Natrag   Forum.hr > Lifestyle > Putovanja > Destinacije i putopisi

Odgovor

Tematski alati Opcije prikaza
Old 09.10.2013., 11:29   #2241
Svejedno, evo, provjeravam, bivše okretište Voždovac je dvanaesta stanica, dakle sve stanice od 4. do 12. su - na Voždovcu.
nvnk is offline  
Odgovori s citatom
Old 09.10.2013., 13:03   #2242
Ako je u pitanju taj spomenuti Happy Star, on pripada opstini Vozdovac, ali je u naselju Braca Jerkovic pa do njega ne ide tramvaj 9. A ako je negde oko Autokomande ili iznad onda moze devetkom. Zato je bitno da napise koji je tacno hotel u pitanju.
maki_maki is offline  
Odgovori s citatom
Old 09.10.2013., 18:35   #2243
Quote:
jacobs kofi kaže: Pogledaj post
Toplo se nadam da nije riječ o hotelu Happy Star
Radi se o tom hotelu... Zašto??????
velika mala is offline  
Odgovori s citatom
Old 09.10.2013., 18:59   #2244
Quote:
maki_maki kaže: Pogledaj post
Ako je u pitanju taj spomenuti Happy Star, on pripada opstini Vozdovac, ali je u naselju Braca Jerkovic pa do njega ne ide tramvaj 9. A ako je negde oko Autokomande ili iznad onda moze devetkom. Zato je bitno da napise koji je tacno hotel u pitanju.
Radi se o tom hotelu.... Koliko je to zapravo blizu centru grada? Na stranici hotela piše 4 kilometra...
velika mala is offline  
Odgovori s citatom
Old 09.10.2013., 22:41   #2245
Quote:
velika mala kaže: Pogledaj post
Radi se o tom hotelu.... Koliko je to zapravo blizu centru grada? Na stranici hotela piše 4 kilometra...
Zato sam se i nadala da nije taj hotel koja 4 kilometra.. puno, puno dalje... bila sam u tom hotelu, onak nista posebno.. piće dobrodošlice nismo dobili (iako je lijepo u kuponu bilo naznačeno da ćemo to dobiti) tek nakon što sam ja svaki dan žugala na recepciji kako piće nismo dobili, tek tada nam je obećala 2 boce vina.. krenuli mi iz hotela, ja opet pitam piće dobrodošlice.. kaže ona aha skoro sam zaboravila.. inače je osoblje ok..čistoća i nije na nekom nivou... hotel navodno ima parking pod nadzorom.. to ti je zapravo nogostup ispred hotela i tu se autom popneš vjerojatno je to ono koliko para, toliko muzike.. preko puta hotela imaš stanicu za bus, a i taxi tu stoji, tako da imaš prijevoz do grada, ako ne planiraš svojim autom... pitaj šta te još zanima
jacobs kofi is offline  
Odgovori s citatom
Old 10.10.2013., 00:11   #2246
Quote:
Do centra grada ima sigurno jedno 7 km, definitivno su slagali da je samo 4 km. Autobus 26 koji staje tu ide direktno u centar.
maki_maki is offline  
Odgovori s citatom
Old 10.10.2013., 00:31   #2247
Quote:
maki_maki kaže: Pogledaj post
Do centra grada ima sigurno jedno 7 km, definitivno su slagali da je samo 4 km. Autobus 26 koji staje tu ide direktno u centar.
ako ne i više.. al dobro nećemo je sada strašiti, neka uživa u Begešu
jacobs kofi is offline  
Odgovori s citatom
Old 10.10.2013., 07:21   #2248
Linija 26 je dosta dobra, cesto ide i vozi kroz centar i staje i na samom Trgu Republike a zavrsi na Dorcolu, koji je deo grada uz Dunav i blizu tvrdjave. Ja mozda toliko volim putovanja da imam beskrajno optimistican pristup, ako nadjem smestaj u samom centru mislim "u super sve ce mi biti zgodno i blizu" a ako sam van centra u nekom stambenom delu onda mi je reakcija "OK nekako ces vise uhvatiti "pravi" ritam kako se negde zivi i kako to sve izgleda"... Princip koji uglavnom dobro funkcionise osim u Americi , jer ipak mozes zaglaviti u neko predgradje koje nije sigurno ili nema dobre veze, kao recimo LA ... dok to u vecini Evrope srecom jos uvek nije problem.

Jedino ne znam koja je najbolja kombinacija za doci sa zeleznicke/autobuske do tamo, mozda tramvaj 9 pa onda bus 50? Jel' ima neko ko bolje zna taj deo grada?

PS Da li 26 staje blizu onog novog centra sa fudbalskim stadionom Vozdovackog na krovu? To bi trebalo da bude negde u blizini...

Zadnje uređivanje VisokiGost : 10.10.2013. at 07:28.
VisokiGost is offline  
Odgovori s citatom
Old 10.10.2013., 09:37   #2249
http://www.planplus.rs/default.aspx?...ovac&pf=1&pt=2

Program nudi 3 varijante za prevoz. Sve su priblizno iste - 32, 33 i 34 minuta. Klikom na svaku varijanatu izlazi detaljna mapa puta. Zumiranjem same mape se prikazuje tacan raspored stanica. Pocetna tacka je na mapi prikazana sa "A", a krajnja sa "B".
Bus 26 prolazi pored trznog centr sa stadionom. I to je relativno blizu hotela. Oko 1,5 km.

Zadnje uređivanje jaleha : 10.10.2013. at 10:11.
jaleha is offline  
Odgovori s citatom
Old 10.10.2013., 20:50   #2250
Ljudi hvala vam svima, pomogli ste mi dosta.... A s obzirom da je hotel rezerviran i uplaćen za kraj 11 mjeseca sigurno ću ja do tad još ponešto pitati... Baš se veselim tom putovanju...
velika mala is offline  
Odgovori s citatom
Old 10.10.2013., 21:46   #2251
Quote:
Ljudi hvala vam svima, pomogli ste mi dosta.... A s obzirom da je hotel rezerviran i uplaćen za kraj 11 mjeseca sigurno ću ja do tad još ponešto pitati... Baš se veselim tom putovanju...
Lijep provod ti želim, ništa ne brini zbog hotela.. bit će ti svakako super.. hotel je ionako najmanje bitan..
jacobs kofi is offline  
Odgovori s citatom
Old 10.10.2013., 21:51   #2252
Jel 100 dinara 6 kn ili?
jura1986 is offline  
Odgovori s citatom
Old 10.10.2013., 21:53   #2253
3000 dinara je sad ravno 200 kuna. tako ti je najlakše računat.
jure.motovilec is offline  
Odgovori s citatom
Old 17.10.2013., 04:15   #2254
Talking

Pozz svima.. E ovako, dragi i ja sljedeci vikend idemo u Bg, bit cemo smjesteni u "happy star". E sad, ja znam da je to udaljeno od centra, to nam nije bitno, svakako mislimo obic sve sad mene zanima, di otic, fino nesto pojest a ne potrosit puno para. Ako je to moguce znaci da mi cihene nisu da padnem u nesvjest kad ciko donese racun
smotanaa is offline  
Odgovori s citatom
Old 17.10.2013., 08:28   #2255
Quote:
smotanaa kaže: Pogledaj post
znaci da mi cihene nisu da padnem u nesvjest kad ciko donese racun
"Padati u nesvjest od računa" je općenito relativan pojam, ali ako u BG naletiš na takvo mjesto, znači da imaš jaako malo sreće.

Prek 90% restorana ima za naše pojmove vrlo podnošljive cijene.
nvnk is offline  
Odgovori s citatom
Old 17.10.2013., 09:11   #2256
evo recimo Madera kao najfancy PECTOPAH košta kao bilo koji po Jadranu.
tako da...
Odgovori s citatom
Old 17.10.2013., 13:32   #2257
Thumbs up

Ja sam baksuz pa me nista ne bi cudilo
A jos me zanima kako od zeljeznickog kolodvora najednostavnije doci do "happy star" ?
smotanaa is offline  
Odgovori s citatom
Old 17.10.2013., 14:05   #2258
bilo je riječi o tome stranicu dvije prije. niste valjda svi kupili taj kupon
Odgovori s citatom
Old 17.10.2013., 14:09   #2259
evo ovako, ja i prijateljica idemo na sajam knjiga iduci tjedan, vise zbog Beograda :inlove: ,a nikako zbog sajma trebam prijedloge, sto obici, vidjeti, gdje jesti, sto kupiti. sve u jednom danu, nazalost :/
Old 17.10.2013., 17:06   #2260
Pozdrav svima! ovako,decko i ja cemo krajem 11og mjeseca(takav je plan) u BG na vikend.nakon duljeg pronalazenja nasla sam ovaj apartman koji je kako mi se čini u centru. http://mojapartmanbeograd.com/beogra...l#.Ul_6f_nxro5
sto kazete?previse novaca?jel se moze naci nesto jeftinije a opet blizu centru?to nam je ustvari prioritet-da smo blizu centru(jer koliko vidim moze se vecina pjesice)da se nevozamo puno.znam da do ade moramo prijevozom i to je u planu, ako imate nekakve prijedloge,linkove-unaprijed hvala
i da,vidim da nitko ne spominje tv toranj na avali-što?
Odgovor

Kreni na podforum

Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 05:50.