Natrag   Forum.hr > Lifestyle > Kozmetika > Kosa

Odgovor

Tematski alati Opcije prikaza
Old 15.06.2023., 16:22   #201
Jesi probao pitati u ljekarni Frebel na Dolcu?
Jeaxpea is offline  
Odgovori s citatom
Old 15.06.2023., 16:51   #202
Quote:
Jeaxpea kaže: Pogledaj post
Jesi probao pitati u ljekarni Frebel na Dolcu?
Nažalost da, i nemaju Zvao sam jos 20 ljekarni u Hrvatskoj.
Blo3e is offline  
Odgovori s citatom
Old 17.06.2023., 07:46   #203
daj vidi jel možeš odavde naručiti.

al pazi jako da ne šalju slučajno fedex-om. znam da je jedna forumašica sa te stranice svojevremeno naručivala tret i možda još nešto i da joj se isplatilo, ali ne znam točno koji su joj troškovi bili i koliko treba da stigne.
Carmen 5 is offline  
Odgovori s citatom
Old 17.06.2023., 10:02   #204
A Slovenija?
Jeaxpea is offline  
Odgovori s citatom
Old 27.06.2023., 14:06   #205
Pozdrav ekipa. Bio sam na transplantaciji kose u poliklinici Maletic. Posao je odrađen odlicno i prepisan mi je minoxidil 5% koji sam uzeo uz recept u ljekarni (36eur-100ml) Kasnije sam upucen da nije pametno koristiti ako je zena trudna,tako da mi je bocica beskorisna jer nemam mogucnost koristenja. Sreca pa sam saznao navedeno prije koristenja (10dana poslje transplantacije) pa ako je netko zainteresiran slobodno se javi,nisam skup ��
buhazg is offline  
Odgovori s citatom
Old 11.07.2023., 18:28   #206
Pozdrav ekipa,

Gdje ste našli najjeftinije kupiti originalnu Rogaine / Regaine pjenu?

https://halmed.hr/upl/lijekovi/PIL/R...a-kozu-PIL.pdf

Što Regaine 50 mg/g pjena za kožu vlasišta sadrži:
Djelatna tvar je minoksidil.

Svaki gram pjene za kosu vlasišta sadrži 50 mg minoksidila (5% w/w).

Drugi sastojci su: bezvodni etanol; pročišćena voda; butilhidroksitoluen (E321); laktatna kiselina; bezvodna, citratna kiselina; glicerol; cetilni alkohol; stearilni alkohol; polisorbat 60 i potisni plin: propan/butan/izobutan.
SilverKeith is offline  
Odgovori s citatom
Old 18.08.2023., 19:03   #207
Quote:
buhazg kaže: Pogledaj post
Pozdrav ekipa. Bio sam na transplantaciji kose u poliklinici Maletic. Posao je odrađen odlicno i prepisan mi je minoxidil 5% koji sam uzeo uz recept u ljekarni (36eur-100ml) Kasnije sam upucen da nije pametno koristiti ako je zena trudna,tako da mi je bocica beskorisna jer nemam mogucnost koristenja. Sreca pa sam saznao navedeno prije koristenja (10dana poslje transplantacije) pa ako je netko zainteresiran slobodno se javi,nisam skup ��
Citam po drugi put i nije mi jasno i dalje, zasto ne bi mogao koristiti, musko si, ne mozes ostat trudan ?

Nego, ako moze koji detalj oko transplantacije kose, i sam razmisljam o tome…
Automatic man is offline  
Odgovori s citatom
Old 25.03.2024., 13:30   #208
Je li u Hrvatskoj dostupan minoksidil u tabletama (originalne/generičke)?
fallen-alien is offline  
Odgovori s citatom
Old 02.06.2024., 23:41   #209
Quote:
fallen-alien kaže: Pogledaj post
Je li u Hrvatskoj dostupan minoksidil u tabletama (originalne/generičke)?
Pretpostavljam da je odgovor već dobiven u međuvremenu, ali za slučaj da nekome drugom zatreba: dostupno je u Hrvatskoj.

Ne znam za ostale ljekarne, ali Farmacia ga može naručiti izvana (doza od 5 mg) uz recept liječnika.
Nihil Zen is offline  
Odgovori s citatom
Old 28.06.2024., 14:02   #210
Zna li iko koju dobru online farmaciju da se mogu naručiti finasteride (propecia) tablete. Jednostavno nemam volje tražit recept od doktora i zezat se po našim ljekarnama.
Fleek is offline  
Odgovori s citatom
Old 28.06.2024., 16:13   #211
Quote:
Fleek kaže: Pogledaj post
Zna li iko koju dobru online farmaciju da se mogu naručiti finasteride (propecia) tablete. Jednostavno nemam volje tražit recept od doktora i zezat se po našim ljekarnama.
Finasterid je u RH registriran kao lijek i kao takav se može dobiti jedino uz recept.
whyALWAYSme11 is offline  
Odgovori s citatom
Old 22.04.2025., 16:56   #212
Imam 3 bocice viska Minoxila ako netko treba po nabavnoj cijeni
pp
antisa5 is offline  
Odgovori s citatom
Odgovor

Kreni na podforum

Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 07:53.