Euru
ovdje malo preuranjeno slavi prolazak Madrida u finale LP-a, a potom se valja kao dijete po podu nakon što ih je Juve propisno silovao
Sad kad smo otkrili na kojim se to izvorima napajaju naši mladi kolege madridisti; bog im dao zdravlje; više nas ne trebaju nimalo čuditi njihovi neobični stavovi.
Zadnje uređivanje Byron M : 13.02.2017. at 19:03.
|
|
|
13.02.2017., 18:54
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Feb 2007.
|
Treba pošteno odati počast tom stadionu u zadnjoj utakmici na njemu i osvojiti kup njemu u čast

|
|
|
13.02.2017., 18:57
|
|
krlj, krlj
|
Quote:
Georgi Kakalov kaže:
Da si dovoljno informacija, nije bilo tesko
|
je, zbog mene i meni sličnih je država u sranju
|
|
|
13.02.2017., 18:58
|
|
u milosti bogova
|
Quote:
angrif kaže:
sada sam pogledao sažetak, lijepi golovi atletica, šteta za celtu, stvarno su opasni ove sezone
mislim da više ništa od juanfrana i godina, u odnosu na ono kako su igrali prije. pa nisu to ramos i pepe da bi zadržali istu vatru i sa 33 godine. kod vas to može samo vječno mladi nando, vidjeti ćemo tko još-eventualno
|
drago mi je da se Pepe i Ramos još uvijek dobro drže, jer poznavajući već poslovični manjak solidarnosti i ljudskosti u vašem leglu poganih zmija, te dvije ostarjele čegrtuše će kad im zubi otupe toliko da više nikome ne mogu nanijeti štetu, dobiti šup kartu sa Bernabeua prije nego što uspiješ reći San Iker.
nemoj se brinuti za naše senatore, ozbiljno, doživjeti će duboku igračku starost na Wanda Metropolitanu.
Quote:
mah11 kaže:
Tko je, kbkk za navijanje i slične pizdarije, neki od nas jednostavno vole nogomet i to je to.
|
a nekima jednostavno puca kuki za nogomet i navijanje već naprosto vole trolati, a nogometni klubovi i sve što ih okružuje daju savršen povod za to
generalno je cijela igra postala toliko nemoralna i ogavna da mi se čini da je jedini zdrav način pasivnog sudjelovanja u njoj postalo to cinično, poluzainteresirano trolanje.
|
|
|
13.02.2017., 19:01
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Jun 2012.
|
Quote:
Byron M kaže:
a nekima jednostavno puca kuki za nogomet i navijanje već naprosto vole trolati, a nogometni klubovi daju savršen povod za to
generalno je cijela igra postala toliko nemoralna i ogavna da mi se čini da je jedini zdrav način pasivnog sudjelovanja u njoj postalo to cinično, poluzainteresirano trolanje.
|
Trollanje je dio folklora, meni je to zajebancija(makar ne trollam baš) koju mi je zabavno popratiti, sam si je kriv onaj koji ugrize udicu(svi smo barem jedanput). S vremenom naučiš i ne sudjeluješ.
|
13.02.2017., 19:27
|
|
parlavora trikante
Registracija: Jan 2011.
|
Quote:
ZinedineZidane kaže:
Evo recimo, dva nesuđena penala iz jedne random utakmice.

|
ovo je čisti žuti karton lucasu vasquezu za dajvanje
obostrano povlačenje za dres, dakle isto nula bodova
Quote:
ZinedineZidane kaže:
|
ronaldo brejkdenser 
|
|
|
13.02.2017., 19:29
|
|
Registrirani korisnik
|
Quote:
ZinedineZidane kaže:
Dečkići popiju šamar i odmah mijenjaju temu.
|
da šamar, šamarčinu
Quote:
Byron M kaže:
drago mi je da se Pepe i Ramos još uvijek dobro drže, jer poznavajući već poslovični manjak solidarnosti i ljudskosti u vašem leglu poganih zmija, te dvije ostarjele čegrtuše će kad im zubi otupe toliko da više nikome ne mogu nanijeti štetu, dobiti šup kartu sa Bernabeua prije nego što uspiješ reći San Iker.
|

ima li većeg komplimenta nego kada ti jedan od najvećih rivala ovako krsti stupove obrane 
|
13.02.2017., 19:32
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Apr 2016.
|
Posto ponos indijanci? Dozvola separatistima da se usred svetinje rugaju kralju, kruni i Bogu, svemu svetome pravom Spanjolcu. Lose mi je vec na pomisao, pada mi razina secera.
|
13.02.2017., 19:39
|
|
u milosti bogova
|
Quote:
SergioRamos kaže:
Posto ponos indijanci? Dozvola separatistima da se usred svetinje rugaju kralju, kruni i Bogu, svemu svetome pravom Spanjolcu. Lose mi je vec na pomisao, pada mi razina secera.
|
i meni se želudac rotira od same pomisli na to što će se desiti u svibnju na Calderonu, ali nije nikakva tajna da našim gramzivim plemenskim starješinama apsolutno ništa nije sveto i da nema toga što nisu spremni prodati za malo žutog metala.
|
|
|
13.02.2017., 20:24
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: May 2012.
|
Quote:
Byron M kaže:
|

|
|
|
 |
|
Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 06:24.
|
|
|
|