|
|
17.07.2022., 20:11
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Apr 2010.
|
Quote:
MEP kaže:
A šta je to PREDOBRO? Kamata od 4%?  Ne bi da je 500%...
I što onda možemo zaključit? Da je 98% crypta scam?
U pravu si, krivi par slova napisao....
|
Nije 4% nego 6%. I daj mi reci kako će to Celsius zaraditi tih 6% da bi nekome tko kod njega položi BTC isplatio tih 6%???
Koliko ja znam moraju ući u puno rizičnije stvari od samog BTCa. I sve je ok dok Solani, Luni ili Avaxu ( u koji je Celsius ekipa uložila da bi ti isplatila 6% ) rastu cijene. Onog trena kad su krenule padati pokazalo se da je stvar neodrživa.
Koliko je posto kripta scam ne znam, ali računam da će 90%coina/samih projekata biti neuspješno/ scam.
No kao što je to netko lijepo primjetio, prvih dvadeset nosi gotovo 90% mcapa cijelog kripta. Pa gledajući uložene novce, cca 90 uloženog će preživjeti, a deset posto neće.
|
17.07.2022., 22:01
|
|
Rare Piece
Registracija: Oct 2017.
|
Sta je onda 80k % sto sam ja imao na LP u defi kingdoms lol, ako je ovo puno. Lol
|
18.07.2022., 05:12
|
|
high warlord
Registracija: Jan 2004.
|
Quote:
MEP kaže:
I što onda možemo zaključit? Da je 98% crypta scam?
|
a DUH, sta si mislio? vidjeli su ljudi koliko je para uzeo bitcoin, pa krenuli kopirat i navlacit naivne i pohlepne...
|
18.07.2022., 07:34
|
|
Registrirani korisnik
|
Quote:
JesterRace kaže:
Sta je onda 80k % sto sam ja imao na LP u defi kingdoms lol, ako je ovo puno. Lol
|
Ruski rulet. 
|
18.07.2022., 07:40
|
|
Bullshit buster
Registracija: Oct 2014.
|
Quote:
KuciloOro kaže:
Ruski rulet. 
|
sa 5 metaka u cijevi 
|
|
|
18.07.2022., 09:47
|
|
Registracija: Nov 2020.
|
Quote:
KuciloOro kaže:
Koliko je posto kripta scam ne znam, ali računam da će 90%coina/samih projekata biti neuspješno/ scam.
|
Svi su scam osim BTC
Svi su nastali posle BTC sa namjerom da se njihovi kreatorri obogate iza svih stoje osobe tvrtke fondacije a oni su sebi ostavili premine veliku kolicinu unaprijed od ukupog supplya sa namjerom da se istovare i uzmu bogastvo
Dok kreatoru BTC to nije bila namjera
|
|
|
18.07.2022., 10:54
|
|
Ljubav, a ne đir 1950
|
Quote:
KuciloOro kaže:
No kao što je to netko lijepo primjetio, prvih dvadeset nosi gotovo 90% mcapa cijelog kripta. Pa gledajući uložene novce, cca 90 uloženog će preživjeti, a deset posto neće.
|
Je, s tim da su u zadnjih par mjeseci od top20 propala 2 
Meni je bezvezna priča da je sve scam i da su svi koji nemaju Ledger idioti, al ok. Ne moramo se više natezat, razumijeli smo se sve.
|
|
|
18.07.2022., 11:07
|
|
Amidst the grass
Registracija: Jan 2014.
|
Ja sam mišljenja da nas čeka ekvivalent dot com balona i da će 99% kripta nestati s marketa, a i to sam puno rekao (trenutno je to 200 kriptovaluta). Ne samo da mislim da nas čeka takav crash, nego smatram da je nužno potreban. A cijela makroekonomska situacija samo dodatno podiže vjerojatnost da će se tako nešto i dogoditi.
A što se Ledgera tiče, ovisi sve kolika ti je vrijednost porfelja. Nećeš za par sto dolara kriptovaluta kupovati Ledger za $50 ili koliko već, ali ako se tu radi o nekoliko tisuća, onda svakako da. Jebeš 350 kuna.
|
|
|
18.07.2022., 11:38
|
|
Registrirani korisnik
|
Quote:
MEP kaže:
Je, s tim da su u zadnjih par mjeseci od top20 propala 2 
Meni je bezvezna priča da je sve scam i da su svi koji nemaju Ledger idioti, al ok. Ne moramo se više natezat, razumijeli smo se sve.
|
Slažem se s tobom da sve nije scam, problem je razlučiti dobre projekte od scama.
I ja nigdje nisam rekao da tko nema Ledger da je idiot, ima badava walleta gdje su ti coini sigurni. Ne moraš sve držati na burzi.
Osobno imam jedan dio na burzi, ali sam svjestan da to može pod određenim negativnim okolnostima na nulu.
|
18.07.2022., 12:16
|
|
Registrirani korisnik
|
Btw
Three weeks after Celsius halted all withdrawals due to “extreme market conditions” — and a few days before the crypto lender ultimately filed for bankruptcy protection — the platform was still advertising in big bold text on its website annual returns of nearly 19%, which paid out weekly.
“Transfer your crypto to Celsius and you could be earning up to 18.63% APY in minutes,” read the website on July 3.
|
18.07.2022., 19:35
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Dec 2009.
|
Quote:
Jingiskun kaže:
Svi su scam osim BTC
Svi su nastali posle BTC sa namjerom da se njihovi kreatorri obogate iza svih stoje osobe tvrtke fondacije a oni su sebi ostavili premine veliku kolicinu unaprijed od ukupog supplya sa namjerom da se istovare i uzmu bogastvo
Dok kreatoru BTC to nije bila namjera
|
To je i moje mišljenje.
Sjećam se kada sam 2013. kupio bitcoin, prva mi je misao bila da će se stvoriti njegove kopije što bi moglo kritično utjecati na njegovu vrijednost a druga je bila bojazan da će ga u svijetu zakonom zabraniti.
Jedno i drugo se nije u potpunosti ostvarilo. Većina kapitala je ostala u BTC a gobalno posjedovanje bitcoina nije zabranjeno.
|
|
19.07.2022., 11:07
|
|
Registracija: Nov 2020.
|
Quote:
KuciloOro kaže:
Slažem se s tobom da sve nije scam, problem je razlučiti dobre projekte od scama.
I ja nigdje nisam rekao da tko nema Ledger da je idiot, ima badava walleta gdje su ti coini sigurni. Ne moraš sve držati na burzi.
Osobno imam jedan dio na burzi, ali sam svjestan da to može pod određenim negativnim okolnostima na nulu.
|
Nisu mi jasni ljudi koji kupe ledger da bi na njemu cuvali neke shitcoine sa neogranicenim supplyem .Koji je smisao cuvanja takvih shitcoina
Realno BTC je jedino sto vrijedi dugorocno drzati i sto vise akumulirati poput digitalnog zlata jer posle svakog halvinga bice sve osudniji a ukupan supply je samo 21 milion
Ovi shitcoini sluze samo da se sa njima trejda i uveca broj BTC
|
|
|
22.10.2022., 17:48
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Apr 2021.
|
Quote:
Jingiskun kaže:
Nisu mi jasni ljudi koji kupe ledger da bi na njemu cuvali neke shitcoine sa neogranicenim supplyem .Koji je smisao cuvanja takvih shitcoina
Realno BTC je jedino sto vrijedi dugorocno drzati i sto vise akumulirati poput digitalnog zlata jer posle svakog halvinga bice sve osudniji a ukupan supply je samo 21 milion
Ovi shitcoini sluze samo da se sa njima trejda i uveca broj BTC
|
jbt kakav si ti sektaš
btc nije zlato da ga skupljaš i čuvaš, bar mu to ne piše u whitepaperu
https://mobile.twitter.com/dejavufx2...065344/photo/1
Zadnje uređivanje filex : 22.10.2022. at 17:55.
Reason: link
|
|
|
24.10.2022., 18:49
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Dec 2009.
|
Quote:
filex kaže:
|
Da to je BTC problem, nije ga uputno trošiti.
Kao i mnogi, imam kunski i devizni bankovni račun, posjedujem zlato i srebro i sada bitcoin. Moj prijoritet je da prvo trošim kune, onda devize a kada toga nestane, prodajem zlato i srebro. Bitcoin je zadnji na listi.
Dokle će tako?  .
|
|
25.10.2022., 20:26
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Apr 2021.
|
Quote:
glosa kaže:
Da to je BTC problem, nije ga uputno trošiti.
Kao i mnogi, imam kunski i devizni bankovni račun, posjedujem zlato i srebro i sada bitcoin. Moj prijoritet je da prvo trošim kune, onda devize a kada toga nestane, prodajem zlato i srebro. Bitcoin je zadnji na listi.
Dokle će tako?  .
|
Ako dodje do toga da potrošiš sve to prije bitcoina onda znali da si u vodi do grla. Imaš i dva bubrega prije bitcoina 😁
Radi što hoćeš, tvoj je, ali glupo je srati po svima i svemu, kao kolega džingiskan. To spada u domenu religije
|
|
|
05.11.2022., 17:27
|
|
NLO
Registracija: Oct 2012.
|
https://twitter.com/googlecloud/stat...gxdE0bYZQ&s=19
Google Cloud is running a block-producing @solana validator to participate in and validate the network.
I još novosti u threadu..
Tapatalk
|
|
|
09.11.2022., 10:26
|
|
high warlord
|
de ste altcoinasi...spasavajte sto se moze...ako se moze na mjenjacnice 
|
09.11.2022., 10:40
|
|
Okajava grijehe
Registracija: Nov 2021.
|
Quote:
testing kaže:
|
 nije aš lijepo za gledati - 10 % minusa cijelo tržište- ovo je linearni pad
|
|
|
09.11.2022., 11:02
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Aug 2007.
|
Quote:
testing kaže:
|
Postoji li gori tip ljudi od tebe?
Ljudski sljam koji se veseli tudoj nesreci, i koji apsolutno nicim izazvan ide provocirati ljude upravo zato, jer su ljudski sljam.
Btw, jako mi je zabavno sto tvoj ultra stabilni BTC je od ATH pao za 74,54% (sa 69.420$ na trenutnih 17.672$), a ETH kojeg tako prezires i mrzis je pao za 75,1% (sa 4.868$ na trenutnih 1.208$).
To je ta stabilnost, 0,55% manji pad coina svih coinova, to je taj hedge protiv inflacije, to je taj nevolatilni kapital, samo BTC   
|
|
|
09.11.2022., 11:13
|
|
high warlord
|
Quote:
Cratos kaže:
Postoji li gori tip ljudi od tebe?
Ljudski sljam koji se veseli tudoj nesreci, i koji apsolutno nicim izazvan ide provocirati ljude upravo zato, jer su ljudski sljam.
Btw, jako mi je zabavno sto tvoj ultra stabilni BTC je od ATH pao za 74,54% (sa 69.420$ na trenutnih 17.672$), a ETH kojeg tako prezires i mrzis je pao za 75,1% (sa 4.868$ na trenutnih 1.208$).
To je ta stabilnost, 0,55% manji pad coina svih coinova, to je taj hedge protiv inflacije, to je taj nevolatilni kapital, samo BTC   
|
kako je ovo drugacije od vasih nadanja o flippeningu i propasti btca, tako da ga eth moze naslijediti...prvi ste poceli se ponasati kao ljudski sljam...samo je sad bed kad dobijes nazad porciju...jadan...i da majstore, ETH je isto ALT
|
 |
|
Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 06:42.
|
|
|
|