Nogomet O loptanju nogom u širem smislu.
Podforumi: Navijači |
|
|
16.04.2017., 16:57
|
|
K2: Intelektualna sramota
Registracija: Dec 2006.
|
Quote:
S'Sungassi kaže:
|
Češće Ronaldo zabije iz slobodnog. Da nije vijest ne bi to posebno ni objavljivali.
|
|
|
16.04.2017., 17:04
|
|
Mister Jackpots
Registracija: Nov 2002.
|
Quote:
Mister Yellow kaže:
Najžalosnije je što Barceloni treba jako malo da se vrati u gaženje mode on. Doslovno 2 pojačanja i najjednostavnija takticka prilagodba.
...
Guardiola je išao u tom smjeru, njegovi nasljednici su samo oponašali. Životarilo se na njegovoj ostavštini.
|
Lijepo napisano. Barcelona ne može imati dominaciju kao u vrijeme vrhunca Xavija i Inieste, ali s ova dva pojačanja to bi mogla biti među najboljim ekipama Primere.
Problem je što su pojačanja za te pozicije dovedena, ali su ispala katastrofa - Vidal i Gomes. Općenito, tko obavlja poziciju sportskog direktora u Barceloni? Jer za transfer politiku ove sezone zaslužuje otkaz prije nego Enrique.
|
|
|
16.04.2017., 17:18
|
|
Okajava grijehe
Registracija: Aug 2015.
|
Mene boli kad vidim da je netko trener Barcelone a taktika mu se doslovno svodi na- eto momci istrčite na teren, već će MSN nešto smisliti.
Utakmice Barcelone ove sezone nisu užitak, taktički su siromašni i nezanimljivi. Pogledaš kako jedan Conte uvodi 3-4-3 u prem i mijenja tijek povijesti cijele lige a potencijalno i cijele nacije ili kako Jardim s Monacom igra najspektakularniji nogometom Europe i bude ti tlaka gledati kako Barcelona s impresivnim napadačkim arsenalom igra bezvezan nogomet.
Preferiram Barcelonu, ali ista stvar je s Real Madridom. Možda će Zidane postati prvi koji je obranio titulu u Ligi Prvaka, ali to je nula od nogometa. Ja tu dvojicu pajaca na klupi najjmoćnijih klubova današnjice ne mogu shvatiti. Toliko su bezvezni al sreća ih bolesno sere.
|
|
|
16.04.2017., 17:20
|
|
Mister Jackpots
|
Quote:
Mister Yellow kaže:
Utakmice Barcelone ove sezone nisu užitak, taktički su siromašni i nezanimljivi. Pogledaš kako jedan Conte uvodi 3-4-3 u prem i mijenja tijek povijesti cijele lige a potencijalno i cijele nacije ili kako Jardim s Monacom igra najspektakularniji nogometom Europe i bude ti tlaka gledati kako Barcelona s impresivnim napadačkim arsenalom igra bezvezan nogomet.
Preferiram Barcelonu, ali ista stvar je s Real Madridom. Možda će Zidane postati prvi koji je obranio titulu u Ligi Prvaka, ali to je nula od nogometa. Ja tu dvojicu pajaca na klupi najjmoćnijih klubova današnjice ne mogu shvatiti. Toliko su bezvezni al sreća ih bolesno sere.
|
Slažem se. Samo se nadam da nasljednik neće biti Unzue, jer Enrique ne ide samo svojom voljom, nego jer nije radio dobar posao. Ne vidim zašto bi njegov pomoćnik bio išta drugačiji ni bolji.
|
|
|
16.04.2017., 17:27
|
|
Okajava grijehe
|
Koliko su veliki Messi i C. Ronaldo kad su njihovi klubovi glavni favoriti za sve bez ikakve pomoći trenera. Meni je to fenomen. Umjesto Zizua i Lucha bi komotno mogao biti i Ante Čačić, rezultat bi bio tu negdje.
Možda karikiram al ne sjećam se većeg raskoraka između rezultata i trenera. Jedan uzme treble, drugi je na najboljem putu da obrani titulu u ligi prvaka. Gledam i ne vjerujem.
|
|
|
16.04.2017., 17:40
|
|
Mister Jackpots
|
Mislim da je oko Lucha to ipak pretjerivanje. Imali smo lošeg trenera, Tatu Martina, i to je izgledalo puno gore nego sada. Enrique nije dovoljno dobar da napravi smjenu generacija i ostavi ljepši trenerski potpis na igru momčadi, ali nije truba.
|
|
|
16.04.2017., 17:44
|
|
U samoizolaciji
Registracija: Jul 2013.
|
Quote:
Sudden Sid kaže:
Mislim da je oko Lucha to ipak pretjerivanje. Imali smo lošeg trenera, Tatu Martina, i to je izgledalo puno gore nego sada. Enrique nije dovoljno dobar da napravi smjenu generacija i ostavi ljepši trenerski potpis na igru momčadi, ali nije truba.
|
do tate martina san uvik govoria i mislia kao neš ti velikog znanja vodit barcelonu to mogu i ja itd.
nakon njega san prominia mišljenje 
|
|
|
16.04.2017., 17:46
|
|
Okajava grijehe
|
Pa nije Enrique truba al je to dovoljno za top klub? Nije truba i slegnuti ramenima
Teško se može pričati o smjeni generacija, prvi sastav Barcelone ima samo jednog starog igrača-Iniestu. Smjena generacije je već napravljena, stvar je u tome što Ferarrija vozi nedorasla osoba.
|
|
|
16.04.2017., 17:55
|
|
Mister Jackpots
|
Quote:
Mister Yellow kaže:
Pa nije Enrique truba al je to dovoljno za top klub? Nije truba i slegnuti ramenima 
|
Ne kažem da je dovoljno za top klub, samo da čovjeku treba odati priznanje za treble sezonu. Nije tako loš da možemo pričati da su igrači sami osvojili trofeje.
Quote:
Teško se može pričati o smjeni generacija, prvi sastav Barcelone ima samo jednog starog igrača-Iniestu. Smjena generacije je već napravljena, stvar je u tome što Ferarrija vozi nedorasla osoba.
|
Smjena generacija se polako događa već godinama, prvo odlaskom Xavija i Danija Alvesa, a slijede skorašnji odlasci Inieste i Mascherana, potom u idućim godinama i Piquea i Busquetsa, naposljetku Messija. Treba nam trener koji će moći prepoznati prave zamjene i uklopiti ih u neki novi sustav koji neće biti isti kao tijekom Xavija i Inieste. To očito nije Enrique, jer niti je doveo prave igrače niti je izgradio novi sustav igre.
|
|
|
16.04.2017., 18:01
|
|
Okajava grijehe
|
Pa sad na kraju balade teško je vidjeti zasluge Enriquea za titule. Ispada da se to dogodilo ne zbog njega, nego usprkos njemu. Kažem, on i Zidae su mi fenomeni. Kad gledaš njih dvojicu pomisliš da svaka budala može voditi top klub, što jasno nije slučaj. Sklon sam ih proglasiti miljenicima bozice Fortune jer zaista ne znam objasniti njihove uspjehe. Top klubove je najteže voditi i to je najveći pritisak, pustimo floskule tipa nek xyz uzme Slaven Belupo pa nek nešto napravi. Al ta dvojica su fenomeni. Očito tim superzvijezdama nekad paše da ih se ne zamara s taktikom i da ih se pusti da igraju. Doduše to se morakad tad raspasti al daje rezultate.
|
|
|
16.04.2017., 18:03
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Jun 2009.
|
Izgleda da ce Sismisi i Sevilla na kraju ipak podijeliti bodove..
Imala sevilla stativu, Zaza omasio zicer i jednu odlicnu priliku jos..
"With their qualities of cleanliness, discretion, affection, patience, dignity, and courage, how many of us, I ask you, would be capable of becoming cats?" "Čovjek je kriv za svako dobro dijelo koje ne napravi."
|
|
|
16.04.2017., 18:07
|
|
Mister Jackpots
|
Quote:
Mister Yellow kaže:
Pa sad na kraju balade teško je vidjeti zasluge Enriquea za titule. Ispada da se to dogodilo ne zbog njega, nego usprkos njemu.
|
Mislim da pojednostavljuješ priču. Po meni, Enrique ima zasluge u tome što je prepoznao kad treba odbaciti Xavi-Iniesta filozofiju igre i prilagoditi je direktnijim igračima kao što su Neymar i Suarez, što je fizički pripremio igrače da najbolje partije odigraju u zadnjem dijelu sezone i što je uspio bezbolno integrirati toliko različite igrače i egomanijake kao što su Neymar, Messi i Suarez. Mnogi treneri to ne bi uspjeli.
|
|
|
16.04.2017., 18:15
|
|
Okajava grijehe
|
Quote:
Sudden Sid kaže:
Mislim da pojednostavljuješ priču. Po meni, Enrique ima zasluge u tome što je prepoznao kad treba odbaciti Xavi-Iniesta filozofiju igre i prilagoditi je direktnijim igračima kao što su Neymar i Suarez, što je fizički pripremio igrače da najbolje partije odigraju u zadnjem dijelu sezone i što je uspio bezbolno integrirati toliko različite igrače i egomanijake kao što su Neymar, Messi i Suarez. Mnogi treneri to ne bi uspjeli.
|
Prije će biti da je stigao uspjeha gladni Suarez i da je Messi smršao.
U svakom slučaju bio bi red da neki trenerski teškaš dobije ovakav tridente u ruke, čisto da vidimo što se sve može s njima učiniti. Barcelona naprosto već neko vrijeme nije uzbudljiva ekipa.
|
|
|
16.04.2017., 18:28
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Feb 2012.
|
Ajmo Eibar, kad već sve propada i nema baš nijedne dobre vijesti, samo naprijed po uvjerljivu pobjedu.
|
|
|
16.04.2017., 18:34
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Aug 2006.
|
Quote:
Mister Yellow kaže:
Prije će biti da je stigao uspjeha gladni Suarez i da je Messi smršao.
U svakom slučaju bio bi red da neki trenerski teškaš dobije ovakav tridente u ruke, čisto da vidimo što se sve može s njima učiniti. Barcelona naprosto već neko vrijeme nije uzbudljiva ekipa.
|
Slažem se za teškaša.
|
|
|
16.04.2017., 18:39
|
|
Mister Jackpots
|
Quote:
Mister Yellow kaže:
|
Imaš nekog na umu? Gledam imena koja se spominju i nisam baš nešto uzbuđen.
|
|
|
16.04.2017., 18:52
|
|
parlavora trikante
Registracija: Jan 2011.
|
Pochettino ili Koeman, čak bi i Valverde i Sacristian bili bolji od ovog tvrdoglavog bika
|
|
|
16.04.2017., 19:02
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Apr 2016.
|
Leganes izgubio u zadnjoj minuti
Sve nade polazemo u Celtu veceras.
|
16.04.2017., 19:06
|
|
Bili Piton
Registracija: Sep 2013.
|
Quote:
Ajutokintumi kaže:
Pochettino ili Koeman, čak bi i Valverde i Sacristian bili bolji od ovog tvrdoglavog bika
|
Koeman bi vam bio ista priča. Nije on ništa bolji od Jude. 
|
16.04.2017., 19:15
|
|
likes blue
Registracija: Oct 2008.
|
Quote:
SergioRamos kaže:
Leganes izgubio u zadnjoj minuti
Sve nade polazemo u Celtu veceras.
|
Celta će se čuvati za EL, u Primeri ionako ne mogu nikud.
|
|
|
 |
|
Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 07:15.
|
|
|
|