Joj, ja tu krezubicu ko mala nisam mogla smislit! To i onog bika šta je stalno neko žito sipo iz pregače- kako se sad nemrem sjetit imena- i bila je ona kornjača Dolly s njim uvijek...
BUS BUS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ajme užas!
__________________ I was so scared. I was like, 'They're going to re-cast me, they're going to re-cast me. I've got to do a good job' and I walk in and Giles from Buffy is there. I was just like 'Oh my God, oh my God.'
~Katie McGrath <3
Bila je jednom serija crtića Rakuni. Jel se sjeća tko?
Pa onda Super Ted - medvjed kojeg su bacili u smeće pa u njega ušla neka prašina koja mu je dala mogućnost da leti.
Onda Blufonci i onaj Mr. Joza ili Jozo ne znam više, koji je imao neku tajnu iza sedam zakljućanih vrata (nikad nisam uspio saznat šta je iza njih pa ako netko zna nek javi)
Nekad su ljudi mogli uživati gledajući TV. A sad....
Smiješno je koliko se stvari ponavljaju u ovoj temi.. a neka. Glavno da se ljudi još sjećaju svih tih ''klasičnih'' crtića!
Ja sam sad najželjniji crtića KAKAV NERED, koji je to zakon crtić! 2 radnje! Radnja u kojoj je glavni lik pas i druga radnja su oni mali likovi koji trče po ekranu kroz CIO crtić. lol
Crtić je na prvi pogled bio bezveze... no ne, treba se zadubiti i pratit istodobno one male likove što trče po dnu ekrana. U svakom slučaju, radnja je uvijek bila zanimljiva.. ono što vas možda iritira kod KAKVOG NEREDA je bio taj glas koji je imao..vrlo neprimjeren.. al ajde. Meni je crtić bio ZAKON!!!
joj ne mogu se sjetit jednog animiranog dugometražnog filma..radjna se odvijala u nekog lučkom gradu koji je imao problema s krokodilima.oni su uništavali luku.gradonačelnik dok grada je imao viziji da treba dovestnilske konje koji će redit krokodile.na početku n.konji srede krokodile,ali akko vrijeme prolaze ljudi zaboravi na to djelo..ne mogu se više sjetit detalja..
Kaj se nije zvao Hypo ili tako nešto...sječam se i ja toga.
Odličan mi je bio, a scena kad oni krivolovci ubijaju vodenkonje mi je fakat djelovala potresno. Iako su to izveli na neku foru sa zvjezdanim nebom...:misil:
Joooj...ja godinama nisam gledao Road Runnera i kako sam ove jeseni bio u Srbiji i tamo su na nekom od programa, ne sječam se kojem, išli svako jutro WB crtići...razno razni.
Anyways, jedno sam jutro naletio na sat i pol Road Runnera....iako sam sve fore već vidio trgo sam se od smijeha. Takvu nadogradnju nemaju ni Simpsoni....čisti overkill...but it's funni.
Joooj...ja godinama nisam gledao Road Runnera i kako sam ove jeseni bio u Srbiji i tamo su na nekom od programa, ne sječam se kojem, išli svako jutro WB crtići...razno razni.
Anyways, jedno sam jutro naletio na sat i pol Road Runnera....iako sam sve fore već vidio trgo sam se od smijeha. Takvu nadogradnju nemaju ni Simpsoni....čisti overkill...but it's funni.
jesi igrao ''sheep dog and wolf'' za ps?da te još više podsjeti..
E ja sam se sjetio jednog crtića iz mlađih dana...
SWAT CATS, gledao nonstop na cartoon networku,zakon crtić...
sigurno nisam jedini
evo link da se podsjetite http://images.google.hr/imgres?imgur...icial%26sa%3DX
cipelici, kalimero, la linea, cudna suma, lolek i bolek, prof. baltazar,
le piaf, la vie, gusztav, ewoks, bananamen, he-man, garfield,
snoopy, strumpfovi, the road runner (kojot i ptica trkacica),
snorkijevci, stripy, bugs bunny, tom & jerry, popeye, atomski mrav,
brzi gonzales, walligator, bero rakun, mickey mouse, segrt hlapic,
zagor, ferdinand nišanko sačma i samson, patak bubi, nogalo,
cico štos i bus-bus.... malo sam ih nabrojao (lol) ali eto to su oni
stari dobri a tko ima da uploaduje ili da ima vec link ako moze da stavi
jer stvarno bi zelio pogledati koje ponovo a mislim i da bi vecina ovdje...
imam, ako tko želi slijedeće crtiće od starijih, neka mi se javi..budemo se dogovorili(;-)
A je to, Baltazar, Bolek i Lolek, Zekoslav mrkva, Tom i Jerry, Pajo patak, Miki Maus, Pink Panther, Duffy duck, Dashenka, Šiljo, Gustav, Krtek, Popaj, Ptica trkačica, Tweety i Sylvester, Stripy, Štrumpfovi, Teletubbies, Gogsi, La linea, Nu Zajec.....