Natrag   Forum.hr > Lifestyle > Kozmetika

Odgovor

Tematski alati Opcije prikaza
Old 23.01.2025., 20:06   #2141
Quote:
frupy kaže: Pogledaj post
naravno da je individualno.
ali dojam i usporedba ovisi i o tome koliko si slicnih preparata dosad isprobala.
iskreno mogu reci da imam sto godina iskustva s azijskim tonerima, serumima i kremama, isprobala sam na vagone jeftinijih i skupljih i stvarno mogu reci da u odnosu na ogromni vecinu ostalih slicnih proizvoda, ovo na mojoj kozi ne radi skoro nista
ostavljam mogucnost da je tiktok ekipa koja hajpa tirtir bar 20 g mladja od mene pa im je za mladu kozu ovo super. za mene metuzalema - nula bodova.
Ja sam se referirala na cushion. Meni je stvarno dobar.
Toner sam imala nekih 10ml, potršila i nemam ga potrebu ponovno kupovati. Nije loš, nije nešto dobar.
Probala sam ih i ja dovoljno.
Odgovori s citatom
Old 23.01.2025., 20:09   #2142
Quote:
uppsala kaže: Pogledaj post
Taman i ja došla napisati
Realno kome koristi takav proizvod u real-life??? Jasno mi je za revije, nekakva snimanja i sl, ali inače ja mu svrhu ne vidim. Ispravite me ako griješim
To nije ni namjenjeno za rl. Zato se zove artistry mask. Barem sam ja to tako shvatila.
Old 23.01.2025., 20:26   #2143
Quote:
Hell Blonde kaže: Pogledaj post
To nije ni namjenjeno za rl. Zato se zove artistry mask. Barem sam ja to tako shvatila.
Ma jasno mi je to, ali me malo zbunio video na IG u kojem prezentiraju proizvod i u kojem žena sasvim normalno obučena, hoda po ulici s tom maskom na licu...

I pazi sad opisa na službenoj stranici:
Born backstage and perfected for real life, this peel-off mask delivers a hyper-shiny, lacquered finish, turning every complexion into a vision of ethereal radiance.

Da perfected for real life, svašta!!
uppsala is offline  
Odgovori s citatom
Old 23.01.2025., 20:38   #2144
Ma jasno, hodati ću tako okolo kao vanzemaljac.
Old 23.01.2025., 21:29   #2145
Quote:
leonidas27 kaže: Pogledaj post
pitanje nevezano za novitete...ako gledate tutorijale ili video review nekog proizvoda ili općenito praćenje nekog na mrežama... jel to bude netko sličnih godina i još nekih karakteristika ili nema kriterija (ja npr ne uzimam relevantnim za sebe dojam o proizvodu ako osoba koja ga prezentira ima ispod 40 )
nemam drustvene mreze, nikog ne pratim, ne gledam reviewe.
prvo proucim sastojke, onda procitam sto obecavaju. znam odavno koji sastojci su mi super, a sto trebam izbjegavati tako da vrlo rijetko fulam.
Quote:
nevermindMe kaže: Pogledaj post
Ja sam se referirala na cushion. Meni je stvarno dobar.
Toner sam imala nekih 10ml, potršila i nemam ga potrebu ponovno kupovati. Nije loš, nije nešto dobar.
Probala sam ih i ja dovoljno.
napisala sam da cushione ne volim i ne koristim i cijeli moj post se odnosio na tirtir preparativu
Old 23.01.2025., 23:32   #2146
Quote:
Ma jasno mi je to, ali me malo zbunio video na IG u kojem prezentiraju proizvod i u kojem žena sasvim normalno obučena, hoda po ulici s tom maskom na licu...

I pazi sad opisa na službenoj stranici:
Born backstage and perfected for real life, this peel-off mask delivers a hyper-shiny, lacquered finish, turning every complexion into a vision of ethereal radiance.

Da perfected for real life, svašta!!
I ja sam to tako shvatila po opisu..... tj. pokušavaju nametnuti novi trend. Sad je na nama hoće li im proći ili ne

Poslano sa mog SM-N770F koristeći Tapatalk
sandaz is offline  
Odgovori s citatom
Old 23.01.2025., 23:33   #2147
Quote:
Ma jasno, hodati ću tako okolo kao vanzemaljac.

Poslano sa mog SM-N770F koristeći Tapatalk
sandaz is offline  
Odgovori s citatom
Old 24.01.2025., 13:16   #2148
Ja ću je napr kupiti al ne za svaki dan već će biti genijalna za plesne nastupe. Taman će biti savršena za plesnu točku na kojoj sada radimo. Naravno da nije za svaki dan više je za editorijalne, art lookove i slično. I drago mi je da se Path vraća toj kreativi u brandu i genijalan potez s obzirom koliko je hype bio i koliko su se pokušavalao rekreirati tu masku.
Old 24.01.2025., 16:37   #2149
Quote:
leonidas27 kaže: Pogledaj post
pitanje nevezano za novitete...ako gledate tutorijale ili video review nekog proizvoda ili općenito praćenje nekog na mrežama... jel to bude netko sličnih godina i još nekih karakteristika ili nema kriterija (ja npr ne uzimam relevantnim za sebe dojam o proizvodu ako osoba koja ga prezentira ima ispod 40 )
Ja za sve za kožu tražim reviewe bjutuberica i ostale ekipe koja se deklarira kao masnokošci, to što je nekome puder famozan na suhoj ili normalnoj koži mi baš ne pomaže u životu.
Imala sam doduše davno svoje blogerske antipode - cure koje sam pratila kako bih kupila valjda SVE što poseru. Bilo je njih dvije-tri, ako njima nije valjalo, što god to bilo, mogla sam kupiti naslijepo i biti sigurna da je meni pun pogodak, i obratno, ako one pohvale - križaj i ne bacaj novac, neće mi valjati. Takvu bizarnu situaciju više nikad nakon njih nisam našla.
Old 27.01.2025., 11:25   #2150
Isprobala sam ove olovke za vikend u DM, i ja to nisam mogla do navečer oprat s ruke. I fino su kremaste, ima raznih boja, jedino mi se cijena ne svidja.

https://www.dm.hr/pupa-vamp-vodootpo...607355389.html
Old 27.01.2025., 13:54   #2151
Quote:
Isprobala sam ove olovke za vikend u DM, i ja to nisam mogla do navečer oprat s ruke. I fino su kremaste, ima raznih boja, jedino mi se cijena ne svidja.

https://www.dm.hr/pupa-vamp-vodootpo...607355389.html

Ako će i na usnama trajati par sati možda bi mi se i isplatilo. Ja sve pojedem za sat vremena.

Sent from my iPhone using Tapatalk
Old 27.01.2025., 14:15   #2152
Quote:
Nikita Durango kaže: Pogledaj post
Ako će i na usnama trajati par sati možda bi mi se i isplatilo. Ja sve pojedem za sat vremena.

Pa da. Mislim da ću uzet jednu.
Old 27.01.2025., 15:30   #2153
Quote:
Pa da. Mislim da ću uzet jednu.

Hajd javi kakva je. Ja sam kupila neku Kiko i do sad mi ta najduže izdrži pored one Essence 24h.

Old 27.01.2025., 15:34   #2154
je li ovo nešto novo ili sam zaostala sa informacijama?
Hourglass Illusion Luminous Glow Foundation
https://www.johnlewis.com/hourglass-...b&gclsrc=3p.ds
Old 27.01.2025., 16:25   #2155
Bug, nisi zaostala s informacijama, novo je. Imaš recenziju kod Kackie Reviews Beauty.
crvenokosa112 is offline  
Odgovori s citatom
Old 28.01.2025., 07:17   #2156
Quote:
crvenokosa112 kaže: Pogledaj post
Bug, nisi zaostala s informacijama, novo je. Imaš recenziju kod Kackie Reviews Beauty.
užasno je iritantna
svašta je utrpala u taj video....zapravo mi nije rekla ništa
Old 28.01.2025., 11:07   #2157
Quote:
bug_lady kaže: Pogledaj post
užasno je iritantna
Žao mi je, nisam gledala. Sigurno ima još recenzija.
crvenokosa112 is offline  
Odgovori s citatom
Old 28.01.2025., 11:11   #2158
Quote:
užasno je iritantna
Evo imaš kod Charlotte H.

https://youtu.be/RwBM-YnQDu0?si=BFl-U2605CAWydLC
Old 28.01.2025., 13:39   #2159
Quote:
užasno je iritantna
Malo off, ali ja ne znam kako itko može Kackie shvaćati ozbiljno. Njoj se sve skupo super, a sve jeftino šrot. Svatko tko je u životu imao više od dva ruža zna da to nije istina.
High Priestess is offline  
Odgovori s citatom
Old 28.01.2025., 13:47   #2160
Quote:
Taman i ja došla napisati
Realno kome koristi takav proizvod u real-life??? Jasno mi je za revije, nekakva snimanja i sl, ali inače ja mu svrhu ne vidim. Ispravite me ako griješim
Ona inace ima takve proizvode (vecinski za odradit tutorijale) meni se npr svida njezin gloss za kapke al s tim se van kuce ne moze ici
Lakse je profi sminkerima s ovim nego se ebavat s vazelinom ili sami miksat.

Npr vec sam negdje pisala ne znam da li ovdje al kad je Pat napravila tu sminku za reviju bas je bio boom odjednom porculanske sminke, meni osobno je u videu Silentea sve da ima neki nacin sminkerica Tena Basic napravila ludilo sminku s tim porculan glass dirom a nije imala ovaj proizvod jer jelte nije jos izasao tada.

Tako da npr njoj bi bilo 20 minuta i vise manje rada da je imala ovaj proizvod kod sebe.
calecaki is offline  
Odgovori s citatom
Odgovor

Kreni na podforum

Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 16:49.