|
|
25.04.2025., 17:47
|
|
Moderator
Registracija: Apr 2011.
|
Quote:
tinika22 kaže:
Zvala danas curku ali ne prima vise nove jer ne zna ni gdje se sa starima 
|
Šteta. Znači da dobro radi.
|
25.04.2025., 19:03
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Feb 2013.
|
Quote:
tinika22 kaže:
Zvala danas curku ali ne prima vise nove jer ne zna ni gdje se sa starima 
|
Mislim da je to vec postalo normalno za one koje imaju stalne musterije. Cula sam to vec puno puta. Rade od jutra do sutra i jednostavno ne stizu vise od onoga sto vec imaju.
Poslano sa mog SM-S916B koristeći Tapatalk
|
|
|
25.04.2025., 20:56
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Mar 2010.
|
Jeste probale nešto od sweed beauty? Zanima me njihov puder
|
|
|
26.04.2025., 07:26
|
|
Shoeholic
Registracija: Sep 2011.
|
Quote:
sweet Irma kaže:
imaš u dm-u 
|
oh! potpuno mi je to promaklo 
hvala!!
|
26.04.2025., 11:39
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Dec 2007.
|
Quote:
XenaRatnica kaže:
Mislim da je to vec postalo normalno za one koje imaju stalne musterije. Cula sam to vec puno puta. Rade od jutra do sutra i jednostavno ne stizu vise od onoga sto vec imaju.
Poslano sa mog SM-S916B koristeći Tapatalk
|
Pa ima i toga...imam ja decka koji mi je radio nokte on bi me primio ali imam poprolican br stepenica do gore(nema lifta),a ja na štakama ,operirala sam glezanja prije skoro 14 dana , ne smijem se oslanjati na tu nogu,a sa stakama mogu cca 15ak stepenica sve ostalo mi je napor..tak da sam u banani hahah
Inace Hell ja sam radila u GlamFactory kod Nikole ,niko me ne poznaje bolje od njega ..tj zna potrebe mojih napaćenih noktiju  meni je on bio ,odlican!!
Prestala sam ici sto zbog love sto zbog posla itd
|
|
|
26.04.2025., 12:14
|
|
Moderator
|
Quote:
tinika22 kaže:
Pa ima i toga...imam ja decka koji mi je radio nokte on bi me primio ali imam poprolican br stepenica do gore(nema lifta),a ja na štakama ,operirala sam glezanja prije skoro 14 dana , ne smijem se oslanjati na tu nogu,a sa stakama mogu cca 15ak stepenica sve ostalo mi je napor..tak da sam u banani hahah
Inace Hell ja sam radila u GlamFactory kod Nikole ,niko me ne poznaje bolje od njega ..tj zna potrebe mojih napaćenih noktiju  meni je on bio ,odlican!!
|
A gdje je to?
|
26.04.2025., 12:53
|
|
Registrirani korisnik
|
Quote:
Hell Blonde kaže:
A gdje je to?
|
Od Bonavie
https://g.co/kgs/XLodZSQ
|
|
|
26.04.2025., 13:42
|
|
registrirana korisnica
Registracija: Feb 2011.
|
žene - jma li neka iskustva s Meroda Cosmetics, mislim da je nizozemski brand, navodno imaju jako dobar make up za zrelu kožu ... većina starih stvari mi ili više ne odgovara ili mi se ne sviđa ... šalju u HR i prag za FS je razuman
|
26.04.2025., 14:08
|
|
Moderator
|
Quote:
tinika22 kaže:
|
Aaa, tnx.
|
26.04.2025., 21:59
|
|
Registrirani korisnik
|
I ja sam kod Nikolice godinama na trajnom laku, sve preporuke
|
|
|
Jučer, 08:44
|
|
Sedma od Devet
Registracija: Mar 2006.
|
Quote:
tinika22 kaže:
|
Quote:
supergirl1 kaže:
I ja sam kod Nikolice godinama na trajnom laku, sve preporuke
|
ja sam bila kod njega prije ove ženske sad u noktić salonu. prije je kod njega radila jedna cura, mislim da se Lara zvala, ona mi je super radila. onda je ona otišla i onda me on preuzeo, meni je on dosta loše radio, ravno dvaput sam bila kod njega baš i otišla. užasno je poskupio i jednostavno mi nije radio dobro. 
|
Jučer, 13:58
|
|
Registrirani korisnik
|
Meni je stvarno dobar, ili on ili Dijana mi rade. Brzi su, sat vremena za trajni, 32 eura platim. Sta ja znam, ovo je u biti prvi i jedini salon u kojem radim nokte cca 2 god. Cisto je, dezinficiraju sve, svaki put uzima skroz novi set koji mu treba za rad
|
|
|
Jučer, 15:56
|
|
Sedma od Devet
Registracija: Mar 2006.
|
Quote:
supergirl1 kaže:
Meni je stvarno dobar, ili on ili Dijana mi rade. Brzi su, sat vremena za trajni, 32 eura platim. Sta ja znam, ovo je u biti prvi i jedini salon u kojem radim nokte cca 2 god. Cisto je, dezinficiraju sve, svaki put uzima skroz novi set koji mu treba za rad
|
slažem se da su brzi, da je čisto, taj nivo čistoće još nigdje nisam vidjela. meni je naplatio 36 eur u siječnju za ojačani trajni lak, koji sam do tad plaćala 31. too much mi je to bilo.
zadnji put kad mi je radio mi je toliko jako izbrusio kožicu s onom brusilicom da sam drugi dan morala stavit antibiotsku kremu da smanjim upalu i crvenilo. ili je bio grub ili nije bilo dobro dezinficirano. u kombinaciji sa cijenom sam odlučila da više ne idem. a i čini mi se da mu je dosta cura otišlo od tamo.
|
Jučer, 21:52
|
|
Registrirani korisnik
|
Quote:
Trinity kaže:
slažem se da su brzi, da je čisto, taj nivo čistoće još nigdje nisam vidjela. meni je naplatio 36 eur u siječnju za ojačani trajni lak, koji sam do tad plaćala 31. too much mi je to bilo.
zadnji put kad mi je radio mi je toliko jako izbrusio kožicu s onom brusilicom da sam drugi dan morala stavit antibiotsku kremu da smanjim upalu i crvenilo. ili je bio grub ili nije bilo dobro dezinficirano. u kombinaciji sa cijenom sam odlučila da više ne idem. a i čini mi se da mu je dosta cura otišlo od tamo.
|
Kako kome kao i sve...kod njega sam radila ja ,a seka jos uvijek..frendica..mi smo zadovoljni 
|
|
|
Jučer, 23:04
|
|
Registrirani korisnik
|
Da, otišle su neke, ali to je normalna fluktuacija. Mlade su cure, idu dalje, neke se i ne bave više noktima
|
|
|
 |
|
Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 10:00.
|
|
|
|