|
|
15.12.2023., 16:55
|
|
Angel just by name..
Registracija: Nov 2006.
|
Pozdrav,
imam par pitanja veznih uz ovaj fakultet.
Sa 39 godina napokon imam mogućnost upisati fakultet.
Zaposlena sam osoba sa stalnim poslom i radom u jutarnjoj smjeni.
Od svih fakulteta sam jedino na TVZu našla smjer koji me zanima - Informatički dizajn.
Najviše me strah toga što su predavanja ujutro i neću im moći prisustvovati.
Inače sam vizualan tip i volim osobno prisustvovat predavanjima. U stanju sam 5 godina ujutro raditi, a popodne ići na predavanja, no bojim se da bi mi neodlazak na jutarnja predavanja može biti ogroman problem..
Voljela bih kada bi se javio netko tko ima isto iskustvo ili primjer kolege sa faksa i kaže mi kako uskladiti posao sa fakultetom.
|
|
|
05.02.2024., 20:31
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Jan 2009.
|
Quote:
..angie.. kaže:
Pozdrav,
imam par pitanja veznih uz ovaj fakultet.
Sa 39 godina napokon imam mogućnost upisati fakultet.
Zaposlena sam osoba sa stalnim poslom i radom u jutarnjoj smjeni.
Od svih fakulteta sam jedino na TVZu našla smjer koji me zanima - Informatički dizajn.
Inače sam vizualan tip i volim osobno prisustvovat predavanjima. U stanju sam 5 godina ujutro raditi, a popodne ići na predavanja, no bojim se da bi mi neodlazak na jutarnja predavanja može biti ogroman problem..
Voljela bih kada bi se javio netko tko ima isto iskustvo ili primjer kolege sa faksa i kaže mi kako uskladiti posao sa fakultetom.
|
Malo kasno, ali..
Moj sin je izvanredni student mehatronike na TVZ-u i sva predavanja su mu poslije podne. Jedino neka subota oko podne.
|
|
|
06.02.2024., 09:56
|
|
veseli korisnik
Registracija: Jun 2012.
|
Quote:
..angie.. kaže:
Inače sam vizualan tip i volim osobno prisustvovat predavanjima. U stanju sam 5 godina ujutro raditi, a popodne ići na predavanja, no bojim se da bi mi neodlazak na jutarnja predavanja može biti ogroman problem...
|
Samo naprijed, oni imaju vrlo dobro organiziranu nastavu za izvanredne studente
Izvrstan članak
jutarnji.hr/nevideni-boom-veleucilista-iz-zagreba-popularniji-su-i-od-fer-a-svi-zele-vise-prakse-a-manje-teorije
Ne znam kako je sada, ali kad se sjetim davnije prošlosti, kad su FER i FSB bili zatrpani bubanjem nepotrebne teorije, tada dobro rekli predstavnici studenske organizacije prodekanici za nastavu na FSB, "svima nam podijelite tehničku enciklopediju pa da onda u opće nema predavanja, ispite spremamo po njoj".
|
|
|
08.02.2024., 15:37
|
|
Angel just by name..
|
Quote:
lavore kaže:
|
Na zalost sva predavanja pocinju oko 8-9 ujutro i bas nije optimalno napravljeno za vanredne koji rade. Citala sam da je na pitanje zasto nema na odjelu Informatike popodnevnih predavanja dekan ili netko na slicnoj funkciji odgovorio da ako im to ne odgovara, da upisu privatni fakultet.
Nasla sam se u ovom smjeru i ne mogu naci nista drugo slicne tematike a da to mogu platiti..
Zna li itko kada su dani otvorenih vrata na Informatici? Ici cu tamo osobno da se raspitam..
|
|
|
08.02.2024., 15:38
|
|
Angel just by name..
|
I davno prije je bilo super za vanredne tamo, a sada su ocito to razdjelili i nije na svakom smjeru isto.. :-(
|
|
|
10.07.2024., 14:15
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Aug 2010.
|
Pitanja.
Koja je cijena godine (izvanrednog studija) na TVZ? Je li moguće plaćanje u ratama?
Ako izvanredni student da godinu u roku, je li moguće slijedeću upisati kao redovni?
Hvala
|
|
|
02.10.2024., 20:46
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Oct 2024.
|
Digitalna ekonomija
Pozdrav ekipa. Hitno su mi potrebne informacije za smjer digitalne ekonomije. Koliko su rigorozni oko dolaska na predavanje? Koliko se smije izostati? Svaki savjet je dobrodošao.. hvala
|
|
|
31.03.2025., 03:44
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Sep 2024.
|
Quote:
lavore kaže:
Ne znam kako je sada, ali kad se sjetim davnije prošlosti, kad su FER i FSB bili zatrpani bubanjem nepotrebne teorije, tada dobro rekli predstavnici studenske organizacije prodekanici za nastavu na FSB, "svima nam podijelite tehničku enciklopediju pa da onda u opće nema predavanja, ispite spremamo po njoj".
|
FSB I FER kao i svaki drugi sveučilišni studij nisu nepotrebno bubanje teorije.
Nepotrebna je hrpa veleučilišta i stručnih studija koji su ugušili sveučilišne studije i još su pritom sve to pokušali izjednačiti.
Sveučilišni studij je fokusiran na znanstveno područje, dok je veleučilište fokusirano na užu stručnost.
Naučite više razliku što upisujete i što ste završili.
|
|
|
 |
|
Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 12:31.
|
|
|
|