Natrag   Forum.hr > Lifestyle > Kozmetika > Azijska kozmetika

Odgovor

Tematski alati Opcije prikaza
Old 26.08.2020., 23:45   #201
Quote:
lolita26 kaže: Pogledaj post
Može li mi netko dati savjet kako koristiti It's skin VC Effector serum. Ne bih voljela da mi nanese više štete nego koristi.
koristi ga kao i svaki serum - stavljaj ga na očišćenu i suhu kožu
vit. C je kiselina, a ako kiseline stavljaš na vlažnu kožu - razrijeđuješ ih i na taj način se umanjuje djelovanje - druga stvar ako imaš osjetljivu kožu pa želiš umanjiti djelovanje

budi bez brige, VC efektor nije jako koncentriran i nećeš od njega imati nikakve štete, prije da nećeš osjetiti nikakav benefit - osobno mi se ne sviđa jer je slab, no nije loš za kožu koja se nije navikla na C vit.

wendy01 is offline  
Odgovori s citatom
Old 31.08.2020., 16:33   #202
Pozdrav curke!
Molim pomoć. Preletila sam preko teme, ali nisam našla odgovor.
Prije par godina sam kupila sapun na Ebayu, bio je narančaste boje. I bilo je rečeno da ga se ne smije prečesto koristiti ili za vrijeme ljeta jer je dosta agresivan. Neke je i peckao. Meni je bio savršen, ali ne mogu se nikako sjetiti kako se zvao. Pa ako ikome pada na pamet koji bi mogao biti molim pomoć.
Old 31.08.2020., 16:44   #203
Quote:
Tinkerbella_zg kaže: Pogledaj post
Pozdrav curke!
Molim pomoć. Preletila sam preko teme, ali nisam našla odgovor.
Prije par godina sam kupila sapun na Ebayu, bio je narančaste boje. I bilo je rečeno da ga se ne smije prečesto koristiti ili za vrijeme ljeta jer je dosta agresivan. Neke je i peckao. Meni je bio savršen, ali ne mogu se nikako sjetiti kako se zvao. Pa ako ikome pada na pamet koji bi mogao biti molim pomoć.
Kojie San Kojic Acid Soap
happines is offline  
Odgovori s citatom
Old 31.08.2020., 19:32   #204
Quote:
happines kaže: Pogledaj post
Kojie San Kojic Acid Soap
Hvala ti puno! To je taj!
Old 05.09.2020., 17:47   #205
Može link za provjerenog sellera za kojic sapun? Thanks!
Marra is offline  
Odgovori s citatom
Old 05.09.2020., 17:52   #206
https://www.ebay.co.uk/itm/122610050425

Ja sam narucila od ovog sto mi je Happines predlozila.
Cekam ga jos, treba doc brzo.
calecaki is offline  
Odgovori s citatom
Old 05.09.2020., 18:14   #207
Thanks! U kutiji su 2?
Marra is offline  
Odgovori s citatom
Old 05.09.2020., 19:38   #208
Da, dva od 135g.
To traje sto godina.
Rok trajanja mu je 3 godine.
calecaki is offline  
Odgovori s citatom
Old 06.09.2020., 15:13   #209
Sjeti me se ako jednog želiš prodat.
Ili ako netko želi da uzmemo jednu kutiju po pola.
Marra is offline  
Odgovori s citatom
Old 07.09.2020., 10:22   #210
Moze. Prodam.
Javim se kad stigne sapun kod mene.
calecaki is offline  
Odgovori s citatom
Old 07.09.2020., 10:50   #211
Quote:
calecaki kaže: Pogledaj post
Da, dva od 135g.
To traje sto godina.
Rok trajanja mu je 3 godine.
Ja još svaki taj sapun razrežem po pola, jer stvarno traje vječnost, a voda i vlaga ipak mu smanjuje učinkovitost. Zato ga je bolje imati uvijek friškijeg. Ustvari izrezat ga na kocke koje neće trajati vječnost. A čitala sam da stajanjem oksidira. Ja isto ne mogu bez njega.
Estee Lauder is offline  
Odgovori s citatom
Old 07.09.2020., 10:55   #212
Quote:
Estee Lauder kaže: Pogledaj post
Ja još svaki taj sapun razrežem po pola, jer stvarno traje vječnost, a voda i vlaga ipak mu smanjuje učinkovitost. Zato ga je bolje imati uvijek friškijeg. Ustvari izrezat ga na kocke koje neće trajati vječnost. A čitala sam da stajanjem oksidira. Ja isto ne mogu bez njega.
pricaj mi malo o njemu..
znam da smo daaaavno pisale o njemu, ali tad mi je koza jos bila preosjetljiva za tako nesto pa nisam puno obracala paznju.
a tvoje preporuke su mi uvijek super, iako nemam pojma koji tip koze imas, znam samo da smo jednako svijetle.

jel moze izazvati nekakvo crvenilo, peckanje, guljenje... ili je ok i za osjetljiviju kozu?
Old 07.09.2020., 11:18   #213
Ja jos imam mali komadic na koji sam i zaboravila.... bas bi ga mogla probati na dan kad ne stavljam tret.

Poslano sa mog SM-N960F koristeći Tapatalk
XenaRatnica is online now  
Odgovori s citatom
Old 07.09.2020., 11:29   #214
kakav je tebi bio?
Old 07.09.2020., 11:46   #215
Jao sad ste i mene zainteresirale...
*Angel* is offline  
Odgovori s citatom
Old 07.09.2020., 11:53   #216
Quote:
frupy kaže: Pogledaj post
kakav je tebi bio?
Ne sjecam se bas, al sam ga dosta potrosila pa je valjda bio dobar
Mozda je malo isusivao?
Nisam bas pomogla, znam

XenaRatnica is online now  
Odgovori s citatom
Old 07.09.2020., 11:54   #217
Quote:
XenaRatnica kaže: Pogledaj post
Ne sjecam se bas, al sam ga dosta potrosila pa je valjda bio dobar
Mozda je malo isusivao?
Nisam bas pomogla, znam

uf, to mi se ne svidja..
Old 07.09.2020., 12:06   #218
Quote:
pricaj mi malo o njemu..
znam da smo daaaavno pisale o njemu, ali tad mi je koza jos bila preosjetljiva za tako nesto pa nisam puno obracala paznju.
a tvoje preporuke su mi uvijek super, iako nemam pojma koji tip koze imas, znam samo da smo jednako svijetle.

jel moze izazvati nekakvo crvenilo, peckanje, guljenje... ili je ok i za osjetljiviju kozu?
Ja ga već par godina koristim. Prije sam s njim tretirala leđa i jako mi je pomogao, ne 100 %, ali mi je zaliječio sve flekice i prorijedio prištiće. Recimo danas mi izađu samo pred pms.
U početku sam ga za lice koristila svaku drugu večer, u drugom pranju da mi ukloni ostatke spf-a i stvarno se nakon njega osjeti kako je lice čisto i škripuljavo. Probala sam ga koristiti i svakodnevno ali sam osjetila da mi se lice zateže pa sam se vratila na svaku drugu večer. O znao je on mene ponekad ofuriti kad bi bilo vruće ljeto ali bi se to brzinski smirilo. I kako mi se lice na njega naviklo sada se s njim umivam svaku večer, i onu njegovu gustu pjenu umasiram i oko očiju i ništa me više ne iritira. Ja inače imam mješovitu kožu koju sam uspjela koliko toliko unormalizirati. I od kad njega koristim ne trebaju mi nikakvi mehanički pilinzi i imam osjećaj da je on najzaslužniji što uopće više nemam flekica. A poznato je većini da sam prije 20 godina dobila melazmu na čelu.
Quote:
XenaRatnica kaže: Pogledaj post
Ja jos imam mali komadic na koji sam i zaboravila.... bas bi ga mogla probati na dan kad ne stavljam tret.

Probaj, ako ti je preagresivan, nemoj ga dugo držati, samo par poteza i isperi. Ja ga volim malo više utrljati u kožu, ali navikla sam na njega.
Estee Lauder is offline  
Odgovori s citatom
Old 07.09.2020., 12:11   #219
Quote:
uf, to mi se ne svidja..
To ti bude malo na početku dok se koža ne privikneT Ne treba odmah odustajati. Tako je meni bilo sad kod treta, uvela sam grčki airol, a on je najsuhlji od sviju. Par korištenja me lice sutradan stezalo, ali vrlo brzo se normaliziralo i sad mi je isti kao i svi ostali. Jedino ne volim cordes vas. On mi opet masni kožu. i sutradan se sjajim od njega. Što ne volim.
Estee Lauder is offline  
Odgovori s citatom
Old 07.09.2020., 12:13   #220
hm.....
hvala ti, Estee, na detaljnom opisu.
sad si mislim da mi to mozda ne treba kad sam tek kupila onaj fantasticni Olivalov salicilni piling po Xeninoj preporuci.
inace koristim i A313 svakih 4-5 dana i mislim da je to za moju kozu mozda maksimum "agresive" koju moze podnijeti bez isusivanja, crvenila, peckanja.
Odgovor

Kreni na podforum

Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 09:55.