Natrag   Forum.hr > Lifestyle > Automobili

Automobili Život na kotačima
Podforumi: Nautika, Motori i skuteri, Autoplin

Zatvorena tema

Tematski alati Opcije prikaza
Old 28.07.2024., 18:34   #2161
Ne znam sto je ovo bilo, kompleksi, preseravanje, ili opetovani pokusaji da ga se naguzi radi osiguranja, ali bilo je dovoljno da ga skuzim. Tip je citavo vrime pratia svoj retrovizor, tako da nista od ovog sto je radia nije bilo slucajno.
Ka prvo, jos u daljini se vidi kako je kao krenia put benzinske, pa onda odusta i netom prije nego sam dosa izisa u traku. Ako to nije bilo dovoljno, da je zmigavac. Odma sam zeni prokomentira kako ovo ne moze bit nikako dobro, bmw pa daje zmigavac ne moze bit dobro. Nisam dugo triba cekat.
Prvo se prakticki zaustavlja iako je crveni taksi uredno prosa pored zaustavljenog auta i auta iz suprotnog smjera. Sasvim nepotrebno.
Na znak STOP staje, ali niti znas oce desno, oce livo, oce pravo, cak mu iz Wolt na skuteru iz suprotnog smjera prolazi isprid.
Onda iz "vedra neba", staje Cliu koji nit naprid nit nazad, dakle, navlaci tip, mrvu se zaleti, pa onda kocenja bez razloga.
Par metara dalje, u krizanju di nikog nije bilo, znak Trokut, on se prakticki zaustavlja iako je tamo pregledno i prakticki nitko ne staje ako nema prometa.
Doslovce gnjili do kruznog toka, onda se odjednom zalijece i naglo staje pjesakinji. Kao da to nije dosta, doslovce 2m dalje staje golfu koji se nalazi u kruznom toku, a nije ni blizu.
Kad je vidia da skrecem livo, onda po gasu i ode pravo...

Dakle, naizgled predivan vozac BMW-a, daje zmigavce, staje pjesacima, propusta aute u kruznom toku i pokusava "olaksat" zivot autima sastrane, miran i pazljiv... bar dok ne vidite da radi to sve namjerno, citavo vrime budno prati retrovizor i navlaci. Not this time, asshole!

Ali evo, pripazite na takve "kulturne", uopce me nebi cudilo da se radi o namjerno iniciranim prometnima i prevari osiguranja.

wifi is offline  
Old 28.07.2024., 18:48   #2162
Ajmo vidjet:

1) Čovjek se zaustavio jer nije htio na 10cm proći između zaustavljenog auta i auta iz suprotnog smjera gdje bi u slučaju nesreće bio kriv što god bilo. Po luku zaobilaženja jasno je da je nesiguran vozač.

2) Čovjek je stao na znaku STOP

3) Čovjek nije znao šta će onaj lik iz Renola koji iz nekog razloga stoji u kontra smjeru napravit

4) Čovjek staje pješakinji koja _čeka_ na pješačkom prijelazu ispred rotora

5) Ne vidim jel Golf daje žmigavac, al čini mi se da ne. Njegovo stajanje je opravdano.

Kako je čovjek stvarno imao više mjesta za "brake-check" i da je htio da ga naguziš, a na tim mjestima je normalno vozio, postavlja se pitanje - jesi ti njemu blicao i/ili trubio?

Jebate mogo bi i ja osvanut ovdje kao asshole insurance scammer
Fitz is offline  
Old 28.07.2024., 18:56   #2163
Quote:
wifi kaže: Pogledaj post
Ne znam sto je ovo bilo, kompleksi, preseravanje, ili opetovani pokusaji da ga se naguzi radi osiguranja, ali bilo je dovoljno da ga skuzim. Tip je citavo vrime pratia svoj retrovizor, tako da nista od ovog sto je radia nije bilo slucajno.
Ka prvo, jos u daljini se vidi kako je kao krenia put benzinske, pa onda odusta i netom prije nego sam dosa izisa u traku. Ako to nije bilo dovoljno, da je zmigavac. Odma sam zeni prokomentira kako ovo ne moze bit nikako dobro, bmw pa daje zmigavac ne moze bit dobro. Nisam dugo triba cekat.
Prvo se prakticki zaustavlja iako je crveni taksi uredno prosa pored zaustavljenog auta i auta iz suprotnog smjera. Sasvim nepotrebno.
Na znak STOP staje, ali niti znas oce desno, oce livo, oce pravo, cak mu iz Wolt na skuteru iz suprotnog smjera prolazi isprid.
Onda iz "vedra neba", staje Cliu koji nit naprid nit nazad, dakle, navlaci tip, mrvu se zaleti, pa onda kocenja bez razloga.
Par metara dalje, u krizanju di nikog nije bilo, znak Trokut, on se prakticki zaustavlja iako je tamo pregledno i prakticki nitko ne staje ako nema prometa.
Doslovce gnjili do kruznog toka, onda se odjednom zalijece i naglo staje pjesakinji. Kao da to nije dosta, doslovce 2m dalje staje golfu koji se nalazi u kruznom toku, a nije ni blizu.
Kad je vidia da skrecem livo, onda po gasu i ode pravo...

Dakle, naizgled predivan vozac BMW-a, daje zmigavce, staje pjesacima, propusta aute u kruznom toku i pokusava "olaksat" zivot autima sastrane, miran i pazljiv... bar dok ne vidite da radi to sve namjerno, citavo vrime budno prati retrovizor i navlaci. Not this time, asshole!

Ali evo, pripazite na takve "kulturne", uopce me nebi cudilo da se radi o namjerno iniciranim prometnima i prevari osiguranja.
Stari moj, nije tebi lako......
Robert01 is offline  
Old 28.07.2024., 19:18   #2164
Počinjem misliti da lik baš sad namjerno trola, jer je sve teže povjerovati da je netko baš OVAKO težak psihijatrijski slučaj.
_MK_ is offline  
Old 28.07.2024., 19:26   #2165
Quote:
_MK_ kaže: Pogledaj post
Počinjem misliti da lik baš sad namjerno trola, jer je sve teže povjerovati da je netko baš OVAKO težak psihijatrijski slučaj.
kolko znam trolanje je zabranjeno pravilima foruma.
Old 28.07.2024., 19:30   #2166
meni se cini da partija mrcina citavo vrime zaziva cenzuru... jednoumlje donia iz jugo-vrimena, i nikako da ga pusti...

a to sto netko ne vidi problem u ovom, ne znaci da problem ne postoji... vas "kulturne" to nikako ne triba dirat, ali svakako je upozorenje da ovakvi koji pokusavaju svasta postoje...
wifi is offline  
Old 28.07.2024., 19:39   #2167
Jeli ovo Zadar?

Poslano s mog koristeći Tapkalo
frenchkey is offline  
Old 28.07.2024., 19:41   #2168
Quote:
frenchkey kaže: Pogledaj post
Jeli ovo Zadar?
od Bauhausa (st) do Brda
wifi is offline  
Old 28.07.2024., 19:45   #2169
Aha, to je ona velika uzbrdica, a usko

Poslano s mog koristeći Tapkalo
frenchkey is offline  
Old 28.07.2024., 19:48   #2170
Quote:
frenchkey kaže: Pogledaj post
Aha, to je ona velika uzbrdica, a usko
yup... ona di ni jednom od ovih sa "zimskim" gumama nebi pomoglo da zapadne snig/led...
wifi is offline  
Old 28.07.2024., 19:59   #2171
Quote:
Jedino kaj ja vidim je vozača koji u nekoliko navrata (pogotovo ono lijevo skretanje pred kraj videa) ne drži dovoljan razmak u odnosu na vozača BMWa.
Old 28.07.2024., 20:13   #2172
Ma bitno da je wifi prokuzio ovog “kulturnog” smrada. Tko još staje na stop znaku u Hrvatskoj? Samo prevaranti i vozači malog pišonje.
roomko is offline  
Old 28.07.2024., 20:28   #2173
Quote:
Baustelac kaže: Pogledaj post
Curetak je divljak jer postuje ogranicenje?
Nismo dugo čekali potvrdu današnjeg užasa i terora najslabijih karika na cestama.

Polunesposobni su vozali stojadine 100+ km/h na biljskoj od kada postoji stojadin i asfalt, bez ikakvih problema, sranja, ali eto sada se pegla 70......
Old 28.07.2024., 21:59   #2174
https://streamable.com/dvfr1a

Velika Gorica, centar, jednosmjerna ulica koji ide od pocetka do kraja Gorice...
Sta reci ? Ovo je doslovno postala svakodnevnica u vecim gradovima, pogotovo zagrebu i gradovi pokraj... Ne znam kolko je on dugo vozio krivog stranom, ali nebi se zacudio da je od skorog pocetka... I sad torta na kraju sta nazalost nisam mobitelom snimio, umjesto da skrene na cestu tamo prema policiji, di ce drugdje nepalac nego po nogostupu sa svojim smartom, sva sreca pa nikog nije bilo na nogostupu jer ocito ne zna kontrolirat niti tog automatika. Ja sam stao ispred njega iskljucivo zbog toga jer je on ocito planirao ici jos ravno krivom stranom i tko zna koga ugrozit, tak da dok je stajal na mjestu iskoristil sam situaciju... Mene sad zanima, dal se isplati slat prijavu prek mup aplikacije ? Da bezveze ne trosim vrijeme ak tam nist ne gledaju...
SilvioL is offline  
Old 28.07.2024., 22:03   #2175
Pa koja su to kola bolja od Moskviča, pardon Stojke?

Kakvi su ovi danas 70 je premija.
Old 28.07.2024., 23:10   #2176
Quote:
gledam bas prometne zgode i nezgode... i nakon onog bosanca s porscheom koji se vozia iza vatrogasaca/hitne, sta vec, NIZ od 2-3 klosara s kamionima koji sebi daju za pravo glumit pandure i blokirat aute koji idu zaustavnom trakom. to je doslovce u rangu ovih doli klosara pred granicom koji sebi daju za pravo obracunavat se jer im nesto ne odgovara.
i sve je to dobro dok jednog dana zbog toga ne budu radili nozevi i pistolji, pa onda blokiraj svetom Petru kolonu na ulazu. takvi ce jednom naletit na takvog, a onda ce bit OPET drama.
svatko tko zeli glumit pandura, nek upise policijsku akademiju, prekvalificira se, pa nek dozivljava ekstazu... a ovo samovoljno glumljenje nek ostavi doma... ili da im svakom od njih s kamionima lancima vezemo kamion kad stanu di ne smiju pa nek se onda j..u sljedecih uru vrimena kako ga skinit...

Ne vidim zašto se netko ne bi zaustavio u zaustavnoj traci. Uostalom, zove se zaustavna, tome i služi.
DiscoVolante is offline  
Old 28.07.2024., 23:47   #2177
Quote:
DiscoVolante kaže: Pogledaj post
Ne vidim zašto se netko ne bi zaustavio u zaustavnoj traci. Uostalom, zove se zaustavna, tome i služi.
ok, pravit cemo se blesavi dakle... onda je vozac vozila u kvaru duzan postavit trokut barem 100m prije vozila....
a ocito su ovi iza njega duzni osigurat da mu vozilo sto duze ostane u kvaru...
wifi is offline  
Old 29.07.2024., 06:29   #2178
Quote:
ok, pravit cemo se blesavi dakle... onda je vozac vozila u kvaru duzan postavit trokut barem 100m prije vozila....
a ocito su ovi iza njega duzni osigurat da mu vozilo sto duze ostane u kvaru...
Lipi moj, pa zar nisi shvatio da obojica vozača krše propis ?
Zašto zamjeraš samo kamiondžiji ?

Postoji li možda neka tablica koja rangira prekršaje i ekskulpira određene kategorije vozača i vozila ?

Daj nam je objavi da se i mi naučimo...
panorama is offline  
Old 29.07.2024., 07:23   #2179
Zamjera samo kamiondžiji jer je on jedan od tih koji se “snalaze” vožnjom iza hitne ili po zaustavnoj, zato uvijek i opravdava snalazitelje.
roomko is offline  
Old 29.07.2024., 07:39   #2180
Quote:
Ivo S kaže: Pogledaj post
https://www.index.hr/mobile/vijesti/...ca_najnovije_m

Tribalo bi ovima iz konavla objasnit da se nesmi preticat kolona
evo, spomenit cu ovaj clanak, upravo kao primjer ZASTO je potez tih IDIOTA koji glume pandure IDENTICAN!

U danasnje vrime kad imas mogucnost snimit prekrsaj i onda dramit tri dana po index i 24sata, ic radit takve kretenarije koje ce neminovno jednog dana dovest do toga da ce NETKO zbog toga ic na groblje, je cisti IDIOTIZAM!

Zelis bit pandur? Idi na akademiju, pa glumataj cili dan! Ako prodjes psiho testove... Ne zelis to? Onda s kojim pravom smatras da nesto sto je prekrsaj imas pravo osporavat necim sto je KAZNENO DJELO... Tko je idiotu dao pravo da glumi pandura? Ili za one koji mu daju za pravo, mogu li ja jednako tako na auto namontirat plava svitla i glumit pandura? Mogu li jednako tako u ime sredstava drzavnog proracuna (a ne svoj interes) izdavat ljudima kazne za prekrsaje koje uocim? Desetke/stotine mobitela, doc, zaustavit ljude usrid trake jer su "uhvaceni" s mob u voznji, i cinim svoju gradjansku duznost da zastitim druge od potencijalnih ubojica? Koje su moje ovlasti? Mogu li im oduzet sredstvo pocinjenja prekrsaja? Dakle????
PO CEMU jedna vrsta prekrsaja daje IKOME za pravo glumit pandura? Ako znamo da je kamiondjija u tunelu Ledenik ubia zbog koristenja mobitela, mogu li onda to kad uocim iskoristit kao moje osobno pravo da takve SILOM iskljucim iz prometa, vlastitom procjenom?
wifi is offline  
Zatvorena tema

Kreni na podforum

Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 04:59.