Nogomet O loptanju nogom u širem smislu.
Podforumi: Navijači |
|
|
16.02.2017., 06:55
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Jul 2009.
|
enrike izdrži. to je zahvalnost za osvojen naslov prvaka prošle godine, iako uz bod razlike i dosuđenih 19 penala. mi ovdje mislimo da mu treba dati još šanse, neka isproba još koju formaciju i još koju ideju. a ako se ipak odustane od svega i ako ga kao i svaku svoju legendu na kraju šutirate sa nogom u dupe, imamo čovjeka koji je u stanju potpuno preokrenuti stvari, koji ne pati na ničiji status zvijezde i koji zna što je potrebno da se sve promijeni u igri

|
16.02.2017., 07:40
|
|
novi korisnik
Registracija: Dec 2002.
|
Rafa bi definitivno doveo u red tu štalu na Camp Nou.  
|
16.02.2017., 12:28
|
|
TOP1 pundit
Registracija: Nov 2010.
|
Da mi je doživit da Rafa održi jednosatnu taktičku lekciju nasred terena Iniesti i Messiju.
|
|
|
16.02.2017., 12:29
|
|
TOP1 pundit
Registracija: Nov 2010.
|
Quote:
Byron M kaže:
eto, što da ti ja sad kažem na tu šizografiku koja Saula vodi kao proizvod Real Madrida zbog jedne sezone u pionirima (naspram sedam u Atleticovom pogonu) ili još bolje, Filipea, i to radi toga što je jednom kao igrač Ajaxa proveo sezonu na posudbi u Madridovoj rezervnoj momčadi
|
Jedno ''hvala'' bilo bi dovoljno.
|
|
|
16.02.2017., 22:59
|
|
u milosti bogova
|
Quote:
ZinedineZidane kaže:
Jedno ''hvala'' bilo bi dovoljno.
|
hvala
|
|
|
16.02.2017., 23:14
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Apr 2016.
|
Byrone, s obzirom kako uskoro igrate protiv Barcelone u Primeri, mozemo li, realno, ocekivati da napokon pobjedite?
|
16.02.2017., 23:18
|
|
u milosti bogova
|
uf, teško, treba se čuvati za LP, jedino natjecanje u kojem smo još živi
|
|
|
16.02.2017., 23:21
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Apr 2016.
|
Ne znam, gledam tu tabelu, niste sigurni za sljedecu LP, najbolje da zapnete sada par utakmica i stvorite dobru prednost.
|
17.02.2017., 02:44
|
|
novi korisnik
Registracija: Dec 2002.
|
Trebali bi im donirati tregere, da im barem nešto drži gaće. 
|
17.02.2017., 22:07
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Jul 2016.
|
Trpa granada 😁👍
|
|
|
18.02.2017., 14:35
|
|
u milosti bogova
|
ajme, gle Svršaljka kako glumi junaka
nisam pogledao nijednu utakmicu Serie A od 2009-e, ali ako je taj tip bio njen najbolji desni bek onda je ta liga propala još jače nego što sam mislio. Ne predstavlja nikakav apgrejd u odnosu na Gameza, propuh u rangu Sikere
ne volim više pretjerano kritizirati igrače, jer sam se svojim znalačkim procjenama več milijun puta obrukao, ali ovaj ili će se jebački popraviti u dogledno vrijeme, ili će Juanfran morati naći snage za još sezonu, dvije u prvih jedanaest, inače ćemo imati žešćih problema sa tom pozicijom. A i Sava se ovjenčao slavom
Atleticu inače poništen čist gol, i Amorebieta nije dobio crveni karton nakon što je kao zadnji čovjek rušio Gameira..
|
|
|
18.02.2017., 14:38
|
|
Plemeniti tapir
Registracija: Apr 2010.
|
Quote:
ZinedineZidane kaže:
Da mi je doživit da Rafa održi jednosatnu taktičku lekciju nasred terena Iniesti i Messiju.
|
https://www.youtube.com/watch?v=GBo9meu1Zks

|
|
|
18.02.2017., 14:39
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Oct 2014.
|
Da vidimo hocemo li uspjeti uzeti tri boda uprkos pokusaju ocite krađe .
Golovima dva najbolja igraca koje ima Atleti u napadu trenutno vodimo . Ulazak Thomasa i Saula definitivno prodrmao ekipu na bolje.
|
|
|
18.02.2017., 14:43
|
|
u milosti bogova
|
Quote:
Imran kaže:
|
suze mi sad idu od nostalgije kad promatram ove kadrove, zašto mi to radiš?
ali proslava Bellamija i Riisea nakon incidenta sa štapovima za golf   . Kakav tim je tada stvorio moj Rafa
a još oni penali u polufinalu protiv plastičara stare bijele zmije koje je Rafa šeretski odgledao sjedeči prekrštenih nogu na travi, bez ikakvog traga brige na licu.. uf, to su bili dani
kakav faker
Gameboy hato trick
|
|
|
18.02.2017., 14:49
|
|
u milosti bogova
|
koji rezultati zadnjih tjedana, 2-2, 2-0, 1-2, 3-2, 1-4..
neutralci, dopadamo li vam se sada   
|
|
|
18.02.2017., 14:55
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Jan 2014.
|
Quote:
Byron M kaže:
ali proslava Bellamija i Riisea nakon incidenta sa štapovima za golf   . Kakav tim je tada stvorio moj Rafa
a još oni penali u polufinalu protiv plastičara stare bijele zmije koje je Rafa šeretski odgledao sjedeči prekrštenih nogu na travi, bez ikakvog traga brige na licu.. uf, to su bili dani
|
Eh da je vratiti te dane... šmrc.
Još su htjeli pokrasti Rafu u polufinalu, poništili čisti gol Kuytu, no Rafa ih je sve nadmudrio na penalima... još je i Anfield tada bio nabrijan, a ne ovo danas...
Kakav članak:
http://twentyminutereads.com/2015/08...with-a-laptop/
|
|
|
18.02.2017., 15:06
|
|
u milosti bogova
|
to polufinale je jedan eklatantan primjer kako trener dobija utakmice.. svaka Rafina kretnja pred raspucavanje ulijevala je sigurnost njegovim igračima i ukazivala im da su u potpunoj kontroli nad situacijom.. dok je Mourinho histerizirajući i sipajuči otrov vlastite nesigurnosti na sve strane, radio sve osim toga..
mišljenja sam čak da je na toj utakmici posijano sjeme za tragediju Čelskog sa bijele točke u Moskvi godinu kasnije, sigurno se onoj plačipički Terriju vrtio pred očima Robbenov promašaj protiv Liverpoola kad je koračao prema Van der Saru po onom pljusku na Lužnjikiju
gledam sad sastave, jebeni bog je u finale ušao sa Boudewijnom Zendenom, Crouchom, Fabiom Aurelijem, Pennantom, Fowlerom, Finnanom, Bellamijem, i onda će me neki klaunovi uvjeravati da je tip prevara te da je u biti samo imao jako puno sreče u karijeri 
|
|
|
18.02.2017., 15:07
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Oct 2014.
|
Za nepunih 5 minuta hattrik igraca koji je proslo kolo promasio sa dva metra praznu mrezu  . Danas je pokazao ono sto treba da radi a to je da finisira ovakve akcije,ako to bude nastavio da radi u bar normalnoj mjeri ekipi bi itekako koristilo .Griezmann ponovo odigrao citavu utakmicu a da nije uradio apsolutno nista . Sada mi je jasno da mu se ovako odrzava cijena jer ga se planira prodat na ljeto ,nema drugog objasnjenja ,bio ponovo najmanje zapazen od svih igraca iz navale a druge se vadilo iz igre .
Inace,sto se tice utakmice ko nije gledao rekao bi rutinska pobjeda,međutim Atletico je odigrao katastrofalno 60 minuta . Najvise je kriv pogresan pristup Simeonea sa 4-2-4, jer jasno je da ekipa sa takvim sistemom ne osvaja dovoljan broj lopti na sredini cekajuci na svojoj polovini niti joj koristi igrati sa Torresom i Correom kao starterima . Simeone je ispravio svoje pogreske zadnjih pola sata tako sto je vise ojacao sredinu terena sa Thomasom i Saulom, od tog trenutka vise je bilo presijecenih lopti,a odbrana Sportinga je bila postavljena visoko sto odgovara Gameiru koji je to maksimalno iskoristio . Decko definitivno je idealan (ponavaljam stoti put) za nas stile igre,jednostavno nije imao srece u nekim utakmicama,no i pored toga asistira,sparta ,vrsi pritisak na protivnicku zadnju liniju i uvijek bi izabrao njega u startnih 11 nego Griezmanna ili Torresa. Pojacanje bi trebao biti Thomas koji nije Modirc ili Iniesta, ali trebamo igraca s tim fizickim atributima u veznom redu. Sada je puno bolji od ostatka veznih, posebno Saula. I dobar je za praviti presing posto ga ima po cijelom terenu .
|
|
|
18.02.2017., 15:12
|
|
u milosti bogova
|
zar nije Twittman asistirao Gameboyu barem kod onog trećeg gola, a možda i još pokojeg, ne sjećam se sad točno.. bilo ga je i u obrani
iako se slažem da je odigrao utakmicu ispod tražene razine, i sigurno bi ga vadio prije nego Carrasca, ali prošli tjedan protiv Celte je pokazao da je ipak igrač kojega se isplati držati cijelu utakmicu na terenu..
|
|
|
18.02.2017., 15:45
|
|
likes blue
Registracija: Oct 2008.
|
Quote:
Byron M kaže:
koji rezultati zadnjih tjedana, 2-2, 2-0, 1-2, 3-2, 1-4..
neutralci, dopadamo li vam se sada   
|
Da.
|
|
|
 |
|
Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 05:43.
|
|
|
|