|
|
02.07.2024., 18:20
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: May 2024.
|
Quote:
CDRW kaže:
piše da vozila NEMORAJU davati nikakve znakove niti biti posebno označena a da se na njih ne odnose ograničenja brzine
|
Znam ja to jako dobro
Ono što ti i tvoja kujica henry ne shvaćate je da se tim vozilima nitko nije dužan maknuti
A vjeruj mi zagorec, kad ćeš mi se trebat maknut, znat ćeš jako dobro da mi se treba maknut 
|
02.07.2024., 18:31
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Mar 2019.
|
Quote:
CDRW kaže:
AJDE! Jel baš NESMIJE? Jesi li ikad naišao na štićenu kolonu? KOLONU? I jel išla brže ili sporije od tvog jebenog ograničenja za koji je isti taj ZOSPC predvidio IZNIMKE!!!
|
Tako je ima iznimka, sa svjetlosnim i/ili zvučnim signalima i posebnim je točkama propisana procedura ponašanja prilikom sretanja takvih štićenih kolona.
Mali Ante koji je kupio das Auto, skinuo dpf i ćipiro ga pa vrši zadimljavanje komaraca nije štićena kolona. Čak ni ako mu se pridruže Ivan s BNW-jom i Saša u Audiu.
Quote:
Jebote ak sama policija u svojim elaboratima piše o TOKU i piše o OGRANIČENJU di je TOK > OGRANIČENJE kak onda u kurac tok nesmije bit brži??? Samo znači da je kreten stavio ograničenje i da ga treba dignut (što se na navedenom Bosiljevu 2 nekim čudom i dogodilo - sa 80 na 100 km/h
|
Jel možeš pogaziti čovjeka na pješačkom sa zelenim svjetlom? Možeš
Jel smiješ po zakonu? Ne smiješ.
|
|
|
02.07.2024., 18:42
|
|
Registrirani korisnik
|
Sad ce ti cura i decko henry i cdrw objasniti da to nije tako 
Da postoje posebne službe koje nemaju nikakvo obilježje i da se na njih ne odnose prometni propisi i da si im se ti dužan maknuti jer eto, imaš kristalnu kuglu i svakom debilu na cesti se moraš maknuti...
Da maknuti, morate oformiti hitni koridor
Bitno je kupiti crnu limuzinu i deri Miško a ako vas je 3 ili više, deri do Švedske 
|
02.07.2024., 18:46
|
|
korisnik bez portfelja
Registracija: Apr 2008.
|
Quote:
wifi kaže:
https://www.index.hr/mobile/auto/cla...ca_najnovije_m
po komentarima, bar zasad, samo jedan, mozda dvoje, kaze ocitu stvar - ovog nebi bilo da se puzevi po cesti maknu kako su zakonski obvezni kada naprave kolonu. samo sto tukcima niti je jasno sto rade niti ih je brige, a oni su uzrok ovih situacija. komodno, moglo je i mene snimit di pretjecem i to vjv u ulozi ovog sto je sve njih odjednom sibnia jer je vise ljudima pun k...c razgledavanja u voznji po magistrali...
|
Ovo je ocito lokalac koji zna sto dolazi ispred. Drašnice msčn.
|
|
|
02.07.2024., 18:47
|
|
28 y/o Boomer
Registracija: Jul 2020.
|
Majko mila koji psihopati, sklonim se bržem od sebe na makadamu vraćajući se s neke divlje plaže, a kamo li da neću na državnoj ili AC.
|
|
|
02.07.2024., 18:49
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Oct 2010.
|
Quote:
Ivo S kaže:
Sad ce ti cura i decko henry i cdrw objasniti da to nije tako 
Da postoje posebne službe koje nemaju nikakvo obilježje i da se na njih ne odnose prometni propisi i da si im se ti dužan maknuti jer eto, imaš kristalnu kuglu i svakom debilu na cesti se moraš maknuti...
Da maknuti, morate oformiti hitni koridor
Bitno je kupiti crnu limuzinu i deri Miško a ako vas je 3 ili više, deri do Švedske 
|
Možeš promijeniti jos sto nickova, sa svakim si jednako glup.
|
|
|
02.07.2024., 18:55
|
|
korisnik bez portfelja
Registracija: Apr 2008.
|
Jebo vas pas blesave pa vi jos komunicirate s tuljanom 155 u lijevoj traci?
I onda ja to moram citati u kvotanju, a mislio sam bit miran od sociopate ako ga stavim na ignore.
|
|
|
02.07.2024., 18:57
|
|
Registrirani korisnik
|
Quote:
VVTi kaže:
Majko mila koji psihopati, sklonim se bržem od sebe na makadamu vraćajući se s neke divlje plaže, a kamo li da neću na državnoj ili AC.
|
Nije stvar dali se skloniš ili ne, stvar je u tome da se ne moraš
|
02.07.2024., 18:58
|
|
Registrirani korisnik
|
Quote:
Henry Miller kaže:
Možeš promijeniti jos sto nickova, sa svakim si jednako glup.
|
Stvar je u tome da si ti htio biti policajac ali si imao 2 lijeve noge pa nisi upao i sad imaš mokre snove na službu
Nego jel si vidio kako ti je cura uzviknula ŠTIĆENA KOLONA pa ispao glupa?
Quote:
frenchkey kaže:
Jebo vas pas blesave pa vi jos komunicirate s tuljanom 155 u lijevoj traci?
I onda ja to moram citati u kvotanju, a mislio sam bit miran od sociopate ako ga stavim na ignore.
|
Decki decki odite smenom kme kmee odite smenom dajte pustite imam i ja nogometnu loptu 
|
02.07.2024., 18:58
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Oct 2010.
|
Bravo. Pogodio si! 
|
|
|
02.07.2024., 19:14
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Apr 2020.
|
Quote:
Robert01 kaže:
Itekako je zabranjen brake check. Ti bez razloga ne smiješ zakočiti bez razloga a da se prethodno nisi uvjerio da to možeš učiti na siguran način bez ugrožavanja ostalih u prometu......
Ako ti se dokaže da si to učinio namjerno, bit ćeš isključivo ti kriv za sudar.
S druge strane, vožnja po max. ograničenju brzine kretanja je posve u skladu sa zakonom.
|
Nije zabranjen. Istrčala mačka na cestu, tvoja krivica što nisi držao razmak.
|
|
|
02.07.2024., 19:58
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Mar 2019.
|
Quote:
wifi kaže:
https://www.index.hr/mobile/auto/cla...ca_najnovije_m
po komentarima, bar zasad, samo jedan, mozda dvoje, kaze ocitu stvar - ovog nebi bilo da se puzevi po cesti maknu kako su zakonski obvezni kada naprave kolonu. samo sto tukcima niti je jasno sto rade niti ih je brige, a oni su uzrok ovih situacija. komodno, moglo je i mene snimit di pretjecem i to vjv u ulozi ovog sto je sve njih odjednom sibnia jer je vise ljudima pun k...c razgledavanja u voznji po magistrali...
|
Da ga jebeš veći kreten je ovaj drugi koji pretječe nego taj kolovođa, ako je domaći tim više.
Em krene preticati iza ovog koji se kilavi, em to radi ispred zavoja di se može potegnut s druge strane kako je neko napisao, em to radi prije raskršća u tom zavoju. Ovaj prvi je možda i usporio tu na 50 baš zato jer mora skrenuti, a onda su mu se svi drugi nabili na guzicu.
A doslovce 250 metara dalje prema googlu ima dionicu za preticanje do sutra sa odličnim pregledom. 
Ovakvi kad satru nekoga nije kriv ovaj prvi jer kreten ne zna di ili kad preticati.
Eno pred neki tjedan imao sam još većeg kretena na n-tu potencijalu koji je odjednom našao gas i sa 70-80 potego preko 110 da ga ne preteknem kad sam se već bacio u drugu traku, došli već do pola kratke ravnice i vidim da konjina ne odustaje, a uzbrdica i lijevi zavoj i iza isto križanje s lijeve strane iza stijena. Na kočnicu sjeo i bacio se iza njega, jer nisam još veći kreten da ulijećem u takav zavoj pa što bog da bit će. Onda još kad sam mu zablendao valjda mu žena rekla koji kurac radi pusti budalu naprijed kad tolko žuri pa je stao da me propusti, al točno između dva zavoja  pa bolje da je potego s tih 110 sad do sljedeće ravnice.
Za streljanje, psihopat čisti, tim više jer mi je napravio istu radnju u selu koji kilometar prije jer sam mislio napraviti to na čistoj preglednoj ravnici di nema kuća, ali svi uspore zbog patrole koje sjede tamo, al samo preko dana, pa je sa 50 isto ubrzao na bar 100 kad sam počeo pretjecati auto iza njega koji mu je bio na guzici skoro pa sam htio oba odjednom di je to najsigurnije na toj dionici.
Jednako ko šta njemu ne bi otpao kurac da je nastavio voziti po svojem, nije ni meni otpao jer sam odustao kada je to postalo opasno osim za mene samog i za druge ljude na cesti. Dok bi se kod takvih psihopata itekako moglo pričati o krivici, kod ovakvih samo sporih ko iz videa jedina krivica je na onom koji pretiče kada to nije sigurno.
|
|
|
02.07.2024., 20:51
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Oct 2007.
|
Quote:
DiscoVolante kaže:
Nije zabranjen. Istrčala mačka na cestu, tvoja krivica što nisi držao razmak.
|
Koji razmak? Imaš pun YT psihopata (pogotovo u USA) koji prestižu kamion od 40T i ubace mu se tik pred njušku i opletu po kočnici. Koji razmak, kakvi bakrači....
Dashcam je jedini penicilin za takve manijake.....
-----------------------------------------------------------------------------------
Quote:
CDRW kaže:
Ne, ne, ne, seljo, nećemo whatabautizam izvlačit, ajde sad da te vidimo, na muci se poznaju junaci - ZAKON, ČLANAK, STAVKU di je to definiran "prometni tok".
U međuvremenu ti predlažem knjigu prof. Dalića "Teorija prometnog toka" koja ima sitnicu od 230+ strana. Da malo stekneš uvid u kompleksnost onoga što bi ti definirao jednom rečenicom u zakonu.
|
Ok, ajmo zakon, stavak i članak gdje je tebi dozvoljeno krojiti prometni tok po svojim željama i mogućnostima? U kojem članku ZOSPC je dozvoljeno da ti možeš voziti 140 gdje je max. dozvoljeno 90 i da ti se ja koji vozim po propisima moram micati??? Iz kojeg zakona je razvidno da prometni tok ide do beskonačnosti i da je jedini ispravan prometni tok divljaka a ne većine u prometu?
Ti ako ćeš voziti duplo od ograničenja tebi će onda smetati 90% prometa na magistrali, ma i više od 90%. I svi bi se tebi trebali micati i svi su u krivu ako to ne učine?
Živiš u svijetu ne običnih, nego nadrogiranih bajki ako misliš da bi se svi trebali toliko prilagođavati tebi.
Nema te policije koja će tebe isključiti iz prometa ako voziš 90km/h gdje je ograničenje toliko, a iza tebe se nalazi 6-ero njih koji bi se htjeli voziti brže....
|
|
|
02.07.2024., 21:05
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Oct 2007.
|
Quote:
CDRW kaže:
Ooo, vid kurca, dakle samo na AC za neke kategorije vozila ne vrijede ograničenja?
|
Kako je ovo djetinjast argument, žasu.....
Pa hvala bogu da neke stvari koje vrijede na AC ne mogu se pretočiti na ostale ceste.
Ili ćemo početi uspoređivati AC sa zonom smirenog prometa i čuditi se kako su neke stavri dozvoljene na AC a nisu u zoni smirenog prometa.
Na AC te zakon obvezuje da se voziš primarno desnom stranom, a iznimno lijevom u slučaju obilaženja sporijeg vozila ili ako nije regulirano prometnih znakom, tj. radovima na cesti i sl....
Na običnoj cesti te zakon obvezuje da voziš po ograničenjima brzine.
|
|
|
02.07.2024., 21:29
|
|
In 5th gear
Registracija: Nov 2007.
|
Quote:
Robert01 kaže:
Na običnoj cesti te zakon obvezuje da voziš po ograničenjima brzine.
|
i onda dobijes sto tocno??? i to van sezone jos... vozi u sezoni po ogranicenju i kolona ce bit do omisa, a ne "samo" 30 auti!
tko zeli, svakako neka postuje svako slovo i svaki znak koji vidi... ali bar nek ima trunku, natruhu jedne mozdane celije da propusti 30 auti koje je naslaga iza sebe... ali idiotima je to nepojmljivo!
|
|
|
02.07.2024., 23:40
|
|
CREDO UT INTELLIGAM
Registracija: May 2006.
|
Quote:
dr Socrates kaže:
Ništa me ne može raspizdit kao taljigaši koji stvore kolonu, voze duplo manje od ionako niskih ograničenja i boli ih qrac...to najprije znači da si sebičan do bola i da te uopće nije briga za druge. Znači i da si loš vozač jer ne gledaš šta se događa oko tebe. Ukratko, znači da si psihopat kojem triba oduzet dozvolu, pogotovo kad sve ovo dolazi u kombinaciji sa drkanjem po mobitelu, razgledavanjem prirodnih ljepota ko da imaš svo vrime svita, a iza tebe se vuče kolona ko sinjska rera uz Klis. Svaka čast većinom kamiondžijama koji se u takvim situacijama maknu sa strane čim se ukaže prva prilika, ili signaliziraju da ih moš preteć. U poseban krug vozačkog pakla išli bi i oni koji misle da je liva traka na autocesti samo njihova i ne miču se kad vide da si brži, ako uopće i gledaju. U najgori krug smistija bi i one koji ubrzavaju kad ih pretičeš ili koji te oće preteć, a isprid tebe je kolona i ništa ne dobijaju tim preticanjem, nego još dovode sve u opasnost. Poseban pozdrav kretenu u Mercedesu BG tablica koji je u petak kod Komina serijski iša u škare, a kolona je išla sasvim pristojno cca 90 km/h na ograničenju od 60. Da nisam prikočija i ostavija mu prostor za vraćanje u traku, pomea bi ga šleper ka metla prašinu, a zatim bi vjerojatno bilo ka na biljaru. Al majstora to nije primirilo...slijedeći potez mu je bija pretjecanje isprid okuke...
|
Potpisujem.
Triptih od danas od Buzina do Ježeva:
Koji su to retardi, pa to nisu istine.
Svim debilima bih napisao kazne za vožnju u lijevoj traci.
Zaposlio bih presretača samo da to radi na obilaznici.
|
|
|
03.07.2024., 00:12
|
|
MK CRUSADERS RULZ!
Registracija: Mar 2004.
|
Quote:
Robert01 kaže:
Kako je ovo djetinjast argument, žasu.....
|
Ovaj komentar uglavnom slušam od pretencioznih curica sa predugačkim noktima i domaćih Karen-ica.
Hmmm, sad mi je malo jasnije... 
|
|
|
03.07.2024., 00:40
|
|
xxx-type
Registracija: Sep 2004.
|
|
|
|
03.07.2024., 08:01
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Jan 2007.
|
Quote:
x-type kaže:
|
Tako ti i treba kad se vučeš ko crkotina na cesti. Da si išao 90 nebi ga ni vidio, prošao bi KT daaaavno prije njega a on bi u miru i samoći mogao napravit svoju kretenariju.
Ovako tvoj "pužitis" svima napravi problem, ti se živ iznerviro, on se osvjedočio kretenizmom ... samo problemi od spore vožnje! 
|
|
03.07.2024., 10:30
|
|
Okajava grijehe
Registracija: May 2023.
|
Quote:
CDRW kaže:
Poanta je što si pre glup shvatit vrlo, vrlo, vrlo jednostavno pravilo.
Ak je brži promet iza tebe - miči jebenu guzicu.
Nema ali, nema ako, nema on ...
MIČI SE!
I tu je priči kraj. Zanimljivo ali isto piše i u Zakonu.
Samo .....
|
ako vozi po ogranicenju ne mora se micati
vi ga prestizite kako znate i umijete
i tu je kraj price
ne znam kako je u hr zakonu to rijeseno sa vise traka al ovo sto pisem se odnosi na jednu traku
|
|
|
 |
|
Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 08:26.
|
|
|
|