Reality TV Orwell is a happy man. |
|
|
26.04.2025., 12:45
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Dec 2023.
|
Quote:
dotur tonci kaže:
|
nju koda je netko oteo pa šalje signale da se spasi  kakva spaljotina
|
|
|
26.04.2025., 19:00
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Nov 2019.
|
Filip Belić iz 'Braka na prvu' za RTL.hr: 'U vezi sam! To je ljubav na prvi pogled'
Quote:
"Friško sam u vezi, svega nekoliko mjeseci. Upoznali smo se u dućanu na odjelu za zdravu hranu. Čim sam vidio što sve zdravo ima u košarici, za mene je to bila ljubav na prvi pogled, a još sam uz to doznao da svaki dan trenira", rekao je Filip, koji je tajanstven oko nove žene u svome životu.
"Još je prerano za zajednički život. Za sada bi to zadržao u tajnosti da mi ju netko ne ukrade", rekao je.
|
Petra Meštrić za RTL.hr o novoj ljubavi: 'Gospodin je trenutačno na probnom roku'
Quote:
''Što se ljubavi tiče... pa recimo da je gospodin trenutačno na probnom roku. Znate kako to ide – kao i kod svakog ozbiljnog pregleda, prvo ide anamneza, pa dijagnostika, pa tek onda terapija'', našalila se Petra i dodala kako nema potrebe za žurbom.
''Ljubavne dijagnoze traže vremena, strpljenja i malo humora. Ako preživi moju dnevnu dozu sarkazma i sve specijalističke preglede koje život nosi – možda jednog dana i položimo ispit za ozbiljnu vezu. Do tada – uživam u procesu i s osmijehom čekam što život nosi'', objasnila je.
|
|
|
|
26.04.2025., 20:09
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Nov 2010.
|
Filip je par mjeseci u vezi a za to vrijeme na svom profilu slini za Valentinom iz GS.
I jada se kako njemu nisu dali Evu Mendes a sad su ju našli.
Treba njemu pozornosti, ništa drugo.
|
|
|
26.04.2025., 21:07
|
|
a promise of a new life
Registracija: Jan 2007.
|
Quote:
Shimeshime kaže:
|
Silvija kad ju spreme za veceru i eksperte, nasminkaju, nafriziraju, obuku, kad sjedi mirna, suzdrzana, samozatajna, lijepo se smjeska... tad je najbolja verzija sebe.
Cim progovori, magija se rasprsne. 
|
|
|
26.04.2025., 21:11
|
|
ivka
Registracija: Apr 2024.
|
Quote:
tajva kaže:
Filip je par mjeseci u vezi a za to vrijeme na svom profilu slini za Valentinom iz GS.
I jada se kako njemu nisu dali Evu Mendes a sad su ju našli.
Treba njemu pozornosti, ništa drugo.
|
Isti Filip kakvog smo gledali u BNP... kao da još uvijek ima 17.
A možda je to strategija kojom RTL-u šalje hintove da ga uzmu za sljedeću sezonu Savršenog?! Za ego poput njegovog to je baš idealan show - jedan Filip na njih 15 (il koliko već). Di ćeš bolje?!
|
|
|
26.04.2025., 21:12
|
|
ivka
|
Quote:
angelic blonde kaže:
Silvija kad ju spreme za veceru i eksperte, nasminkaju, nafriziraju, obuku, kad sjedi mirna, suzdrzana, samozatajna, lijepo se smjeska... tad je najbolja verzija sebe.
|
..ili čim propjeva 
|
|
|
26.04.2025., 21:17
|
|
a promise of a new life
|
Quote:
Kreativka kaže:
..ili čim propjeva 
|
Ono pjevanje vlastite pjesme u svojoj sobi i pjevanje za vecerom je bilo definicija cringea. Nisam mogla gledati od susramlja, doslo mi je da se pokrijem preko glave od sramote. Jos uvijek se oporavljam od neugode.
|
|
|
26.04.2025., 21:19
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Apr 2025.
|
Od muskih franjo pa hrvoje
Cure silvija pa kristina s dosta realna anketa
iako po meni mozda cak irma na drugo mjesto da se ona sredjuje bila bi mozda i prva
|
|
|
26.04.2025., 21:44
|
|
ivka
|
Quote:
angelic blonde kaže:
Ono pjevanje vlastite pjesme u svojoj sobi i pjevanje za vecerom je bilo definicija cringea. Nisam mogla gledati od susramlja, doslo mi je da se pokrijem preko glave od sramote. Jos uvijek se oporavljam od neugode.
|
Kao što sam već rekla... samo da joj ne pređe u naviku. 
|
|
|
26.04.2025., 22:03
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Jan 2009.
|
Silvija, javi mi se u inbox. Od Hrvoja ništa, taj te se boji, budeš vidjela kako te jedan zreo muškarac može maziti, paziti i sponzorirati.
Poslano sa mog Samsung S23 Ultra koristeći Tapatalk
|
|
|
26.04.2025., 22:29
|
|
ivka
|
Quote:
Uplaseni kaže:
Silvija, javi mi se u inbox. Od Hrvoja ništa, taj te se boji, budeš vidjela kako te jedan zreo muškarac može maziti, paziti i sponzorirati.
|
Jesu tebi rekli da ličiš na Franju? Silvija ga je stavila na prvo mjesto, pa mislim da ne bi bilo loše napomenuti.
Silvija, boldala sam ključni dio rečenice da ti ne promakne. 
|
|
|
26.04.2025., 23:35
|
|
Registrirani korisnik
|
Quote:
Kreativka kaže:
Jesu tebi rekli da ličiš na Franju? Silvija ga je stavila na prvo mjesto, pa mislim da ne bi bilo loše napomenuti.
Silvija, boldala sam ključni dio rečenice da ti ne promakne. 
|
Tako je, hvala ti.
Javim kada dobijem poruku u inbox.
|
|
|
27.04.2025., 09:11
|
|
Cat lover
Registracija: Jun 2011.
|
Quote:
Uplaseni kaže:
|
Ne mozes ju sponzorirati sa s23 mobom 
Barem s25
|
27.04.2025., 09:31
|
|
Registrirani korisnik
|
Quote:
individualka10 kaže:
Ne mozes ju sponzorirati sa s23 mobom
Barem s25
|
Naravno. Čim se javi, kupujem S25 Ultra 
|
|
|
27.04.2025., 10:15
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Jun 2010.
|
Quote:
angelic blonde kaže:
|
Nemoj tako,ona je mnogo radila na sebi 
|
|
27.04.2025., 10:17
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Jun 2010.
|
Quote:
Uplaseni kaže:
|
Nekretnina u Splitu se podrazumijeva,to ti je prvi test 
|
|
27.04.2025., 10:35
|
|
a promise of a new life
|
Idem putem kojim neces tiiii
Idem tamo da te zaboraviiiiim
Ne znam zakaj su joj prikeljili bas "stjuardesa na brodu", kad su mogli i profesorica (il kaj je vec, uglavnom ima diplomu) francuskog i ruskog, pjevacica (aktualno je), pa i faking slasticarka... nije da podcjenjujem, al kao da za stjuardesu od svega toga treba najmanje znanja, vjestina, talenata... mozda imam predrasude, dozvoljavam.
Mislim, ima Sylvie dosta pluseva, zna 4 strana jezika, ima mirnu i blagu narav, kooperativna je...
|
|
|
27.04.2025., 18:57
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Apr 2021.
|
Quote:
angelic blonde kaže:
nije da podcjenjujem, al kao da za stjuardesu od svega toga treba najmanje znanja, vjestina, talenata... mozda imam predrasude, dozvoljavam.
|
zapravo i nemaš. ne znam na kakvom brodu niti za koju kompaniju radi, ali to stvarno može biti grozan posao. dobro je plaćen, ali uključuje stvarno sve, konobarenje, čišćenje i uvijek moraš biti sređen, lijep, nasmijan.
često bude i nemoralnih ponuda. stresno uglavnom i ne znam zašto bi se netko tko ima fakultet time bavio, osim ako je osoba baš spremna govna jesti za svaki euro pa ne bira
i čudi me da je s 40 još uvijek stjuardesa na brodu..
|
|
|
 |
|
Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 11:47.
|
|
|
|