Žensko zdravlje Od mjesečnice do menopauze: za ginekološke probleme i pitanja |
|
|
20.11.2014., 21:37
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Jul 2011.
|
Quote:
majci_21 kaže:
Jel to doktorica koja je dosla umjesto Zrinke? Oce ona ostat sad?
I jel mi mozes napisat br telefona i radno vrijeme samo, da ne trazim po temi ako mozda nije ostalo isto. Hvala 
|
Da, došla je umjesto Zrinke i nadam se da nije privremeno. Broj i radno vrijeme je isto, ne mogu sad naći broj, parne popodne radi.
Quote:
black-code kaže:
pozz, ima li netko iskustva s dr. Knezić-Frković iz Poliklinike Harni?
|
Na ovoj stranici ili stranici prije imaš moje iskustvo napisano.
|
|
|
24.11.2014., 09:24
|
|
shrink
Registracija: Jan 2008.
|
Drage, imate li za preporuciti nekog dr. na podrucju centra, maksimira, dubrave a da prima nove pacjentice? Hvala!
|
25.11.2014., 00:33
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Jul 2011.
|
Imam pitanje vise tehnicke prirode. Izvanredan sam student u Zagrebu sto znaci da nemam pravo na studentskog ginekologa. Nisam odavde, a ne mogu nikako otici kuci u blizoj buducnosti. Imam relativno hitan slucaj (ne hitan u smislu da moram na hitnu, ali definitivno moram otici, pogotovo s obzirom da za dva tjedna idem na put u inozemstvo). Kako to tocno sad ide? Mogu li ja nazvati bilo kojeg ginekologa u Zg i vidjeti hoce li me uzeti na hitno/preko reda, bez obzira sto nisam odavde i nemam nikakvu uputnicu ili slicno? Ako je bitno, to bi mi automatski bio i prvi pregled s obzirom da nikad nisam bila do sada. Nemam karton nigdje niti svog ginekologa kod kuce.
Znam da mogu uvijek otici privatno, ali voljela bih izbjeci to ako mogu vec preko hzzo-a.
I kad vec ispitujem, ima netko preporuku za tresnjevku/centar?
Hvala puno!
|
25.11.2014., 16:16
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Mar 2011.
|
Cure molim vas ako mi netko od vas može preporučiti doktoricu koja bi mi vodila trudnoću.Znači da je neko već kod nje vodio trudnoću i da je bio jako zadovoljan.Da ima ultrazvuk i da se nemora jako dugo čekati na pregled.Hvala
|
|
|
25.11.2014., 16:39
|
|
vječiti april
Registracija: Jul 2009.
|
Quote:
Sookeh kaže:
Imam pitanje vise tehnicke prirode. Izvanredan sam student u Zagrebu sto znaci da nemam pravo na studentskog ginekologa. Nisam odavde, a ne mogu nikako otici kuci u blizoj buducnosti. Imam relativno hitan slucaj (ne hitan u smislu da moram na hitnu, ali definitivno moram otici, pogotovo s obzirom da za dva tjedna idem na put u inozemstvo). Kako to tocno sad ide? Mogu li ja nazvati bilo kojeg ginekologa u Zg i vidjeti hoce li me uzeti na hitno/preko reda, bez obzira sto nisam odavde i nemam nikakvu uputnicu ili slicno? Ako je bitno, to bi mi automatski bio i prvi pregled s obzirom da nikad nisam bila do sada. Nemam karton nigdje niti svog ginekologa kod kuce.
Znam da mogu uvijek otici privatno, ali voljela bih izbjeci to ako mogu vec preko hzzo-a.
I kad vec ispitujem, ima netko preporuku za tresnjevku/centar?
Hvala puno!
|
Ne treba ti uputnica, ne treba ti studentski ginekolog. Ako imaš zdravstveno osiguranje, otiđi kod bilo kojeg koji prima pacijentice i upiši se.
|
|
|
29.11.2014., 00:38
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Oct 2014.
|
Molim Vas ako netko zna postoji li trenutno neki ginekolog na području Trešnjevke, Jaruna, Črnomerca ili centra grada a da prima nove pacijente?
Hvala!
|
|
30.11.2014., 20:00
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Jun 2010.
|
Quote:
pčelica88 kaže:
Ma sve je to ok, ali nepotrebno zbunjuje ljude kao ovo s dvije adrese
Kažu da je dr. Lugović na bolovanju neko vrijeme 
|
piše na naj-doktor da se vratila s bolovanja, e sad možda ima netko da nam potvrdi to iz prve ruke....
|
|
|
30.11.2014., 22:40
|
|
Quantum Psychiatry
Registracija: Apr 2010.
|
Quote:
Push10 kaže:
piše na naj-doktor da se vratila s bolovanja, e sad možda ima netko da nam potvrdi to iz prve ruke....
|
Vidjela sam da se vratila. Ne znam, nisam ih zvala.
|
01.12.2014., 22:58
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Mar 2007.
|
cure jel netko zna, tko je sad na malesnici umjesto dr. komadina-estatiev?
|
|
|
03.12.2014., 14:42
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Dec 2013.
|
Quote:
hipi kaže:
cure jel netko zna, tko je sad na malesnici umjesto dr. komadina-estatiev?
|
Dosla je neka nova mlada doktorica dr. Biserka Knezic Frković, a prije nje je bio dr. Lukenda. Stalno se nesto izmjenjuju. Ja idem privatno kod dr. Komadine-Estatiev, a tamo samo po kakav recept ili uputnicu.Prijateljica mi stalo "visi" u toj ambulanti, kaze jako se dugo ceka, na tel. nemoguce dobiti, a dok je dr. Komadina Estatiev bila slala je obavjesti o papa nalazu mailom, moglo se i mailom naruciti ili nesto pitati, ili reci da posalje novi recept za antbaby pilule. Sada toga nema, a tesko da ce i biti.
|
|
|
04.12.2014., 12:46
|
|
guzicu lufta
Registracija: Oct 2011.
|
Quote:
aannjaa kaže:
Na ovoj stranici ili stranici prije imaš moje iskustvo napisano.
|
Jeeeeej, ja sam nakon premišljanja ipak ostala u Malešnici, kasnim sa servisom pa hvala na apdejtu 
|
|
|
05.12.2014., 00:39
|
|
.
Registracija: May 2005.
|
Quote:
Ćufta kaže:
Jeeeeej, ja sam nakon premišljanja ipak ostala u Malešnici, kasnim sa servisom pa hvala na apdejtu 
|
Možda je glupo pitanje, nemojte zamjeriti.
Ja sam isto bila prijavljena kod dr. Komadine-Estatiev pa me zanima, otkako je ona otišla, da li mi koji nismo mijenjali ginekologa trebamo nešto raditi po pitanju papirologije? Drugi je liječnik, ali je isti dom zdravlja.
Inače idem drugdje privatno pa se zato nisam do sad interesirala treba li se ponovo prijavljivati (nadam se da ne), ali za slučaj da mi ikad zatreba nekakav recept koji mi pokriva zdravstveno, ne bi bilo zgodno da dođem tamo pa doznam da nisam obavila sve što sam trebala. 
|
05.12.2014., 07:28
|
|
n/a
Registracija: Sep 2007.
|
Ako je preuzela ordinaciju, ne trebate ništa.
|
|
|
05.12.2014., 08:43
|
|
guzicu lufta
Registracija: Oct 2011.
|
Ništa, kao što kaže Ms_Manners 
|
|
|
05.12.2014., 10:47
|
|
.
Registracija: May 2005.
|
Zahvaljujem, brze ste 
|
09.12.2014., 10:01
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Jan 2008.
|
Bok,
znate li ima li koji slobodan ginekolog na Črnomercu ??? Vrijedi li uopće ići od vrata do vrata i moliti da me prime?
|
|
|
16.12.2014., 09:26
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Feb 2013.
|
Bila kod dr. Snježane Belak i bilo mi je dobro ( na stranu da je nekako sve poprilično opušteno, kao da su doma u dnevnom boravku  i mislim da joj je sestra nešto u rodu ili što već, pa njezino dijete luduje po čekaonici... možda sam ja to tako doživila jer nisam baš tip za djecu ) ali žena je vrlo ugodna, ljubazna, sve lijepo objasni, radi polako, nježno, pita jel te boli, ne boli.... Uglavnom preporučam. Ali privatnik je 
Lokacija malo dalje od trešnjevačkog parka, Sokolgradska ul.
|
28.12.2014., 22:19
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Feb 2009.
|
Bok curke.
Evo mene opet. Napokon mogu prebacit karton. Opet dr. Belic, samo ovaj put nije na Tresnjevci nego u Podsusedu. Pa me zanima jel i dalje prima pacijente, jel ima UZV u ambulanti i kolko dugo se ceka na pregled, tj jel se treba narucit?
Hvala 
|
|
|
29.12.2014., 11:07
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Jan 2010.
|
Quote:
sonchy kaže:
Bok curke.
Evo mene opet. Napokon mogu prebacit karton. Opet dr. Belic, samo ovaj put nije na Tresnjevci nego u Podsusedu. Pa me zanima jel i dalje prima pacijente, jel ima UZV u ambulanti i kolko dugo se ceka na pregled, tj jel se treba narucit?
Hvala 
|
Prima pacijente, ima uzv, treba se naručiti, a čeka se cca mjesec dana.
|
05.01.2015., 22:51
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Jun 2013.
|
Molim vas, može li mi netko preporučiti HZZO ginekologa/ginekologinju u području centra ili bar relativno blizu, da prima pacijente? I da se ne mora baš pretjerano dugo čekati? Stvarno mi je već hitno prebaciti se u Zagreb i nekoga kontaktirati, a ovdje ne znam ništa i nikoga. :/
Da baš ne budem osuđena na privatnika... Za jedan pregled još i dobro, ali zbilja bih voljela imati ginekologa ovdje.
|
 |
|
Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 07:17.
|
|
|
|