|
|
26.02.2023., 12:37
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Feb 2012.
|
Quote:
Black Bird kaže:
Ekipa citam vas vec godinama, aktivirao sam profil samo radi ove teme, posto vidim da par kolega ima upise i upite o amaterskom boksu, pa sam odlucio podijelit s vama neke informacije koje znam. Kao sto kolega luspinksy kaze, Plantic je pro, imao je nedavno profi borbu i vjerujem da si je uzeo odmor. Filipi je takodjer pro, a starija 2 brata se vise ne bave aktivnim boksom.
Coric je koliko znam svoj put pronasao u vjeri i mislim da je u sjemenistu, al nemojte me cvrsto drzat za rijec. Pratljacic je ozljedjen, problem s sakom, tako stoji na sluzbenim stranicama kluba, a Milun je jucer po meni jako malo pokazao, stagnira i boks mu se vecinom svodi na hrvanje i klinc. Po meni je Fran Hodak nezasluzeno izgubio.
|
Koliko sam shvatio Luka Plantić je izjavio da želi na Olimpijske igre (prošlo ljeto je osvojio broncu na EP), ali pošto drži neki internacionalni pojas u profi boksu moguće da ne smije više biti u amaterskom boksu, mladi Josip Ćorić koliko vidim na boxrecu ima 2 profi meča prošle godine, Toni Filipi jedan meč, čudno mi je jer je SP u amaterskom boksu odnedavno uveo veliki novčani fond, zlato 200 tisuća dolara, srebro 100, a bronca 50 tisuća, a pošto nema Rusa puno lakše je doći do medalje...
|
|
|
26.02.2023., 12:51
|
|
Registrirani korisnik
|
Gabrijel Veočić vs Damir Plantić, najkvalitetniji par svih finala, mladost protiv iskustva, obojica tehničari...
|
|
|
26.02.2023., 14:12
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Feb 2023.
|
Quote:
cunyzg kaže:
Koliko sam shvatio Luka Plantić je izjavio da želi na Olimpijske igre (prošlo ljeto je osvojio broncu na EP), ali pošto drži neki internacionalni pojas u profi boksu moguće da ne smije više biti u amaterskom boksu, mladi Josip Ćorić koliko vidim na boxrecu ima 2 profi meča prošle godine, Toni Filipi jedan meč, čudno mi je jer je SP u amaterskom boksu odnedavno uveo veliki novčani fond, zlato 200 tisuća dolara, srebro 100, a bronca 50 tisuća, a pošto nema Rusa puno lakše je doći do medalje...
|
Mozda Luka Plantic niie izasao na prvenstvo zato sto je Hrvatski Boksacki Savez rekao da ove godine uvijet za izlazak na svjetsku scenu nece biti samo drzavno prvenstvo vec i ostali rezultati, sto smatram postenim, a i svakako bi bilo dobro napraviti izborne sparinge pred SP i Europske igre, jer netko moze past s formom, a netko se podic. U interesu Hrvatske je da izadju najbolji pojedinci i da nas oni predstavljaju, a ne netko tko je bio u formi prije 3 mjeseca, ali to je samo moje misljenje
|
|
|
26.02.2023., 14:59
|
|
Registrirani korisnik
|
Po novom Olimpijske igre nemaju kategoriju od 75kg nego je spojena sa 80kg, a tu Veočić apsolutno dominira(TOP10 na Svijetu) i nema tko tražiti izborne sparinge i neke provjere ni Luka Plantić ni itko drugi, eventualno ako se ovaj ozljedi, SP je druga priča tu i dalje ima više kategorija...
|
|
|
26.02.2023., 15:19
|
|
Registrirani korisnik
|
Quote:
cunyzg kaže:
Po novom Olimpijske igre nemaju kategoriju od 75kg nego je spojena sa 80kg, a tu Veočić apsolutno dominira(TOP10 na Svijetu) i nema tko tražiti izborne sparinge i neke provjere ni Luka Plantić ni itko drugi, eventualno ako se ovaj ozljedi, SP je druga priča tu i dalje ima više kategorija...
|
Imas pravo, u potpunosti se slazem. Ovo danas je bila smjena generacija i totalna dominacija Veocica. Damir Plantic je pokazao da je vrhunski i castan sportas time sto sto je podigao ruku Veocica.
Steta sto Brnic nije imao snage zavrsiti Miluna, koji je po ne znam koji puta sjeo na dupe. Staklena brada
|
|
|
26.02.2023., 15:27
|
|
Registrirani korisnik
|
Quote:
Black Bird kaže:
Imas pravo, u potpunosti se slazem. Ovo danas je bila smjena generacija i totalna dominacija Veocica. Damir Plantic je pokazao da je vrhunski i castan sportas time sto sto je podigao ruku Veocica.
Steta sto Brnic nije imao snage zavrsiti Miluna, koji je po ne znam koji puta sjeo na dupe. Staklena brada
|
Nije mi Milun jasan, ovo nije dobro, tip ne da stagnira nego nazaduje, bolji je bio ko klinac nego danas, ovaj Brnić 2X ozbiljnije krenuo u izmjenu i složio ga ko metar drva, samo jbg. nema ni snage ni iskustva da ga dokrajči, tu bi mogao i morao ozljeđeni Luka Pratljačić dobiti priliku za izborni sparing jer je bolji boksač i nema smisla da ovaj opet ide i gubi prekidom u prvim kolima...
|
|
|
26.02.2023., 15:33
|
|
Registrirani korisnik
|
Quote:
cunyzg kaže:
Nije mi Milun jasan, ovo nije dobro, tip ne da stagnira nego nazaduje, bolji je bio ko klinac nego danas, ovaj Brnić 2X ozbiljnije krenuo u izmjenu i složio ga ko metar drva, samo jbg. nema ni snage ni iskustva da ga dokrajči...
|
Ne znam sta se desava kod njih u klubu te kakav odnos ima s Leom, ali ocigledno je da nesto ne stima. Gledao sam njegov mec prije tjedan, dva dana u Debrecenu, isto teska bruka, hrvanje i klinc. Dns da je Brnic bio za 30 posto u boljoj kondiciji te da je mogao disat duze od minute, Milun bi imao sanse kao prase u klaonici. Steta sto je Pratljacic ozljedjen
|
|
|
26.02.2023., 19:25
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Sep 2014.
|
zna li netko kada pocinje mec Paul vs Fury i gdje se moze gledati? bas bih volio da ga Jake nokautira. fora mi je to kako decko prca sve okolo i cini mi se da je usao u glacu Fury-u 
|
|
|
26.02.2023., 19:41
|
|
Archduke
Registracija: Nov 2003.
|
Večeras oko 22:30 bi njih dvojica trebala u ring. Ne vidim da itko od televizija prenosi, trebat će se stream gledati.
Pustim si Simple Mindse, zatvorim oči i zamišljam da sam ja njihov pjevač na velikom koncertu. Odjeven sam u bijelo odijelo i dugi bijeli lagani kaput, imam roza košulju. Oko vrata imam lanac, prstenje na svakoj ruci, a našminkan sam kao Boy George.
|
|
|
26.02.2023., 20:00
|
|
Registrirani korisnik
|
nasao stream preko sportsurge  hvala na odgovoru
|
|
|
26.02.2023., 20:46
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Apr 2014.
|
zgazit ce ga fury u par rundi..iako sam stavio na kladionici da ide na dec
a ovakve stvari izbace samo da bi podigli gledanost
btw nelson je optuzio mirka da je mazao noge nekom masti i da ga nije mogao rusit radi toga. tako da me ne cudi sto je on ovo podjelio
|
|
|
26.02.2023., 21:03
|
|
Jednoborg
Registracija: Oct 2006.
|
Quote:
zwmo kaže:
zgazit ce ga fury u par rundi..iako sam stavio na kladionici da ide na dec
|
Fury ima ime, ali prema nekim komentarima ima mozda i gori profi rezime od Jakea (nisam provjeravao niti ikada pratio njegovu karijeru). Iako su Jakeovi mahom MMA-ovci ja bih rekao da je i u boksu Silva veci skalp od ruina od sa kojima se Fury borio, ukljucujuci ekipu sa doslovno 0 pobjeda.
S obzirom da Fury gradi glavnu karijeru u realitiu ovo je u stvari tipicni celebrity mec, bez obzira sto je pod plastom pro boksa i sto se predstavlja kao Jakeov ulazak u pravi boks.
|
|
|
26.02.2023., 21:13
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Jul 2012.
|
Ima netko link a da nije sportsurge? Jer tamo su mi virusi.
|
26.02.2023., 21:46
|
|
Registrirani korisnik
|
da, sad vise niti ne rade sportsurge linkovi pa i ja trebam neki novi izvor ako netko ima 
|
|
|
26.02.2023., 21:49
|
|
Archduke
Registracija: Nov 2003.
|
Ovaj šljaka za sada:
Kod:
https://1stream.eu/title-game/jake-paul-vs-tommy-fury-live-stream/7590?sport=boxing
https://boxingbite.net/title-game/jake-paul-vs-tommy-fury/7590
Ovaj espn-ov stream bi komotno mogao imati znak "Promidžbeni program" u kutu 
Pustim si Simple Mindse, zatvorim oči i zamišljam da sam ja njihov pjevač na velikom koncertu. Odjeven sam u bijelo odijelo i dugi bijeli lagani kaput, imam roza košulju. Oko vrata imam lanac, prstenje na svakoj ruci, a našminkan sam kao Boy George.
|
|
|
28.02.2023., 07:42
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Dec 2022.
|
Quote:
Black Bird kaže:
Ne znam sta se desava kod njih u klubu te kakav odnos ima s Leom, ali ocigledno je da nesto ne stima. Gledao sam njegov mec prije tjedan, dva dana u Debrecenu, isto teska bruka, hrvanje i klinc. Dns da je Brnic bio za 30 posto u boljoj kondiciji te da je mogao disat duze od minute, Milun bi imao sanse kao prase u klaonici. Steta sto je Pratljacic ozljedjen
|
Također smatram da je Brnić bio spremniji da bi Milun izgubio, nekako olako padne i ovo mu je već 3-4 put što ga ovako ofrlje pratim da je u nokdaunu mada lako je meni iz stolice pisati što i kako bi trebao. Ako se dobro sjećam Hrgović nikad nije imao brojanje osim sad zadnji meč protiv Zhanga a imao je kudikamo jače protivnike. Čisto malo za usporedbu.
Veočić izvrstan protiv legende Plantića kojem sve pohvale. Općenito svim tim našim boksačima skidam kapu na odricanju, trudu, entuzijazmu.
|
|
|
28.02.2023., 13:20
|
|
Reptil
Registracija: Mar 2017.
|
Ma Milun je dečko toliko puta bio uzdrman da bi se zaista trebao ostaviti boksa. Ovim tempom on će najebat samo tako sa zdravljem.
|
28.02.2023., 14:48
|
|
Registrirani korisnik
|
Quote:
luspinsky kaže:
Također smatram da je Brnić bio spremniji da bi Milun izgubio, nekako olako padne i ovo mu je već 3-4 put što ga ovako ofrlje pratim da je u nokdaunu mada lako je meni iz stolice pisati što i kako bi trebao. Ako se dobro sjećam Hrgović nikad nije imao brojanje osim sad zadnji meč protiv Zhanga a imao je kudikamo jače protivnike. Čisto malo za usporedbu.
Veočić izvrstan protiv legende Plantića kojem sve pohvale. Općenito svim tim našim boksačima skidam kapu na odricanju, trudu, entuzijazmu.
|
Nema smisla usporedjivat Hrgovica i Miluna, to je kao da usporedjujemo kruske i jabuke. Hrgovic je imao odlicnu amatersku karijeru gdje god da je nastupio ostavio je traga, dok Milun vecinom ispada u prvim kolima. I ja mislim kao i ti da Hrga nikad nije imao brojanje, a imao je borbe s kud i kamo jacim i boljim protivnicima u usporedbi s Milunovim protivnicima.
Ono sto je Veocic prezentirao je hvale vrijedno, odlican boks, odlican nastup, samo da ga ozljede zaobidju i da ostane ustrajan kao do sada i smijesi mu se velika karijera. Svi koji pratimo Damira znamo da je odlican boksac, tehnicar svoje vrste, samim time onakva Veociceva pobjeda dobiva jos vise na znacenju. Damir bi se trebao fokusirat na profi karijeru, mislim da njemu u njegovim godinama vise odgovaraju borbe na vise rundi s laganijim tempom.
|
|
|
28.02.2023., 14:50
|
|
Registrirani korisnik
|
Quote:
Bubochka kaže:
Ma Milun je dečko toliko puta bio uzdrman da bi se zaista trebao ostaviti boksa. Ovim tempom on će najebat samo tako sa zdravljem.
|
Staklena brada
|
|
|
 |
|
Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 01:23.
|
|
|
|