Nogomet O loptanju nogom u širem smislu.
Podforumi: Navijači |
|
|
27.04.2025., 16:49
|
|
Registrirani fićfirić
Registracija: Feb 2010.
|
Quote:
Axl rose kaže:
Ako ga ne otkupe mislim da bi se za njega moglo naći mjesta u Dinamu s obzirom na Bobanovu politiku okretanja domaćim igračima.
|
Trebalo bi vit dal može neka zamjena Perkovića. Mi njima ovog čelavog, oni nama ovog s kosom.
|
|
|
27.04.2025., 17:59
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Sep 2010.
|
Quote:
Kiseli kaže:
Trebalo bi vit dal može neka zamjena Perkovića. Mi njima ovog čelavog, oni nama ovog s kosom.
|
Zeko je isto čelavi 
Što znači biti dinamovac? To je sve. Pripadnost, intima, ne formalna. Način razmišljanja. I ljubav, premda to zvuči malo patetično, ali je tako. Otkad sam počeo misliti, bio sam uvijek dinamovac i svi su moji oduvijek dinamovci". Velimir Zajec, 1982.
|
|
|
27.04.2025., 18:00
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: May 2018.
|
KTC i Torrente najgori nas stoperski par ove sezone, imaju najvise primljenih golova plus losi u igri s nogom ali eto njih danas protiv Rijeke 
|
|
|
27.04.2025., 18:03
|
|
Zna'l se šta?
Registracija: Sep 2009.
|
AŠAU!
|
27.04.2025., 18:07
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Sep 2010.
|
Quote:
Umpah-Pah kaže:
AŠAU!
|
Zvuči kao neki hebrejski izraz 
Što znači biti dinamovac? To je sve. Pripadnost, intima, ne formalna. Način razmišljanja. I ljubav, premda to zvuči malo patetično, ali je tako. Otkad sam počeo misliti, bio sam uvijek dinamovac i svi su moji oduvijek dinamovci". Velimir Zajec, 1982.
|
|
|
27.04.2025., 18:17
|
|
Nema labavo, nemam lavabo
Registracija: Jan 2008.
|
Quote:
Zagreb55 kaže:
KTC i Torrente najgori nas stoperski par ove sezone, imaju najvise primljenih golova plus losi u igri s nogom ali eto njih danas protiv Rijeke 
|
A što ako su ostajali nakon treninga da se zajedno uigravaju, pa nas možda sad ugodno iznenade?
Mene samo zanima u kakvom su stanju obje momčadi, ali psihički, pa čak mislim da je Rijeka trenutno u gorem stanju.
|
27.04.2025., 20:58
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: May 2018.
|
Na kraju Katarina i Torrente vrhunski odigrali, a i pogodio je s Pjacom desno, ali one zamjene i vodjenje utakmice… 
|
|
|
27.04.2025., 21:02
|
|
Okajava grijehe
Registracija: Sep 2024.
|
Jedan čavao u lijesu je zakucan, još jedan na Poljudu idući vikend i stvari bu opet na mjeatu. Kao što napisah, imat ćemo kiks u zadnjih 6 kola sigurno, ali ako dobimo Rijeku i Hajduk uzimamo ligu. Nisam očekivao odmah kiks protiv Gorice, ali možda nam je to trebalo (a i poklopilo se s rezultatima konkurenata).
|
|
|
27.04.2025., 21:03
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Nov 2021.
|
Evo i Jeličić ustvrdio da je Katarina trebao biti isključen, tak da ga ja nebi baš hvalio
|
|
|
27.04.2025., 21:10
|
|
Registrirani fićfirić
Registracija: Feb 2010.
|
Ne znam momci, ali mi smo teška kurčina. Ne mogu se oteti tom dojmu da smo u stanju izgubiti svaku utakmicu do kraja, ili barem ne dobiti ako ne povedemo rano jer ako se to ne dogodi, to su teške nervoze i "teške noge". Rijeka je jedno 20 minuta izgledala kao dvije razine iznad nas, a cijelo drugo poluvrijeme smo odigrali u klasičnom našem leđero izdanju, a Rijeka niš posebno, ljudi imaju tri poraza u nizu. Bojim se utakmice u Splitu jer mi jednostavno nemamo tu prgavost, ta muda, tu neku kurčevitost za dobiti takvu utakmicu. Da je Hajduk trećeligaš, opet bi to napisao jer to su posebne utakmice, a mi to ove godine nemamo.
Možemo mi pričati što god hoćemo, ali da je netko ušao u duel kao Katarina, ali na našem igraču, nitko ne bi rekao da nije faul. Meni je ono faul nakon što sam pogledao nekoliko puta. Nije baš sa leđa, onako ramenom je probao što više od bok/rame, ali nije dirao loptu. Ne ulazim sada što nama nije suđeno, što nije bio penal na Baturini, što nije bilo sto stvari prije ili što će biti sto stvari poslije, ali Katarina ima ove neke izlete u nepoznato. Od lakta na golmanu Šahtara, pa do ovog danas iako je on veliki profesionalac na kojega se mnogi mogu ugledati. Moram spomenuti i Stojkovića koju mu je spakirao prvi žuti i znajući povijest Katarine očekivao(i napisao) da će biti sigurno situacija u kojoj će visiti.
Ovo danas drugo poluvrijeme. Di si bio šta si radio, šta si radio di si bio? Katastrofa. Samo pukom, ali pukom srećom nismo primili gol. Nevistić nije odsjekao nokte i to je jedini razlog zašto je ono otišlo u stativu. Ristovski, ne mogu više gledati te zamjene. Ne mogu.
Ako sam se ovako preznojio i naživcirao, šta me tek čeka u subotu. Stalno to govorim, ali nikako napravit, ali stvarno bi mogao otići u neku osamu na neko brdašce i ne gledati utakmicu.
|
|
|
27.04.2025., 21:13
|
|
Professional facepalmer
Registracija: Oct 2008.
|
Zanimljiva informacija iz usta Valentine, svaku tekmu s Rijekom je vodio drugi trener ove sezone
|
27.04.2025., 21:15
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Feb 2015.
|
Quote:
dak1 kaže:
Evo i Jeličić ustvrdio da je Katarina trebao biti isključen, tak da ga ja nebi baš hvalio
|
Skomina će reći suprotno.
Protiv Rijeke je Majstorović izbio loptu rukom u korner iz čista mira bez penala. Malo se to brzo zaboravlja čega je sve bilo s njima ove sezone.
https://www.facebook.com/share/v/1AJ...ibextid=wwXIfr
|
|
|
27.04.2025., 21:18
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: May 2010.
|
Treba outsourceat Cacketa ovaj tjedan da to malo samo sredi za zadnje 4 tekme i 12 bodova je tu..
|
|
|
27.04.2025., 21:25
|
|
Professional facepalmer
Registracija: Oct 2008.
|
Quote:
Inžinjer ekonom kaže:
Skomina će reći suprotno.
|
Pa i ne, evo kaže da je trebao biti faul i žuti..
Ja više nikaj ne kužim s tim suđenjem, generalno se slažem da je to faul, al u kontekstu kriterija koji je Kolarić postavio i gdje se to odgurivanje ramenom dopuštalo 65 minuta na obje strane, kaj to onda znači? Da je 65 minuta sudio za kuratz na štetu i jednoj i drugih 
|
27.04.2025., 21:29
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Mar 2003.
|
Kolaric je pustao pun kufer tih duela di te igrac odnese ramenom, tijelom
Sam za sebe ovaj start je zuti, al u kontekstu audenja od 1 minute - nije
I btw - 2 stative, nas igrac spasi njima gol, pa i sucic na kraju...
Nismo bas tak lose odigrali
A petko je zakuhao 2-3 prilike, pokazao Kulenu kako se zastopa lopta, zagradi i priceka ostale igrace... ma nebu to Kule nikad naucio
|
|
|
27.04.2025., 21:35
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Feb 2021.
|
|
|
|
27.04.2025., 21:38
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Feb 2015.
|
Quote:
Padrone kaže:
Kolaric je pustao pun kufer tih duela di te igrac odnese ramenom, tijelom
Sam za sebe ovaj start je zuti, al u kontekstu audenja od 1 minute - nije
I btw - 2 stative, nas igrac spasi njima gol, pa i sucic na kraju...
Nismo bas tak lose odigrali
A petko je zakuhao 2-3 prilike, pokazao Kulenu kako se zastopa lopta, zagradi i priceka ostale igrace... ma nebu to Kule nikad naucio
|
Slažem se. Zato sam mislio da će reći da ovo od Teofila nije žuti. Praktički nijedan pokušaj remplanja i guranja se nije sudio s obadvije strane i čudi me da ljudi to nisu primijetili.
|
|
|
27.04.2025., 21:42
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Sep 2015.
|
Ali kako opet nisu bili u stanju prelomili tekmu...ok, stvarno imamo hrpu stativa, ali svejedno...ba kraju budemo sretni da nismo popili gol.
Možda na Poljudu zato ode u gol, a ne stativu... 
Njima ionako treba samo mrvica da ih se gurne preko provalije...nisam uvjeren da smo mi to u stanju, ali možemo se nadati..
|
|
|
27.04.2025., 21:43
|
|
Lincoln Burrows
Registracija: Aug 2003.
|
A sad sto je, tu je. Skomina je rekao da smo tatovi, tatovi smo. Opet, pitanje je i da je potjerao Katarinu da li bi Rijeka zabila. Izgleda kak je vise Hajduka sjebalo s onim iskljucenjem ovo kola. Kako god, mi u Splitu dobiti necemo, pre smo losi i kurcu ne valjamo. volio bih da im bar mozemo bodove otkinuti, izvuci nerijeseno da se zadrzi napetost ali to se nece desiti. jos bi moglo i sudjenje ici u smjeru kak je ovo kolo Hajduk ostecen a Dinamo poguran pa krenu li s kompenzacijama... tako da... dobija nas Hajduk posteno, neposteno, vako, nako, ali dobija.
|
27.04.2025., 21:49
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: May 2006.
|
Došao sad sa tekme i ne mogu se oteti dojmu da ovo s Perkovićem i izmjenama ne liči na dobro do kraja prvenstva. Pola sjevera mu viče vadi Stojkovica, vadi KTC, frajer kurca ne kuži igru. Ovo možemo završiti jedino na sreću i na naše loše protivnike. Nakon danas za Hajduka stvarno nemam pojma što možemo očekivati, da su debili izvukli X protiv Gorice imali bi se čemu nadati.
|
|
|
 |
|
Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 08:12.
|
|
|
|