Natrag   Forum.hr > Društvo > Ženski kutak > Kokošinjac

Kokošinjac Nesuvisle i chaterske teme

Zatvorena tema

Tematski alati Opcije prikaza
Old 18.08.2021., 08:38   #3241
Quote:
S.Heart kaže: Pogledaj post
Jebate vlovrec je istoznačnica za Internet explorer
vlovrec is offline  
Old 18.08.2021., 08:47   #3242
Malo se pretjeruje, pa barem dramamama ima na raspolaganju prijenosnih hladnjaka, a muhe na otvorenoj terasi ne možeš nikako spriječiti

Veći je problem što je po tortu išla za u nju zaostaliju sredinu, a preselila se u naprednu multikulti progresivnu sredinu. Bez struje, vode i pristupnog puta, ali naprednu multikulti progresivnu.
Fitz is online now  
Old 18.08.2021., 08:49   #3243
Quote:
Frida084 kaže: Pogledaj post
Eno i ona Zeljko proser napisala o Afganistanu, dajem ruku da ne zna ni gdje se nalazi, ali eto kud svi Turci tu i mali Mujo.

Diva is Back se pojavila na crvenom tepihu u grudnjaku od traka s natpisom podrske za zene Afganistana. Koliko ta zenska boluje od zelje za centrom paznje strasnoooo. Ono kad hoces da ispadnes cool i poseban, a ustvari sebe promoviras. Bljuc

Zanima me jel i Moja bosanska kuca objavila kmečući stori, blokirala me podavno jer sam joj na Q&A postavila pitanje : kad ce radionica na temu štetnosti izloženosti djece na internetu?

Kosiričasta kobila.
Je ,još jučer il prekjučer

Izmedju ,MOJ LAKI JE SAVRŠEN JER SAM JA SAVRŠENA i VI NIŠTA NE ZNATE SAMO JA ZNAM -storija je ugurala nešto reda reda sa ŠTA SE TO DEŠAVA U SVIJETU

turbo antipatična ženska
Jaivtima is offline  
Old 18.08.2021., 08:55   #3244
Quote:
Simpsolina kaže: Pogledaj post

Jer nije znala napisati mozzarella
ninol is offline  
Old 18.08.2021., 09:03   #3245
Quote:
fuj kaže: Pogledaj post
dash of blue preuređuje kuhinju pa joj pomozite jer je već fulala s frižiderom kojeg nema kam staviti.

pita za radnu ploču i svi joj u komentarima predlažu drveni dekor, a kuhinja je sjajna crno-bijela. majo, nemoj drvo.

ručkice će mijenjati. majo, pazi na rupe kad naručuješ. i ima u planu neki okrugli stol, ali nije pokazala koji pa joj ne možemo pomoći

gora je od takinaki u hiardanju hrpetine krpetina i random namještaja okolo
Stol je pokazala tj dala na glasanje, okrugli, jedan sa staklenom plocom drugi sa marble plocom
Hladnjak je super al fakat kud ce s njim, mozda kad makne ovaj stol i taj tomislavov gejming kutak gurne tamo
Drvena ploca i sjajna crna kuhinja, gdje joj je pamet, i kako crne rucke na crnu kuhinju
Bolje nek se javi snejpaci za konzultacije
Jesi vidjela one dvije kosare metalne sto je stavila u kupaonu i busila plocice radi te nakarade, mene je boljelo gledati
ninol is offline  
Old 18.08.2021., 09:12   #3246
Quote:
ninol kaže: Pogledaj post
Jer nije znala napisati mozzarella
Poše tebeee pa burrata zvuči više hoch, mozzarella je već mainstream

Baš bi ona slikala burek u masnom papiru iz pekare ili grah varivo za prvi maj
"There is more in you of good than you know, child of the kindly West. Some courage and some wisdom, blended in measure. If more of us valued food and cheer and song above hoarded gold, it would be a merrier world."
kockica is offline  
Old 18.08.2021., 09:12   #3247
Tko o cemu, smela o zastiti djece

Let that sink in

TweetyBirdy is offline  
Old 18.08.2021., 09:12   #3248
Krama je sa 3 torte u jednoj ekonomična a vi ste zavidne. Uz dvoje djece i puno stvari ostalo mjesta u autu i za tortu, što znači da je vješta u pakiranju na čemu ste isto tako zavidne. Muhu je mogla isfotošopirat van, al ju očito nije skužila, treba naočale
parfemic1 is offline  
Old 18.08.2021., 09:13   #3249
Quote:
Ivana89 kaže: Pogledaj post
Boze, pa nek se konzultira sa tugi4plaki, ona je iskusa-sigurno imaju neki prozor koji se ne mora otvarat da ga naslone
ninol is offline  
Old 18.08.2021., 09:18   #3250
Quote:
kockica262 kaže: Pogledaj post
Poše tebeee pa burrata zvuči više hoch, mozzarella je već mainstream

Baš bi ona slikala burek u masnom papiru iz pekare ili grah varivo za prvi maj
A to sto je stavila kolicinu suhih rajcica koje je apsolutno nemoguce pojesti u jednom obroku cemo zanemariti
To je kolicina za 3 osobe barem
ninol is offline  
Old 18.08.2021., 09:20   #3251
Quote:
parfemic1 kaže: Pogledaj post
Krama je sa 3 torte u jednoj ekonomična a vi ste zavidne. Uz dvoje djece i puno stvari ostalo mjesta u autu i za tortu, što znači da je vješta u pakiranju na čemu ste isto tako zavidne.
Istina. Posipam se pepelom jer sam se rugala toj velebnoj torti

Quote:
A to sto je stavila kolicinu suhih rajcica koje je apsolutno nemoguce pojesti u jednom obroku cemo zanemariti
To je u restoranu! Baš bi ona vrijednica bisy pčelica stigla to napraviti pored toliko obveza od kojih pada s nogu

Iako je ovo prošlo sve rasprave, evo za kraj da ostane tu ova malicioznost
"There is more in you of good than you know, child of the kindly West. Some courage and some wisdom, blended in measure. If more of us valued food and cheer and song above hoarded gold, it would be a merrier world."
kockica is offline  
Old 18.08.2021., 09:22   #3252
Demented mango mi je najdraža Instagram osoba ovog tjedna
makake is online now  
Old 18.08.2021., 09:59   #3253
Quote:
nothanks kaže: Pogledaj post

Studentica je na medicinskom fakultetu , ak se nema para posao preko studentskog se naći može samo jebiga - malo manje je fensi i nešto zahtjevniji od fotkanja na instagramu.
Ona zbilja radi. Glovo, Plodine, hostesira... No to nije ni približno dovoljno za sve što bi ona htjela.

Stori od neki dan:

Osim sto je izgubila profil, izgubila je i 15 godina starijeg dečka. Sama se hvalila da oboje žive sami, ali se nalaze isključivo po hotelima. Poslije se žalila što su ju proglasili sponzom, iako je otvoreno govorila da je bitno da lik ima para. Al ajde, ovo je bio prvi da nije Afroamerikanac
Neki dan je sanjarila i da ce za diplomu dobiti auto od milijun kuna. Vrijedna je ona, samo ne moze ona svoje zelje financirati plodinama.

Sto se tice rada u struci, po onome sto ja vidim da pise, ona bi se def radije bavila instagramom. Iako je jednom izjavila da ce biti kirurg.
Amybroj9 is online now  
Old 18.08.2021., 10:04   #3254
Đozi skratila kosu na dugi bob u novom vlogu.

Hvala Đozi sto si uvazila moju sugestiju, slučajnost ili ne
Frida084 is offline  
Old 18.08.2021., 10:05   #3255
Quote:
Amybroj9 kaže: Pogledaj post
Ona zbilja radi. Glovo, Plodine, hostesira... No to nije ni približno dovoljno za sve što bi ona htjela.

Stori od neki dan:

Osim sto je izgubila profil, izgubila je i 15 godina starijeg dečka. Sama se hvalila da oboje žive sami, ali se nalaze isključivo po hotelima. Poslije se žalila što su ju proglasili sponzom, iako je otvoreno govorila da je bitno da lik ima para. Al ajde, ovo je bio prvi da nije Afroamerikanac
Neki dan je sanjarila i da ce za diplomu dobiti auto od milijun kuna. Vrijedna je ona, samo ne moze ona svoje zelje financirati plodinama.

Sto se tice rada u struci, po onome sto ja vidim da pise, ona bi se def radije bavila instagramom. Iako je jednom izjavila da ce biti kirurg.
Ako se nalaze isključivo po hotelima, izgleda da joj dečko ima ženu.

A ovo da se želi uguzit nekog bogatom tipu me ne čudi jer vidim da stalno slini po slikama od par mojih poznanika iz Opatije/Rijeke koji su svi 20 godina stariji od nje i naravno puni ko brod.
Zuteruze is offline  
Old 18.08.2021., 10:09   #3256
Ova hakirana je poremećena.
Old 18.08.2021., 10:10   #3257
Quote:
MizzMaximoff kaže: Pogledaj post
I koja pobogu žrtva rata i dijete rata na Blatinama u Splitu
Al dobro, ona i dalje mekeće i piše i brani i bitna je i zdrava je.
Rat nije dočekala na Blatinama. Tamo je završila nakon što je dvaput morala bježati. Stvarno misliš da joj je bilo lijepo? Da je lako biti dijete osuđenog ratnog zločinca?

Ne mekeće. Bleji. Ovca je. Ingrid. Divković.
Momini is offline  
Old 18.08.2021., 10:16   #3258
Quote:
Stol je pokazala tj dala na glasanje, okrugli, jedan sa staklenom plocom drugi sa marble plocom
Hladnjak je super al fakat kud ce s njim, mozda kad makne ovaj stol i taj tomislavov gejming kutak gurne tamo
Drvena ploca i sjajna crna kuhinja, gdje joj je pamet, i kako crne rucke na crnu kuhinju
Bolje nek se javi snejpaci za konzultacije
Jesi vidjela one dvije kosare metalne sto je stavila u kupaonu i busila plocice radi te nakarade, mene je boljelo gledati
ma sve je nabacano, ne vidim ništa. samo hrpetine.
ne vidim gdje drugdje s frižiderom. zaklonit će prozor, ali bože moj, kod tugy4plaky je tako po mjeri.
fuj is offline  
Old 18.08.2021., 10:27   #3259
3
2
1.........
Krecemo............
RitaPal is offline  
Old 18.08.2021., 10:30   #3260
Quote:
Zuteruze kaže: Pogledaj post
Ako se nalaze isključivo po hotelima, izgleda da joj dečko ima ženu.

A ovo da se želi uguzit nekog bogatom tipu me ne čudi jer vidim da stalno slini po slikama od par mojih poznanika iz Opatije/Rijeke koji su svi 20 godina stariji od nje i naravno puni ko brod.
Nemam pojma, govorila je da lik uopće ne živi u RH.
Ne bi me čudilo, nikad ga nije pokazala (a cesto je pokazivala vecerice, putovanja i poklone) , a i po mom izračunu, dečko joj je imao 42 godine. Sad su na pauzi.
Amybroj9 is online now  
Zatvorena tema

Kreni na podforum

Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 20:19.