Natrag   Forum.hr > Sport > Nogomet

Nogomet O loptanju nogom u širem smislu.
Podforumi: Navijači

Zatvorena tema

Tematski alati Opcije prikaza
Old 29.01.2025., 13:10   #2301
zz, nemoj se ljutiti ali prerano su te otpustili
Ajutokintumi is online now  
Old 30.01.2025., 10:12   #2302
kako nama ti talijani ne leže, uvijek ista priča, kao da su mentalno i fizički jači, kao da se cijelu sezonu čuvaju za taj meč

de jong i kounde su slabe karike u ovoj ekipi, prvi previše drka po lopti samoživ je a drugi nit smrdi nit miriši. kod knock out faze će nas upravo njih dvojica koštati.
Old 30.01.2025., 10:13   #2303
Barcelona i Atletico u eliti, a Real nas sramoti vucaranjem po opskurnim playoffima

Valjda im Celtic neće biti nepremostiva prepreka...
Sudden Sid is offline  
Old 30.01.2025., 10:15   #2304
Quote:
Sudden Sid kaže: Pogledaj post
Barcelona i Atletico u eliti, a Real nas sramoti vucaranjem po opskurnim playoffima

Valjda im Celtic neće biti nepremostiva prepreka...
opet se vleku kao neka peronospora
Old 30.01.2025., 10:18   #2305
Quote:
Ajutokintumi kaže: Pogledaj post
opet se vleku kao neka peronospora
Dotepsti će se do polufinala, a neće složiti dvije pristojne utakmice
Sudden Sid is offline  
Old 30.01.2025., 10:40   #2306
Hrabre rijeci nekoga tko bi trebao slaviti prolazak skupine.
Old 30.01.2025., 15:18   #2307
Pedri produžio ugovor do 2030.
Sudden Sid is offline  
Old 30.01.2025., 17:09   #2308
Quote:
Pedri produžio ugovor do 2030.
meni osobno najdraži i najbolji igrač u barci
živim za dan kad će mu zasjati kapetanska traka na bicepsu
Old 31.01.2025., 10:31   #2309

Madrono is offline  
Old 31.01.2025., 13:28   #2310
sukob interesa

ma šalim se, baš mi drago, legenda je on
Old 01.02.2025., 09:33   #2311
Cholo je nedovoljno cijenjen cini mi se zbog nacina na koji mu igra ekipa.

Osim sto je uzeo titule pored najjacih generacija Reala i Barce ,samo je to i razlog sto nije uzeo jos koju ,tu je i mozemo reci konstanta u toj borbi za vrh protiv svega fakticki ne samo dva tako mocna kluba vec cijelokupnog sistema. Ima ove sezone finu priliku za krunu no poceo je opet prcati sa Kokeom na sredini sto bi mi se vrlo laka moglo obiti o glavu. Vidio sam da ce dovesti 5 vjerovatno pojacanje low cost sto ne bi bilo nimalo lose. Spominje se Zhicenko iz Arsenala koji je cini mi se vise krilni igrac .

Gulijano je njegova reinkarnacija u milimetar i nemam sumnje da ce postici velike stvari u Atleticu.
Madrono is offline  
Old 01.02.2025., 09:39   #2312
Pa najviše udarate baš vi po njemu kad vam rezultati nisu po volji, mi neutralni posmatrači ga izuzetno cijenimo
Mauna Loa is offline  
Old 01.02.2025., 09:50   #2313
Quote:
Madrono kaže: Pogledaj post
Cholo je nedovoljno cijenjen cini mi se zbog nacina na koji mu igra ekipa.

Osim sto je uzeo titule pored najjacih generacija Reala i Barce ,samo je to i razlog sto nije uzeo jos koju ,tu je i mozemo reci konstanta u toj borbi za vrh protiv svega fakticki ne samo dva tako mocna kluba vec cijelokupnog sistema. Ima ove sezone finu priliku za krunu no poceo je opet prcati sa Kokeom na sredini sto bi mi se vrlo laka moglo obiti o glavu. Vidio sam da ce dovesti 5 vjerovatno pojacanje low cost sto ne bi bilo nimalo lose. Spominje se Zhicenko iz Arsenala koji je cini mi se vise krilni igrac .

Gulijano je njegova reinkarnacija u milimetar i nemam sumnje da ce postici velike stvari u Atleticu.
Zinčenko je nominalno veznjak koji igra lijevog beka.
Prije 2 sezone je bio fenomenalan, unazad 18 mjeseci je zbog ozljeda nazadovao.
Defenzivno je rupa, u La Ligi će mu možda biti lakše zbog nižeg intenziteta igre
HattoriHanzo is offline  
Old 01.02.2025., 15:39   #2314
Quote:
RFEF President Rafael Louzan has revealed that Real Madrid counterpart Florentino Perez has pressured him to alter the officiating in Spanish football.

Florentino direktno naređuje predsjedniku saveza da "riješi" suđenje kako Real ne bi ostao bez titula. Baš da sad vidimo reakcije
Kratki update, odnosno no update: niti kazna, niti istraga, niti komentar, ništa. Perez očito može osobno pritiskati čelnike najviših organizacija da se sudi u korist Reala, nikom ništa.
Sudden Sid is offline  
Old 01.02.2025., 17:34   #2315
Da istraga

Pa Florentino je nakon otkrica vaseg podmicivanja vise puta javno rekao da treba pocistiti sudacku organizaciju, a pridruzilo mu se jos barem 5-6 funkcionera ostalih klubova.

Oprosti sto nisu svi zadovoljni time da sljam koji su nakotili korumpirani Negreira i niegov sin sa svojom "skolom sudjenja" () i dalje drma spanjolskim livadama.

Btw, zanimljivi su ti celnici saveza i lige, odmah zurno izjave da "navijaju za Real", da bi potom redovito bacali klipove pod noge Madrida ili Florentina
ZinedineZidane is offline  
Old 01.02.2025., 22:45   #2316
Eh Luka...

A gle ovog šta okreće guzicu na ovaj mlitav šut
Old 01.02.2025., 22:47   #2317
Cijelu utakmicu napadas i onda kazna
Old 01.02.2025., 23:16   #2318
Perez je potpuni idiot ako produzi Ancelotiu ugovor.
Tip danas napravi samo dvije izmjene , ne racunam onu Rudigera radi ozlijede.
Nebi me cudilo da ih raspadnuti City naguzi i izbaci iz 1/16f LP
tomito is offline  
Old 01.02.2025., 23:55   #2319
Quote:
ZinedineZidane kaže: Pogledaj post
Btw, zanimljivi su ti celnici saveza i lige, odmah zurno izjave da "navijaju za Real", da bi potom redovito bacali klipove pod noge Madrida ili Florentina
I cijeli Espanyol navija za vas pa evo
Sudden Sid is offline  
Old 01.02.2025., 23:56   #2320
Meni se ne da kopati po vašim statistikama, ali slobodno neka netko vidi kakav je učinak Reala dok Mbappe i Vini igraju zajedno, a kakav kad igra samo jedan od njih. Vjerojatno u drugom slučaju imate 100% pobjeda, u prvom 20%.
Sudden Sid is offline  
Zatvorena tema

Kreni na podforum

Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 09:40.