Natrag   Forum.hr > Sport > Nogomet

Nogomet O loptanju nogom u širem smislu.
Podforumi: Navijači

Odgovor

Tematski alati Opcije prikaza
Old 17.04.2025., 00:41   #3201
Quote:
Wannabes kaže: Pogledaj post
Ono je bilo ružno za vidjeti kako je zapeo u živom blatu kod gola Martinellija.
Nevjerojatno

Inace je on kod nasih kornera zadnji, kad igra, bas zato sto je brz.

Ovih 1:5 je cak i milostivo za nas, moglo je biti i gore.

Bar smo izbacili Pepa i kompleksase s Kurcopolitana, nek pate kad vide da su ispali od ovakve ekipe
ZinedineZidane is offline  
Odgovori s citatom
Old 17.04.2025., 00:51   #3202
Kad se igra bez kompleksa i straha s Realom - dobije se ovo. Saka

Real nije momčad ko prije di svi ginu jedni za druge, narušena je kemija s Mbappeom koji je pokrenuo toksičan proces unutar momčadi u pitanju ugroženih ega (Vini, Rodrygo i Jude) i postavke u napadu i defenzivi, plus nenadoknadiv gubitak Kroosa, već ih je Simeone trebao izbacit al je on preopterećen kompleksima bio.
Sveti Germain is offline  
Odgovori s citatom
Old 17.04.2025., 02:00   #3203
Quote:
Mia Fan kaže: Pogledaj post
U polufinale prošle druga, treća, četvrta i 15. momčad grupne faze (koja je usput izbacila prvu)
Ipak je dakle grupna faza bila nekakav pokazatelj ove sezone iako su nas pojedinci uvjeravali u suprotno i govorili kako pravi klubovi kreću tek od knockout faze
Quote:
Sudden Sid kaže: Pogledaj post
Remonada
https://x.com/WelBeast/status/191261...238%2Fpage-108
Nadam se da je istina ovo
Quote:
ZagrebV kaže: Pogledaj post
Igrate protiv nas. Želim vam sreću i neka bolji pobijedi
50-50 oba polufinalna duela po meni. Iako se kladionice ne slažu.

Arsenal-PSG igraju u utorak za 2 tjedna,Barcelona-Inter u srijedu.
Old 17.04.2025., 07:25   #3204
Bellingham niti sam ne zna zašto je na terenu i što bio trebao igrati...tako je Carlo posložio ekipu u kojoj mu je predsjednik odredio zadanih 9 igrača nebitno u kakvoj je tko formi.
Individualna kvaliteta + suci u La Ligi mogu pomoći ali ne i u ove dvije utakmice.
ULICA ULICE is offline  
Odgovori s citatom
Old 17.04.2025., 07:55   #3205
Inter - Barcelona baca malo na ono polufinale iz 2010. Naravno obje ekipe osjetno slabije kvalitete nego tada ali otprilike je tu negdje po očekivanjima. Opet Inter ima ubojitu kontru samo što ovaj puta nema tu individualnu kvalitetu u obrani što će ih vjerojatno koštati prolaza. Iako se nadam da sam u krivu. U svakom slučaju, baš se veselim tom dvoboju.
So never refuse an invitation, never resist the unfamiliar, never fail to be polite and never outstay the welcome. Just keep your mind open and suck in the experience. And if it hurts, you know what? It's probably worth it.
Cesc is offline  
Odgovori s citatom
Old 17.04.2025., 08:21   #3206
Quote:
yeosol kaže: Pogledaj post

Ne vidim kako Arsenal moze proci PSG, to bi me bas iznenadilo. Dojma sam da je Arsenal prosao samo zato sto je Real bio uzasan, citava momcad totalno van forme.
PSG je umalo ispao od Ville, zašto ne bi od Arsenala

A nije da nisu poznati po chokanju

Quote:
Sveti Germain kaže: Pogledaj post
Da, treba ga se esati , čovjek bi rekao da će potonuti nakon mašenog penala, ali on ovako rutinski zabije.

No, što nije bilo zaleđe baš Sake u začetku te akcije za 0:1

Mislim, nebitno za cijelu priču, ali nisu uopće pokazali detaljno

Real je baš loš, sve im se svodi na individualnu kvalitetu, pogotovo kad ne igra Modrić, a on ima snage za 20 minuta u ovakvim utakmicama.
Zapravo je žalosno da im je i Luka s 40 godina praktično najbolji igrač

Zaslužen prolaz Arsenala i nadam se da će u finalu igrati s Interom
Old 17.04.2025., 08:37   #3207
Real je ekipa koja je totalno bez ikakvog balansa...

Nema Kroosa, Modrić može koliko može, a ima i godina, i onda imaš ovo što imaš.
Ma i ovakvi su drugi u La Ligi i mogu i do naslova i dogurali su do 1/4 finala LPa, ali vidi se da ekipa nije ekipa.

I smiješno mi je ovo iskaljivanje na Mbappeu, pa ta ekipa dobar dio sezone doslovno živi od toga što on individualno napravi (ili Vini ..). Ne znam kako bi on bio odgovoran za to što sredina nema nikakve kreacije i zapravo ne zna ni sama što bi, osim da nekako da loptu Mbappeu ili Viniju ili Rodrigu, pa oni što naprave...i dovoljno su kvalitetni da zapravo protiv puno ekipa i mogu sami izmisliti, ali ne možeš tako cijelu sezonu gurati.

Jude...ne znam koja bi njegova pozicija zapravo trebala biti?
Ako ludi Arapi stvarno ispljunu onoliki novac za Vinija -prodaj brate i napravi normalnu i logičnu ekipu.

Arsenal taman kako i treba...

Oba para su baš 50:50 ...barem meni.
denijama is offline  
Odgovori s citatom
Old 17.04.2025., 08:55   #3208
barca vs. arsenal bi bilo finale po mjeri normalnog čovjeka,
iako bi volio da damo po repini i šugama iz pariza
Ajutokintumi is offline  
Odgovori s citatom
Old 17.04.2025., 08:58   #3209
Quote:
ZinedineZidane kaže: Pogledaj post
Mbappe je individualno fantastican igrac. Nije Messi, nije Cristiano, ali je fantasticno talentiran. No za takvog igraca je ostajanje u farmerskoj ligi do 26. godine pogubno, nikad nisi trebao izuciti ni minimum taktike da bi imao fenomenalne brojke. I onda kad nisi na 100 posto fizicki, ko sto nije ove sezone, protiv bilo kakve organizirane obrane izgledas ko papak. Svaka njegova kretnja kad nema loptu ili nema posve jasnu situaciju za utrcavanje je za kurac.

Nije on ni blizu glavni krivac, ali toliko o tome da su on ili Halaand slicna razina kao njihovi prethodnici. Previse je tu mana.
Megatron is offline  
Odgovori s citatom
Old 17.04.2025., 09:00   #3210
i da, u odnosu na ovog smrada rudigera ona motika pepe izgleda još kao kulturan i pošten igrač
Ajutokintumi is offline  
Odgovori s citatom
Old 17.04.2025., 09:07   #3211
Quote:
Sveti Germain kaže: Pogledaj post

Real nije momčad ko prije di svi ginu jedni za druge, narušena je kemija s Mbappeom koji je pokrenuo toksičan proces unutar momčadi u pitanju ugroženih ega (Vini, Rodrygo i Jude) i postavke u napadu i defenzivi, plus nenadoknadiv gubitak Kroosa, već ih je Simeone trebao izbacit al je on preopterećen kompleksima bio.
ja bi još samo nadodao i jedan "mali" detalj, kad samo malo osjete da nemaju sudački support, oni su gotovi, rastaču se kao ona neman u dječjim filmovima

fala kurtzu da sam dočekao i taj trenutak
Ajutokintumi is offline  
Odgovori s citatom Received Infraction
Old 17.04.2025., 09:11   #3212
Znači kantu će osvojiti netko tko nikada nije ili Barca i Inter koji nisu 10+ godina.

Barca i Inter kao davne 2010., ne sumnjam u spektakl. Arsenal svakako može izbaciti PSG, pa Aston Villa ih je držala na rubu, biti će to izjednačene utakmice.
Old 17.04.2025., 09:19   #3213
Quote:
Ajutokintumi kaže: Pogledaj post
ja bi još samo nadodao i jedan "mali" detalj, kad samo malo osjete da nemaju sudački support, oni su gotovi, rastaču se kao ona neman u dječjim filmovima

fala kurtzu da sam dočekao i taj trenutak
Eto baš si se ti našao kao navijač katalonskih smećavaca govoriti o pomoći sudaca

Na svaki gol koji je Borussia zabila dizali su ruke kao ofsajd je
teac-tascam is offline  
Odgovori s citatom Received Infraction
Old 17.04.2025., 09:24   #3214
Ni ne pokušavajte nakon ovih kartona upozorenja nastavljat s raspravama koje prenosite s Primere ovdje.
Mare- is offline  
Odgovori s citatom
Old 17.04.2025., 09:32   #3215
Inter-barca, nadao sam se tom dvomecu.. U teoriji trebao bi bit paklen, dvije najsuprotnije moguće ekipe, Inter je najjači u stvarima di je barca najgora i obrnuto. Uz povijesni rivalitet i bitnost utakmice, uz dva najbolja trenera današnjice, spektakl u najavi
Old 17.04.2025., 09:48   #3216
Quote:
Lovrixx kaže: Pogledaj post
Inter-barca, nadao sam se tom dvomecu.. U teoriji trebao bi bit paklen, dvije najsuprotnije moguće ekipe, Inter je najjači u stvarima di je barca najgora i obrnuto. Uz povijesni rivalitet i bitnost utakmice, uz dva najbolja trenera današnjice, spektakl u najavi

dobro, nećemo baš pretjerivati...iako jesu oba jako dobri.

nekako imam osjećaj da bi Barca mogla imati puno problema sa Interom..osim ako im se ne otvori i ne odigraju vanserijski svi skupa.

Ali ako se to ne dogodi, ovako organizirana, tvrda i fizički moćna ekipa poput Intera (a koja usput ima i igrače koji su zaista top kvalitetni) -mogla bi biti veliki zalogaj za klince iz Barce.
denijama is offline  
Odgovori s citatom
Old 17.04.2025., 09:55   #3217
Quote:
ZinedineZidane kaže: Pogledaj post
Spanking. Nismo bili ni blizu, frapantno je koliko smo fizicki losi.

Sudjenje katastrofalno, no i da nije bilo ne bismo bili ni blizu.
Carlo je pogubio konce u potpunosti. Na ljeto će novi trener imati težak zadatak jer Mbappe ne ide nigdje, a može se reći da je glavni odgovorni za manjak balansa u ekipi.

Arsenal - PSG bi trebao biti vrhunski dvomeč.
Old 17.04.2025., 09:56   #3218
Ocekivano je Arsenal prosao i drago mi je sto su to uradili na ovaj nacin da ponize ove hokstaplere. Ovo je iznenadjenje samo za one koji ne prate zbivanja u Primeri pa i Real koji nije ni trebao da igra ovaj duel. Pa, ovo je realnost bijelog mafijaskog kluba. Bez sudacke pomoci ovo je njihova prava slika ne mogu pobijediti gotovo nikoga. A u La Ligi i Kupu vec znamo zasto su jos zivi (samo pitajte Celtu, Leganes, itd).

Enivejs .Mandrili dugi niz godina apsolutno ne igra nista kolektivno, no sve je to zasjenjeno naslovima osvojenim zahvaljujuci "povratcima" u utakmicama koje su izgubili, uvijek potpomognuti eklatantno kontroverznim suđenjem. Doduse bilo je tu i dosta srece a najmanje znanja.

Bilo bi cool da PSG digne kantu bez Mbapea koji je otisao u Real da osvaji CL
Madrono is offline  
Odgovori s citatom
Old 17.04.2025., 10:03   #3219
Quote:
Winter Snake kaže: Pogledaj post
Carlo je pogubio konce u potpunosti. Na ljeto će novi trener imati težak zadatak jer Mbappe ne ide nigdje, a može se reći da je glavni odgovorni za manjak balansa u ekipi.

Arsenal - PSG bi trebao biti vrhunski dvomeč.
ali kako zaboga može Mbappe biti odgovoran za manjak balansa?

Koji kuki je vama ljudi? Iz nekog razloga toliko ne volite tog igrača pa vam se priviđa ili što?

Je li Mbappe napadač? Jest
Je li zabio kišu golova? Jest
Je li mu ovo prva sezona ,a koja neminovno zahtjeva i prilagodbu, ali je svejedno zabio puno? Jest

Pa kako je onda on razlog za "manjak balansa"?

Naravno da nije on razlog...ni blizu.
Ekipa pati u vezi i pati od toga što defatko imaju dva ista/jako slična top igrača -Vinija i Mbappea, a koji oboje moraju igrati, a defatko igraju prirodno istu poziciju. I klub i trener nisu to uspjeli uskladiti sve skupa .
Iako čak ni to nije glavni problem, jer Vini i Mbappe su svoje zapravo isporučili, već je problem u vezi , a koje nema nikakve kreacije praktično.

Sve ovo nikako ne može biti krivnja igrača koji je tek ove sezone došao u klub i usput je i najbolji strijelac ekipe (i drugi u čitavoj La Ligi).
Prodaš Vinija, dovedeš top klasičnog cenarfora i jednog ili dva veznjaka -i imaš puno logičniju ekipu.
denijama is offline  
Odgovori s citatom
Old 17.04.2025., 10:13   #3220
da igrači real madrida više teže igri i viteškom nadmetanju nego tim prljavštinama kojima se konstantno služe bila bi to daleko simpatičnija momčad. neka prvo porade na osnovnom bontonu pa onda možemo pričati dalje. ne znam kako takvi igrači mogu biti još nekome uzor
Ajutokintumi is offline  
Odgovori s citatom
Odgovor

Kreni na podforum

Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 07:01.