|
|
01.03.2024., 11:32
|
|
Antiguru Krishnamurti U.G
Registracija: Nov 2009.
|
Quote:
Doflamingo kaže:
Šta mislite o izrazito atraktivnim tipovima koji su nevinim, recimo sa 25?
Ja sam jedan od takvih. Razlozi su pomalo izbirljivost, stidljivost, nedostatak keša (i sad kad radim), umerena asocijalnost i posvećenost nekim drugim stvarima (spiritualizam, okultizam, filozofija i politika "trećeg puta", dosta pasivne zabave (stripovi, filmovi, anime, knjige),etc...). Takođe bi naveo i nedostatak očinske ruke od ranog detinjstva kao i razne nesigurnosti.
Bilo je nekoliko devojaka koje su bile zaljubljene u mene, ali sam se ja zaljubljivao u devojke sa kojima ništa nije bilo.
Imao sam prilike da budem sa najmanje deset devojaka, a moglo ih je biti više da nisam previše sedeo kući.
A problem je što se i dalje nadam jednoj devojci sa kojom nisam ni u kakvom kontaktu.
HELP
|
Još imaš vremena nadoknaditi propušteno. Samo se ugledaj na ovog duhovnog vođu
https://www.index.hr/magazin/clanak/...a/2459624.aspx
Posjetili smo istarskog seks-gurua koji u Ližnjanu živi sa šest žena
|
|
|
01.03.2024., 16:03
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Oct 2022.
|
Autore, moj stric se oženio s 35 i to za prvu curu koju je ikad imao i bili su u vezi prije braka svega par godina. Znači skinuo je junf s 32-33 godine. Danas imaju 3 djece i sretniji je od svih nas u familiji.
Iznenadio bi se kolko ima ljudi koji dođu u kasne dvadesete, rane tridesete, a još uvijek se nisu seksali jer žele to radit u ozbiljnoj vezi, a ne neki one night stand s nekom pijanom nesretnicom kojoj je mjesto na psihijatriji. Ne postoji pravo vrijeme kad s tim treba počet, to se radi kad upoznaš odgovarajuću osobu i kad osjetiš da si spreman.
Svi srednjoškolci koji se hvale kako jebu su isfrustrirane i neodgojene osobe, a te priče su uglavnom lovačke. Među pametnijom srednjoškolskom populacijom takve priče nećeš čut.
Ta filozofija da s tim stvarima treba počet što prije je posljedica primitivizma i mentalnog siromaštva našeg naroda. U osnovne i srednje škole pod hitno treba uvest zdravstveni odgoj s naglaskom na spolno odgovorno ponašanje i mentalno zdravlje.
|
|
|
05.03.2024., 17:28
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Feb 2024.
|
Quote:
krena kaže:
|
Gde će mi kraj biti ako se na ovog budem ugledao
|
|
|
05.03.2024., 21:49
|
|
יוסי
Registracija: Dec 2012.
|
Quote:
Doflamingo kaže:
Veruj mi, rešavaj to na vreme
Ja sam završio srednju pre skoro 6 godina, tako da nisi bed
Ali nemoj da dozvoliš sebi da dođeš u moju situaciju
Devojke te gledaju kao debila ako imas 25+ (mada se to može smanjiti na 21+), odavno sam svestan da to nije plus, što je razlog zašto sam se dodatno povukao.
Svestan sam da devojci kojoj je stalo neće biti problem ni da si 30+ i nevin, ali treba naći takvu osobu, a ostale će ti se samo smejati i ispričati sve drugaricama, pa će ceo grad znati da si djana. I naravno, ne dolaziš u obzir ako ti je iskustvo ravno nuli. Vadi me jedino što sam prelep u licu, mada nemam neko telo
Šta mi je trebalo da dođem u ovu situaciju
|
ne vinost u muškoga ne može da se proveri i da se verifikuje
ako ti rekneš njoj da si jebba njih 4 ne postoji način da te proveri i opovrgne
Znači, samo laži komšijo i spasićeš se
I sebe i nju
|
|
05.03.2024., 21:50
|
|
יוסי
|
Quote:
Doflamingo kaže:
i posvećenost nekim drugim stvarima (spiritualizam, okultizam, filozofija i politika "trećeg puta",
|
mani se pizdarija
|
|
05.03.2024., 21:53
|
|
יוסי
|
Quote:
Maatt8919 kaže:
Autore, moj stric se oženio s 35 i to za prvu curu koju je ikad imao i bili su u vezi prije braka svega par godina. Znači skinuo je junf s 32-33 godine. Danas imaju 3 djece i sretniji je od svih nas u familiji..
|
biće neki pastiri u vrletima bosne
|
|
08.03.2024., 02:30
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Sep 2010.
|
Quote:
Maatt8919 kaže:
Autore, moj stric se oženio s 35 i to za prvu curu koju je ikad imao i bili su u vezi prije braka svega par godina. Znači skinuo je junf s 32-33 godine. Danas imaju 3 djece i sretniji je od svih nas u familiji.
Iznenadio bi se kolko ima ljudi koji dođu u kasne dvadesete, rane tridesete, a još uvijek se nisu seksali jer žele to radit u ozbiljnoj vezi, a ne neki one night stand s nekom pijanom nesretnicom kojoj je mjesto na psihijatriji. Ne postoji pravo vrijeme kad s tim treba počet, to se radi kad upoznaš odgovarajuću osobu i kad osjetiš da si spreman.
Svi srednjoškolci koji se hvale kako jebu su isfrustrirane i neodgojene osobe, a te priče su uglavnom lovačke. Među pametnijom srednjoškolskom populacijom takve priče nećeš čut.
Ta filozofija da s tim stvarima treba počet što prije je posljedica primitivizma i mentalnog siromaštva našeg naroda. U osnovne i srednje škole pod hitno treba uvest zdravstveni odgoj s naglaskom na spolno odgovorno ponašanje i mentalno zdravlje.
|
Iss kak ti znaš kad je on jebo prvu put omg kakve gluposti....
|
|
|
13.03.2024., 06:45
|
|
Registrirani korisnik
|
Quote:
josip-presvetli kaže:
biće neki pastiri u vrletima bosne
|
Tako je, Bosančerosi.
|
|
|
13.03.2024., 06:46
|
|
Registrirani korisnik
|
Quote:
neobuzdan kaže:
Iss kak ti znaš kad je on jebo prvu put omg kakve gluposti....
|
Pa sam je reko
|
|
|
12.07.2024., 12:43
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Dec 2022.
|
muškarcu se ne vidi je li ranije već *ebo
|
|
|
|
|
Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 08:28.
|
|
|
|