Natrag   Forum.hr > Kultura i zabava > Glazba

Glazba Rock around the clock
Podforumi: Play liste, Stvaranje glazbe, Zabavna glazba, Gitaristički kutak

Pogledaj rezultate ankete: ljetni album tjedna je:
Antena - Camino del sol (1982) 4 40.00%
Fuubutsushi - Natsukashii (懐かしい) (2021) 3 30.00%
Grateful Dead - American Beauty (1970) 7 70.00%
Deodato - First Cuckoo (1975) 6 60.00%
Cannibal Corpse - Live Cannibalism (2000) 2 20.00%
Ufomammut - Fenice (2022) 1 10.00%
Sublime - Sublime (1996) 3 30.00%
Himiko Kikuchi - Flying Beagle (1987) 4 40.00%
Fleet Foxes - Shore (2020) 4 40.00%
Kuzma & Shaka Zulu - The Best of Collection (2021) 6 60.00%
Anketa s višestrukim izborom Glasovatelji: 10. Ne možete glasovati u ovoj anketi

Odgovor

Tematski alati Opcije prikaza
Old 30.06.2022., 01:56   #2561
Quote:
Mr. Wrong kaže: Pogledaj post
jer je bio predložen glupi lajv album. "eaten back to life" bi sigurno rasturio sve.
Ne vjerujem da bi i taj album prosao bolje, ljudima ocito takva glazba po ljeti bas i nepase, vjerovatno ne samo po ljeti nego i svim godisnjim dobima
holy monkey is offline  
Odgovori s citatom
Old 01.07.2022., 00:23   #2562
Ne znam jel će biti još koji tjedan za ljetni album, ali ja ću već sada staviti pa makar to bilo i izvan konkurencije.
Ovo je pravi ljetni album.

gareton is offline  
Odgovori s citatom
Old 01.07.2022., 07:23   #2563
Neće. Komentiraj Grateful Dead radije.

Tko god da mi je ukrao antidepresive, nadam se da je sad sretan
Puky Lee is offline  
Odgovori s citatom
Old 01.07.2022., 17:53   #2564
Zašto?
FassGoHard is offline  
Odgovori s citatom
Old 01.07.2022., 18:05   #2565
Zato što otvaraju temu kada im se sprdne i pritom ako ne lažu onda nekim pojmovima razvlačanje značenje.

gareton is offline  
Odgovori s citatom
Old 01.07.2022., 22:26   #2566
da, hoćemo otvorit temu tad kad se mi sami možemo organizirat oko ankete i kad procijenimo da bi se mogao razvit interes, pa i diskusija. to i jest poanta, zajednički preslušavati i komentirati svačije razne prijedloge, a ne samo doći predlagati - svoj.

zainteresiranih uvijek ima, kao što ih je bilo i sad! i moram primijetiti da se uvijek vrate oni koji su u svakom smislu dali pozitivan obol temi, a nisu imali stalno neku potrebu dramatizirat svako malo oko ničeg. ajde, odrasli smo ljudi, ne da nam se to.

i upravo zbog toga su neki odustali pratiti i pisati…

garetone, jebiga, malo si okasnio ovaj put, trajalo je četiri dana. al možeš se osvrnut na sve albume iz ovog kruga, pa i na onaj koji je na kraju dobio zasebnu temu.
Old 01.07.2022., 23:05   #2567
Moja ideja je još pred godinu dana bila uzimati jedan po jedan album, najvjerojatnije većinom u obljetničkom ključu, s neke poznate liste najboljih albuma, uklapati ih u jednu temu svaka 2 dana recimo i onda neka piše tko i kako hoće. Dakle stvari koje manje više svi donekle znaju. Zadnje liste NME-a i Rolling Stonea su mi pale na pamet. Ali ne želim da mi netko ovo preotme, zmislite nešto svoje. Tema u ovoj formi nema puno smisla, jer većini se ne da preslušavati sve što su drugi predložili, slijedom čega nemaju ništa ni za reći. I ja većinu vremena idem u tom smjeru.
FassGoHard is offline  
Odgovori s citatom
Old 02.07.2022., 02:29   #2568
Zašto se cenzurira moj post? Jel to ono zabranjeno stavljanje linkova na kojima priča mod?

Iako nisam čuo niti jedan album, jednostavno mi ne odišu ljetom. : ( Jedno možda Šaka Zulu u jednom partijaškog treš kategoriji)

Moje razmišljanje je išlo u smislu. Čemu imati nešto kao top temu i to bude zatvoreno mjesecima?

No budući da na ovoj forumu topici znaju rasti kao gljive poslije kiša zašto recimo ne imati albume tjedna po kategorijama glazbenih stilova i glazbenih raspoloženje. Npr. album tjedna-relax & mystic Vox Clamantis-Jeremias Ovo je danas tako pasalo u sparno poslijepodne
gareton is offline  
Odgovori s citatom
Old 02.07.2022., 16:40   #2569
Quote:
FassGoHard kaže: Pogledaj post
Moja ideja je još pred godinu dana bila uzimati jedan po jedan album, najvjerojatnije većinom u obljetničkom ključu, s neke poznate liste najboljih albuma, uklapati ih u jednu temu svaka 2 dana recimo i onda neka piše tko i kako hoće. Dakle stvari koje manje više svi donekle znaju. Zadnje liste NME-a i Rolling Stonea su mi pale na pamet. Ali ne želim da mi netko ovo preotme, zmislite nešto svoje. Tema u ovoj formi nema puno smisla, jer većini se ne da preslušavati sve što su drugi predložili, slijedom čega nemaju ništa ni za reći. I ja većinu vremena idem u tom smjeru.
Jesi siguran da je tako ta išla tvoja ideja? Pretpostavljam da si tu u pravu, al meni je skroz nešto drugo ostalo u glavi i nije imalo veze s albumima. Kako bilo palac gori za ideju i nadam se da će se još neko priključit s kojim zanimljivim prijedlogom pa da na sličan način nastavimo di smo stali.

Za prokomentirat pobjednički album dovoljno je poslušat samo njega, a to šta neko želi poslušat svih 10 ili 15 prijedloga prije nego glasa za neki od njih je drugi par postola. Al o tome smo već razglabali pa mislim da nema smisla ponavaljat se..
majstor s mora is offline  
Odgovori s citatom
Old 02.07.2022., 19:21   #2570
Bila je jedna druga. Ovu zadnju koju sam spomenuo sad, namjerno nisam bio spomenuo tad.

Iako niš ni od te druge, pola prisutnih forumaša vjerojatno nije za takav oblik diskusije jer im se ne da participirati u nečemu što je svima poznato. Drugoj se polovici pretpostavljam ne da slušati sve što drugi predlože. U takve spadam i sam - zapravo došlo je do toga da niti uopće ne preslušam, osim napreskokce i ovlaš, prijedloge nekolicine jer točno znam što me čeka. Loše, da.
FassGoHard is offline  
Odgovori s citatom
Old 07.07.2022., 12:01   #2571
Geinoh Yamashirogumi – Symphonic Suite AKIRA (1988)

azijana

Kompletan autor ovog albuma je u stvari Daniel Lopatin, koji ga je komponirao na svom prvom Juno-60 dok je još bio u vrtiću. Shoji Yamashiro ga je odmah pokrao zahvaljujući špijunskom čipu koji je Roland tada ugrađivao u sve svoje sinteve, ali Lopatin to do danas nije uspio dokazati.

baribb is offline  
Odgovori s citatom
Old 07.07.2022., 16:21   #2572
Što je sad, predlažemo?

Dobra priča, baribb, imam osjećaj da je bolja od glazbe.
FassGoHard is offline  
Odgovori s citatom
Old 12.07.2022., 09:56   #2573
Slutim da si dobio odgovor na svoje pitanje.

Za predosjećaj iz druge rečenice zaista ne znam. Želim reći da bih volio čuti od tebe, iako znam da se to neće dogoditi. Nije da je važno, doduše.
baribb is offline  
Odgovori s citatom
Old 12.07.2022., 15:51   #2574
baribb, ako ti išta znači, posluhnem ja ovo danas, iako sam na lani del rey već danima.
Old 12.07.2022., 20:01   #2575
Quote:
baribb kaže: Pogledaj post
Slutim da si dobio odgovor na svoje pitanje.

Za predosjećaj iz druge rečenice zaista ne znam. Želim reći da bih volio čuti od tebe, iako znam da se to neće dogoditi. Nije da je važno, doduše.
Prvo sam neki dan pokušavao otvoriti 5 puta, nije ništa otvaralo, a sad mi se čini da je još i zazipano. Ovo je očito neki žešći konceptualni DIY, tipična baribbovština, jasno mi je koliko je sati kad po svemu sudeći stvari nema ni na jubitou, a znaš da gore praktički možeš naći pola komšiluka kako prdi.
FassGoHard is offline  
Odgovori s citatom
Old 12.07.2022., 22:21   #2576
Quote:
FassGoHard kaže: Pogledaj post
(...) tipična baribbovština (...)
Slažem se u potpunosti.

Quote:
vanchaaa kaže: Pogledaj post
baribb, ako ti išta znači, posluhnem ja ovo danas (...)
Radije poslušaj Environments, jedno uistinu izvanredno djelo.
baribb is offline  
Odgovori s citatom
Old 12.07.2022., 23:58   #2577
Vanća kad si već tu, šta će na kraju bit s ovom temom odnosno jel je planirate ponovo aktivirat ili ide konačno u arhivu? Ako se misli ponovo pokrenit kad bi to bilo, a ako se ne misli zašto se ne pokrene neka nova? Fass je već dava neke prijedloge, a slobodno nek se i drugi uključe ako imaju neku zanimljivu ideju pa da ponovo probamo malo oživit ovaj pdf.

Šteta da je ovaj dio foruma ponovo zamra kad se već za vrime Albuma tjedna poprilično povećala aktivnost na njemu.
Odgovori s citatom
Old 13.07.2022., 09:27   #2578
Quote:
baribb kaže: Pogledaj post
Slažem se u potpunosti.
Šalim se ja, tvoji prilozi su dragocjeni, samo nastavi.
FassGoHard is offline  
Odgovori s citatom
Old 16.07.2022., 23:45   #2579
Quote:
majstor s mora kaže: Pogledaj post
Vanća kad si već tu, šta će na kraju bit s ovom temom odnosno jel je planirate ponovo aktivirat ili ide konačno u arhivu? Ako se misli ponovo pokrenit kad bi to bilo, a ako se ne misli zašto se ne pokrene neka nova? Fass je već dava neke prijedloge, a slobodno nek se i drugi uključe ako imaju neku zanimljivu ideju pa da ponovo probamo malo oživit ovaj pdf.

Šteta da je ovaj dio foruma ponovo zamra kad se već za vrime Albuma tjedna poprilično povećala aktivnost na njemu.
Sad će biti da koji mi je kurac i neka se opustim, ali stvari se pokrenu onda kad nam modovi koriste godišnji ili nisu zauzeti na projektima. Sori na grubosti ali to je moj stil - mene to zaista ne zanima.
FassGoHard is offline  
Odgovori s citatom
Old 17.07.2022., 12:48   #2580
Faše slažem se i čak sam mislia napisat da ako vanća i puky nemaju više vrimena(volje) za moderiranjem glazbe da ustupe svoje misto nekom drugom. Ima forumaša koji bi virujem bili skroz dobri moderatori tipa kvart, baribb, pattie boyd pa i ti ako bi ima volje se s tim pozabavit. Jer ruku na srce na ovaj načim zbilja nema smisla nastavit dalje(puky i vanća ništa osobno jer ste mi oboje dragi i napisa bi ovo za bilo koga da su na vašim mistima).
Odgovori s citatom
Odgovor

Kreni na podforum

Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 11:16.