Natrag   Forum.hr > Sport > Nogomet

Nogomet O loptanju nogom u širem smislu.
Podforumi: Navijači

Zatvorena tema

Tematski alati Opcije prikaza
Old 15.02.2017., 16:50   #6001
gdje se to spominje Cholov odlazak, koja točno novina? Neko vrijeme se spominjao Inter, ali je te glasine on sam vrlo brzo presjekao. Tip je jasno rekao da ostaje još barem jednu godinu jer planira biti trener koji će otvoriti novi stadion, i ta priča je završena. A nakon toga tko zna

da ne ulazim sad još u to da je Cholo potpuno nekompatibilan sa Barcinom filozofijom, i ona s njegovom, nakon mjesec dana bi vas živcirao više nego Enrike.
Byron M is offline  
Old 15.02.2017., 17:05   #6002
Pa ne spominje se trenutno ali donedavno se stalno povlačila priča da bi mogao otići na kraju sezone.
Osobno mislim da mu je vrijeme na kraju sezone da ode, osjeti se. Iscijedio je sve iz igrača, više ne grizu kao prije. Bolje i na vrijeme otići nego ostati sezonu predugo, kao zadnji put mourihno u chelsea u
sparco is offline  
Old 15.02.2017., 17:11   #6003
priča o Cholovom odlasku se brat bratu povlači još od 2013-e, možda i dulje. Tottenham, argentinska reprezentacija, Chelski, PSG, Šiti, Arsenal, Liverpool, Milan, Inter, Bayern, Lazio, nema kluba s kojim ga nisu povezivali, naslušao sam se svega. U tom istom razdoblju je svaki klub Pušimere promijenio barem dva, tri trenera, samo Cholo je još tu. Tako da se ne bih puno osvrtao na spominjanja raznih novinarčića, već na gole činjenice, a činjenice kažu da tip ima važeći ugovor i da su on i uprava potvrdili da ostaje. Fact

istina je da je iscjedio maksimum iz one stare garde igrača, ali sada opet nadolazi grupa od desetak mladih igrača sa dovoljno iskustva na najvišoj razini na kojima može početi graditi svoj drugi projekt u Atleticu. Samo je potrebno dobro odraditi tranziciju, a boljeg čovjeka od Chola za to nema

Zadnje uređivanje Byron M : 15.02.2017. at 17:21.
Byron M is offline  
Old 15.02.2017., 17:25   #6004
http://www.jutarnji.hr/sport/pocinje...adrida/100141/

http://lgdeportiva.lagaceta.com.ar/n...o-simeone.html

http://www.vecernji.hr/nogomet/diego...cuskoj-1049149

http://www.dailymail.co.uk/sport/foo...er-League.html

nemoguće za izbrojati koliko puta je zadnjih godina već naučio engleski, kupio kuću na smrdljivom ostrvu i imao baš sve dogovoreno sa nekim od njihovih plastičnih klubova samo da bi na kraju vuk pojeo magare i lik ostao tu gdje je i bio. Boring

kad Simeone odluči da je došao kraj, sam će to jasno i glasno reći, ne trebaju nam novinari za to, sumnjam da će biti nekih ekskluziva..
Byron M is offline  
Old 15.02.2017., 17:33   #6005
Ja se isto nadam da neće otići, jer danas skoro da ne postoji trener koji se zadrži u jednoj ekipi dulje od tri sezone. Pogotovo u nekom top klubu. On je jedan od rijetkih. Valjda će mu uspjeti ta tranzicija. Malo sam i iznenađen da su ove sezone osjetno lošiji jer se to ne kraju prošle sezone nikako nije nagovještavalo, iako su bili pali u formi pred kraj sezone
sparco is offline  
Old 15.02.2017., 18:06   #6006
Simeone? Cijenim ga jako kao velikog protivnika, ali očekujem da će uvijek biti protivnik, i kao trener protivničkog kluba i kao zastupnik protivničke filozofije.

Spominjali su se Pochettino i Sampaoli, mislim da su obojica dobar odabir u ovom trenutku. Neki spominju i Koemana, mada ne vidim da su mu dosadašnje reference dovoljne za Barcelonu. Bilo bi lijepo i imati ludog Bielsu neko vrijeme na klupi Ali naravno, konačni cilj i san je za koju godinu instalirati Xavija Hernandeza kao trenera.
Sudden Sid is offline  
Old 15.02.2017., 18:08   #6007
najviše se piše o Sampaoliju koliko vidim. Sumnjam da bi se u Sevilli puno opirali, s njima se uvijek dalo dogovoriti, a ne čini mi se ni da je Argentinac nešto prejerano duboko pustio korijenje na Pičhuanu, još ljetos im je mislio dati košaricu zbog argentinske reprezentacije
Byron M is offline  
Old 15.02.2017., 18:43   #6008
Falcao, koji je uvijek bio gospodin, kritikovan je dosta za video u kojem je rekao da mu je san bio da ide u Madrid ili Milan. Ali dok je nosio dres Ateltica maksimalno je ispostovao svojim izjavama navijace . I s tom razlikom da smo sa Radamelom stigli do finala u kojima je fakticki sam ucinio nas sampionima . Međutim Griezmann koji uvijek skriva glavu u vaznim trenucima ima taj luksuz da preko medija javno razmislja o novim destinacijama. Nedavno je izjavio "Engleska mu ne odgovara zato sto nema sunca, a ne moze u Barcu jer ima MSN- , u Madridu ne moze ici jer postoji pakt između klubova" ... Ajde sad, mislim da je to nedostatak postovanja za Atleti i pogotovo zbog toga sto on realno nema mjesta ni u Atleticu a ne u pomenutim klubovima.

Naravno,mediji maksimalno koriste to sto je ovaj zeljan medijske paznje pa pisu redovno o njegovim destinacijama.Lako je odgovoriti na nacin koji ne dovodi do spekulacija, ali Griezmannh to ne radi .Zar je toliko tesko odgovoriti " sretan sam u Atletiu i ne razmisljam o drugim klubovima ." Jasan, koncizan i bez davanja mogucnosti otvaranja naslova, ali ne.

Da ne spominjem kako igra vise nego sto zasluzuje (Cholo zasto? a mladi dijamant poput Corree mora se zadovoljavati mizernim minutama ) . Gameiro promasuje sve zivo ali Kevin radi, radi i daje asistencije. 4-2-3-1 po mom misljenju je plan igre koji Atltico treba igrati i najbolji fudbal smo vidjeli u Cholo doba kada se igrao taj sistem. Griezmann je tu samo smetnja jer ne vrijedi za ovu shemu.
Madrono is offline  
Old 15.02.2017., 18:57   #6009
opet ti kako Twittmana nema u velikim utakmicama .. a frajerčić je prošle godine zabio u četvrtfinalu LP dva ključna gola za prolaz u polufinale, pa onda opet u polufinalu još jedan gol na Allianz Areni bez kojeg ne bi imao priliku chokati u finalu, zatim je presudio madridski derbi na Bernabeu jedinim golom i onda odigrao EP na najvišoj razini, bio mvp turnira. U finalima nije postojao, ali tip je ipak još uvijek mlad igrač, i nije neshvatljivo ako pukne pod pritiskom, pucaju i puno iskusniji..
Nije ni da ne zna povući u manjim utakmicama, iščupao je i sad protiv Celte, bez obzira na to što mu je Gameiro gol servirao na pladnju, a i prije je još sam odlučio dosta utakmica.

ali slažem se da je sa svojim stalnim kreveljenjem po novinama već dosadio i bogu i vragu.. issati, zbilja ne pamtim da smo ikad imali igrača koji je toliko bolesno željan pozornosti ..
i moguće da je ovom zadnjom izjavom zbilja pokazao manjak poštovanja prema poslodavcu, ali rekao bih da to nije napravio namjerno, već je na vrlo nespretan način pokušao reći da mu je dobro tu gdje je i da mu se još uvijek ne žuri nigdje, što koliko sam ja imao prilike upratiti i ponavlja manje više svakom prilikom..
Byron M is offline  
Old 15.02.2017., 19:00   #6010
Dobijem cir na Zelucu svaki put kada vidim kako Barca ljeci svoje rane i frustracije razjebavanjem Seville koja pokusava nesto napraviti i biti konkurentna. Boli me neka stvar za Sevillu no ovo je pretjerivanje . Kao da taj klub postoji da bi popravio stvari Barci kada ne ide .Bogat i top klub poput njih valjda moze dovesti top trenere i igrace iz Engleske ili PSG-? Po meni Barca treba totalni remont i par godina strpljenja (jer nista ne dolazi preko noci) uz pravog trenera da donese nove ideje uz igrace iz la Masie i sto manje Andre Gomesa i Songova . Messiju ostaje 3/4 godine maksimalno dobre performanse, lagano razmisljati da ne moze ni on sve sam .
Madrono is offline  
Old 15.02.2017., 19:37   #6011
Quote:
Byron M kaže: Pogledaj post
Premda bih naglasio kako mislim da si ipak jako puno prestrog prema Twittmanu.. ja bih rekao kako je dobar dečko, vrijedan timski igrač i da ima dobre namjere te da respektira poprilično svog sadašnjeg poslodavca.. ali si ovakvim isticanjima van terena ne čini baš nikakvu uslugu, Atletico baš i nije klub koji uživa u tome da jedan igrač na ovakav način konstantno sebe dovodi u središte pozornosti, neprirodno je..
Tip je marketinški isplativ, dobrodošli u moderni nogomet. I dalje vam je najbolji strijlac i relativno mlad igrač. Mislim da ga malo previše napadate, svi klubovi imaju takve igrače danas(željne pažnje). Vaša marketinška igračka barem daje sve od sebe na terenu, naša(Pogba) se lagano šeće.

I uspoređivati LP u kojoj je Griezmann flopnuo s EL gdje vam je Falcao osigurao naslov je smiješno, razlika između ta dva natjecanja je nebo-zemlja. Po meni je Francuz već sada više napravio u karijeri na individualnom planu od Falcaa.
Old 15.02.2017., 20:14   #6012
Quote:
Madrono kaže: Pogledaj post
Dobijem cir na Zelucu svaki put kada vidim kako Barca ljeci svoje rane i frustracije razjebavanjem Seville koja pokusava nesto napraviti i biti konkurentna.
Ali svaka čast Sevilli, direktni konkurent im je uzeo najboljeg napadača, a ona je opet ispred njih na tablici.
Sudden Sid is offline  
Old 15.02.2017., 20:15   #6013
Quote:
Byron M kaže: Pogledaj post
zanimljivo, naletio sam sad slučajno na podatak da je Atletico protiv Celte istrčao sa pet igrača poniklih doma u prvoj postavi (Gabi, Koke, Saul, Nando i Hernandez). Brutalno.

Nijedan drugi klub koji se natječe na Atleticovoj razini se ne može pohvaliti nečim sličnim, ali ni blizu. Cholo zaslužuje sve pohvale. A sljedeće godine se sigurno vraća mlađi Hernandez sa posudbe, tako da če ova brojka biti još i veća.
ako real istrči sa moratom, carvajalom, vaskezom, casillom i nachom eto ti tih pet igrača.

ili kod barce leo, pike, iniesta, roberto, rafinha, buskec i alba

nema dileme da atletico radi dobar posao sa svojom školom, no što se može mjeriti sa ovim

Old 15.02.2017., 20:17   #6014
Sreca da nam se marketing bazira na najboljem igracu svijeta, da pocnemo isticati nasu skolu ponizili bi Barcelonu i u tom segmentu
Old 15.02.2017., 20:27   #6015
eto, što da ti ja sad kažem na tu šizografiku koja Saula vodi kao proizvod Real Madrida zbog jedne sezone u pionirima (naspram sedam u Atleticovom pogonu) ili još bolje, Filipea, i to radi toga što je jednom kao igrač Ajaxa proveo sezonu na posudbi u Madridovoj rezervnoj momčadi .
Mogu samo zamisliti kakve su logičke vratolomije morale biti izvedene da bi se preostalih 39 igrača sa te liste moglo ubrojati u kategoriju madridovih autohtonih proizvoda..

a od Madridovih školaraca koje si naveo, svi osim Caravajala su vodonoše, nešto kao Thomas kod nas, dok su u Atleticu u prvih jedanaest trenutno nezamjenjivi Gabi, Koke, Saul, Nando a i mali Hernandez bi mogao kraj sezone dočekati kao član prvih jedanaest.. neusporedivo
Byron M is offline  
Old 15.02.2017., 20:34   #6016
Real je Saula naucio nogomet, vi ste ga naucili trcati.
Old 15.02.2017., 20:56   #6017
.
sparco is offline  
Old 15.02.2017., 21:20   #6018
Kiko Femenia se.vodi dvaput, meni bilo dosta.da.prestanem.citat
ashaman is offline  
Old 15.02.2017., 21:37   #6019
Kako bi volio da netko od trenera "sa mudima" sjedne na klupu Barcelone...moj prvi pick bi bio Bielsa, ako on ne bi uveo reda medju ove placipicke onda ne bi nitko...samo nema teorije da mu daju odrijesene ruke

Sampaoli radi dobar posao ali ne bi volio njega cisto iz tog razloga sto bi oslabio Sevillu svojim odlaskom

Simeone? Pokazao je da zna(i zeli) napadati protivnika...ali previse je omeksao da bi bio pravi izbor...dolaskom u Barcelonu, propao bi do kraja

Bilo koji trener koji ce potjerati ove nesposobne igrace koji nece trcati, koji ce zalijepiti Neymaru par odgojnih samarcina da pocne igrati u skladu sa svojim talentom i koji ce znati prilagoditi taktiku protivniku

MLB 2016: 219/338; 64,79%
zoom-zoom is offline  
Old 16.02.2017., 05:24   #6020
Enrique zapravo nije ni dobio pravu sansu na klupi Barcelone, ne znam dali on sam to shvaca.
On ima samo dvije opcije, ili da mu se cijela nogometna taktika svede na to da svake godine uvjeri upravu da podeblja Messijev ugovor, ili nek proda Messija i pocne graditi momcad po svom ukusu. Mozes ti glumiti trenera koliko god hoces, ali ako imas nezadovoljnog malog tiranina u momcadi, uzalud ti trud.

Ja osobno da sam na njegovom mjestu bi se odlucio za prvu opciju, pa na osnovu te taktike prevara Pep i dalje slovi kao jedan od najboljih nogometnih trenera i ubire milione, u par godina se osigurao do kraja zivota.

Vizionar Pep

Kreni na podforum

Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 04:10.