Natrag   Forum.hr > Lifestyle > Zdravlje > Žensko zdravlje

Žensko zdravlje Od mjesečnice do menopauze: za ginekološke probleme i pitanja

Odgovor

Tematski alati Opcije prikaza
Old 20.11.2014., 21:37   #2921
Quote:
majci_21 kaže: Pogledaj post
Jel to doktorica koja je dosla umjesto Zrinke? Oce ona ostat sad?

I jel mi mozes napisat br telefona i radno vrijeme samo, da ne trazim po temi ako mozda nije ostalo isto. Hvala
Da, došla je umjesto Zrinke i nadam se da nije privremeno. Broj i radno vrijeme je isto, ne mogu sad naći broj, parne popodne radi.

Quote:
black-code kaže: Pogledaj post
pozz, ima li netko iskustva s dr. Knezić-Frković iz Poliklinike Harni?
Na ovoj stranici ili stranici prije imaš moje iskustvo napisano.
Old 24.11.2014., 09:24   #2922
Drage, imate li za preporuciti nekog dr. na podrucju centra, maksimira, dubrave a da prima nove pacjentice? Hvala!
Old 25.11.2014., 00:33   #2923
Imam pitanje vise tehnicke prirode. Izvanredan sam student u Zagrebu sto znaci da nemam pravo na studentskog ginekologa. Nisam odavde, a ne mogu nikako otici kuci u blizoj buducnosti. Imam relativno hitan slucaj (ne hitan u smislu da moram na hitnu, ali definitivno moram otici, pogotovo s obzirom da za dva tjedna idem na put u inozemstvo). Kako to tocno sad ide? Mogu li ja nazvati bilo kojeg ginekologa u Zg i vidjeti hoce li me uzeti na hitno/preko reda, bez obzira sto nisam odavde i nemam nikakvu uputnicu ili slicno? Ako je bitno, to bi mi automatski bio i prvi pregled s obzirom da nikad nisam bila do sada. Nemam karton nigdje niti svog ginekologa kod kuce.

Znam da mogu uvijek otici privatno, ali voljela bih izbjeci to ako mogu vec preko hzzo-a.

I kad vec ispitujem, ima netko preporuku za tresnjevku/centar?

Hvala puno!
Old 25.11.2014., 16:16   #2924
Cure molim vas ako mi netko od vas može preporučiti doktoricu koja bi mi vodila trudnoću.Znači da je neko već kod nje vodio trudnoću i da je bio jako zadovoljan.Da ima ultrazvuk i da se nemora jako dugo čekati na pregled.Hvala
ozy87 is offline  
Odgovori s citatom
Old 25.11.2014., 16:39   #2925
Quote:
Sookeh kaže: Pogledaj post
Imam pitanje vise tehnicke prirode. Izvanredan sam student u Zagrebu sto znaci da nemam pravo na studentskog ginekologa. Nisam odavde, a ne mogu nikako otici kuci u blizoj buducnosti. Imam relativno hitan slucaj (ne hitan u smislu da moram na hitnu, ali definitivno moram otici, pogotovo s obzirom da za dva tjedna idem na put u inozemstvo). Kako to tocno sad ide? Mogu li ja nazvati bilo kojeg ginekologa u Zg i vidjeti hoce li me uzeti na hitno/preko reda, bez obzira sto nisam odavde i nemam nikakvu uputnicu ili slicno? Ako je bitno, to bi mi automatski bio i prvi pregled s obzirom da nikad nisam bila do sada. Nemam karton nigdje niti svog ginekologa kod kuce.

Znam da mogu uvijek otici privatno, ali voljela bih izbjeci to ako mogu vec preko hzzo-a.

I kad vec ispitujem, ima netko preporuku za tresnjevku/centar?

Hvala puno!
Ne treba ti uputnica, ne treba ti studentski ginekolog. Ako imaš zdravstveno osiguranje, otiđi kod bilo kojeg koji prima pacijentice i upiši se.
Old 29.11.2014., 00:38   #2926
Molim Vas ako netko zna postoji li trenutno neki ginekolog na području Trešnjevke, Jaruna, Črnomerca ili centra grada a da prima nove pacijente?
Hvala!

Richard Kemph
LionessQueen is offline  
Odgovori s citatom
Old 30.11.2014., 20:00   #2927
Quote:
pčelica88 kaže: Pogledaj post
Ma sve je to ok, ali nepotrebno zbunjuje ljude kao ovo s dvije adrese

Kažu da je dr. Lugović na bolovanju neko vrijeme
piše na naj-doktor da se vratila s bolovanja, e sad možda ima netko da nam potvrdi to iz prve ruke....
Push10 is offline  
Odgovori s citatom
Old 30.11.2014., 22:40   #2928
Quote:
Push10 kaže: Pogledaj post
piše na naj-doktor da se vratila s bolovanja, e sad možda ima netko da nam potvrdi to iz prve ruke....
Vidjela sam da se vratila. Ne znam, nisam ih zvala.
Old 01.12.2014., 22:58   #2929
cure jel netko zna, tko je sad na malesnici umjesto dr. komadina-estatiev?
hipi is offline  
Odgovori s citatom
Old 03.12.2014., 14:42   #2930
Quote:
hipi kaže: Pogledaj post
cure jel netko zna, tko je sad na malesnici umjesto dr. komadina-estatiev?
Dosla je neka nova mlada doktorica dr. Biserka Knezic Frković, a prije nje je bio dr. Lukenda. Stalno se nesto izmjenjuju. Ja idem privatno kod dr. Komadine-Estatiev, a tamo samo po kakav recept ili uputnicu.Prijateljica mi stalo "visi" u toj ambulanti, kaze jako se dugo ceka, na tel. nemoguce dobiti, a dok je dr. Komadina Estatiev bila slala je obavjesti o papa nalazu mailom, moglo se i mailom naruciti ili nesto pitati, ili reci da posalje novi recept za antbaby pilule. Sada toga nema, a tesko da ce i biti.
lona128 is offline  
Odgovori s citatom
Old 04.12.2014., 12:46   #2931
Quote:
aannjaa kaže: Pogledaj post
Na ovoj stranici ili stranici prije imaš moje iskustvo napisano.
Jeeeeej, ja sam nakon premišljanja ipak ostala u Malešnici, kasnim sa servisom pa hvala na apdejtu
Ćufta is offline  
Odgovori s citatom
Old 05.12.2014., 00:39   #2932
Quote:
Ćufta kaže: Pogledaj post
Jeeeeej, ja sam nakon premišljanja ipak ostala u Malešnici, kasnim sa servisom pa hvala na apdejtu
Možda je glupo pitanje, nemojte zamjeriti.
Ja sam isto bila prijavljena kod dr. Komadine-Estatiev pa me zanima, otkako je ona otišla, da li mi koji nismo mijenjali ginekologa trebamo nešto raditi po pitanju papirologije? Drugi je liječnik, ali je isti dom zdravlja.

Inače idem drugdje privatno pa se zato nisam do sad interesirala treba li se ponovo prijavljivati (nadam se da ne), ali za slučaj da mi ikad zatreba nekakav recept koji mi pokriva zdravstveno, ne bi bilo zgodno da dođem tamo pa doznam da nisam obavila sve što sam trebala.
Old 05.12.2014., 07:28   #2933
Ako je preuzela ordinaciju, ne trebate ništa.
Ms_Manners is offline  
Odgovori s citatom
Old 05.12.2014., 08:43   #2934
Ništa, kao što kaže Ms_Manners
Ćufta is offline  
Odgovori s citatom
Old 05.12.2014., 10:47   #2935
Zahvaljujem, brze ste
Old 09.12.2014., 10:01   #2936
Bok,

znate li ima li koji slobodan ginekolog na Črnomercu ??? Vrijedi li uopće ići od vrata do vrata i moliti da me prime?
& 4U is offline  
Odgovori s citatom
Old 16.12.2014., 09:26   #2937
Bila kod dr. Snježane Belak i bilo mi je dobro ( na stranu da je nekako sve poprilično opušteno, kao da su doma u dnevnom boravku i mislim da joj je sestra nešto u rodu ili što već, pa njezino dijete luduje po čekaonici... možda sam ja to tako doživila jer nisam baš tip za djecu ) ali žena je vrlo ugodna, ljubazna, sve lijepo objasni, radi polako, nježno, pita jel te boli, ne boli.... Uglavnom preporučam. Ali privatnik je
Lokacija malo dalje od trešnjevačkog parka, Sokolgradska ul.
Old 28.12.2014., 22:19   #2938
Bok curke.
Evo mene opet. Napokon mogu prebacit karton. Opet dr. Belic, samo ovaj put nije na Tresnjevci nego u Podsusedu. Pa me zanima jel i dalje prima pacijente, jel ima UZV u ambulanti i kolko dugo se ceka na pregled, tj jel se treba narucit?
Hvala
sonchy is offline  
Odgovori s citatom
Old 29.12.2014., 11:07   #2939
Quote:
sonchy kaže: Pogledaj post
Bok curke.
Evo mene opet. Napokon mogu prebacit karton. Opet dr. Belic, samo ovaj put nije na Tresnjevci nego u Podsusedu. Pa me zanima jel i dalje prima pacijente, jel ima UZV u ambulanti i kolko dugo se ceka na pregled, tj jel se treba narucit?
Hvala
Prima pacijente, ima uzv, treba se naručiti, a čeka se cca mjesec dana.
Old 05.01.2015., 22:51   #2940
Molim vas, može li mi netko preporučiti HZZO ginekologa/ginekologinju u području centra ili bar relativno blizu, da prima pacijente? I da se ne mora baš pretjerano dugo čekati? Stvarno mi je već hitno prebaciti se u Zagreb i nekoga kontaktirati, a ovdje ne znam ništa i nikoga. :/

Da baš ne budem osuđena na privatnika... Za jedan pregled još i dobro, ali zbilja bih voljela imati ginekologa ovdje.
Odgovor

Kreni na podforum

Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 07:17.