|
|
06.02.2025., 12:47
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Sep 2006.
|
Quote:
Mad_Hatter kaže:
Ja za sve za kožu tražim reviewe bjutuberica i ostale ekipe koja se deklarira kao masnokošci, to što je nekome puder famozan na suhoj ili normalnoj koži mi baš ne pomaže u životu. 
....
|
Pošalješ preporuke takvih? 
|
|
06.02.2025., 17:17
|
|
entirely bonkers
Registracija: Aug 2011.
|
ma nemam neke redovne, ali tražim obično po YT, Tiktoku, Googlu (ne i Instagramu, ide mi na živce pogađanje hashtagova, jebemti sistem na kojem ne možeš normalno pretraživati po ključnim riječima) *ime proizvoda* + oily skin, pa pregledavam što će mi izbaciti
|
13.02.2025., 08:51
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Dec 2020.
|
Jel ovog još nema nigdje za kupit?
Još bolje, bude kad mi prođe no buy.
Beauty of Joseon Daily Tinted Fluid Sunscreen
Lansiran je 03.02.
|
|
|
13.02.2025., 10:39
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Dec 2014.
|
Quote:
Carmen 5 kaže:
Jel ovog još nema nigdje za kupit?
Još bolje, bude kad mi prođe no buy.
Beauty of Joseon Daily Tinted Fluid Sunscreen
Lansiran je 03.02.
|
I ja sam to gledala, ali osim na BOJ službenoj stranici nisam nigdje drugo našla.
|
|
|
17.03.2025., 08:51
|
|
shimmer buržujka
Registracija: Nov 2020.
|
Izgleda li vama ovo kopija Kim K makeup branda? Plus u nazivu palete ima naziv Skin. Ne kažem da niko ne smije nazvati paletu Skin zbog Kim, ali kopirana je cijela estetika, pakiranje od branda. Brand izbacuje Jana Dužanec (jananails).

Ovo je SKKN

|
17.03.2025., 09:06
|
|
...yes I am...
Registracija: May 2009.
|
Isto sam pomislila i već krenula pisati komentar na Instagramu kako je malo previše Kim inspired ali sam odustala jer ionako ne vrijedi....
|
17.03.2025., 09:13
|
|
shimmer buržujka
Registracija: Nov 2020.
|
Ja sam napisala komentar ne očekujem odgovor iskreno. Možemo biti inspirirani, ima hrpa isitih colourstorya i sličnih pakiranja ali ovo je baš too much.
|
17.03.2025., 14:21
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Feb 2011.
|
Tko god da izbacuje, bome se zaletio s kolicinom izbacivanja proizvoda odjednom.
Paleta mi se preko slike cini nekvalitetna.
|
|
|
12.04.2025., 15:29
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Sep 2010.
|
Tir tir sjajila za usne sam probala u Dm, nevjerojatna je količina hajpanja tog brenda po portalima. Sjajila su meni bezveze.
|
|
|
12.04.2025., 18:50
|
|
Moderator
Registracija: Apr 2011.
|
Quote:
Princez Krafna kaže:
Tir tir sjajila za usne sam probala u Dm, nevjerojatna je količina hajpanja tog brenda po portalima. Sjajila su meni bezveze.
|
Tocno sam znala da su bzvz.
|
13.04.2025., 15:40
|
|
registrirana korisnica
|
i meni su sjajila za usne bezvezni proizvod, samostalno nedovoljna a iznad ruža ga samo rastope
opet - ima izuzetka
bez ikakvih očekivanja sam u jednoj narudžbi ubacila Jeffree Star The Gloss
iako se vodilo kao sjajilo - to je pravi sjajni ruž, ne sleti brzo i fino je pigmentiran
ako negdje naletite - uzimajte
|
15.04.2025., 09:33
|
|
Registrirani korisnik
|
Quote:
Princez Krafna kaže:
|
Sve al sve od tog tir tira mi je sranje.
|
|
|
15.04.2025., 12:33
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Dec 2024.
|
Quote:
Princez Krafna kaže:
|
jesu to ona nova sto se reklamiraju kao lip stain? zanima me da li stvarno ostavljaju onaj neki suptilni stain na usnama ili?
|
|
|
15.04.2025., 15:07
|
|
entirely bonkers
|
Quote:
calecaki kaže:
Sve al sve od tog tir tira mi je sranje.
|
Ja sam pak, nakon što me cushion izuo iz cipela, dala šansu i tonerima. Prvo me Milk skin light oduševio, pa sam kupila i standardni i sad su mi dio standardne rutine.
Točno ono što mi je nedostajalo po pitanju intenzivne hidratacije, a opet dovoljno lagano i nekomedogeno da me ne poštopa. Doslovno kao da je sve za moju kožu rađeno.
Doduše, mogu shvatiti kako nekome suhom i ne pretjerano reaktivnom to može biti sranje i može si naći puno bolje proizvode za manje novaca.
|
15.04.2025., 15:41
|
|
struji struja
Registracija: Aug 2010.
|
Meni je toner isto odlican. Potrosila sam par bocica I am from rice i kod zadnje narudzbe sa Yesstylea je TirTir bio bas jeftin, nekih 10€ za veliku bocu pa sam ga uzela za testiranje. Odlican milky toner, bogatiji je od I am from rice, mislim da je light verzija slicnija njemu.
Tir tir ampula serum me brejka, mogu staviti max jednom tjedno, tako da cu potrositi i vise necu kupiti. Mislim da je to proizvod za jako suhu kozu, nije za moju mjesovitu.
|
17.04.2025., 10:41
|
|
Registrirani korisnik
|
Ja sam primjetila da sve sto vama pase meni ne 
Npr tilbury setting spray koji je E fantazija pa do svog skincarea od Mad.
Npr tir tir puder mi je bas ocajan tako mi se brasnavi na licu da je to strasno, bas se suhe grudice skupljaju, a po tome necemu sto ga oni reklamiraju bi trebao biti bas suprotan -hidratantan.
|
|
|
17.04.2025., 12:14
|
|
entirely bonkers
|
Quote:
Elbereth7 kaže:
Meni je toner isto odlican. Potrosila sam par bocica I am from rice i kod zadnje narudzbe sa Yesstylea je TirTir bio bas jeftin, nekih 10€ za veliku bocu pa sam ga uzela za testiranje. Odlican milky toner, bogatiji je od I am from rice, mislim da je light verzija slicnija njemu.
Tir tir ampula serum me brejka, mogu staviti max jednom tjedno, tako da cu potrositi i vise necu kupiti. Mislim da je to proizvod za jako suhu kozu, nije za moju mjesovitu.
|
pogledala sam sastav svog ostalog skincarea, zaključila da ništa od toga nije za moju kožu s posebnim potrebama, odnosno da ću završiti tragično poštopana i izbrejkana od svega toga jer je prebogato - držim se tonera za sada.
i svrbe me sjajila  jer sam mali majmun, a puder me oduševio.
e, da, već sam prijavila - Tirtir setting sprej mi nije bio NIKAKAV. sve se raspadalo nakon par sati, tužni masni potočići. doslovno sam u prolazu stala doma da se mogu blotati, zaprašiti i našpricati sa CT da preživim ostatak dana. ALI proslijedila ga mami (zrela, još uvijek blago mješovita koža koja naginje dehidracijama), ona ga OBOŽAVA.
|
 |
|
Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 02:43.
|
|
|
|