Natrag   Forum.hr > Društvo > Psihologija > Psihokauč

Psihokauč Prozac Nation

Odgovor

Tematski alati Opcije prikaza
Old 06.07.2024., 19:48   #201
https://www.vecernji.hr/vijesti/ogro...striji-1782891

Evo, malo sam prokopala kad vec pisu o tome, govore zapravo o parfumeriji Douglas.
Old 06.07.2024., 20:51   #202
Quote:
Despi kaže: Pogledaj post
Lijepo. Kupas li se?
Jucer na Bavvicama, a danas u Plocama
Memnom is online now  
Odgovori s citatom
Old 06.07.2024., 20:55   #203
Quote:
Martian7 kaže: Pogledaj post
Za jedno tri tjedna. Kad se ti vratiš, ja krećem.
Idem mozda kasnije za Njemacku. Nije sigurno jer je to bio kratki razgovor s bratom. On ce zza New York pa kad se malo odmorimo. Bilo bi dobro malo klosarit po Njemackim dvorcima
Memnom is online now  
Odgovori s citatom
Old 06.07.2024., 21:05   #204
Quote:
Memnom kaže: Pogledaj post
Jucer na Bavvicama, a danas u Plocama
Super. Moja prijateljica mi je rekla da su oni bili jutros, al na Bene, Marjan, da je more tako toplo da se uopće nisu mogli osvježiti.
Nadam se da si se ti uspio osvjeziti
Despi is offline  
Odgovori s citatom
Old 06.07.2024., 21:17   #205
Quote:
Despi kaže: Pogledaj post
Super. Moja prijateljica mi je rekla da su oni bili jutros, al na Bene, Marjan, da je more tako toplo da se uopće nisu mogli osvježiti.
Nadam se da si se ti uspio osvjeziti
U Kuprima pokraj Du je danas bio pakao. Tako sam barem cuo u restoranu.
Memnom is online now  
Odgovori s citatom
Old 06.07.2024., 21:36   #206
Quote:
Almost Rosey kaže: Pogledaj post
To ti se ne računa.
Uh, računa se. Malo sam se preračunao prilikom rezanja. Odrezao sam popriličnu šnitu. (Krišku? ) Cijelom dužinom polovice. Kad sam odstranio korica-kožicu, mesine je ostalo poprilično. Pun tanjur koštičavih kockica. Nakon pola tanjura bilo mi je i više nego dosta, no morao sam pojesti i drugu polovicu. Vis a vis računanja, koliko me fokus i demencija služe, izračunao sam da sam najmanje tri puta bio na toaletu. Broj jedan toaletne radnje. Male radnje, iz visine. Kako nisam ljubitelj malih, srednjih i velikih "kenjara" toaletnih radnji, računa se. Nego, ovaj, pričaju babe i bapci kako ti je pun kuki ne urina nego ovog djela foruma, pa računanja koliko ti se isplati podnositi pun kuki, odlučila si da ti se neće podnositi? Nemaju babe i bapci pojma, jelda? Pričaju gluposti, jel tak? Tak je. Osim zbrajanja dezinformacija, ne računam na njihove dezinformacije...

Ont:

Moram si odrezati nokte na nogama, osvježiti noge, a baš mi se neće.
Old 06.07.2024., 21:49   #207
Tako nekidan nosim lubenicu iz dućana, vrlo je pučki i nimalo nobl nosim u rukama po zvizdanu, malo na ramenu, malo pod miškom, pa je uzmem s obje ruke pred sebe i naslonjenu na sebe nosim tako sa mi klop-klop-klop kukovi kuckaju po glatkoj kori. I onda mi padne na pamet kako bih, da sam kojim slučajem skupa s okruglim plodom majčice zemljice, pokrivena kakvom tkaninom, moglo bi se slučajnom prolazniku učiniti da plod zemljice kroz moju utrobu neminovno evo samo što nije dolazi na istu. Onda mi se kao logična objelodanila misao da će me to moje izvan mene, po naopaku rođenju-konzumaciji, čedo noću buditi. Ipak nije. Sreća moja, mišići zdjeličnog dna čuvaju mi san. Nulipara, cjah.

Umorna sam.
Almost Rosey is offline  
Odgovori s citatom
Old 06.07.2024., 23:23   #208
des2
Memnom is online now  
Odgovori s citatom
Old 06.07.2024., 23:30   #209
Quote:
des2

Nisi prvi koji je primijetio sličnost izričaja.
Martian7 is offline  
Odgovori s citatom
Old 06.07.2024., 23:33   #210
Quote:
des2
Stilske vježbe.
Almost Rosey is offline  
Odgovori s citatom
Old 06.07.2024., 23:38   #211
Quote:
Almost Rosey kaže: Pogledaj post
Stilske vježbe.

Jako dobro ti ide
Memnom is online now  
Odgovori s citatom
Old 06.07.2024., 23:42   #212
Quote:
Martian7 kaže: Pogledaj post
Nisi prvi koji je primijetio sličnost izričaja.
Nisam bio ovdje neko vrijeme, a koliko sam umoran dobro da sam i primjetio.
Memnom is online now  
Odgovori s citatom
Old 07.07.2024., 01:14   #213
Quote:
fallen-alien kaže: Pogledaj post
To je silovanje, maloljetnik ne može pristati na spolni odnos
nez baš, ja sam drko na nastavnicu svakodnevno
Deussex Machina is offline  
Odgovori s citatom
Old 07.07.2024., 01:42   #214
Quote:
Deussex Machina kaže: Pogledaj post
nez baš, ja sam drko na nastavnicu svakodnevno

A ti ne radiš razliku između mašte i stvarnoga čina?
Martian7 is offline  
Odgovori s citatom
Old 07.07.2024., 06:56   #215
Quote:
Staromodan kaže: Pogledaj post
Da mi je do smijanja, onda bih se nasmijao na ovo "kurac od ovce" i "u pizdi materini". Bas se tako osjecam.
Također, vjeruj mi. Nekoć kad je postavljeno, a ima već i od toga, nije ni trebalo biti smiješno (možda bi onom mom u puMbertetu...žao mi samo što i sama nisam u tim godinama).

Rozi, umori me taj opis. Osjetih svu težinu lubenice i mučninu zbog zvizdana. Pošalji tu i tamo koju stilsku vježbu, može i preko digitalne kartoline.

Za 2 dana godišnji, a već su me isisali. Da mi je dušu resetirati...
Old 07.07.2024., 07:58   #216
Quote:
Azz kaže: Pogledaj post
Također, vjeruj mi. Nekoć kad je postavljeno, a ima već i od toga, nije ni trebalo biti smiješno (možda bi onom mom u puMbertetu...žao mi samo što i sama nisam u tim godinama).

Rozi, umori me taj opis. Osjetih svu težinu lubenice i mučninu zbog zvizdana. Pošalji tu i tamo koju stilsku vježbu, može i preko digitalne kartoline.

Za 2 dana godišnji, a već su me isisali. Da mi je dušu resetirati...
Odmori se i uzivaj u godisnjem.

Dobro jutro. Nekako mi se cini da ce ovo biti jako topao dan.
Memnom is online now  
Odgovori s citatom
Old 07.07.2024., 10:30   #217
Kakve vi sadržaje gledate u slobodno vrijeme? Smjena mi je 12 sati i tako mi je dosadnoooooooo ali volim gledati SWU intervjue
fallen-alien is offline  
Odgovori s citatom
Old 07.07.2024., 10:34   #218
Quote:
fallen-alien kaže: Pogledaj post
Kakve vi sadržaje gledate u slobodno vrijeme? Smjena mi je 12 sati i tako mi je dosadnoooooooo ali volim gledati SWU intervjue
Kako mi dode. Nemam nista definirano, osim sta ne gledam tv.
Memnom is online now  
Odgovori s citatom
Old 07.07.2024., 10:42   #219
Nekad volim pogledati kratke dokumentarce na yt-u. Pogledala sam tri o Mormonima, Amišima i Baptistima i njihova ideologija i tradicija je scary Ionako nikad nisam htjela ići u SAD hahaha
fallen-alien is offline  
Odgovori s citatom
Old 07.07.2024., 10:45   #220
Ja uopće nisam umorna samo sam u depresiji. Mislim da mi je ovo najduža u životu i sad mi se čini da mi je dosadila i ona, vrijeme je da se odustane i od toga.
-Abigail- is offline  
Odgovori s citatom
Odgovor

Kreni na podforum

Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 08:25.