Natrag   Forum.hr > Društvo > Ženski kutak > Kokošinjac

Kokošinjac Nesuvisle i chaterske teme

Odgovor

Tematski alati Opcije prikaza
Old 31.03.2025., 12:40   #2921
Općina Kumrovec ponudila Thompsonu svoj stadion za koncert: ‘Dobrodošao je kod nas‘
SkinnyPink is online now  
Odgovori s citatom
Old 31.03.2025., 12:47   #2922
Quote:
lika daroš kaže: Pogledaj post

Radicka i prijateljice se ponasaju kao da su u srednjoj.
Da, totalno su can't sit with us kompanija.

Svak se u svoje kule penje.
petrunjela84 is offline  
Odgovori s citatom
Old 31.03.2025., 12:53   #2923
Quote:
teta ksi kaže: Pogledaj post
Milija je od Mile.
da, simpatičnija. ovo što sam ju gledala je sasvim OK, profesionalna, pripremljena, talijanski govori odlično... dobro to njoj ide.
Old 31.03.2025., 12:55   #2924
Quote:
DixyMo kaže: Pogledaj post
poznajem tipa iz istocne Hercegovine, nema veceg Srbina od njega. Slusa i Thompsona i Skoru a "Sude mi" na najjace. Tvrdi da se najezi svaki put kad MTP zagrmi iz sveg glasa sudeeee miiiiii... Kaze, zavidi nam sto imamo takve domoljubne pjesme a oni (Srbi) ne

Isto tako sam jednom u Gorazdu upoznala neke likove, muslimane, i kroz pricu su mi rekli da su ih u ratu drzale MTP pjesme, a Kninska kraljica posebno.

Uopce taj ratni i poratni period, i to sto se pjevalo na sve strane, treba gledati drugim ocima.

Ja u MPT pjesmama prepoznajem i kritiku danasnje hrvatske politike, upravo Ako ne znas sta je bilo ili Prijatelji idu vise na racun suvremenih hrv. politicara
Poznajem mlade slovence,koji ga vole i idu na njegove koncerte.I šta cemo sad?
Neka pati koga smeta.
A Seve,cajkusa..Tek bi to bio film,da se snima o njoj ,bljuva mi se .
Meni Bijelo dugme poslije Bebeka,to vise nije to,zao mi je.Imali su jos par dobrih pjesama,ali bez Bebeka nula bodova.
orion57 is offline  
Odgovori s citatom
Old 31.03.2025., 12:57   #2925
Meni je Brega lik za zbljuvat se.

petrunjela84 is offline  
Odgovori s citatom
Old 31.03.2025., 13:10   #2926
Ovdje je netko napisao da je Seve otela komada, s obzirom da su ovi prekinuli u 2023 ova ga je naslijedila

https://story.hr/Celebrity/a280772/I...Vucinicem.html
Zuma2020 is offline  
Odgovori s citatom
Old 31.03.2025., 13:13   #2927
To je isto no-no u ženskom svijetu [za većinu]
cibi7 is offline  
Odgovori s citatom
Old 31.03.2025., 13:26   #2928
Quote:
poison.Ivy kaže: Pogledaj post
da, simpatičnija. ovo što sam ju gledala je sasvim OK, profesionalna, pripremljena, talijanski govori odlično... dobro to njoj ide.
Pa i ovo što sam pročitala u članku, sasvim je dobro ovu marvu ishendlala.
Old 31.03.2025., 13:27   #2929
nisam bila na Dugmetu, ali citam komentare da je sve to prilicno lose u zadnje vrijeme. Kazu da je Alen izvukao koncert. Brega negdje u oblacima sam sebi najvazniji a Tifa nerazgovijetan ili pod necim.
A tako je, kazu, i drugdje po koncertima.

Alen je u ZG na koncert doveo zenu, djecu i unuke, pretpostavljam da mu je bilo stalo da bude sve top.

o glazbenom ukusu ne bih raspravljala, ali kad sam nedavno vidjela da je Plavi orkestar rasprodao koncert u ZG bas sam se pitala tko to uopce jos slusa. Valjda ovi Zagrepcani sa kompletnim zubalom
DixyMo is offline  
Odgovori s citatom
Old 31.03.2025., 13:35   #2930
Jbg, ja sam bila i na Plavom orkestru, Bijelom dugmu i na Prljavcima.
U svibnju ću poslušati i Pogorelića u Lisinskom.
Kaj ćemo sad?
BondWannabe is offline  
Odgovori s citatom
Old 31.03.2025., 13:38   #2931
Kakav stadion, to bi moglo biti nešto kod Woodstock po zagorskim bregima.

A Thompson bi mogao imati garderobu i ostalo u prostorijama nekadašnje Titove političke škole. Full circle.
bigblue2010 is offline  
Odgovori s citatom
Old 31.03.2025., 13:45   #2932
Quote:
BondWannabe kaže: Pogledaj post
Jbg, ja sam bila i na Plavom orkestru, Bijelom dugmu i na Prljavcima.
U svibnju ću poslušati i Pogorelića u Lisinskom.
Kaj ćemo sad?
Kak si sa zubima?
Hilda is offline  
Odgovori s citatom
Old 31.03.2025., 13:50   #2933
Thomspon je hrvatski crni monolit. Bar za neke.

I ima li mač ime? Croatibur, hrvatski kosac?
teta ksi is offline  
Odgovori s citatom
Old 31.03.2025., 13:51   #2934
Quote:
Hilda kaže: Pogledaj post
Kak si sa zubima?
Dva zlatna ima
Odgovori s citatom
Old 31.03.2025., 13:52   #2935
Baš sam vidjela Sevkino razbacivanje na Jugoslaviju s koncerta - krindžina teška...

petrunjela84 is offline  
Odgovori s citatom
Old 31.03.2025., 13:56   #2936
Quote:
defenselab kaže: Pogledaj post
Pa onda nek nose i majice s kukastim krizevima ako ne kuze nista.

Kuze oni svi jako dobro, kad ih uhvate preko granice i dovedu na sud, placu, mole i ispricavaju se do neba. Vec vidjeno u Austriji.
Jelda? Bedasto je svesti cijele nove generacije na jadne male zbunjene i ništa ne znajuće klince.
Ili možemo, pa kad nove generacije kažu da je ok da dečko ošamari curu, možemo i za to onda isto tvrditi da jadni niš oni ne znaju. Ne znaju n ovoziti, ni kuhati, ni naći posao pod svojim uvjetima. Samo, kad odbijaju kapitalizam kakav mi znamo, onda su pametni, ali zds je jendostavno previše za njihov mladi mozak.
Quote:
baja kaže: Pogledaj post
krezubost u prvom redu dolazi od samog tomsona jer smo od čavoglava na ovamo pratili razvoj zubne izgradnje, a s vremenom je taj posprdni komentar počeo označavati sve predrasude o ruralnim područjima lijepe naše
Postoji izraz pasivni krajevi, nije ga izmisio thompson niti ljudi koji ga ne slušaju.
U pasivnim krajevima je i teža dostupnost zubara, i manja osviještenost po pitanju imanja zuba i brige oko njih. Možemo to sad racionalizirati do koncerta, ali je tako. Nije posprdni komentar, nemanje zubiju nije sprdanje, zaboga. Nisu zubi nakon tridesete luksuz, da se netko sprda jer ih netko nema. Prvi put čujem da to označava sve predrasude o ruralnim dijelovima Hrvatske, još će ispasti da samo u gradovima imaš zube

Quote:
da, moglo bi se svašta na tu temu ali bi bilo pošteno u kontekst staviti i druge procese koji su se odvijali u zadnjih 30 godina, a to je da je protuteža desničarenju kvazi-intelektualna i kvazi-kozmopolitska malograđanština koja svoju šupljost gradi na ismijavanju svakog oblika domoljublja distancirajući se na taj način od ruralnih elemenata društva
Thomspon je prije svega uletio dobrim pjesmama kad je bilo potrebno, rat je počeo i naslušala sam se njegovih pjesama za tri života. Svaki put kad je krenulo granatiranje, išlo je tim redom. Padnu granate, svira uzbuna, kreću Čavoglave na radiu (i još par drugih, uvijek u paketu). Njegove pjesme tad bile su i dobrodošle i odlično prihvaćene, tad je imao i par ljubavnih, probijao se na svim frontama ali domoljublje je ipak nosilo više para.
Kontekst je taj da nit je on jedina protuteža, ne bi da drugih vrsta glazbe nije bilo i da nema, a drugo, otkud ikome pravo, i thompsonu i tebi i nekome trećem, da se domoljublje smješta u kontekst da moraš ili biti hoch, pun praznih fraza, to je valjda salonsko ljevičarenje, ili budeš pravi hrvat, s obje noge na zemlji, kamen mi je jastuk i tako se voli hrvatska. Otkud pravo da netko vadi metar i mjeri nečije domoljublje? Ili se mora objašnjavati ovako thompsona, zadnjih 30 godina, i tako objasniti što je pravo domoljublje?

Quote:
je, biće im je tompson kriv što je AfD sve jači
Super ti je ovo, inače su reativizacije odlična stvar u raspravama, bez smještanja u kontekt i godine kad se desilo jedno i drugo. Možda im je svima dosta njegovih koncerata s ustaškim provociranjem, pa su si pozvali neke druge imigrante, za ravnotežu.

Quote:
je li otrovao i inspirirao jačanje desnice diljem evrope?
mulja na porezima i terasama ali čavoglave su autentično iskustvo rata i domoljublja
žalosno je da obrazovani i učeni, a i zubati, ne razumije na čemu je izrastao fenomen zvan thompson
Je li ubio malu djecu? Da mu pas i dijete upadnu u more, koga bi spasio? Bi li naručio vodu uz kavu na moru? Koga briga
Svi razumijemo na čemu je izrastao fenomen, koji zapravo nije fenomen. Zašto kod nas sve mora biti fenomen, najrjeđe se mora događati, njemu je bilo najgore, najteže, išao u školu uzbrdo u oba smjera?
Hajmo preokrenuti rečenicu. Napravio je čavoglave usred rata, ali mulja na porezu. Primi velike novce od hdza da ne pjeva za hsp.
Koristi koncerte opet za huškanje.
Ne može ti ali oN je nApiSao ČavOglaVe biti argument za sve,
Quote:
Gzena kaže: Pogledaj post
Da, i? Koga briga? Jel kolje malu djecicu na sceni? Jel izazvao neke desnicarske incidente? Jel su hrvati poceli ubijat srbe po kucama? Sto se dogodilo zato jer se on nije ogradio? Jel policija hapsi njegovu publiku? Jel ga policija privela zbog velicanja ustastva?
Još, ovo nije dovoljno! Jesu li Hrvati prijetili da će spaliti Srbiju? Ubijaju li turiste po apartmanima kad dođu?
Mora biti nevjerovatna usporedba, da onda ovo što lik radi ne bude loše.
Jel pucao na Mars? Nije! Eto, a mi se ljutimo jer vara na porezu.
Jel zaklao sredozemnu medvjedicu? nije! Naručio je janje i pojedo kao pravi Hrvat. Koga briga što poziva na ustaštvo.

Policija je, inače, snimala njegove koncerte baš zbog pozivanja.
Old 31.03.2025., 14:01   #2937
Umjesto kobasa nek' metnu štand za pokretni specijalistički stomatološki tim
Zuma2020 is offline  
Odgovori s citatom
Old 31.03.2025., 14:04   #2938
Quote:
Zuma2020 kaže: Pogledaj post
Umjesto kobasa nek' metnu štand za pokretni specijalistički stomatološki tim
To bi možda valjalo prije 30 godina, sad su se pristaše zamaskirale zubalima.

petrunjela84 is offline  
Odgovori s citatom
Old 31.03.2025., 14:06   #2939
Sad ljuskice svijetle u mraku.
teta ksi is offline  
Odgovori s citatom
Old 31.03.2025., 14:18   #2940
Netko s kim se, cini mi se, ovdje ne slazem ipak je napisao jednu veliku istinu - ako je Thompson podrzavatelj nacizma sto onda rade drzava i policija… Slazem se, tuzno.
defenselab is offline  
Odgovori s citatom
Odgovor

Kreni na podforum

Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 10:37.