Natrag   Forum.hr > Sport > Nogomet

Nogomet O loptanju nogom u širem smislu.
Podforumi: Navijači

Odgovor

Tematski alati Opcije prikaza
Old 23.09.2024., 15:02   #3241
Niti ja

Prvi je dobio nakon cca 20 sekundi
Odgovori s citatom
Old 27.09.2024., 09:30   #3242
Čitam da je Andy Carroll potpisao za Bordeaux i to za plaću od 3500 €/mjesečno

https://www.sportbible.com/football/...95971-20240926
Old 27.09.2024., 13:06   #3243
Kasniš Pisali smo već u ostale lige o tome. Donio je i prvi bod sa klupe.
Old 27.09.2024., 13:07   #3244
E jbg. Onda ste pisali u krivi topic
Old 27.09.2024., 13:08   #3245
Vječna dilema gdje pisati o niželigašima liga petice. Samo Englezi imaju zasebnu temu.
Old 29.09.2024., 21:27   #3246
Zasluženo Strasbourg vodi.

Bivši plavac Moreira, jako je dobro počeo sezonu.

Nanasi asist, on je Strasbourgov Palmer hehe.

De Zerbi danas za sada ništa nije pokazao.
Old 29.09.2024., 21:53   #3247
Previse Strasbourg promašuje, ovo će im se osvetiti.
Old 29.09.2024., 22:45   #3248
Ogromna pobjeda za Strasbourg, nisu ih dobili 19 godina.

Ono što još više veseli je način na koji su dobili. Nisu zabili neki slučajni gol pa se branili cijelu tekmu, iako protiv toga nemam nista protiv. Oni su potpuno nadigrali De Zerbia, bili su bolji tokom cijele tekme. Rosenior je to odlično složio.

Moreira, ovo mu je bila najbolja utakmica koju sam vidio od njega.

Petrović, 3 odlične intervencije danas, i to ne čudi, to znamo. Ono zašto je poslan u Strasbourg je da se nauči igrati nogom, i moram priznati da je već sad jako dobar i siguran u tome. Samo je jednom lose reagirao, ali to je i do obrane koja u tom trenutku nije bila dobro postavljena.
Old 30.09.2024., 00:35   #3249
Bitno da su oni meni shebali tiket , zabiješ 3 gola s 10 igrača protiv Lyona , ovdje ne možeš remi izvuć.
Francuska liga
SpecialOne1 is offline  
Odgovori s citatom
Old 19.10.2024., 21:51   #3250
Kako je dobar ovaj mali Andrey Santos, najbolji igrač na terenu.
Old 27.10.2024., 18:18   #3251
Andrey Santos
Old 27.10.2024., 21:11   #3252
Psg u derbiju rano do gola viska i igraca vise, tesko ce ovo biti zanimljivo.
Old 27.10.2024., 21:18   #3253
I ovaj Marseille uvijek uje** derbije sa crvenim
SpecialOne1 is offline  
Odgovori s citatom
Old 30.10.2024., 10:45   #3254
Andrey Santos has scored more goals (5) than any other central midfielder in Europe's top 5 leagues this season.

No player has won more duels in Ligue 1 so far this season than Andrey Santos (63).

Of the 93 players across Europe's top five leagues to win 50+ duels this campaign, the Chelsea loanee holds the fifth-highest success rate (67.7%).

Dečko je fanastičan, uopće me ne zanima, sljedeće sezone moramo naći mjesto za njega u ekipi.
Old 13.11.2024., 21:47   #3255
Quote:
Leeds United kaže: Pogledaj post
Sad vidio podatak da su samo Villa i Bayern potrošili više od Lyona ovo ljeto. Koja je priča tamo? Novi vlasnici?
Oko 150 milja skršili ljetos.A sada:
Quote:
OL has accumulated €500m in debts and must pay €100m in order to not be provisionally relegated to Ligue 2.

OL will meet with the DNCG on Friday to provide financial guarantees that it will balance its accounts and not be exposed to sanctions (such as a reduction in its wage bill or a ban on signing players in January or, in the most extreme circumstances, relegation to Ligue 2).
Old 15.11.2024., 22:25   #3256
I evo ga:
Quote:
Lyon have been handed a severe sanction by the DNCG – Direction Nationale du Contrôle de Gestion. The French football financial watchdog has decided to hit the John Textor-owned Ligue 1 club with a provisional Ligue 2 relegation as well as a transfer ban and the supervision of their wages. Such an outcome was expected considering that the Ligue 1 club’s debt reportedly rose from €458 million to €508 million. Textor reportedly said to the DNCG today that Lyon would be able to sell players – or Botafogo players, with the Brazilian outfit also part of the Eagle Football Group portfolio – as well as a 45 % share in Premier League side Crystal Palace to balance the books.

Despite the American businessman’s confidence that the meeting with the DNCG went well, the financial watchdog evidently did not agree. As it stands, Lyon will be relegated to Ligue 2 if their financial situation does not improve dramatically. Les Gones might be forced to sell their prized assets, including France U21 international attacking midfielder Rayan Cherki (21) or Belgian international winger Malick Fofana (19) on a cheap this winter transfer window.
Gori im pod petama.
Old 15.11.2024., 22:39   #3257
Ufff... Francuski nogomet je ionako u kaosu, TV ugovor im je puno slabiji nego što su se nadali, pola lige je pred bankrotom, sad još i ovo. Jel to znači da Lyon momentalno pada u drugu ligu ili tek krajem sezone? Jel onda netko promoviran ili se nastavlja s neparnim brojem klubova?

Eto ti kad privatni vlasnici preuzmu više klubova, a ispadnu obični kokošari. Textor će na kraju proglasiti stečaj, jebe mu se, a institucija Lyon će putem Bordeuauxa. Kakva jebena šteta.
Sudden Sid is offline  
Odgovori s citatom
Old 12.01.2025., 17:54   #3258
Opet Strasbourg igra ludu tekmu, 3 gola Emeghe.

Što je najgore po njih, ovo nije gotovo, jako su mlada i neiskusna ekipa i puno golova primaju.

Ipak poništen ovaj treći gol zbog zaleđa.
Old 15.01.2025., 20:08   #3259
Lyon ispao u kupu od petoligaša
Old 16.01.2025., 09:44   #3260
Quote:
tomi kaže: Pogledaj post
Lyon ispao u kupu od petoligaša
A Pariz se spasio u 89. isto protiv petoligaša.

Najjači kup na svijetu valjda, najviše upseta tamo bude.
mitch is offline  
Odgovori s citatom
Odgovor

Kreni na podforum

Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 12:39.