|
|
15.04.2022., 05:22
|
|
Registrirani korisnici
Registracija: Aug 2020.
|
probala sam decadence jučer i čini mi se kao jedan za koji bi mi trebalo vrijeme da ga zavolim, drydown mi se najviše sviđa, otvaranje nimalo
|
|
|
15.04.2022., 07:24
|
|
Moderator
Registracija: Apr 2011.
|
Quote:
SunLoverr kaže:
probala sam decadence jučer i čini mi se kao jedan za koji bi mi trebalo vrijeme da ga zavolim, drydown mi se najviše sviđa, otvaranje nimalo
|
Joj, to je meni bio jedan od najneuspjesnijih blind buyeva. Svidjala mi se bocica, ali parfem nikako.
|
15.04.2022., 07:25
|
|
Moderator
|
Quote:
supergirl1 kaže:
Ja sam u jednom apartmanu imala goste koji su nemilice špricali osvježivač prostorija, nisu otvarali prozore ni zračili nego samo špricali, valjda su dvije boce potrošili u 7 dana. Pokušali su valjda dim cigareta prikrit, ko će ga znat... To je toliko smrdilo da si vani ispred kuće osjetio taj smrad/miris. Netko mi je rekao za ocat i spasio me. Stavila sam nekoliko čašica s octom i krpe namočene u ocat prebačene preko stolica, otišao smrad nakon 2 dana.
|
Hvala ti. Cijelu noc se zracilo i jos smrdi.
|
15.04.2022., 08:33
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: May 2013.
|
Quote:
calecaki kaže:
Znaci trenutno da ga stavim, mirisala bi kao bogati debeli Pakistanac koji se zeni.
Onako pun k zacina u zraku dok mu se znoj ljeva niz celo a on u lanu ide prema odabranici koju su mu mater i caca jos odavno odabrali s osmjehom i zlatnim zubom koji priviruje kroz dim jer eto veceras, bu jebal.
|
      lan - znaci pala sam na pod od smijeha kraljice
Meni dosta ovisi i o dijelu ciklusa, ne samo on već svi parfemi. Tipa mošus, ambra i sandalovina, nekad obožavam nekad mi doslovno ide na povraćanje i perem sa sebe
Decadence mi se nikako nije svidio, kao ni chloe nomade, ne znam koji sastojak chloe ima, muka mi je od njega. kao i zadig this is her koji je turbo popularan
od tih populanih mi je jedino ok Girl of now, al opet nis posebno
Moja trenutna proljetna rotacija: Mugler Alien (nije proljetni ali je brutalan pa me briga, hvala Hell na podsjecanju  ), Prada Candy, Narciso Poudree, Diptyque Philosykos, Armani Eden, Delina
|
|
|
15.04.2022., 08:45
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Apr 2006.
|
Kakav je Prada Candy? Nomen est omen, ili? 
|
15.04.2022., 08:52
|
|
Registrirani korisnik
|
Quote:
Andjelcic kaže:
Kakav je Prada Candy? Nomen est omen, ili? 
|
Neeee, najvece ugodno iznenadjenje ikad, ja ga zbog imena nikad ne bih probala ali mi je jako jako dobar - profinjen puderast meni, top 
|
|
|
15.04.2022., 09:27
|
|
Moderator
|
Boze, na meni se taj prada candy osjetio doslovno 10 min. Opisala bih ga kao prvenstveno puderast. Koliko je tebi trajan?
|
15.04.2022., 09:34
|
|
Registrirani korisnici
Registracija: Aug 2020.
|
meni su svi pradini vrh, uključujući i muški, nažalost imaju slabiju trajnost i projekciju naspram većine drugih.. izuzetak je luna rosa linija, ta stvarno ima onako rekla bih prosječnu armanijevsku trajnost. Oni puderčići infusions - isto kao i dg light blue, 6x nasprejati da se osjeti nekih 40 minuta (kao skin scent naravno  )ustvari su ogromni safe blind buysi, ali se ne reklamiraju pa ih ljudi ni ne primjećuju ili misle da im nisu pristupačni.
chloe nisam nimalo fan, osim love story i njihovih bočica tj. ambalaže..
girl of now mi nije legao... zimus sam bila u puderima, sad sam u sirupastim slatkišima, cvjetnim gurmancima i sl..
*jel netko probao ovo: https://www.bionike.it/en/linee/so-pure
|
|
|
15.04.2022., 09:55
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Dec 2020.
|
Quote:
SunLoverr kaže:
|
Marc Jacobs?
Imam mali tester vec godinama tako da ne znam jel danasnja verzija ista drugacija. Meni je fin iako ne znam jel ga zelim kupit.
Zanima me kako Divine Decadence mirise ako ih uopce vise ima. Cula sam da su diskontinuirani.
|
|
|
15.04.2022., 10:01
|
|
Registrirani korisnik
|
Quote:
Hell Blonde kaže:
Boze, na meni se taj prada candy osjetio doslovno 10 min. Opisala bih ga kao prvenstveno puderast. Koliko je tebi trajan?
|
Trajan je dosta, 6+ sati
Potrošila dekant, sad imam ulje
|
|
|
15.04.2022., 10:02
|
|
Moderator
|
Quote:
Sarah Walker kaže:
Trajan je dosta, 6+ sati
Potrošila dekant, sad imam ulje
|
Ma kakvi, znaci niti sat. Ni ja ni drugi.
|
15.04.2022., 10:09
|
|
Registrirani korisnik
|
E da, novi Givenchy L'Interdit Nocturnal Jasmine kojem sam se baš veselila me razočarao u smislu da mi je skoro pa isti L'Interdit Intense kojeg imam tako da prekačem, i još jednom sam se podjetila zašto nikad ne kupujem flankere (iako je i Intense flanker ali njega sam uzela umjesto originala jer mi je jači i slađi)
I jako kratkotrajan - Nocturnal Jasmine!!
|
|
|
15.04.2022., 10:12
|
|
Moderator
|
Quote:
Sarah Walker kaže:
E da, novi Givenchy L'Interdit Nocturnal Jasmine kojem sam se baš veselila me razočarao u smislu da mi je skoro pa isti L'Interdit Intense kojeg imam tako da prekačem, i još jednom sam se podjetila zašto nikad ne kupujem flankere (iako je i Intense flanker ali njega sam uzela umjesto originala jer mi je jači i slađi)
|
Ni ja ne volim flankere, ali neki dan sam pomirisala L'interdit rouge i jako mi se svidja. Sad koliko ima smisla uzimati ga pored originala, ne znam.
|
15.04.2022., 12:23
|
|
God Is Busy May I Help Yo
Registracija: May 2011.
|
Quote:
calecaki kaže:
Sad trenutno mirisi muski, nema teoretske sanse da ga sad nosim.
Znaci trenutno da ga stavim, mirisala bi kao bogati debeli Pakistanac koji se zeni.
Onako pun k zacina u zraku dok mu se znoj ljeva niz celo a on u lanu ide prema odabranici koju su mu mater i caca jos odavno odabrali s osmjehom i zlatnim zubom koji priviruje kroz dim jer eto veceras, bu jebal.
Al na jaku zimu kad stavim i sable nuit, zenstven je na meni.
Taj safran kojeg ja iz xyz razloga mijenjam za tamjan a tamjan nije, poludi na meni kad je toplo.
Sve povise 5°C je previse za njega.
|
  ovo me je toliko oraspoložilo i nasmijalo sinoć kad mi
je baš trebalo smijeha - cale hvala , samo ti opisuj ( al i zlatni zub se sjeti ) 
|
15.04.2022., 12:28
|
|
God Is Busy May I Help Yo
Registracija: May 2011.
|
Nažalost decadence je diskontinuiran , al sam nedavno u Milleru probala divine decadence - on je meni
potpuno drugačiji od orginala , puno je lakši , citrusan, zelenkast , pogotovo kad odstoji
nekako mi je malo iznad prosjeka ,al nema onaj woow efekt
|
15.04.2022., 12:59
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Jan 2013.
|
Meni je decadence i dalje jedan od voljenijih parfema, samo ga imam u enormnim količinama koje nikad neću potrošiti. Redovit izbor za jesen/zimu.
S druge strane, Prada Candy Kiss je idealan za proljeće/ljeto, traje mi na koži 10h minimalno, na odjeći danima
Danas nosim Baccarat Rouge 540 Extrait, definitivno draži od vulgaris opcije. 
U firmi su me za njega pitali ljudi koji do jučer nisu uopće imali osjetila za parfeme, a čak i osoba kojoj svi drugi smrde 
|
15.04.2022., 13:24
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Dec 2020.
|
Quote:
Hell Blonde kaže:
Ni ja ne volim flankere, ali neki dan sam pomirisala L'interdit rouge i jako mi se svidja. Sad koliko ima smisla uzimati ga pored originala, ne znam.
|
Imam dekant L'Interdit Rouge i ozbiljno razmisljam o kupnji full size-a na jesen. Sto se tice usporedbe s originalom, meni je original malo ostriji od Rouge-a i to mi se ne svida.
Intense u crnoj bocici ima sezam koji mi je znao zasmetat jer bi bio zagusujuc. On je bas za niske temperature.
Uh, sad razmisljam da pokupim Decadence ako ga ulovim u Mulleru.
|
|
|
15.04.2022., 13:30
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Jan 2011.
|
Meni je Interdit rogue isti Burberry brit red (diskontinuiran davno). Nekako miris Bozica u bočici.
Jako lijepi, ali pomalo zimski
|
|
|
15.04.2022., 13:36
|
|
Moderator
|
Narucit cu ga nekom za rodendan sad ako ne budem imala drugih ideja. Pa neka ceka zimu.
Moze mi netko opisati kako mirise Tom Ford tabbaco vanile? Je naginje puno muskom?
|
15.04.2022., 14:01
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Jun 2007.
|
Quote:
Hell Blonde kaže:
Narucit cu ga nekom za rodendan sad ako ne budem imala drugih ideja. Pa neka ceka zimu.
Moze mi netko opisati kako mirise Tom Ford tabbaco vanile? Je naginje puno muskom?
|
medasto ljepljiv sirupast
uz kožu - nema neku ludu auru/trag
meni nije muški - barem ne volim takve slatkiše na muškima
|
|
|
 |
|
Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 11:21.
|
|
|
|