Natrag   Forum.hr > Društvo > Alternativa > Astrologija

Astrologija Astrološka edukacija, razmjena mišljenja, diskusije...

Odgovor

Tematski alati Opcije prikaza
Old 06.08.2018., 16:09   #321
Quote:
Alucard Nosferato kaže: Pogledaj post
Zanima me što bi moglo biti od ljubavnog života do kraja godine (ak je moguće reći). Danas sam slobodan.

Zadnja veza je bila od 10.mj.2008 do početka 3.mj.2018. (s nekoliko pauzi od 3-4mj.).

http://tinypic.com/r/121fsqo/9
U ovom karakteru dominira energija Venere (bik/škorpion/vaga), a Venera je jako važna i za pitanje partnerstva i privatnog života budući da je vladar 7. polja/polja te vladar Mjeseca. To na neki način znači da je osobi imanje partnera važno te se cjelovito osjeća samo kada je u paru (Venera u blizancu).

No...ovdje Venera, Mjesec i Mars u zračnim znacima tvore Veliki zračni trigon što je u suprotnosti s ovom teškom fiksnom osnovnom karakternom kombinacijom (bik/škorpion) pa generira "razigraniju" osobnost koja ima jako razvijenu tkz. "socijalnu svijest". Osobnost kojoj je potrebna atmosfera mentalne harmonije u osobnom životu i partnerstvima, harmonije u kojoj postoji prirodna sposobnost razumijevanja i interakcije. Njoj treba sugovornik, prijatelj u partneru, mentalna veza i osjećaj protočnosti, slobode i međusobne "igre" (Sunce 0º Merkur 0º Jupiter u 7. polju).

Mislim da je ova prošla veza na neki način bila karmički dug prošlosti, odnosno nešto što je osobi "bilo potrebno integrirati" kako bi emocionalno evoluirala i "iscijelila" neki dio sebe koji je bio ranjen u prošlosti (Venera je vladar 12. polja a veza je započela u vrijeme kada je Saturn s jedne strane trigonirao natalnu Veneru koja je u konjunkciji s Chironom, a s druge Neptun iz riba s Sjevečnog Mjesečevog čvora). Ona toga možda nije svjesna, ali nakon te veze koja je završila Saturnovim povratkom ona je spremnija za odnos koji će više odgovarati njenom senzibilitetu.

Do kraja ove godine osim što je još aktualan Saturnov povratak koji osobi može staviti staru vezu ponovo u fokus, isto tako na snazi je Saturnov tranzit natalnim Neptunom (vladarem 5. polja/ljubavne veze). A njegovo djelovanje se očituje na način da se jasnije iskristaliziraju nekadašnje fantazije na način da osoba ima sposobnost da spozna kako je "ganjala" pogrešne snove. Odnosno, to je tranzit koji prisiljava osobu da jasnije pogleda u stvarnost svog ljubavnog života i onoga što pokušavala postići te prilika da osoba spozna što je za nju ljubav.

Već iduće godine se jako aktivira 7. polje ulaskom Urana u znak bika (iako će sve biti najintenzivnije u 2020.-toj) i zapravo za osobu kreće period kada je otvorena novim i uzbudljivim vezama koje su bliskije njenom emocionalnom sklopu.
Fish 1968 is offline  
Odgovori s citatom
Old 07.08.2018., 15:38   #322
https://www.forum.hr/showpost.php?p=6...postcount=1811

samo da javim da sam od rujna 2017. do sad pokušavala imati živaca ali više ne za nekog tko malo bi-malo ne bi tj. ne zna što bi ... konceptualno mu štimam a nema zaljubljenosti, kaže
čak sam i na temu sa sinastrijskim pitanjima stavila karte (nije da se nisam potrudila )
leonidas27 is offline  
Odgovori s citatom
Old 07.08.2018., 16:30   #323
Hvala na tumačenju @Fish 1968! Mogu reći da sam zadovoljan.
Alucard Nosferato is offline  
Odgovori s citatom
Old 08.08.2018., 22:14   #324
Pozdrav svima! U velikom sam iščekivanju jer sam napokon ugrabila priliku da dobijem jedan dugo priželjkivani posao koji bi mi značio puno toga (osamostaljenje, samopouzdanje, duševni mir, znači poboljšanje bilo kojeg aspekta mog života).. Tamo negdje krajem rujna se počinje s radom. Može li mi netko skratiti muke i nestrpljenje i pogledati hoću li ga napokon dobiti i uklapam li se u onu "svi su pozvani, rijetki su odabrani"? Unaprijed mnogo mnogo zahvaljujem!

Izvolite kartu http://tinypic.com/view.php?pic=v6kr4l&s=9
GoddessVictoria is offline  
Odgovori s citatom
Old 12.08.2018., 13:12   #325
Moje pitanje vezano je za ljubavnu sferu zivota, ako netko bude voljan pogledati i interpretirati moju natalnu:

http://i66.tinypic.com/9fwk74.jpg

Zadnja veza trajala je od kraja svibnja 2014. do ozujka 2016.
Ima li naznaka za ikakvu promjenu u neko dogledno vrijeme, da me nesto uspije “prodrmati”?

Hvala!
IIP is offline  
Odgovori s citatom
Old 12.08.2018., 15:14   #326
Quote:
kiseli_krastavac kaže: Pogledaj post
Pozdrav, imala bih pitanje vezano uz posao:

2.05.2018. sam promijenila posao na kojem sam sada, no već duže vrijeme razmatram poziv da se prijavim za testiranje i selekcijski proces u jednoj drugoj firmi gdje bi, pod uvjetom da uspješno prođem sva testiranja, dobila i bolje uvjete, ali bi i radno vrijeme bilo duže i posao zahtjevniji, vjerojatno i dosta putovanja bi me čekalo. Dosta dugo sam se dvoumila oko toga (nisam bila sigurna vrijedi li žrtvovati slobodno vrijeme za novac), no odlučila sam da bih se krajem ljeta prijavila za selekcijski postupak (on obično traje par mjeseci).

Zanimalo bi me vide li se neke promjene u mojoj natalnoj karti što se tiče posla? I je li dobar trenutak kraj zadnji kvartal ove godine ili prva polovica 2019. za promjenu posla? Hvala!

Moja natalna karta: http://tinypic.com/r/6yju43/9
Ovdje je karakter naglašeno promjenjive kvalitete (blizanac/blizanac/strijelac). Malo je teže ovdje dati pouzdanu prognozu u pogledu poslovne sfere života jer je MC na samom kraju znaka, pa ga mala netočnost u vremenu rođenja može promijeniti. Uz to nemam ni podatke da bi pogledala druge prediktivne karte. No gledajući ovu kartu i tranzitnu sliku rekla bih...da, dobar je trenutak za promjenu posla. S jedne strane iduće godine Uran kreće opozicionirati Plutona/vladara 6. polja (korjenita promjena), a Jupiter tranzitira 6. polje (posao) i tu dolazi u konjunkciju s natalanim vladarom MC-a koji simbolizira promjenu (Uran). No taj tranzit još neće postići egzaktnost u prvoj polovini 2019. godine pa će se kasnije još više pokazati koliko je odluka bila dobra.
Fish 1968 is offline  
Odgovori s citatom
Old 12.08.2018., 18:16   #327
Molim nekog da malo analizira/interpretira moju kartu.
Od nove godine radim u novoj firmi, plaća mi je ok, zadovoljan sam s njom, al znam radit dosta prekovremeno pa nemam bas vremena i volje za nešto nakon što odradim smjenu.Imam 28 god, podstanar sam radim već 8 godina i razmišljam da počnem radit nešto drugačije( kreativnije i uzbudljivije), gdje bi radio sam za sebe.Imam par ideja, znam da mi neće bit lako (pogotovo na početku), ali isto tako mislim da nikad neću bit skroz zadovoljan ako barem ne pokušam i da bih mogao žalit što se nisam odvažio na taj pokušaj(još dok sam mlad ).

Nekako se ne osjećam dovoljno slobodno s klasičnim "9/5" poslom, al s druge strane nisam siguran da bih bez problema samo tako uspio pa pitam kako se to poklapa s mojom natalnom kartom/ dal ima smisla se tolko žrtvovat i riskirat.

Unaprijed hvala, tu sam za eventualna pitanja ili za dodat što..

Da dodam, konkretno radi se o online i live pokeru kao načinu zarađivanja..
Planiram radit do kraja godine i na proljeće ostavit sadašnji posao..
Konkretno pitanje: "Dali bi ja mogao biti uspješan s takvim 'pomalo rizičnim' poslom/načinom zarađivanja?"

http://tinypic.com/r/286sf2g/9
oslek volek is offline  
Odgovori s citatom
Old 13.08.2018., 14:39   #328
Quote:
smilich kaže: Pogledaj post
Pozdrav,

zanima me očekuju li me ikakve promjena na ljubavnom polju. Dosad nisam nikad bila u vezi..

evo karte:
http://tinypic.com/r/122dn3c/9
Iako Sunčani znak pripada elementu zemlje, u ovoj kombinaciji dominira zračni element (jarac/blizanac/vodenjak) koji je glede ovog pitanja također dominantan jer se oba emocionalna tijela nalaze u zračnom znaku (Mjesec i Venera u vodenjaku). Uz Merkura vladara 5. polja ovo je kombinacija koja da bi se emocionalno razvijala potrebuje dosta kraćih veza u životu koje su prije svega zasnovane na metalnoj kompatibilnosti i iskrenom prijateljstvu (vladar 5. polja je Merkur u konjunkciji s Uranom). Također vladar 7. polja (polje partnerstava) je Jupiter koji gradi opoziciju s Venerom što je signifikator za odnose s ljudima iz različitih kultura, kulturoloških pozadina ili sustava vjerovanja, a obično osoba najlakše nađe sreću s partnerom neke druge kulture koji pak dijeli ista uvjerenja i ideale kao i ona sama.

Već ova godina pokazuje potencijale za nova partnerstva, ali prave promjene na ljubavnom polju mogu se očekivati od ožujka iduće godine kada Uran svojim ulaskom u znak bika započinje tranzitni trigon na vladara 5. polja (ljubavne veze). Istovremeno Jupiter tranzitira 7. polje (partnerstva), a progresivno Sunce je egzaktno na Mjesecu (emocionalni procvat).
Fish 1968 is offline  
Odgovori s citatom
Old 13.08.2018., 15:08   #329
Quote:
TRAgatelj kaže: Pogledaj post
Pozdrav svima.

Zanima me hoću li završiti fakultet koji sada studiram i kako mi u karti stoji ako bi otišao negdje van raditi nakon fakulteta možda i preko oceana.
Vidim da u karti ima dosta kvadrata i znam da je to loše, mogu li kako ublažiti te sve negativne aspekte ?

Lijep pozdrav.

TRAgatelj

http://tinypic.com/r/28u7os1/9
Natalni karakter ima puno potencijala za preobrazbu koja je temeljni princip znaka škorpiona (škorpion/strijelac/škorpion). Što se tiče pitanja, kvadrati se "ne ublažuju", oni produciraju napetost i stvari "zatežu", a zahtijevaju aktivan rad i trud da bi se ostvarili njihovi potencijali. Tako da bi osoba prije svega trebala znati da su to stvari koje ne idu lako i "same od sebe", ali ova dominacija škorpiona u karakteru može osobi pomoći da nadiđe velike prepreke.

Ovdje postoji velika šansa da osoba promijeni fakultet ili da se prilagodi nekom drugom smjeru (vladar 9. polja je Sunce koje radi 90º Jupiter i Uran). Također natalni Jupiter (studij) je u kvadratu s Merkurom, Suncem i Mjesecom pa je doista moguće da osoba napusti fakultet prije kraja u potrazi za "boljim životom". Možeš li napisati kada si krenuo s fakultetom i u kojoj si fazi?
Fish 1968 is offline  
Odgovori s citatom
Old 14.08.2018., 09:59   #330
Quote:
Fish 1968 kaže: Pogledaj post
Natalni karakter ima puno potencijala za preobrazbu koja je temeljni princip znaka škorpiona (škorpion/strijelac/škorpion). Što se tiče pitanja, kvadrati se "ne ublažuju", oni produciraju napetost i stvari "zatežu", a zahtijevaju aktivan rad i trud da bi se ostvarili njihovi potencijali. Tako da bi osoba prije svega trebala znati da su to stvari koje ne idu lako i "same od sebe", ali ova dominacija škorpiona u karakteru može osobi pomoći da nadiđe velike prepreke.

Ovdje postoji velika šansa da osoba promijeni fakultet ili da se prilagodi nekom drugom smjeru (vladar 9. polja je Sunce koje radi 90º Jupiter i Uran). Također natalni Jupiter (studij) je u kvadratu s Merkurom, Suncem i Mjesecom pa je doista moguće da osoba napusti fakultet prije kraja u potrazi za "boljim životom". Možeš li napisati kada si krenuo s fakultetom i u kojoj si fazi?

Sve kako si i rekla Fish. Promjenio sam fakultet i potpuno drugi smjer sam odabrao. Sa fakultetom sam krenuo (novim) u 10 mjesecu prošle godine i sada sam znači još upisan u prvu godinu. Često mi dođe da napustim fakultet i odem negdje van, jer ne znam da li se isplati? Znači moram se pouzdat u škorpiona i preobrazbu.

Hvala na odgovoru.
TRAgatelj is offline  
Odgovori s citatom
Old 14.08.2018., 12:32   #331
Quote:
Iako Sunčani znak pripada elementu zemlje, u ovoj kombinaciji dominira zračni element (jarac/blizanac/vodenjak) koji je glede ovog pitanja također dominantan jer se oba emocionalna tijela nalaze u zračnom znaku (Mjesec i Venera u vodenjaku). Uz Merkura vladara 5. polja ovo je kombinacija koja da bi se emocionalno razvijala potrebuje dosta kraćih veza u životu koje su prije svega zasnovane na metalnoj kompatibilnosti i iskrenom prijateljstvu (vladar 5. polja je Merkur u konjunkciji s Uranom). Također vladar 7. polja (polje partnerstava) je Jupiter koji gradi opoziciju s Venerom što je signifikator za odnose s ljudima iz različitih kultura, kulturoloških pozadina ili sustava vjerovanja, a obično osoba najlakše nađe sreću s partnerom neke druge kulture koji pak dijeli ista uvjerenja i ideale kao i ona sama.

Već ova godina pokazuje potencijale za nova partnerstva, ali prave promjene na ljubavnom polju mogu se očekivati od ožujka iduće godine kada Uran svojim ulaskom u znak bika započinje tranzitni trigon na vladara 5. polja (ljubavne veze). Istovremeno Jupiter tranzitira 7. polje (partnerstva), a progresivno Sunce je egzaktno na Mjesecu (emocionalni procvat).
Hvala na odgovoru!
Je li nužno da se ostvari ova veza s osobom neke druge kulture il to stoji samo kao mogućnost? Ili se može protumačiti na neki drugi način - nova razmišljanja, otvaranje uma?

Je li moguće da se te promjene u ožujku iduće godine nastave na situaciju u ovoj il je to nešto potpuno drugačije?
Old 14.08.2018., 19:58   #332
Quote:
smilich kaže: Pogledaj post
Hvala na odgovoru!
Je li nužno da se ostvari ova veza s osobom neke druge kulture il to stoji samo kao mogućnost? Ili se može protumačiti na neki drugi način - nova razmišljanja, otvaranje uma?
Da, ali s tim aspektom osoba mora paziti da se ne zaljubi u nekoga na način da je privučena ljepotom, statusom ili bogatstvom ispod kojeg nema dovoljno istinske ljubavi ili bliskosti.
Quote:
Je li moguće da se te promjene u ožujku iduće godine nastave na situaciju u ovoj il je to nešto potpuno drugačije?
Da posve, budući da se tranzit Urana na vladara 5. polja već energetski pokrenuo u ovoj godini, ovaj Jupiter u 7. polju to samo može pretvoriti u lijepu vezu.
Fish 1968 is offline  
Odgovori s citatom
Old 15.08.2018., 00:21   #333
Quote:
Da, ali s tim aspektom osoba mora paziti da se ne zaljubi u nekoga na način da je privučena ljepotom, statusom ili bogatstvom ispod kojeg nema dovoljno istinske ljubavi ili bliskosti.

Da posve, budući da se tranzit Urana na vladara 5. polja već energetski pokrenuo u ovoj godini, ovaj Jupiter u 7. polju to samo može pretvoriti u lijepu vezu.

Hvala ti puno na odgovoru
Što se tiče ovog prvog dijela, to su obično i stvari koje me mogu odbiti ako vidim tu površnost jer se obično ni ne uspijevam opustit, a ni prepustit dok ne osjetin neku dublju povezanost.

Vidit ćemo onda kako će se stvari odvijati
Old 19.08.2018., 15:55   #334
Quote:
yana147 kaže: Pogledaj post
dali imam predpozicije za veliki novac i bogatstvo u natalnoj 15 04 1993 vo 14 i 40 veles hvala vam unapred

http://i65.tinypic.com/29fjht.png
Yanice, ovo tvoje pitanje je opet opisno, a ne konkretno. Pošto sam ti pokušala više puta pomoći objašnjavanjem kako treba postaviti pitanje na ovom topicu, ali očito ga nisi shvatila, shvatila sam da ti to ne ide. Zato ću učiniti iznimku (jer vidim da nisi iz ovog govornog područja) i ostaviti ga ipak uz sažeti odgovor.

• Prvo moram napisati da za ovakva pitanja jest puno važnije da osoba kroz astrologiju shvati kakav ona "sklop" u vezi novca ima, jer kada to spozna onda lakše može s tim područjem života upravljati. A to se teško može objasniti kroz jedan post na forumu.

• Drugo, od roditelja dobivamo "energetsku bazu za novac", a jako često kopiramo njihove obrasce koji se tiču odnosa s novcem. Zato je uvijek važno pogledati gdje nam je Mjesec (obiteljsko naslijeđe) i kako je on energetski uklopljen u našu natalnu kartu jer na tomu počiva naš osjećaj sigurnosti koji bazično vežemo i uz novac. Ovdje je Mjesec u vodenjaku i radi trigon na Jupiter u 2. polju što znači da osoba ima određenu distancu i vlastitu samosvijest obzirom na roditeljski odgoj, te da se njena uvjerenja u vezi novca ne moraju poklapati s roditeljskim. Isto tako takav aspekt upućuje na nevezanost za novac i veliku dozu ležernosti i vjere da će ga uvijek imati dovoljno iako objektivno tako nije a ona sama ga teškom mukom stječe (Saturn u 6. polju).

• Treće - jedan od najčešćih i najbanalnijih komentara u astrologiji na poziciju Jupitera u 2. polju je - bogatstvo. No, to zapravo nije istina jer Jupiter sam po sebi u 2. polju ne simbolizira materijalno bogatstvo već tendenciju osobe da lagodno zarađuje novac. Ona zapravo ima dosta ležeran odnos s novcem i nije vezana za njega na način da ga voli sakupljati ili sažimati na hrpu. A iz ove karte se vidi da osoba u svojoj osnovi shvaća da je novac zapravo energija koja teče i koja voli mijenjati oblik (vladar 2. polja je promjenjivi Merkur u promjenjivim ribama), a uvjerenja je da ga ona treba imati (Jupiter u vagi u 2. polju). Lekcija ove pozicije je odgovorno raspolaganje tom energijom i pridavanje više pažnje "detaljima ugovora" kada su u pitanju ulaganja.

Dakle, ovdje je Jupiter u 2. polju a vladar 2. polja Merkur je na zadnjem stupnju znaka ribe i u opoziciji s Jupiterom. To je aspekt koji označava novac koji curi kroz prste, označava tendenciju precjenjivanja, osobu koja se lako prevari u procjeni gdje treba ulagati novac pa se može očitovati na način da osoba mnogo uloži, a poslije se čudi kako malo dobiva. Ovakav Merkur u 8. polju može ukazivati na kredite koji se množe i koji se krivo ulažu pa bi osoba generalno trebala biti oprezna kada se zadužuje. Najviše novca može se zaraditi od drugih, dakle ne svojim radom već kroz partnerstva ili kroz nasljeđe (vladar 2. polja 0º Venera u 8. polju).
Fish 1968 is offline  
Odgovori s citatom
Old 19.08.2018., 18:55   #335
Smile

Pozdrav!

Zanima me ljubavna situacija. U vezi sam 10 godina, ali ove godine se svasta izdesavalo na tom polju, mislim da je doslo do prekretnice i ne znam kako i da li uopce gurati dalje ili jednostavno odustati.

Hvala!

Moja natalna je tu:

http://i64.tinypic.com/j662vm.png

http://tinypic.com/r/j662vm/9

Početak veze 19.4.2008.
Gravity Grave is offline  
Odgovori s citatom
Old 28.08.2018., 17:53   #336
Pozdrav.

Zamima me da li ce se ista konkretno dogoditi u ljubavi u toku ove naredne godine, posto to polje stalno stagnira. Do sada nisam bila u vezi.

Hvala unaprijed.

http://s36.photobucket.com/user/mand...8a0t4.png.html
ana94 is offline  
Odgovori s citatom
Old 28.08.2018., 22:08   #337
Pozdrav,

zanima me novac u mojoj natalnoj karti. Zaposlen sam, primam prosječnu hrvatsku plaću, ali uvijek imam dojam da mi fali novaca do kraja mjeseca
Trebam li raditi neki posao sa strane, tražiti drugi posao, drugu karijeru, ovdje ili u inozemstvu, čekati napredovanje, nadati se nekom iznenadnom dobitku (nasljedstvo, lutrija i sl.)? Ili samo ostati gdje jesam i naučiti s novcem? D
Ne znam puno o astrologiji, ali ovo su, koliko sam shvatio, neki pokazatelji: Jupiter u drugom polju što bi trebalo biti dobro, vladar drugog polja (Saturn, što bi bilo loše?) je u 11. polju što je dobro, drugi vladar drugog polja (Neptun) je u prvom polju, Jupiter je u trigonu s Plutonom što je dobro, Mars je u drugom polju što nije dobro, vladar prvog u 11. što bi bilo dobro... Jupiter radi više loših aspekata nego dobrih, itd...
Bio bih zahvalan kada bi mi netko sve ovo malo pojasnio

Natalna karta:
http://tinypic.com/view.php?pic=72sqif&s=9#.W4WL7zl9jIU

Tnx

Zaboravih napomenuti: zaposlen u istoj ustanovi od kraja 2015. (ne da mi sad edit prethodni post)
caps is offline  
Odgovori s citatom
Old 29.08.2018., 14:49   #338
Dragi svi,

molila bih ako mi netko može pogledati poslovnu situaciju...
Na ovom radnom mjestu sam od 01.04.2014.g Predmetno radno mjesto nije samo po sebi zahtjevno.
Plaća je osrednja i teško da bi se mogla povećati. Sistematizacija je tu i to je to.
Smetaju me neke druge stvari kao što su napredovanje nesposobnih,
novčano nagrađivanje nesposobnih, otimanje i preuzimanje zasluga, tromost sustava, nagle promjene ideja i mišljenja nadređenih u smjeru poslovanja, narcizam nadređenih,
davanje zadataka za koje znam da neće uspjeti (npr. moram pisati prijavu firme na natječaj a znam da nemamo uvjete za predmetni natječaj i svi ostali to znaju)...

Pitanje jest, hoću li do Nove godine promijeniti posao?

Hvala na angažmanu i trudu

Karta: http://tinypic.com/r/4fxrbd/8
Fubuki is offline  
Odgovori s citatom
Old 30.08.2018., 13:19   #339
Quote:
Lost in... kaže: Pogledaj post
Pozdrav,

Evo postaviti cu jasno pitanje kao iz uvodnog posta koje me ujedno i zanima zbog situacije u kojoj se nalazim.
Da li ima nesto novo na polju ljubavi?
Trenutno sam u vezi koja prolazi neke poteškoće, sad, to jest veza, ali dosta smo i odvojeni i nepovezani zbog okolnosti. Uglavnom upoznali smo se i započeli krajem 8 mj 2015.

http://tinypic.com/r/d0yb/9
Već sam pisala o karakteristikama ovog karaktera u kojem dominira aktivni element vatre (ovan/bik/strijelac) i na koji način to u njemu funkcionira...pa se neću ponavljati. Ali moram napomenuti da je vatreni karakter ipak "primarno uzbudljiv", tj. vatra posjeduje otvorenost prema životu i paše joj da ju nešto "razbukta". Pišem ovo zato jer je vladar 5. polja (ljubavna veza) isto vatrenog tipa energije (Sunce) i kao takvo potrebuje "uzbuđenje".

Sunce je u vrijeme početka ove veze bilo snažno "uzbuđeno" tranzitnom konjunkcijom od Urana i istovremeno Uranovom opozicijom na vladara 7. polja (partnerstva). Odnosno, Uranom je bila aktivirana ta natalna opozicija Sunce - Pluton. Također Uranom je bilo aktivirano i emocionalno tijelo (Mjesec) u 7. polju. U svakom slučaju bilo je još nekih tranzita, ali najsnažnjiji energetski upliv na vezu je definitivno imala energija Urana. Zato je normalno da sada kada Uran mijenja znak da se mijenja se i "energetska klima veze". Da malo pojasnim što to znači...to znači da se ova veza uhvatila i aktivirala na određeni tip energije i u njoj se dobro "snalazila", a sada kada se to mijenja partneri na neki način moraju restartati svoj partnerski život i prešaltati se na drugi tip energije i njenog intenziteta ako žele da im veza opstane. Ovo sada je neka vrsta prijelaznog razdoblja u kojem se osobe ne snalaze. Tako da bi se za odgovor ovdje trebala napraviti sinastrija, jer sve ovisi koliko je veza snažna i koliko u osobama ima spremnosti da prihvate izazove novog tipa energije koja sada više ne potencira "uzbudljivi" vatreni element, nego "smireniji" zemljani.

No...po ovoj karti nema još nekih velikih drastičnih promjena jer Uran svojim tranzitom ne aktivira neke značajne planete. Tako će po svemu sudeći biti još neko vrijeme ovako, a od proljeća iduće godine progresivni Mjesec trigonira natalni Mjesec, te polako od lipnja i Sunce (natalnog vladara 5. polja)...tada dolaze promjene, moguće da se dogodi roditeljstvo i na taj način veza usadi nove korijene. (a o tome sam već i pisala)
Fish 1968 is offline  
Odgovori s citatom
Old 04.09.2018., 16:37   #340
Quote:
Već sam pisala o karakteristikama ovog karaktera u kojem dominira aktivni element vatre (ovan/bik/strijelac) i na koji način to u njemu funkcionira...pa se neću ponavljati. Ali moram napomenuti da je vatreni karakter ipak "primarno uzbudljiv", tj. vatra posjeduje otvorenost prema životu i paše joj da ju nešto "razbukta". Pišem ovo zato jer je vladar 5. polja (ljubavna veza) isto vatrenog tipa energije (Sunce) i kao takvo potrebuje "uzbuđenje".

Sunce je u vrijeme početka ove veze bilo snažno "uzbuđeno" tranzitnom konjunkcijom od Urana i istovremeno Uranovom opozicijom na vladara 7. polja (partnerstva). Odnosno, Uranom je bila aktivirana ta natalna opozicija Sunce - Pluton. Također Uranom je bilo aktivirano i emocionalno tijelo (Mjesec) u 7. polju. U svakom slučaju bilo je još nekih tranzita, ali najsnažnjiji energetski upliv na vezu je definitivno imala energija Urana. Zato je normalno da sada kada Uran mijenja znak da se mijenja se i "energetska klima veze". Da malo pojasnim što to znači...to znači da se ova veza uhvatila i aktivirala na određeni tip energije i u njoj se dobro "snalazila", a sada kada se to mijenja partneri na neki način moraju restartati svoj partnerski život i prešaltati se na drugi tip energije i njenog intenziteta ako žele da im veza opstane. Ovo sada je neka vrsta prijelaznog razdoblja u kojem se osobe ne snalaze. Tako da bi se za odgovor ovdje trebala napraviti sinastrija, jer sve ovisi koliko je veza snažna i koliko u osobama ima spremnosti da prihvate izazove novog tipa energije koja sada više ne potencira "uzbudljivi" vatreni element, nego "smireniji" zemljani.

No...po ovoj karti nema još nekih velikih drastičnih promjena jer Uran svojim tranzitom ne aktivira neke značajne planete. Tako će po svemu sudeći biti još neko vrijeme ovako, a od proljeća iduće godine progresivni Mjesec trigonira natalni Mjesec, te polako od lipnja i Sunce (natalnog vladara 5. polja)...tada dolaze promjene, moguće da se dogodi roditeljstvo i na taj način veza usadi nove korijene. (a o tome sam već i pisala)
Hvala na odgovoru.
Postavio sam pitanje jer je u međuvremenu od prošlog puta došlo do prekida i udaljavanja.
Lost in... is offline  
Odgovori s citatom
Odgovor

Kreni na podforum

Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 07:42.