Natrag   Forum.hr > Društvo > Politika > Europska unija

Europska unija Ujedinjeni u različitosti

Odgovor

Tematski alati Opcije prikaza
Old 06.12.2024., 15:43   #241
Quote:
Michael Collins kaže: Pogledaj post
Samoj Rumunjskoj dobro ide, za razliku od Bugarske, ekonomija joj raste, i politički je stabilnija.
Za mjesec i sitno dana ulaze u Schengen, Austrija je povukla sramotnu blokadu.
Rumunjska danas u odnosu na prije samo 20 godina, a pogotovo 80-ih i 90-ih je svemir i zemlja.

Nova Poljska u nastajanju.

Gombaju se sa političkom korupcijom kao i svi mi na istoku Europe, ali totalne gluposti kao ovaj Georgescu im fakat ne trebaju.
Old 06.12.2024., 15:47   #242
Quote:
ajme33 kaže: Pogledaj post

Obavještajne službe su jedi mind trikovina natjerali 2 milijuna rumunja da glasaju za njega.
My man, izbori u Rumunjskoj nisu baš najčistija stvar.
U prijevodu: PSD je zajebao zadnji puta. Htjeli su Georgescua u drugom krugu, jer su mislili da će Ciolacu lakše pobijediti njega no Lasconi, pa je PSD naredio svojima da glasaju za 'ruskog čovjeka'. Ali su podcijenili koliko i Lasconi i Georgescu zaista imaju podrške, pa je njihov završio tek treći.
Luvre is offline  
Odgovori s citatom
Old 06.12.2024., 15:53   #243
Toliko o demokraciji.
Kexx is offline  
Odgovori s citatom
Old 06.12.2024., 15:54   #244
Quote:
Luvre kaže: Pogledaj post
My man, izbori u Rumunjskoj nisu baš najčistija stvar.
U prijevodu: PSD je zajebao zadnji puta. Htjeli su Georgescua u drugom krugu, jer su mislili da će Ciolacu lakše pobijediti njega no Lasconi, pa je PSD naredio svojima da glasaju za 'ruskog čovjeka'. Ali su podcijenili koliko i Lasconi i Georgescu zaista imaju podrške, pa je njihov završio tek treći.
My man, kako to mijenja činjenicu da je ovaj htio to ili ne, osvojio dvije milje glasova potpuno pošteno i da tu nema ništa neregularno?

Jebiga, sljedeći put nek PSD pametnije bira za koga će drukati.
Old 06.12.2024., 15:55   #245
Kakva sprdačina od države.
Rusi krivi za sve loše u svijetu.
Old 06.12.2024., 15:56   #246
Quote:
ajme33 kaže: Pogledaj post
My man, kako to mijenja činjenicu da je ovaj htio to ili ne, osvojio dvije milje glasova potpuno pošteno i da tu nema ništa neregularno?

Jebiga, sljedeći put nek PSD pametnije bira za koga će drukati.
Pa sada će, zahvaljujući PSD-ovom ustavnom sudu, i birati pametnije
Luvre is offline  
Odgovori s citatom
Old 06.12.2024., 16:05   #247
Quote:
doc_1 kaže: Pogledaj post
To se onda radi PRIJE “štete”.
Romania’s election authorities asked TikTok to delete Georgescu-related content four days before the first round of the presidential election because it didn’t comply with a requirement to identify who paid for the material.

Izvor: https://www.politico.eu/article/roma...fied-docs-say/

Jasno je svakome što je ovdje bilo kuhano i od koga, ali je low-effort trollanje uvijek lakše.
Old 06.12.2024., 16:29   #248
Tik tok to nije bio dužan 4 dana pred izbore.
Lijepo ti je čovjek gore objasnio kako su se Preračunali i sad neka kusaju.

NEK natjeraju ljude sa ne glasaju za njega
Old 06.12.2024., 16:41   #249
Opet ti zločesti Rusi. Što su hakirali njihov DIP?
Kad se samo vidi objašnjenje (ima na HRT-ovom teletekstu) da kako je to moguće da jedan Georgescu i slični budu izborni pobijednici u zemlji članici EU-a i NATO-a...
Moraš biti zahvalan kad ti se zapadni Uebermensch miješa u izborni proces - ali kad to radi ruski Untertmensch...
Pretpostavljam da će ovo samo stvoriti kontra-efekt za ponovljene izbore. Jedino ako "uljuđeni" ne prebace izborni inženjering u petu brzinu.
Sorin1 is offline  
Odgovori s citatom
Old 06.12.2024., 17:01   #250
Quote:
Luvre kaže: Pogledaj post
Pa sada će, zahvaljujući PSD-ovom ustavnom sudu, i birati pametnije
Pa hoće, ali im to neće pomoći.
Old 06.12.2024., 17:31   #251
zamislite ljudi da keleminac il lozo pometu ostale predsjedničke kandidate? ništa sumljivo?
Kapo O'makine is offline  
Odgovori s citatom
Old 06.12.2024., 17:31   #252
suludo
Old 06.12.2024., 17:50   #253
Quote:
Kapo O'makine kaže: Pogledaj post
zamislite ljudi da keleminac il lozo pometu ostale predsjedničke kandidate? ništa sumljivo?
odakle je škoro ispo?

kad sam vidio prvu anketu u kojoj se spominje škoro, moja reakcija je bila koji škoro, jebo vas škoro, zašto ne bare....

kad ono međutim, nisam bio svjestan bujice i plave vinkovačke i tako toga
dk1 is offline  
Odgovori s citatom
Old 06.12.2024., 17:55   #254
Quote:
Kapo O'makine kaže: Pogledaj post

My man, da Keleminec ili Lozo dobiju izbore ne bi bilo ništa čudno. Na svakom izbornom mjestu svaka stranka ima svoje promatrače + GONG, da si ikad bio na mjestu.promatrača znao bi da je prevara nemoguća jer rezultate kontrolira praktički svaka stranka.

Ista stvar je očito i u Rumunjskoj jer nitko ne spori da je ovaj dobio dvije milje glasova. Osim onog asa koji je ipak pronašao krivca u ruskim sithovima i njihovim mind trikovima.
Old 06.12.2024., 17:57   #255
Palpatine: I love democracy
"If the United States saw what the United States was doing to the United States, the United States would invade the United States to liberate the United States from the tyranny of the United States.”Bockecho
Walkman is offline  
Odgovori s citatom
Old 06.12.2024., 18:01   #256
Meni je ovo suludo, taj kandidat jest takav kakav je, al pobogu, pobijedio u prvome krugu voljom vlastita naroda.
water strider is offline  
Odgovori s citatom
Old 06.12.2024., 18:18   #257
Quote:
water strider kaže: Pogledaj post
Meni je ovo suludo, taj kandidat jest takav kakav je, al pobogu, pobijedio u prvome krugu voljom vlastita naroda.
Sad će mi zamijeniti kandidata, a ako bude trebalo i narod
Old 06.12.2024., 18:21   #258
Demokracija briselskog tipa, gdje si neizabrani birokrati međusobno dijele fotelje i drkaju ispod stola.
^Jack^ is offline  
Odgovori s citatom
Old 06.12.2024., 18:42   #259
On je prekršio zakon, prema rumunjskim zakonima kandidati trebaju prijaviti koliko su potrošili na kampanju, on je rekao da je potrošio 0 eura. Sad se otkrilo da je neko platio milijune da ga se promovira na Tik-Toku.
riche is offline  
Odgovori s citatom
Old 06.12.2024., 18:45   #260
Quote:
water strider kaže: Pogledaj post
Ja se isto ne slažem s ovom odlukom, a ni na koji način ne simpatiziram s Rusijom.

Sam Vrhovni sud je zaključio da na sam dan izbora nije bilo nikakvih problema, sam izborni dan je održan po demokratskoj proceduri. Problem je bio u kampanji gdje su navodno na Tik Toku stvorene tisuće lažnih profila koji su promovirali Georgescua.

Koje će sada biti posljedice ove odluke, da li ide zabrana Tik Toka u Rumunjskoj, ako ne i na razini EU?

Inače, ja uopće nemam instaliran Tik Tok na mobitelu niti me on zanima. Kužim da su klinci navučeni na Tik Tok, ali teško mi je shvatiti da neka aplikacija može imati toliki utjecaj na punoljetne građane. Ali možda je problem u meni, možda je mene pregazilo vrijeme.
Odgovor

Kreni na podforum

Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 11:57.