Ljubav, erotika, seks Stvari intimne prirode. Neke teme zahtijevaju i rječnik koji možda nije za jako mlade (i jako stare). |
 |
|
21.12.2017., 19:48
|
|
INFP
Registracija: Jul 2012.
|
Quote:
Blurred Vision kaže:
Jedan kontakt stvarno znači da ti se bolesni idiot već vraća ?
Ti pristaješ na tako nešto ?
E cure cure, nikad od vas pravog muškarca 
|
LOL, ne pristajem ja na ništa. Dobio je lijepo blok 
I ne, ne mislim da mi se pokušava vratit, a i ne bi me čudilo, nego se valjda pokušava svojim bolesnim nastupom hranit bilo kakvim odgovorom s moje strane.
|
|
21.12.2017., 19:50
|
|
INFP
|
Quote:
Papa Emeritus kaže:
Čitam neke od ovih priča sa zadnjih strana i jedno mi stalno prolazi kroz glavu.
Kako vi završite u tim vezama? Šta vas privuče kod njih? Ne mogu vjerovati da niste već nakon mjesec dana shvatili o kakvoj se budali radi. Jasno mi je da ovdje evo nabrajate znakove koje ste ignorirali, ali zašto ih ignorirate? To mi nije jasno. Kakve to vrline imaju takvi muškarci, pa da ignorirate te znakove? Jer meni je čovjek koji je sposoban bit nasilan u vezi, koji je sposoban udarit ženu, zlostavljat, proganjat, sigurno i u svemu ostalome ljudska nula. Ne mogu zamisliti čovjeka koji je inteligentan, načitan, zanimljiv, široke opće kulture, otvorenih stavova i sl. sposoban kući istući ženu. Da može biti toliko kontradiktoran samom sebi, mi je nevjerojatno.
Eto molim da mi netko kaže koje vas to vrline privuku nekome, ko se kasnije pokaže kao manijak.
|
Nasilnike, i to posebno nasilnike koji psihički i mentalno zlostavljaju, je jako teško prepoznati odmah. I sama nisam shvaćala kako netko može bit s nasilnikom u vezi dok se i meni samoj nije isto dogodilo. Inače, u početku su jako jako šarmantni.
|
|
21.12.2017., 21:37
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Nov 2017.
|
Meni se čini nažalost da ljude patološki privlače oni koji se prema njima odnose omalovažavajući i ponižavajuće, da ne kažem zlostavljajuće. Zašto je tako vjerojatno bi bolje objasnio neki psihijatar, ali meni to tako izgleda. Cure "uvijek" ostaju u odnosu u kojem ih netko zlostavlja, bilo psihički bilo fizički, a lagano odlaze iz veza gdje ih partner ne zlostavlja jer valjda u njezinim glavama je lakše ostaviti nekoga tko je normalan i dobar u tom segmentu, za razliku od psihopata i zlostavljača.
Koliko puta sam samo čuo za neku u sretnoj vezi di sam ju pitao jel te dečko/muž ikad udario i ona kaže iskreno da je, a nebrojeno također puta sam čuo kad pričaju o bivšem nekom pa pitam jel te bivši ikad zlostavljao ili udarao i kažu bože ne šta tebi pada na pamet. Zašto su bivši dobrice, a sadašnji zlostavljači, to samo one znaju.
|
|
|
22.12.2017., 12:54
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Oct 2017.
|
Quote:
LaRive kaže:
Meni se čini nažalost da ljude patološki privlače oni koji se prema njima odnose omalovažavajući i ponižavajuće, da ne kažem zlostavljajuće. Zašto je tako vjerojatno bi bolje objasnio neki psihijatar, ali meni to tako izgleda. Cure "uvijek" ostaju u odnosu u kojem ih netko zlostavlja, bilo psihički bilo fizički, a lagano odlaze iz veza gdje ih partner ne zlostavlja jer valjda u njezinim glavama je lakše ostaviti nekoga tko je normalan i dobar u tom segmentu, za razliku od psihopata i zlostavljača.
Koliko puta sam samo čuo za neku u sretnoj vezi di sam ju pitao jel te dečko/muž ikad udario i ona kaže iskreno da je, a nebrojeno također puta sam čuo kad pričaju o bivšem nekom pa pitam jel te bivši ikad zlostavljao ili udarao i kažu bože ne šta tebi pada na pamet. Zašto su bivši dobrice, a sadašnji zlostavljači, to samo one znaju.
|
Zar nije ovo optuživanje žrtve. Svatko se može naći u ulozi žrtve i kad se osvijesti , ako se osvijesti onda reagira. Koliko je djece moralo trpjeti batine jer su ih rođeni roditelji tako odgajali. I nemoćno su to trpjeli,Eto jedan od odgovora kako postati žrtva i drugi put. Ja ih ne osuđujem, ako si čovjek i to vidiš pa onda pomogni osobi, realno , savjetom, podrškom, edukacijom. Ne filoziofiranjem. Nasilje je društveni problem i tiče se svih nas. Prijavite nasilje ako ste susjedi. Svi okreću glavu i ne žele se miješati, a nekome zaista treba pomoć. od psihološke, materijalne, pravne i prijateljske. 
|
|
|
22.12.2017., 12:59
|
|
Registrirani korisnik
|
Koliko puta sam na moje da "jesi normalna što si s takvim u vezi, pa čovjek te zlostavlja i udara" dobio odgovor: šta se ti miješaš u moju vezu, ako je meni dobro što tebe briga.
|
|
|
22.12.2017., 13:20
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Nov 2015.
|
Takvima bi trebalo zabraniti da imaju decu! 
|
|
|
22.12.2017., 13:58
|
|
Registrirani korisnik
|
Quote:
Preveza kaže:
Takvima bi trebalo zabraniti da imaju decu! 
|
Ja imam djecu ali sam jedna od rijetkih koja je prijavila nasilnika, osuđen je, ja sam se razvela, prošla pakao i ne mogu uopće objasniti kako je do toga svega došlo. I imam oko sebe najbliže koji trpe zlostavljanje, ali se ne usude to prekinuti i to isključlivo zbog financija. Ja sam otišla na ulicu ne znajući kako i što sa dvoje djece , podstanar, krediti,,,,i sad je sve u redu. I trebala sam to prije napraviti, Isto sam bila ošamućena i mislila da će proći. No moja sestra ne ide nikuda, ne usudi se,. Moja mama je trpjela zlostavljanje. Rekla sam im da mi ni po čemu nisu uzor. Teško je biti samohrana majka, ali moja djeca znaju da nasilje nije dozvoljeno.
|
|
|
22.12.2017., 14:02
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: May 2013.
|
Quote:
LaRive kaže:
|
Zaboravio si samo neke ljude.
A uzroci su vjerojatno negdje u djetinjstvu.
Kleopatrina prica je primjer.
|
|
|
22.12.2017., 17:27
|
|
Registrirani korisnik
|
Quote:
LaRive kaže:
Koliko puta sam na moje da "jesi normalna što si s takvim u vezi, pa čovjek te zlostavlja i udara" dobio odgovor: šta se ti miješaš u moju vezu, ako je meni dobro što tebe briga.
|
Da vjerujem da tako odgovaraju. Boje se prkinuti jer je isplativije trpiti vikanje, razbijanje ali bar ne mora plaćati režije. Ja sam bila spremna po kontejnerima kopati.
|
|
|
22.12.2017., 20:39
|
|
INFP
|
Quote:
LaRive kaže:
|
Ne zvuči mi ova tvoja opservacija optužujuće uopće, već u tome nažalost ima i istine. Smatram da svatko iole pametan zna za sebe koji je njegov razlog ulaska u patološki osuđenu na propast vezu, a odbacivati potencijalno zdravu vezu. I netko je već spomenuo, uzroci leže u djetinjstvu.
|
|
22.12.2017., 21:44
|
|
Registrirani korisnik
|
Quote:
TolkienGeek kaže:
Ne zvuči mi ova tvoja opservacija optužujuće uopće, već u tome nažalost ima i istine. Smatram da svatko iole pametan zna za sebe koji je njegov razlog ulaska u patološki osuđenu na propast vezu, a odbacivati potencijalno zdravu vezu. I netko je već spomenuo, uzroci leže u djetinjstvu.
|
Ja ne mogu vjerovati da se govori o tome da su glupe one koje ulaze u patološku vezu,. Pa tko bi iole normalan ušao u u to svijesno. Problem je jer se to otkrije kad se stvari već zakompliciraju, brak, djeca, zajednička imovina. Neće nasilnik na prvom spoju biti nasilan. Nosio mi je ruže svaki dan, držao stolicu, zagrtao m ileđa svojom jaknom pravio večere, plakao na ramenu, ...I evo žrtva je glupa i kriva. Isto kao kod silovanja... sama si je kriva jer nije pametna. Ovo je naš mentalitet. Ne nije on kriv, on je nasilan, a ona je glupa što je ušla u vezu s njim. Izlazim iz ove teme jer tu pišu ljudi koji ne znaju što pišu i ne suosjećaju. Još jednom ponavljam da svatko, pa i muški mogu postati žrtve i to ne zato što su glupi, nego zato što imaju posla s nasilnikom, manipulatorom,,,,Sve što sam napislala nije moja filozofija sa debele sigurne distance. Imam iznadprosječni IQ , a on je bio uglađeni gospodin i magistar.
|
|
|
22.12.2017., 23:52
|
|
Registrirani korisnik
|
Da, naravno, svatko može postati žrtvom. Ali nakon prvog udarca se odlazi. Kakav jebeni brak, djeca, platonska ljubav, koja pička materina ako te netko udari ili vrijeđa? Odma, da mi žena kaže jebemti mater budalo odma odlazim. Da me udari ili ošamari odma odlazim. Tako bi treba svatko normalan razmišljati. Sve drugo je patologija i uništavanje samoga sebe.
|
|
|
23.12.2017., 21:58
|
|
INFP
|
Quote:
Kleopatre kaže:
Ja ne mogu vjerovati da se govori o tome da su glupe one koje ulaze u patološku vezu,. Pa tko bi iole normalan ušao u u to svijesno. Problem je jer se to otkrije kad se stvari već zakompliciraju, brak, djeca, zajednička imovina. Neće nasilnik na prvom spoju biti nasilan. Nosio mi je ruže svaki dan, držao stolicu, zagrtao m ileđa svojom jaknom pravio večere, plakao na ramenu, ...I evo žrtva je glupa i kriva. Isto kao kod silovanja... sama si je kriva jer nije pametna. Ovo je naš mentalitet. Ne nije on kriv, on je nasilan, a ona je glupa što je ušla u vezu s njim. Izlazim iz ove teme jer tu pišu ljudi koji ne znaju što pišu i ne suosjećaju. Još jednom ponavljam da svatko, pa i muški mogu postati žrtve i to ne zato što su glupi, nego zato što imaju posla s nasilnikom, manipulatorom,,,,Sve što sam napislala nije moja filozofija sa debele sigurne distance. Imam iznadprosječni IQ , a on je bio uglađeni gospodin i magistar.
|
Nitko ne govori da oni koji ulaze u patološku vezu imaju nizak IQ, već da je problem psihološkog karaktera. Svatko za sebe zna zašto uđe u takvu vezu. Za sebe sam otkrila zašto i izbjegavam više ulazit u takve veze, te radim na sebi kako bi iste izbjegavala.
|
|
23.12.2017., 23:23
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Feb 2013.
|
Evo par crtica i od mene.
U godinama sam ( 34 ) kada upoznajem dosta ajmo reci cura koje imaju neutazivu zelju za brakom.
Nije da bjezim od braka, ali sam ih imao par koje su doslovce na pocetku predivne ja sam im sve na svijetu onda covjek shvati da imaju plan nekakvog suzivota kroz narednih 2 do 4 mjeseca.
Sa prvom od tih sam ostao paf koliko je nakon par dana bila fenomenalna.
Ono sto ja poistovjecujem primjerice izmedju veza koje ovdje opisujete je ta neizmjerna dobrota na pocetku. Ja sam joj sve zaljubljena je u mene govori kako me voli i to nakon ono tjedan dva.
Sto vama to nije neki znak za uzbunu.
|
|
|
24.12.2017., 00:17
|
|
🔥💧🌸🌿✨
Registracija: Mar 2007.
|
Quote:
LaRive kaže:
Da, naravno, svatko može postati žrtvom. Ali nakon prvog udarca se odlazi. Kakav jebeni brak, djeca, platonska ljubav, koja pička materina ako te netko udari ili vrijeđa? Odma, da mi žena kaže jebemti mater budalo odma odlazim. Da me udari ili ošamari odma odlazim. Tako bi treba svatko normalan razmišljati. Sve drugo je patologija i uništavanje samoga sebe.
|
Pobogu, zar ti sve treba crtati? Žene se od malena uči da budu fine, dobre, drage i da se ne zauzimaju za sebe. Katkad i da je okej ako te netko (roditelj) uvrijedi ili udari, jer je to čini "za tvoje dobro". A onda kad žena konačno progleda i usprotivi se nasilju slijedi zatvaranje na psihijatriju ili ove stvari o kojima čitamo u crnoj kronici.
Naravno da treba otići na prvi znak nepoštovanja - ne samo prema tebi nego i prema majci, bivšima i sl. Takvi ljudi se teško mijenjaju, čak i uz stručnu pomoć - zato što duboko u sebi osjećaju da imaju pravo biti nasilni ako im nešto ne ide onako kako su si oni zamislili, a žene postoje samo zato da bi udovoljavale njihovim prohtjevima. Traženje neke patologije kod žrtve posve je promašeno jer riječ je o običnoj neinformiranosti o tome kakva sve govna hodaju ovim svijetom. Kao i o opisanom (lošem) odgoju koji srećom izlazi iz mode.
Da, treba iskazati podršku ženama koje su ostavile i prijavile nasilnika, ali to ne znači da žrtve koje se još nisu odvažile to učiniti (jer bi im takav potez možda ugrozio život) treba proglašavati glupima, ludima i okrivljavati ih što nisu dovoljno mudro birale partnere. Takva je komunikacija ispod svake civilizirane razine i takva je 'pametna' razmišljanja bolje zadržati za sebe. 
|
24.12.2017., 10:35
|
|
Registrirani korisnik
|
Quote:
Leteća kaže:
Pobogu, zar ti sve treba crtati? Žene se od malena uči da budu fine, dobre, drage i da se ne zauzimaju za sebe. Katkad i da je okej ako te netko (roditelj) uvrijedi ili udari, jer je to čini "za tvoje dobro". A onda kad žena konačno progleda i usprotivi se nasilju slijedi zatvaranje na psihijatriju ili ove stvari o kojima čitamo u crnoj kronici.
Naravno da treba otići na prvi znak nepoštovanja - ne samo prema tebi nego i prema majci, bivšima i sl. Takvi ljudi se teško mijenjaju, čak i uz stručnu pomoć - zato što duboko u sebi osjećaju da imaju pravo biti nasilni ako im nešto ne ide onako kako su si oni zamislili, a žene postoje samo zato da bi udovoljavale njihovim prohtjevima. Traženje neke patologije kod žrtve posve je promašeno jer riječ je o običnoj neinformiranosti o tome kakva sve govna hodaju ovim svijetom. Kao i o opisanom (lošem) odgoju koji srećom izlazi iz mode.
Da, treba iskazati podršku ženama koje su ostavile i prijavile nasilnika, ali to ne znači da žrtve koje se još nisu odvažile to učiniti (jer bi im takav potez možda ugrozio život) treba proglašavati glupima, ludima i okrivljavati ih što nisu dovoljno mudro birale partnere. Takva je komunikacija ispod svake civilizirane razine i takva je 'pametna' razmišljanja bolje zadržati za sebe. 
|
Kao i uvijek slažem se s tvojim mišljenjem. Potpisujem svaku riječ 
|
|
|
28.12.2017., 16:06
|
|
Nevjerojatni korisnik !
Registracija: Dec 2017.
|
Quote:
Kleopatre kaže:
Pa tko bi iole normalan ušao u u to svijesno. Problem je jer se to otkrije kad se stvari već zakompliciraju, brak, djeca, zajednička imovina. Neće nasilnik na prvom spoju biti nasilan. Nosio mi je ruže svaki dan, držao stolicu, zagrtao m ileđa svojom jaknom pravio večere, plakao na ramenu, ...I evo žrtva je glupa i kriva. Isto kao kod silovanja... sama si je kriva jer nije pametna. Ovo je naš mentalitet. Ne nije on kriv, on je nasilan, a ona je glupa što je ušla u vezu s njim. Izlazim iz ove teme jer tu pišu ljudi koji ne znaju što pišu i ne suosjećaju. Još jednom ponavljam da svatko, pa i muški mogu postati žrtve i to ne zato što su glupi, nego zato što imaju posla s nasilnikom, manipulatorom,,,,
|
Bivša mi je u početku bila opsesivno posesivna, bili smo mladi i još uvijek poprilično zeleni. Iskreno, smetalo me to još i onda, ali i imponiralo mi je to sve, osjećao sam da na ovom svijetu ipak postoji "netko" komu sam bitan, za koga imam svoju svrhu. To mi je bio prvi fail koji eto, uočavam tek nakon gotovo desetljeća i pol. Čak sam se znao i skrivati, gasiti mobitel i sl. jer sam imao dogovor s dečkima. Da naglasim bitno, nije mi bila prva i imao sam svoju popriličnu seriju osvajanja do nje ali sve dok se nije pojavila "ona" nisam imao potrebu za vezanjem, vezom, nekime s kime bih mogao "biti". Ona je bila sasvim prosječna djevojka s istom potrebom ali i popriličnim psihofizičkim problemom koji sam ja objeručke prihvatio i nije mi smetalo osim kada bi imala nekontrolirane ali brzoprolazne ispade. Biološka komponenta se naravno otkrila nakon što smo se već poprilično "zbondali" i zbog toga se partnera ne ostavlja, barem ja nebi.
Da, donosila mi je poklone, eto onako, iz čista mira, i kad bolje promislim ona me na neki način kupovala, otklanjala svaku sumnju, malo pomalo, mic po mic sve dok se nisam u potpunosti prepustio. Nakon jedno 5-6 god. naše veze sasvim je normalno da sam se ja već itekako vezao, funkcionirali smo jako dobro i već imali par godina zajedničkog života. Ona iritacija opsjedanjem je iščezla i bio sam istinski sretan što je imam kraj sebe. Nagađate, nisam se u početku zaljubio, ona je, ali protokom vremena postala mi je sve, moje jedino i nezamjenjivo. I opsjedanje je prestalo ! Imao sam sve što sam želio i što me ispunjavalo, stabilnu vezu sa, doduše jbg., nestabilnom osobom i njezinim problemima, a bilo je i fizičkog nasrtanja pri njenim epizodama.
Kako je vrijeme protjecalo i moja draga se naučila kontrolirati, ma raj na zemlji ! Ustvari, naučila je tek psihološku igru koju sam ja svesrdno i na obostrano zadovoljstvo popušio. Ovo što Kleopatre kaže - pogađate tko je uvijek bio kriv, pogađate tko je uvijek uzmicao, pogađate tko je hodao po jajima samo da izbjegne daljnju negativu (po prirodi sam temperamentan i nije baš bilo lako). Tu spada i pomno biranje riječi u svakodnevnoj komunikaciji jer hebemu osoba plane i onda je taj dan za nas gotov. Ja nisam osoba koja precizno analizira svaku izrečenu rečenicu, ni svoju ni tuđu, i dopizdilo mi je s vremenom, morao sam se opustiti kad tad - i tu kao da me čekala. Predbacivala mi je u tišini i izluđivala me time, tzv. tiha odnosno pasivna agresija. Oni koji nisu iskusili nemaju pojma koliko je gnjusan taj osjećaj bespomoćnosti, a u njemu se krije savršeno utabani put daljnjoj manipulaciji. Da se razumijemo, treba to i uočiti, taj obrazac ponašanja, u svakodnevnim situacijama koje su promjenjive.
Sada mi je napokon kristalno jasno, učini nešto da te povrijedi ili iziritira i onda kad napokon reagiraš ti postaješ taj koji je agresivan (ako bi u žaru rasprave podignuo glas), ti postaješ nasilnik, ti postaješ čudovište... Najčešće situacije su bile: "Ne želim o tome" i "Nemoj me daviti sad s tim", a ja kipim ko ekspres lonac jer imam potrebu razriješiti ili bar razumjeti kako "smo" se doveli do toga, jer tko će riješiti situaciju nego onaj koji je "kriv" za njen "nastanak". Samo spominjanje teme već bi u prostoriju dovelo onaj smrad svađe.
Sve ovo ima i svoj nedavni epilog. Neznam da li već pušem na hladno i nadam se da je tako jer odbijam vjerovati u toliku pakost iako znam da ona postoji. Naime, stigla je čestitka za blagdane, prvo mojim starcima negdje oko 20-og, mene se ne spominje iako mi je bio rođendan. I bolje tako ! 2 dana nakon rođendana dolazi i meni iznenadna čestitka sa jeftinom porukom skinutom s interneta i nezaobilaznim "Sretan rođendan !", baš sretan, i s ovim pogotovo... čestitka je, između ostalog, sa svoja 2 motiva sadržavala i subliminalnu poruku o nečemu iz naše davne i nedavne prošlosti zbog kojega bih ja, kakti, trebao biti u k..cu. Cilj, pretpostavljam, je bio povrijediti me dodatno, izazvati moju reakciju pa da opet ispadnem netko koga se s lakoćom može strpati u isti koš uz sve popratne epitete, a eto samo kako bi si ona pridala malo pažnje i važnosti pa čak i na takav prizeman način.
Boldano - sada me pitaju zašto se nisam nikome obratio, svi zgranuti njenim ponašanjem, kažu primjetili smo da nije baš sve idilično u zadnje vrijeme, ali... itd. Naš mentalitet nam ne dozvoljava raditi "od buhe slona", sve dok buha zaista ne postane slon, inače je gotovo neminovna osuda, umanjivanje problema i ismijavanje uz ono dodatno: ma ti si lud, umišljaš i bit će sve u redu. Tako to bar u muškim krugovima.
Quote:
LaRive kaže:
|
Opet taj naš mentalitet...
Kad bi tako otišao vjerojatno bi ubrzo sam sebe uvjerio da si ispao totalna pipica i sam opravdao njezino ponašanje kako bi se vratio svojoj dobrici, jer eto, omaklo joj se. A i svaki početak veze je očekivano temperamentniji nego kasnije, u vrijeme kada se ljudi upoznaju i počnu shvaćati da žive i sa nekim manama koje im smetaju, a ne samo sa vrlinama.
Od koliko sam samo ljudi, naravno starijih, čuo pa šta ako ju je jednom ili par puta udario, pa svakom se dogodi, pa svakom pukne film, pa svakom ovo pa svakom ono, pa neće se ponovit valjda... To JE naš mentalitet. I meni se "dogodilo" i to ne samo jednom. Tukla je i ona mene i ja sam nju par puta gurnuo i nikom ništa, aloooo pa već to je morao biti sasvim dovoljan znak za uzbunu što se uopće dovodimo u takvu situaciju !!!. Pritom sam naravno pazio ako je već idem gurnuti prema zidu da se nemože nikako ozlijediti, da prvi kontakt ima guzica, da ne lupi laktom itd. itd., iako to nije apsolutno nikakvo opravdanje za učinjeno. Cilj je bio isključivo da je malo šokiram kako bi na trenutak skrenula pažnju sa repetitivnog histeričnog mantranja jednog te istog i posluša me jer je želim samo smiriti pa da stvorimo kakve takve uvjete za eventualan kasniji razgovor.  Ja sam svjesno pribjegao nedopustivom iz onog osjećaja bespomoćnosti i očaja i jer sam prečesto bivao doveden do ludila. Kasnije je ona naučila kako se to kvalitetno radi u tišini pa se nismo više svađali jedno 6-7 posljednjih godina, sneaky...  i to je bio naš početak kraja...
hmm.. ovo je trebalo ići u šupendare 
|
|
|
28.12.2017., 16:46
|
|
Registrirani korisnik
|
Nikad u životu mi nije palo na pamet vrijeđati, a kamoli fizički nasrnuti na vlastitu curu koliko god se posvađali i koliko god me iživcirala.
Da to napravim posramio bi se sam sebe, ispričao bi se njoj i prijavio se odmah sam na policiju.
Verbalno i fizičko nasilje prema curi ili dečku s kojim si u vezi je meni dno dna ljudskog odnosa.
|
|
|
28.12.2017., 19:33
|
|
Registrirani korisnik
|
Quote:
LaRive kaže:
Nikad u životu mi nije palo na pamet vrijeđati, a kamoli fizički nasrnuti na vlastitu curu koliko god se posvađali i koliko god me iživcirala.
Da to napravim posramio bi se sam sebe, ispričao bi se njoj i prijavio se odmah sam na policiju.
Verbalno i fizičko nasilje prema curi ili dečku s kojim si u vezi je meni dno dna ljudskog odnosa.
|
Slažem se. Nije dopušteno nikakvo vrijeđanje i nasilje. Postoji razlaz 
|
|
|
28.12.2017., 19:41
|
|
Nevjerojatni korisnik !
Registracija: Dec 2017.
|
@LaRive
Pomalo paušalno rečeno ali da. Apsolutno neprihvatljivo !
Jedino ovaj dio s policijom mi je malo too much, al ajde, daj bože da smo svi takvi.
Tako sam i ja mislio i vodio se time, sve do trenutka pucanja koji je i mene samog šokirao, i puno više nego nju, a i jer nije djelovalo. Inače imam, a to su mi govorili i drugi kroz čitav život, nevjerojatnu samokontrolu. Isto nisam od onih koji skupljaju u sebi pa jednom puknu i onda je to opći show. Stabilna sam osoba i svoj temperament znam precizno kanalizirati u pravom smjeru ali evo i mene je netko uspio izbaciti iz takta što stvarno nije nimalo lako. Također, u nezdravim odnosima pribjegavanje ekstremima nije uopće rijedak slučaj, ali o tome se uglavnom šuti dok nebude prekasno, a pogotovo u dugogodišnjim bračnim vodama. Priznajem, i sam sam čekao i bio vođen idealima i nadanjem da će se stvari popraviti, ali nisu i niti bi.
Malo je ovo OT jer se u mom slučaju ne radi direktno o ignoriranju znakova na početku iako ih je bilo i tek ih sad uočavam, više sam skrenuo u pravcu onoga s čime se susrećemo kasnije.
Svijet nije crno-bijel, ni siv, već šaren na sivoj pozadini i u svom tom šarenilu događaju se i crno-bijele stvari, samo kad ih nebi odbijali uočiti na vrijeme. Notorna činjenica.
|
|
|
 |
|
Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 04:28.
|
|
|