Natrag   Forum.hr > Kultura i zabava > Televizija

Televizija Sve što trebam jest komad kruha i TV
Podforumi: Serije, Sapunice, Turske serije, Reality TV, Eurosong, Igre & ostalo (Eurosong)

Odgovor

Tematski alati Opcije prikaza
Old 09.01.2016., 00:17   #201
Quote:
DelmatST kaže: Pogledaj post
Utječe li korištenje vpn-a na performanse interneta. Brzinu i ping npr.?
Koliko košta?
Ako npr. koristiš vpn iz xy zemlje, omogućava li gledanje sadržaja iz UK?
meni se komp uspori malo isto tako i internet ,da ukljucis vpn i mozes gledait
pilip88 is offline  
Odgovori s citatom
Old 09.01.2016., 06:33   #202
Quote:
DelmatST kaže: Pogledaj post
Utječe li korištenje vpn-a na performanse interneta. Brzinu i ping npr.?
Koliko košta?
Ako npr. koristiš vpn iz xy zemlje, omogućava li gledanje sadržaja iz UK?
Ako koristim VPN dobijem nekih 80% moje brzine na speedtestu. Ping mi je drastično veći. Ne znam ako bi ga koristio za svakodnevno surfanje. Srećom pa postoje chrome ekstenzije i za dosta plaćenih (kvalitetnijih) VPN-a koje omogućuju lako uključivanje i isključivanje.
Frank Gallagher is offline  
Odgovori s citatom
Old 09.01.2016., 06:34   #203
Quote:
Hamanu kaže: Pogledaj post
Pa ovo zadnje možeš samo ako je serija proizvedena od Netflixa, inače moraš čekati kraj sezone u Americi.

Game of Thrones, Walking Dead, Blindspot, Expanse, Billions, Banshee, Outlander, Agents of shield i još gomila serija nisu od Netflixa i pitanje je hoće li ikad biti dostupne preko njega.

Dostupne su u US.

Hulu je ionako bolji servis za serije. Treba čekati da se i on pojavi kod nas.
Frank Gallagher is offline  
Odgovori s citatom
Old 09.01.2016., 11:05   #204
Netlix je već malo proširio program. Zasad sam to jedino vidio u dokumentarcima jer je puno dodao od PBS-a
split1995 is online now  
Odgovori s citatom
Old 09.01.2016., 12:03   #205
Quote:
split1995 kaže: Pogledaj post
Netlix je već malo proširio program. Zasad sam to jedino vidio u dokumentarcima jer je puno dodao od PBS-a
Da, dodao je 65 novih dokumentaraca, 138 novih naslova u TV Shows itd itd
soundvision is offline  
Odgovori s citatom
Old 09.01.2016., 12:30   #206
Quote:
soundvision kaže: Pogledaj post
Da, dodao je 65 novih dokumentaraca, 138 novih naslova u TV Shows itd itd
gdje se to može pratit?
facersplaca is offline  
Odgovori s citatom
Old 09.01.2016., 13:27   #207
klikni u izborniku na recently added i sve vidiš

a i sam možeš pratit po kategorijama, prije 2 dana u TV Shows je bilo 95 naslova, danas je 233, dakle u međuvremenu je došlo 138 novih, i tako za svaku kategoriju/žanr se povećao broj
soundvision is offline  
Odgovori s citatom
Old 09.01.2016., 15:00   #208
Ako nema hr titlova, ima li barem engleskih?
dr.br is offline  
Odgovori s citatom
Old 09.01.2016., 15:05   #209
sve što sam u ovih par dana stigla pogledati imalo je engleske titlove.
Old 09.01.2016., 16:44   #210
Hannibal nema, ali ima francuske i španjolske
Old 09.01.2016., 18:54   #211
Mislim koristiti Netflix "jedan mjesec",kakav je postupak kod registracije na iPhone-u sa app store-a treba li ostavljati broj kartice ili se može registrirati bez nje?
billy walsh is offline  
Odgovori s citatom
Old 09.01.2016., 19:11   #212
Quote:
billy walsh kaže: Pogledaj post
Mislim koristiti Netflix "jedan mjesec",kakav je postupak kod registracije na iPhone-u sa app store-a treba li ostavljati broj kartice ili se može registrirati bez nje?
Da, treba kartica ili Paypal.
facersplaca is offline  
Odgovori s citatom
Old 09.01.2016., 19:17   #213
kvaliteta slike

je li samo meni ovaj netflix ima očajnu sliku??

pogledao jučer dvije epizode narcosa ali slika uzas..

je li to povezano s brzinom neta? imam bnet klasični paket 10mbs...

hvala
m21000 is offline  
Odgovori s citatom
Old 09.01.2016., 19:31   #214
Imam isti taj paket bneta, i slika je gotovo besprijekorna. Osim na smaom početku, recimo, prvih 10-15 sekundi je zaista loša, ali nakon toga stvarno nemam nikakvih prigovora
Old 09.01.2016., 19:35   #215
@m21000
Na kojem uređaju gledaš? Mislim da je prije Netflix namjerno degradirao sliku na necertificiranim uređajima (npr. kineski android boxevi).
Mephisto is offline  
Odgovori s citatom
Old 09.01.2016., 20:08   #216
Quote:
soundvision kaže: Pogledaj post
Ajd ajd nije baš tako teško instalirati i taj chrome

Čudno. Ja sam se već za korištenje hrvatske verzije LG Store-a morao registrirati, tako da je sve već ukucano unutra i isti taj account sad mogu koristiti i preko UK verzije LG Store-a. Ono što sam ja napravio je samo prebacio zemlju sa Hrvatska na Velika Britanija (ne jezik, samo zemlju), TV se resetirao i odmah sam išao u LG Store potražiti za Netflix. No kad sam kliknuo na Netflix izbacilo mi je da je aplikacija već instalirana (i zaista, dobiva se odmah po UK postavkama, kao što sam po HR postavkama mislim odmah dobio HBO GO, tako je ovdje u UK paketu Netflix, BBC Player, Amazon i sl.) i izbacio mi je da ažuriram aplikaciju, kad sam kliknuo na to - odmah me je prebacio da prvo moram prihvatiti uvjete korištenja (svaka zemlja ima svoje uvjete korištenja), zatim sam kliknuo na YES i ponovno me vratio natrag u LG Store gdje je krenulo ažuriranje i aplikacija je tu, sve radi. Potom sam ponovno vratio zemlju na "Hrvatska", dakle ponovno se TV resetirao, no Netflix aplikacija je i dalje ostala kao i sve britanske koje se dobivaju. Samo što sam ponovno morao čitati onaj "Ugovor sa korisnikom" što uvijek LG izbacuje kod svakog mijenjanja zemlje i kliknuti da se slažem, i to je to. Sve radi!

Pošto spominješ iPod, na iOS aplikaciji imaš dole mali prozorčić koji se preko DLNA spaja na Smart TV. Pošto ti je webOS TV onda sigurno podržava DLNA, ako su ti TV i iPod spojeni još na istu wireless mrežu iskoristi taj DLNA i mogućnost da automatski sa iPod-a prebaciš sadržaj na TV. Evo ovdje pogledaj moj post i zadnju sliku kako sam ja to kod sebe sa iPhone-om napravio, ista stvar je i sa iPod-om. Funkcionira fenomenalno.
nažalost to kod mene na iPhoneu ne funkcioinira,nema nikakvog prozorčića .tako da sam osuđen na gledanje putem smartphonea.
billy walsh is offline  
Odgovori s citatom
Old 09.01.2016., 20:20   #217
Quote:
Mephisto kaže: Pogledaj post
@m21000
Na kojem uređaju gledaš? Mislim da je prije Netflix namjerno degradirao sliku na necertificiranim uređajima (npr. kineski android boxevi).
samsung tv
5300 model
m21000 is offline  
Odgovori s citatom
Old 09.01.2016., 20:26   #218
Koji razinu pretplate imaš? Probaj na kompjuteru, kakva je tamo slika?
Mephisto is offline  
Odgovori s citatom
Old 09.01.2016., 21:27   #219
Nenad Polimac baš i nije nešto oduševljen s Netflixom.

Netflix bi barem trebao uvesti hrvatske titlove - Jutarnji.hr http://www.jutarnji.hr/netflix-bi-ba...tlove/1494026/
billy walsh is offline  
Odgovori s citatom
Old 09.01.2016., 21:54   #220
Quote:
billy walsh kaže: Pogledaj post
Nenad Polimac baš i nije nešto oduševljen s Netflixom.

Netflix bi barem trebao uvesti hrvatske titlove - Jutarnji.hr http://www.jutarnji.hr/netflix-bi-ba...tlove/1494026/
Tipičan kratkovidan stav.
On bi sad sve i odmah.

Ja sam pogledao pola serijala Unbreakable Kimmy Schmidt. Zanimljivo tko voli malo pomaknut humor.
facersplaca is offline  
Odgovori s citatom
Odgovor

Kreni na podforum

Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 16:43.