Natrag   Forum.hr > Informatička tehnologija > Kupovanje na internetu

Kupovanje na internetu Shopping iz fotelje

Odgovor

Tematski alati Opcije prikaza
Old 08.02.2024., 15:37   #301
Quote:
LuckyLook kaže: Pogledaj post
Nešto je gadno zapelo u Hrvatskom Leskovcu. Ovako se nikad nisu zatrpali paketima. Jednostavno ne mogu to ishendlati. Vjerojatno im je puno ljudi otišlo zbog malih plaća i sad nema tko to odraditi. Pošta iz Kine stiže, a nema je tko rasporediti po dostavnim vozilima unutar Hrvatske.
Definitivno je nešto gadno zapelo. Meni je paket ukrad... tj, stoji tamo još od 9.12. prošle godine.
Bar tako piše na trackingu.

Edit:
Ah, greška. Na krivoj temi pišem. Meni je paket ukraden u hrvatskoj pošti.
Old 08.02.2024., 17:15   #302
Quote:
Alfa KT kaže: Pogledaj post
To je bilo onda
Sada se bas maksimalno oduzilo i ovo nisu istine. Nisam pratio stanje sa paketima, maloprije malo bacio oko i moji stoje u leskovcu vec ohoho
Sve mi se čini da je vrijeme da angažiram HAKOM da ih oni malo poslože kad se ne znaju sami
zokky7 is offline  
Odgovori s citatom
Old 09.02.2024., 06:27   #303
Pozdrav,moze pomoc!

Dakle prodajem orbitrek te sam pronasao kupca no medutim ne posjedujem “ orginal kutiju” te me ovim putem zanima dal mogu bez kutije ovako u komadu prodat orbitrek.Dal znate dal ce ga bilo tko od dostavne sluzbe takvog uzeti???
L.p
bignike is offline  
Odgovori s citatom
Old 09.02.2024., 10:34   #304
Bit ce da netko cita forum ili im je voda zaista dosla do grla. Krenule masovne poruke kako zbog trenutnog povecanog obujma posiljaka postoji mogucnost da ce paket biti preusmjeren na najblizi OEX shop
Krenulo je, kao sto je i predviđeno
Alfa KT is offline  
Odgovori s citatom
Old 09.02.2024., 11:04   #305
Overseas Express - iskustva

Quote:
mezzzzzo kaže: Pogledaj post
Kao i sa poštom: da mi ponude preuzimanje svim paketa u dućanima, tisku ili pošti odmah, ili dostava na vrata za tjedan-dva, ne bi trenutka razmišljao. Samo što eto, nitko te to ne pita. Skratio bi im mude, a bome i sebi jer sam baš nestrpljiv s nekim paketima

Kužim, to ne paše svima, ali da ponude takvu neku alternativu, riješili bi veliki dio paketa, barem za kritična područja poput Zagreba.

Šalju SMS-e sadržaja:

Quote:
Postovani, zelimo vas obavijestiti da zbog trenutnog povecanja obujma posiljaka postoji mogucnost da ce vas paket biti preusmjeren na nablizu OEX parcel shop lokaciju. Zahvaljujemo na strpljenju i razumijevanju. S postovanjem, Vas
Overseas
Hvala Overseas za i ideju, ništa a?
Bravoo
mezzzzzo is online now  
Odgovori s citatom
Old 09.02.2024., 12:21   #306
ja sam 31.01. nakon SMS o dostavi preusmjerio paket na OEX shop...
05.02. status pošiljke kaže - Pošiljka je uskladištena i biti će isporučena sukladno rasporedu vožnje...
i sad čekamo
deejayhrvoje is offline  
Odgovori s citatom
Old 09.02.2024., 15:28   #307
Ako sam dobro skužio čeka se oko 10-12 dana nakon što posiljka stigne u Leskovac? Jel dobio netko brže, moja stigla u subotu u sortirnicu, i ovaj tjedan neće doći.
LuckyLook is offline  
Odgovori s citatom
Old 09.02.2024., 15:41   #308
Nema pravila. Ovisi o tome koliko imas srece.
Alfa KT is offline  
Odgovori s citatom
Old 10.02.2024., 08:11   #309
rekla bih da se u prosjeku čeka oko tjedan dana.
Carmen 5 is offline  
Odgovori s citatom
Old 10.02.2024., 09:49   #310
Danas dosao paket
mezzzzzo is online now  
Odgovori s citatom
Old 13.02.2024., 20:04   #311
Quote:
Alfa KT kaže: Pogledaj post
Nema pravila. Ovisi o tome koliko imas srece.
Tek sad bumo čekali kad ih HAKOM počne roštati
zokky7 is offline  
Odgovori s citatom
Old 13.02.2024., 23:42   #312
Quote:
zokky7 kaže: Pogledaj post
Tek sad bumo čekali kad ih HAKOM počne roštati
Ne kuzim sto to krse da bi ih Hakom naganjao?
Alfa KT is offline  
Odgovori s citatom
Old 13.02.2024., 23:50   #313
Overseas Express - iskustva

Da, nisam mi ja siguran što bi HAKOM mogao tu. Osim ovog samostalnog preusmjeravanja no valjda je i to po pravilima. Pitanje je kakvu uslugu plaća Temu. Možda nije plaćeno na adresu, možda su dodatno dogovorili da do kraja mjeseca mogu i na pickup dostaviti pakete, i sl. Također, odlično je što odgovaraju na mailove unutar 24 sata, a možeš ih dobiti i na telefon.

Uvijek postoji kašnjenje paketa, ali nije to tako kritično. Vidim neke ekstremne slučajeve da od 21.1. stoje u Leskovcu i nisu dobili paket, ali takvih slučajeva vjerojatno ima kod svih dostavnih službi.

Valjda ih branim jer ipak dođe paket unutar roka. Ali da mi je draži DPD, to stoji.
mezzzzzo is online now  
Odgovori s citatom
Old 14.02.2024., 21:12   #314
Zadnja novost o paketu 29.1.: Pošiljka je vagana i biti će upućena na odredišni dostavni centar.
Popizdio sam više s čekanjem, ali prvenstveno zbog toga što su mi došle sve druge stvari (koje sam naručio naknadno i kasnije su im došle u skladište, što mi nema nikakvog smisla). To je zapravo ono što me najviše muči u cijeloj situaciji, što mi ništa nema nikakvog smisla. Kako neka pizdarija može iz Kine doć za brat-bratu par dana u Budimpeštu, pa za par dana iz Budimpešte u Hrvatski Leskovac, ali joj treba preko dva tjedna da iz Leskovca, do kojeg mogu pljunut koliko je blizu, stigne u Zagreb? Naravno, radi se o najvećem i najbitnijem paketu bez kojeg mi ove druge pizdarije ne znače ništa pa sam prepušten vihoru sudbine.
Dakle, pizdim doma i ne mogu se ni na što koncentrirat. Cura misli da nisam normalan, ne shvaća moju bol i patnje, govori da bi trebao naučit kontrolirat svoje emocije. Jebe se njoj, njezino je stiglo prije praznika. Tad još nisu bili zatrpani valjda. No, dobro. Vidim da imaju opciju da to pokupiš tamo sam. Pa koja je vaša poanta onda, pitam se ja, poraženo. Ko ga jebe, hoću svoje pizdarije. Piše da se treba unaprijed dogovoriti. Dobro, zovem, idemo se dogovoriti. Šesti sam na redu, saznajem, a prosječno vrijeme čekanja je 15 minuta. Nakon više od 15 minuta se javlja mlađi ženski glas, a ja ne znam bit agresivan i derat se na ljude koji zapravo nemaju utjecaja na moju situaciju (zato nakupljeni bijes izbacujem po forumima). Htio sam se derat DI JE MOJ PAKET KAJ SE ČEKA KO TU KOSI A KO VODU NOSI, ali sam samo ko pipica pitao di je moj paket i dal mogu doć po njega. "Imamo kašnjenja puno sad i paket je tu, ali kolege ga nisu još registrirale pa Vam nažalost ne mogu reći kad bi okvirno bio dostavljen". Ja reko ok ok, tu je, vidim da piše da do 17h mogu doć po njega. "Da, ali nažalost paket još nije evidentiran pa Vam ga ne bismo mogli ni dati jer bi ga prvo trebalo nać među svim ostalim". Znači, kurčina. To sam htio reć, ali sam samo rekao: a ništa onda hvala doviđenja. Prvo sam pizdio i na nju što sad ne ustaje i odlazi u skladište, zove me na videopoziv i zajedno tražimo tamo.
Ali nije do nje, a pretpostavljam da nije ni do ekipe u skladištu. Do dostavljača definitivno nije (legenda, buraz, ako čitaš ovo, car si - majstor svaki put nazove, ja se spustim, cap-carap, paket preuzet ni a ni be). Valjda je do uprave, pretpostavljam, a njih ne možeš dobit na telefon niti ih srest uživo. Između nas i njih je zid ljudi koji nemaju nikakvog utjecaja na donošenje odluka u firmi, ali njih vidiš i s njima komuniciraš pa ti je prirodno iskalit bijes tu. Naravno, ako su šupci, sve pet, al mislim da većina ljudi nisu šupci. Generalno, ne samo u toj firmi. Sad već opasno serem, a htio sam se samo ispuhat. Lakše mi je kad vidim da nisam jedini koji se suočava sa sličnim problemom.
TLDR: ????

EDIT: sad mi je palo na pamet da bi bilo fora zaposlit se tamo i samome sebi dostavit paket, ideja za film, patent pending!!

Zadnje uređivanje Cesare Borgia : 14.02.2024. at 21:14. Reason: dodatak
Cesare Borgia is offline  
Odgovori s citatom
Old 14.02.2024., 21:59   #315
^^^

Pogledaj ovu epizodu prije nego sam krenes po paket hahaha: https://www.imdb.com/title/tt3332748/

Ja sam osobno dozivio slican slucaj kao u toj epizodi i jako bizarno skladiste kada sam prije skoro 10ak godina isao po neki paket koji je iz nekog razloga dosao tamo negdje kod Elke. Jos je pao veliki snijeg, trazim ulaz, ulazim u neko ogromno dvoriste sa oronulim skladisnim zgradama, izlazi neki djedek suh kao mumija, pita sto mi treba, a ja sa papiricem da mi treba paket. Pa me uputio u taj neki kompleks, ja trazim, udem unutra a tamo dvoje ljudi i 10ak paketa na skroz drugom kraju ogromnog skladista. Mislia sam da sam dead then and there.

Uopce se ni ne sjecam koja je dostavna sluzba bila. Trazim sada po Google Maps ali ne mogu nac da tamo ima ikakva firma za dostavu. Kao neki fever dream je bio.
be.redy is offline  
Odgovori s citatom
Old 15.02.2024., 08:24   #316
fale mi moji paketići.
toliko sam se toga iznaručivala i sad ništa.

dobro, bar je jedan temu stigao u petak, ali hoću dalje, a ima toga hrpica.
Carmen 5 is offline  
Odgovori s citatom
Old 15.02.2024., 08:36   #317

meni jučer u leskovcu... danas na dostavi...

inače... dva mi "zapela" već u kini...
tjedan dana, nikak da dojdu do aerodroma...

kineska nova godina dela svoje...
Gargamell is online now  
Odgovori s citatom
Old 15.02.2024., 09:26   #318
Zanimljivo da nekome paketi stižu, a nekome ne. Izgleda da ovisi gdje ste. Ja sam u centru ZG i meni je kod njih trenutno 10 (da, DESET!) paketa i niti jedan nije dostavljen. Neki su u Leskovcu preko 3 tjedna, najnoviji 8 dana.
Jedan su pokušali dostaviti 1.2. ali kao za vraga baš tada je ulica bila zatvorena zbog građevinskih radova (rastavljali su kran nakon gradnje nove zgrade i zatvorili cestu nekoliko sati). Mislim ne moraju mi uopće dostavit do vrata, samo neka mi ih stave na raspolaganje bilo gdje u krugu 50km da odem po njih.
jopsi2 is offline  
Odgovori s citatom
Old 15.02.2024., 11:30   #319
Hm, možda imaju jednu veliku hrpu na koju stalno dodaju nove pakete, a kada ih dostavljaju, uzimaju s vrha umjesto s dna. Naši su na dnu i nikako da dođu na red. Gubim razum.
Cesare Borgia is offline  
Odgovori s citatom
Old 16.02.2024., 09:15   #320
Zanimljvo da pošiljka koju sam naručio prekjučer (gizzmo.hr) dolazi već danas, a za paket s temua još od prošlog petka ni traga ni glasa
p3r02d3r0 is offline  
Odgovori s citatom
Odgovor

Kreni na podforum

Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 12:30.