Audio i video tehnika HiFi, TV, HD, satelitska, kamere i ostala potrošačka elektronika
Podforum: Sam svoj elektroničar |
|
|
14.05.2020., 11:37
|
|
Blaise. M Blaise.
Registracija: Apr 2007.
|
ako ti kaže da signal nije podržan vjerojatno imaš neku uslugu od ovih koje je tiki naveo, a koje ne omogućavaju snimanje programa osim preko vlastitih snimalica.
program s običnog antenskog signala se snima bez problema. za moj tv je uvjet bio da mora biti spojen vanjski disk (ne mora HDD, može i USB stick) s USB 3.0 koji se onda formatira na TVu i snima bez beda.
|
|
|
14.05.2020., 17:51
|
|
vozač osobnog automobila
Registracija: May 2010.
|
Quote:
Tiki kaže:
Gledaš običnu antenu ili neki maxTV, evo tv i tome slično?
|
......maxTV. Zašto?
|
14.05.2020., 18:48
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Jan 2009.
|
Quote:
mali zgubidan kaže:
......maxTV. Zašto?
|
Još sam ja dobro ispal!
Poslano sa mog Redmi Note 4 koristeći Tapatalk
|
|
|
14.05.2020., 19:06
|
|
vozač osobnog automobila
|
Quote:
žoss kaže:
Još sam ja dobro ispal!
Poslano sa mog Redmi Note 4 koristeći Tapatalk
|
Pozdrav......    
|
14.05.2020., 19:07
|
|
vozač osobnog automobila
|
Quote:
Modesty B kaže:
ako ti kaže da signal nije podržan vjerojatno imaš neku uslugu od ovih koje je tiki naveo, a koje ne omogućavaju snimanje programa osim preko vlastitih snimalica.
program s običnog antenskog signala se snima bez problema. za moj tv je uvjet bio da mora biti spojen vanjski disk (ne mora HDD, može i USB stick) s USB 3.0 koji se onda formatira na TVu i snima bez beda.
|
Znači, to je frka. maxTV. 
|
15.05.2020., 09:01
|
|
tiki
Registracija: Mar 2006.
|
Da, dok gledaš maxTV tvoj tv ti služi samo kao ekran koji prikazuje ono što mu maxtv reciever "kaže". Da bi snimao maxtv moraš kupiti njihovu snimalicu.
|
|
|
15.05.2020., 18:04
|
|
vozač osobnog automobila
|
Quote:
Tiki kaže:
Da, dok gledaš maxTV tvoj tv ti služi samo kao ekran koji prikazuje ono što mu maxtv reciever "kaže". Da bi snimao maxtv moraš kupiti njihovu snimalicu.
|
To znam.
Znači, ja ne mogu zbog maxTV ništa snimiti na hard ili USB? Sucks!
|
15.05.2020., 19:09
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Oct 2014.
|
Quote:
mali zgubidan kaže:
To znam.
Znači, ja ne mogu zbog maxTV ništa snimiti na hard ili USB? Sucks!
|
Možeš, ali sa običnog digitalnog signala sa antene, bar je tako kod mene.
|
|
|
17.05.2020., 13:42
|
|
U samoizolaciji
Registracija: Apr 2020.
|
Pitanje vjerovatno upućujem na krivom mjestu, ali da pokušam. Imam Philips TV, kupljena prije 2-3 god, pojma nemam jeli smart ili ne. Uglavnom, filmove i serije volim gledati tako da ih stavim na usb pa taj usb uključim u tv. Sve je super, sve radi, samo me jedna stvar zanima - nekad film ne pogledam odjednom, prešaltam se sa usb-a na antenu. I sad, ako je tv čitavo vrijeme bio upaljen, a ja krenem nastaviti gledati film, on će me upitati želim li nastaviti gdje sam stao ili od početka. Ja odaberem da nastavim gdje sam stao (resume), međutim neke filmove uredno nastavi prikazivati od mjesta gdje sam stao, a neke neće nego krene od početka. Zašto je to tako? Možda ga "zbunjuju" određeni video formati? Nisam nikad probao skužiti jeli to funkcionira kad je npr .avi ili.mp4 u pitanju, a da ne funkcionira kad se radi o .mkv.
I drugo, kad također ne odgledam film do kraja, ugasim tv, i sutra odlučim nastaviti gledati, trebam unaprijed ubrzano vrtiti film da dođem do željenog vremena. Postoji li neka mogućnost softverske nadogradnje da npr imam opciju da upišem minute i da mi se odmah od te i te minute nastvi prikazivati film?
|
|
|
17.05.2020., 15:38
|
|
Blaise. M Blaise.
Registracija: Apr 2007.
|
za bilo kakvu pomoć te vrste treba znati najosnovnije: o kojem modelu tv-a se radi.
|
|
|
17.05.2020., 16:01
|
|
U samoizolaciji
|
ako je ovo model: 32PHS4131/12
i sad vidim na netu, nije smart, ali svejedno - imam li neku opciju nadogradnje softvera?
|
|
|
17.05.2020., 19:57
|
|
tiki
|
|
|
|
18.05.2020., 01:23
|
|
U samoizolaciji
|
Super, hvala, pokušat ću!
|
|
|
24.05.2020., 09:30
|
|
ima izać'
Registracija: May 2007.
|
TV je novi Philips serija 6400 android. U postavkama za EPG nude se dvije mogućnosti pribavljanja podataka : od TV kuća tj. putem TV signala i putem interneta.
Kad odaberem prvu opciju sve funkcionira ali su info siromašne.
Ako je izvor internet puno je boljih informacija, jedino što RTL, RTL2 daju info od njemačkog RTL programa.
Ima li netko sličan problem i kako ga riješiti ?
|
|
|
24.05.2020., 09:43
|
|
Registrirani korisnik
|
Quote:
panorama kaže:
TV je novi Philips serija 6400 android. U postavkama za EPG nude se dvije mogućnosti pribavljanja podataka : od TV kuća tj. putem TV signala i putem interneta.
Kad odaberem prvu opciju sve funkcionira ali su info siromašne.
Ako je izvor internet puno je boljih informacija, jedino što RTL, RTL2 daju info od njemačkog RTL programa.
Ima li netko sličan problem i kako ga riješiti ?
|
Interesantno, kod mene je obrnuto. I moj je Philips.
|
|
|
24.05.2020., 10:34
|
|
ima izać'
Registracija: May 2007.
|
Quote:
zaboravni kaže:
Interesantno, kod mene je obrnuto. I moj je Philips.
|
Kako to misliš obrnuto ?
|
|
|
24.05.2020., 14:26
|
|
Registrirani korisnik
|
Nesporazum. Ja imam Max-tv i na njemu mi je epg sve pet, al imam i na obični digitalni preko antene i tamo mi je rtl na njemačkom zato što imam preko interneta opciju za koju do sada nisam ni znao. Tako da ne znam riješiti taj problem, osim da si platiš max-tv (šala mala).
|
|
|
08.08.2020., 12:06
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Jul 2006.
|
Ubija me adblock na TV-u!
Kupio sam Grundig smart TV Sve šljaka ali me rastura adblocker.Odem gedati film online a on zaurla ko Hitler u minhenskoj pivnici - GASI ADBLOKER!!!!!!
Pokušavam ali ne ide mi... Može mi netko pomoći da za***** nacističkog gada?
|
|
|
08.08.2020., 16:21
|
|
tiki
|
Jel ima kakva opcija u browseru? Ako nema nista tu ne mozes. Moguce ni da nije browser kriv nego te stranice s "besplatnim" filmovima su smece pa nesto krivo "tumace"
|
|
|
24.08.2020., 13:40
|
|
jablan
Registracija: Aug 2008.
|
Da probam ovdje.
Imam LG smart tv i pokusao sam spojit mob na tv preko LG aplikacije da ga koristim kao daljinski.
I htio sam na web pregledniku pogledat film s jedne stranice(filmoviplex).
Ukljucio si titlove i pustio film,imam solidan a1 net doma i wifi pa ono nije stekalo.
Sve dok me za manje od pol sata nije izbacilo i iz filma i aplikacije web browsera.
I pisalo da kao nemam mjesta u tvu i da noram izbrisat neke aplikacije,reko dooobro.
To sam i napravio i desila se potpuno ista stvar barem 6 puta s jos manjim vremenskim intervalom,evo i maloprije iato.
Lud sam vise kad me jednostavne stvari ovako jebu u zdrav mozak,ta stranica je odlicna jer na netflixu nema bas svega a neam toliko para da imam sto accountova i tam i na hbou amazonu i cemu vec. I sad ne znam sta da radim,flix u youtube rade bez problema a ovo ovak sere. Samo crasha browser i nudi mi da nastavim gdje sam stao al to nema smisla nakon toliko pokusaja.
|
|
|
 |
|
Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 11:29.
|
|
|
|