Kokošinjac Nesuvisle i chaterske teme |
|
|
18.08.2021., 08:38
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Jun 2007.
|
Quote:
S.Heart kaže:
Jebate vlovrec je istoznačnica za Internet explorer
|

|
|
|
18.08.2021., 08:47
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Sep 2012.
|
Malo se pretjeruje, pa barem dramamama ima na raspolaganju prijenosnih hladnjaka, a muhe na otvorenoj terasi ne možeš nikako spriječiti
Veći je problem što je po tortu išla za u nju zaostaliju sredinu, a preselila se u naprednu multikulti progresivnu sredinu. Bez struje, vode i pristupnog puta, ali naprednu multikulti progresivnu.
|
|
|
18.08.2021., 08:49
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: May 2021.
|
Quote:
Frida084 kaže:
Eno i ona Zeljko proser napisala o Afganistanu, dajem ruku da ne zna ni gdje se nalazi, ali eto kud svi Turci tu i mali Mujo.
Diva is Back se pojavila na crvenom tepihu u grudnjaku od traka s natpisom podrske za zene Afganistana. Koliko ta zenska boluje od zelje za centrom paznje strasnoooo. Ono kad hoces da ispadnes cool i poseban, a ustvari sebe promoviras. Bljuc
Zanima me jel i Moja bosanska kuca objavila kmečući stori, blokirala me podavno jer sam joj na Q&A postavila pitanje : kad ce radionica na temu štetnosti izloženosti djece na internetu?
Kosiričasta kobila.
|
Je ,još jučer il prekjučer
Izmedju ,MOJ LAKI JE SAVRŠEN JER SAM JA SAVRŠENA i VI NIŠTA NE ZNATE SAMO JA ZNAM -storija je ugurala nešto reda reda sa ŠTA SE TO DEŠAVA U SVIJETU
turbo antipatična ženska
|
|
|
18.08.2021., 08:55
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Dec 2011.
|
Quote:
Simpsolina kaže:
|
Jer nije znala napisati mozzarella 
|
|
|
18.08.2021., 09:03
|
|
Registrirani korisnik
|
Quote:
fuj kaže:
dash of blue preuređuje kuhinju pa joj pomozite jer je već fulala s frižiderom kojeg nema kam staviti.
pita za radnu ploču i svi joj u komentarima predlažu drveni dekor, a kuhinja je sjajna crno-bijela. majo, nemoj drvo.
ručkice će mijenjati. majo, pazi na rupe kad naručuješ. i ima u planu neki okrugli stol, ali nije pokazala koji pa joj ne možemo pomoći
gora je od takinaki u hiardanju hrpetine krpetina i random namještaja okolo 
|
Stol je pokazala tj dala na glasanje, okrugli, jedan sa staklenom plocom drugi sa marble plocom
Hladnjak je super al fakat kud ce s njim, mozda kad makne ovaj stol i taj tomislavov gejming kutak gurne tamo
Drvena ploca i sjajna crna kuhinja, gdje joj je pamet, i kako crne rucke na crnu kuhinju
Bolje nek se javi snejpaci za konzultacije
Jesi vidjela one dvije kosare metalne sto je stavila u kupaonu i busila plocice radi te nakarade, mene je boljelo gledati
|
|
|
18.08.2021., 09:12
|
|
nekljakava njonjavica
Registracija: Feb 2014.
|
Quote:
ninol kaže:
Jer nije znala napisati mozzarella 
|
Poše tebeee pa burrata zvuči više hoch, mozzarella je već mainstream
Baš bi ona slikala burek u masnom papiru iz pekare ili grah varivo za prvi maj
"There is more in you of good than you know, child of the kindly West. Some courage and some wisdom, blended in measure. If more of us valued food and cheer and song above hoarded gold, it would be a merrier world."
|
|
|
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Apr 2013.
|
Tko o cemu, smela o zastiti djece
Let that sink in

|
|
|
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Dec 2009.
|
Krama je sa 3 torte u jednoj ekonomična a vi ste zavidne. Uz dvoje djece i puno stvari ostalo mjesta u autu i za tortu, što znači da je vješta u pakiranju na čemu ste isto tako zavidne. Muhu je mogla isfotošopirat van, al ju očito nije skužila, treba naočale
|
|
|
18.08.2021., 09:13
|
|
Registrirani korisnik
|
Quote:
Ivana89 kaže:
Boze, pa nek se konzultira sa tugi4plaki, ona je iskusa-sigurno imaju neki prozor koji se ne mora otvarat da ga naslone 
|

|
|
|
18.08.2021., 09:18
|
|
Registrirani korisnik
|
Quote:
kockica262 kaže:
Poše tebeee pa burrata zvuči više hoch, mozzarella je već mainstream
Baš bi ona slikala burek u masnom papiru iz pekare ili grah varivo za prvi maj
|
A to sto je stavila kolicinu suhih rajcica koje je apsolutno nemoguce pojesti u jednom obroku cemo zanemariti 
To je kolicina za 3 osobe barem
|
|
|
18.08.2021., 09:20
|
|
nekljakava njonjavica
|
Quote:
parfemic1 kaže:
Krama je sa 3 torte u jednoj ekonomična a vi ste zavidne. Uz dvoje djece i puno stvari ostalo mjesta u autu i za tortu, što znači da je vješta u pakiranju na čemu ste isto tako zavidne.
|
Istina. Posipam se pepelom jer sam se rugala toj velebnoj torti
Quote:
ninol kaže:
A to sto je stavila kolicinu suhih rajcica koje je apsolutno nemoguce pojesti u jednom obroku cemo zanemariti 
|
To je u restoranu! Baš bi ona vrijednica bisy pčelica stigla to napraviti pored toliko obveza od kojih pada s nogu
Iako je ovo prošlo sve rasprave, evo za kraj da ostane tu ova malicioznost

"There is more in you of good than you know, child of the kindly West. Some courage and some wisdom, blended in measure. If more of us valued food and cheer and song above hoarded gold, it would be a merrier world."
|
|
|
18.08.2021., 09:22
|
|
Registrirani korisnik
|
Demented mango mi je najdraža Instagram osoba ovog tjedna 
|
|
|
18.08.2021., 09:59
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Oct 2010.
|
Quote:
nothanks kaže:
Studentica je na medicinskom fakultetu , ak se nema para posao preko studentskog se naći može samo jebiga - malo manje je fensi i nešto zahtjevniji od fotkanja na instagramu. 
|
Ona zbilja radi. Glovo, Plodine, hostesira... No to nije ni približno dovoljno za sve što bi ona htjela.
Stori od neki dan:
Osim sto je izgubila profil, izgubila je i 15 godina starijeg dečka. Sama se hvalila da oboje žive sami, ali se nalaze isključivo po hotelima. Poslije se žalila što su ju proglasili sponzom, iako je otvoreno govorila da je bitno da lik ima para. Al ajde, ovo je bio prvi da nije Afroamerikanac 
Neki dan je sanjarila i da ce za diplomu dobiti auto od milijun kuna. Vrijedna je ona, samo ne moze ona svoje zelje financirati plodinama.
Sto se tice rada u struci, po onome sto ja vidim da pise, ona bi se def radije bavila instagramom. Iako je jednom izjavila da ce biti kirurg.
|
|
|
18.08.2021., 10:04
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Jul 2021.
|
Đozi skratila kosu na dugi bob u novom vlogu.
Hvala Đozi sto si uvazila moju sugestiju, slučajnost ili ne
|
|
|
18.08.2021., 10:05
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Apr 2019.
|
Quote:
Amybroj9 kaže:
Ona zbilja radi. Glovo, Plodine, hostesira... No to nije ni približno dovoljno za sve što bi ona htjela.
Stori od neki dan:
Osim sto je izgubila profil, izgubila je i 15 godina starijeg dečka. Sama se hvalila da oboje žive sami, ali se nalaze isključivo po hotelima. Poslije se žalila što su ju proglasili sponzom, iako je otvoreno govorila da je bitno da lik ima para. Al ajde, ovo je bio prvi da nije Afroamerikanac 
Neki dan je sanjarila i da ce za diplomu dobiti auto od milijun kuna. Vrijedna je ona, samo ne moze ona svoje zelje financirati plodinama.
Sto se tice rada u struci, po onome sto ja vidim da pise, ona bi se def radije bavila instagramom. Iako je jednom izjavila da ce biti kirurg.
|
Ako se nalaze isključivo po hotelima, izgleda da joj dečko ima ženu.
A ovo da se želi uguzit nekog bogatom tipu me ne čudi jer vidim da stalno slini po slikama od par mojih poznanika iz Opatije/Rijeke koji su svi 20 godina stariji od nje i naravno puni ko brod.
|
|
|
18.08.2021., 10:09
|
|
Polukorisnik
Registracija: Mar 2006.
|
Ova hakirana je poremećena.
|
18.08.2021., 10:10
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Jan 2019.
|
Quote:
MizzMaximoff kaže:
I koja pobogu žrtva rata i dijete rata na Blatinama u Splitu 
Al dobro, ona i dalje mekeće i piše i brani i bitna je i zdrava je.
|
Rat nije dočekala na Blatinama. Tamo je završila nakon što je dvaput morala bježati. Stvarno misliš da joj je bilo lijepo? Da je lako biti dijete osuđenog ratnog zločinca?
Ne mekeće. Bleji. Ovca je. Ingrid. Divković.
|
|
|
18.08.2021., 10:16
|
|
Ćovijek ući dok je žir.
Registracija: Dec 2010.
|
Quote:
ninol kaže:
Stol je pokazala tj dala na glasanje, okrugli, jedan sa staklenom plocom drugi sa marble plocom
Hladnjak je super al fakat kud ce s njim, mozda kad makne ovaj stol i taj tomislavov gejming kutak gurne tamo
Drvena ploca i sjajna crna kuhinja, gdje joj je pamet, i kako crne rucke na crnu kuhinju
Bolje nek se javi snejpaci za konzultacije
Jesi vidjela one dvije kosare metalne sto je stavila u kupaonu i busila plocice radi te nakarade, mene je boljelo gledati
|
ma sve je nabacano, ne vidim ništa. samo hrpetine.
ne vidim gdje drugdje s frižiderom. zaklonit će prozor, ali bože moj, kod tugy4plaky je tako po mjeri.
|
|
|
18.08.2021., 10:27
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Apr 2021.
|
3
2
1.........
Krecemo............

|
|
|
18.08.2021., 10:30
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Oct 2010.
|
Quote:
Zuteruze kaže:
Ako se nalaze isključivo po hotelima, izgleda da joj dečko ima ženu.
A ovo da se želi uguzit nekog bogatom tipu me ne čudi jer vidim da stalno slini po slikama od par mojih poznanika iz Opatije/Rijeke koji su svi 20 godina stariji od nje i naravno puni ko brod.
|
Nemam pojma, govorila je da lik uopće ne živi u RH.
Ne bi me čudilo, nikad ga nije pokazala (a cesto je pokazivala vecerice, putovanja i poklone) , a i po mom izračunu, dečko joj je imao 42 godine. Sad su na pauzi.
|
|
|
 |
|
Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 20:19.
|
|
|
|