Natrag   Forum.hr > Lifestyle > Gastronomija

Gastronomija Za kuhare i kuharice te one koji to žele postati
Podforumi: Eno i ino, Hrana i zdravlje, Kuhinja bez mesa

Odgovor

Tematski alati Opcije prikaza
Old 31.03.2025., 09:40   #1981
Kod mene su svi kuponi osim jednog (paradajz koncentrat u tubi) za stvari koje doslovce nikada nisam kupio...
_MK_ is offline  
Odgovori s citatom
Old 31.03.2025., 10:59   #1982
Quote:
mezzzzzo kaže: Pogledaj post
Teta mi je na kasi danas rekla da nema pojma o tome, da nije prošlo plaćanje. I da joj još nitko nije tako platio

Ali da, skenira se samo jednom - jer se potvrdom face id-om generira novi QR kod koji vrijedi 15 minuta i sadrži moj korisnički profil di je povezana kartica.
Probao jutros, sve aktivirano, dobio qr kod, ali također nije prošlo plaćanje, kaže da još nisu aktivirali lidl pay u blagajnama.

Malčice neozbiljno da reklamiraju i guraju u aplikaciji, ako još nije aktivirano na blagajnama, ovako ne znaš hoće li ti naplatiti dva puta, jednom kroz aplikaciju i drugi put preko pos-a, makar tehnički to ne bi trebalo biti moguće.
Frank Knight is offline  
Odgovori s citatom
Old 31.03.2025., 11:24   #1983
Lidl - vol III

Quote:
Frank Knight kaže: Pogledaj post
Probao jutros, sve aktivirano, dobio qr kod, ali također nije prošlo plaćanje, kaže da još nisu aktivirali lidl pay u blagajnama.

Malčice neozbiljno da reklamiraju i guraju u aplikaciji, ako još nije aktivirano na blagajnama, ovako ne znaš hoće li ti naplatiti dva puta, jednom kroz aplikaciju i drugi put preko pos-a, makar tehnički to ne bi trebalo biti moguće.
Ja sam uspješno iskoristio dvaput
Prvi puta je mladi dečko znao gdje mora kliknuti, a drugi puta djelatnica nije znala, pa sam joj rekao da pogleda tipke uz desnu stranu ekrana, jer sam vidio dečka da klika tamo, i pronašla je

Bio sam skeptičan na početku, ali cool je. Skeniraš karticu, kreneš spremati stvari i ne moraš se više vraćati za POS aparat platiti, vaditi novčanik/mobitel i sl., praktično skroz…
mezzzzzo is online now  
Odgovori s citatom
Old 31.03.2025., 11:25   #1984
Quote:
mezzzzzo kaže: Pogledaj post
Ja sam uspješno iskoristio dvaput
Prvi puta je mladi dečko znao gdje mora kliknuti, a drugi puta djelatnica nije znala, pa sam joj rekao da pogleda tipka uz desnu stranu ekrana, jer sam vidio dečka da klika tamo, i pronašla je

Bio sam skeptičan na početku, ali cool je. Skeniraš karticu, kreneš spremati stvari i ne moraš se više vraćati za POS aparat platiti, vaditi novčanik/mobitel i sl., praktično skroz…
Sutra ću joj reći da pogleda. Iako je to trebao napraviti voditelj, odnosno onaj tko je zadužen za to da ih obavijesti i nauči, ali ok.
Frank Knight is offline  
Odgovori s citatom
Old 01.04.2025., 08:56   #1985
Quote:
_MK_ kaže: Pogledaj post
Kod mene su svi kuponi osim jednog (paradajz koncentrat u tubi) za stvari koje doslovce nikada nisam kupio...
isto
Old 04.04.2025., 13:07   #1986
meni stalno popusti na wc papir dolaze, ali pohvalno da je neki dan 15% na zob išlo, zob je osnova moje prehrane pa uzmem dosta na akciji, isto i sa skyrom, dosta im traje njihov pa uzmem više.
Martar is online now  
Odgovori s citatom
Old 04.04.2025., 16:12   #1987
Netko probao "izbor francuskih sireva"?
_MK_ is offline  
Odgovori s citatom
Old 06.04.2025., 10:10   #1988
Quote:
mp3david kaže: Pogledaj post
Ljudi jer vama radi prijava za nagradnu igru u aplikaciji? Vec 4 puta sam bio kupio nesto,izbaci prijavu za igru, kliknem i zabllkira. Nemam nijednu prijavu zabiljezenu. Nevjerojatno
Ja sam imala po jedan gratis kupon u slovenskoj i hrvatskoj aplikaciji prije nekih mjesec dana. I nijedan mi nije prošao. Nisam se žalila jer mi se nije dalo navlačiti s korisničkom službom, ali mi je bilo WTF.
Odgovori s citatom
Old 06.04.2025., 13:00   #1989
Quote:
Netko probao "izbor francuskih sireva"?
Bježi od toga. Pakiranje je 30 dag, ima 5 vrsta sireva od kojih je prepoznatljiv samo pirinejski Tomica koji skoro nema veze s onim Montagne Tomicom koji inače bude u francuskom tjednu. Ovaj je zrnat i mrvljiv, a ne kao Montagne Tomica. Ima neki s plavim plijesnima koji je kiselkast. Vindijin Bovi blue je bolji. Ova ostala tri su bezizražajni i tupi. Kao da si na nekoj akciji kupio Gaudu ili Edamer. Ja sam ih sve osim pljesnivca naribao i jednog koji se ne da ribati sitno narezao i dodao u jedan moj saft tipa bolonjeza. Za razliku od ovog "izbora francuskih sireva" sve pohvale za Roquefort deklariran da je od sirovog ovčjeg mlijeka. Zaista je izvrstan.
Pellaprat is offline  
Odgovori s citatom
Old 06.04.2025., 14:07   #1990
Eh, to si mi jučer trebao napisati

Inače, kupio sam čizkejke neke (bili sniženi), triple chocolate i chocolate + blood orange.

Nemam pojma gdje je u njima bilo kakav čiz, ali barem mi ostaju staklene posudice.
_MK_ is offline  
Odgovori s citatom
Old 06.04.2025., 14:52   #1991
Quote:
Eh, to si mi jučer trebao napisati
Kada sam ih tek jučer probao.

Inače dobra je i ova dimljena tuna. Ona sa začinskim biljem, onu dimljenu, mariniranu s paprom nisam probao. Biti će toga i Roqueforta i drugi tjedan, nije baš išlo, malo je skupo.
Pellaprat is offline  
Odgovori s citatom
Old 06.04.2025., 15:54   #1992
Lidl - vol III

Jel kupio tko ovu Nutellu od 1kg što je bila u prodaji prošli tjedan? Jel to vama vuče na njemačku Nutellu osim što je pakiranje na njemačkom jeziku?
mezzzzzo is online now  
Odgovori s citatom
Old 08.04.2025., 18:52   #1993
Kupila sam mini ružu, uvoz iz Nizozemske, 3e, začuđujuće je zdrava!
maajac2 is offline  
Odgovori s citatom
Old 09.04.2025., 08:41   #1994
ja cesto uzimam biljke kod njih, limun me odusevio, eno ga u vrtu raste ko lud!
Old 09.04.2025., 10:32   #1995
Quote:
Kod meni ni jedan...
Sve stvari koje niti sam ikad kupila a pitanje je hoću li išta od tog ikad ibkupiti.
Odgovori s citatom
Old 09.04.2025., 10:35   #1996
Nisam znala da se moze koristiti kartica i ako nemas mobitel sa sobom.
Zaboravila sam.ga doma, pita me teta na blagajni za karticu, velim.zaboravila sam,veli ona nema problema, samo na kraju utipkajte svoj broj mobitela na kojem je kartica.
Odgovori s citatom
Old 09.04.2025., 14:30   #1997
Quote:
Pellaprat kaže: Pogledaj post
Kada sam ih tek jučer probao.

Inače dobra je i ova dimljena tuna. Ona sa začinskim biljem, onu dimljenu, mariniranu s paprom nisam probao. Biti će toga i Roqueforta i drugi tjedan, nije baš išlo, malo je skupo.
Znaš li možda koja je vrsta tune?
Old 09.04.2025., 19:58   #1998
Quote:
Blanche Dubois kaže: Pogledaj post
Znaš li možda koja je vrsta tune?

Žutoperajna.
Pellaprat is offline  
Odgovori s citatom
Old 16.04.2025., 11:38   #1999
Lidl u Solinu - uveli su samoposlužne blagajne. Konačno me nitko ne požuruje na kasi, skeniram sam sebi polako, polako i bez presinga to stavim u vrećicu. Plaća se samo karticom.

Inače me uvijek požuruju na kasi i to me užasno nervira.

Poslano sa mog 23124RA7EO koristeći Tapatalk
Barometar is offline  
Odgovori s citatom
Old 16.04.2025., 22:22   #2000
Da, pogotovo kad imaš malo mjesta na pojedinim blagajnama, a blagajnik skenira ultra brzo.

Uveli su i kod mene u ZG gdje idem, od tada nisam nijednom na regular išao. A uvijek su na regular gužve, a ove su poluprazne. Super dođe da ne čekam...
Mairon is offline  
Odgovori s citatom
Odgovor

Kreni na podforum

Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 11:12.