Natrag   Forum.hr > Lifestyle > Moda

Moda Za one koji žele biti u trendu.

Odgovor

Tematski alati Opcije prikaza
Old 24.06.2024., 15:41   #3081
Dobila sam limited- time offer, 40 posto off ako pozovem prijatelja. Kako to funkcionira?
Nakon pozivnice osoba naruči nešto i onda se to meni aktivira? Što ako stvar koju naruči odluči vratiti?
Ima li tko iskustva s tim?

Hvala 🙂
trystana is offline  
Odgovori s citatom
Old 24.06.2024., 22:32   #3082
Quote:
trystana kaže: Pogledaj post
Dobila sam limited- time offer, 40 posto off ako pozovem prijatelja. Kako to funkcionira?
Nakon pozivnice osoba naruči nešto i onda se to meni aktivira? Što ako stvar koju naruči odluči vratiti?
Ima li tko iskustva s tim?

Hvala 🙂
Mislim da se aktivira cca mjesec dana nakon njegove prve narudžbe, pod uvjetom da ne vrati sve što je naručio. I vrijedi za tvoju narudžbu do 1000eur.
milena 37 is offline  
Odgovori s citatom
Old 25.06.2024., 12:03   #3083
Quote:
Mariposas kaže: Pogledaj post
Mene je razočarao taj BS, napravim prvu kupovinu,naručim 4 stvari i dvije mi pošalju krivo.
koristim par godina, i ponekad, rijetko, pogriješe ali i riješe.

dostava, izbor, besplatan povrat, a ovo da im je trgovina spora i složena za nešto naći , najbrži site ikad, kupujem preko interneta 25 godina.

zadnja narudžba, 20. , maloprije stiglo.
Old 25.06.2024., 18:59   #3084
ja sam poznanici poslala pozivnicu, a ona nista nije narucila ima evo tri godine.
kaze da ne uspijeva se od jucer ulogirati na racun.
je li moguce da izbrisu neaktivnog korisnika?
Cvrcak i Mrav is offline  
Odgovori s citatom
Old 25.06.2024., 19:03   #3085
Je.
Zla barbika is online now  
Odgovori s citatom
Old 25.06.2024., 21:23   #3086
Pozdrav,

Evo invitea ako nekome treba.

https://invite.bestsecret.com/V4N-L4...t=registration

pozz
Gennaro1337 is offline  
Odgovori s citatom
Old 25.06.2024., 21:34   #3087
Ne moras vise spamati, jer to ti ne radi…
Old 26.06.2024., 08:18   #3088
Nakon koliko vremena diamond član dobije 20% popusta na kupnju kad netko iskoristi pozivnicu?
kamaza is online now  
Odgovori s citatom
Old 26.06.2024., 14:05   #3089
Nakon isteka roka za povrat, pod uvjetom da nije sve vraceno….
Old 26.06.2024., 15:58   #3090
prvi put mi se dogodilo, pa ako netko ima iskustva, nek piše.

naručila sam paket početkom 6.mjeseca, hrvatska pošta je dostavljač.
piše da su zaprimili paket 14.06., i cijelo vrijeme mi na statusu od onda stoji "out for delivery". prije 2 dana vidim da se paket vraća best secretu, bez da su mi ga i pokušali dostaviti
što sad? hoće mi best secret automatski vratiti novce kad im se vrati paket ili moram pisati nekakav zahtjev za povrat?
fluffy chicken is offline  
Odgovori s citatom
Old 27.06.2024., 08:08   #3091
Quote:
Allexis kaže: Pogledaj post
Nakon isteka roka za povrat, pod uvjetom da nije sve vraceno….
To znam, ali ne znam koliko je to vremenski. Čini mi se da sam prošli put primijetila da sam dobila kupon oko 2 mjeseca kasnije, ali mi se to čini predugo.
kamaza is online now  
Odgovori s citatom
Old 28.06.2024., 08:09   #3092
Ako nekom treba pozivnica za Best Secret, javite se porukom.
spooky is offline  
Odgovori s citatom
Old 28.06.2024., 15:56   #3093
Znači danas me BS baš iznervirao. Tražila sam da kupim neki lijep komad nakita za poklon i htjela sam bijelo zlato. Skoro sve ogrlice sa privjeskom piše da je privjesak u naslovu i u opisu piše privjesak bijelo zlato a ogrlica srebro. Nadjem jednu gdje u naslovu piše ogrlica i u opisu piše samo bijelo zlato i slatkovofni biseri. Nigdje se srebro i ne spominje. Pogadjate već došla mi ogrlica od srebra, jaaaako tanka sa privjestom tako sićušnim da ja ne znam šta je tu vrijedno 100€ i to na sniženju. Nisam dobila nikakav papir da je to slatkovodni biser niti papir na kojem piše šta je od kojeg materijala. Na kopči lančića stoji Italy 925.
Sad ne znam da li da samo vratim ili da im pišem sve ovo.

Sent from my iPhone using Tapatalk
Old 28.06.2024., 16:11   #3094
Piši pa vrati...
Ja sam nedavno kupovala, ali srebrno s ametistom i došla mi je potvrda, isto je bilo za poklon i to mi je bilo bitno. Ma da je i za mene, potvrda mora biti uz nakit.
Old 28.06.2024., 18:39   #3095
Posjetila sam BestSecret trgovinu u Beču - ulaz je jednostavan uz kod u aplikaciji, ali su me pri ulazu, nakon pitanja je li to prvi posjet - i fotografirali. Trgovina je zaista ogromna, na dva kata, ali naravno, u odnosu na izbor na stranici, asortiman je ograničen. Uglavnom, zadržala sam se više od tri sata, a od moje wish liste na kojoj je tridesetak artikala doslovce sam našla jednu bluzu. Kako je na 4 artikla popust bio 10%, kupila sam još jednu košulju i dva ljetna bolera. Na 5 artikala popust je bio 15%, ali nisam htjela nešto kupiti tek toliko da kupim.

Inače, do trgovine se, koja je u predgrađu Beča, osim automobilom, može gradskom željeznicom s kolodvora Meidling. U prostoru je i kafić/restoran, tako da se može predahnuti od šopinga. Meni je bio lijep izlet, iako sam na kraju izašla samo s jednom vrećicom.
Old 01.07.2024., 09:39   #3096
Oni nemaju stvari koje su zadnji komadi pa da su na njih puno veći popusti?
kamaza is online now  
Odgovori s citatom
Old 01.07.2024., 14:01   #3097
I ja sam dobila sam limited- time offer, 40 posto off ako pozovem prijatelja. Koliko dana traje to kad Vam se pojavi? Jel moram baš danas podijeliti pozivnicu ili može slijedeći tjedan?
kamaza is online now  
Odgovori s citatom
Old 01.07.2024., 20:44   #3098
Evo i da se meni jednom dogodi da naručim artikl (jučer) brže bolje pokupe iznos da bi mi večeras javili da nije dostupan. Sad koliko ću čekati povrat pitanje je .
Suddenly you realize that everything is over, really. There is no going back, you feel it. And then you try to remember at what point it all began, and you discover it all started before you thought. Long before, and it’s at that moment; you realize things only happen once. And no matter how hard you try, you’ll never feel the same again. You’ll never have the feeling of being three meters above the sky.
Dresslinkhr is offline  
Odgovori s citatom
Old 02.07.2024., 07:41   #3099
Quote:
Dresslinkhr kaže: Pogledaj post
Evo i da se meni jednom dogodi da naručim artikl (jučer) brže bolje pokupe iznos da bi mi večeras javili da nije dostupan. Sad koliko ću čekati povrat pitanje je .

UPDATE: Nakon što su meni otkazali narudžbu artikl ispada ponovno dostupan na stanju,te ne znam da li je problem bio u opisu istoga ili što.

Sent from my iPhone using Tapatalk
Suddenly you realize that everything is over, really. There is no going back, you feel it. And then you try to remember at what point it all began, and you discover it all started before you thought. Long before, and it’s at that moment; you realize things only happen once. And no matter how hard you try, you’ll never feel the same again. You’ll never have the feeling of being three meters above the sky.
Dresslinkhr is offline  
Odgovori s citatom
Old 02.07.2024., 08:48   #3100
Netko je već isto par puta pokušao naručiti istu majicu. Ne znam zašto ponovno stavljaju u prodaju ako jednom primijete da nemaju taj artikl.
Očito neki bug.
kamaza is online now  
Odgovori s citatom
Odgovor

Kreni na podforum

Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 10:03.